Telegram Web
جهان‌بینی‌ها معمولا با یک استعاره یا تمثیل غالب همراهی می‌شده‌اند. تکرار می‌کنم، در چارچوب جهان‌بینی ارسطویی، جهان به مثابه یک ارگانیسم زنده، با اجزایی که به اتفاق یکدیگر در پی غایات و مقاصد طبیعی عمل می‌کنند، تلقی می‌شد. در چارچوب جهان‌بینی نیوتنی نیز جهان به مثابه یک ماشین تلقی می‌شد، با اجزایی که درست همچون قطعات یک ماشین در برهم‌کنش متقابل قرار دارند.
اما از جمله ویژگی‌های کشفیات اخیر این بوده که: جهانی که این کشفیات بر آن دلالت دارند، به هیچ چیزی که تاکنون به تجربه در‌آورده‌ایم شباهتی ندارد. یعنی آن تاثیراتِ غیرموضعی‌ای که در آزمایش‌های اسپه اثبات شده حکایت از جهانی دارند که به هیچ چیزِ آشنایی شبیه نیست. جهانی که تاثیرات بلاواسطه بین وقایع نامرتبط را امکان‌پذیر می‌شمرد جهانی است بی‌شباهت به هر آنچه تاکنون می‌شناخته‌ایم.
ما چه بسا در جهانی زندگی می‌کنیم که شبیه ...- خب، شبیه هیچ چیزِ آشنایی نیست.
#تاریخ_علم #فلسفه_علم
#جهان‌بینی‌ها
#ریچارد_دویت
#احسان_سنایی_اردکانی
@qoqnoospub
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
چرا انسان، حتی اگر بداند سرنوشتی شوم در انتظارش است، آن را می‌پذیرد
چون چاره‌ای ندارد؟
یا چون آموزش دیده که آن را طبیعی بداند؟

موضوع پذیرش سرنوشت یکی از اساسی‌ترین و دردناک‌ترین مفاهیم در رمان «هرگز رهایم مکن» است.
ایشی‌گورو با ریزبینی‌ای شاعرانه نشان می‌دهد که شخصیت‌هایش ــ با وجود آگاهی از سرنوشت غم‌انگیزشان ــ تقریباً هیچ‌گاه به آن اعتراض نمی‌کنند.
این پذیرش خاموش، به‌شدت نمادین و تأمل‌برانگیز است.

#داستان_خارجی
#هرگز_رهایم_مکن
#کازوئو_ایشی_گورو
#سهیل_سمی
#انتشارات_ققنوس
@qoqnoospub
انتشارات ققنوس منتشرکرد:

کتاب روان‌شناسی مشاوره و روان‌درمانی به توضیح روش‌های مختلف درمان و نحوۀ استفاده از آن‌ها در عمل می‌پردازد، و اطلاعاتی ارائه می‌دهد دربارۀ این که مشاوره چه کمکی می‌تواند بکند و چه کارهایی نمی‌تواند بکند. این کتاب به بررسی درمان‌های شناختی و رفتاری، روانکاوی و روان‌شناسی انسان‌گرا می‌پردازد و همچنین به روان‌درمانی اشاره می‌کند. علاوه بر این، در این کتاب به موضوعات کلیدی حرفه‌ای مانند اخلاق کاری، نظارت، و مسئولیت مراقبت از درمانجویان پرداخته شده است؛  مباحثی که یادآوری و رعایت آن‌ها برای هر درمانگر و مشاوری ضروری است و به درمانجویان نیز کمک می‌کند تا روان‌درمانی عملی و معتبر را از انواع غیر حرفه‌ای و سطحی آن تشخیص دهند.
@bookcitycc
انتشارات ققنوس منتشرکرد:

درک روان‌شناسی دموکراسی به ما اجازه می‌دهد تا انواع چالش‌هایی را که نهادهای دموکراتیک در حال حاضر با آن‌ها مواجه‌اند شناسایی کنیم. به نظر نمی‌رسد این نهادها انتظارات مردم را در زمینۀ نمایندگی موثر آن‌ها برآورده کنند. ظاهرا شهروندان از دموکراسی روی گردانده‌اند، برخی را گروه‌های فشار غیردولتی که بر مسائل خاص تمرکز دارند بسیج می‌کنند و برخی دیگر را پوپولیست‌هایی که با زبان بازی‌شان شکاف بین شهروندان و نمایندگان آن‌ها را که به نحو دموکراتیک انتخاب شده‌اند عمیق‌تر می‌کنند. درحالی که دموکراسی باید با رقابت و هماوردی همراه باشد.
@bookcitycc
آنچه شهروندان یاد می‌گیرند به روایت‌های غالب در جامعه‌شان بستگی دارد. روایتِ غالب ممکن است فراروایتی عظیم باشد، داستانی که ملتی را تعریف می‌کند. رویای آمریکایی به‌خوبی در مفهوم یک فراروایت می‌گنجد. این داستان به آمریکایی‌ها اعلام می‌کند که آینده‌ی آن‌ها در دستانشان است، آن‌ها می‌توانند هر چیزی را که می‌خواهند از طریق سخت‌کوشی و بلندپروازی‌ به دست آورند. از یک‌سو، این امر باید همچون مشوقی برای پیروی از رویاهای شخص عمل کند. اما چنین چارچوب ذهنی‌ای ممکن است به ایجاد ارزیابی‌های منفی درباره‌ی آن‌هایی که گرفتار فقرند منجر شود. بنابراین، داستان رویای آمریکایی بسیار قدرتمند است و بسیاری از نامزدهای مناصب سیاسی آن را همچون توضیحی برای طیِ مسیرشان از سطوح پایین تا آستانه‌ی قدرت به کار می‌برند. با این‌ حال، رویای آمریکایی افسانه هم هست، چرا که بسیاری از قدرتمندترین افراد آمریکا ثروت و جایگاه خود را از طریق ارث و خویشاوندسالاری به دست می‌آورند و افرادی که پیشینه‌ای غیرسفیدپوست دارند به شدت با محرومیت روبه‌رو هستند.
#روان‌شناسی
#روان‌شناسی_دموکراسی
#درن_ج‌لیکر_و_بیلور_آسلان_اوزگول
#نازی_اکبری
@qoqnoospub
🌿🌿🌿🌿🌿

رستم در بازگشت به لشکرگاه خود باز هم از تک‌گویی استفاده می‌کند؛ این‌بار با زِرهش سخن می‌گوید. این‌بار هم شاعر از تکنیک قبلی استفاده کرده و اجازه می‌دهد حرف‌های او از زبان دیگری، این‌بار پدرش زال، شنیده شود.
این‌ تکینک ادبی نشان می‌دهد که چگونه رستم به طور کاملا ناگهانی به پهلوان درون‌گرای پریشانی تغییر کرده‌ است. او با خودش دردِدل می‌کند، در فضایی از پشیمانی و تشویش روزگار می‌گذراند و دیگر صحبتی از استفادهٔ سخت‌کوشانه از نیروی خارق‌العاده‌اش در دفاع از حقیقت نیست. اظهار نظرِ زال نه‌تنها دیدگاه ما دربارهٔ تغییرات پهلوان اصلی کتاب‌ را تایید می‌کند بلکه نشان می‌دهد که جهانی که رستم نمایندهٔ ارزش‌های آن بوده هم در آستانهٔ ناپدید شدن است.

#نقد_ادبی #تفسیر
#حماسه_و_نافرمانی
#دیک_دیویس
#سهراب_طاووسی
@qoqnoospub
از مجموعهٔ «تاریخ جهان» به‌زودی منتشر می‌شود

#تاریخ_جهان
#وحشت_سرخ
@qoqnoospub
انتشارات ققنوس
از مجموعهٔ «تاریخ جهان» به‌زودی منتشر می‌شود #تاریخ_جهان #وحشت_سرخ @qoqnoospub
سوسیالیسم در سال ۱۹۱۷ مفهوم جدیدی نبود، این مفهوم در تحولات اجتماعی، سیاسی و اقتصادی قرن نوزدهم شکل گرفته بود. در آن زمان قوانین کمی برای حمایت از حقوق کارگران وجود داشت. حداقل دستمزد کارگران مشخص نبود و نرخ دستمزد را کارفرمایان به میل خود تعیین می کردند.
تا سال ۱۹۱۷ بسیاری از کارگران در کشورهای بسیار صنعتی جذب سوسیالیسم شدند. به آنها وعده داده می‌شد که به جای این‌که به کارفرمایان فعلی خود وابسته باشند می‌توانند حقوق و شرایط کاری خود را تعیین کنند.
حدود سی سال قبل از جنگ جهانی اول، اعتصابات و تجمعات سوسیالیست‌ها در شهرهایی مانند شیکاگو لندن و پاریس گسترش یافته بود. شمار تظاهرات‌کنندگان چپ‌گرا هزاران نفر بود که بنرهایی سرخ با خود حمل می‌کردند، رنگی که برای نشان دادن سوسیالیسم و حقوق کارگران انتخاب شده بود.

افزایش اعتراضات سوسیالیست‌ها سیاستمداران و سرمایه‌داران صنعتی را نگران ساخت، آنها معترضان را «سرخ» می‌خواندند، که عنوانی توهین‌آمیز بود، زیرا معترضان تهدیدی برای تجارت و جامعه تلقی می‌شدند. صاحبان کارخانه‌ها آنها را به درخواست‌های غیرمنطقی برای افزایش دستمزد و مجریان قانون هم آنها را به دامن زدن به نارضایتی متهم می‌کردند.

واژه "سرخ‌ها"در روزنامه‌ها و مجلات سراسر جهان ظاهر شد. معترضان هم کمی بعد خود را «سرخ» نامیدند، این واژه نشان افتخاری بود که تعهدشان به هدف را نشان می‌داد.

#تاریخ_جهان
#وحشت_سرخ
#اندرو_ای_کلینگ
#پریسا_صیادی
#انتشارات_ققنوس

@qoqnoospub
🌿🌿🌿🌿🌿
در جهان امروز هم نیروهای جانب مرکز و هم نیروهای گریز از مرکز وجود دارند و ما به هر دو نیازمندیم.
در حیطهٔ زبان می‌خواهیم هم خدا را داشته‌ باشیم و هم خرما را.
هم می‌خواهیم هویت خود را از طریق زبان ابراز کنیم و هم می‌خواهیم از زبان به عنوان ابزاری برای ایجاد ارتباط و تفهیم و تفاهم بهره بگیریم.
هم می‌خواهیم متفاوت باشیم و هم می‌خواهیم یکسان باشیم. و شگفت از زبان انسان، که چنین چیزی کاملا امکان‌پذیر است. یکی از کارکردهای چندگانهٔ مغز انسان این است که به راحتی از عهدهٔ چنین چیزی برمی‌آید. می‌توانیم هم خدا را داشته باشیم و هم خرما را.
یکی از مهم‌ترین دستاوردهای دانش زبان‌شناسی در قرن بیستم، آشکار ساختن قابلیت‌های خارق‌العاده‌ی مغز در حیطهٔ زبان بود.
یکی از نتایج چنین کشفی پی‌ بردن به این نکته بود که دو زبانگی و چند زبانگی ویژگی طبیعی انسان‌هاست. بیش از نیمی از مردم جهان- شاید دو سوم آن‌ها- دو زبانه‌اند.

#زبان‌شناسی
#انقلاب_زبانی
#دیوید_کریستال
#شهرام_نقش‌تبریزی
@qoqnoospublication
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
 
در صدوسی‌امین زادروز سعید نفیسی، ادیب، نویسنده، زبان‌شناس و تاریخ‌نگار ایرانی، انتشارات ققنوس کتاب «سعید نفیسی به هشت روایت» اثر پیمان طالبی، پیرامون زندگی این استاد برجسته، را تجدیدچاپ کرد.

@qoqnoospub
انتشارات ققنوس
  در صدوسی‌امین زادروز سعید نفیسی، ادیب، نویسنده، زبان‌شناس و تاریخ‌نگار ایرانی، انتشارات ققنوس کتاب «سعید نفیسی به هشت روایت» اثر پیمان طالبی، پیرامون زندگی این استاد برجسته، را تجدیدچاپ کرد. @qoqnoospub
سعید نفیسی (متولد ۱۸ خرداد ۱۲۷۴) جزو نسل اول اساتید دانشگاه تهران بود. او از آغاز تأسیس دانشگاه تهران، استاد دانشکده حقوق بود و پس از آن استاد دانشکده ادبیات شد. نفیسی از اعضای پیوسته فرهنگستان ایران بود، و چندی در دانشگاه‌های کابل، دهلی، کلکته، قاهره و بیروت به آموزش پرداخت. تسلط نفیسی به تاریخ و ادبیات ایران باعث شده بود تا آثار تازه و پژوهشی پدید آورد و تعداد بسیاری از متن‌های منثور و منظوم فارسی را منتشر کند و از گمنامی درآورد. نفیسی را معمار نثر جدید معاصر ایران نامیده‌اند و این تبحر و چیرگی ناشی از تسلط کامل وی به زبان‌های یونانی، لاتین، فرانسه، روسی، اردو، پشتو، عربی و فارسی بوده است.
پیمان طالبی، در کتاب «سعید نفیسی به هشت روایت»،  زندگی این استاد برجسته را در قالب ۸ جستار از نظر گذرانده است و مسائلی چون رابطه نفیسی با دستگاه حکومت، وضعیت مالی و معیشتی زندگی او، رابطه استاد و همسرش، علاقه او به کتاب و ... را در قالب جستارهایی جذاب و خواندنی بررسی کرده است. کتاب «سعید نفیسی به هشت روایت» را انتشارات ققنوس در بهمن‌ماه ۱۴۰۳ منتشر کرد، که با استقبال علاقه‌مندان فرهنگ، تاریخ و ادبیات معاصر ایران، در عرض چند ماه، حالا به چاپ دوم رسیده است.
طالبی در بخشی از مقدمه کتاب می‌نویسد:
«تلاش من در این کتاب بر آن بوده که تصویری ملموس و نزدیک از سعید نفیسی ارائه دهم. اراده‌ من بر انتشار مدح‌نامه نبوده و نیست. هم از این روست که بزرگ‌ترین شبهه‌ها و اتهاماتی را که حول نام نفیسی وجود داشته بی‌کم و کاست در این کتاب نقل کرده‌ام. در طرح این ادعا صرفاً نقل‌قول کرده‌ و از بیان نظر شخصی خودم جداً امتناع کرده‌ام، چرا که دوست داشتم خواننده – حتی آن شیفته‌ترین خواننده‌ در نسبت با نفیسی – یک بار هم که شده ادعاهای مختلف را درباره‌ او بشنود و از منبع دقیق آن‌ها مطلع شود. در نهایت، خودِ خواننده است که قضاوت می‌کند کدام‌یک از این ادعاها درست و کدام‌یک پوچ و بی‌اساس است.
این کتاب زندگی‌نامه به معنای مرسوم آن نیست و نویسنده‌اش عمداً نخواسته زندگی‌نامه بنویسد. شاهد اصلی این مدعا پیکربندی کتاب و بر هم خوردن توالی زمانی در آن است. من معتقدم امروز باید درباره شخصیت‌هایی متعلق به دنیای قدیم، چون سعید نفیسی، کارهایی تازه در قوالب نو انجام داد که به ذائقه مخاطب نزدیک‌تر است. مخاطب امروز از زندگی‌نامه‌ها و یادنامه‌هایی که سال‌ها برای استادان فرهنگ و هنر ایران منتشر شده خسته شده و به کتابی بی‌ادعاتر نیاز دارد که فارغ از آن اونیفرم اتوکشیده‌ گالینگور بتواند آن استادان را دست‌یافتنی کند.»
 
چاپ دوم کتاب «سعید نفیسی به هشت روایت»، به‌زودی کتابفروشی‌های سراسر کشور عرضه خواهد شد و در دسترس علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.

@qoqnoospub
به زودی منتشر می‌شود

جورجو آگامبن فیلسوف ایتالیایی در کتاب «وقایع‌نگاری جنون» به سراغ فریدریش هلدرلین شاعر بلند‌آوازهٔ آلمانی رفته تا از مجرای بازخوانی زندگی تکین و واکاوی جنون او دریچه‌ای جدید در شناخت یکی از بزرگترین فیلسوف‌-شاعران عصر مدرن بگشاید.

#وقایع‌نگاری‌_جنون
#جورجو_آگامبن
#فرهاد_محرابی

@qoqnoospublication
انتشارات ققنوس
به زودی منتشر می‌شود جورجو آگامبن فیلسوف ایتالیایی در کتاب «وقایع‌نگاری جنون» به سراغ فریدریش هلدرلین شاعر بلند‌آوازهٔ آلمانی رفته تا از مجرای بازخوانی زندگی تکین و واکاوی جنون او دریچه‌ای جدید در شناخت یکی از بزرگترین فیلسوف‌-شاعران عصر مدرن بگشاید. #و…
فیلسوف ایتالیایی بر آن بوده تا نشان دهد چگونه «جنونِ هلدرلین» پارادایم خودآیین زندگی او را برمی‌سازد و هستی‌اش را بدل به گونه‌ای از «زیستن‌» در این جهان می‌کند که با تعیّنات و اشارت‌های مضمونی-فرمی فرهنگ مدرن نمی‌توان به ساحت آن راه یافت. کسانی که مطالعه‌ای در منظومهٔ فلسفی آگامبن داشته‌اند و با مفاهیم «آستانه» و «وضعیّت استثنایی» و از همه مهم‌تر «حیات برهنه» آشنایی دارند، این اثر را کتابی به غایت جذاب خواهند یافت از آن رو که‌ شاعر-فیلسوفی که همواره و به تلویح در جای جای بزرگ‌ترین پروژهٔ آگامبن یعنی هوموساکر قرار داشته و به اختصار و پراکنده اشاراتی به او شده، این بار خود به موضوع اصلی پژوهش بدل می‌شود.
آگامبن در تلاشی شگرف و وسواس‌گونه به سراغ هلدرلین رفته تا از مجرای واکاوی، صحت‌سنجی و تفسیر آنچه «جنون» او خوانده می‌شده، بر شناخت‌ناپذیری و بیان‌ناپذیری معنای آن زندگانی‌ای انگشت نهد که لاجرم به زعم آگامبن معنای کلی‌اش را تنها در سیمای یک «شمایل» (figure) می‌توان دریافت، تا آن وجه شناخت‌ناپذیر و تکین‌اش را در چارچوب تنگ «دانش» محصور نسازد.
 
آگامبن به ما نشان می‌دهد که سلوک هلدرلین منادی این انگاره است که ما مردمان برای هر هدفی که آفریده شده باشیم، مطمئناً موفقیت، هدف آفرینش‌مان نبوده؛ در هرشاخه‌ای از هنر، در هر حوزه‌ای از پژوهش، و بالاتر از همه هنرِ نابِ زندگی‌کردن،سرنوشتی که برای ما تعیین شده، شکست است. و با این حال، خودِ همین شکست - اگر بتوانیم آن را مغتنم بشماریم - بهترین کاری است که می‌توانیم انجام دهیم، درست همان‌گونه که شکست ظاهری هلدرلین موفقیت گوته را تماماً از میان برمی‌دارد،و هیچ اعتباری برای آن باقی نمی‌گذارد.


#وقایع‌نگاری‌_جنون
#جورجو_آگامبن
#فرهاد_محرابی
@qoqnoospublication
🌿🌿🌿🌿🌿

شاه سلطان‌حسین از سلطنت کناره‌گیری کرد و تاج‌وتخت را به پسرش، شاه تهماسب دوم، واگذاشت. تهماسب مجبور به فرار شد و به ایل قاجار در تبریز پناه برد. بحران عمیق خلا قدرت در ایران دو امپراتوری روسیه و عثمانی را وسوسه کرد، آن‌ها با سوءاستفاده از وضع موجود اعلام جنگ کردند و نواحی مهمی از قلمرو ایران به چنگ این دو امپراتوری افتاد. آن‌ها دستاوردهای تازه‌‌ی خود را با پیمان قسطنطنیه در سال ۱۷۲۴، که در واقع پیمانی برای تقسیم ایران بود، تضمین کردند.
در این لحظه‌ی حساس بود که نادر ظهور کرد و خیلی زود با تغییر دادنِ سرنوشتِ قدرت در ایران و کسب اقتدار شخصیِ عظیم و محبوبیت عمومی نقش سرنوشت‌ساز در تحول رویدادهای ایران ایفا کرد.
#تاریخ
#ایران_و_عصر_روشنگری
#سیروس_مسروری_و_دیگران
#شهربانو_صارمی

@qoqnoospublication
Forwarded from حکمت زندگی
معرفی و گزارش کتابِ
«گره‌گشایی از اضطراب؛ درمان نگرانی و ترس ذهنی»

سخن‌رانی دکتر احسان متین‌فر در سلسله نشستهای «سه‌شنبه‌های حکمت زندگی»

فروردین ۱۴۰۴، مشهد، شهر کتاب شاهنامه


برای حمایت از فعالیتهای حکمت زندگی، صفحه‌یِ ما را در یوتیوب subscribe کنید

https://youtu.be/KEy7Q3HtDjk
پس از موفقیت چشم‌گیر رمان «سیدات القمر» که جایزهٔ «من بوکر» بین‌المللی را برای «جوخه الحارثی»به ارمغان آورد، نویسندهٔ برجستهٔ عمانی در اثر دیگرش «حریر غزاله» بار دیگر به روایت زنانه‌ای از گذشته، عشق و آزادی می‌پردازد.
الحارثی با نثری شاعرانه و ساختارهایی چند لایه ، جهانى می‌سازد که در آن زنان زنده، متفاوت، پیچیده و گاه گمشده‌اند. رمان حکایت زنانی است که سرگردان میان گذشته و اکنون که هر یک تکه‌ای از حافظهٔ جمعی یک سرزمین‌اند و غزاله، آسیه، حریر، سعده و ملیحه...زنانی از نسل‌های گوناگون که در دل روایت، خاطرات کودکی‌شان را از میان دیوارهای فراموشی بیرون می‌کشند.

سرنوشت‌هایشان گاه به هم می‌پیوندند و گاه از هم دور می‌شود‌. اما همگی دردی مشترک دارند: رنج زن بودن.
رویاهای ناتمام و تلاش برای بقا.

ترجمهٔ فارسی این اثر که به‌زودی منتشر می‌شود دعوتی است به خواندن رمانی پر از لایه‌های پنهان خاطرات زخم خورده و عشق‌هایی که هم نجات بخشند و هم ويران‌گر.

#داستان #داستان_خارجی
#حریر_غزاله
#جوخه_الحارثی
#معانی_شعبانی

@qoqnoospublication
مردم از انکار چه چیزی به دست می‌آورند؟ جایگاه خودرأیی و هویت در سلسله‌مراتب نیازها کجاست؟ آیا آن‌ها تا حدودی می‌دانند که باورهایشان اشتباه است، اما به دلیل ناهماهنگی‌ای که تغییر ایجاد می‌کند نمی‌توانند خودشان را به ایجاد این تغییر ترغیب کنند؟ سه معدنچی زغال‌سنگی که واقعیت گرمایش جهانی را درک کرده بودند و با وجود آنکه این واقعیت با نحوه‌‌ی گذران زندگی‌شان در تضاد بود، آماده‌ بودند در مقابل همه به آن اعتراف کنند نمونه‌های عالی‌ای بودند که من به آن‌ها برخوردم. اگر راه‌حل نهایی بحران آب‌وهوا فقط تغییر باورها نیست بلکه تغییر رفتار است، چطور باید این کار را انجام دهیم؟ چیزی که آن معدنچیان زغال‌سنگ را در معادن نگه می‌داشت تعهد ایدئولوژیکِ رادیکال یا باور انگیزشی نبود، بلکه این واقعیت اقتصادی بود که آن‌ها بایست زندگی خانواده‌ی خود را تأمين می‌کردند. هیچ جایگزین عملی دیگری وجود نداشت. صنعت زغال‌سنگ، و سیاستمداران در واشینگتن، آن‌ها را هم درست به اندازه‌ی ماهیگیران مالدیوی ناامید کرده بودند.

#فلسفه_علم
#چگونه_با_منکران_علم_صحبت_کنیم
#لی_مک‌اینتایر
#یاسمین_مشرف

@qoqnoospub
🌿🌿🌿🌿🌿🌿

عقاید ما از کجا آمده‌اند؟ پاسخ کوتاه این است که از هزاران‌جا؛ از گفت‌وگوی سر میز شام، از نوشته‌های روی‌ بسته‌های خوراک، از یوتیوب، فیس‌بوک، توییتر، تلویزیون، میزگردهای تلویزیونی آخر شب، از گپ با دوستان و بسیاری جاهای دیگر. اما به نظر می‌رسد بیشتر دانسته‌های ما و آنچه باید به عنوان دانشِ مشروع در نظر بگیریم، از مکان‌های رسمی‌تری مانند مدارس نشئت می‌گیرد. خواه موافق سودمندی کلاس‌های ریاضی پیشرفته مانند دیفرانسیل و انتگرال یا آموزش چندساله‌ی زبان انگلیسی باشید خواه نه، برنامه‌ی آموزشی مدرسه نمونه‌ای است روشن از آنچه جامعه آن را دانشِ حقیقتا سودمند می‌داند.

#منطق
#تفکر
#جعبه‌_ابزار_نظریه

@qoqnoospublication
به باور اورول، میهن‌پرستی هیچ ربطی به محافظه‌کاری ندارد. در حقیقت در نقطهٔ مقابل محافظه‌کاری قرار می‌گیرد، زیرا میهن‌پرستی به معنی پایبندی به چیزی است که پیوسته در حال تغییر است و در عین حال به شکلی رازگونه همان‌طور باقی می‌ماند. میهن‌پرستی پلی است میان آینده و گذشته.

#چرا_می‌نویسم
#جورج_اورول
#کیارش_درگاهی
#پانوراما

@qoqnoospub
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
چرا باید معنای زندگی را جدی گرفت؟
چون ممکن است یک وقت به خود بیاییم ببینیم همه چیز را باخته‌ایم

توصیه استاد ملکیان به جدی گرفتن معنای زندگی

#معنای_زندگی_از_دیدگاه_فلاسفه_بزرگ #صبا_ثابتی
#انتشارات_ققنوس
@qoqnoospub
2025/07/03 08:27:30
Back to Top
HTML Embed Code: