Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
1243 - Telegram Web
Telegram Web
📜 رایحه اقتصاد با همکاری #مرکز_پژوهش_های_اتاق_ایران ، اولین نشست از سلسله نشست‌های حلقه فکری دستمزد را برگزار می‌کند:
امکان سنجی تعیین حداقل دستمزد بر اساس صنایع در ایران

🎬 سخنران: خانم دکتر فاطمه عزیزخانی (کارشناس بازار کار و مدرس دانشگاه)

زمان: چهارشنبه ۱۴۰۴/۰۲/۰۳ ساعت ۱۶ تا ۱۸
🏫 مکان: خیابان طالقانی، نبش خیابان موسوی (فرصت)، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، سالن جلسه طبقه ششم ساختمان اصلی.

📎 پیوند شرکت در جلسه:
https://vroom.iccima.ir/b/nkd-yul-alz-jda
👍5
🔵 نشست «فرصت‌های بین‌المللی ایران در پساتحریم» با حضور اندیشمندان و متخصصان حوزه روابط بین‌الملل و علوم سیاسی برگزار شد.

#مرکز_پژوهش_های_اتاق_ایران
📚صد و هفتمین شماره گزارش #پایش_تحولات_تجارت_جهانی به همت #مرکز_پژوهش_های_اتاق_ایران منتشر شد.
...
در این شماره از پایش می‌خوانید:
📍توقف کمک مالی آمریکا به #سازمان_تجارت_جهانی
📍نگاه تجاری #چین به جنوب
📍اختصاص بخش عمده مراکز داده #خاورمیانه به #عربستان
📍پیش بینی سبقت #رشد_اقتصادی #آسیای_مرکزی از چین
....
متن کامل گزارش پایش در پیوند زیر👇
👍1
📚صد و هشتمبن شماره گزارش #پایش_تحولات_تجارت_جهانی به همت #مرکز_پژوهش_های_اتاق_ایران منتشر شد.
...
در این شماره از پایش می‌خوانید:

📍کاهش بیکاری در عربستان با کمک شرکتهای خارجی
📍موافقت‌نامه تجارت آزاد #امارات_متحده_عربی با #اتحادیه_اروپا
📍رونق گردشگری در جنوب #خلیج_فارس
تهدید تجاری #چین
📍تاسیس اتحادیه بازاریابی، تبلیغات و رسانه در جهان ترک
....
متن کامل گزارش پایش در پیوند زیر👇
📚صد و نهمین شماره گزارش #پایش_تحولات_تجارت_جهانی به همت #مرکز_پژوهش_های_اتاق_ایران منتشر شد.
...
در این شماره از پایش می‌خوانید:

📍پیشنهاد اعمال تعرفه بر شرکای تجاری #روسیه
📍گفت‌و‌گوی صنعتی #عربستان و ایرباس
📍تعدیل پیش‌بینی رشد اقتصادی #چین در پی تنش‌های تعرفه‌ای
📍تسویه بدهی‌های #سوریه توسط #عربستان و #قطر
....
متن کامل گزارش پایش در پیوند زیر👇
👍2
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔻#مرکز_پژوهش‌‌های_اتاق_ایران در ادامه سلسله مطالعات خود درباره آینده روابط #ایران و آمریکا، این بار به بررسی چشم‌انداز #اقتصادی و جایگاه بین‌المللی ایران در صورت دستیابی به توافق با ایالات متحده پرداخته است.

🔻در همین راستا، در نشست اردیبهشت ۱۴۰۴ که در محل #اتاق_ایران برگزار شد، دکتر کوروش احمدی با اشاره به اهمیت موضوع #غنی‌سازی در مذاکرات، اظهار داشت:
«ورود رسمی این موضوع به مذاکرات می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در روند گفت‌وگوها ایفا کند و در صورت توافق، فرصت‌های متعددی برای ایران به وجود خواهدآمد.».
وی هشدار داد که اگر سایر #تحریم‌ها نیز مورد #مذاکره قرار نگیرد، ممکن است تجربه #برجام تکرار شود و #بخش_خصوصی از نتایج مطلوب بی‌بهره بماند.
👏1
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔻دکتر مهدی فاخری، کارشناس روابط بین‌الملل در سومین نشست از سلسله نشست‌های تحلیل وضعیت بین‌المللی #ایران در صورت #توافق با آمریکا، به موضوع #دیپلماسی_تجاری پرداخت و گفت:
🔻«در ایران مجموعه‌ای از نهادهای دولتی درگیر دیپلماسی تجاری هستند، حال آنکه در بسیاری از کشورهای جهان، #سیاست_تجاری بر پایه رویکرد #تجارت آزاد شکل گرفته است.»

🔻وی بر اهمیت عضویت ایران در سازمان جهانی تجارت تاکید کرد و افزود:
«در صورت نهایی شدن توافق، باید رژیم تجاری کشور بازتعریف و اصلاح شود تا ایران بتواند در مسیر آزادسازی تجاری و عضویت در #سازمان_تجارت_جهانی موفق عمل کند. ایجاد گفت‌وگو میان #دولت ، #بخش_خصوصی
و
#جامعه_مدنی از راهکارهای کلیدی در این مسیر است.»
...
#مرکز_پژوهش_های_اتاق_ایران
👏1
🔹 نشست تخصصی «حکمرانی در بخش آب از منظر علم اقتصاد» برگزار می‌شود
مرکز ملی مطالعات راهبردی کشاورزی و آب با مشارکت کمیسیون کشاورزی اتاق ایران، نشستی تخصصی با عنوان «حکمرانی در بخش آب از منظر علم اقتصاد» برگزار می‌کند.

در این نشست، ابعاد اقتصادی حکمرانی منابع آب و چالش‌های موجود در سیاست‌گذاری و سرمایه‌گذاری این بخش بررسی خواهد شد.

🔹 سخنرانان نشست:

دکتر مرتضی تهامی‌پور (عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی)

مهندس علیرضا دائمی (رئیس هیئت مدیره انجمن علوم و مهندسی منابع آب ایران)

مهندس سید حمیدرضا کشفی (صاحب‌نظر سرمایه‌گذاری در بخش آب)

دکتر کیومرث حیدری (عضو هیئت علمی پژوهشگاه نیرو)

📅 زمان برگزاری: سه‌شنبه ۶ خردادماه ۱۴۰۴
🕒 ساعت: ۱۴:۰۰ تا ۱۶:۰۰
📍 مکان: سالن شمالی، طبقه اول، ساختمان جدید اتاق ایران

💻 لینک حضور مجازی:
https://vroom.iccima.ir/b/awn-ygj-x0s-u3p

💠 حضور برای عموم آزاد است.

برای اطلاعات بیشتر و شرکت در نشست، به صفحات رسمی مرکز ملی مطالعات راهبردی کشاورزی و آب مراجعه فرمایید:

📲 @AWNRC_ICCMA
🌐 www.awnrc.com
👍1
ساز و كار 1
حسين محمدي
◀️#مشارکت_عمومی_خصوصی به زبان ساده; کاری از گروه پژوهش‌های اقتصادی #مرکز_پژوهش_های_اتاق_ایران
👍1
🔻گزارش "استانداردهای بانکی بین‌المللی و الزامات تطابق ایران با آنها" به همت #مرکز_پژوهش_های_اتاق_ایران تهیه و منتشر شده است.
...
📍این گزارش با هدف پاسخ به این پرسش اساسی در #اتاق_ایران تدوین گردید که با توجه به استانداردهای بین‌المللی ناظر بر بانک‌ها در دنیا، در صورت #توافق احتمالی میان ایالات متحده و ایران و لغو تحریم‌ها، بانک‌های ایرانی چگونه می‌توانند از این شرایط منتفع شوند.
...
📚متن کامل گزارش در پیوند زیر👇
👏1
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
دکتر #حسین_عبده_تبریزی، اقتصاددان در چهارمین نشست از سلسله نشست‌های تحلیل_وضعیت_اقتصادی_و_بین‌الملل_ایران در خردادماه ۱۴۰۴، در صورت توافق با آمریکا گفت: محتمل‌ترین گزینه، مذاکره‌ای است که به «#توافق_محدود» یعنی کاهش تهدیدهای نظامی و حذف محدودیت‌های نفتی منتهی شود.

🔻وی بر اهمیت #انجام_اصلاحات_اقتصادی تاکید کرد و افزود: اقتصاددانان از دهه ۷۰ نسبت به یارانه انرژی، صندوق‌های بازنشستگی، قیمت‌گذاری دستوری و بی‌توجهی به نفت و گاز هشدار داده بودند. اما اکنون اقتصاد کشور در «گوشه رینگ» است و دیگر راه گریزی از اصلاحات نیست.

🔻با این حال این اقتصاددان بر این باور است که اصلاح قیمت‌ها، ناترازی بانک‌ها، انرژی و ... مشخص‌اند؛ اما با این حجم از فساد و ناکارآمدی، موفقیت در این شرایط بعید به نظر می‌رسد. با این وجود، #اتاق_ایران باید همه توان خود را برای تحقق این اصلاحات به‌کار گیرد.

🔻او با هشدار نسبت به بروز پدیده «#مالی_گرایی» در اقتصاد کشور، گفت: در دهه 80 همه به دنبال تأسیس بانک و مؤسسات اعتباری بودند و الان همه به دنبال ایجاد نهاد مالی هستند. این باعث گم شدن خط تولید می‌شود.. #مرکز_پژوهش_های_اتاق_ایران
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔹 دکتر #مسعود_نیلی، اقتصاددان در چهارمین نشست از سلسله نشست‌های #تحلیل_وضعیت_اقتصادی_و_بین‌الملل_ایران در صورت توافق با آمریکا» که توسط #مرکز_پژوهش‌های_اتاق_ایران در خردادماه سال جاری برگزار گردید، گفت: بزرگ‌ترین محدودیت امروز اقتصاد ایران، #انرژی است. اصلاح قیمت انرژی دو سیگنال مهم می‌فرستد: یکی به مصرف‌کننده برای تغییر رفتار، و دیگری به صنعت و نیروگاه‌ها برای به‌روزرسانی #تکنولوژی. اما حتی با افزایش قیمت، به دلیل عدم به روزرسانی تکنولوژی، تا مدتی خاموشی ادامه خواهد داشت.
🔹 به گفته دکتر نیلی، در سال ۱۴۰۴ و به‌ویژه ۱۴۰۵ شاهد رشد اقتصادی قابل‌توجهی خواهیم بود. آزادسازی بخشی از دارایی‌های بلوکه‌شده، اثر دومرحله‌ای دارد. گرچه این دارایی‌ها مستقیماً بر بودجه تأثیر ندارند، اما افزایش صادرات نفت ممکن است تا ۵۰۰ هزار میلیارد تومان (چیزی حدود ۸ درصد) به بودجه کمک می‌کند
#اصلاح_انرژی
#اقتصاد_ایران
#سیاست_گذاری
#رشد_اقتصادی
#بودجه۱۴۰۵
#توافق_و_توسعه
بر اساس آنچه دراین #پژوهش موردمطالعه قرار گرفته‌است، #اقتصاد_چرخشی محصول نظام‌های اقتصادی آزادو خودتنظیم‌گر است که درآنها، رقابت بنگاه‌ها با یکدیگر در #افزایش_بهره‌وری(کارآمدی و اثربخشی)تبدیل به سرچشمه‌خلاقیت‌های ایشان در توسعه اقتصادچرخشی می‌گردد.
برخلاف ادراک غالب در ایران،که اقتصادچرخشی برابر کسب‌وکارهای مرتبط با زنجیره‌بازیافت و #مدیریت_پسماند درنظرگرفته‌ می‌شود، این دو رشته‌کسب‌وکار تنها۲مکانیزم از۹مکانیزم خلق ارزش در اقتصادچرخشی بوده که اتفاقا دارای بهره‌وری پایین‌تری نسبت‌به سایرمکانیزم‌ها هستند.
برای توسعه اقتصاد چرخشی، ضرورت دارد که #حاکمیت، سه‌جانبه‌گرایی را سرلوحه کار قرار داده و نقش بخش خصوصی و جامعه مدنی را در حکمرانی به رسمیت بشناسد،بااضافه کردن نمایندگان اتاق‌ها و نهادهای مردمی،شوراها،کمیسیون‌هاوکارگروه‌های دولتی را که تنها نام #ملی دارند،واقعا ملی نمایند و بااستفاده از ظرفیت مقررات‌فنی (موضوع قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد) به حکمرانی سلیقه‌ای، تشخیص‌محور و #فسادزا خاتمه دهند.
#مرکز_پژوهش_های_اتاق_ایران
#پژوهش
#اقتصاد_چرخشی
#مدیریت_پسماند
#ناوگان_حمل‌ونقل
#محیط_کسب‌وکار
#زنجیره‌ی_بازیافت
👍1
قرارگیری #ایران دریکی از مهم‌ترین نقاط #تولید_انرژی درجهان، موجب شده که اقدام برای هرگونه برنامه‌ریزی و تدوین استراتژی جدید برای مسیر کلی کشور ومشخصا بخش #انرژی بدون شناخت نسبت به حوزه #انرژی #کشورهای_همسایه در این بخش از جهان میسرنباشد. با علم به این موضوع، مطالعه بازار بخش انرژی کشورهای همجوار #ایران در دستور کار قرار گرفت.
موقعیت #ژئوپلتیکی ایران و کشورهای #آسیای_مرکزی به گونه‌ای است که با یکدیگر وابستگی #ژئوپلتیکی، ژئواکونومیک و ژئوکالچرال دارند. این وابستگی زمینه و علت تعامل بین‌المللی وتوسعه روابط درنظام بین‌الملل را شکل می‌دهد. ایران ازموقعیت #ژئوپلیتیکی ویژه‌ای برخوردار است که برای کمک به حل #مشکلات_صادراتی که این کشورها با آن مواجه هستند، بی رقیب است.
#مرکز_پژوهش_های_اتاق_ایران
#منطقه_آسیای_مرکزی
#منطقه_اوراسیا
#ژئوپلتیکی
#ترکمنستان
#آذربایجان
#ارمنستان
#قفقاز
#صنعت_نفت
2025/07/13 02:39:53
Back to Top
HTML Embed Code: