Telegram Web
#معرفی_سایت
🔥 این سایت، زندگی و وظایف شما رو تبدیل به یک بازی می‌کنه و بهتون بابت انجام دادن هر برنامه‌ای که نوشتید امتیاز میده! لیست کارهای روزمره، عادت‌ها و اهدافتون رو بنویسید، برای خودتون یه کاراکتر بسازید و با بالا بردن سطح امتیازهاتون، عین بازی‌های دیگه برای کاراکتری که ساختید چیزهای مختلف تهیه کنید. علاوه بر اون، تو مراحل بالاتر می‌تونید کاراکترتون رو به جنگ با غول‌ها ببرید و حتی واسه خودتون جایزه تعیین کنید. به طور کلی این سایت قطعاً بهترین راه برای ترغیب کردن خودتون برای انجام کارهاییه که هی پشت گوش می‌ندازید.

🌐 https://habitica.com/

🆔 Science Magazine
📢 تصویر روز ناسا

🗓 پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳

عنوان: خرطوم فیل در صورت فلکی قیفاووس
عکس: جورجیو فراری

مثل یک تصویر از داستان‌های کهکشانی، سحابی خرطوم فیل در منطقه‌ای پر از تابش و خوشه ستاره‌ای جوان به نام IC 1396 در صورت فلکی دوردست قیفاووس پیچ و تاب خورده است. این خرطوم کیهانی که به نام vdB 142 هم شناخته می‌شود، بیش از ۲۰ سال نوری طول دارد. این نمای دقیق تلسکوپی، لبه‌های روشن و خمیده و جیب‌های پر از گرد و غبار و گاز سرد میان‌ستاره‌ای را نشان می‌دهد که در این منطقه فراوان است. اما ابرهای تاریک و رشته‌ای شکل، مواد اولیه برای تشکیل ستاره‌ها را در خود دارند و ستاره‌های تازه‌متولدشده را پنهان کرده‌اند. این مجموعه که در فاصله‌ای حدود ۳۰۰۰ سال نوری از ما قرار دارد، منطقه بزرگی از آسمان را پوشش می‌دهد و بیش از ۵ درجه از آسمان را در بر می‌گیرد. البته این تصویر فقط یک درجه از آسمان را نشان می‌دهد، چیزی در حدود اندازه زاویه‌ای ۲ ماه کامل.... 🔗
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
کانال پاناما، یک آبراه غیرطبیعی است که توسط انسان در کشور پاناما به وجود آمده و اقیانوس آرام را به اقیانوس اطلس ارتباط می‌دهد.

این کانال با استفاده از سیستم قفل‌ها کار می‌کند که به کشتی‌ها کمک می‌کند ارتفاع خود را در بخش‌های مختلف تغییر دهند. این قفل‌ها کشتی‌ها را تا ۲۶ متر بالا و پایین می‌برند تا از اختلاف ارتفاع میان دو اقیانوس عبور کنند.

با عبور از کانال پاناما، کشتی‌ها حدود ۱۳ هزار کیلومتر مسیر را کوتاه‌تر می‌کنند و به جای دور زدن کل آمریکای جنوبی، مستقیماً به مقصد می‌رسند. کانال پاناما سالانه بیش از ۱۴ هزار کشتی را از خود عبور می‌دهد و یکی از مهم‌ترین گذرگاه‌های دریایی جهان محسوب می‌شود.
‌‌‌
عبور از کانال پاناما حدود ۸ تا ۱۰ ساعت طول می‌کشد و هزینه‌ی عبور از آن هم بسته به اندازه و نوع کشتی متفاوت است. در مجموع می‌توان گفت که این کانال مزایای اقتصادی زیادی برای پاناما و جهان دارد و باعث کاهش زمان و هزینه‌ی حمل‌ونقل میان‌اقیانوسی شده است.

🆔 Science Magazine
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ماهی غمگین ندیده بودیم که دیدیم😐😂

#wildlife

🆔 Science Magazine
دوستان اگر خاطرتون باشه یه کانال دیگه زده بودم برای مجله های علمی که بخاطر کپی رایت بن شد،
یک کانال دیگه براش زدم هر روز مجله ها رو اپدیت میکنم میفرستم اگر خواستید میتونید استفاده کنید

https://www.tgoop.com/daily_science_magazine
📢 تصویر روز ناسا

🗓 جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳

عنوان: سحابی مدوسا
عکس و حق کپی‌رایت: برونو روتا سارگی

رشته‌های درخشان و مارپیچ گاز در این سحابی باعث شده که به اسم معروفش، سحابی مدوسا، شناخته بشه. این سحابی که با نام Abell 21 هم شناخته می‌شه، یک سحابی سیاره‌ای قدیمی هست که حدود ۱۵۰۰ سال نوری از ما فاصله داره و در صورت فلکی جوزا (دوپیکر) قرار گرفته. مثل اسم اسطوره‌ای خودش، این سحابی هم با یک تغییر بزرگ و چشمگیر همراهه. مرحله سحابی سیاره‌ای، آخرین مرحله از تکامل ستاره‌های کم‌جرم مثل خورشید ماست، زمانی که از حالت غول سرخ به یک ستاره کوتوله سفید داغ تبدیل می‌شن و در این فرآیند لایه‌های بیرونی خودشون رو از دست می‌دن. تابش فرابنفش از ستاره داغ باعث درخشش این سحابی می‌شه. ستاره‌ای که در حال تغییر هست، همون ستاره کم‌نوریه که نزدیک مرکز شکل هلالی روشن قرار داره. توی این تصویر تلسکوپی عمیق، رشته‌های کم‌نورتر به وضوح در پایین و سمت چپ دیده می‌شن. تخمین زده می‌شه که سحابی مدوسا بیش از ۴ سال نوری پهنا... 🔗
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
نقش زبان در شکل گیری طرز فکر ما
لرا بورودیتسکی
Lera Boroditsky
#TED Women
How language shapes the way we think


در دنیا، ۷٫۰۰۰ زبان وجود دارد که هر کدام آواها، واژگان و ساختاری متفاوت دارند. اما آیا زبان‌ها، افکار ما را شکل می‌دهند. محقق حوزه ادراکی، لرا بورودیتسکی، با استفاده از نمونه‌هایی مانند یک قبیله بومی استرالیایی که از جهت‌های اصلی برای بیان چپ و راست و واژه های متعدد روسی برای رنگ آبی، راجع به زبان و برای پاسخ به این سوالات، تجارب خود را بیان می‌کند. به گفته او، «زیبایی زبان انسان در هوشمندی و انعطاف پذیری آن است. ذهن انسان‌ها نه یک بلکه ۷٫۰۰۰ جهان ادراکی را خلق کرده است.»

🆔 Science Magazine
کامل ترین نقشه راه برای هوش مصنوعی

https://i.am.ai/roadmap

علاوه بر اینکه تو این سایت میتونید جزئیات دقیق مسیر یادگیری هوش مصنوعی یادگیری ماشین، یادگیری عمیق، دیتاساینس و... رو ببینید، میتونید با کلیک کردن روی هر گزینه جزئیات کاملش رو هم مشاهده کنید و مطالعه بفرمایید.

#معرفی_سایت

🆔 Science Magazine
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
White tigers have incredible hearing and vision, which, along with their stealth, help them when hunting in the dark in the jungle.

Each individual has a large range, marked with urine and claw marks on trees. It can reach 190-200 sq. km.

#wildlife

🆔 Science Magazine
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
چه اتفاقی می‌افتد هنگامی که زیست‌شناسی به فناوری تبدیل شود؟
کریستینا آگاپاکیس
Christina Agapakis
#TED
What happens when biology becomes technology?

طراح زیستی، کریستینا آگاپاکیس می‌پرسد؟ «به ما در مورد آینده‌ای از جنس کروم قول داده شده است - اما چه می‌شود اگر آینده از جنس گوشت باشد؟» در این گفتار اعجاب‌انگیز آگاپاکیس جزئیات کارش در زیست‌شناسی مصنوعی را ارائه می‌کند - یک حیطه پژوهشی بین رشته‌ای که مرز بین طبیعی و مصنوعی را نقض می‌کند  او می‌گوید که شکستن مرز بین دانش، جامعه، طبیعت و فناوری می‌تواند ما را به سمت تصور آینده‌های امکان‌پذیر متفاوت سوق دهد.

🆔 Science Magazine
📢 تصویر روز ناسا

🗓 شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳

عنوان: زمین میان‌سیاره‌ای
عکس: تیم تصویربرداری کاسینی، SSI، JPL، ESA، ناسا و ناسا/آزمایشگاه فیزیک کاربردی دانشگاه جانز هاپکینز/مؤسسه کارنگی واشنگتن

برای اولین بار در تاریخ، در ۱۹ جولای ۲۰۱۳، زمین از دو سیاره دیگر منظومه شمسی در یک روز عکاسی شد: عطارد، نزدیک‌ترین سیاره به خورشید، و زحل، غول گازی با حلقه‌های زیبا. در تصویر سمت چپ، زمین به‌صورت یک نقطه آبی کم‌رنگ درست زیر حلقه‌های زحل دیده می‌شود. این عکس توسط فضاپیمای رباتیک کاسینی گرفته شد که در آن زمان در مدار زحل بود. همان روز، مردم روی زمین هم عکس‌های زیادی از زحل گرفتند.

در تصویر سمت راست، زمین و ماه در کنار هم در پس‌زمینه تاریک فضا دیده می‌شوند. این عکس توسط فضاپیمای مسنجر گرفته شد که در مدار عطارد قرار داشت. مسنجر این تصویر را به‌عنوان بخشی از جستجو برای یافتن قمرهای کوچک طبیعی عطارد ثبت کرد، قمرهایی که انتظار می‌رود بسیار کم‌نور باشند. در این تصویر، زمین و ماه به دلیل بازتاب نور خور... 🔗
کلاس درس امروز ما با معرفی حیوانات خونگی شروع شد

به نظرم کلاس جذابی شد
خرگوشه خیلی خوب بود
احتمالا به زودی باید یه خرگوش برا خودم بگیرم😅

🆔 Science Magazine
اضطراب پنهان نشونه هایی داره که فکر میکنی‌ قسمتی از شخصیتته اما در واقع داری اضطراب رو اون لحظه ها تجربه میکنی!

مدام به موزیک گوش میدی جوری که اگه نباشه نمی تونی هیچ کاری انجام بدی
خیلی برات دشواره بخوای کامل به حرف بقیه گوش بدی، دلت میخواد بپری وسط حرفشون
مدام شوخی می کنی و همش در حال خندیدنی
علاقه عجیبی داری سریال ها و فیلمای تکراری رو ببینی .....

🆔 Science Magazine
یکی از سایتهایی که برای خود من خیلی مفید بوده این سایت است. این هوش مصنوعی لینک یک ویدئوی یوتیوب رو از شما می گیرد و آن را به یک مقاله شسته رفته تبدیل می کند که اصل حرف اون ویدئو رو بهتون میگه. من از این ابزار برای فهمیدن محتوای ویدئوهای مستند یا گفتگو محور یا نشست یا تدریس و ... که طولانی هستند استفاده می کنم. این سایت که رایگان هست و نیاز به ثبت نام نداره، مقاله ای که می نویسه زیاد طولانی نیست و به زبان انگلیسی هست که برای ترجمه می‌تونید از مترجم مرورگر هم استفاده کنید. لینک مقاله رو هم می تونید برای بقیه بفرستید.
لینک سایت:
https://gist.ly/youtube-summarizer


#معرفی_سایت

🆔 Science Magazine
2024/11/24 00:24:57
Back to Top
HTML Embed Code: