Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
1216 - Telegram Web
Telegram Web
▫️معاونت مطالعات اقتصادی و آینده‌پژوهی اتاق بازرگانی تهران برگزار می‌کند

▪️ نشست چشم‌انداز توسعه در سایه تحولات جهانی

🔺معاونت مطالعات اقتصادی و آینده‌پژوهی اتاق تهران، نشست «چشم‌انداز توسعه در سایه تحولات جهانی» را برگزار می‌کند. در این رویداد علی ربیعی، دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور، محمد نهاوندیان، اقتصاددان و رئیس اسبق اتاق‌های تهران و ایران، کیومرث اشتریان، عضو هیات علمی دانشگاه تهران، محمد فاضلی، جامعه‌شناس، عیسی منصوری، رئیس مرکز پژوهش‌های اتاق ایران و دیاکو حسینی، معاون مطالعات اقتصادی و آینده‌پژوهی اتاق تهران، حضور داشته و به سخنرانی خواهند پرداخت.

🔺در این گردهمایی، علاوه بر واکاوی روندهای جهانی توسعه از کتاب «توسعه جهانی؛گذار به نظم اقتصادی پسالیبرال» اثر مشترک دیاکو حسینی، معاون مطالعات اقتصادی و آینده‌پژوهی اتاق تهران و عیسی منصوری، رئیس مرکز پژوهش‌های اتاق ایران نیز رونمایی خواهد شد.

🔺نشست «چشم‌انداز توسعه در سایه تحولات جهانی» در روز ششم اسفندماه از ساعات 11:30 در طبقه هشتم ساختمان اتاق بازرگانی تهران واقع در خیابان وزرا، روبه‌روی خیابان 21 برگزار می‌شود.

@TEHRANCHAMBER
👏1
🔴تفاهم‌نامه همکاری بین اتاق ایران و سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای امضا شد

🔹طی مراسمی تفاهم‌نامه همکاری بین اتاق ایران و سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای امضا و در ادامه از یکصد فرصت سرمایه‌گذاری در سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای نیز رونمایی شد.

🔹رئیس اتاق ایران در این نشست گفت: ارتقای سطوح آموزشی در دانشگاه‌ها با این هدف که فارغ‌التحصیلان به عنوان سفیران مهارت تلقی شوند و بتوانند نیاز صنایع را برآورده کنند، برای اتاق ایران اهمیت بالایی دارد.

🔹صمد حسن‌زاده، افزود: در واقع به دنبال آن هستیم که دانشجویان در کنار کسب تخصص‌ها، مهارت‌های لازم را بیاموزند و نیاز صنایع را برآورده کنند.

🔹وی یادآور شد: وزارت کار مدتی است طرح سفیران مهارت را کلید زده و اقدامات کارشناسی و مطالعاتی خوبی روی آن انجام داده است و اتاق ایران هم از ابتدا در کنار اجرای این طرح قرار داشته تا بتواند در مسیر پیشبرد اهداف آموزشی کشور نقش مؤثری ایفا کند.

🔹متن کامل خبر را در لینک زیر بخوانید:

https://otaghiranonline.ir/news/73848

@otaghiranonline
👍2👏1
اتاق ايران آنلاین
🔴تفاهم‌نامه همکاری بین اتاق ایران و سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای امضا شد 🔹طی مراسمی تفاهم‌نامه همکاری بین اتاق ایران و سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای امضا و در ادامه از یکصد فرصت سرمایه‌گذاری در سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای نیز رونمایی شد. 🔹رئیس اتاق ایران در این…
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴نقش صاحبان کسب‌و‌کار در مهارت آموزی نیروی کار/ ویدئو

🎥 🔹احمد میدری، وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: براساس تجربه بین المللی، صاحبان کسب‌و‌کار مهمترین نقش را در مهارت‌آموزی و تربیت فنی نیروی کار دارند و بر این اساس تفاهم‌نامه همکاری با اتاق امضا شد.

🔹 ویدئو را در لینک زیر ببینید:

https://otaghiranonline.ir/video/73849
@otaghiranonline
👏2
🔴 نتیجه همکاری اتاق ایران و وزارت تعاون جبران کمبود نیروی کار ماهر است

👈 احمد میدری، وزیر کار در مراسم تفاهم‌نامه همکاری بین اتاق ایران و سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای:

🔹همکاری با اتاق ایران به عنوان یک همکاری صددرصدی است و این همکاری سبب حذف یکی از عوامل کمبود نیروی کار ماهر دانست.

🔹بر اساس تجربیات سایر کشورها، سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای باید نیروی کار را به گونه‌ای آموزش دهد که توانایی انجام کار در هر شرایطی را داشته باشد، بنابراین جایگاه این مهارت‌آموزی بسیار بالاست.

🔹طبق قانون و بر اساس منطق، باید حداقل دستمزدها را برای هر صنف به صورت متفاوت در نظر گرفت، بنابراین در تلاش هستیم که در استان‌ها با همکاری اتاق‌های استانی، استانداری‌ها و تشکل‌های کارگری، حداقل یک صنف را از سایر صنوف متفاوت در نظر بگیریم.

🔹با وجود اینکه می‌دانیم باید دستمزد منطقه‌ای را هم در دستورکار قرار دهیم، هنوز شرایط و زیرساخت‌های اجرای این طرح فراهم نیست.

🔹متن کامل خبر را در لینک زیر بخوانید:

https://otaghiranonline.ir/news/73848

@otaghiranonline
👍2
🔴 هم‌رسانی بین صنایع و دانش‌آموختگان را دنبال می‌کنیم

👈 پیام باقری، نایب‌رئیس اتاق ایران در مراسم تفاهم‌نامه همکاری بین اتاق ایران و سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای:

🔹با توجه به پیری جمعیت و رشد فزاینده فناوری‌های نو و مهاجرت نیروی کار ماهر و کارآمد امیدواریم با اجرای طرح سفیران مهارت و نتایج حاصل از تفاهماتی که بین اتاق ایران و سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای صورت گرفته، شاهد مهاجرت‌های معکوس شویم.

🔹 در سال ۱۴۰۳ طبق مطالعات انجام شده، رتبه کمبود نیروی کار ماهر دوازدهمین مانع در محیط کسب‌وکار عنوان و این موضوع در دو بخش صنعت و کشاورزی به عنوان پنجمین مانع اعلام شده است.

🔹اتاق ایران می‌تواند در سه بعد تبیین سیاست‌های مهارت‌آموزی، میانجی‌گری و آموزش با تکیه بر تفاهمی که امضا شد، گام بردارد.

🔹اتاق ایران باید زمینه هم‌رسانی بین صنایع و دانش‌آموختگان را مهیا کند و طرح سفیران مهارت می‌تواند نقطه آغازی برای فعالیت‌های مشترک در مسیر مهارت‌آموزی باشد.

🔹متن کامل خبر را در لینک زیر بخوانید:

https://otaghiranonline.ir/news/73848

@otaghiranonline
👍1
🔴 بخش آموزش با نیاز بازار هم‌خوانی ندارد

👈 عیسی منصوری، رئیس مرکز پژوهش‌های اتاق ایران در مراسم تفاهم‌نامه همکاری بین اتاق ایران و سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای:

🔹یکی از معضلات امروز بخش تولید و صنعت، عدم تطابق بخش آموزش با آنچه در صحنه کار و اجرا به آن نیاز داریم، است.

🔹با توجه به نیازی که در صحنه عمل به نیروی کار ماهر داریم، اتاق ایران و سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای وارد فاز همکاری شدند و در این قالب سازمان فنی‌وحرفه‌ای می‌تواند در حوزه ایجاد زیرساخت‌ها برای رفع نیاز بازار وارد عمل شود.

🔹متن کامل خبر را در لینک زیر بخوانید:

https://otaghiranonline.ir/news/73848

@otaghiranonline
🔴 اتاق ایران، موتور محرک اقتصاد ملی است

👈 غلامحسین محمدی، رئیس سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای در مراسم امضای تفاهم‌نامه با اتاق ایران:

🔹اتاق ایران، موتور محرک اقتصاد ملی است و برای همین همکاری در بخش مهارت‌آموزی و در کنار آن اجرایی شدن طرح سفیران مهارت را در جهت شکل‌گیری مرکز توسعه مهارت، در دستورکار خود قرار دادیم.

🔹عدم دسترسی به آموزش‌های فراگیر و عدم اتصال آموزش‌ها به بازار کار از دلایل فقر نیروی کار ماهر به شمار می‌آید.

🔹در یک سال اخیر بالغ بر ۴۰ درصد کارفرمایان به دلیل عدم تطابق مهارت‌ها دست به کاهش نیروی کار زدند.

🔹ناترازی آموزش‌ها و عدم تطبیق آن با نیاز بازار کار موجب شده با وجود اینکه بیش از یک میلیون کارجو در کشور وجود دارد، همواره کارفرمایان از نبود نیروی کار ماهر گله‌مند باشند.

🔹در قالب تفاهم انجام شده، استانداردهای آموزشی را با مجموعه صنایع به‌روز می‌کنیم و در این زنجیره اشتغال از زیرساخت مهارت به اشتغال پایدار می‌رسیم.

🔹متن کامل خبر را در لینک زیر بخوانید:

https://otaghiranonline.ir/news/73848

@otaghiranonline
👏2
🔵 پوستر نهمین بزرگداشت روز ملی آب

🔻نهمین بزرگداشت روز ملی آب با هدف آگاهی‌بخشی به جامعه درخصوص مسائل آب با شعار «آب، غذا، انرژی؛ هوشمندی در مصرف، امنیت در منابع» در روز ٧ اسفند سال جاری به همت مرکز ملی مطالعات راهبردی کشاورزی و آب اتاق ایران برگزار خواهد شد.

🔻 در ایران باستان از حدود ١٧ هزار سال پیش، سنگ نگاره‌هایي از بز کوهی در بسياري از مناطق باقی مانده است. بز کوهی نمادی از آب خواهی، پايداري و برکت است.

🔻شكل هندسی مثلث استفاده شده در پوستر، نماد تعادل و پايداري در زنجيره آب، غذا و انرژي است. دوایر متحدالمرکز در این پوستر نیز نمادی از خورشید به عنوان منبع اصلي انرژي است.

🔻رنگ سبز در پوستر بیانگر غذا، رنگ آبی نماد آب، رنگ زرد و نارنجی بیانگر انرژی، و سياه و سفيد بيانگر پيوستگي اين منابع طي شب و روز است.

🔻 لازم به ذکر است در صورت تعطیلی ادارات دولتی در روز سه‌شنبه نیز بزرگداشت روز ملی آب برگزار خواهد شد.

📎آدرس شبکه های اجتماعی مرکز ملی مطالعات راهبردی کشاورزی و آب:

🆔 اینستاگرام :
https://instagram.com/awnrc_iccima     

📢 تلگرام:
@AWNRC_ICCMA
👏1
بزرگداشت روز ملی آب با حضور هیات رییسه محترم اتاق ایران و نماینده مقیم UNDP در حال برگزاری است.
👏3
📢🗺️ انجمن علمی جغرافیا با همکاری انجمن‌های علمی برتر کشور برگزار می‌کند:

⚜️جهان شبکه‌ای و ضرورت چرخش پارادایمی در سیاست خارجی ایران⚜️

⁉️در جهانی که شبکه ها فضاهای جغرافیایی را به هم متصل کرده‌اند، سیاست ایران چگونه باز تعریف می‌شود؟ چه تحولاتی در سیاست خارجی ایران ضروری است؟

با حضور:
🔅دکتر مرتضی قورچی: استادیار جغرافیای سیاسی ، شهید بهشتی

🔅دکتر مسعود موسوی شفائی: دانشیار روابط بین الملل ، تربیت مدرس

🔅دکتر محسن شریعتی نیا: استادیار روابط بین الملل و مطالعات منطقه‌ای، شهید بهشتی

🔅دکتر بهزاد ملک پور: استادیار دانشکده معماری شهرسازی، شهید بهشتی

📍 مکان : دانشگاه شهید بهشتی، دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی، سالن کنفرانس، طبقه ۳

📆 زمان: شنبه ۱۱ اسفند ، ساعت : 10:30 -12

🔹دبیر نشست: آناهیتا توحیدی
🔷 فرصتی برای تبادل ایده، گفتگو و آینده‌نگری🔷

‼️دوستانی که از خارج دانشگاه تشریف می آورند، از در دانشکده دندان پزشکی وارد شوند‼️


🫱🏻‍🫲🏼با همکاری انجمن های علمی:
ژئوپلیتیک ایران ، علوم سیاسی ایران،علوم سیاسی و شهرسازی دانشگاه شهید بهشتی،
جغرافیا سیاسی دانشگاه تربیت مدرس

منتظر حضور شما هستیم🌿

/ @sbu_geography /
👍3
🔴نابرابری‌های اجتماعی و تخریب محیط‌زیست چگونه فقر را تشدید می‌کند؟ | روایت بانک جهانی از کاهش فقر در ایران

🔹گزارش #مرکز_پژوهش_های_اتاق_ایران با عنوان « #فقر، #رفاه و سیاره: راه‌های خروج از بحران‌های چندگانه» با استناد به داده‌های گزارش 2024 #بانک_جهانی منتشر شد.

🔹این گزارش تلاش می‌کند تا ارتباط بین فقر، نابرابری‌های اجتماعی و تخریب #محیط‌زیست را تحلیل کند.

🔹در این گزارش آمده، سه چالش اصلی «تضاد بین رشد اقتصادی و حفظ محیط‌زیست»، «تغییرات آب‌وهوایی» و «دسترسی نابرابر به منابع» در زمینه فقر وجود دارد.

🔹در راستای مقابله با بحران‌ها، چندین راه‌حل کلیدی شامل «انتقال به انرژی‌های تجدید پذیر»، «کشاورزی پایدار»، «عدالت زیست‌محیطی» و « #آموزش و #توانمندسازی » پیشنهاد شده است.

🔹در بخشی از این گزارش بر اساس داده‌های بانک جهانی اشاره شده که، نرخ فقر در #ایران از ۲۹.۳ درصد به ۲۱.۹ درصد معادل 7.4 واحد درصد کاهش یافته و با استفاده از خط فقر برای کشورهای با درآمد پایین‌تر از متوسط، حدود ۶.۱ میلیون ایرانی از محدوده فقر خارج شده‌اند.
....
متن کامل گزارش را در پیوند زیر بخوانید:
👏2
گزارش_مرکز_پژوهش‌های_اتاق_بازرگانی_ایران.pdf
1.9 MB
گزارش «تأثیر حداقل دستمزد اسمی و حقیقی بر اشتغال و نرخ مشارکت اقتصادی در ایران» در دی‌ماه ۱۴۰۳ از سوی مرکز پژوهش‌های اتاق بازرگانی منتشر شده است. براساس این گزارش پژوهشی:

در بازۀ ۱۴۰۰-۱۳۷۰ افزایش حداقل دستمزد اثر منفی بر اشتغال نداشته است.

در سال ۱۳۹۹ سهم هزینۀ دستمزد در قیمت تمام‌شدۀ محصولات صنعتی ۸ درصد و در بخش خدمات به‌طور میانگین ۳۰ درصد بوده است. درحالی‌که تأثیر افزایش هزینه‌های واسطه‌ای در ایجاد رکود تورمی در صنایع کارخانه‌ای ایران به‌طور میانگین ۴ برابر هزینه‌های دستمزد است.

سال ۱۳۹۹ یکی از بدترین سال‌های حوزۀ اشتغال در سه دهۀ اخیر بوده است. در این سال سطح اشتغال ۴ درصد (بیش از ۱ میلیون نفر) و نرخ مشارکت اقتصادی به‌میزان ۶.۴۵ درصد کاهش یافته است... هرچند این موارد همزمان با شیوع کرونا بوده اما نباید نقش شدیدترین سرکوب دستمزد را در این سال نادیده گرفت به‌نحوی‌که دستمزد حقیقی به میزان ۱۴ درصد کاهش داشته است.

با افزایش حداقل دستمزد حقیقی برای جبران عقب‌افتادگی دستمزد حداقل‌بگیران، می‌توان اهداف بهبود قدرت خرید، افزایش اشتغال، افزایش بهره‌وری، و افزایش مشارکت اقتصادی را محقق کرد.
@omidi_reza
👍10
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
معرفی مرکز ملی مطالعات راهبردی کشاورزی و آب اتاق بازگانی، صنایع ، معادن و کشاورزی ایران

🆔 اینستاگرام :
https://instagram.com/awnrc_iccima     

📢 تلگرام:
@AWNRC_ICCMA
با افتخار معرفی می‌کنیم:
مرکز ملی مطالعات راهبردی کشاورزی و آب اتاق ایران
مرکزی پیشرو در تحقیقات و مطالعات راهبردی در حوزه کشاورزی و منابع آب که با تکیه بر دانش روز، در راستای توسعه پایدار و بهبود شرایط منابع طبیعی کشور فعالیت می‌کند.

🌍 در سال جدید، با رویکردی نوین به آب، غذا، انرژی؛ هوشمندی مصرف، امنیت در منابع ادامه می‌دهیم تا گامی مؤثر در تأمین آینده‌ای پایدار برای کشور برداریم
با ما در مسیر تحول و توسعه همراه باشید.
مرکز پژوهش‌های اتاق ایران
Photo
🔻کتاب معرفی و ارزیابی "طرح مالیات بر عایدی سرمایه" منتشر شد.
...
🔵 پس از تقدیم گزارش شور دوم «طرح اصلاح برخی احکام قوانین مالیاتی (مالیات بر عایدی سرمایه)» به مجلس شورای اسلامی و قرار گرفتن طرح مذکور در نوبت برای طرح در صحن مجلس شورای اسلامی، تصمیم بر آن شد #مرکز_پژوهش_های_اتاق_ایران ، همایشی با هدف نقد و بررسی طرح مذکور برگزار کند تا ضمن گرد هم آمدن صاحب‌نظران مالیاتی و فراهم نمودن امکان گفتگو میان ایشان، موارد قابل اصلاح طرح استخراج شود و به بانیان آن پیشنهاد شود.

کتاب حاضر حاوی متن پیاده شده سخنرانی‌ها و گفتگوهای انجام شده در همایش معرفی و ارزیابی «طرح مالیات بر عایدی سرمایه» است که در روز سه‌شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۱، با همکاری دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی (ره) برگزار شد.
این همایش در دو بخش «طراحی و سیاست‌گذاری مالیات بر عایدی سرمایه» و «بستر اجرای آن» سازمان‌دهی شد و شامل دو بخش ارائه مقالات و نقد و بررسی بود. آثار مثبت و منفی اجرای مالیات بر عایدی سرمایه، تعدیل عایدی سرمایه نسبت به #تورم‌ ، عایدی کوتاه مدت و بلندمدت، دارایی‌های مشمول مالیات بر عایدی سرمایه، مسائل و مشکلات نحوه تشخیص و محاسبه مالیات بر عایدی سرمایه، مسائل اجرایی #مالیات_بر_عایدی_سرمایه و ارتباط آن با #سامانه_مودیان از مهمترین محورهای مورد بحث در این همایش بود.
https://www.tgoop.com/ecoflavor
...
📚نسخه پی‌دی‌اف کتاب در پیوند زیر تقدیم می‌شود👇
👏2
2025/07/13 19:02:26
Back to Top
HTML Embed Code: