Telegram Web
سنتز نانوبلورها با دو روش اصلس شامل روش های فیزیکی و روش های شیمیایی انجام میپذیرد، روش های پیروزی(Pyrolysis) و گرماکافت (Thermolysis) به ترتیب زیر مجموعه کدامیک از روش های سنتز است؟
Anonymous Quiz
46%
فیزیکی_شیمیایی
42%
شیمیایی _فیزیکی
0%
فیزیکی‌ _فیزیکی
13%
شیمیایی_شیمیایی
میزان کاروتن در شیر کدام نژاد بیشتر است
Anonymous Quiz
11%
ایرشایر
26%
براون سوییس
47%
گرنری
15%
هلشتاین
#خبر

🔰تقویت همکاری کمیسیون کشاورزی اتاق تبریز و دانشکده کشاورزی برای توسعه پایدار

🔹در راستای تقویت همکاری‌های علمی و اجرایی، نشستی مشترک بین کمیسیون کشاورزی، آب و محیط زیست اتاق بازرگانی تبریز و دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز برگزار شد.

♻️ادامه خبر:

https://tabrizu.ac.ir/fa/news/24318
سمینار بمناسبت روز جهانی زنبور عسل

https://www.fao.org/animal-health/news-events/events/detail/informative-sessions-global-bee-health-addressing-emerging-diseases-and-enhancing-sustainable-beekeeping/en

ممنوعیت استفاده از آنتی بیوتیک ها در پرورش زنبور عسل
هسته فناور علمی و آموزشی طلوع و هلدینگ حسابداری رویش با همکاری مرکز رشد دانشگاه مازندران و انجمن‌های علمی برتر دانشگاه های کشور برگزار می‌کنند:

💲آموزش نرم‌فزار حسابداری سپیدار
#ویژه_ورود_به_بازار_کار

مدرسین :
👨🏻‍🏫جناب آقای رضا سلطانی
مدیریت هلدینگ رویش

👩🏻‍🏫 سرکار خانم کیمیا ابرود
مدرس حرفه ای دوره‌‌های حسابداری

📆 شروع کلاس‌ها:
چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ساعت ۱۸:۰۰

💰هزینه ی کارگاه:
به صورت آزاد ۸۹۰ هزار تومان
با تخفیف انجمن‌های همکار: فقط ۵۸۰ هزار تومان

💣 کد تخفیف انجمن های همکار:
Tolue1404

📶 کلاس ها به صورت #آنلاین در بستر گوگل‌میت برگزار خواهد شد.

🎖همراه با ارائه گواهی معتبر شرکت در دوره

⚠️ ظرفیت محدود است!

🖇 جهت ثبت نام به آیدی تلگرامی زیر مراجعه نمایید:
@M_solooki

#حسابداری #سپیدار #آموزش
#هسته_فناور_علمی_و_آموزشی_طلوع

🌀 @Academy_Tolue
🌀 Instagram | LinkedIn | eitaa
👍1
نگاهی به یافته‌های مطالعه «بقایای آنتی‌بیوتیک‌ها در بافت طیور در ایران: مرور سیستماتیک و متاآنالیز»

این مقالات باقی‌مانده آنتی‌بیوتیکی طیور، در شهرهای تهران، اصفهان، اهواز، شیراز، مشهد، کرمان، سنندج، مازندران و ارومیه، مطالعه شده بود و نمونه‌های بررسی شده، از عضله، کبد، کلیه و ران طیور برداشته شده بود.

بر اساس نتایج این مطالعه؛ بیشترین میزان باقی‌مانده آنتی‌بیوتیکی در کبد و کمترین میزان باقی‌مانده آنتی‌بیوتیکی در عضله ران بوده است. رایج‌ترین داروهای شناسایی‌شده، آنتی‌بیوتیک‌های انروفلوکساسین، کلرامفنیکل، اکسی‌تتراسایکلین، فلوروکینولون و تتراسایکلین بودند.

یافته‌های این تحقیق حاکی از آن است که شیوع باقی‌مانده آنتی‌بیوتیک در گوشت طیور در ایران بالا است، ولی این میزان برای مصرف کنندگان مشکلی ایجاد نمی‌کند. اجرای استراتژی های نظارتی دقیق از سوی دولت در نظارت بر آنتی‌بیوتیک‌ها به شدت توصیه می‌شود.

پژوهشگران این مطالعه اجرای استراتژی‌های نظارتی دقیق از سوی دولت در نظارت بر آنتی‌بیوتیک‌ها به ویژه درست قبل از کشتار طیور را توصیه می‌کنند. همچنین توصیه می‌کنند که جگر طیور از غذاهای ایرانی حذف شود و کشاورزان باید در مورد بقایای آنتی‌بیوتیکی و دوره حذف این داروها آموزش ببینند.



https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0013935121013335


#اخر_هفته_علمی
#به_وقت_مقاله_خوانی

کمیته اموزش و پژوهش انجمن علمی دانشجویی علوم دامی دانشگاه تبریز

@scasetu
👍1
Fish can recognize themselves in photos - PCJOW

ماهی های که میتوانند خودشان را در آینه تشخیص دهند


دانشمندان گزارش می‌کنند که برخی از ماهی‌ها می‌توانند چهره خود را در تصاویر و آینه‌ها تشخیص دهند. این توانایی معمولاً به انسان‌ها و حیوانات دیگری که به‌طورخاص باهوش درنظر گرفته می‌شوند مانند شامپانزه‌ها، نسبت داده می‌شود. یافتن این توانایی در ماهی نشان می‌دهد که خودآگاهی ممکن است در بین حیوانات بسیار گسترده‌تر از چیزی باشد که دانشمندان زمانی تصور می‌کردند. «ماسانوری کوهدا»، جامعه‌شناس حیوانات از دانشگاه متروپولین اوزاکا در ژاپن می‌گوید: «به‌طور گسترده اعتقاد بر این است که حیواناتی که مغز بزرگ‌تری دارند، نسبت‌ به حیوانات با مغز کوچک‌تر مانند ماهی باهوش‌تر هستند

نتایج ضدونقیض در حیوانات دیگر موجب می‌شود موفقیت چنین ماهی کوچکی در این آزمون شگفت‌انگیزتر باشد. تیم کوهدا در اولین مطالعات آزمون آینه خود که در سال‌های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۲ منتشر شد، ماهی‌های نظافت‌چی را که از طبیعت گرفته بودند، در مخزن‌های جداگانه‌ای درمعرض آینه قرار دادند. پژوهشگران سپس رنگ قهوه‌ای را زیر فلس‌های روی گلوی ماهی تزریق کردند و علامتی شبیه انگل‌هایی ایجاد کردند که این ماهی آن‌ها را از روی پوست ماهی‌های بزرگ‌تر در طبیعت می‌خورند. وقتی ماهی‌های علامت‌گذاری‌شده خودشان را در آینه دیدند، شروع به زدن گلوی خود به سنگ‌ها در ته مخزن کردند و ظاهراً سعی داشتند آن علامت‌ها را جدا کنند.


⬅️ ازآنجاکه ماهی‌های نظافت‌چی همچنین می‌توانستند چهره‌های خود را در تصاویر ساکن تشخیص دهند، آن‌ها و احتمالاً حیوانات دیگری که آزمون آینه را پشت سر گذاشته‌اند، ممکن است بتوانند با ایجاد تصویر ذهنی از چهره خود که می‌توانند آن را با چیزی که در آینه یا تصاویر می‌بینند، مقایسه کنند، خود را بشناسند

https://pcjow.com/fish-can-recognize-themselves-in-photos/


#اخر_هفته_علمی
#به_وقت_مقاله_خوانی

کمیته اموزش و پژوهش انجمن علمی دانشجویی علوم دامی دانشگاه تبریز

@scasetu
👍1
2025/07/13 19:12:14
Back to Top
HTML Embed Code: