Telegram Web
🔴 اهمیت نسل Z در آینده داروسازی را نباید نادیده گرفت

۳۰۰ شرکت داروسازی خارجی در نهمین نمایشگاه ایران‌فارما حضور دارند

سالم‌خبر: مهدی پیرصالحی، نائب رئیس هیئت مدیره سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی، گفت: ۴۱۴ شرکت داروسازی ایرانی و ۳۲۳ شرکت خارجی از ۲۵ کشور در ایران فارما حضور دارند.

نشست‌های دانشجویی هم به دلیل اهمیتی که نسل Z در آینده داروسازی کشور دارد، برگزار می‌شود

http://www.saalemnews.com/news//17384
@saalemnws
@saalemnws
🔴 سازمان برنامه و بودجه بدهی شرکت‌های پخش را خود مستقیما پرداخت می‌کند

سالم‌خبر:مرتضی خیرآبادی، عضو هیئت مدیره سندیکای صاحبان صنایع دارو‌های انسانی گفت: سازمان برنامه و بودجه موافقت کرده تا مطالبات دارو در بخش بستری به بیمارستان‌ها پرداخت نشود و مستقیم به ذی‌نغع نهایی یعنی شرکت‌های پخش دارو پرداخت شود.

صنایع دارویی کشور تا پایان ماه گذشته حدود ۲۷ هزار میلیارد تومان از بیمارستان‌های دانشگاهی و دولتی طلبکارند

از سازمان برنامه و بودجه انتظار داریم که بودجه را به وقت تخصیص دهند تا مطالبات شرکت‌های دارویی به موقع پرداخت شود. مشکل نقدینگی و به دنبال آن کمبود دارو غیرقابل انکار است و دانشگاه‌های علوم پزشکی به دلیل تراز مالی منفی پول دارو را جای دیگر هزینه می‌کنند و در نتیجه آن با چک برگشتی شرکت‌های پخش دارو مواجه هستیم

http://www.saalemnews.com/news//17386
@saalemnws
@saalemnws
🔴 پیگیر رفع مشکلات حوزه تجهیزات پزشکی در تخصیص و تامین ارز هستیم

سالم‌خبر: مودت همایی، معاون برنامه ریزی اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو، گفت: هماهنگی‌های بین بخشی و فرابخشی به منظور رفع مشکلات تداوم دارد.

کمیته مدون مدیریت تأمین به منظور واکاوی و رفع مشکلات حوزه تجهیزات و ملزومات پزشکی تشکیل شده است و تخصیص و تأمین ارز و هماهنگی های بین بخشی و فرابخشی به منظور رفع مشکلات این حوزه نیز پیگیری می‌شود

تأمین موارد کمبود و رفع مشکلات تأمین دانشگاه‌های علوم پزشکی و مراکز درمانی و مدیریت توزیع در موارد کمبود به صورت فوری در اداره کل تجهیزات پزشکی دنبال می‌شود

http://www.saalemnews.com/news//17387
@saalemnws
@saalemnws
🔴 بخش اعظمی از منابع طرح دارویار به بودجه عمومی منتقل شده است

سالم‌خبر: سخنگوی دولت، درباره برنامه دولت برای پرداخت به‌موقع مطالبات داروسازان در قالب طرح دارویار توسط سازمان هدفمندی یارانه‌ها و جلوگیری از انباشت مطالبات در آینده، گفت: این بحث مطرح بود که منابع دارو باید از هدفمندی یارانه جدا شود و منابع دارویار باید به بودجه عمومی منتقل شود.

این موضوع با دستور رئیس جمهور در اولویت قرار گرفت و بخش اعظمی از منابع دارویار با تصویب هیئت وزیران به بودجه عمومی منتقل شده است و امیدواریم مشکل برطرف شود.

http://www.saalemnews.com/news//17389
@saalemnws
@saalemnws
🔴 تعارض منافع در برخی مواقع عیب محسوب نمی‌شود/ داماد معاون اول احمدی نژاد، عضو هیئت مدیره شیمی دارویی دارو پخش!

سالم‌خبر: محمدرضا چنگیزیان، داماد معاون اول احمدی‌نژاد از سوی عقیل آرین‌نژاد، مدیرعامل تیپیکو به عنوان عضو موظف هیئت مدیره شیمی دارویی داروپخش منصوب شد.

چنگیزیان، ۳۳ ساله داماد محمد رضا رحیمی معاون اول دولت احمدی نژاد،همزمان عضو هیئت مدیره شرکت تجارت پايدار سام نهاد می باشد که به صورت خانوادگی اداره می شود و در زمینه خريد و فروش ، واردات و صادرات ، توليد و پخش و بسته بندي کليه کالاها از جمله مواد دارویی و بهداشتی فعالیت دارد

هوشنگ قاسمی مدیرعامل شرکت شیمی دارویی داروپخش نیز همزمان در یک شرکت خصوصی دیگر مشغول به فعالیت است

http://www.saalemnews.com/news//17392
@saalemnws
@saalemnws
🔴 آیا رئیس سازمان غذا و دارو ابقاء می‌شود؟

سالم‌خبر: سیدحیدر محمدی، رئیس سازمان غذا و دارو چند روز گذشته در حالی از حضور در جلسات متعدد خود با ظفرقندی، برای نهایی و آماده شدن اساسنامه سازمان غذا و دارو برای ارائه به هیات دولت سخن گفت که به نظر می رسد فعلا نباید در انتظار تغییر رئیس فعلی و انتصاب رییس جدید این سازمان بود.

اگرچه پس از انتصاب ظفرقندی به عنوان وزیر بهداشت، گزینش معاونان این وزارت و در پی آن روسای دانشگاه های علوم پزشکی و نحوه ی انتخاب آنان از طیف‌های مختلف سیاسی یکی از چالش‌هایی بود که وزیر جدید بهداشت باید پشت سر می‌گذاشت اما گزینش رئیس غذا و دارو یکی از سازمان های پرحاشیه ای است که از هر طیف و تفکری سعی در لابی گری و به کرسی نشاندن فرد مورد نظر خود بر مسند ریاست آن دارد.

برخی معاونت ها و دانشگاه ها در حال حاضر تعیین تکلیف شده و برحسب همان شعار وفاق ملی مسعود پزشکیان رییس‌جمهوری، معاونان و روسای آن مشخص شده اند اما با گذشت چندین هفته از تکیه زدن ظفرقندی بر مسند وزارت بهداشت هنوز تعیین فرد مورد نظر برای جایگاه ریاست سازمان غذا و دارو در هاله ای از ابهام قرار دارد.

در حال حاضر تب لابی‌گری‌ها و هیجانات هفته های گذشته برای معرفی رئیس جدید سازمان غذا و دارو اندکی فروکش کرده و گزینه‌های پررنگی که قویا نامزد به دست گرفتن سازمان پرحاشیه غذا و دارو بودند با ادله‌هایی همچون تعارض منافع و تکرار پدیده درب‌های چرخان به گوشه رینگ رانده شده است.

در این شرایط وضعیت سازمان غذا و دارو در روزها، هفته‌ها یا ماه‌های آینده در دو سناریو، قابل پیش‌بینی است یا اینکه با ابقای سیدحیدر محمدی، شرایط سازمان غذا و دارو و سیاست گذاری و تصمیم سازی های آن همچون گذشته پایدار خواهد بود و یا اینکه قلاب‌های قوی بالاخره فرای بحث تعارض و تزاحم منافع گزینه‌ی شایسته‌ای را بر این مسند خواهد نشاند.

طی هفته های اخیر هر طیف و گروهی هر آنچه داشتند در تطهیر گزینه مورد نظر خود و به حاشیه راندن کاندیداهای دیگر برای ریاست سازمان غذا و دارو روی میز گذاشتند اما نکته آنکه این روزها تعارض علائق موجب به حاشیه راندن برخی گزینه‌هایی شده است که سابقه‌ی پیگیری آنان در تامین دارو و پیگیری برای حال خوب صنعت از چشم ها پنهان نمانده است. از سوی دیگر چهره های شاخص برخی طیف ها نیز مهر تایید خود بر گزینه‌هایی می زنند که زمانی خود به الهه‌ی تضاد منافع در دوره حکمرانی‌شان شهره بودند.

بحث تعارض منافع در نظام سلامت در دوره کرونا فاش و باب شد و بر سر زبان‌ها افتاد. در جایی که قبل تر از آن در روی کار آمدن وزیر و روسا و مدیران کل سازمان غذا و دارو بحثی از سابقه مدیریتی هریک از آنها در بخش های خصوصی و خصولتی از جمله تیپیکو مطرح نبود و عیب و عار محسوب نمی شد.

اینکه نشان تایید بر پیشانی کدامیک از گزینه های شاخص برای ریاست سازمان غذا و دارو بنشیند خود به عنوان سوال مطرح است اما فعالیت‌هایی در راستای رسیدگی و سروسامان دادن به برخی کارهای زیرساختی و راکد سال های گذشته با مشارکت و رفت و آمدهای رییس فعلی سازمان غذا و دارو این فرضیه را نیز مطرح می کند که آیا محمدی بر مسند خود ابقاء می شود یا خیر؟ باید منتظر بود.

http://www.saalemnews.com/news//17390
@saalemnws
@saalemnws
🔴 برگزاری دهمین نشست تجاری فعالان حوزه سلامت و گردشگری سلامت در عمان

سالم‌خبر: دهمین نشست تجاری فعالان حوزه سلامت و گردشگری سلامت با میزبانی مرکز توسعه گردشگری سلامت کشورهای اسلامی (HTDC) در هتل کرون پلازا شهر مسقط ، عمان برگزار شد.

این نشست با حضور فعالان حوزه سلامت کشور عمان و سایر کشور ها با هدف توسعه ارتباطات و ایجاد هم افزایی‌های بین‌المللی فعالان و بازیگران صنعت سلامت و گردشگری سلامت برگزار شد و فرصت مناسبی برای برای توسعه همکاری های بین المللی کشور عمان با سایر کشور ها فراهم کرد.

http://www.saalemnews.com/news//17391
@saalemnws
@saalemnws
🔴 انتصابات وزارت بهداشت چرا با کُندی پیش می‌رود؟

سالم‌خبر: علی جعفریان، مشاور عالی و جانشین وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ایکس نوشت: علت‌های متعددی برای کُندی کار در ‎انتصابات وزارت‌ بهداشت وجود دارد اما به نظر من مهم‌ترین عامل، نداشتن زیرساخت مدنی قوی و منطقی برای انتخاب افراد در مشاغل مهم است. این یعنی ‎ایران هنوز راه زیادی برای تبدیل شدن به یک کشور پیشرفته دارد

@saalemnws
@saalemnws
🔴 فاجعه بزرگ در برخی تخصص‌ها تا چندسال اينده!

سالم‌خبر: یک پزشک در ایکس نوشت: برای رشته متخصص اطفال در دانشگاه شهيد بهشتی از ظرفیت ۶۶ نفر فقط ٤ نفر ثبت نام كردند!

در بیمارستان مفید هیچ کس ثبت نام نک ده است

همچنین پزشکی دیگر نوشت: عفونی مشهد از ظرفیت ۲۰ نفره فقط یک نفر ثبت نام کرده است

صندلی های تخصص بیهوشی دانشگاه تهران خالی مانده است!

تخصص داخلی اصفهان فقط چند نفر ثبت نام کرده‌اند

اینها فقط وضعیت کلان شهرها بود؛ صندلی های تخصص ساری ، اهواز ، ارومیه و..همچنان خالیست
@saalemnws
@saalemnws
🔴 درخواست مجوز سقط‌ جنین در سال جاری افزایش یافته است

🔸 استان‌های تهران، خراسان رضوی و خوزستان پیشرو در تقاضا برای سقط

سالم‌خبر: آسیه جعفری،معاون اداره امور بالینی سازمان پزشکی قانونی از افزایش ثبت درخواست تقاضای مجوز برای انجام سقط‌ جنین قانونی در کشور خبر داد.

مقایسه آمار سقط‌های قانونی در بهار ۱۴۰۲ با ۳ ماهه اول امسال حاکی از آن است که تعداد متقاضیان در سال ۱۴۰۳ افزایش یافته؛ یعنی از ۲۸۳۹ مورد در بهار ۱۴۰۲ به ۳۰۶۹ مورد در بهار ۱۴۰۳ افزایش یافته است

در سال ۱۴۰۲ بیشترین فراوانی موارد صدور مجوز سقط قانونی به ترتیب مربوط به استان‌های تهران، خراسان رضوی، خوزستان، فارس، کرمان، سیستان و بلوچستان و اصفهان بوده است

تقریبا ۹۲ درصد مجوزهای سقط قانونی مربوط به ناهنجاری‌های جنینی و حدود ۸ درصد مجوزها هم به دلیل بیماری‌های مادر بوده است

http://www.saalemnews.com/news//17408
@saalemnws
@saalemnws
🔴 صدور مجوز تولید دارو۳۰ درصد رشد یافت

سالم‌خبر: حسین شمالی، سرپرست اداره مواد اولیه سازمان غذا و دارو از رشد حدود ۳۰ درصدی صدور مجوز تولید دارو در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

یارانه دارو امسال حدود ۷۵ هزار میلیارد تومان است

http://www.saalemnews.com/news//17404
@saalemnws
@saalemnws
🔴 مطالبات آزمایشگاه‌ها آخرین اولویت پرداخت بیمه‌‌ها

🔸 کارشناسان علوم آزمایشگی بیشتر جذب امور تجاری می‌شوند

سالم‌خبر: محمدعلی برومند، عضو هیئت مدیره انجمن علمی آسیب شناسی ایران تاکید کرد: با مشکلات عدیده موجود، امکان راه اندازی و تاسیس آزمایشگاه اگر غیر ممکن نباشد، بسیار سخت شده و این موضوع متاسفانه پای سرمایه گذاران غیر حرفه ای و کاسب مسلک را به حوزه درمان باز کرده که عواقب آن روز به روز نمود بیشتری پیدا کرده و علاوه بر بروز مسائل غیر اخلاقی و غیر حرفه ای، متخصصین این حوزه را به کارمندانی بدون قدرت تصمیم گیری تبدیل نموده است.

بیمارستان های دولتی با توجه به بالا رفتن قیمت تجهیزات و عدم جبران آن در تعرفه ها، دیگر قادر به خرید دستگاه های جدید نیستند

http://www.saalemnews.com/news//17410
@saalemnws
@saalemnws
🔴 نامه جمعی از اعضای هیئت علمی و کارکنان بیمارستان شهدای تجریش به وزیر بهداشت/ چرا بخشی از بیمارستان شهدای تجریش برای تبدیل به چشم‌پزشکی تخریب شده است؟

سالم‌خبر: جمعی از اعضای هیئت علمی و کارکنان بیمارستان شهدای تجریش در نامه ای به دکتر ظفرقندی وزیر بهداشت نسبت به تخریب بیمارستان و تبدیل آن به بیمارستان چشم پزشکی اعتراض کردند.

در این نامه آمده است: چه کسانی عامل تخریب بیمارستان نوساز شهدای تجریش هستند که به همت خیرین ساخته شده و اخیرا توسط شهید رییسی افتتاح شده بود؟! و چرا وزیر فعلی بهداشت ونهادهای ذی ربط نسبت به این تخلفات بی توجهند؟

http://www.saalemnews.com/news//17419
@saalemnws
@saalemnws
🔴 ایرانی‌ها هشت برابر متوسط جهانی می‌سوزند

سالم‌خبر: محمد‌جواد فاطمی، فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیم: آمار دقیقی از میزان سوختگی‌های سالانه در کشور وجود ندارد اما آمارهای تقریبی نشان از آن دارد که در ایران هشت برابر متوسط جهانی می‌سوزیم.

درمان‌های ما در حوزه سوختگی استاندارد نبوده و 40 سال هم از جهان فاصله داریم. مردم ما مرگ‌ومیر بسیار بالاتر از حد نرمالی در زمینه سوختگی دارند

هیچ بیمارستان خصوصی در ایران بخش سوختگی ندارد دانشگاه‌ها تمایلی به داشتن بخش سوختگی ندارند. یک تخت سوختگی هم در بیمارستان‌های تأمین اجتماعی وجود ندارد

http://www.saalemnews.com/news//17421
@saalemnws
@saalemnws
🔴 واکسن آنفلوانزا را در کدام داروخانه‌ها پیدا کنیم؟

سالم‌خبر: رییس سازمان غذا و دارو، گفت: مردم می‌توانند جهت شناسایی داروخانه‌های توزیع کننده واکسن آنفلوآنزا، از طریق سامانه تی‌تک به آدرس mobile.ttac.ir یا با نصب اپلیکیشن تیتک در قسمت داروهای کمبود، نزدیک‌ترین داروخانه محل جستجو را انتخاب و واکسن را تهیه کنند.

مجموعا مجوز واردات ۲ میلیون و ۱۰۰هزار دوز واکسن ۴ظرفیتی آنفلوآنزا را داده‌ایم که بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار دوز آن در داروخانه‌های سراسر کشور در دسترس مردم است و می‌توانند جهت تامین اقدام کنند

طبق رصدی که انجام داده‌ایم، واکسن هم در داروخانه‌ها و هم در شرکت‌های پخش برای فروش به داروخانه موجود است

رئیس سازمان غذا و دارو در حالی اعلام می‌کند که واکسن براساس رصدهای انجام شده واکسن در داروخانه‌ها موجود است که طی چند روز گذشته داروخانه‌ها هیچ گونه موجودی واکسن ندارند

http://www.saalemnews.com/news//17420
@saalemnws
@saalemnws
🔴 خنده‌دار است! نمی‌توانیم حساب بین‌المللی افتتاح کنیم قصد تعامل مالی با کشورهای دیگر داریم

سالم‌خبر: در نشست "میدکس"، فعالان صنعت دارویی کشور به بیان دغدغه‌های خود در زمینه صادرات دارو پرداختند.

هاله حامدی‌فر، مدیرعامل سیناژن در نشست میدکس: در برنامه هفتم توسعه میزان صادرات رقمی دارو حدود 100 میلیون دلار درج شده این میزان به معنای این است که در واقع صادرات دارویی نداریم

باید صادق باشیم ما کشور تولیدی تجاری نیستیم ما تنها به فروش مواد اولیه مانند نفت و پسته و مواد معدنی شناخته می‌شویم

در دنیا با وجهه صنعتگر و تاجر شناخته نمی‌شویم به همین دلیل نیز در ادبیات و طرز عمل تجارت نیز مشکل داریم

http://www.saalemnews.com/news//17418
@saalemnws
@saalemnws
🔴 در افتتاحیه نمایشگاه ایران‌فارما چه کسانی سخنرانی خواهد کرد؟

سالم‌خبر: افتتاحیه نمایشگاه ایران‌فارما پنج سخنران خواهد داشت که به ترتیب؛ محمد عبده‌زاده، رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی، سیدحیدر محمدی، رئیس سازمان غذا و دارو، حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، حسین افشین، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت و درمان خواهند بود.
@saalemnws
@saalemnws
🔴انتصابات جديد در معاونت بهداشت ; رییسی چه کسانی را برگزید؟

سالم‌خبر: علیرضا رییسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت و درمان، انتصاب مدیران دفتر سلامت روان، دفتر سلامت دهان و دندان، مرکز مدیریت شبکه و مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر را کلید زد.

محمد رضا شالبافان، سرپرست دفتر سلامت روان

زهرا قربانی، سرپرست دفتر سلامت دهان و دندان

مهدی زنگنه، سرپرست مرکز مدیریت شبکه

قباد مرا‌دی، سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر

@saalemnws
@saalemnws
🔴 باید وابستگی به واردات فوریتی دارو کاهش یابد

سالم‌خبر: فرشته میرزازاده معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان غذا و دارو، در جلسه‌ای با حضور رئیس سازمان و نمایندگان تشکل‌های حوزه فرآورده‌های سلامت‌محور، بر اهمیت بند ج فصل ۱۴ ماده ۷۱ برنامه هفتم توسعه در اطمینان از تأمین پایدار ذخایر راهبردی دارو تأکید کرد.

با اجرای مؤثر بند ج فصل ۱۴ ماده ۷۱ برنامه هفتم توسعه، می‌توانیم به تأمین بهینه نیازهای دارویی کشور و کاهش وابستگی به واردات فوریتی دست یابیم

ما باید سازوکارهایی را ایجاد کنیم که به تأمین مستمر و پایدار داروهای با کیفیت و ضروری و کاهش سهم واردات فوریتی منجر شود

http://www.saalemnews.com/news//17423
@saalemnws
@saalemnws
🔴 ظفرقندی حق خود برای انتخاب رییس سازمان غذا و دارو را محفوظ بدارد

سالم‌خبر: اگرچه محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت و درمان چندی پیش اعلام کرد که طی دو تا سه هفته آینده برخی معاونت‌های این وزارت از جمله رییس سازمان غذا و دارو تعیین تکلیف و اعلام خواهد شد اما ظاهرا واژگان سنگین "تعارض منافع" این روزها خود مانعی برای انتخاب این سازمان پرحاشیه شده است که کار را برای وزیر بهداشت سخت کرده است.

طی روزهای اخیر باز هم نام برخی از چهره‌های دانشگاهی و فعالان صنایع دارویی کشور برای نشستن بر این مسند مطرح و به گوش رسید از جمله دکتر محمدرضا سياهي، رئیس اسبق دانشگاه داروسازی و عضو هيئت مديره سازمان نظام پزشكي تبريز اما باز هم ظاهرا با استناد بر تضاد منافع باز هم اجماع آرا برای انتخاب به در بسته خورد.

باید پذیرفت که دست گذاشتن بر نام هر یک از گزینه های ریاست سازمان غذا و دارو با گل واژه "تضاد منافع" تلاقی پیدا می‌کند و این خود امری اجتناب ناپذیر است که به نظر کارشناسان این مساله نیز درمان دارد. اما اینکه این روزها تضاد منافع شمایل چماقی را پیدا کرده است که با آن مدیران و متخصصان کارآمد را تحت نوازش قرار داده و آنان را به حاشیه براند، این مساله می تواند برای وضعیت دارویی کشور و تامین به موقع به ویژه برای نیمه دوم سال کمی هشدار دهنده باشد.

شاید وقت آن باشد که ظفرقندی با پیشینه حرفه ای خود باید به دور از هرگونه مشورت و نظرخواهی در مورد انتخاب رییس جدید سازمان غذا و دارو مستقل عمل کرده و از حق وزارتی خود برای انتخاب این معاونت بهره برده و رییس جدید سازمان غذا و دارو را هر چه زودتر انتخاب و معرفی کند.

تعارض منافع این روزها تبدیل به تزاحمی برای وزیر بهداشت شده است که او را از حق انتخاب رییس سازمان غذا و دارو دور و دچار تردید کرده است.

http://www.saalemnews.com/news//17426
@saalemnws
@saalemnws
2024/10/05 13:15:46
Back to Top
HTML Embed Code: