Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
- Telegram Web
Telegram Web
وضعیت ورودی های خوابگاه سلامت.

با اینکه کلیه کارمندان و خدمات محترم و تأسیسات از روز ورود دانشجویان اطلاع قبلی داشتند ؛

ولی همچنان آماده سازی خوابگاه تکمیل نشده بوده و اینطور از اونها استقبال شده:
جهنم جاییست که مدیرانش مدیریت ندانند....

طی صحبتی که امروز با مسئول مربوطه شد :

✔️در پاسخ به این موضوع که چرا علی رغم حضور دانشجویان از روز جمعه در خوابگاه سلامت ، و فرصت کافی در دو ماه تابستان برای اداره امور خوابگاه ها ، جهت تصمیم گیری برای استقرار ساز و کار کافی در محل بوفه و فروشگاه خوابگاه اقدامی نشده است؟؟

✔️فرمودند گویا خود دانشگاه نیز به روند کندِ سپردن بوفه و فروشگاه خوابگاه سلامت به هر فروشنده یا پیمانکاری معترض هستند. حال اینکه مراجع پاسخگو و متولی امر خود معترض وظیفه ای که مسئولیت آن را دارند  هستند امری نادر است که گویا تنها در دانشگاه علامه دیده می‌شود.

عجیب است که دلسوزی امور خوابگاه ها فراتر از کاهش ساعت ورود به خوابگاه نمی‌رود لکن دانشجو مجبور است برای کوچکترین خریدی از محل خوابگاه خارج شود یا در روز های اولیه ورود به خوابگاه حتی از داشتن آب گرم محروم باشد،  در حالی که با اندکی برنامه‌ریزی مسلماً با توجه به زمانی که در دسترس بود این امکان وجود داشت که حتی قبل از ورود دانشجویان به خوابگاه تمهیدات لازم اندیشیده شود؛

✔️ واضح است آنچه که برای اداره امور خوابگاه‌ها ، مهم است ایجاد محدودیت برای دانشجوست نه رفع کوچک‌ترین نیاز واضح و مبرهن آنها ،

گویا فراموش شده که قانون برای حمایت از آزادی انسان‌هاست نه برای محدود کردن آنها.
⭕️سلام دوستان وقت بخیر
دوستان سنوات کارشناسی،ارشد،دکتری که مشکل خیلی حاد دارن و احتیاج به خوابگاه دارند،با ذکر مشکل و توضیحات به پی وی بنده پیام بدید.

@helia_140
کانال صنفی سلامت و فرهمند pinned «سلام وقت بخیر لینک های ناشناس به مشکل خورده بودند… لینک جدید خدمتتون👇 https://www.tgoop.com/harfmanrobot?start=5956872443»
سلام و درود
دوستان
اگر کسی راجع به غذای خوابگاه و سلف ادبیات مشکل داشت

09370283242
اقای کاظم زاده

به این شماره زنگ یا به پیامرسان ایتا پیام بده
به نام خداوند نیکو سرشت
که او در جهان بذر نیکی بکشت🌱

با سلام و درود خدمت دوستان ساکن خوابگاه؛

پیرو پیگیری‌های مداوم شورای صنفی خوابگاه سلامت و فرهمند، طی جلساتی که چه در ترم‌های گذشته و چه در ترم جاری با معاونت محترم برگزار شد؛

✔️النهایه تصمیم بر آن شد که ساعت ورود به خوابگاه به ۹:۳۰ افزایش پیدا کند.

✔️در این موضوع شکی نیست که در صورت تشکیل شورای صنفی خوابگاه در ترم جاری نیز تلاش در راستای افزایش این ساعت و دیگر مسائل از سر گرفته خواهد شد🙏🏻
سلام و درود

جلسه پیرو مسائل تغذیه سلف های دانشگاه و خوابگاه،با حضور دانشجویان دانشکده های مختلف و خوابگاه های دانشگاه با حضور معاون دانشجویی،مدیر دانشجویی و مسئول تغذیه برگزار شد🌺

امید است که این جلسه باعث شود مسائل مربوطه بهبود یابد.


با تشکر شورای صنفی دانشگاه علامه طباطبایی
◽️گزارش جلسه در خصوص کیفیت غذا و وضعیت بهداشتی سلف علامه
جلسه روز یکشنبه با حضور معاون دانشجویی جناب آقای دکتر مقامی، مدیر امور دانشجویی جناب آقای دکتر رحمانی، مسئول اداره تغذیه دانشگاه جناب آقای دکتر رحمانی و عده ای از فعالین صنفی انجام شد و مسائلی مانند بهبود کیفیت غذا مثل نحوه طبخ مرغ، کمیت غذا در خوابگاه ها و دانشکده ها، تنوع غذایی، بهداشت در سلف های مختلف دانشگاه، توزیع و تنوع بیشتر میوه در خوابگاه ها و‌... مطرح شد و مسئولین محترم شخصا قول مساعدت و همکاری دادند.
@senfi_law_admin
به نام خداوند نیکو سرشت
🌱که او در جهان بذر نیکی بکشت🌱

با سلام و درود خدمت دوستان ساکن خوابگاه؛

📌 پیرو اعلام نتایج انتخابات شوراهای صنفی اعضای زیر به ترتیبِ تعداد آرا، بعنوان اعضای اصلی و علی البدل انتخاب شدند:

فاطمه آرخ بروجنی ،
مهسا آبانگاه ،
یاسمن امیری ،
مهدیه ثاقب ،
پریا اسماعیل زاده.

رضوان رستگار ،
هدیه دل انگیز .

🍃از همکاری همه دوستان در این روند سپاسگزاریم🍃
نه به ظلم؛ آری به آزادی و اندیشه

آن زمان که بنهادم سر به پای آزادی/دست خود ز جان شستم از برای آزادی

ما میراث‌دار سنت اعتراضیم؛ اعتراضی که از ۱۶ آذر ۱۳۳۲ آغاز شده است و تا امروز ادامه دارد.
۷۰ سال از مبارزه ی دانشجویان در صحن دانشگاه، ۲۵ سال از به خاک و خون کشیده شدن کوی دانشگاه، ۱۵ سال از عبور ما از صندوق‌های رای در سکوت ۲۵ خرداد ۸۸، ۷ سال از نابودی معیشت ما در دی ۹۶ و ۵ سال از آبان خونین ۹۸ گذشت و در نهایت در شهریور ۱۴۰۱ با سرکوب دانشگاه و دانشجو بار دیگر به ما ثابت شد که جوابی جز (نه) به هر چیزی که ضد زندگیست را با صدای بلند فریاد نزنیم.
به مناسبت روز دانشجو بدین‌وسیله بخشی از حادترین و مهم‌ترین مطالبات امروز جامعه دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی را اعلام‌ می‌داریم.

سلب آزادی بیان و مانع تراشی بر سر راه تشکیل تشکل‌ها

یکی از مسائل دانشجویان علامه، اعمال محدودیت‌ها و سلب آزادی بیان دانشجویانی است که با روایت و نگرش رسمی دانشگاه هم‌سویی ندارند. به عبارت دیگر مقامات و نهادهای دانشگاه، هرگونه فعالیت دانشجویان را به بهانه‌های مختلف مانع شده و فضای دانشگاه را محدود به ترویج همان روایت رسمی می‌کنند. در این مورد سخت‌گیری دانشگاه در قبال تشکل‌های دانشجویی قابل ذکر است. در حال حاضر دانشگاه در سیطره‌ی نهاد بسیج و مظاهر آن می‌باشد. بودجه‌های دانشگاه به طور گسترده به فعالیت‌های بسیج اختصاص داده می‌شود و این در حالی‌ست که حتی بیان ایده‌ی تشکیل نهادی غیر از بسیج برای دانشجویان هزینه‌زا خواهد بود.

سنوات دانشجویان تعلیقی

عده‌ای از دانشجویان با حکمی ناعادلانه و بدون رعایت اصول دادرسی منصفانه و با تشکیل جلسات صوری کمیته انضباطی به حداقل ۲ ترم تعلیق از دانشگاه محروم شدند؛ امروز ما خواهان بازگشت سنوات این دانشجویان و فراهم شدن بستر ادامه تحصیل آنها هستیم.

جای دانشجو، زندان نیست

بسیاری از دانشجویان با پرونده‌سازی مسئولین سابق دانشگاه نه تنها از حق تحصیل، بلکه از حق آزادی نیز محروم شدند.
جای دانشجو در دانشگاه و سر کلاس درس است نه پشت میله‌های سرد زندان.
یکی از دانشجویانی که قربانی این پرونده سازی ها شد ضیا نبوی است، دانشجویی که در پی اعتراض به مسمومیت‌های سریالی مدارس دخترانه، با پرونده‌سازی حراست، امروز گرفتار بند است.
درخواست ما ازادی هرچه زودتر ضیا نبوی و تمام زندانیان سیاسی است.

اساتید اخراجی

پرونده‌سازی و تعلیق و اخراج، تنها مختصِ دانشجویان نبود بلکه دامن بسیاری از اساتید شریف ما مانند: (دکتر علی احمدی، دکتر آمنه عالی ،دکتر حمیده خادمی ، دکتر مهدی خویی، دکتر مرتضی مردیها و …) را نیز گرفت و ما دانشجویان را از حضور در کلاس درس این اساتید محروم کرد.

در پایان ما امید داریم که دانشگاه به جای سرکوب دانشجویان، به کارکرد اصلی خود بازگردد و بستر رشد دانشجویان را فراهم کند و به جای آنکه روبروی ما بایستد در کنارمان باشد.

https://www.tgoop.com/senfi_salamat
⭕️ زنجیره‌ای‌سازی و قدرت نهادی

💢 سه‌شنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۳ "دور دوم" انتخابات شورای صنفی دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد. جهت تشکیل شورا، حداقل ۳۲۰ نفر از دانشجویان دانشکده می‌بایست در انتخابات شرکت کنند. در غیر اینصورت، شورای صنفی دانشکده تشکیل نخواهد شد و به موعد بعدی یعنی خرداد ۱۴۰۴ موکول خواهد شد.

💢 بدینوسیله از عموم دانشجویان دانشکده دعوت می‌شود تا در انتخابات مشارکت داشته باشند. در شرایطی که در دیگر دانشگاه‌های بزرگ کشور، از یک‌سو به علت حضور هر ساله دانشجویان، تشکیل شورای صنفی به امری بدیهی و مفروض تبدیل شده و از سوی دیگر به دلیل تداوم نهادی و انباشت تجربه کارآیی شوراهای صنفی آن دانشگاه‌ها بالاتر رفته است، در دانشگاه علامه نیز این نیاز مبرم احساس می‌شود تا با زنجیره‌ای‌ساختن تشکیل شوراها، بتوان به روزی امید بست که شوراهای صنفی دانشجویان از جایگاهی شایسته در دانشگاه‌مان برخوردار باشند.

💢 همچنین از عموم دانشجویان دیگر دانشکد‌ه‌ها، بخصوص دانشجویان دانشکده‌های حقوق و علوم سیاسی، ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی و علوم اجتماعی که در هفته‌های پیشین تشکیل شورای صنفی را در دانشکده‌های خود محقق ساختند، تقاضا داریم اگر دوستانی در دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دارند، در رسمیت‌یافتن شورای صنفی ما را یاری سازند.

🆔 @Senfi_Psy_ATU
تلاش برای تک صدایی کردن دانشگاه ادامه دارد..

بسیج دانشجویی علامه به مانند گذشته نامه ای سراسر دروغ را منتشر کرده است.
آنها طبق کدام ماده و تبصره درخواست انحلال شورا و کمیته ای کردن نمایندگان دانشجویان را با پرونده سازی علیه آنان دارند؟
ضمن آن‌که هيچکدام از اعضای شورای صنفی علی رغم ادعای کذب بسیج، هیچ پرونده ای در کمیته انضباطی دانشگاه ندارند و صلاحیت آنها توسط مراجع ذیصلاح تأیید شده است.

شورای صنفی به عنوان دموکراتیک ترین نهاد موجود در دانشگاه وظیفه دارد حقوق سلب شده‌ی دانشجویان را پیگیری نماید.
بر اساس تفسیر بند یک ماده ٢ ایین نامه‌ی شورا های صنفی، یکی از وظایف این شورا حمایت از حقوق دانشجویان از جمله حق تحصیل و فعالیتشان می‌باشد. ضیا نبوی یکی از دانشجویانی است که با توجه به عدم فارغ‌التحصیلی او همچنان دانشجوی دانشگاه علامه طباطبایی به شمار می‌آید و شورای صنفی در راستای انجام وظایف خود اقدام به حمایت از این دانشجو و تمام دانشجویانی که از حق خود محروم شده اند کرده است و خواهد کرد.

در ادامه‌ی اکاذیب و افترا ها، بسیج در نامه‌ی خود مدعی شده است که جلسه‌ی ( دانشجو و وفاق ملی) با هماهنگی شورای صنفی بوده است ما اعضای شورای صنفی مطلقا این مورد را تکذیب کرده و اعلام می‌داریم هیچ‌گونه دخالتی در برگزاری مراسم نداشته ایم که اگر غیر آن بود به مانند بسیج و مظاهر آن سه نماینده برای سخنرانی و مطالبه گری پشت تریبون قرار می‌گرفتند.
با همه‌ی این‌ها بسیج اقدام به برهم زدن نظم جلسه کرده است که به وضوح خروج از تبصره‌ی پنج ماده ٣٧ شیوه نامه است.

بسیج دانشجویی باید توضیح دهد با کدام منطق مدعی شده است که در برنامه های (کارگزار ملت) که هیچکس به‌جز اعضای بسیج اجازه‌ی صحبت نداشت منتهی به افزایش اعتبار دانشگاه علامه طباطبائی شده اما در برنامه ای که تنها یک تریبون در دست شورای صنفی قرار گرفته بود منتهی به نابودی اعتبار دانشگاه شده است.

امروز کسانی از گفت‌وگو حرف می‌زنند که در بدو ورود سخنگوی دولت با شعار ( ننگ ما ننگ ما دولت الدنگ ما ) از میهمان دانشگاه استقبال کردند. همان فحاشانی که ننگ فضای علمی دانشگاه هستند امروز نگران نهاد علم در دانشگاه شده اند.
گندم نمایان جو فروشی که از طرفی شعار دانشگاه سیاسی سر می‌دهند و از طرفی به دنبال پرونده‌سازی علیه دانشجویانی اند که نگاهی متفاوت با آنها دارند.

در بخشی از نامه بسیج دانشجویی
سؤالی تحت این عنوان مطرح شده است که آیا شورای صنفی تشکل دانشجویی محسوب می‌گردد؟ باتوجه به سکوت قانون و عدم تعریف واژه‌ی تشکل به صورت عام، باید به عرف رایج میان دانشجویان رجوع کرد تا متوجه شد که شورای صنفی نه تنها تشکل بلکه دانشجو محورترین تشکل دانشگاه می‌باشد که درجهت صیانت از حقوق تمام دانشجویان گام بر می‌دارد.

ما به عنوان نمایندگان دانشجویان از معاونت فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی جناب آقای دکتر دین پرست و سرپرست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر احمدوند کمال تشکر را داریم که درمقابل اقلیت تند رو، فحاش و پر سر و صدای دانشگاه خواهند ایستاد و اجازه‌ی ادامه تک‌صدایی دانشگاه را نخواهند داد.

در نهایت خطاب به شورای انضباطی دانشگاه درخواست ما به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
شورای انضباطی محترم دانشگاه علامه طباطبائی با سلام و احترام.
اینجانبان اعضای شورای صنفی دانشگاه علامه طباطبائی بر اساس بند های زیر شکایت خود را از بسیج به استحضار شما می‌رسانیم.
اعضای بسیج در روز ١٨ آذر ١۴٠٣ اقدام به برهم زدن محیط دانشگاه کردند و در یک برنامه‌ی سازماندهی شده از قبل به فحاشی علیه سخنگوی دولت پرداختند و این اقدامات آنها در زمان سخنرانی نماینده‌ی شورای صنفی ادامه داشت.
آنها به صورت هماهنگ اقدام به افترا علیه سایر دانشجویان پرداختند و آنها را منافق، دروغگو، عناصر فتنه و... خطاب کردند که این اقدامات آنها را از تبصره ۵ ماده ٣٧ شیوه نامه خارج می‌کند.

در افترانامه‌ی منتشر شده از سوی بسیج،طیفی از دانشجویان و اعضای شورای صنفی با واژه هایی مانند عناصر فتنه، اقلیت هتاک، منافق و... مورد خطاب قرار گرفته اند. و با توجه به تأیید شدن اعضای شورای صنفی از مراجع ذیصلاح و نداشتن پرونده‌ی انضباطی هیچ یک از آنها مصداق افترا و نشر اکاذیب از سوی بسیج می‌باشد و مطابق با ماده‌ی ٢۵ شیوه نامه این اقدام خصمانه ی بسیج تخلف آشکار محسوب می‌شود.

در نهایت بنابر تمام ادله های نامبرده شده و توضیحات ذکر شده خواهان برخورد عادلانه‌ی دانشگاه با متخلفین می‌باشیم.
اگر صد سال در زنجیر مانم،
نخستین روز آزادی، همانم.

--------------------------------------------------

چشمتان را به دیدن شادی ما عادت دهید.

مراسم یلدای برگزار شده دانشگاه علامه را با توصیف دانشجویان حاضر در جشن بشناسیم:

۱) میزبانی از غرفه های بین الملل از چین و تاجیکستان تا سوریه و افغانستان با جذابیت های ملیتهای خود.

۲)میزبانی از غرفه اقوام ایرانی: اتحاد فرهنگی کرد و لر و ترکمن در این غرفه ها بعنوان اقوام ایرانی قابل ستایش بود.

۳) بهره‌گیری از متد به روز فرهنگی در بازارچه های موجود که برای همه دانشجویان جذاب بود و هست.

۴) خوانش با ارزش شاهنامه و نقالی خوانی توسط استاد کزازی، که فرهنگ غنی ایرانی را در چنین شبی یادآور می‌شد.

۵) اجرای موسیقی آقای محمد معتمدی که برای همه دانشجویان لحظات شیرینی را ثبت نمود.

همه این موارد فضایی را فراهم نمود که فارغ از دغدغه‌های دانشجویی خصوصاً برای دانشجویان ساکن خوابگاه که در زمان دوری از خانواده می‌توانست تنش زا باشد، با مدیریت درست زمان، خاطره‌ای بس جذاب و به یادماندنی آفرید.

هر آنچه در آن شب اتفاق افتاده نه تنها خلاف عرف نبوده بلکه در هر جایی که خلاف عرف تعریف می‌شود باید پرسید کدام عرف؟
آیا همان عرفی که اقلیت یک دانشگاه آن را تعریف می‌کنند، همان عرف رایج و مقبول میان تمام دانشجویان است؟

هنجارها را جامعه و اکثریت آن تعیین می‌کنند نه عده ای محدود که با تقطیع کلیپ‌ها و نشر آن در پیج های اینستاگرامی به دنبال عقده گشایی های شخصی خود هستند.

افرادی که امروز شمشیر مبارزه با هویت ایرانی را از رو بستند و از هیچ اقدامی جهت تخریب آن چشم پوشی نمی‌کنند چگونه می‌توانند برای تمام دانشجویان تعیین ارزش کنند؟

شورای صنفی دانشگاه علامه طباطبایی از هر نوع جشنی که نشاط را در دانشگاه دوباره زنده کند، حمایت قاطع خود را اعلام می‌دارد و ضمن محکوم کردن روایت‌های ناصحیح عده‌ای معلوم الحال خواهان ادامه این روند صحیح مسئولین دانشگاه است.

در ادامه این نکته قابل ذکر است که از آنجایی که اکثر دانشگاه ها، اموزش را مجازی اعلام کردند و لازم است دانشگاه علامه نیز شاهد اموزش مجازی باشد؛ باید به نیاز مبرم دانشجویان به ملاقات با اساتید و استفاده از کتابخانه ی دانشگاه اگاه شود و این امکان را برای آنها مهیا کند و اتوبوس برای رفت و آمد دانشجویان خوابگاهی فراهم شود.
به نام خداوند نیکو سرشت
🌱 که او در جهان بذر نیکی بکشت🌱


پس از پیگیری‌های اعضای صنفی، ساعت‌های کار کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه طباطبایی به شرح ذیل افزایش پیدا کرد:

🔹بنابر اعلام کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه‌طباطبائی، به منظور رفاه حال دانشجویان و استفاده بهینه آن‌ها از فضای کتابخانه، ساعت کاری سالن مطالعه کتابخانه افزایش یافته و از امروز یکم دی ماه 1403، تا ساعت 21 (شنبه تا چهارشنبه) پذیرای دانشجویان و پژوهشگران خواهد بود.

لازم به ذکر است شورای صنفی هم‌چنان پیگیر ترتیب اتوبوس برای دانشجویان خوابگاهی پس از ساعت ۷ می‌باشد.
با توجه به صحبت های صورت گرفته با معاونت دانشجویی، وسیله ایاب و ذهاب در ساعت ۹ شب از دانشگاه به خوابگاه های سلامت و همت فراهم می‌باشد.

🔰@senfi_law_atu
2024/12/26 04:35:53
Back to Top
HTML Embed Code: