Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
2170 - Telegram Web
Telegram Web
#میراث

💢ورود بیش از ٨٠٠٠ هزار زن به چرخه مدیریت کشور در دولت تدبیر و امید


🔹در یک سال نخست دولت دوازدهم ۱۷۴ زن به عنوان مدیران پایه و میانی در استان‌ها، ۲۸ زن به عنوان معاون وزیر یا پست همتراز در ۱۵ دستگاه اجرایی، ۱۷ مدیر عالی، ۱۸۰ مدیر میانی و ۴۲۹ مدیر پایه از میان زنان در پست‌های مختلف منصوب شدند.

🔸دولت یازدهم سهم مدیریتی زنان را که در سال ۱۳۹۲، ۵ درصد بود به ۱۲ درصد و دولت دوازدهم آن را به ۲۶ درصد رساند که موفقیت چشمگیری در تحقق اهداف برنامه ششم توسعه برای اختصاص ۳۰ درصد پست‌های مدیریتی به زنان بود.

🔹۸۴۰۰ زن طی چهار سال دولت دوازدهم وارد عرصه مدیریت شدند و تا پایان دولت تعداد زنان سفیر به ۴ نفر، معاون وزیر به ۹۶ نفر، معاون استاندار به ۱۶ نفر و بخشدار به ۵۲ نفر رسید.

rouhanihassan.com/Fa/News/112393

@rouhanioffice
📆 #در_چنین_روزی | ۲۸ شهریور ۱۳۹۲

💢 مردم کار را بهتر از دولت انجام می‌دهند


🔹دکتر حسن روحانی، رئیس‌جمهور دوره یازدهم در دیدار با خادمان و مسئولان حج و زیارت گفت: شعار این دولت این است که بتوانیم کارها را به مردم واگذار بکنیم. اعتقاد شخصی من این است که مردم کار را بهتر و دلسوزانه‌تر از دولت انجام می‌دهند. من که می‌خواهم یک کارمند را سر کار بیاورم، مدام باید بخشنامه و آئین‌نامه کنم که ساعت چند بیایید و بروید و نظارت کنم، وقت بی‌خود هدر ندهید، ولی یک مغازه‌دار که کار شخصی و سود شخصی خودش هست، خودش صبح زود راه می‌افتد، اصلاً نیازی ندارد که به او تذکر داده بشود. اگر می‌خواهد از میدان میوه بیاورد، ساعت ۲ صبح خودش بیدار می‌شود و می‌خرد و می‌آورد و مغازه‌اش را صبح زود باز می‌کند، مشتری جلب می‌کند، با اخلاق خوب رفتار می‌کند، نمی‌خواهد مشتری را از دست بدهد. بعضی از امور حاکمیتی است و نمی‌شود واگذار کرد، ناچار دولت باید به عهده بگیرد، غیر از امور حاکمیتی هر چه را بتوانیم به تدریج به مردم واگذار کنیم این کاری درست و اساسی است. چه اشکالی دارد که در عمره گروه‌هایی خودشان افراد را ببرند.

متن ▫️ عکس

@rouhanioffice
📆 #در_چنین_روزی | ۲۹ شهریور ۱۳۹۶

💢ایران یک قارهٔ فرهنگی است


🔹دکتر حسن روحانی، رئیس‌جمهور دوره دوازدهم در هفتاد و دومین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل گفت: ایران از گذشته، پرچم‌دار تسامح در حق ادیان و اقوام مختلف بوده است. ما همان ملتی هستیم که یهودیان را از رنج اسارت بابلی نجات دادیم؛ ارمنیان مسیحی را با آغوش باز در میان خویش پذیرفتیم و در میان خود یک «قاره فرهنگی» و تنوعی کم‌نظیر از اقوام و ادیان را جای داده‌ایم. ایران نه می‌خواهد، امپراتوری تاریخی‌اش را احیا کند و نه می‌خواهد مذهب رسمی‌اش را حاکم کند و نه می‌خواهد انقلابش را با زور سرنیزه صادر کند. ما به استواری فرهنگ‌مان، حقیقت مذهب‌مان و اصالت انقلاب‌مان آن قدر باور داریم که، هرگز نمی‌خواهیم آن‌ها را چونان اهداف استعماری جدید بر کوله سربازان صادر کنیم. ما برای ترویج فرهنگ و تمدن و مذهب و انقلاب‌مان، به قلب‌ها وارد می‌شویم و با عقل‌ها سخن می‌گوییم. با مولوی تا این سوی اقیانوس اطلس را درنوردیده‌ایم. ما با سعدی در دل آسیا نفوذ کرده‌ایم. ما با حافظ جهان را فتح کرده‌ایم پس چه نیازی به فتح جدید داریم؟!

متن ▫️ عکس ▫️ فیلم ▫️ فیلم ▫️ فیلم

@rouhanioffice
#دیگر_رسانه_ها

💢عصر ایران/ درباره یک دروغ سیاسی پرتکرار؛ آن ۱۱۰ میلیون دوز واکسن را چه کسی وارد کرد؟

🔹واکسن‌های معتبر جهانی در پاییز ۱۳۹۹ و در چند ماه آخر دولت روحانی، وارد چرخه تولید شدند. در خود آمریکا در هفته آخر آذر ۱۳۹۹ اولین واکسن کرونا به پرستاری به نام ساندرا لیندسی تزریق شد.
به‌رغم شایعات دروغین، دولت روحانی در دی‌ماه همان سال، یعنی به فاصله کمتر از یک ماه از اولین تزریق در آمریکا، ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار دوز واکسن کرونا از طریق کواکس خرید و پولش را نیز واریز کرد و سپس قراردادهای دیگری برای خرید واکسن با کشورهای مختلف منعقد کرد.

🔸گزارش خبرگزاری فارس: ایران تا قبل از ارائه مجوز تولید واکسن داخلی (۲۴ خرداد ۱۴۰۰)، قرارداد خرید حداقل ۱۱۰ میلیون دوز واکسن را بسته بود که قرار بود به تدریج تا پایان پاییز (پایان سال ۲۰۲۱ میلادی) وارد کشور شود. این در حالی بود که طبق سند ملی واکسیناسیون، ایران تا پایان پاییز ۶۵ میلیون دوز و تا پایان سال ۱۲۰ میلیون دوز واکسن احتیاج داشت.

rouhanihassan.com/Fa/News/112394

@rouhanioffice
دکتر حسن روحانی
#دیگر_رسانه_ها 💢عصر ایران/ درباره یک دروغ سیاسی پرتکرار؛ آن ۱۱۰ میلیون دوز واکسن را چه کسی وارد کرد؟ 🔹واکسن‌های معتبر جهانی در پاییز ۱۳۹۹ و در چند ماه آخر دولت روحانی، وارد چرخه تولید شدند. در خود آمریکا در هفته آخر آذر ۱۳۹۹ اولین واکسن کرونا به پرستاری…
#دیگر_رسانه_ها

💢مستندات خرید واکسن کرونا در دولت روحانی


🔸شایعه‌ای که اصولگرایان تندرو ساخته و به عنوان یک واقعیت تاریخی مدام به دروغ خودساخته‌اش استناد می‌کنند و حتی برخی دولتمردان سابق نیز از آن سخن گفته‌اند این است: دولت روحانی، به بهانه تحریم‌ها و FATF، از خرید واکسن خودداری کرد ولی دولت رئیسی، با اقتدار و بدون امید بستن به برجام و FATF، میلیون‌ها دوز واکسن وارد کشور کرد و جان شهروندانش را نجات داد. کمااینکه در رقابت‌های انتخابات ریاست‌جمهوری اخیر نیز این دروغ را تکرار کردند و اخیراً نیز محمود نبویان، نماینده جبهه پایداری در مجلس شورای اسلامی گفته است: «ما فراموش نمی‌کنیم روزی ۷۰۰ کشته می‌دادیم و دولت روحانی به بهانه FATF واکسن وارد نمی‌کرد!»

🔹اصل این حرف که دولت روحانی به بهانه تحریم‌ها و FATF، واکسن نخرید، دروغ محض و بی‌تقوایی آشکار است.
طبق گزارش خبرگزاری فارس از ۱۱۰ میلیون دوزی که قرارداد آن‌ها توسط دولت روحانی بسته شده بود، از بهمن ۱۳۹۹ تا ۲۰ شهریور ۴۹ میلیون و ۸۷۷ هزار دوز واکسن کرونا وارد کشور شد. ۳۲ میلیون و ۱۹۷ هزار دوز از این میزان در ۲۰ روز نخست شهریور ۱۴۰۰ وارد ایران شد و به همین دلیل شایعه ساختند که دولت جدید این واکسن‌ها را خریده است و این در حالی است که وزیر بهداشت جدید دولت رئیسی، روز ۱۰ شهریور معارفه شده بود و بدیهی است انعقاد قرارداد و سفارش تولید و واریز پول و ارسال محموله، در آن ۱۰ روز نخست صورت نگرفته بود و مربوط به ماه‌های قبل بود.

🔸۲ هفته بعد نیز و بر اساس قراردادهای قبلی منعقد شده در دولت روحانی، ۱۳ میلیون دوز دیگر وارد کشور شد و جمع واردات واکسن به ۷۳ میلیون دوز رسید.
پس تا اینجای کار مشخص شد که دولت روحانی، قرارداد خرید ۱۱۰ میلیون دوز واکسن کرونا را منعقد کرده و تا ۲۰ شهریور، حدود ۵۰ میلیون دوز وارد ایران شده بود که از برنامه تعیین شده در سند ملی واکسیناسیون نیز جلوتر بود.

🔹اما بخشی از واکسن‌های خریداری شده به ایران تحویل داده نشدند یا با تأخیر تحویل شدند.
طبق آنچه فارس نوشته، دلایل زیر باعث اخلال و تأخیر در واردات واکسن به ایران شده بود:
- تحریم آمریکا که باعث ایجاد مشکل در نقل و انتقال پول می‌شد و حتی چین نیز در نهایت با واسطه‌گری صلیب سرخ توانست به ایران واکسن بفروشد
- تهدید سایر کشورها توسط آمریکا که به ایران واکسن نفروشند
- واکسن‌سازان جهان، کمتر از میزان پیش‌بینی تولید داشتند و نتوانستند تعهدات خود را ایفا کنند (به ویژه روسیه و هند که به‌رغم قرارداد به ایران واکسن ندادند)
(دو دلیل اول، همان دلایلی هستند که دولتمردان سابق بدان‌ها اشاره می‌کردند و می‌گفتند تحریم‌ها در روند واردات واکسن اختلال‌زا هستند) / عصر ایران

rouhanihassan.com/Fa/News/112394

@rouhanioffice
📆 #در_چنین_روزی | ۳۰ شهریور ۱۳۹۹

💢۳۰ شهریور ۹۹ روزی به‌یادماندنی در تاریخ خواهد بود


🔹دکتر حسن روحانی، رئیس‌جمهور دوره دوازدهم در جلسه هیأت دولت گفت: با شکست قطعی تلاش‌های بیش از دو ساله آمریکا در تحمیل تحریم‌های شورای امنیت بر ایران، سی‌ام شهریور ۹۹ روزی به‌یادماندنی در تاریخ دیپلماسی کشورمان خواهد بود. در واقع امروز می‌توانیم بگوییم فشار حداکثری آمریکا علیه ملت ایران در بخش سیاسی و در بخش حقوقی نه تنها شکست خورده بلکه باعث انزوای حداکثری آمریکا شده است. آمریکا طی یک ماه گذشته ۳ بار پیاپی برای پیشبرد طرح‌های ضد ایرانی خود در شورای امنیت سازمان ملل متحد دچار شکست شده است. دنیا شاهد بود ۱۳ عضو از ۱۵ عضو شورای امنیت در برابر آمریکا ایستادند و از برجام حمایت کردند و نظر آمریکا را نپذیرفتند. شیوه‌ای که شورای امنیت اتخاذ کرد یک شیوه بسیار ارزشمندی بود؛ «شیوه بی‌اعتنایی به تقاضا و نامه آمریکا» و اینکه هیچ جلسه‌ای برای بررسی درخواست آمریکا تشکیل نداد. کاری که آمریکا در زمینه استفاده از ماشه شروع کرده بود حرف نامعقولی بود که برای هیچ‌کس در دنیا قابل پذیرش نبود.

متن ▫️ عکس ▫️ فیلم ▫️ فیلم

@rouhanioffice
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#فیلم

🎥دکتر روحانی: اگر از زندگی پیامبر اسلام(ص) درس‌های بیشتری می‌آموختیم، شرایط بهتری داشتیم/ تأسیس حکومت پیامبر بر مبنای پیمان بود/ صلح حدیبیه فتح بزرگ بود


🔹متأسفم از اینکه ما در ایران در ماه ربیع‌المولود مراسم زیادی نداریم.

🔸خیلی مهم است ما از پیامبر درس بیاموزیم و این ماه را بگذاریم ماه استفاده از پیامبر(ص).

🔹دوران ۲۳ ساله پیغمبر مخصوصاً ۱۰ ساله که در مدینه حکومت تشکیل دادند درس‌های زیادی برای ما دارد که باید استفاده و بهره‌برداری کنیم.

🔸ما در این ۴۵ سال از دوران پیغمبر استفاده کمی کردیم. پیامبری که تأسیس حکومتش بر مبنای پیمان بود. پیغمبر برای به اوج رساندن حکومت خود صلح حدیبیه را داشت که قرآن مجید آن را به عنوان فتح بزرگ اعلام می‌کند.

📍دیدار جمعی از وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم با دکتر حسن روحانی | ۱۹ شهریور ۱۴۰۳

rouhanihassan.com/Fa/News/112395

@rouhanioffice
#اخبار

📸 هم‌اکنون | حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران در دوره‌های یازدهم و دوازدهم در دیدار مسئولان نظام، سفرای کشور‌های اسلامی و میهمانان کنفرانس وحدت با رهبر معظم انقلاب در خجسته‌ سالروز میلاد پیامبر اعظم حضرت‌ محمد(ص) و امام‌ جعفر صادق(ع)

@rouhanioffice
📆 #در_چنین_روزی | ۳۱ شهریور ۱۳۹۷

💢دفاع مقدس، تاریخ گذشته نیست، سرمشق آینده ماست

🔹دکتر حسن روحانی، رئیس‌جمهور دوره دوازدهم در مراسم رژه نیروهای مسلح به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس گفت: تاریخ ۸ ساله دفاع مقدس، تاریخ گذشته نیست، بلکه سرمشق و راه آینده ماست. دفاع مقدس زنده است و برای همیشه زنده می‌ماند و مصباح هدایت و چراغ و راهنمای ماست. تجاوز صدام به این بهانه آغاز شد که او معاهده ۱۹۷۵ را به اصطلاح خودش معاهده خوبی برای خود و عراق نمی‌دانست با این که مدت‌ها برای آن معاهده مذاکره شده بود و شخص صدام زیر آن را امضا کرده بود، اما شروع جنگ با پاره کردن آن معاهده در مقابل تلویزیون بود و پس از آن حملات گسترده علیه شهرهای کشورمان انجام گرفت. امروز بعد از ۳۸ سال حادثه صدام و تجاوز آن و زیر پا گذاشتن معاهده، یکبار دیگر تکرار شده است. هدف صدام تنها تجاوز به خاک کشورمان نبود، بلکه باطن آن از بین بردن انقلاب و نظام اسلامی بود. ترامپ هم به ظاهر از برجام خارج شده است، اما هدف اصلی او ضربه به اصل انقلاب و نظام اسلامی است. آنچه بر سر صدام آمد، بر سر آمریکا و ترامپ خواهد آمد.

متن ▫️ عکس ▫️ فیلم ▫️ فیلم

@rouhanioffice
دکتر حسن روحانی
#فیلم 🎥دکتر روحانی: اگر از زندگی پیامبر اسلام(ص) درس‌های بیشتری می‌آموختیم، شرایط بهتری داشتیم/ تأسیس حکومت پیامبر بر مبنای پیمان بود/ صلح حدیبیه فتح بزرگ بود 🔹متأسفم از اینکه ما در ایران در ماه ربیع‌المولود مراسم زیادی نداریم. 🔸خیلی مهم است ما از پیامبر…
#عکس_نوشت

🔖ما در این ۴۵ سال از دوران پیغمبر استفاده کمی کردیم؛ پیامبری که تأسیس حکومتش بر مبنای پیمان بود. پیغمبر برای به اوج رساندن حکومت خود صلح حدیبیه را داشت که قرآن مجید آن را به عنوان فتح بزرگ اعلام می‌کند.

📍دکتر حسن روحانی در دیدار وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم | ۱۹ شهریور ۱۴۰۳


rouhanihassan.com/Fa/News/112397

@rouhanioffice
#اخبار

◼️دکتر روحانی جان باختن کارگران معدن طبس را تسلیت گفت


▪️حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران در دوره‌های یازدهم و دوازدهم با ابراز تأسف از حادثه معدن طبس، درگذشت کارگران شریف را تسلیت گفت.
متن پیام دکتر روحانی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
خبر حادثه دلخراش معدن طبس مورد تأسف و تأثر عمیق شد. ضمن عرض تسلیت به خانواده‌های کارگران شریف جان‌باخته و آرزوی شفای عاجل برای آسیب‌دیدگان، امیدوارم با تمهیدات لازم و اقدامات پیشگیرانه، دیگر شاهد تکرار چنین حوادث تلخی برای این قشر زحمتکش و عزیز نباشیم.
حسن روحانی
۱۴۰۳/۰۷/۰۱

rouhanihassan.com/Fa/News/112398

@rouhanioffice
📆 #در_چنین_روزی | ۱ مهر ۱۳۹۲

💢به دانش‌آموز اجازه دهید از رئیس‌جمهور انتقاد کند


🔹دکتر حسن روحانی، رئیس‌جمهور دوره یازدهم در آئین بازگشایی مدارس کشور گفت: هیچ معلم و مدیری نباید به خود اجازه دهد که به دانش‌آموزی توهین کند و با لحن و کلام درشت با دانش‌آموز صحبت کند. اهانت به دانش‌آموز اهانت به کل ملت است. دانش‌آموز باید بداند که اگر حقش تضییع شد حق دارد که اعتراض کند. حق اعتراض دانش‌آموز باید از مدرسه آغاز شود و اگر اعتراض او به معلم تأثیر نگذاشت، باید بداند که می‌تواند این شکایت و اعتراض را با مدیر مطرح کند و در غیر این صورت باید بداند که در مراحل بعد می‌تواند در مناطق اعتراض خود را مطرح کند. حق اعتراض آغاز شکوفایی کرامت و عظمت انسان است و ما باید از مدرسه آغاز کنیم. زنگ انشا را احیا کنیم؛ نه به معنای سنتی آن. بگذارید دانش‌آموز اول در انشای خود از معلمش نقد کند و از کاستی مدرسه‌اش بگوید و برای بهتر شدن مدرسه‌اش پیشنهاد بدهد. به دانش‌آموز اجازه دهید در انشای خود از رئیس‌جمهورش انتقاد کند و به او پیشنهاد دهد. مدارس آن انشاها را برای ریاست‌جمهوری ارسال کنند.

متن ▫️ عکس ▫️ فیلم ▫️ فیلم ▫️ فیلم

@rouhanioffice
📆 #در_چنین_روزی | ۲ مهر ۱۳۹۳

💢اهل دیدارهای نمایشی نیستیم


🔹دکتر حسن روحانی، رئیس‌جمهور دوره یازدهم در نیویورک در گفت‌وگو با «چارلی رز» مجری شبکه PBS آمریکا گفت: اگرچه بین آمریکا و ایران در طول سی و چند سال گذشته، «تنش» و «تخاصم» فراوانی بوده است اما باید روزی این مشکلات حل‌وفصل شود؛ معتقد نیستیم که بین ایران و آمریکا همیشه باید این فاصله، شکاف، اختلاف و تنش وجود داشته باشد و این به نفع دو ملت نیست. اکنون بین ایران و آمریکا مذاکرات مستقیم هست و در زمینه هسته‌ای دو وزیر خارجه با یکدیگر گفت‌وگو می‌کنند؛ یک روز ممکن است لازم باشد که در سطح بالاتر نیز گفت‌وگو شود؛ ابتدا باید ببینیم که چه زمانی و در چه شرایطی و با چه موضوعی این گفت‌وگو می‌تواند مفید انجام شود. راه حل‌وفصل مشکلات بین دو کشور میز مذاکره است و نه استفاده کردن از ابزار نادرست. نه مردم ایران و نه مردم آمریکا، کار نمایشی را دوست ندارند بلکه می‌خواهند مسئله حل شود؛ بنابراین بحث درباره مذاکره را بگذاریم برای زمانی که در آن زمان، مذاکره بتواند برای حل مشکل مفید باشد. ما هم اهل دیدارهای نمایشی نیستیم و آن را مفید نمی‌دانیم.

متن ▫️ عکس

@rouhanioffice
📆 #در_چنین_روزی | ۳ مهر ۱۳۹۲

💢طرح «جهان علیه خشونت و افراطی‌گری» را پیشنهاد می‌کنم

🔹دکتر حسن روحانی، رئیس‌جمهور دوره یازدهم در سخنان خود در شصت‌وهشتمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت: در این سال‌ها، یک صدای مسلط پیاپی شنیده شده است که «گزینهٔ جنگ روی میز است»، اما امروز بگذارید در برابر این سخن ناکارآمد و غیرقانونی بگویم: «صلح در دسترس است». پس به نام جمهوری اسلامی ایران در گام نخست پیشنهاد می‌کنم طرح «جهان علیه خشونت و افراطی‌گری» در دستور کار سازمان ملل متحد قرار گیرد و همهٔ دولت‌ها و سازمان‌های بین‌المللی و نهاد مدنی تلاش‌های جدیدی را برای سوق دادن جهان به این سو سامان دهند. باید به جای گزینهٔ ناکارآمد «ائتلاف برای جنگ» در مناطق مختلف جهان به «ائتلاف برای صلح پایدار» در سراسر جهان اندیشید. امروز جمهوری اسلامی ایران شما و همه جامعهٔ جهانی را به برداشتن گامی فراپیش می‌خواند؛ دعوتِ «جهان علیه خشونت و افراطی‌گری». به گفتهٔ فردوسی، شاعر بلندآوازهٔ ایران؛ بکوشید نیکی به کار آورید/ چو دیدید سرما، بهار آورید.

متن ▫️ عکس ▫️ عکس ▫️ فیلم

@rouhanioffice
📆 #در_چنین_روزی | ۳ مهر ۱۳۹۷

💢گفت‌وگو را از همین جا آغاز می‌کنم


🔹دکتر حسن روحانی، رئیس‌جمهور دوره دوازدهم در سخنان خود در هفتاد و سومین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت: ما هم معتقدیم که در نهایت، راه بهتری جز گفت‌وگو وجود ندارد اما گفت‌وگو، دوسویه است، و بر اساس برابری، عدالت و منزلت انسان‌ها و بر مبنای قواعد و حقوق بین‌الملل. قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد، «ورق پاره» نیست. ما از شما دعوت می‌کنیم که به قطعنامه ۲۲۳۱ بازگردید. برای گفت‌وگو نیازی به گرفتن عکس‌های دونفره نیست، می‌توان در همین جا و در این مجمع عمومی، سخنِ یکدیگر را شنید. من گفت‌وگو را از همین جا آغاز می‌کنم و به صراحت اعلام می‌کنم: موضوع امنیت بین‌الملل، بازیچه سیاستِ داخلی آمریکا نیست. سازمان ملل، یکی از اداراتِ دولت ایالات متحده آمریکا نیست. هر گفت‌وگویی می‌تواند، از همان جایی و از همان کسی که گفت‌گو را قطع کرده و پیمان را زیر پا گذاشته است، شروع شود. شروع آن، پایان دادن به تهدید و تحریم ظالمانه‌ای است که، ناقضِ اصولِ اخلاقی و حقوق بین‌الملل است.

متن ▫️ عکس ▫️ فیلم ▫️ فیلم

@rouhanioffice
📆 #در_چنین_روزی | ۳ مهر ۱۳۹۸

💢 همه کشورها را به «ابتکار صلح هرمز» دعوت می‌کنم


🔹دکتر حسن روحانی، رئیس‌جمهور دوره دوازدهم در سخنان خود در هفتاد و چهارمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت: بنا به مسئولیت تاریخی کشورم در حفظ امنیت، صلح، ثبات و پیشرفت در منطقه خلیج فارس و تنگه هرمز، همه کشورهایی را که از تحولات خلیج فارس و تنگه هرمز متأثر می‌شوند به «ائتلافِ امید» یعنی «ابتکار صلح هرمز» دعوت می‌کنم. هدف «ائتلاف امید» ارتقای صلح، ثبات، پیشرفت و رفاه کلیه ساکنان حوزه تنگه هرمز، و تفاهم متقابل و روابط صلح‌آمیز و دوستانه میان ایشان است. این ابتکار حوزه‌های مختلف همکاری مانند تأمین همگانی امنیت انرژی، آزادی کشتیرانی و انتقال آزادانه نفت و سایر منابع از و به کشورهای حوزه تنگه هرمز و فراتر از آن را در بر می‌گیرد. «ائتلاف امید» بر پایه اصول مهمی همچون پایبندی به اهداف و اصول ملل متحد، احترام متقابل، منافع متقابل، حل‌وفصلِ مسالمت‌آمیزِ تمامیِ اختلافات و از همه مهم‌تر دو اصلِ بنیادینِ «عدم تجاوز» و «عدم دخالت در امور داخلی یکدیگر» قرار دارد.

متن ▫️ عکس ▫️ فیلم ▫️ فیلم

@rouhanioffice
2024/09/25 18:21:02
Back to Top
HTML Embed Code: