Telegram Web
بهترین تابلو....😂

🆔 Science Magazine
اهمال کاری چیه؟


🟢اهمال کاری یعنی به تعویض انداختن و طفره رفتن نسبت به کاری که باید انجام بدیم. به بیان دیگه ما میدونیم که باید اون کار رو انجام بدیم ولی نمیدیم.

🟢میدونیم باید کتاب بخونیم ولی نمیخونیم، میدونیم باید بریم کار های اداری رو انجام بدیم ولی نمیدیم، میدونیم باید ورزش کنیم ولی نمیکنیم، میدونیم باید خونه رو مرتب کنیم ولی نمیکنیم و ...

💚چرا انجام نمیدیم؟

🟢اولیش میتونه از کمالگرایی باشه، اینکه ما فکر میکنیم همه چیز باید آماده و کامل باشه تا ما اون کار رو انجام بدیم. طبق این ذهنیت همیشه منتظر هستیم و به تعویق میندازیم و طبق تجربه خودم اون کار هیچوقت انجام نمیشه چون همه چیز نمیتونه حاضر و آماده باشه.

🟢دومیش ترس از شکست که در نتیجه کمالگرایی هست میتونه باشه، اینکه ما به توانایی های خودمون اعتماد نداریم و فکر میکنیم که اگه اون کار رو انجام بدیم، شکست میخوریم و از اونجایی که توان مواجهه با شکست رو نداریم، از انجام دادن اون کار اجتناب میکنیم.

🟢سومیش میتونه از سخت بودن و خسته کننده بودن اون کار باشه، اینکه یک کاری از ما انرژی زیادی رو میگیره یا ما "فکر" میکنیم که انرژی زیادی رو میگیره (خیلی از اوقات یک کاری رو بیش از حد در ذهنمون بزرگ و سخت میکنیم)، پس اون کار رو به تعویق میندازیم و ترجیح میدیم کاری رو انجام بدیم که انرژی زیادی از ما نگیره و مارو سرگرم کنه (سوشال مدیا،تلویزیون و بازی).

💚حالا چیکار کنیم؟

در وهله اول باید افکار کمالگرایانه خودمون رو تغییر بدیم، اینکه نیاز نیست همه چیز کامل و آماده باشه، شکست خوردن و اشتباه کردن بخشی از زندگیه و نمیشه اونارو تجربه نکرد و نیاز نیست بهترین نتیجه ممکن رو بگیریم چون که ما نهایتا میتونیم رفتار خودمون رو کنترل کنیم و عوامل بیرونی از کنترل ما خارجه.

حالا که افکار کمالگرایانه خودمون رو تغییر دادیم میتونیم کارهامون رو به بخش های کوچیک تر تقسیم کنیم. از اونجایی که مغز ما ذاتا با پیچیدگی و دشواری مشکل داره تمایل داره کارهایی رو انجام بده که ساده هستند و انرژی زیادی از ما نمیگیرند. این مکانیسم در فرگشت به ما کمک میکرده چون که باعث میشده انرژی خودمون رو ذخیره کنیم تا در شرایط حساس آماده باشیم.

بعد از اینکه کارهامون رو به بخش های کوچیکتر تقسیم کردیم میتونیم بعد از انجام دادن هر کدوم، به خودمون پاداش بدیم. پاداش میتونه هر چیزی باشه که دوست داریم. مثل صحبت با یک دوست، بازی، سوشال مدیا، غذا و خوراکی و یا حتی پاداش های درونی، اینکه از درون به خودمون افتخار کنیم و نمره مثبت به خودمون بدیم. این پاداش ها هورمون دوپامین رو در ما ترشح میکنن که باعث میشه تشویق بشیم که دوباره اون کار رو انجام بدیم.

نکته آخری که به ذهنم میرسه ساختن محیطی هست که مارو به انجام دادن اون کار سوق میده. مثلا فرض کنید شما میخواید کتاب بخونید ولی اهمال کاری میکنید و نمیخونید. در اینجا شما میتونید خودتون رو در یک محیطی قرار بدید که به دور از موبایل، تلویزیون و هر آن چیزی باشه که باعث میشه کتاب خوندن رو انتخاب نکنید. طبیعتا اگر در اتاقی باشید که فقط یک کتاب در دسترس هست کمتر ممکنه اهمال کاری کنید نسبت به فضایی که تلویزیون، آدمها، موبایل و .. هستند. به بیان دیگه هر چه گزینه ها کمتر باشه، اهمال کاری هم کمتره.

🆔 Science Magazine
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
معرفی افسردگی و راهکارهای حل آن

🆔 Science Magazine
📢 تصویر روز ناسا

🗓 دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳

عنوان: ء M42: سحابی بزرگ جبار
عکاس: فنیس لوراند

سحابی بزرگ جبار، که یک منطقه عظیم و نزدیک برای تولد ستاره‌هاست، احتمالاً معروف‌ترین سحابی در دنیای نجوم است. در اینجا، گازهای درخشان دور ستاره‌های جوان و داغی که در لبه یک ابر مولکولی بین‌ستاره‌ای بزرگ قرار دارند، دیده می‌شوند. این ابر تنها ۱۵۰۰ سال نوری با ما فاصله دارد. در تصویری که به نمایش گذاشته شده و رنگ‌ها بر اساس تابش اکسیژن و هیدروژن انتخاب شده‌اند، رشته‌ها و ورقه‌های غبار و گاز به وضوح دیده می‌شوند. سحابی بزرگ جبار را می‌توان با چشم غیرمسلح در نزدیکی کمربند سه‌ستاره‌ای معروف صورت فلکی جبار پیدا کرد. علاوه بر اینکه این سحابی یک خوشه باز و روشن از ستاره‌ها به نام "تراپزیوم" را در خود جای داده، تعداد زیادی مهدکودک ستاره‌ای نیز در آن وجود دارد. این مهدکودک‌ها شامل مقدار زیادی گاز هیدروژن، ستاره‌های جوان داغ، پروپلییدها و جت‌های ستاره‌ای هستند که مواد را با سرعت بالا به بیرون پرتاب می‌کنند... 🔗
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
اختلال استرس پس از سانحه PTSD

🆔 Science Magazine
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🐆 Asiatic cheetah

Unlike other big cats, cheetahs cannot roar. Instead, they may purr, chirp like birds, hiss, and even make sounds similar to barks.

🆔 Science Magazine
At the North Pole, there is no land at all.

Only ice floating on the surface of the ocean.

🆔 Science Magazine
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
انواع سبک دلبستگی در روابط عاطفی و اجتماعی:

ایمن، اضطرابی، اجتنابی

🆔 Science Magazine
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
چگونه هوش‌ مصنوعی می‌تواند بخشی از ذهن شما شود

🆔 Science Magazine
📢 تصویر روز ناسا

🗓 سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳

عنوان: راه شیری بر فراز جزیره ایستر
عکاس: جاش دوری

چرا مجسمه‌های جزیره ایستر ساخته شدند؟ هیچ‌کس دقیقاً نمی‌داند. چیزی که مشخص است این است که بیش از ۹۰۰ مجسمه سنگی بزرگ به نام موآی در آنجا وجود دارد. این مجسمه‌های موآی که توسط مردم راپا نویی (جزیره ایستر) ساخته شده‌اند، به طور میانگین بیش از دو برابر قد یک انسان ارتفاع دارند و وزنشان بیش از ۲۰۰ برابر یک انسان است. گفته می‌شود که این مجسمه‌های عجیب حدود ۶۰۰ سال پیش و به شکل رهبران محلی یک تمدن پرجنب‌وجوش و باستانی ساخته شده‌اند. یونسکو جزیره ایستر را به عنوان یک میراث جهانی ثبت کرده است. در این تصویر که ماه گذشته گرفته شده، تعدادی از این غول‌های سنگی زیر نوار مرکزی کهکشان راه شیری دیده می‌شوند.
به چه سایتی
فقط موضوع خود را وارد کنید
و شروع به یادگیری کنید
https://learn-anything.xyz/
https://github.com/learn-anything

#learn

🆔 Science Magazine
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
باکتری‌هایی که پلاستیک می‌خورند
مورگان ویگ
Morgan Vague
These bacteria eat plastic

انسان‌ها سالانه ۳۰۰ میلیون تن پلاستیک جدید تولید می‌کنند -- اگرچه علی‌رغم تمام تلاش‌های ما کمتر از ده درصد از آن بازیافت می‌شود. آیا راه بهتری برای مقابله با این زباله‌ها وجود دارد؟ مورگان ویگ، میکروب‌شناسی است که روی باکتری‌هایی مطالعه می‌کند که طی فرآیند سازگاری توانایی تغذیه از پلاستیک را پیدا کرده‌اند و می‌توانند به ما در حل مشکل روبه‌رشد آلودگی کمک کنند

#TED

🆔 Science Magazine
چین حتی جنگنده F-35 را کپی کرد!

اولین تصاویر جنگنده J-35A چین در یک نمایشگاه نظامی در چین نشان می دهد که شباهت های زیادی با جنگنده F-35 دارد.

🆔 Science Magazine
📢 تصویر روز ناسا

🗓 چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳

عنوان: دنباله‌دار Tsuchinshan-Atlas بر فراز کوه‌های دولومیت
عکس و حق نشر: الساندرا ماسی

دنباله‌دار Tsuchinshan-Atlas حالا دوباره به سمت بیرون منظومه شمسی در حرکت است. این گلوله بزرگ یخی و پر از گرد و غبار، در طول سفرش به نزدیکی خورشید، نمایش زیبایی به راه انداخت و در ماه اکتبر، عکس‌های فوق‌العاده‌ای از آن از روی زمین گرفته شد. عکسی که می‌بینید در اواسط اکتبر گرفته شده و یکی از ویژگی‌های دیدنی این دنباله‌دار را نشان می‌دهد: دنباله ضدی آن. در این تصویر، دنباله‌دار C/2023 A3 (Tsuchinshan–ATLAS) با دنباله‌های بلند گرد و غبار و یون‌ها دیده می‌شود که به سمت بالا و دور از خورشید اشاره دارند، در حالی که دنباله ضدی قوی آن، که از ذرات گرد و غبار سنگین‌تر تشکیل شده، به سمت پایین و تقریباً به سمت خورشید که تازه غروب کرده، اشاره می‌کند. در پیش‌زمینه، روستای تای دی کادوره در ایتالیا دیده می‌شود و در پس‌زمینه، کوه‌های عظیم دولومیت قرار دارند. دنباله‌دار دی... 🔗
ایالت ویسکانسین چقد اسمش آشناس، احساس میکنم مادربزرگم یه تایمی میمالید به زانوش وقتی که زانوش درد میکرد 😂😂
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Scientists from the Ocean University of China have reconstructed Earth’s plate tectonics over the past 1.8 billion years.

They’ve condensed this vast timeline into an animation just one minute long! The animation showcases the movement of continents over nearly half of our planet’s history.

Around 200 million years ago, when dinosaurs roamed the Earth, Gondwana merged with North America, Europe, and Northern Asia to form the supercontinent Pangaea. Both Pangaea and Gondwana were composed of even older tectonic plates. The reconstruction then reveals the even earlier supercontinent Rodinia, which formed from the ancient supercontinent Nuna around 1.35 billion years ago.
#wildlife
#Science #Geology #PlateTectonics

🆔 Science Magazine
واقعیت: اونجوری که هست، اونجوری که احساس میشه، اونجوری که درک میشه، اونجوری که توصیف میشه و ...

🆔 Science Magazine
📢 تصویر روز ناسا

🗓 پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۳

عنوان: کهکشان‌های پوسته‌ای در صورت فلکی ماهی
عکس و حق نشر: جورج ویلیامز

این تصویر زیبا از آسمان بین کهکشانی، سیستم جالبی از کهکشان‌ها به نام Arp 227 را نشان می‌دهد که در "اطلس کهکشان‌های عجیب" سال ۱۹۶۶ ثبت شده است. این سیستم در فاصله‌ای حدود ۱۰۰ میلیون سال نوری از ما و در محدوده صورت فلکی ماهی قرار دارد. Arp 227 شامل دو کهکشان اصلی است که در بالای تصویر و سمت چپ مرکز دیده می‌شوند: کهکشان پوسته‌ای NGC 474 و همسایه آبی‌رنگ و مارپیچی آن NGC 470. پوسته‌ها و جریان‌های ستاره‌ای که در NGC 474 دیده می‌شوند، احتمالاً به دلیل برخوردهای گرانشی نزدیک با کهکشانی کوچکتر در بیش از یک میلیارد سال پیش به وجود آمده‌اند. کهکشان بزرگ دیگری که در پایین سمت راست تصویر دیده می‌شود، NGC 467 است که به نظر می‌رسد آن هم توسط پوسته‌ها و جریان‌های کم‌نور احاطه شده باشد، نشانه‌ای از سیستم کهکشانی دیگری که در حال ادغام است. همچنین کهکشان‌های جذاب دیگری در پس‌زمینه پراکنده... 🔗
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
انسان‌های دیجیتالی که درست شبیه ما هستند
داگ رابل

در یک گفتگوی جالب، داگ رابل، محقق نرم‌افزار برای نخستین‌بار از«دیجی‌داگ» رونمایی می‌کند: دیجی‌دوگ یک برگردان همزمان، سه بعدی دیجیتال از خود اوست که به لحاظ دقت حتی روزنه‌ها و چین‌وچروک‌های او را هم از قلم نینداخته است. دیجی‌داگ با لباس ضبط حرکات سه بعدی، شبکه‌های عصبی پیچیده‌ و حجم انبوهی از داده‌ها تغذیه می‌شود که حرکات واقعی داگ (و حتی جریان خون و حرکت مژه‌هایش) را بازسازی می‌کند. درباره‌ی نحوه ساخت -- و کاربردهای آن در فیلم‌ها، دستیاران بصری و ورای آنها بیشتر یاد بگیرید.


#TED

🆔 Science Magazine
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
نان کپک زده، قسمت سالم نداره ، حتی اگه قسمت هایی به ظاهر سالم داشته باشه.

🆔 Science Magazine
2024/11/14 02:47:33
Back to Top
HTML Embed Code: