Telegram Web
Science Magazine
https://www.tgoop.com/daily_science_magazine/2156
دوستان این یکی کانال مجله هاست که جدید زدم، مجله ها رو هر روز اپدیت میکنم میفرستم اونجا اگر خواستید چک کنید بدردتون میخورد استفاده کنید❤️
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Amur leopard🐆

This is the most peaceful subspecies of leopard. Throughout history, not a single case of an Far Eastern leopard attacking a person has been recorded.

#wildlife

🆔 Science Magazine
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
آیا واقعاً میتوانیم تشخیص دهیم که کودکان دروغ می گویند؟
کانگ لی
Kang Lee
Can you really tell if a kid is lying?

آیا کودکان دروغگوهایی ناشی هستند؟ آیا شما فکر می کنید که بتوانید به راحتی بفهمید که آن ها دروغ می گویند؟ کانگ لی، محقق حوزه رشد، درباره اینکه هنگام دروغ گفتن به لحاظ فیزیولوژیکی چه اتفاقی در کودکان می افتد، تحقیق می کند. کودکان خیلی زیاد دروغ می گویند و این عمل از دوسالگی آغاز می شود و اینکه آن ها واقعاً در این کار استاد هستند. لی توضیح می دهد چرا باید شروع کودکانمان به دروغ گفتن را به جشن بنشینیم. او همچنین تکنولوژی جدید دروغ سنجی را معرفی می کند که ممکن است روزی احساسات نهفته ما را آشکار کند.
#TED

🆔 Science Magazine
📢 تصویر روز ناسا

🗓 دوشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۳

عنوان: دم‌های عجیب دنباله‌دار Tsuchinshan-Atlas
عکس و حق کپی‌رایت: بری فالز

چی باعث ایجاد یه خط تیره عجیب توی دم دنباله‌دار Tsuchinshan-Atlas شده؟ توی بعضی از عکس‌هایی که از این دنباله‌دار روشن توی اواسط اکتبر گرفته شده، نه تنها دم بلند و ضد دم نازکش دیده می‌شه، بلکه یه ویژگی غیرمنتظره هم دیده شده: یه خط تیره توی دم بلندش. دلیل این خط تیره هنوز مشخص نیست و موضوع بحث‌های مختلفیه. دلایل احتمالی شامل یه توده گرد و غبار تیره، قرار گرفتن قسمت‌های مختلف دم روشن روی هم به شکلی غیرعادی، یا سایه‌ای از بخش متراکم‌تر کما روی ذرات کوچکتر گرد و غبار هستن. این خط توی عکسی که ۱۴ اکتبر از تگزاس آمریکا گرفته شده، دیده می‌شه. برای کمک به تحلیل‌های آینده، اگه شما هم عکس خوبی از این دنباله‌دار گرفتید که این خط تیره رو به وضوح نشون می‌ده، لطفاً اونو برای APOD بفرستید. دنباله‌دار Tsuchinshan-ATLAS حالا خیلی کم‌نور شده و داره به سمت بیرون منظومه شمسی برمی‌گرده.... 🔗
چتر دریایی می‌تواند از تجربیات گذشته‌ درس بگیرد، حتی بدون مغز

🔻محققان دانشگاه کیل و دانشگاه کپنهاگ نشان داده‌اند که چتر دریایی جعبه‌ای کارائیب ( Tripedalia cystophora ) می‌تواند در سطح بسیار پیچیده‌تری از آنچه قبلاً تصور می‌شد، یاد بگیرد، علیرغم داشتن تنها هزار سلول عصبی و بدون مغز متمرکز.

🔻این تیم به سرپرستی دکتر آندرس گارم، دانشیار دپارتمان زیست شناسی دانشگاه کپنهاگ، چتر دریایی را آموزش دادند تا یاد بگیرند که موانع را تشخیص داده و از آنها طفره رود و نشان داد که درست مانند انسان ها، موش ها و مگس ها، این حیوانات می توانند از تجربیات گذشته درس بگیرند.

🔻در حالی که نتایج این تصور قبلی را که یادگیری پیشرفته نیاز به مغز متمرکز دارد را به چالش می کشد، آنها همچنین ریشه های تکاملی یادگیری و حافظه را روشن می کنند. و درک بهتر حافظه در نهایت می تواند به دانشمندان در درک بهتر اختلالاتی مانند زوال عقل که در آن حافظه تحت تأثیر قرار می گیرد کمک کند.

🆔 Science Magazine
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📽 آموزش هوش مصنوعی Bing AI – مثل آبخوردن عکس بساز


آیا تا حالا فکر کردین می‌تونین هر ایده‌ای که توی ذهنتون هست رو تنها با چند کلمه به یه تصویر فوق‌العاده تبدیل کنید؟ تو این ویدیو از Adobe wizardry studio یاد می‌دم چطوری با استفاده از هوش مصنوعی Bing، هر ایده‌ای که به ذهن‌تون می‌رسه رو به تصویر بکشید؛ از منظره‌های شگفت‌انگیز و پرتره‌های فانتزی گرفته تا تصاویر واقعی و جذاب!

خواهید دید چطوری می‌شه با چند تکنیک ساده و اصولی، توی هر سبک و موضوعی که دوست دارین، تصاویر خارق‌العاده بسازین. بهتون نحوه نوشتن پرامپت‌های دقیق برای گرفتن بهترین نتیجه رو یاد می‌دم و توضیح می‌دم چطور می‌تونین با هوش مصنوعی Bing آثاری خلق کنید که هر بیننده‌ای رو تحت‌تأثیر قرار بده!

برای دیدن نتیجه‌های شگفت‌انگیز، این ویدیو رو از دست ندین و خودتون رو برای خلق تصاویر دلخواهتون آماده کنید!
🆔 Science Magazine
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
آنچه که برای تغییر لازم است
ژاکلین نووگراتز
Jacqueline Novogratz
What it takes to make change

#TED

برای ساختن دنیای بهتر چه کاری می‌توانید انجام دهید؟
ژاکلین نووگراتز با به اشتراک گذاشتن داستان‌هایی از شغل پیشگام خود که وقف مبارزه تنگاتنگ با فقر است، سه اصل را برای جرقه و تداوم یک انقلاب اخلاقی ارائه می‌دهد.
بیاموزید که چگونه می‌توانید به ایجاد دگرگونی بزرگ و مثبت در زندگی خود متعهد شوید (یا دوباره متعهد شوید) و بیش از آنچه از دنیا می‌گیرید به دنیا بازگردانید.
نووگراتز می‌گوید:
«در تاریک‌ترین زمان‌ها است که فرصت پیدا کردن عمیق‌ترین زیبایی‌مان را داریم.»

🆔 Science Magazine
📢 تصویر روز ناسا

🗓 سه‌شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۳

عنوان: ء NGC 6888: سحابی هلال

عکس: تیم ARO

سحابی هلال چطور به وجود اومده؟ این سحابی که شبیه یه پیله فضایی در حال شکل‌گیریه، توی مرکز عکس دیده می‌شه و توسط درخشان‌ترین ستاره‌ای که توی مرکزشه ساخته شده. یکی از فرضیه‌های اصلی می‌گه که سحابی هلال حدود ۲۵۰ هزار سال پیش شروع به شکل‌گیری کرده. در اون زمان، ستاره بزرگ مرکزی به یه ستاره ولف-رایه (WR 136) تبدیل شده بود و لایه‌های بیرونی خودش رو با بادهای ستاره‌ای قوی از دست می‌داد، به طوری که هر ۱۰ هزار سال، جرمی معادل جرم خورشید ما رو به بیرون پرتاب می‌کرد. این باد با گازهای اطراف که از یه مرحله قبلی باقی مونده بودن برخورد می‌کرد و اونا رو به یه سری پوسته‌های پیچیده فشرده می‌کرد و باعث درخشش‌شون می‌شد. سحابی هلال که با نام NGC 6888 هم شناخته می‌شه، حدود ۴۷۰۰ سال نوری از ما فاصله داره و توی صورت فلکی ماکیان قرار گرفته. احتمالاً ستاره WR 136 توی یک میلیون سال آینده یه انفجار ابرنواختری رو تجربه می‌کن...
✔️این سایت ها دستیار خوبی برای دانشجوها هستند :

1️⃣ Gamma.app

2️⃣ Writesonic.com

3️⃣ Cymath.com

4️⃣ Oceanofpdf.com

5️⃣ gutenberg.com

6️⃣ Notegpt.io

#معرفی_سایت

🆔 Science Magazine
خب اینم از عقابی که همیشه به اسمش قسم میخوردین که یه عقاب همیشه تنهاست😒

بیا اینم تنها نبود!
حالا بیاین توضیحش بدم....


عقابها در مجموعه‌های کوچکی مثل خانواده زندگی می‌کنند:

- عقاب‌ها به صورت جفت زندگی می‌کنند و با هم جوجه‌آوری می‌کنند. آنها برای پرورش جوجه‌هایشان با هم همکاری می‌کنند.

- بعد از تخم‌گذاری، هر دو والد به صورت مشترک از تخم‌ها مراقبت می‌کنند و جوجه‌ها را پرورش می‌دهند. آنها برای شکار و تامین غذا با هم همکاری دارند.

- وقتی جوجه‌ها بزرگ می‌شوند و توانایی پرواز پیدا می‌کنند، والدین به آنها کمک می‌کنند تا مستقل شوند و آنها را از لانه خود دور می‌کنند.

پس عقاب‌ها معمولا در قالب زوج یا خانواده‌های کوچک زندگی می‌کنند و به شکل گروهی فعالیت می‌کنند، نه اینکه همیشه به تنهایی باشند. این همکاری و زندگی گروهی به آنها کمک می‌کند تا بهتر از شکار و جوجه‌آوری خود مراقبت کنند.

🆔 Science Magazine
📢 تصویر روز ناسا

🗓 چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۳

عنوان: کهکشان مارپیچی میله‌ای NGC 1365 از تلسکوپ وب
عکس از: ناسا، اسا، سی‌اس‌ای، جنیس لی (NOIRLab) - پردازش: آلیسا پاگان (STScI)

کهکشان NGC 1365 تنها ۵۶ میلیون سال نوری از ما فاصله دارد و در صورت فلکی جنوبی کوره (Fornax) قرار گرفته است. این کهکشان مارپیچی میله‌ای بزرگ حدود ۲۰۰ هزار سال نوری قطر دارد، یعنی دو برابر اندازه کهکشان راه شیری خودمان. این تصویر واضح که توسط ابزار مادون قرمز میانی تلسکوپ فضایی جیمز وب گرفته شده، جزئیات خیره‌کننده‌ای از این کهکشان زیبا را در نور مادون قرمز نشان می‌دهد. میدان دید تلسکوپ وب حدود ۶۰ هزار سال نوری از NGC 1365 را پوشش می‌دهد و هسته کهکشان و خوشه‌های ستاره‌ای تازه متولد شده را بررسی می‌کند. شبکه پیچیده‌ای از رشته‌های غباری و حباب‌ها توسط ستاره‌های جوان در امتداد بازوهای مارپیچی که از میله مرکزی کهکشان بیرون می‌آیند، ایجاد شده است. اخترشناسان معتقدند که میدان گرانشی میله NGC 1365 نقش مهمی در تکامل این کهکشا... 🔗
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Bumblebees can sleep in tree trunks, in the ground and in other shelters. But when they fall asleep right on the flowers, it looks especially cute 🥰🐝

#wildlife

🆔 Science Magazine
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
سامانه هدایت موشک چطوری کار می‌کند؟
از موشک نقطه زن تا فضاپیما

🆔 Science Magazine
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
زندگینامه خوارزمی ( پدر علم جبر ) کسی که ریاضی را از شرق تا غرب متحول کرد.
#بیوگرافی

🆔 Science Magazine
📢 تصویر روز ناسا

🗓 پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳

عنوان: ء IC 348 و Barnard 3
عکس: اشرف ابو سارا

این منطقه‌ی بزرگ و مه‌آلود نزدیک به ستاره‌ی درخشان اُمیکرون پرسئی، تصویری از تضادهای کیهانی را به نمایش می‌گذارد. در این تصویر تلسکوپی، مجموعه‌ای رنگارنگ از غبار، گاز و ستاره‌ها دیده می‌شود که حدود ۳ درجه از آسمان را در لبه‌ی ابر مولکولی پرسئوس، در فاصله‌ای حدود ۱۰۰۰ سال نوری از ما، پوشش می‌دهد. ستاره‌ی اُمیکرون پرسئی که در هاله‌ای آبی‌رنگ از غبار و نور منعکس‌شده از ستارگان قرار گرفته، کمی به سمت چپ مرکز تصویر دیده می‌شود. درست زیر آن، خوشه‌ی ستاره‌ای جوان IC 348 قرار دارد که به‌تازگی توسط تلسکوپ فضایی جیمز وب مورد بررسی قرار گرفته است. در قسمت بالای راست تصویر، ابر غبار تیره و بین‌ستاره‌ای Barnard 3 به شکل سایه‌ای در برابر درخشش قرمز رنگ گاز هیدروژن دیده می‌شود. این غبارهای کیهانی معمولاً ستارگان تازه‌متولدشده و اجرام ستاره‌ای جوان را از دید تلسکوپ‌های نوری پنهان می‌کنند. با توجه به فاصله‌ی تخم... 🔗
اگر تصویری دیدید که شک داشتید واقعی هست یا با هوش مصنوعی ساخته شده، اون رو توی این سایت آپلود کنید تا بهتون بگه واقعی هست یا نه
#معرفی_سایت

https://sightengine.com/detect-ai-generated-images

#هوش_مصنوعی

🆔 Science Magazine
بهترین سایت برای اینکه ویس رو تبدیل به متن کنی ؟!

اسم سایتی ویس رو تبدیل به متن میکنه👈🏻notegpt هستش

بعد از اینکه متنتو تحویل گرفتی بفرستش برای هوش مصنوعی chatgpt و بعدش بگو واست خلاصش کنه یا حتی میتونه برات جدول درست که و یا هرچی که تو بخوای
دقت کن که سایت notegpt علاوه بر تبدیل ویس به متن،خلاصه نویسی هم میکنه

حواست باشه که این سایت ها با وی.پی.ان کار میکنه.

#معرفی_سایت

🆔 Science Magazine
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
حرکت در فرمول های ریاضی و زندگی در ستاره ها ( زندگینامه ابوالوفا بوزجانی )

#بیوگرافی

🆔 Science Magazine
فکت معلمای ادبیات😂

🆔 Science Magazine
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Leopards are solitary by nature and live and hunt alone. They are also crazy owners. Each leopard has its own territory, its own paths and its own resting places. Despite the fact that leopards are far from the largest animals, they can fight with wolves, tigers and even bears.

#wildlife

🆔 Science Magazine
2024/11/16 02:52:24
Back to Top
HTML Embed Code: