Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
41 - Telegram Web
Telegram Web
شیوه نامه.pdf
2.5 MB
🔹آئین نامه شورا های صنفی - رفاهی دانشجویی دانشگاه_ها و مراکز آموزش عالی کشور.
🔵 تمدید ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورای صنفی-رفاهی

به علت به حد نصاب نرسیدن برخی از حوزه‌های انتخابی انتخابات شورای صنفی-رفاهی، مهلت ثبت نام داوطلبان تمدید شد .
دانشجویان میتوانند از طریق لینک زیر برای ثبت نام اقدام کنند.
🔻شیوه ثبت نام:
https://stu.atu.ac.ir/fa/form/263

🔹تکمیل فرم ثبت نام داوطلبان شورای صنفی و در نهایت گزینه ثبت اطلاعات و دریافت کد رهگیری.


📞ارتباط با کمیته اجرایی برگزاری انتخابات: ۴۸۳۹۳۴۳۳

◽️شورای صنفی دانشکده ادبیات
@senfi_adabiat
🔻به گزارش برخی از دانشجویان، در هفته جاری ثبت غذا به علت اختلالات سیستمی با مشکل مواجه شده و دانشجویان با وجود پرداخت هزینه موفق به رزرو غذا نشده اند.

به گفته آقای کاظم زاده، مسئول سلف دانشکده ادبیات، هزینه به حساب دانشجویان عودت داده خواهد شد.

🔹چنانچه در طی هفته جاری هزینه غذا به دانشجویی برگشت داده نشد از طریق آیدی زیر مشخصات خود را برای ما ارسال کند.👇🏼


◽️شورای صنفی دانشکده ادبیات
@senfi_adabiat
🔻طبق گزارش دانشجویان،امروز به تعداد کثیری از دانشجویانی که چیکن استراگانف رزرو کرده بودند غذا نرسید!
این دست مشکلات درحالی پیش می آید که دانشجویان ۴۸ ساعت قبل از روز پخت غذا سفارش خود را در سامانه ثبت میکنند و آمار دقیقی از تعداد رزرو ها وجود دارد.
اقای کاظم زاده هم که مسئول نظارت بر این امور است، این بی تدبیری را به کارکنانی که زیرمجموعه او هستند ارجاع داده است!
ایشان امیدوار بودند که این دست مشکلات دیگر پیش نیاید!

◽️شورای صنفی دانشکده ادبیات
@senfi_adabiat
🔴بازدید شورای صنفی از سلف ادبیات

مورخ ۱۴۰۲/۸/۲۰، اعضای شورای صنفی دانشکده ادبیات با همراهی خانم اخوان‌فر، کارشناس تغذیه‌ دانشگاه علامه از آشپزخانه، سلف، انبار و سردخانه دانشکده ادبیات بازدید کردند، این در حالی است که پیش‌تر، اعضای شورای صنفی اقدام به بازدید از آشپزخانه کرده بودند که با مخالفت آقای کاظم‌زاده، مسئول سلف دانشکده ادبیات، از این کار ممانعت شده بود.
در حین بازدید، نکات بهداشتی مورد نظر دانشجویان در ارتباط با مسئله سلف به اطلاع ایشان رسانده شد.
از جمله این موارد می‌توان به مسئله بهداشت سلف، کیفیت مواد اولیه، کیفیت غذای خوابگاه‌های نزدیک به دانشکده ادبیات، صف طولانی سلف دختران و حجم غذاها اشاره کرد.
مسئله‌ی صفِ طولانیِ سلف دختران در دانشکده ادبیات مدت هاست که به معضلی جدی بدل شده و علاوه بر آن‌که موجب اتلاف وقت و کلافگی دانشجویان (بعضی اوقات دانشجویان مجبور می‌شوند سی دقیقه در صف بایستند) می‌شود، در تردد دانشجویان در طبقه اول نیز اخلال به وجود می‌آورد.

در راستای حل این مشکل، از سوی شورای صنفی دانشکده ادبیات راهکارهایی ارائه شد، از جمله اضافه کردن حداقل یک محل جدید برای ارائه غذا به دانشجویان در سلف دختران، یا حذف قسمتی از پارتیشنِ تفکیک کننده‌ی سلف دختران و پسران جهت رفت و آمدِ پرسنلِ سلف برای کشیدن غذا از سلف دانشجویان پسر هنگام شلوغی سلف دختران.
خانم اخوان‌فر، کارشناس تغذیه دانشگاه علامه طباطبائی، طرح اول را به دلیل هزینه‌بر بودن راه‌اندازی لاین جدید و عدم امکان آن در حال حاضر برای دانشگاه علامه رد کردند.
در پاسخ به طرح برداشتن قسمتی از پارتیشن جهت تردد پرسنل که از سوی شورای صنفی مطرح شد هم، با این بهانه که دانشگاه "سیاست‌های سفت و سختی درباره مسئله تفکیک جنسیتی دارد"، این طرح را عملا غیر ممکن دانستند و اضافه کردند که می‌توان برای حل این مشکل در برنامه ساعت‌های آموزشی دانشگاه تغییر به وجود آورد، این در حالی است که امکان تغییر ساعت‌های آموزشی در حال حاضر ناممکن و دانشجویان دختر دانشکده‌ ادبیات هر روز از صف طولانی سلف در عذاب هستند.
مسئله دیگری‌ که مطرح شد، دسترسی شورای صنفی به قراردادهای تغذیه و سلف است‌. هنگامی که درخواست شورای صنفی مبنی بر دسترسی به قراردادها جهت نظارت بر آن‌ها از سوی نمایندگان دانشجویان مطرح شد، خانم اخوان‌فر با اشاره به اینکه فهم این قراردادها "تخصصی است و مهارت خاص خودش را می‌طلبد"، و اینکه "هدف و خروجی شما از دسترسی به قراردادها چیست؟" با این مسئله مخالفت کردند.
این در حالی است که درخواست نظارت کامل نمایندگان دانشجویان بر امور سلف و قراردادهای آن درخواستی به حق و بدیهی است.

◽️شورای صنفی دانشکده ادبیات

@senfi_adabiat
💢 دعوت به مشارکت در انتخابات شورای صنفی خوابگاه‌ها و دانشکده ارتباطات

همانطور که هم‌دانشگاهی‌های گرامی در روزهای اخیر کمابیش در جریان قرار گرفته‌اند، امروز چهارشنبه ۲۴ آبان‌ماه انتخابات شوراهای صنفی در ۵ حوزه خوابگاه فرهمند، خوابگاه سلامت، خوابگاه همت، خوابگاه گلعذاری و دانشکده ارتباطات برگزار می‌شود.

بنا بر تجربه حاصل از تشکیل شورای صنفی در سه دانشکده حقوق و علوم سیاسی، ادبیات فارسی و زبانهای خارجی و روان‌شناسی و علوم تربیتی؛ تشکیل شوراهای صنفی در خوابگاه‌ها بسیار حائز اهمیت است. از یک سو طیف مشکلات و مسائل موجود در خوابگاه‌ها در قیاس با دانشکده‌ها دو چندان است و از سوی دیگر پیگیری شوراهای فعلی دانشکده‌ها پیرامون معضلات دانشجویان ساکن خوابگاه نظیر اختصاص خوابگاه به دانشجویان سنواتی، توزیع اقلام تغذیه در موعد مقرر، تجهیزات و نظافت خوابگاه‌ها، مسائل مرتبط با ورود و خروج، سرویس رفت و برگشت خوابگاه‌ها و ... (که گزارش اقدامات پیرامون آن در پایان نیمسال جاری تقدیم می‌گردد) نمایانگر آن است که هر چند شوراهای صنفی فعلی دانشکده‌ها علاقه‌مند به پیگیری مسائل خوابگاه‌ها بوده و هستند اما آنچه سبب بهبودی سریع‌تر و حل بهینه مشکلات دانشجویان خوابگاهی می‌شود، شکل‌گیری شوراهای صنفی خوابگاه‌ها -که همانا حضور دانشجویان ساکن در آن سبب شناسایی جزئی‌تر و پیگیری هر چه بیشتر امور می‌شود- می‌باشد. بدیهی است در حالتی که خوابگاه‌ها دارای شورای صنفی باشند، مسیر پیگیری کارآمدتر از حالت فعلی است که اعضای شوراهای سه دانشکده، اکثراً ساکن خوابگاه نیستند و نمی‌توانند مشکلات دانشجویان خوابگاهی را عینی و ملموس تجربه نمایند.

از دیگر موضوعات قابل توجه دیگر آنکه  شکل‌گیری شورای صنفی خوابگاه‌ها بر طبق قوانین موجود، زمینه را برای ایجاد "شورای هماهنگی امور مشترک" که در وضعیت فعلی (تعداد شوراهای موجود) میسر نبوده است را فراهم می‌سازد. شورایی که کارویژه آن پیگیری اوضاع و احوال کلیه امور صنفی - رفاهی جاری دانشگاه می‌باشد. البته شایان ذکر است که چه در حالت فعلی و چه در صورت تشکیل شورای هماهنگی مشترک، شورای هر واحد (دانشکده/خوابگاه) در عین آزادی در همکاری با دیگر واحدها، رویکرد و خط‌مشی خاص خود خود را در مسیر پیگیری می‌تواند حفظ کند.

سوم آنکه، حتماً شما دانشجویان خوابگاهی در پیگیری مسائل خود چه به صورت شخصی و چه به صورت گروهی، بارها و بارها این جمله را از زبان مسئولین دانشگاه در سطوح مختلف شنیده‌اید که 《خوابگاه شما شورای صنفی ندارد، پس ما این موضوع را بررسی نمی‌کنیم.》 این موضوع دلیل دیگری از اهمیت مشارکت در انتخابات شورای صنفی در خوابگاه‌ها است. همچنین، طی ماه‌های اخیر بخصوص در موضوع اسکان دانشجویان سنواتی، مسئولین دانشگاه بارها شورای صنفی را مورد خطاب قرار داده و مانع از پیگیری جدی موضوعات خوابگاهی توسط شورای دانشکده‌ها شده‌اند. البته ذکر این نکته مهم است که شکل‌گیری شوراهای صنفی (چه در دانشکده‌ها و چه در خوابگاه‌ها) مانع پیگیری فردی نبوده، بلکه تسهیل‌گر آن است. فعالیت صنفی امری محدود در ساختار شورای صنفی نبوده و  مخصوص همه دانشجویان است. به همین سبب، شوراهای صنفی مرجع پیگیری مطالبات صنفی هستند و نه محدود کننده آن. خوب است در اینجا اشاره شود که بنا بر تجارب حاصله، عملکرد مثمرثمر شورای صنفی تنها زمانی می‌تواند محقق گردد که ارتباط و تعامل دانشجویان و شوراها برقرار باشد و دانشجویان پیوسته مطالبات و مسائل خود را از طریق راه هدی ارتباطی حضوری و مجازی با شوراها در میان بگذارند.

با عنایت به جمیع موارد فوق، مجدداً از دانشجویان دانشکده ارتباطات و ساکنان خوابگاه‌های همت، فرهمند، سلامت و گلعذاری دعوت می‌شود با حضور در انتخابات شورای صنفی چهارشنبه ۲۴ آبان، گامی مهم در مسیر پیگیری موضوعات رفاهی و صنفی بردارند.

🔰 شوراهای صنفی دانشکده‌های حقوق و علوم سیاسی، ادبیات فارسی و زبانهای خارجی و روان‌شناسی و علوم تربیتی
🆔 @Senfi_Law_ATU
🆔 @Senfi_Adabiat
🆔 @Senfi_PSY_ATU
🔴۱۶ آذر، روز دانشجو

روز ۱۶ام آذر ماه، که به یادبود سه تن از دانشجویان مبارز که در جریانات اعتراضی وقت کشته شدند روز دانشجو نام گذاری شد، نماد مقاومت و مبارزه علیه استبداد و بیانگر اهمیت ویژه‌ی دانشگاه‌ها و دانشجویان به عنوان آغازگران تغییرات بنیادین در جوامع است.

دانشجویان به عنوان نیروهای خلاق و تاثیرگذار جامعه، باید با آگاهی از اهمیت حضور و نقش خود در شکل‌گیری جامعه‌ای پویا، در مسیر مطالبه گری و دادخواهی ثابت قدم بوده و بدانند که آگاهی و آگاهی‌بخشی پایه و اساس سازندگی و تغییر است. شورای صنفی هم به پشتوانه‌ی دانشجویان در تلاش است تا به عنوان نهادی مطالبه‌گر، در راستای احقاق حقوقِ دانشجویان قدم برداشته و در مقابل هرگونه ناعدالتی بایستد.‌با وجود تلاش‌هایی که امروزه در راستای خاموش کردن صدای دانشجویان و کمرنگ کردن هرچه بیشتر نقشِ آنان در عرصه‌های مختلف صورت می‌گیرد، دانشگاه و دانشجو هیچ‌‌گاه پذیرنده انفعال نبوده و نخواهند بود.

ما، اعضای شورای صنفی دانشکده‌ی ادبیات علامه طباطبائی، می‌کوشیم تا در راستای رفع نواقص ِ موجود در محیط دانشگاهی گام برداریم و از هیچ تلاشی در راستای اجرای عدالت کوتاهی نکنیم.

◽️شورای صنفی دانشکده ادبیات

@senfi_adabiat
🔺دیدار اعضای شورای صنفی دانشکده ادبیات، حقوق و روانشناسی با معاونت دانشجویی
 در تاریخ ۲۲ دی ماه، جلسه‌ای با محوریت مسائلِ صنفیِ دانشکده‌های ادبیات، حقوق و روانشناسی با حضور معاون دانشجویی، دکتر واحدی، و دیگر مدیرانِ بخشِ معاونت دانشجوییِ دانشگاه علامه طباطبائی تشکیل شد.

🔹نمایندگان دانشجویی در این جلسه به بیان مسائل و مشکلات صنفیِ دانشکده‌های خود پرداختند‌‌.
از جمله این مسائل می‌توان به وضعیت تغذیه‌ و سلفِ دانشگاه، سرویس‌های رفت و آمدِ دانشجویان، وام‌های دانشجویی و وضعیت کتابخانه‌‌ی دانشکده‌ها اشاره کرد.
نمایندگان شورای صنفی دانشکده‌ی ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی نیز، در خصوص مسائلِ مربوط به دانشکده‌ی ادبیات، مطالبات و مسائل مربوط به دانشکده‌ی خود را به اطلاع مدیران معاونتِ دانشجویی رساندند.

🔹وضعیت صف طولانیِ سلف دختران، که پیش‌تر نیز بارها در جلسات و پیگیری‌های متعدد، مورد تاکید اعضای شورای صنفی قرار گرفته بود، این بار نیز در این جلسه مطرح شد‌. اعضای شورای صنفی خواستار پیگیری هر چه سریع‌ترِ این مسئله توسط معاونت دانشجویی شدند.

🔹افزایش ساعات کاری کتابخانه و ساعات حضور پزشک در دانشکده از دیگر مواردی است که در جلسه مطرح شد.
ساعات کاری محدودِ کتابخانه‌ی دانشکده‌ی ادبیات (تا ساعت ۵:۳۰ عصر) از جمله مواردی است که دانشجویان دانشکده پیوسته از آن شکایت داشته و خواستار افزایش ساعاتِ کاری آن بوده‌اند.
مورد بعد که از سوی نمایندگان دانشجویان مطرح شد، ساعت حضور پزشک در دانشکده ادبیات بود. پزشک تنها در روزهای شنبه و به مدت دو ساعت (از ۱۳:۳۰ تا ۱۵:۳۰) در دانشکده حضور دارد؛ این در حالی است که دانشجویان در بسیاری از مواقع در طول هفته نیاز به اقدامات پزشکیِ سریع دارند و حضور پزشک، تنها یک روز در دانشکده، و آن هم به مدت دو ساعت، نیازِ بیش از سه هزار دانشجوی دانشکده ادبیات به امور مربوط به سلامت را برطرف نمی‌کند.

🔹پیشنهاد اختصاص سرویس از دانشکده ادبیات به میدان صنعت و از میدان صنعت به دانشکده نیز از طرف شورای صنفی مطرح شد. نبود امکاناتِ حمل و نقلِ دانشجویان و سختیِ تردد در این مسیر موجب شده تا دانشجویان، مخصوصا در هوای سرد زمستانی، برای رفت و آمد با مشکل مواجه شوند‌. 

🔹در آخر، کمبود و کیفیت پایینِ لوازم الکترونیکی در کلاس‌های دانشکده‌ی ادبیات، از جمله پروژکتورها، لوازم صوتی و سیستم‌های کامپیوتری، و نیاز عاجل به بهبود کیفیت این موارد نیز مورد بحث قرار گرفت.

لازم به ذکر است که شورای صنفی دانشکده‌ی ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی اقدامات خود را در راستای پیگیری مواردِ مطرح‌ شده در این نشست و نتایج پیگیری‌های خود را متعاقبا در همین کانال اعلام خواهد کرد.

🔸دانشجویان می‌توانند مسائل و مشکلات‌ِ صنفی خود را از طریق آیدی زیر با اعضای شورای صنفیِ دانشکده‌ی ادبیات به اشتراک بگذارند.👇🏼


◽️شورای صنفی دانشکده ادبیات
@senfi_adabiat
🔻در راستای حل مشکلات فنی سیستم ها و کمبود تجهیزات کامپیوتری دانشکده، نامه ای به شرح زیر به ریاست دانشکده، دکتر محسن حبیبی نوشته شد:

جناب آقای دکتر حبیبی
ریاست محترم دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبایی،
با سلام و احترام

با عنایت به مشکلات فنی و فرسودگی اغلب پروژکتورها، سیستم ها و تجهیزات رایانه ای و همچنین مجهز نبودن برخی کلاس‌ها به پروژکتور، با توجه به نقش اساسی این تجهیزات در روند آموزش، از شما تقاضا می‌شود تا اقداماتی در جهت نوسازی سیستم های مذکور و تجهیز کلاس ها صورت بگیرد.

با کمال تشکر

◽️شورای صنفی دانشکده ادبیات
@senfi_adabiat
🔻با توجه به درخواست های دانشجویان و به منظور افزایش ساعات کاری پزشک دانشکده ادبیات، نامه ای به معاونت دانشجویی دانشگاه،  دکتر مهدی واحدی، نوشته شد‌.
متن نامه به شرح زیر می‌باشد:

معاونت محترم دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی، جناب آقای دکتر واحدی
با سلام و احترام

با توجه به اهمیت بالای برخورداری دانشجویان از خدمات بهداشتی و درمانی و نقش بسزای پزشک در دانشکده ، خواهشمند است اقداماتی در جهت افزایش ساعت و روزهای کاری پزشک دانشکده صورت بگیرد.
همچنین تقاضا داریم اقلام دارویی ضروری جهت رسیدگی به مشکلات دانشجویان در اختیار پزشک قرار گیرد.

با کمال تشکر

◽️شورای صنفی دانشکده ادبیات
@senfi_adabiat
🔻طی نشستی که در تاریخ ۱۴۰۲/۱۰/۰۴ با حضور جناب دکتر حبیبی، ریاست دانشکده
جناب علیپور، ریاست اداره امور عمومی و جناب دکتر بشیری، معاون پژوهشی دانشکده برگزار شد، به گفتگو حول محور مسائل دانشکده و نامه های در دست پیگیری پرداخته شد .

🔹در رابطه با نامه ای که پیشتر در خصوص تجهیز و نوسازی پروژکتورها و سیستم های رایانه ای خطاب به جناب حبیبی نوشته شده بود، ایشان از انجام اقدامات اولیه در خصوص نوسازی و رفع مشکل تمامی سیستم های مربوطه در هفته های آتی خبر دادند.

🔹لیستی از کتابهای مورد نیاز کتابخانه که شورای صنفی در همکاری با انجمن های علمی هر رشته و اساتید تهیه کرده است به زودی به ریاست دانشکده تحویل و سپس خریداری خواهد شد.

🔹در خصوص مسئله افزایش ساعات کاری کتابخانه که دغدغه تعداد زیادی از دانشجویان به ویژه در ایام امتحانات میباشد، پیشنهاداتی همچون کار دانشجویی برای ساعات اضافی در صورت کمبود نیروی کار کتابخانه مطرح شده و گفته شد پس از انجام هماهنگی های لازم، موقتا و به مدت یک ماه ساعت کاری کتابخانه افزایش یافته و درصورت استقبال و حضور دانشجویان پس از آن نیز اجرایی خواهد بود .

🔹در این جلسه همچنین مسائل دیگری همچون تعمیر آبسردکن های سلف و کتابخانه، افزایش ساعات کاری پزشک، افزایش سرویس های ایاب و ذهاب و ... مطرح و در دست پیگیری قرار گرفت.


◽️شورای صنفی دانشکده ادبیات
@senfi_adabiat
#پیام_ارسالی

🔻امروز در دانشکده ادبیات تعدادی از دانشجویان متوجه شدند که کره‌های توزیع شده‌ تاریخ مصرف‌گذشته هستند. با بررسی انجام شده دریافتیم که تعداد زیادی کره تاریخ مصرف گذشته هنگام صرف ناهار بین دانشجویان توزیع شده است. با در میان گذاشتن مسئله با آقای کاظم‌زاده ایشان اقدام به تعویض کره‌های موجود کردند.
اما مسئله این است که در پی سهل‌انگاری‌های این چنینی و در صورت مسمومیت دانشجویان، افراد مسئول چگونه می‌خواهند پاسخ‌گوی دانشجویان باشند؟ چگونه می‌شود که افراد مسئول قبل از توزیع اقلام غذایی بین دانشجویان حتی در انجام کوچک‌ترین وظایف خود کوتاهی می‌کنند؟
امیدواریم در آینده شاهد موارد این‌چنینی نباشیم و سلامت دانشجویان با سهل‌انگاری‌هایی چون مورد ذکر شده به خطر نیفتد.

◽️شورای صنفی دانشکده ادبیات
@senfi_adabiat
شورای صنفی ادبیات علامه
🔻طی نشستی که در تاریخ ۱۴۰۲/۱۰/۰۴ با حضور جناب دکتر حبیبی، ریاست دانشکده جناب علیپور، ریاست اداره امور عمومی و جناب دکتر بشیری، معاون پژوهشی دانشکده برگزار شد، به گفتگو حول محور مسائل دانشکده و نامه های در دست پیگیری پرداخته شد . 🔹در رابطه با نامه ای که پیشتر…
🔻پیرو درخواست مکرر دانشجویان مبنی بر افزایش ساعات کاری سالن مطالعه دانشکده ادبیات و پیگیری‌های صورت گرفته توسط شورای صنفی در این خصوص، دو کلاس ۱۰۸ و ۱۰۹ در طبقه اول تا ساعت ۱۹ برای مطالعه در دسترس دانشجویان قرار گرفت. گفتنی است که شورای صنفی پیش‌تر در جلسه‌ای با دکتر حبیبی، ریاست دانشکده ادبیات، درخواست افزایش ساعات کاری سالن مطالعه از ۱۷:۳۰ به ۱۹ عصر را کرده بود، که با توجه به عدم همکاری کارمندان کتابخانه، این امر تحقق نپذیرفت. اما شورای صنفی همچنان پیگیر افزایش ساعت کاری سالن مطالعه خواهد بود.

◽️شورای صنفی دانشکده ادبیات
@senfi_adabiat
شورای صنفی ادبیات علامه
🔻پیرو درخواست مکرر دانشجویان مبنی بر افزایش ساعات کاری سالن مطالعه دانشکده ادبیات و پیگیری‌های صورت گرفته توسط شورای صنفی در این خصوص، دو کلاس ۱۰۸ و ۱۰۹ در طبقه اول تا ساعت ۱۹ برای مطالعه در دسترس دانشجویان قرار گرفت. گفتنی است که شورای صنفی پیش‌تر در جلسه‌ای…
🔻با توجه به پیگیری‌های صورت گرفته در ارتباط با مسئله افزایش ساعات کاری سالن مطالعه دانشکده ادبیات و حضور متعدد دانشجویان و نمایندگان شورای صنفی و در میان گذاشتن مطالبه خود با ریاست دانشکده، دکتر حبیبی، ساعات کاری کتابخانه از فردا مورخ ۱۲ دی ماه، تا ساعت ۱۹ افزایش پیدا خواهد کرد. پیش‌ از این سالن مطالعه دانشکده ادبیات تا ساعت ۱۷:۳۰ فعالیت می‌کرد. دانشجویان از این پس می‌توانند روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ تا ۱۹ در سالن مطالعه دانشکده ادبیات حضور داشته باشند.

◽️شورای صنفی دانشکده ادبیات
@senfi_adabiat
شورای صنفی ادبیات علامه pinned «🔻با توجه به پیگیری‌های صورت گرفته در ارتباط با مسئله افزایش ساعات کاری سالن مطالعه دانشکده ادبیات و حضور متعدد دانشجویان و نمایندگان شورای صنفی و در میان گذاشتن مطالبه خود با ریاست دانشکده، دکتر حبیبی، ساعات کاری کتابخانه از فردا مورخ ۱۲ دی ماه، تا ساعت ۱۹…»
💢قابل توجه دانشجویان ساکن خوابگاه

💢در نتیجه پیگیری های صورت گرفته توسط شورا‌های صنفی درخصوص ابلاغیه تخلیه خوابگاه‌ها، بنا شد دانشجویان شاغل با آوردن نامه از محل اشتغال خود، مجوز ماندن در خوابگاه را کسب کنند.

💢همچنین سایر دانشجویان میتوانند با نشان دادن بلیط خود حتی پس از تاریخ ۱۲/۱۷ در خوابگاه سکونت داشته باشند.

💢 لازم به ذکر است که پیگیری ها و رایزنی ها در خصوص تداوم توزیع غذا در خوابگاه ها همچنان ادامه دارد.

▫️شورای صنفی دانشکده ادبیات

@senfi_adabiat
@Senfi_Law_ATU
@senfi_salamat
@senfi_cs
@Senfi_Psy_ATU
@senfi_eco
🔻به اطلاع دانشجویان می‌رسانیم، لیستی از کتب مورد نیاز گروه‌های دانشکده‌ی ادبیات که با کمک اساتید و همکاری انجمن‌های علمی دانشکده تهیه شده بود و پیش از این نیز در کتابخانه‌ی دانشکده ادبیات موجود نبود، جهت تهیه و خریداری به مسئولین دانشکده تحویل داده شد.

▫️شورای صنفی دانشکده ادبیات
@senfi_adabiat
🔴 فراخوان ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورای صنفی-رفاهی دانشگاه علامه طباطبائی

▪️ثبت نام داوطلبان شورای صنفی_رفاهی تا ساعت ۱۵ روز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ماه انجام می‌پذیرد.

▫️شیوه ثبت نام:
سایت معاونت دانشجویی دانشگاه به آدرس https://stu.atu.ac.ir/fa/form/323  فرم ثبت نام داوطلبان شورای صنفی و تکمیل فرم و در نهایت گزینه ثبت اطلاعات و دریافت کد رهگیری

🔻 توضیحات بیشتر:
https://stu.atu.ac.ir/fa/news/25558

@senfi_adabiat
2024/12/25 05:38:11
Back to Top
HTML Embed Code: