Telegram Web
http://stdn.iau.ac.ir/Student
لینک اتصال مسقیم سامانه آموزشیار شماره۱
در صورت عمل نکردن لینکهای بالا بعد از کلمه student در لینک شماره ۱ عدد۲ را بگذاريد
💢 اعمال محدودیت در ورود به سامانه آموزشیار برای دانشجویانی که زمان انتخاب واحدشان نیست

🔹این اقدام در راستای کاهش ترافیک سایت و عدم قطعی سامانه در زمان انتخاب واحد برای سایر دانشجویان است.
🔹دسترسی تمام دانشجویان از ساعت ۲۱ به بعد مجدداً برقرار می‌شود.
💢 نکات مهم و کلیدی در انتخاب واحد و لزوم رعایت آن در دوره تحصیل دانشجویان
(این پیام را سیو کنید تا داشته باشید)

▪️ در هنگام انتخاب واحد به نام درس، نام رشته، دانشکده، کد درس، تعداد واحدها (عملی و نظری)، پیش نیاز درس و نوع درس دقت کنید
کلاس‌های درسی را طبق چارت رشته خود انتخاب کنید

‼️حتما درس‌ها را براساس چارت رشته خود انتخاب نمایید

▪️ مسئولیت رعایت پیشنیاز و همنیاز دروس مطابق با چارت بر عهده خود دانشجو می‌باشد

▪️ از بین دروس اندیشه اسلامی ۱ و ۲، تفسیر موضوعی قرآن، انقلاب اسلامی، تاریخ تحلیلی و اخلاق اسلامی و ... در هر ترم فقط می توان یک درس اخذ کرد
ضمنا دروس انس با قرآن و وصایا جزء دروس عمومی معارف محسوب نمی‌شوند

▪️ کلیه دانشجویان کاردانی و کارشناسی  ملزم به اخذ حداقل ۱۲ واحد و دوره کارشناسی ارشد حداقل ۸ واحد هستند
مگر دانشجویانی که کمتر از ۱۲ واحد (کاردانی و کارشناسی ) یا ۸ واحد ( کارشناسی ارشد) باقیمانده دارند‌ با مجوز آموزش می‌توانند واحد کمتری  انتخاب کنند

▪️ دانشجویانی که ( کاردانی و کارشناسی) معدل ترم قبلی آنها ۱۷ و بالاتر شده است؛ در صورت وارد شدن کلیه نمراتشان می توانند با مجوز آموزش ۲۴ واحد را اخذ کنند
این بخش شامل دانشجویان ارشد و دکترا نمی‌باشد

▪️ دانشجویانی( کاردانی و کارشناسی) که ۲۴ واحد باقیمانده یا کمتر دارند می‌توانند کلیه واحدها را در ترم آخر بدون توجه به معدل نیمسال قبلی اخذ کند ( مشمول دانشجویان ارشد و دکترا نمی.باشد )

▪️ امکان اخذ دروس وصیت امام (ره) و آشنایی (انس) با قرآن علاوه بر سقف واحدهای ذکر شده در بالا وجود دارد

▪️ به جنسیت کلاس ها دقت شود دانشجویان دختر اجازه اخذ کلاس‌های جنسیت مرد را ندارند و دانشجویان پسر نیز اجازه اخذ کلاس‌های با جنسیت زن را ندارند

‼️دقت نمایید که ساعت برگزاری کلاس‌هایتان تداخل نداشته باشد

▪️ مسئولیت رعایت پیش‌نیاز، هم نیاز و کلیه قوانین آموزشی با شخص دانشجو است
بنابراین حتما از چارت گروه خود استفاده کنید و یک کپی از سرفصل دروس تهیه کرده و در طول دوران تحصیل از آن استفاده کنید
👍1
💢برای اخذ درس وصایا و انس با قرآن حتما باید مجوز بگیرید

  ▫️ مطابق روال قبل وارد سامانه آموزشیار شده، نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کرده و لاگین کنید.

  1️⃣ ابتدا وارد منوی "درخواست مجوز" شده و سپس زیرمنوی "ارسال/پیگیری درخواست دانشجو" را انتخاب نمایید.

  2️⃣ در این مرحله در قسمت "ارسال درخواست جدید"،طبقه بندی موضوع را "عملیات آموزشی دانشجو" و موضوع درخواست را "مجوز اخذ فقط درس وصایا و انس با قرآن و یا هر دو درس" و نیمسال درخواست معادل "4032" قرار داده و با انتخاب دکمه ی "ثبت" –درخواست مجوز شما ثبت می گردد.

  ‼️نکته ی مهم:
دانشجویانی که می خواهند فقط یک یا دو "درس انديشه ها و وصاياي امام خميني(ره)» و انس با قرآن کريم" را اخذ نمایند باید این مجوز را ثبت کنند تا پس از ثبت توسط کارشناس آموزش مربوطه بررسی و در صورت صلاحدید تائید گردد.

درخواست مجوز درس وصایا و انس با قرآن در سایت آموزشیار مربوط به دانشجویانی است که در یک ترم فقط قصد اخذ این دو درس یا یکی از آن‌ها را دارند و درس دیگری در کنار آن‌ها اخذ نمیکنند.
🔴خطای( ۵۰۰ یا ۵۰۴ و ...) خطای سرور میباشد به این معنی که برای همه قطع هست و هیچکس به سایت دسترسی ندارد پس نگران پر شدن ظرفیتا نباشید چون هیچکس نمیتونه توی اون زمان وارد بشود
🔴 نحوه ثبت درخواست مجوز درس وصایا و انس با قرآن

  ▫️ مطابق روال قبل وارد سامانه آموزشیار شده، نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کرده و لاگین کنید.

  1️⃣ ابتدا وارد منوی "درخواست مجوز" شده و سپس زیرمنوی "ارسال/پیگیری درخواست دانشجو" را انتخاب نمایید.

  2️⃣ در این مرحله در قسمت "ارسال درخواست جدید"،طبقه بندی موضوع را "عملیات آموزشی دانشجو" و موضوع درخواست را "مجوز اخذ فقط درس وصایا و انس با قرآن و یا هر دو درس" و نیمسال درخواست معادل "4032" قرار داده و با انتخاب دکمه ی "ثبت" –درخواست مجوز شما ثبت می گردد.

  ⚠️نکته ی مهم:
دانشجویانی که می خواهند فقط یک یا دو "درس انديشه ها و وصاياي امام خميني(ره)» و انس با قرآن کريم" را اخذ نمایند باید این مجوز را ثبت کنند تا پس از ثبت توسط کارشناس آموزش مربوطه بررسی و در صورت صلاحدید تائید گردد.

درخواست مجوز درس وصایا و انس با قرآن در سایت آموزشیار مربوط به دانشجویانی است که در یک ترم فقط قصد اخذ این دو درس یا یکی از آن‌ها را دارند و درس دیگری در کنار آن‌ها اخذ نمیکنند.
👍2
💠 آشنایی کامل با معرفی به استاد

🔺گاهی اوقات دانشجو تعداد کمی واحد برای فارغ التحصیلی دارد و می‌تواند خارج از تقویم آموزشی، تعدادی واحد را به صورت معرفی به استاد دریافت کند و بدون شرکت در کلاس‌های آموزشی، در امتحان پایانی آن دروس شرکت نمایند.

🔺برای معرفی به استاد، باید تمام واحدها را پاس کرده باشید و نمرات تمام دروس در کارنامه ثبت شده باشد و حداکثر فقط ۸ واحد نظری مانده باشد تا فارغ‌التحصیل شوید. (نمی‌توان همزمان هم ترم درسی برداشت و هم معرفی به استاد گرفت)

🔺می‌توانید تا سقف ۴ واحد را با مراجعه مستقیم به واحد امتحانات معرفی به استاد بگیرید. برای گرفتن‌ معرفی به استاد ۵ الی ۸ واحد، به کارشناس گروه مربوطه مراجعه نمایید.

🔺دروس معرفی به استاد نباید واحد عملی داشته باشد. در غیر این صورت، معرفی به استاد ارائه نمی‌شود. (مگر درس عملی را یک‌بار افتاده باشید)

🔺برای معرفی به استاد دروس عملی که یک‌بار افتاده‌اید، با حذف ماده ۳۵ (غیبت در جلسه امتحان) یا حذف ماده ۳۱ (حذف توسط استاد)، نمی‌توان معرفی به استاد گرفت. لذا حتما باید نمره درس واحد عملی که دانشجو افتاده‌ است، در کارنامه باشد.

🔺دروس ورزش و کارآموزی و دروسی که واحدهای تمام عملی دارند را نمی‌توان معرفی به استاد گرفت. تاریخ امتحان دروس معرفی به استاد قبل از امتحانات پایان ترم بوده و با هماهنگی با دایره امتحانات صورت می‌گیرد.

🔺هزینه اخذ واحد معرفی به استاد، نصف شهریه ثابت + شهریه متغیر واحدهای اخذ شده می‌باشد.
🔴 تمدید ثبت نام و انتخاب رشته تکمیل ظرفیت پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (نیمسال دوم) در مقاطع کاردانی (پیوسته و ناپیوسته) و کارشناسی ( پیوسته و ناپیوسته) دانشگاه آزاد اسلامی.

🔹ثبت نام و انتخاب رشته تکمیل ظرفیت پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی (نیمسال دوم) در مقاطع کاردانی (پیوسته  و ناپیوسته) وکارشناسی( پیوسته و ناپیوسته) دانشگاه آزاد اسلامی، تا دوشنبه ۸ بهمن تمدید شد.
🔹داوطلبان می توانند به منظور ثبت نام به سامانه azmoon.org مراجعه و بعد از مطالعه دفترچه راهنمای ثبت نام کسب آگاهی ، در صورت تمایل و داشتن شرایط با  تهیه کارت اعتباری نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته اقدام نمایند.
💠 حداقل نمره قبولی در دانشگاه آزاد

🔘ماده ۴۱: حداقل نمره قبولی در هر درس برای مقاطع کاردانی و کارشناسی ۱۰ (استثناً درس آشنایی با قرآن کریم ۱۲)، برای مقطع کارشناسی ارشد ۱۲ و مقطع دکتری ۱۴ می‌‌باشد. دانشجویی که در هر یک از دروس الزامی حداقل نمره قبولی را کسب نکند، ملزم به تکرار آن درس است.

🔘تبصره ۱: اگر دانشجویی در یک درس انتخابی یا اختیاری مردود شود، به جای آن درس می‌تواند از جدول دروس انتخابی یا اختیاری در برنامه مصوب، درس دیگری را انتخاب نماید. 

🔘تبصره ۲: برای درس یا دروسی که شامل دو قسمت نظری و عملی است، میانگین نمره هر دو قسمت آنها ملاک ارزیابی است. چنانچه دانشجو به هر دلیل در یک قسمت درس نمره نداشته باشد، نمره قسمت دیگر حذف می‌گردد. در صورتی که در یک قسمت درس نمره کمتر از ۱۰ احراز شده باشد اما میانگین آنها ۱۰ یا بالاتر گردد، نیاز به تکرار درس نخواهد بود. اما چنانچه میانگین آنها کمتر از ۱۰ باشد، دانشجو باید هر دو قسمت درس را مجدداً بگذراند.

🔘تبصره ۳: نمرات اعلام شده بر اساس رای کمیته‌ انضباطی غیرقابل حذف و بلااثر شدن است و برای هر دو قسمت عملی-نظری درس منظور می‌گردد.
🔴 نحوه تمدید پایان نامه

  1⃣ ابتدا وارد منوی "درخواست مجوز" شده و سپس زیرمنوی "ارسال/پیگیری درخواست دانشجو" را انتخاب نمایید.

  2⃣ در این مرحله در قسمت "ارسال درخواست جدید"،طبقه بندی موضوع را "عملیات آموزشی دانشجو" و موضوع درخواست را "مجوز تمدید پایان نامه-مقطع ارشد و دکتری تخصصی" و نیمسال درخواست معادل "4032" قرار داده و با انتخاب دکمه ی "ثبت" –درخواست مجوز تمدید پروژه شما ثبت می گردد.

  ⚠️ دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی(دوره ی دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد (به غیر از دانشجویان دکتری پژوهش محور)) امکان ثبت مجوز "تمدید پایان نامه" را نیز دارند. [مقطع کارشناسي ارشد باید حداقل يکبار درس پروژه –رساله و مقطع دکتري تخصصی حداقل سه بار درس پروژه -رساله را در ترم های گذشته اخذ کرده باشند].

🔹 برای تمدید پایان نامه باید اول مجوز انتخاب واحد ثبت شود.

🔹 بعد از اخذ مجوز، پایان نامه را با کدی که ترم گذشته اخذ کردید مجددا بردارید (از کارنامه تحصیلی مشاهده کنید- تعداد واحدها باید برابر باشد)

🔹 شهریه تمدید پایان نامه، نصف شهریه ثابت ورودی های امسال میباشد.
🔴 با توجه به اعلام نشدن کلیه نمرات قبل از شروع زمانبندی انتخاب واحد، بهتر است انتخاب واحد خود را با توجه به درصد قبولی برای دروس پیش نیاز انجام دهید، تا مشکلی از بابت تکمیل ظرفیت برایتان پیش نیاید.
👎1
⭕️ همه چیز درباره ثبت‌نام ترم بهمن ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی

💠 اگر قصد ثبت‌نام در ترم بهمن دانشگاه آزاد اسلامی رو داری، باید با مدارک لازم و شرایط اختصاصی آشنا بشی تا مشکلی برات پیش نیاد!

📌 مدارک لازم برای ثبت‌نام حضوری:
🔹 اصل و کپی مدارک تحصیلی مثل دیپلم یا کاردانی (بسته به مقطع تحصیلی).
🔹 اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه (تمام صفحات).
🔹 ۶ قطعه عکس ۳×۴ با زمینه سفید.
🔹 مدارک مربوط به نظام وظیفه برای آقایان (مثل کارت پایان خدمت یا گواهی اشتغال به تحصیل).

📌شرایط اختصاصی ثبت‌نام:
🔹 مدرک معتبر: داشتن دیپلم نظام جدید یا قدیم + پیش‌دانشگاهی، یا مدرک کاردانی الزامی است.
🔹 دانش‌آموزانی که فقط دیپلم فنی‌وحرفه‌ای یا کاردانش دارند و پیش‌دانشگاهی ندارند، نمی‌توانند ثبت‌نام کنند.
🔹 دقت در وارد کردن معدل: قبولی شما بر اساس معدل دیپلم ثبت‌شده است. اگر معدل اشتباه وارد بشه، ثبت‌نام شما لغو خواهد شد!
🔹 فارغ‌التحصیلان علوم پزشکی باید گواهی پایان طرح نیروی انسانی ارائه کنند.

📌توجه ویژه برای آقایان:
🔹دانشجویان باید وضعیت نظام وظیفه رو مشخص کنند. کسانی که کارت پایان خدمت ندارند، باید معافیت تحصیلی یا دائم ارائه بدن.
🔹 انصرافی‌های قبلی تا تعیین تکلیف سربازی امکان ثبت‌نام ندارند.

👩‍🎓 با رعایت این نکات، فرآیند ثبت‌نامت سریع و بی‌دردسر انجام می‌شه! 😊
👍2
💠 #بخشنامه درس آشنایی با دفاع مقدس

🔺مطابق بخشنامه سازمان مرکزی دانشگاه آزاد به تاریخ ۹۸/۱۰/۱۴، درس "آشنایی با دفاع مقدس" به عنوان یک درس الزامی در لیست دروس اختیاری به ارزش ۲ واحد، اجباری است.

⚠️ درس دفاع مقدس جزو دروس عمومی نیست و یک درس "اختیاری اجباری" است؛ به این معنی که برای رشته‌هایی که دروس اختیاری دارند، باید اخذ شود. اما اگر در چارت و سرفصل دروس رشته دانشجو، دروس اختیاری وجود ندارد، نیازی به گذراندن درس دفاع مقدس نیست.

🔺نمره‌ی این درس، در معدل کل و معدل ترم محاسبه می‌شود و نمره قبولی در آن ۱۰ می‌باشد و شهریه‌ی این درس مانند دروس نظری محاسبه می‌گردد.

🔺به عبارتی این درس تا پیش از این بخشنامه، جزو دروس اختیاری-انتخابی بوده که دانشجو باید تعداد مشخصی از این دروس اختیاری را اخد کند، اما اکنون یک درس اجباری است و جایگزین یک درس ۲ واحدی اختیاری شده است.

🔺به عنوان مثال، دانشجویی که قبلا در چارت خود باید ۱۵ واحد از دروس اختیاری-انتخابی اخذ می‌کرده، اکنون باید ۱۳ واحد از دروس اختیاری و ۲ واحد دفاع مقدس اخد کند.
🔴 آموزش ثبت درخواست #مجوز انتخاب واحد ترم بهمن ۱۴۰۳ در آموزشیار

برای انجام فرایند انتخاب واحد، ابتدا باید نسبت به ثبت درخواست مجوز انتخاب واحد ترم بهمن ۱۴۰۳ اقدام کنید و شهریه را تسویه نمایید.
🔹 ابتدا وارد سامانه آموزشیار شوید،
نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کرده و لاگین کنید.

1⃣ مطابق تصویر فوق، وارد منوی "درخواست/ مجوز" شده و سپس زیر منوی "ارسال/ پیگیری درخواست دانشجو" را انتخاب نمایید.

2⃣ طبقه‌بندی موضوع درخواست خود را بر روی عنوان "عملیات آموزشی دانشجو" قرار دهید.

3⃣ در مرحله بعدی، موضوع درخواست خود را گزینه "مجوز انتخاب واحد" انتخاب کنید.

4⃣ سپس نیم‌سال درخواست خود را بر روی نیم‌سال ۴۰۳۲ (ترم بهمن ۱۴۰۳) قرار دهید.

5⃣ در نهایت گزینه "ثبت" را کلیک نمایید.

لازم به ذکر است در صورت عدم ثبت مجوز انتخاب واحد، امکان انتخاب واحد وجود ندارد.
🔴 آزمون کارشناسی ارشد و دکتری ۱۴۰۴ به تعویق نمی‌افتد

علیرضا کریمیان، مدیر کل روابط عمومی و مشاور رییس سازمان سنجش آموزش کشور:
با توجه به برنامه زمانی اعلام شده فرایندهای اجرایی آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی آغاز شده و این آزمون‌ها در زمان مقرر یعنی روزهای پنجشنبه و جمعه ۲ و ۳ اسفندماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

سازمان سنجش آموزش کشور موظف است برگزاری آزمون‌ها را به گونه ای برنامه ریزی کند که قبل از آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها نتایج آزمون ها اعلام شود و از طرفی با توجه به الزامات قانونی مبنی بر دو نوبت برگزاری آزمون سراسری در هر سال و نیز الزام برگزاری آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان امکان هیچ گونه جابجایی در آزمون ها وجود ندارد.

#دکتری #کارشناسی_ارشد
2025/07/14 06:09:52
Back to Top
HTML Embed Code: