Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
1092 - Telegram Web
Telegram Web
🔻گزارش "صدور خدمات فنی و مهندسی؛ چالش‌ها و راهکارها" به همت مدیریت پژوهش‌های اقتصادی #مرکز_پژوهش_های_اتاق_ایران منتشر شد.
....
◀️این گزارش ضمن شناسایی مشکلات و موانع، اهم قوانین و مقررات در حوزه خدمات فنی و مهندسی را احصاء کرده و در گام بعد، آسیب‌شناسی از قانون‌گذاری و مقررات‌گذاری در حوزه صدور خدمات فنی و مهندسی ارائه می‌دهد.

"عدم پذیرش ضمانت‌نامه‌های بانک‌های ایرانی توسط کشورهای میزبان صادرات خدمات فني و مهندسي. بحران‌های ناشی از تغییر روابط سیاسی حاکمیت با کشورهای میزبان صادرات خدمات فني و مهندسي، جنگها، آشوبها و اقدامات تروریستی، عدم پرداخت به موقع مطالبات توسط كارفرمايان كشورهاي ميزبان صادرات خدمات فني و مهندسي، مشکلات حکومت جدید افغانستان، عدم پذيرش نقل و انتقال دلار و یورو به دلیل تحریم و جهش‌های نرخ ارز در کشور، از مهم‌ترين مشكلات اعلام شده توسط بعضي شركت‌هاي صادركننده خدمات فني و مهندسي است."
...
متن کامل گزارش را در پیوند زیر بخوانید👇
👍1👏1
🔴نشست تخصصی استراتژی توسعه صنعتی/ گزارش تصویری

🔹پنجمین نشست از سلسله نشست های تخصصی استراتژی توسعه صنعتی با حضور فرشاد مومنی، اقتصاددان، در اتاق ایران برگزار شد.
فرشاد مؤمنی، اقتصاددان، با تاکید بر لزوم پرهیز از کارهای شتاب‌زده و بی‌کیفیت، می‌گوید: #اتاق_ایران به عنوان یکی از تشکل‌های فاخر، باید از موضع #منافع_ملی اهمیت تدوین استراتژی #توسعه_صنعتی را به سیاست‌گذاران متذکر شود.

#مرکز_پژوهش_های_اتاق_ایران
👏3👍1
🔴گام نخست برای صنعتی شدن، بالا بردن هزینه مفت‌خوارگی است

🔹فرشاد مومنی، استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی در نشست استراتژی توسعه صنعتی:

🔹علی رضاقلی در کتاب «سراب‌گرایی صنعتی در نظام قبایلی ایران» گفته: تا وقتی‌که اروپایی‌ها به توان صنعتی دست نیافته بودند، 9 درصد سلطه جهان را داشتند ولی با تولید صنعتی این‌ها در فاصله کمتر از 150 سال بیش از 80 درصد خشکی‌های جهان را تحت سلطه درآوردند.

🔹گام نخست برای صنعتی شدن، بالا بردن هزینه مفت‌خوارگی است. الزام بعدی برای صنعتی شدن، مشارکت مردم است. گام بعدی ایجاد ثبات در فضای کسب‌وکار است. و گام مهم دیگر تدوین برنامه پیشگیری کننده فساد. در مناسبات پر فساد انگیزه‌های تولید صنعتی ریشه‌دار نمی‌شود.

🔹برای توسعه صنعتی حکومت را باید از کارهای شتاب‌زده و بی‌کیفیت پرهیز داد و اتاق ایران باید از موضع منافع ملی این مساله خطیر را متذکر شود. بزرگ‌ترین وجه تمایز کشورهای توسعه‌یافته و درحال‌توسعه در فرایند تصمیم‌گیری و اجراست. در کشورهای توسعه‌یافته، فرایند تصمیم‌گیری بسیار کند و مشارکت‌جویانه است و اجرا سریع است. در کشورهای درحال توسعه برعکس است. تصمیم‌گیری عجولانه و اجرا کند است.

🔹اتاق ایران در تدوین استراتژی توسعه صنعتی نقش فاخر و برازنده‌ای دارد و می‌تواند در کنار سایر تشکل‌ها نظیر انجمن جامعه‌شناسان ایران و یا انجمن اقتصاددانان ایران، تمام ذهن و ظرفیت دانایی کشور را به مسئله اصلی معطوف کند.

🔹متن کامل گزارش نشست را در لینک زیر بخوانید:
https://otaghiranonline.ir/news/72030

@otaghiranonline
👍2
🔴سالنامه آماری 1402 بخش خصوصی منتشر شد

📈📉📊🔹مرکز پژوهش‌های اتاق ایران، طبق سنت سنوات قبل، اطلاعات مهم و جامع آماری بخش خصوصی کشور در سال 1402 را به‌منظور رفع نیازهای آماری فعالان اقتصادی در قالب سالنامه آماری به دو زبان فارسی و انگلیسی منتشر کرد.

🔹سالنامه آماری اتاق ایران با هدف ارائه تصویری جامع از عملکرد سالانه اتاق ایران، عملکرد اقتصادی سالانه اعضای اتاق ایران، وضعیت عملکرد اقتصادی سالانه بخش خصوصی، وضعیت محیط کسب‌وکار، وضعیت اقتصادی- اجتماعی کشور و همچنین ارائه تصویری از جایگاه بین‌المللی ایران در فضای اقتصادی و کسب‌وکار تهیه و منتشر می‌شود.

🔹این سالنامه مجموعه‌ای از آخرین اطلاعات آماری موجود در زمینه فعالیت‌ها و خدمات ارائه شده توسط اتاق ایران، نتایج حاصل از اجرای طرح‌های آمارگیری و آمارهای ثبتی مرتبط با عملکرد بخش خصوصی توسط دستگاه‌های اجرایی کشور در قالب جداول و نمودارها را در بر می‌گیرد و از چهار بخش کلی تشکیل شده است.

🔹متن کامل سالنامه آماری اتاق ایران در سال 1402 را در لینک زیر بخوانید:
https://otaghiranonline.ir/news/71950

@otaghiranonline
👍3
🔻#مرکز_پژوهش_های_اتاق_ایران برگزار می‌کند:
نشست تخصصی بررسی سیاست‌های بین‌المللی ترامپ (ابعاد و پیامدها)

با حضور:
حسین دهشیار
حجت میرزایی
محسن شریعتی‌نیا

◀️زمان: یکشنبه؛ ۱۸ آذر ساعت ۱۵:۳۰ تا ۱۷:۳۰
◀️مکان: اتاق ایران؛ طبقه اول ساختمان جدید

🌐لینک پخش آنلاین نشست:
https://vroom.iccima.ir/b/tfr-t9s-api-39s


🔶️شرکت در جلسه برای عموم آزاد است.
🔶️شرکت‌کنندگان برای حضور در جلسه با شماره ۰۲۱۸۵۷۳۲۴۸۱ تماس حاصل فرمایند.
👍5
🔴خدمات مدرن در استان یزد باید توسعه یابد

🔹رئیس مرکز پژوهش‌های اتاق ایران در دیدار با رؤسا و دبیران کمیسیون‌های اتاق یزد و معاونان پژوهشی برخی دانشگاه‌های این استان، گفت: یزد در کنار کریدور اصلی جنوب شمال و در مسیر ترانزیت خلیج‌فارس به ترکیه است؛ درنتیجه سهم خدمات مدرن ترانزیت تا گردشگری و خدمات واسطه‌گری مالی و خدمات مبتنی بر فناوری باید در این استان توسعه پیدا کند.

🔹حجت میرزایی با اشاره به اینکه مقیاس تولید در استان از متوسط کشور بزرگ‌تر است گفت: بنگاه‌های بزرگ‌مقیاس استان 16 درصد صنعت را شامل شده که حدود 83 درصد ارزش‌افزوده را تشکیل می‌دهند درنتیجه سرمایه‌گذاران استان باید به سمت خدمات مدرن بروند و در انبارداری، حمل‌ونقل، هوشمند سازی و … سرمایه‌گذاری کرده تا به بازارهای جهانی متصل شده و درنهایت مسیر توسعه یزد هموار شود.

🔹متن کامل گزارش این نشست را در لینک زیر بخوانید:
https://otaghiranonline.ir/news/72114

@otaghiranonline
👍1
مرکز پژوهش‌های اتاق ایران
#مرکز_پژوهش_های_اتاق_ایران سلسله نشست‌های تخصصی استراتژی توسعه صنعتی را با عنوان رویداد سه‌شنبه‌های توسعه صنعتی، در محورهای زیر برگزار می‌کند: 🔻مفهوم استراتژی توسعه صنعتی 🔻پارادایم غالب در جهان و ایران 🔻الزامات تدوین و اجرا 🔻مسیرهای فراروی توسعه صنعتی…
🔔🔔به اطلاع می‌رساند ششمین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی استراتژی توسعه صنعتی با سخنرانی جناب آقای بایزید‌ مردوخی برگزار می‌شود.
...
◀️زمان: سه‌شنبه ۱۴۰۳/۰۹/۲۰ساعت ۱۳ تا ۱۵
◀️مکان: اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، سالن جلسات طبقه سوم

🌐لینک پخش آنلاین نشست به صورت همزمان:
https://webinar.iccima.ir/develope/


#استراتژی_توسعه_صنعتی
#سه_شنبه_های_صنعتی
👍3
🔴دومین بهبود شامخ اقتصاد ثبت شد؛ نگرانی‌های بنگاه‌ها پابرجاست

📉📈📊🔹گزارش دوره شصت و دوم شامخ کل اقتصاد و گزارش دوره هفتاد و چهارم شامخ بخش صنعت در آبان به همت مرکز پژوهش‌های اتاق ایران منتشر شد.

🔹روند شامخ کل اقتصاد و صنعت در آبان ماه، پس از حذف اثرات فصلی، برای دومین ماه متوالی بهبود یافته‌است. البته فعالان اقتصادی همچنان نگران نرخ ارز، کمبود مواد اولیه و قطعی برق و گاز هستند.

🔹بر اساس این گزارش، شاخص مدیران خرید کل اقتصاد در آبان 1403، معادل 51.3 و پس از تعدیل فصلی، معادل 51.4 برآورد شده است که حاکی از بهبود اندک نسبت به ماه قبل (50.2) است.

🔹همچنین، شاخص مدیران خرید بخش صنعت در آبان 1403، معادل 52.2 محاسبه شده است و و پس از تعدیل فصلی، برای ماه آبان معادل 51.8 برآورد شده است که نسبت به ماه قبل (56.03) بهبود جزئی داشته است. شاخص مذکور، پس از رکود چهارماهه، برای دومین ماه متوالی، در آبان‌ماه افزایش یافته است.

🔹گزارش را در لینک زیر بخوانید:
https://otaghiranonline.ir/news/72158

@otaghiranonline
🔵 مرکز ملی مطالعات راهبردی کشاورزی و آب اتاق ایران نشست تخصصي "رویکردهای نوآورانه در حل مسائل آب شرب: مورد کاوی آب بدون درآمد (نشست اول: نوآوری مبتنی بر فناوری)" برگزار می کنند

🔻 محورهاي نشست:
- تببین مبانی نظری نوآوری و روش های پیاده سازی و تجاری سازی آن
- کاربرد هوش مصنوعی در مدیریت آب بدون درآمد
- پروژه کاهش آب بدون درآمد شرکت آب و فاضلاب منطقه یک شهر تهران
- نقش مدلهای تجاری و بازرگانی در مدیریت آب بدون درآمد


🗓️ شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳

از ساعت ١٥:۳۰ تا ١٣:۳۰

🔗لینک حضور در جلسه:

https://vroom.iccima.ir/b/awn-z5u-fpp-tgj

📎آدرس شبکه های اجتماعی مرکز ملی مطالعات راهبردی کشاورزی و آب:

🆔 اینستاگرام :
https://instagram.com/awnrc_iccima     

📢 تلگرام:
@AWNRC_ICCMA
👍2
📚#مرکز_پژوهش_های_اتاق_ایران منتشر کرد:
کتاب اقتصاد ایران در زنجیره ارزش جهانی
نویسنده: اسفندیار جهانگرد

این کتاب در چهار محور زیر ارائه شده است:
◀️نخست؛ نمایی کلی و مختصر از معیارها و روش‌شناسی‌های مختلف در ادبیات تجزیه ارزش‌افزوده صادرات ناخالص ارائه می‌دهد.

◀️دوم؛ از داده‌های پایگاه داده ستانده بین کشوری سال ۲۰۱۶ به‌صورت ۴۲ در ۴۶ فعالیت و ۶۸ کشور با لحاظ ایران برای مستندسازی تجربی استفاده می‌کند.

◀️سوم؛ از بین چارچوب‌های نظری ارائه شده، تمرکز بر چارچوب بورین و مانچینی (۲۰۲۳) با رویکرد منبع محور و دیدگاه کشوری دارد.
◀️چهارم؛ تفسیری ساختاری از تمام روش‌ها برای سال ۲۰۱۶ اقتصاد ایران ارائه می‌دهد. هم‌چنین معیارهایی از فاصله یا بالادستی یک فعالیت از تقاضای نهایی و معیار پایین‌دستی یک فعالیت از عوامل اولیه تولید اقتصاد (سرمایه و نیروی کار) برای اقتصاد ایران برآورد و تحلیل می‌کند. هم‌چنین با محاسبه شاخص‌های مشارکت پیشین و پسین زنجیره ارزش جهانی ایران، به ارائه بینش در مورد سطح یکپارچگی کشور در شبکه‌های تولید بین‌المللی می‌پردازد.
....
فایل pdf کتاب در پیوند زیر تقدیم می‌شود:👇
👍3
🔴الگوی رفتاری و دیپلماسی اقتصادی ترامپ در دوره جدید

🇺🇸🔹در نشست مرکز پژوهش‌های اتاق ایران با عنوان«دیپلماسی اقتصادی ترامپ» تحلیلگران تأکید کردند: ترامپ به دنبال جنگ در خاورمیانه نیست؛ او می‌خواهد با تکیه بر صنایع خلاق، هوش مصنوعی و خودرو برقی، جایگاه برتر اقتصادی را برای خود حل کند و دنبال بازارهای جدید در خاورمیانه و آسیای شرقی است.

🔹متن کامل گزارش نشست را در لینک زیر بخوانید:
https://otaghiranonline.ir/news/72161

@otaghiranonline
2025/07/14 19:55:22
Back to Top
HTML Embed Code: