Telegram Web
دیگران را به خود واگذار. آن چه را اکنون در درونت زنده است گرامی بدار. بیاموز که احساسات خویشتن را مانند فرزندانی دلبند دوست بداری، هر چقدر که آنها عميقا بسوزند و برای توجه فریاد برآرند. زنده بودن جراحت خویش را، تپش ناامیدی و برق غم خود را جشن بگیر. در برابر قدرت خشم خود و خلاقیت آتشین آن، زانو بزن. با این امکان پذیرش عمیق، شما ضعیف، منفعل و بی‌حس نخواهید شد. بلکه، کاملا به عکس، شما به سادگی وارد دنیایی از قدرت خلاقیتوسیع و غیر خشونت بار می‌شوید که به احتمال شنیدن عمیق گفت و گویی صادقانه و تغییری غیر منتظره منجر می‌شود. شما در رنج کشیدن کوچک می‌شوید. هر چیزی در عشق امکان پذیر می‌شود.

🌱
| نکاتی برای خواب بهتر |

۱. از تخت فقط برای خوابیدن استفاده کنید.
۲. قبل از خواب از وسایل الکترونیکی استفاده نکنید.
۳. در طول روز فعالیت بدنی یا ورزش انجام دهید.
۴. از مصرف کافئین اجتناب کنید.

#سبک_زندگی 

©Join |
مطالعات گروهی از روانشناسان نشان داد که شرایط دوران کودکی بر میزان تاب‌آوری فرد در دوران بلوغ تاثیر دارد. این تاثیرات بلندمدت هستند؛ زیرا آن‌ها توانایی‌ها و سیستم‌های باور کودکان را شکل می‌دهند و این حالت حتی تا دوران بزرگسالی نیز باقی می‌ماند. افراد با تاب‌آوری بالا می‌توانند احساسات خود و دیگران را بفهمند. آن‌ها قادر هستند جنبه‌های کنترل‌پذیر و کنترل‌ناپذیر سختی‌ها و مشکلات را از یکدیگر تشخیص دهند. این افراد از اعتمادبه‌نفس بالایی برخوردارند؛ بدین معنا که باور دارند می‌توانند بر محیط پیرامون غلبه کنند و از عهده‌ی هر کاری برآیند.

عوامل محیطی دوران کودکی، مانند فقر، طلاق، پدر و مادری که از نظر روانی بیمار هستند، به گذشته تعلق دارند و تغییر آن‌ها از توان ما خارج است. اما باورها قابل تغییر و توانایی‌ها تغییرپذیرند. تحقیقات درباره ماهیت تاب‌آوری نشان داد که این مفهوم، از هفت مهارت تشکیل شده است: تعدیل احساسات، کنترل‌پذیری، یکدلی، تجزیه و تحلیل اتفاقات، خودکارآمدی و پیشرفت. این هفت عامل قابل اندازه‌گیری، آموزش و تقویت هستند.

🌱
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
از زندگی
از خنده‌ی گل
از سرمای زمستان لذت ببر؛
زندگی پُر است از شادی‌های کوچک
آنها را دریاب....

🌸
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
شاید تو نیاز داشتی امروز اینارو یکی بهت بگه ولی نگفته
پس من بهت میگم دوست من

🪴
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from پیش بینی طلا و دلار
⚠️#اطلاعیه‌توجه‌کنید



😀متاسفانه ضرر اعضا به قدری شدیده..


🟥که تصمیم گرفتیم کانال خصوصی طلا و دلار رو به مدت یک هفته باز کنیم👇


⭕️ دوستان با توجه به ضرر بعضي كاربران و حرمت دلار فروشان از امروز صبح یه کانال ایجاد کردیم که دقیق میگیم روی چه عددی بخرید و روی چه عددی بفروشید. دوستانی که میخوان دلار بخرن این روزا و دوستانی که میخوان دلار بفروشند حتما عضو این کانال بشن. دقیق میگیم کجا وقت خرید هست و کجا زمان فروش👇


فردا حذف میکنم
🚫


لینک کانال
🚫🚫🚫🚫👇

https://www.tgoop.com/+TQgXJmA4AJU3ZGI0
https://www.tgoop.com/+TQgXJmA4AJU3ZGI0
😀 تا رایگان هست همگی عضو بشید
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
اگه ناراحته به جای ناراحت نباش بگو:

- دوست داری راجبش حرف بزنیم؟
- قطعاً نمیتونم کامل درکت کنم و بفهمم چه ناراحتی یا سختی ای رو تحمل می‌کنی ولی کنارت میمونم تا حرفاتو گوش بدم.
- من اینجام برای تو. تا هروقت بخوای تایم دارم.
- اگه می‌خوای ناراحت بمونی بیا بغلم ناراحت بمون. اصلا باهم ناراحت میشیم.
- ناراحتی تو ناراحتی منم هست. و به همون اندازه برام مهمه تنها نیستی و کنار هم حلش میکنیم.
- شاید دوست نداشته باشی الان حرف بزنی ولی من همیشه مشتاق شنیدن توام.
- هیچکس حق نداره احساساتتو نادیده بگیره و ناراحتی تورو کوچیک و بی ارزش جلوه بده تو حق داری ناراحت باشی و من کنارتم.
" آرامش" به معنای آن نیست که
صدایی نباشد،
مشکلی وجود نداشته باشد،
یا کار سختی پیش رو نباشد،

" آرامش" یعنی
در میان صدا،
مشکل و کار سخت،
دلی آرام وجود داشته باشد...

📚
| با افراد کینه‌ای چگونه رفتار کنیم؟ |

فرد کینه‌ای ممکن است شما را نه‌ تنها به‌خاطر اشتباه اخیرتان مجازات کند، بلکه ممکن است برای اشتباه یا مجموعه‌ای از اشتباهات گذشته‌تان نیز مجازات‌تان کند. بخشیدن کسی که در حق شما بی‌انصافی کرده است، کار آسانی نیست، اما از هر نظر به‌نفع شماست. کینه‌جویی علاوه‌بر آنکه انرژی جسمی و روحی شما را هدر می‌دهد، به سلامتی‌تان نیز آسیب می‌رساند. اما بسیاری از افراد به‌هیچ‌وجه نمی‌توانند از خطای بقیه چشم‌پوشی کنند. یکی از ویژگی‌های بسیار آزاردهنده این افراد ایجاد مانع در زندگی افراد است. کینه احساسی است که به ما آسیب رسیده است ، اما انتقام زمانی است که رفتار خصمانه‌ای از خود نشان دهیم و بخواهیم فرد مقابل عواقب آسیب رساندن به ما را متحمل شود. این نوع افراد فکر می‌کنند که عالی هستند و اشتباه نمی‌کنند. آن‌ها بسیار تحمل و سختگیری ندارند و وقتی کسی آن‌طور که می‌خواهد رفتار نمی‌کند ، با دیگران بسیار سختگیرانه رفتار می‌کند. همه ما حق داریم اشتباه کنیم ، این بخشی از زندگی است.

در مقابل فردی که کینه‌ شما را به‌دل گرفته است، چه کاری می‌توانید انجام دهید؟
۱. عذرخواهی کنید. اگر واقعا کار اشتباهی کرده‌اید، مسئولیت آن را به‌عهده بگیرید. اعتراف کنید اشتباه کرده‌اید، و برای جبران آن هر کاری می‌توانید، بکنید. اگر فکر نمی‌کنید کار اشتباهی انجام داده باشید اما می‌دانید طرف مقابل‌تان این‌طور فکر می‌کند، بگذارید بداند که متوجه‌ دیدگاه متفاوتش هستید و البته از عمد باعث ایجاد مشکل موردنظر نشده‌اید. اجازه دهید طرف مقابل بداند که از وضعیت پیش‌آمده متأسفید، حتی اگر فکر می‌کنید خطایی از شما سر نزده است.

۲. بپرسید برای بهتر کردن اوضاع، چه کاری می‌توانید بکنید. گاهی اوقات نیات خوب شما به‌همراه عذرخواهی، کافی خواهد بود، اما خودتان را آماده کنید؛ حتی پس از عذرخواهی شما، از اشتباه‌تان چشم‌پوشی نکند و راهی برای بدتر کردن اوضاع پیدا کند.

۳. بپذیرید اگرچه کار اشتباهی کرده‌اید، احتمالا اوضاع آن‌قدر که فرد کینه‌‌ای وانمود می‌کند، مطلقاً سیاه‌ و سفید نیست. این چیزی نیست که بخواهید به طرف مقابل‌تان بگویید، اما حداقل می‌تواند به شما کمک کند دیدگاه واقع‌بینانه‌تری درباره‌ی رفتارتان داشته باشید.

۴. بهتر است به‌یاد داشته باشید کینه‌ای شدن آن فرد، احتمالا دلایل بسیاری دارد. شاید پدر یا مادرش دائماً از او انتقاد می‌کرده‌اند و او همچنان سعی دارد در برابر آن درد از خودش محافظت کند. شاید هم خواهر یا برادر کوچک‌ترش هیچ‌گاه سرزنش نمی‌شده‌اند، درحالی‌که او همیشه به‌خاطر هرگونه سرپیچی از قوانین خانواده، مجازات می‌شده است. حتی بدتر از همه، شاید او را به‌یاد خواهر یا برادر کوچک‌ترش می‌اندازید و به همین خاطر، شما را مجازات می‌کند.

۵. بعد از عذرخواهی و دلیل‌آوردن برای دفاع از خودتان، مسئله را رها کنید. اگر دائماً تلاش کنید دیدگاه‌تان درمورد آن مسئله، مورد تأیید طرف مقابل قرار بگیرد، حس کینه را در او تقویت خواهید کرد. فرد کینه‌ای در بسیاری از موارد، درنهایت دست از کینه‌جویی برمی‌دارد. گاهی اوقات این تغییرِ موضع با تغییر برخورد شما، سریع‌تر اتفاق می‌افتد. سعی کنید وانمود کنید از عصبانیت آن شخص اصلاً نگران نیستید و ببینید چه اتفاقی می‌افتد. درمانگرانِ شناختی‌رفتاری بر این باورند که گاهی اوقات می‌توانیم با وانمود کردن به درستی چیزی، وضعیت را تغییر دهیم.

۶. از خارج رابطه، پشتیبانی مثبت دریافت کنید. اینگونه زمان‌هایی ممکن است لازم باشد به‌طور غیرمستقیم کمی اطلاعات جمع کنید. می‌توانید از همکار قدیمی‌ترتان بپرسید: «آیا او تابه‌حال از دست تو هم عصبانی شده است؟» اجازه ندهید گفت‌وگوی‌تان به بدگویی تبدیل شود، اما از او سؤال کنید برای مقابله با این وضعیت، چه کرده است. وقتی مشورت می‌کنیم تنها نیستیم و حتی ممکن است توصیه‌های مفیدی دریافت کنید.

۷. برخی مواقع ممکن است مجبور باشید از امیدواری برای تغییردادن شرایط دست بردارید. وقتی این اتفاق می‌افتد، ممکن است زمان ترک کار، قطع رفاقت یا حتی به‌هم‌زدن رابطه باشد. به‌عنوان‌ مثال، آنیتا درنهایت متوجه شد هیچ امیدی برای ترمیم دوستی‌اش وجود ندارد. او می‌گوید: «خیلی غمگین بودم، اما زمانِ رفتن بود.» اگر در محل کار با مافوقی کینه‌ای برخورد دارید و در موقعیتی نیستید که آنجا را ترک کنید، شرایط دشوارتر هم می‌شود. اگر می‌توانید از حمایت همکاران‌تان استفاده کنید، اما در صورت امکان، این کار باید بدون شکایت یا بدگویی از رئیس‌تان صورت بگیرد، چون در غیر این صورت فقط احتمال ادامه‌ی کینه‌جویی افزایش می‌یابد.

🌱
بیخیال قضاوت ها!
این مردم
در چیستی زندگی خودشان هم مانده اند
اگر به حرف این ها اهمیت بدهی
هرکس برایت حکمی صادر می کند
گوش هایت را بگیر
توی لاک خودت بمان
و برای خودت زندگی کن...!

📚
Forwarded from بهترین هارا با ما دنبال کنید
کانال رویکردهای درمانی به فروش میرسد
@Psycho_Approaches
جهت خرید با آیدی زیر درتماس باشید.
@Anatomy2017
| عوامل تشکیل دهنده‌ی خوشبختی از زبان آلن دوباتن |

ظاهرا ظرفیت خوشحال شدن ما از اشیاء زیبا یا چیزهای مادی، در حقیقت به شدت آن بستگی دارد که نخست عرصه‌ی وسیعی از نیازهای عاطفی و روحی‌مان را ارضا کنیم، از جمله نیاز به درک شدن، به عشق، به بیان خود، و احترام. هنگامی که رابطه‌ای که به آن متعهد هستیم ناگهان آشکار می‌کند که لبریز از عدم درک و نفرت است، از منظره‌ی سرشار از زیبایی باغ‌های سرسبز استوایی و کلبه‌های چوبی کنار دریا لذت نمی‌بریم٬ نمی‌توانیم لذت ببریم.

اگر از قدرت یک قهر در از بین بردن تأثیر کل تسهیلات یک هتل متعجب می‌شویم، علتش عدم فهم زیر و بم‌های خلق و خوی خودمان است. در وطن‌مان وقتی غمگین هستیم، گناهش را به گردن هوای بد و ساختمان‌های زشت می‌اندازیم، ولی در یک جزیره‌ی زیبای استوایی می‌آموزیم که موقعیت آسمان و ریخت و قیافه‌ی محل اقامت‌مان به تنهایی نمی‌توانند خوشحالی ما را تضمین و یا به فلاکت محکوم‌مان کنند.

میان برنامه‌های وسیعی که کلیدشان را می‌زنیم، از ساختار هتل‌ها و پیچ و خم خلیج‌ها٬ و گره‌های روانی بنیادینی که آن‌ها را ضایع می‌کنند٬ تناقضی وجود دارد. چه سریع مزایای تمدن با یک اوقات تلخی از بین می‌رود. ناتوانی از درک گره‌های روانی، یادآور طعنه آمیزی از زندگی زاهدانه‌ی برخی از فیلسوف‌های کهن است که از تنعم و مکنت دست کشیدند و از درون یک خمره یا کلبه‌ای گلین فلسفه بافی کردند و بر آن بودند که عوامل تشکیل دهنده‌ی خوشبختی، ماده یا زیبایی نیست، بلکه همیشه روان‌شناختی است.

🌱
بزرگ‌ترین شلاقی که ما بر‌ گرده جسم و جان کودک فرود می‌آوریم مقایسه است. و مهم‌ترین علت خشم و نفرتی که رفته رفته به درون او می‌خزد و لانه می‌کند، مقایسه است. در هر قدم شلاق مقایسه دور ذهن کودک می‌چرخد و او را به طرف قله ارزش‌ها می‌راند. با توجه به هوایی و موهوم بودن ارزش‌ها، با توجه به تحقق‌ناپذیری آن‌ها، با توجه به اینکه هر فرد خود را دردانه خلقت تصور می‌کند و ارزش‌ها را حق خود می‌داند؛ و با توجه به اینکه تصور هر فرد اینست که ارزش‌ها نصیب دیگران شده است، نه او، می‌توان به عمق خشم و نفرت و حسرت و حقارت و خودخواهی و بی‌رحمی انسان‌ها پی برد. و زندگی و روابط را انسان‌هایی می‌سازند با چنین زمینه روانی‌ای. در این صورت آیا می‌خواهی چهره دنیا بهتر از اینکه هست باشد؟

🌱
‏بهترین شیوه زندگی آن نیست که نقشه‌هایی بزرگ برای فردایت بکشی، آن است که وقتی آفتاب غروب می‌کند، لذت یک روز آرام را چشیده باشی!

📚
فرقی نمیکند شب چگونه گذشت،
هر صبح زندگی متولد میشود
صبح بزرگترین پاداش
برای کسانیست ک زنده مانده اند!
صبح مثل معجزه میماند،
آغاز یک زندگیست که به پایان رسیده بود.

📚
| ۶کار اشتباه که باید ترکشون کنی |

اشتباه اول: سرزنش کردن خودت وقتی اشتباه می‌کنی.
جایگزین صحیح: به جای سرزنش، نقطه ضعفت رو شناسایی کن و رشد کن.

اشتباه دوم: وانمود کردن به اینکه حالت خوبه درحالی‌که حالت بده.
جایگزین صحیح: درباره حال بدت با یک انسان امن مثل روانشناس یا مشاور صحبت کن.

اشتباه سوم: باور به اینکه برای ارزشمند بودن حتما باید موفق باشی.
باور جایگزین: برای ارزش‌هات تلاش کن و بدون، موفقیت، یعنی رشد؛ نه رسیدن به مقصد.

اشتباه چهارم: بد دونستن و سرکوب کردن احساسات بدی که داری.
جایگزین صحیح: منشأ احساساتت رو به کمک مشاور کشف، و راه کنترلش رو یاد بگیر و سرکوبش نکن.

اشتباه پنجم: اینکه فکر می‌کنی به کمک نیاز نداری و از کسی کمک نمی‌گیری.
جایگزین صحیح: کمک گرفتن از افراد قابل اتکا و امن صحیح و کاملا کار درستی است.

اشتباه ششم: باور به اینکه همیشه همین جایی که هستی می‌مونی.
جایگزین صحیح: من با رشدِ مهارت‌هام و با گسترش روابط صحیح می‌تونم شرایطم رو تغییر بدم و اوضاعم رو بهتر کنم.

🌱
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
كسى كه منتظر میماند تا انتخاب شود،
هيچ‌وقت خوشبختى را تجربه نخواهد كرد!
براى خوشبخت شدن بايد جسور بود
و دل را به دريا زد!
اصلا بايد هر چه در اين دلِ لعنتى می‌گذرد
را بريزيد بيرون!
نهايتش اين است:
زندگی‌ات را با "ای كاش" ها
پيش نمی‌برى…

📚
🟧 اضطراب چیست؟

اضطراب یک حالت هیجانی شدید است که معمولاً با احساس ترس، دلهره و نگرانی همراه می‌شود. اختلالات اضطرابی  یکی از رایج‌ترین بیماری‌های روانی در جهان هستند که تمام گروه‌های سنی از کودکان تا بزرگسالان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.
@Psychology_Haleh
🟧اضطراب و استرس
استرس و اضطراب دو طرف یک سکه هستند. استرس نتیجه واکنش‌های روی مغز یا بدن شماست که می‌تواند ناشی از یک رویداد یا فعالیت باشد که شما را عصبی یا نگران می‌کند. اضطراب همان نگرانی، ترس و دلهره است. در واقع اضطراب می‌تواند واکنشی در برابر استرس باشد، اما ممکن است در افرادی که استرس هم ندارند رخ دهد. اضطراب و استرس علائم جسمی و روحی ایجاد می‌کند.
@Psychology_Haleh
🟧استرس چیست؟
@Psychology_Haleh
استرس ،  می‌تواند گاهی خفیف و زودگذر باشد (مانند استرسی که قبل از یک آزمون ساده به ما دست می‌دهد) یا ممکن است شدید باشد و حالت مزمن پیدا کند.
در واقع کمی استرس قبل از انجام هرکاری لازم است و می‌تواند به بهتر انجام شدن آن کار منجر شود.
اما استرس شدید و مزمنی که فشارهای روحی و جسمی بیش از حد به فرد وارد می‌کند، می‌تواند تأثیر مخربی بر زندگی او داشته باشد و حتی سبب بیماری شود.
2025/07/09 19:49:47
Back to Top
HTML Embed Code: