Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
- Telegram Web
Telegram Web
بسم حق

با سلام و احترام،

در وهله اول صدها بار خرسندیم که درنهایت بعد از دور دوم با رای دانشجویان دانشکده، بالاخره بعد از ۱۰ سال در عباسپور و بیش از ۱۵ سال در دانشگاه بهشتی، شورای صنفی تشکیل شد.

در وهله دوم امیدواریم که بتوانیم هرچقدر که در توان هست، از مشکلات صنفی و رفاهی دانشگاه و دانشکده بکاهیم و در این مسیر به حمایت تک تک دانشجویان، نیازمندیم.

به مرور زمان در این کانال راجع به شورای صنفی و شرح وظایف آن صحبت خواهیم کرد تا با مفهوم شورای صنفی در کنار هم آشنا شویم و حدود وظایف و اختیارات شورا را بشناسیم.

با آرزوی دانشگاهی باطراوت تر🌱
خیلی دوست داشتیم که در وهله اول بشینیم و با نظرات شما، با اولویت بندی به مشکلات و موارد قابل پیگیری بپردازیم؛
ولی اطلاعیه اخیر دانشگاه مارو دست به عصا کرد تا اول به این قضیه بپردازیم و موضع دانشجویان خودمون رو نسبت به خبر مجازی شدن سه هفته ای کلاس ها بدونیم و نسبت به اون واکنش بدیم.

پس لطفاً نظرسنجی زیر رو پاسخ بدید و لطفا با هم ورودی ها و همکلاسی های خودتون هم به اشتراک بزارید تا آمار خوب و لازم رو داشته باشیم که جامع و قابل اتکا باشه.

و لطفا دلایل موافقت یا مخالفتون رو هم تو کامنت ها با ما به اشتراک بزارید.
شورای صنفی دانشکده مکانیک و انرژی
شیوه_نامه_اجرایی_شوراهای_صنفی_رفاه.pdf
مطابق آیین نامه شوراهای صنفی - رفاهی:

اهداف شوراهاى صنفى - رفاهى به شرح زير مى باشد:

١- ايجاد فضاى همدلى در بين دانشجويان و مسوولان موسسه و تقويت فضاى همکاری و تعامل با هدف بهبود وضعيت امور صنفى - رفاهى دانشجويان و كمک به ايجاد شرايط و فضاى مناسب و شايسته براى تحصيل، فعاليت و سكونت دانشجويان از منظر صنفى ـ رفاهى؛

۲- تقويت ارزش هايى چون روحيه خودباوري و اعتماد به نفس، تعاون و كار جمعى و مشاركت قانونمنــد در ميـان دانشجويان با رويكرد بيگيرى مشكلات صنفى رفاهى دانشجويان موسسه؛

٣- ايجاد بستر مهارت افزايى، تجربه اندوزى و آشنايى بيشتر دانشجويان با واقعيات، مشكلات و چگونگى اداره امور صنفى - رفاهى در موسسات؛

۴- افزايش نقش مشورتى دانشجويان در مراحل برنامه ريزى و اجراى فعاليت هاى مرتبط بامور صـنفى رفاهى دانشجويى؛

۵- بهره مندى موسسه از ظرفيت هاي خلاق دانشجويى در راستاى بهبود ارائه خدمات به دانشجويان؛

۶- تقويت فرهنگ پيگيرى حل مشكلات صنفى - رفاهى از طريق تعامل با مسئولان اجرايى و مجارى قانونى؛

۷- افزايش آگاهى دانشجويان نسبت به حقوق و مسئوليت هاى صنفى - رفاهی خود.

تبصره: شوراهاى صنفى - رفاهى صرفا در امور صنفى و رفاهى همان واحد دانشگاهى فعاليت مى كنند و ورود به حوزه ى برنامه ريزى و سياست گذارى امور آموزشى و پژوهشى و نيز فعاليت در امور فرهنگى، رسانه اى، سياسی و علمی،بر عهـده ساير مجموعه هاى مرتبط خواهد بود.
شورای صنفی دانشکده مکانیک و انرژی
شیوه_نامه_اجرایی_شوراهای_صنفی_رفاه.pdf
مطابق آیین نامه شوراهای صنفی - رفاهی:

وظایف و اختیارات شورای واحد به شرح زير می باشد:

۱-پگيرى امور صنفى - رفاهى دانشجويان واحد مربوطه، شناسايى مشكلات و ارائه بيشنهاد و راهكار هاى اصـلاحى به مسئولان ذی‌ربط موسسه؛

۲- تعامل سازنده با مديران واحد و انعكاس برنامه ها و ديدگاه هاى مسئولان موسسه براى بهبود امور صنفى - رفاهی به دانشجويان؛

۳-همكارى با كميته اجرايى(طبق شيوه نامه اجرايى)در مراحل اجرایی انتخابات؛

۴-اراه گزارش عملكرد براى هر نيمسال به شوراى نظارت موسسه؛

ه-برگزارى منظم جلسات شوراى، واحد و تنظيم صورتجلسات؛

۶- همكارى در نظارت بر امور صنفى - رفاهى واحد؛

۷-تنظيم شيوه نامه نحوه اداره جلسات داخلى شوراى واحد.
با توجه به اینکه برخی کلاس های عملی و حتی برخی کلاس های تئوری به شکل حضوری برگزار می‌شوند:
شورای صنفی دانشکده مکانیک و انرژی
با مجازی بودن کلاس های تئوری و حضوری بودن کلاس های عملی موافقید؟
تو کامنت ها هم نظراتتون یا هر شرایطی که هر استاد واسه هر درس پیش آورده لطفاً باهامون به اشتراک بزارید.
🔺 کارشکنی‌های دانشگاه!

🔹 بیش از یک ماه از انتخابات شورای صنفی گذشته و طبق آیین‌نامه، دانشگاه موظف است در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با حضور مسئولین ذی‌ربط، جلسه‌ای برای تنفیذ دبیران واحد ها، تشکیل شورای صنفی مرکزی و تعیین دبیرکل شورا برگزار کند. با وجود پیگیری‌های مستمر دبیران صنفی و ارسال نامه رسمی به کمیته نظارت بر شورای صنفی، تاکنون اقدامی در این راستا صورت نگرفته و معاونت دانشجویی از هرگونه همکاری‌ لازم برای برگزاری این جلسه امتناع ورزیده است‌. این تأخیر، علاوه بر ایجاد سردرگمی در امور صنفی، نشانه‌ای از کم‌توجهی به حقوق دانشجویان است.

🔹طی این مدت، شورا برخی از مشکلات اساسی دانشجویان را به مسئولین منتقل کرده است، اما پاسخ‌های دریافت‌شده نه‌تنها قانع‌کننده نبوده، بلکه گاه با سکوت و بی‌تفاوتی روبه‌رو شده‌ است. مشکلات زیر بخشی از دغدغه‌های دانشجویان است که در این مدت توسط شورای صنفی پیگیری شده و برخی از آنها همچنان مطالبه جدی بسیاری از دانشجویان است.

۱. بی‌توجهی به وضعیت کلاس‌های حضوری و مجازی: سوءمدیریت در این رابطه در هفته‌های پایانی ترم باعث شد تا بسیاری از دانشجویان مخصوصاً دانشجویان ساکن خوابگاه‌ها با مشکلات جدی مواجه شوند و همچنین نوع اجرا و اطلاع‌رسانی، برنامه‌ریزی آموزشی و کیفیت کلاس‌ها را با چالش‌های جدی مواجه کرد.

۲. کمبود فضای مطالعاتی: با وجود اطلاع‌رسانی مکرر به مسئولین، تاکنون هیچ اقدام مؤثری برای حل این مشکل انجام نشده است و در ایام منتهی به امتحانات بسیاری از دانشجویان از کمبود فضای مطالعه مناسب رنج می‌برند.

۳. مشکلات خوابگاه‌ها و ساعات تردد: درخواست‌های شورا برای اصلاح ساعات مجاز تردد در خوابگاه‌های سطح شهر، به‌ویژه در ایام امتحانات، بی‌پاسخ مانده است. این مسئله همراه با برخوردهای ناپسند برخی عوامل حراست، موجب نارضایتی گسترده دانشجویان خوابگاهی شده است.

۴. سهل‌انگاری در قبال مسمومیت غذایی: این مسئله جدی که در روز‌های اخیر اتفاق افتاده است، سلامت دانشجویان را به خطر انداخته و نیازمند شفافیت در بررسی علل، اقدام سریع برای رفع مشکل و عذرخواهی رسمی از دانشجویان است.

🔺 این مسائل بیانگر بی‌مسئولیتی و ضعف مدیریت در امور دانشجویی است و نمی‌توان در برابر آن سکوت کرد. ما، به عنوان نمایندگان همه دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی، از مسئولین دانشگاه می‌خواهیم هرچه سریع‌تر جلسه دبیران شورای صنفی را برگزار کرده و ضمن همکاری با شورا با رویکردی شفاف و مسئولانه به مسائل مطرح‌شده، به‌ویژه مسمومیت غذایی اخیر، پاسخ دهند. ادامه این روند بی‌توجهی و عدم پاسخگویی، به اعتماد دانشجویان صدمات جبران‌ناپذیری وارد خواهد کرد و مسئولیت تمامی عواقب آن بر عهده ریاست و معاونت های دانشگاه خواهد بود.

🔹شورای صنفی متعهد به پیگیری وضعیت رفاه و آسایش دانشجویان می‌باشد و در این راستا از هیچ اقدامی دریغ نخواهد کرد.

#شورای_صنفی
#اعتراض_صنفی
#دانشگاه_شهید_بهشتی

@SBU_Senfi
رزرو غذای هفته آینده فراموش نشود!
2025/01/22 08:35:22
Back to Top
HTML Embed Code: