Telegram Web
📣 رُشنا برگزار میکند:
💻
دوره مجازی داده کاوی
همراه با آموزش مقدماتی پایتون
📌 اساتید
: محمد حسین گلیکانی
جلال عرب نژاد

شرکت در این دوره نیازمند هیچگونه پیش نیاز برنامه نویسی نیست.

📆 تاریخ برگزاری دوره : 2 و 3 ، 9 و 10 اردیبهشت
🕒 ساعت: 11 الی 16
📅 مهلت ثبت نام تا تاریخ 1 اردیبهشت
⚠️ جهت دریافت کد تخفیف ثبت نام گروهی به آیدی رُشنا پیام دهید.

📍جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام دوره از لینک زیر اقدام کنید.
🌐 https://b2n.ir/w64596

📲 instagram | telegram
📣 رشنا برگزار می‌کند:
💻 وبینار شبکه 5g (چیستی، فرصت‌ها ، چالش‌ها)

📌 مدرس: دکتر بابک حسین خلج

شرکت در این دوره به علاقه مندان حوزه فناوری های نوین توصیه می‌شود.

🌄 اولین گام در این حوزه برداشته شد، همراه ویژه ما در این مسیر شما باشید تا شغل آینده خود را در زمینه 5G بیابید.

📆 تاریخ برگزاری وبینار: ۳۰ اردیبهشت
🕒 ساعت: ۱۸ الی ۱۹:۳۰
📅 مهلت ثبت نام: تا ۳۰ اردیبهشت

📍جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در دوره از این لینک اقدام فرمایید.

📲 instagram | telegram
رٌشنا|ROSHNA
📣 رشنا برگزار می‌کند: 💻 وبینار شبکه 5g (چیستی، فرصت‌ها ، چالش‌ها) 📌 مدرس: دکتر بابک حسین خلج شرکت در این دوره به علاقه مندان حوزه فناوری های نوین توصیه می‌شود. 🌄 اولین گام در این حوزه برداشته شد، همراه ویژه ما در این مسیر شما باشید تا شغل آینده خود…
🟠 فناوري 5G جديدترين نسل ارتباطات سيار است که پس از نسل چهارم آن يعني 4G به تدريج مورد بهره‌برداري قرار خواهد گرفت. مطمئنا راهکارهای شبکه های آینده همگی بر پایه 5G خواهند بود.

🟡 اين فناوري کيفيت و سرعت انتقال داده‌ها را با تحولي عظيم روبه‌رو خواهد کرد. شايد در سال ۱۹۸۲، زماني که نسل اول ارتباطات سيار به کار گرفته شد، هيچ‌کس کوچک‌ترين تصويري از سرعت رشد، فراگيري و تبديل آن به يک ضرورت غيرقابل انکار نداشت.

🔴 نسل پنجم شبکه همراه، در آینده‌ای نه چندان دور، با ایجاد ۲۲ میلیون شغل در دنیا به طور مستقیم بر زندگی افراد تاثیر خواهد گذاشت و با هوشمند شدن شهرها، خودران شدن ماشین ها و عملا هوشمند شدن زندگی بشر وارد عصری جدید از زندگی انسان ها در کره زمین و چه بسا در سایر کرات میشویم.

با ما همراه باشید تا با این فناوری بیشتر آشنا شویم.

📲 instagram | telegram
📣 رشنا برگزار می‌کند:
💻 سلسله وبینارهای از #تصور_تا_واقعیت

وبینار اول:
📚 رشته‌ی مدیریت دولتی و سیاست‌گذاری

📌 مدرس: دکتر عباس نرگسیان

شرکت در این دوره به افرادی که قصد ورود و یا تغییر رشته به گرایش های مختلف مدیریت دولتی را دارند، توصیه می شود.

⁉️ پرسش و پاسخ حول:

1️⃣ فضای آکادمیک مدیریت دولتی
2️⃣ ارتباط مدیریت دولتی با نیازهای کشور
3️⃣ فضای شغلی رشته‌ی مدیریت دولتی
4️⃣ این رشته به چه کسانی توصیه می‌شود؟

📆 تاریخ برگزاری وبینار: ۱۳ خرداد
🕒 ساعت: ۱۷ الی ۱۸:۳۰
📅 مهلت ثبت نام: تا ۱۲ خرداد

📍جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در دوره از این لینک اقدام فرمایید.

📲 instagram | telegram
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#محتوای_تکمیلی
قسمت اول:
📌 از تصور تا واقعیت رشته مدیریت دولتی
📍 دانشگاه تهران

👤 راوی: آقای محمدرضا قلی‌زاده
📌کارشناسی مهندسی برق دانشگاه تهران
📌ارشد مدیریت دولتی دانشگاه تهران
📌مدیرعامل موسسه گام

در قسمت اول خواهید دید:
🔹 چرایی تغییر رشته از فنی به مدیریت
🔸 تصور از رشته مدیریت دولتی قبل از ورود
🔹 واقعیت این رشته بعد از ورود


⭕️ جهت کسب اطلاعات بیشتر از وبینار ها و ثبت نام در دوره از لینک زیر اقدام فرمایید:
http://yun.ir/management-gp


📲 instagram | telegram
📌 شبکه‌های اجتماعی علاوه بر آن‌که محلی مهم برای کنش جمعی هستند، راه‌های جدیدی برای تحقیق درباره آن کنش‌ها ایجاد می‌کنند. هر اقدام مشارکتی، حتی اگر کوچک باشد، بر روی شبکه‌های اجتماعی اثر دیجیتالی ایجاد می‌کند؛ بنابراین جنبش‌ها دنباله‌ای دیجیتال ایجاد می‌کنند که می‌توانند برای تولید داده‌های بزرگ استفاده شوند که با نرم افزارها و ابزارهای متن و داده کاوی و تحلیل شبکه، می‌توانند بازیابی و تحلیل شوند.
این داده‌ها که در اصطلاح، کلان داده نامیده‌ می‌شوند گرایشی مورد توجه در شرکت‌های جهان هستند که ...

📝 برشی از یادداشت ((محمد رهبری)) تحت عنوان ((ردپای دیجیتال ما در شبکه‌های اجتماعی به ما چه می‌گویند؟))

جهت مطالعه کامل این یادداشت لینک زیر را باز کنید.
🌐 yun.ir/digital-fp

📲 instagram | telegram
💬 جایگاه علوم اجتماعی در میان علوم
🔻علوم اجتماعی: این دسته از علوم (جامعه‌شناسی، اقتصاد، سیاست، تاریخ و …) به انسان می‌پردازند. انسان ترکیبی از سلول‌ها است؛ اما فقط همین نیست. انسان چیزهایی دارد که با تفکیک سلولی و اندامی آن کشف نمی‌شود. اگر چند انسان در کنار هم قرار بگیرند و جامعه بسازند، مساله بغرنج‌تر و پیچیده‌تر می‌شود. چون قواعد حاکم بر این جامعه را نمی‌شود به قواعد حاکم بر تک‌تکِ انسان‌ها تقلیل داد. این علوم با انبوهی از متغیرها و داده‌ها سروکار داشتند، اما توان تحلیل و محاسبه‌ی همه‌ی آن‌ها را ندارند. به همین دلیل نمی‌توانند تحلیل‌ها و پیش‌بینی‌های دقیقی داشته باشند.

🔺علوم اجتماعی محاسباتی: وقتی ارتباطات اجتماعی با فناوری رایانه‌ای ترکیب می‌شود، قواعد جدیدی خلق می‌شوند که در جوامع پیشینی دیده نمی‌شوند. به همین دلیل چنین جوامعی پیچیدگی بیشتری دارند. البته از سوی دیگر، به دلیل حضور جنبه‌های فناورانه در این جوامع، اطلاعاتی که از آن‌ها در اختیار داریم، آن‌قدر دقیق و لحظه‌ای است، که برخلاف علوم اجتماعیِ پیشین، امکان پیش‌بینی‌های دقیق (بیش از ۸۰ تا ۹۰ درصد) را دارند. این علوم، در مقایسه با همه‌ی علوم دیگر، داده‌های بیشتری در اختیار دارند و به همین دلیل است که علوم اجتماعی محاسباتی را داده‌بنیادترین و غنی‌ترین علم می‌دانیم.

جهت مشاهده مطلب در سایت کلیک کنید.

📲 instagram | telegram
💬 چرا علوم اجتماعی محاسباتی مهم است؟
🔻سال‌ها است که فناوری‌ها و ابزارهای جدید در همه‌ی سطوح و عرصه‌های حیات اجتماعی مردم حضور دارند و امروزه به بخش هرچند کوچکی از زیست فردی، خانوادگی یا اجتماعی انسان‌ها که نگاه کنیم، ابزارهایی را می‌بینیم که با استفاده از فناوری‌های نوپدید (و بیش از همه اختراعات دیجیتال) طراحی و ساخته شده‌اند و زندگی همه‌ی ما آن‌قدر با این ابزارها آمیخته شده که گویی بدون آن‌ها هیچ کاری پیش نخواهد رفت.
🔺 این امر با ظهور فناوری‌های رایانه‌ای و اینترنت عمق، شتاب و گستره‌ی روزافزونی و بی‌سابقه‌ای پیدا کرده و به ندرت می‌توان فعالیتی را در صحنه‌ی زندگی دید که همه یا بخشی از آن در این بستر انجام نشود. خریدهای روزمره‌ی مردم یا مستقیماً در فروشگاه‌های برخط انجام می‌شود یا در مغازه‌ها و فروشگاه‌های کوچک، بزرگ و زنجیره‌ای از کارت بانکی استفاده می‌کنند.
🔻 سابقه‌ی مصرف گاز، برق، آب و تلفن خانوارها در سراسر کشور در شرکت‌های مربوطه ثبت می‌شود. سهم زیادی از خرید بلیت هواپیما، قطار و اتوبوس یا حتی سفارش تاکسی هم در بستر پایگاه‌ها و نرم‌افزارهای همراه انجام می‌شود. اطلاعات حرکت خودروها توسط شبکه‌ی گسترده‌ای از دوربین‌های شهرداری و پلیس و سامانه‌ی کارت سوخت ثبت می‌شود. کوچک و بزرگ و زن و مرد گوشی تلفن همراه دارند و از انبوهی از برنامک‌های خدماتی، سرگرمی، ارتباطی و …. استفاده می‌کنند.
🔺هرکدام از این همه تکاپو و فعالیت، به هر میزان که به شکل دیجیتال و رایانه‌ای انجام شود، ردپایی دیجیتال از خود به جا می‌گذارد که شاید در نگاهِ نخست، اهمیت چندانی نداشته باشد...

جهت مطالعه کامل این مطلب در سایت کلیک کنید.

📲 instagram | telegram
📖 #معرفی_کتاب

کتاب ((جنبش ناراضیان)) ابتدا به بررسی آماری تغییر رشته ها به مقصد علوم انسانی در مقطع کارشناسی پرداخته و سپس با انجام مصاحبه های متعدد دلایل درونی و بیرونی دانشجویان از تغییر رشته را احصا کرده است.

🔸 در فصل سوم کتاب، آسیب هایی که دانشجویان تغییر رشته داده دچار آن شده اند مورد بررسی قرار می گیرد. در قدم بعدی طرحی از سنخ های مختلف جریان تغییر رشته ای ها و مسائل نظام آموزش عالی در تناسب با آن ها را ارائه داده می‎شود. در انتها مولفین پیشنهاد های سیاستی برای تغییرات اساسی نظام آموزش عالی ارائه می دهد.

🔹 بخشی از کتاب جنبش ناراضیان:
🔻 تاسیس و مدیریت شرکت فنی مهندسی نه از دست کسی که مهندسی خوانده بر می آید، و نه کسی که رشته مدیریت خوانده است.
برخی عزم خود را برای تحولات مدیرتی در سطح ملی جزم می کنند. هیچ آموزش متناسبی با این رسالت بزرگ نیست.
گرایش هایی در فنی باشد تا علاوه بر گذراندن دروس مشترک رشته، مثلا چهل واحد هم دروس مرتبط با مدیریت یا کارآفرینی و مباحث کاربردی اقتصاد بگذرانند. اینان دیگر نیازی به تغییر رشته نخواهند داشت.

📲 instagram | telegram
بیگ دیتا چیست؟

⚪️ همانطور که از این نام یا بهتر است بگوئیم اصطلاح مشخص است، مبحث بیگ دیتا به حجم عظیمی از دیتا (اطلاعات) اطلاق می‌‌شود که در زمانی کوتاه و با سرعت و دقت بالایی تجزیه و تحلیل می‌‌شود. این اطلاعات می‌‌تواند ساختاریافته (اطلاعات منظم و دسته‌‌بندی شده) یا غیرساختاریافته (اطلاعات حجمی نامنظم و تصادفی) باشد. اما برخلاف چیزی که به نظر می‌‌رسد، این حجم اطلاعات نیست که اهمیت و اولویت دارد؛ بلکه نوع استفاده و بهره‌‌برداری از یک بخش یا تمام این اطلاعات توسط سازمان‌‌ها و تجارت‌‌ها است که مهم می‌‌باشد. بیگ دیتا در حقیقت عنوان و سیستمی جامع برای کسب‌‌وکارها به ویژه کسب‌‌وکارهای بزرگ است تا بتوانند از طریق اطلاعات حجیم به دست آمده از این سیستم، برای آینده کاری خود تصمیمات بهتری بگیرند.

⚫️ مبحث بیگ دیتا در اوایل قرن بیست و یکم تأثیر شگفت انگیز خود را روی تجارت‌‌های مدرن امروزی شروع کرد. درست با پیشرفت صنعت‌‌ها و تکنولوژی‌‌ها، جای خالی یک سیستم کارآمد که بتواند اطلاعات زیاد را در زمان کم به مرحله پردازش و تحلیل برساند به شدت محسوس بود...

جهت مطالعه کامل این مطلب در سایت، کلیک کنید.

📲 instagram | telegram
رٌشنا|ROSHNA
#محتوای_تکمیلی قسمت اول: 📌 از تصور تا واقعیت رشته مدیریت دولتی 📍 دانشگاه تهران 👤 راوی: آقای محمدرضا قلی‌زاده 📌کارشناسی مهندسی برق دانشگاه تهران 📌ارشد مدیریت دولتی دانشگاه تهران 📌مدیرعامل موسسه گام در قسمت اول خواهید دید: 🔹 چرایی تغییر رشته از فنی به مدیریت…
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
قسمت دوم:
📌 روایت تجربی از مسائل رشته مدیریت دولتی
📍 دانشگاه تهران

👤 آقای محمدرضا قلی‌زاده
📌کارشناسی مهندسی برق دانشگاه تهران
📌ارشد مدیریت دولتی دانشگاه تهران
📌مدیرعامل موسسه گام

در قسمت دوم خواهید دید:
🔹 نواقص آکادمیک رشته ی مدیریت دولتی
🔸 فاصله رشته از نیاز های جامعه
🔹راهکار اولیه برای رفع این نواقص
🔸فرصت‎های حال حاضر رشته

⭕️ مشاهده این ویدیو به افرادی که قصد ورود یا تغییر رشته به مدیریت دولتی را دارند، توصیه می شود.

📲 instagram | telegram
💭 شهر هوشمند چیست؟

🔹 شهر هوشمند چارچوبی است که عمدتاً از فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) برای توسعه، گسترش و ترویج شیوه‌های توسعه پایدار و با هدف رفع چالش‌های رو به رشد شهرنشینی، ایجاد شده است. بخش بزرگی از این چارچوب، اساساً یک شبکه هوشمند از اشیاء متصل و ماشین‌هایی است که اطلاعات را با استفاده از فناوری بی‌سیم و رایانش ابری انتقال می‌دهند. برنامه‌های IoT مبتنی بر رایانش ابری، اطلاعات را در لحظه دریافت، تجزیه و تحلیل و مدیریت می‌کنند تا به شهرداری‌ها، شرکت‌ها و شهروندان کمک کنند که برای بهبود کیفیت زندگی خود تصمیمات بهتری بگیرند. مردم برای ارتباط با اکوسیستم‌های یک شهر هوشمند، از راه‌های مختلفی همچون تلفن‌های هوشمند، ابزارهای هوشمند قابل حمل، اتومبیل‌ها و خانه‌های هوشمند، استفاده می‌کنند. یکپارچه سازی اشیا و داده‌ها با زیرساخت‌های فیزیکی و خدمات شهری، می‌تواند هزینه‌ها را کاهش و پایداری را بهبود دهد. جوامع می‌توانند روشهای توزیع انرژی را بهبود بخشند، جمع آوری زباله را ساده‌تر کرده و با کمک IoT باعث کاهش ترافیک و حتی بهبود کیفیت هوا گردند.

🔸 به عنوان مثال، چراغ‌های راهنمایی هوشمند، داده‌ها را از سنسورها و اتومبیل‌ها دریافت کرده و بر اساس این اطلاعات لحظه‌ای یا Real Time به‌گونه‌ای عمل می‌کنند تا به بهترین حالت، در زمان مواجه با ترافیک، عمل کرده و از راه بندان جلوگیری کنند. اتومبیل‌های متصل می‌توانند با پارکومترها و پایانه‌های شارژ الکتریکی خودروها ارتباط برقرار کنند و بهترین مسیر را برای رانندگان، جهت رسیدن به نزدیکترین نقطه قابل دسترس فراهم کنند. سطل‌های زباله هوشمند به طور خودکار داده‌ها را به شرکت‌های مدیریت زباله ارسال می‌کنند و زمانبندی تخلیه زباله‌ها را بسیار دقیقتر و کاراتر از یک برنامه از قبل تعیین شده، برنامه ریزی می‌کنند. تلفن‌های هوشمند شهروندان تبدیل به کارت شناسایی و گواهینامه رانندگی آنها می‌گردد و در نتیجه سرعت و سادگی ارائه خدمات دولتی را افزایش می‌دهد. این فناوری‌ها باهم در حال بهینه سازی زیرساخت‌ها، قابلیت پرتابل بودن، خدمات عمومی و انرژی می‌باشند.

📲 instagram | telegram
💭 اینترنت اشیاء چیست و چه مزایایی دارد؟

🔻 امروز، عبارت «اینترنت اشیاء» همه‌ی دنیای فناوری اطلاعات و ارتباطات را فراگرفته است. انرژی هوشمند، کشاورزی هوشمند، دامپروری هوشمند، خانه و ساختمان هوشمند، حمل‌ونقل هوشمند، سلامت هوشمند و به‌طور کلی شهر و محیط‌زیست هوشمند، اصطلاحاتی هستند که شمار بسیاری از سیاستمداران، مدیران، متخصصان و کسب‌وکارها را در سراسر جهان، شیفته‌ی ویژگی‌های بی‌مانند این جلوه‌ی نوپیدای فناوری کرده‌اند. امروز اینترنت اشیاء با راهکارهای هوشمند خود در همه‌ی ابعاد زندگی بشر رخنه کرده و نویدبخشِ آینده‌ای بهره‌ور، دلپذیر و آسوده است.

🔺 مفهوم اینترنت اشیاء و اهمیت آن در دنیای امروز
اینترنت اشیاء یا IoT، سیستمی به‌هم‌پیوسته از تجهیزات رایانه‌ای، ماشین‌های مکانیکی و دیجیتال، اشیاء، حیوانات یا افرادی است که با شناسه‌های منحصربه‌فرد (UID) هویت یافته‌اند و از قابلیت انتقال داده‌ها روی یک شبکه بدون نیاز به تعامل انسان-با-انسان یا انسان-با-رایانه برخوردار هستند.
یک شیء در اینترنت اشیاء می‌تواند انسانی باشد که یک دستگاه پایش قلب در بدنش نصب شده است؛ یا دامی با یک ترانسپوندر بیولوژیک، یا خودرویی که با حسگرهای تعبیه‌شده در آن، راننده را از فشار کم لاستیک‌ها آگاه می‌کند یا هر شیء طبیعی یا انسان‌ساخت دیگر که می‌تواند با اختصاص یک آدرس IP داده‌ها را روی یک شبکه انتقال دهد.
امروزه، سازمان‌ها در صنایع و کسب‌وکارهای گوناگون، به‌‌شکلی فزاینده‌ از قابلیت‌های اینترنت اشیاء بهره می‌گیرند تا کارآمدتر و اثربخش‌تر عمل کنند؛ آنها با بهره‌مندی از دستاوردهای اینترنت اشیاء، به درکی بهتر و شایسته‌تر از مشتریان‌شان دست می‌یابند و می‌توانند خدماتی بهینه‌تر به آنها ارائه کنند. اینترنت اشیاء فرایند تصمیم‌سازی و تصمیم‌‌گیری را در سازمان بهبود می‌بخشد و ارزش کسب‌وکار را به‌شکلی چشمگیر افزایش می‌دهد.

📲 instagram | telegram
💭 وای‌ فای ۶ چیست؟

🌐 در سال ۲۰۱۹ آخرین استاندارد شبکه‌های بی‌سیم به نام ۸۰۲.۱۱ax معرفی شد که این استاندارد به نام وای فای۶ (Wi-Fi 6) معروف شده است. اولین تغییر بزرگ در این استاندارد این است که سرعت بالقوه سریعتری را فراهم می کند. وای فای ۶ قابلیت انتقال داده تا سرعت ۱۰ گیگابیت بر ثانیه برای کاربرانی که از این استاندارد پشتیبانی می‌کنند را فراهم می‌کند. دو فناوری اصلی، تجهیزات دارای این استاندارد را سریع‌تر می کنند: «MU-MIMO» و «OFDMA».

درحالی که MU-MIMO (که به معنی «چند ورودی، چند خروجی چند کاربره» است) همین حالا هم در بسیاری از روترهای فعلی وجود دارد اما در وای فای ۶ با آپدیت جدیدی همراه شده است. این تکنولوژی به روتر امکان می دهد که به جای اینکه در هر زمان، داده‌ها را تنها به یک دستگاه ارسال یا از آن دریافت کند و سپس نوبت به دستگاه بعدی برسد، با چندین دستگاه ارتباط داشته باشد. در حال حاضر MU-MIMO (بخوانید ام یو مایمو) در روترها امکان ارتباط همزمان با ۴ دستگاه را فراهم می کند. در وای فای ۶ این عدد به ۸ مورد می‌رسد. OFDMA هم مخفف Orthogonal Frequency Division Multiple Access می باشد که ارسال داده ها به چندین دستگاه به طور همزمان را ممکن می کند. تمامی اینها موجب می‌شوند میزان محموله‌های داده منتقل شده بین روتر و دستگاه‌ها بیشتر شود. از دیگر قابلیت‌های استاندارد وای فای ۶ در مقایسه با استاندارد WIFI 5، امکان ارائه‌ی سرویس بر روی هر دو باند فرکانسی ۲.۴ و ۵ گیگاهرتز است. سرعت احتمالاً مهمترین چیز برای یک کاربر عادی است ، خصوصاً برای دوستداران بازی ، اما مزیت شبکه وایرلس بیشتر از این است. WiFi 6 علاوه بر سرعت در بهبود امنیت نیز قدم هایی را برداشته است.

📲 instagram | telegram
رٌشنا|ROSHNA
💭 وای‌ فای ۶ چیست؟ 🌐 در سال ۲۰۱۹ آخرین استاندارد شبکه‌های بی‌سیم به نام ۸۰۲.۱۱ax معرفی شد که این استاندارد به نام وای فای۶ (Wi-Fi 6) معروف شده است. اولین تغییر بزرگ در این استاندارد این است که سرعت بالقوه سریعتری را فراهم می کند. وای فای ۶ قابلیت انتقال…
💬 تفاوت وای‌ فای ۶ با نسل‌های قبل

🟢 وای‌فای ۶ را می‌توان اولین به‌روزرسانی بزرگ برای پشتیبانی چندموجی در اتصال بی‌سیم دانست. چنین به‌روزرسانی‌هایی از سال ۲۰۰۹ و عرضه‌ی Wi-Fi 802.1 1n یا WiFi 4 انجام نشده‌اند. وای‌فای ۴ در هر دو موج ۲.۴ گیگاهرتز و ۵ گیگاهرتز فعالیت و وای‌فای ۵ یا WiFi 802.1 1ac فقط از امواج حاضر در طیف ۵ گیگاهرتز پشتیبانی می‌کند و وای‌فای ۶ برای پشتیبانی کامل از فرکانس‌های انتقالی ۲.۴ و ۵ گیگاهرتز بهینه‌سازی می‌شود.

🔵 از قابلیت‌های ویژه‌ی نسل جدید وای‌فای می‌توان به پشتیبانی فناوری چند کاربر و چند ورودی و چند خروجی (به اختصار MU-MIMO) اشاره کرد. به‌علاوه، امکانی دیگر هم به‌نام Orthogonal Frequency Division Multiple Access یا OFDMA در استاندارد جدید مطرح می‌شود که درادامه، آن را به‌اختصار توضیح می‌دهیم.

⚪️ فناوری مذکور در تعریفی ساده، امکان فعالیت هم‌زمان دستگاه‌های بیشتری را در یک شبکه‌ی وای‌فای ایجاد می‌کند؛ درنتیجه، بازدهی و جریان داده در شبکه‌ی وای‌فای کاربر بهبود و زمان‌های تأخیر کاهش می‌یابد. وای‌فای ۶ به‌صورت کلی برای بهبود عملکرد شبکه‌های وای‌فای توسعه یافته است؛ البته تفاوت‌ها در سطح مصرف‌کننده هم تا حدودی ملموس خواهند بود. به‌عنوان مثال، کاربر در دستگاه‌های خود تا چهاربرابر افزایش ظرفیت و چهاربرابر جریان داده را تجربه می‌کند. فیگوروا بهبود مذکور را تا ۹ و ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در شرایط بهینه تعریف می‌کند.

📲 instagram | telegram
🎙 فراخوان مجموعه های فعال در بوم دانشگاه تهران

🔸این فراخوان با محوریت برخی از مجموعه های فعال در بوم دانشگاه تهران و با هدف حمایت از ایده های نوآورانه و تامین نیروی انسانی مورد نیاز برگزار می گردد.

👥 مخاطبان:

1⃣ افراد و تیم های دانشجویی و فارغ التحصیل صاحب ایده و علاقه مند به راه اندازی کسب و کار در حوزه های فنی و مهندسی، علوم انسانی و علوم پایه

2⃣ متقاضیان استخدام در موقعیت های شغلی مختلف



حمایت ها:

📌 ناظر به صاحبان ایده:
۱. بهره مندی از فضای اداری
۲. مشاوره و آموزش تخصصی
۳. مشارکت در تامین سرمایه اولیه
۴. امکان معرفی به شتاب دهنده
۵. امکان معرفی به سرمایه گذاران


📌 ناظر به متقاضیان استخدام:
۱. اشتغال در موقعیت های مرتبط با علایق شغلی
۲. بهره مندی از نشست ها و جلسات مشاوره شغلی
۳.معرفی به مجموعه های نیازمند به نیروی انسانی

🗂 جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به صفحه رویداد در سایت مرکز نوآوری و تعالی کوثر (www.kosarut.ir) مراجعه بفرمایید.

@kosarut
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📣 فراخوان مجموعه های فعال در بوم دانشگاه تهران

🗂 جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به صفحه رویداد در سایت مرکز نوآوری و تعالی کوثر (yun.ir/motion-kosarevent) مراجعه بفرمایید.

@kosarut
Forwarded from کاربُن|CIDC
🔰#کاربن برگزار می‌کند:
💡دوره #کارآموزی در سازمان تبلیغات اسلامی
❇️ حوزه امور مالی، حسابداری و رشته‌های مرتبط


مهلت ثبت‌نام: ٢٠ مهرماه ۱۴۰۰
🔗 #ثبت_نام و کسب اطلاعات بیشتر از طریق لینک زیر:
http://yun.ir/sazman-tlg

@carboninternship
Forwarded from کاربُن|CIDC
🔰#کاربن برگزار می‌کند:
💡دوره #کارآموزی در سازمان تبلیغات اسلامی
❇️ حوزه طراحی و توسعه نرم‌افزار/شبکه و زیر ساخت

👤 ویژه آقایان
مهلت ثبت‌نام: ٢٠ مهرماه ۱۴۰۰
🔗 #ثبت_نام و کسب اطلاعات بیشتر از طریق لینک زیر:
http://yun.ir/sazman-tlg

@carboninternship
2024/06/29 01:03:27
Back to Top
HTML Embed Code: