Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
- Telegram Web
Telegram Web
حکومت اسلامی ایران؛ غده‌ای سرطانی که جهان را تهدید می‌کند.
م. روان‌شید
www.tgoop.com/ravanshidpoet
کافی است یک هفته، تنها یک هفته به اخبار رسمی حکومت اسلامی ایران گوش بدهید و توجه کنید، می‌بینید از آدم‌های معمولی‌ترِ نظام اسلامی تا افراد و ارگان‌های مستقیم و مرتبط با حکومت؛ همه همه‌ی جهان را به نوعی تهدید می‌کنند، یا بهتر است بگویم همه‌ی مردم ایران را به‌علاوه‌ی همه‌ی جهان.
این سیاه‌نمایی نیست؛ واقعیتِ حکومتِ اسلامی در ایران است.
این حکومت با توهماتِ بیمارگونه‌ی خود فکر می‌کند در 1400 سال پیش و در دوران ظهور محمد زندگی می‌کند و همه‌ی جهان مکه است و باید به‌زور تسخیر و اشغال شود!
این شوخی یا طنز نیست؛ واقعیتِ تصورات و آمال و اهداف این حکومت است و شست‌وشوی مغزیِ برخی هوادارن‌شان هم به‌درستی انجام شده: اقامه‌ی نماز در ماه و مریخ!
به‌شدت باور دارم که حکومت ایران یک تومر سرطانی است و هواداران و دل‌بستگانش؛ مویرگ‌های این تومر بدخیم‌اند که به سرتاسر جهان صادر شده‌اند. برای تامین بخش بزرگی از سلامت و امنیتِ جهان؛ این تومر سرطانی بدخیم باید نابود شود، جز این راهی نیست...

#روان‌شید #حکومت‌ایران #تومرسرطانی
Irans islamiska regering: en cancersvulst som hotar världen
Masoud Amini (M. Ravanshid)
www.tgoop.com/ravanshidpoet

Det räcker att under en enda vecka lyssna på den islamiska regimens officiella nyheter för att inse att allt från regimens enklaste anhängare till dess centrala maktorgan hotar inte bara det iranska folket utan även hela världen – på ett eller annat sätt.
Detta är ingen svartmålning. Det är verkligheten för den islamiska regeringen i Iran.
Denna regim lider av ett sjukt historiskt vanvett – den tror sig leva på 600-talet under Muhammeds uppenbarelsetid, där hela världen är ett nytt "Mecka" som måste erövras med tvång och dominans.

Detta är ingen satir, ingen överdrift. Det är verkligheten i denna regims visioner, mål och hjärntvätt av sina följare – som till exempel att hålla bön på månen eller Mars!

Jag är djupt övertygad om att den iranska regimen är en aggressiv cancersvulst, och dess anhängare är metastaserna som spridits över hela världen.
För att återställa en grundläggande nivå av global säkerhet och hälsa måste denna maligna tumör utrotas. Det finns ingen annan väg.

#ravanshid #iran
ماهی آب های آزادم
گیر دریای مرده افتادم
دردم ازاین همه تعفن نیست
هیج دریا نمی کند یادم

کریم رجب زاده

@taranom_ordibehesht
Forwarded from Tools | ابزارک
انتشار فصلنامۀ بین‌المللی ماه‌گرفتگی 
نشریۀ مطالعاتی- انتقادی
فلسفه، هنر؛ ادبیات و علوم انسانی
سال سوم/ شمارۀ نهم/ بهار ۱۴۰۴

ISSN:2004-9129



دریچه‌ای به شماره نهم
فصلنامه‌ بین‌المللی ماه‌گرفتگی:


"ماه‌گرفتگی بازتاب فریادی است در عصر سانسور، اعدام و فراموشی؛ دریچه‌ای به سوی اندیشیدن، زیستن و رهایی."


■■■■■■
گروه اجرایی:

صاحب امتیاز و سردبیر: فاطمه (صحرا) کلانتری
مدیر مسئول: مسعود امینی (م.روان‌شید)
مشاوران بخش داخلی: امیرحسین تیکنی، ژاله زارعی
مشاور بخش بین‌الملل: دکتر سعید کافی‌انارکی
مترجم: نگار عمرانی
مدیر اجرایی: الناز آفاق
مدیر روابط عمومی: ژاله‌‌زارعی
مدیر هماهنگی و تبلیغات: اعظم اسماعیلی
مدیر تیم ویراستاری: آناهیتا صداقی
سرویراستار: مریم هندوزاده
ویراستاران:
لیلا منفرد
اعظم اسماعیلی
منصوره بادآهنگ
طراح جلد و صفحه‌آرا: مجید دنیایی


■■■■

نویسندگان همیار در شماره نهم فصلنامه بین‌المللي ماه‌گرفتگی
سال سوم/ بهار ۱۴۰۴

اسامی نویسندگان به ترتیب مطالب در نشریه:


فاطمه (صحرا) کلانتری، م. روان‌شید، دکتر طیبه رضایی شورکی، دکتر افشین مداح، بهمن عباس زاده، دکتر عباس نعیمی جورشری، دکتر حمیرا کاظمی، دکتر حامد حری، دکتر کاوه فرهادی، دکتر فریبا نظری، دکتر فهیمه نظری، دکتر سولماز شیخ‌شعاعی، آیدین آریایی، سعید تقی‌نیا، م. شریفی، دکتر پرنیا رضی‌پور، سینا عزیزپور، آرین محمدی، امیرحسین تیکنی، دکتر محمود دهقانی، دکتر علی تسلیمی، فاطمه آزادی، مریم امانی، مینا رحیمی، سپیده نوری‌جمالویی، نوشین جم‌نژاد، زهره غلامی، دکتر سید مهدی نژادهاشمی، فیض شریفی، مریم گمار، احمد نوردآموز، میترا سرانی‌اصل، اسماعیل یوردشاهیان، محمدرضا زادهوش، محمدرضا مهرآریا، ماهور حاتمی، ساریه امیری، فاطمه حاجی کریم‌خانی، مرتضی فقیه نصیری، فریده سعیدی، یوسف پروهیده، مصطفی سراب‌زاده، مجتبی صفوی، امیرحسین قربانی، حامد شهیدی، سعیده زادهوش، مژگان مشتاق، آزاده اشرفی، زهرا مظاهری، کاوه طالبم، فرزاد کدخدایی راد، پروین زمانی، الهام زارعی، فاطمه دریکوند، امین احمدپور، آرزو رنجبر، سعیده محمدی، ربابه ساداتی، رحمان مولایی، روح‌اله آبسالان، زینب فرجی، سمیه نظری، شوکا حسینی، فاطمه اختصاری، قاسم بغلانی، مریم محمدیان، منوچهر ایمری اسکندری، نجمه مظفری، مهری رحمانی، عارف معلمی، طیبه شنبه‌زاده اصل، زهرا عوض‌پور، ابوالفضل حکیمی‌راد، مهرداد نقیبی، پروانه وثوقی، بیژن بردباری، ایمان جانباز، ابراهیم بدخشان، فاطمه کاظمی نورالدین‌وند، عرفان دلیری، ندا پیشوا، نرگس جودکی، عباس کریمی‌عباسی.


■■■■

گروه دبیران مطالعاتی:


دبیر مطالعات تخصصی جامعه‌شناسی: دکتر عباس نعیمی جورشری
دبیر مطالعات تخصصی نقد سینمایی: امیرحسین تیکنی
دبیر مطالعات تخصصی پژوهش هنر: آیدین آریایی 
دبیر مطالعاتی ادبیات داستانی: سودابه استقلال
دبیر مطالعات تخصصی نقد و پژوهش در ادبیات داستانی: رضا نجفي 
دبیر مطالعاتی شعر: سمیه جلالی
دبیر مطالعاتی نقد و پژوهش شعر: جعفر محمدی واجارگاهی 
دبیر مطالعات تخصصی سلامت‌ اجتماعی: مجید شریفی
دبیر مطالعات تخصصی هنر، ادبیات و فرهنگ: مهری رحمانی
دبیر مطالعات تخصصی هنر، سینما و فرهنگ: فرزانه زحلی
دبیر مطالعات تخصصی سینما و تئاتر: محمدحسین میربابا
دبیر مطالعات تخصصی فلسفه و عرفان تطبیقی: دکتر بابا قصابها
دبیر مطالعاتی هنر مدرن و هنرهای تجسمی: یزدان کاکایی
دبیر مطالعات تخصصی فلسفه: دکتر مهدی خبازی کناری
دبیر مطالعات تخصصی زبان‌شناسی: دکتر بهروز محمودی بختیاری
دبیر مطالعات تخصصی فرهنگ و زبان‎های باستانی ایران: دکتر راضیه موسوی
دبیر  مطالعات تخصصی روان‌شناسی: دکتر هدی احمدي


هیت دبیران بخش بین‌الملل:
دبیر مطالعاتی تخصصی بخش بین‌الملل کشور ازبکستان و تاجیکستان: دکتر امید بندری
دبیر مطالعاتی تخصصی بخش بین‌الملل کشور افغانستان: سجیه شجاعی
دبیر مطالعاتی تخصصی بخش بین‌الملل کردستان عراق: مریوان حلبچه‌ای
دبیر مطالعاتی بخش پژوهشی زبان‌ «لکی»: فرخ شهبازي

■■■■

متقاضیان برای دریافت فایل پی‌دی‌اف فصلنامه شماره نهم از طریق منوی فصلنامه در سایت خانه‌‌جهانی ماه‌گرفتگان و یا لینک زیر اقدام نمایند.
https://mahgereftegi.com/4494/

لینک معرفی عوامل اجرایی، دبیران مطالعاتی و گروه نویسندگان در سایت ماه‌گرفتگان:
https://mahgereftegi.com/4490/


چاپ کاغذی این فصلنامه توسط #نشر_کتاب_ارزان_سوئد منتشر می‌شود.

فصلنامه ‌بین‌المللي ماه‌گرفتگی در پایان هر فصل به صورت الکترونیکی و کاغذی منتشر می‌شود.


#فصلنامه_ماه_گرفتگی
#معرفی_گروه_اجرایی
#معرفی_دبیران_مطالعاتی
#معرفی_گروه_نویسندگان
#سال_سوم
#شماره_نهم
#بهار_۱۴۰۴
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
برگی از تاریخ کانون نویسندگان ایران
یادی و خاطره‌ای
م. روان‌شید
13 تیر 1404 سوئد
www.tgoop.com/ravanshidpoet
Forwarded from Fara Goftar🐾
قلم و بازاندیشی در روزی که از نوشتن می‌گوید.......
به قلم جمال بیگ
در تقویم رسمی و ذهنی انسان، برخی روزها بهانه‌ای می شوند برای یادآوری‌، و بستری‌ برای تأملی تازه. (روز قلم) یکی از آن روزهاست؛ روزی که نه فقط برای تجلیل از نویسندگان، بلکه برای بازاندیشی در ماهیت قلم، مسئولیت نوشتن، و رابطه‌ی میان ذهن، زبان، و جامعه معنا می‌یابد.
از دیدگاه نظریه‌ی فراگفتاریک، که بر بنیاد تلفیق زبان، ذهن، و تکینگی سوبژکتیو استوار است،(قلم موجودیتی زنده و ذهن مند و پرسشگر)است؛ و بستری برای کشف و ساخت معنا. از همین دیدگاه، تمایز میان قلم متعهد و غیرمتعهد، دیگر تنها تمایز ایدئولوژیک و سیاسی نیست، بلکه تمایز هستی‌شناختی و معرفت‌شناختی در سطح زبان و ذهن است.
اگر از این زاویه نگاه کنیم دیگر زبان یک وسیله‌ی بی‌طرف نیست بلکه یک موجود زنده، متغیر و فعال در ساخت ذهن و هستی است.
در این نظریه، قلم نیز به عنوان برون‌داد زبانی ذهن، نوعی کنش هستی‌شناختی تلقی می‌شود که می‌تواند:
ذهن را از درونِ زبان بیرون بکشد، و با جامعه وارد گفت‌وگو شود،و به جای بازنمایی صرف، تبدیل به علتی برای در هم شکستن ساز و کارهای پنهان قدرت، زبان، و معنا در جهان گردد.
در این دیدگاه، هر جمله می‌تواند سوبژه‌ای باشد که از اطاعتِ زبان و نظام‌های تثبیت‌شده‌ی معنا سر باز می‌زند؛ یا برعکس، می تواندابژه‌ای باشد در خدمت گفتمان‌های مسلط.
اینجاست که تفاوت، میان قلم متعهد و غیرمتعهد در بستر فراگفتاریک رخ می‌نماید.
قلم متعهد، ضمن اینکه از آگاهی نشأت می‌گیرد، در برابر (سکوت و توهم معنا) مقاومت می‌کند. این قلم: بی شک، در مرز میان معنا و بی‌معنایی، ایستادگی می‌کند. و زبان را از اختگی و قراردادی می‌رهاند. و در همین راستا رنج‌های نامرئی انسان را به متن می‌آورد.
از این رو قدرت را نقد می‌کند، و با (تجزیه ی لایه های زبانی و روان شناختی ساختارهای قدرت جهانی) آن ها را به پرسش می گیرد و به‌جای بازتولید کلیشه‌ها، معنایی زاینده و چندوجهی را خلق می‌کند.
قلم متعهد فراگفتاریک، با (ذهن زنده ی، هنرمند، شاعر، فیلسوف و راوی رنج مشترک) پیوند خورده است. این قلم، چیزی را به جهان تحمیل نمی‌کند؛ بلکه به ناگفته‌ها گوش می‌سپارد، و گاه حتا خود به یک سکوت عمیق بدل می‌شود که از صد فریاد گویا‌تر است.در سوی مقابل، قلم غیرمتعهد در چارچوب فراگفتاریک، ذهنی منفعل یا سازش‌گر را بازتاب می‌دهد. چنین قلمی: به جای اینکه معنا را بسازد آنرا مصرف می کند و زبان را ابزار کنترل یا سرگرمی می‌بیند، و جامعه را با عینک سطحی و بی‌پرسش می‌نگرد. و برای تثبیت خود، در بازتولید گفتمان قدرت ها، مشارکت می‌کند و چه بخواهد یا نخواهد، در برابر پیچیدگی‌های هستی، به ساده‌سازی و سطح‌نگری پناه می‌برد.
قلم غیرمتعهد، از دیدگاه فراگفتاریک، نوعی (ابژه ی زبانی) است که ذهن را به سکون، تکرار، و فراموشی دعوت می‌کند؛ سکونی که مرگ معنا را در پی دارد.
در جهان معاصر که پر از (هیاهوی رسانه‌ای، بحران هویت، و روان‌های فرسوده از تکرار) است، پرسش از (تعهد قلم) به یک ضرورت حیاتی بدل می‌شود. جامعه‌ی امروز، بیش از هر زمان، نیازمند قلم‌هایی‌ست که نه تنها بنویسند، بلکه (بازبینی کنند، زخم ها را ببینند، تناقض ها را بپذیرند و درون آن ها زندگی کنند)
فراگفتاریک، با اتکا به ذهن چندلایه، زبان شکاک، و معناهای موازی، به ما یادآوری می کند که ( قلم، ضمن اینکه راوی ست، سازنده ی جهان هر آنچه هست و نیست هم هست). اگر جهان از معنا خالی شود، قلمی که تنها تقلیدگر باشد، همانقدر مقصر است که قدرتی که زبان را سرکوب می کند.
در روز قلم، اگر چیزی باید گرامی داشته شود، آن ( قلمی ست که خود را به آب و آتش می زند، که می لرزد، که در مرز ناپایداری معنا می نویسد) قلمی که در شعر، فلسفه، روان، سیاست، و سکوت، به دنبال آگاهی عمیق از بودن می‌گردد.
در نظریه‌ی فراگفتاریک، قلم متعهد، نه الزامن سیاسی!!! است، نه شعاری!!! بلکه (هشیار، پرسش گر، چند لایه و همواره در حال عبور از مرز هاست) بیاییم در این روز، نه فقط قلم را، که مسئولیت نوشتن و رنج معنا بخشی را گرامی بداریم...
ارادتمند
#جمال_بیگ
#شعر_جهانی_فراگفتاریک_ایران
#روزـــقلم
تنها حُسنِ مرگ در همین است که مطمئنی بالاخره «این درد» تمام می‌شود!
2025/07/07 05:30:31
Back to Top
HTML Embed Code: