Telegram Web
🎗
#دور_دنیا_با_کودکان

▫️کابینه مصر ‌از تصویب پیش‌نویس قانونی خبر داد که شامل ممنوعیت ازدواج کودکان و افراد زیر ۱۸ سال می‌شود.
این پیش‌نویس به هدف جرم‌انگاری ازدواج‌های زیر سن قانونی بنا بر فقدان توانمندی کودکان از نظر سلامت و ذهن برای به دوش کشیدن تبعات ازدواج است.
در بیانیه هیئت وزیران مصر ذکر شده که کودکان از منظر روان‌شناختی، فرهنگی، ذهنی و فیزیکی صلاحیت بر عهده گرفتن مسئولیت یک خانواده و بزرگ‌کردن کودکان را ندارند؛ بر این اساس ازدواج کودکان حمله به کودکی آنان است.

▫️تشکیل کمپین‌ها و ائتلاف‌های اجتماعی در راستای برنامه‌های سال بین‌المللی حذف کار کودک ادامه دارد.

▫️مرگ حتی یک کودک در جنگ مرگ جهان است.

▫️علیه شرکت‌های بزرگی که با پرداخت نکردن دستمزد کشاورزان به کار کودکان در صنعت شکلات در کشورهای مختلف قاره آفریقا دامن می‌زنند کسی حرفی نمی‌زند!

به نظر شما کدام قصه از کجای دنیا به تلاش ما برای #حذف_کار_کودکان و تحقق #حقوق_کودکان کمک می‌کند؟

#شبکه_یاری_کودکان_کار

@shabakeyari
مهاجران_مقصر_چالش‌های_اقتصادی_نیستند.pdf
659.5 KB
همراه یاداشتی از سروناز احمدی، مددکار اجتماعی موسسه مهروماه و از فعالان شبکه یاری در کمپین #ما_کنار_ما برای افغانستان

#شبکه_یاری_کودکان_کار
@shabakeyari
◾️چند مورد که در بالارفتن آمار کار کودکان در جنوب صحرای آفریقا نقش داشته است:

🔻مناطقی که پیشرفت سریع‌تری در کاهش کار کودکان داشته‌اند در کاستن از فعالیت‌های اقتصاد غیررسمی هم موفق‌تر بوده‌اند، در آفریقا هشتادوشش‌درصد مشاغل- بیش از هر منطقه‌ دیگری در دنیا- جزو اقتصاد غیررسمی هستند.

🔻بیشتر از ۴۰ درصد از جمعیت جنوب صحرای آفریقا هنوز در فقر شدید زندگی می‌کنند.

🔻تنها ۱۷ درصد از کل جمعیت آفریقا تحت پوشش مزایای حداقل یک حمایت اجتماعی قرار دارند؛ حمایت اجتماعی در بسیاری از موارد احتمال توسل خانواده‌ها به کار کودک را مشخص می‌کند.

🔻فاصله بین نرخ‌های محرومیت از تحصیل در منطقه جنوب صحرای آفریقا و سایر مناطق هم‌چنان زیاد است.

🔻این منطقه در طول ۱۲ سال گذشته میلیون‌ها کودک را از کارکردن حفظ کرده است اگرچه نتوانسته همگام با رشد جمعیت پیش برود.

🎗برگرفته از گزارش ۲۰۲۱ سازمان بین‌المللی کار و یونیسف، ترجمه شده در #شبکه_یاری
فایل گزارش را از وب‌سایت یا کانال شبکه می‌توانید دانلود کنید.

@shabakeyari
🎗🖤

شبکه یاری کودکان کار با کودکان دانش‌آموز غرب کابل و خانواده‌های آنها همدل و همدرد است.

شعر را امان آرمان، شاعر افغانستانی، در همدردی با مادران و خواهران دانش‌آموزان شهید انفجارهای کابل برایمان فرستاده است.

شبکه یاری کودکان کار خواستار توقف جنگ و خشونت علیه کودکان است.

هرجنگی، جنگ علیه کودکان است

#شبکه_یاری_کودکان_کار

@shabakeyari
🎗
#شبکه_یاری_زنده

▫️سال ۲۰۲۱ از جانب دو متولی اصلی یونیسف و سازمان بین‌المللی کار به عنوان سال حذف کار کودک نام‌گذاری شد.

▫️حتما محتواهای پوشش داده شده توسط شبکه یاری و گزارش‌های منتشر شده در این باره را دنبال کردید.

▫️اگر دوست دارید بدانید چه تعهداتی در این سال از جانب کدام سازمان‌های جامعه مدنی، دولت‌ها و بخش خصوصی ثبت شد و چه دستاوردهایی داشت، می‌توانید چهارشنبه شب نشست ذینفعان اتحاد ۸.۷ برای حذف کار کودک را زنده و با ترجمه همزمان فارسی از اینستاگرام شبکه یاری ببینید.

▫️آیا این دستاوردها می‌توانند به تعهد سازمان ملل و هدف توسعه پایدار برای حذف کار کودکان تا پایان سال ۲۰۲۵ منجر شوند؟

www.instagram.com/shabakeyari

#شبکه_یاری_کودکان_کار

@shabakeyari
گزارش-عملکرد-شبکه-یاری-سال-1400.pdf
8.5 MB
🎗شبکه یاری کودکان کار در سال ۱۴۰۰
انتشار گزارش عملکرد سالانه

🔺گزارش عملکرد شبکه یاری در سال ۱۴۰۰ منتشر شد. این گزارش به شرح اقدامات و عملکرد شبکه یاری در راستای دیده‌بانی از حقوق کودکان و هم‌افزایی برای حذف کار کودک می‌پردازد.

🔺خلاصه عملکرد کمیته‌های مختلف شبکه، واحد ارتباطات و رسانه، همچنین آشنایی با افراد و فعالیت‌های هیأت‌مدیره و تیم اجرایی شبکه در این گزارش آمده است. هم‌چنین گزارش مالی شبکه یاری در سال ۱۴۰۰ نیز به جهت باور به شفافیت در این سند قابل مشاهده است.

📒برای دریافت این گزارش از وب‌سایت ما اینجا کلیک کنید.

#شبکه_یاری_کودکان_کار
#گزارش_عملکرد
@shabakeyari
دختران و پسران درگیر کار کودک

🔻درگیری در کار کودک در تمام سنین بین پسران بیشتر از دختران است. رواج کار پسران بین کودکان ۵ تا ۱۷ ساله تقریباً یک سوم بیشتر از دختران است. در سنین ۱۵ تا ۱۷ سال نیز این فاصله ناشی از جنس همراه با سن رشد می‌کند و پسران دو برابر بیشتر در معرض کارکردن قرار دارند.

🔻مقایسه برآوردهای کار کودکان برای دختران و پسران باید با احتیاط همراه باشد. تعریف کار کودکان که برآوردها بر اساس آن انجام می‌شود معمولاً شامل مشارکت در انجام کارهای منزل که کودکان در خانه خود انجام می‌دهند، نمی‌شود، بخشی از کار کودک که در غالب جوامع بار انجام آن بر دوش دختران قرار دارد.

🔻برآوردهای سال ۲۰۲۰ برای اولین بار شامل نگرشی بر چگونگی تأثیر لحاظ‌کردن کارهای خانه در مجموع برآوردهای کار کودکان و همین‌طور تأثیر برآورد کار کودکان پسر نسبت به دختران است. نتایج قابل توجه است. زمانی که تعریف کار کودک به انجام کار در خانه به مدت ۲۱ ساعت یا بیشتر در هفته را نیز در بر می‌گیرد، رواج کار کودکان در هر دو جنس افزایش می‌یابد اما این افزایش تعداد در دختران بسیار بیشتر است. در نتیجه فاصله رواج کار کودک بر مبنای جنس در این نوع بررسی به نصف تقلیل یافت، یعنی از ۸.۲ درصد به ۶.۱ درصد رسید.

🔻«کارهای خانه» (Household Chores) به خدماتی ارجاع می‌دهد که کودکان بدون دریافت حق‌الزحمه و برای خانواده خود انجام می‌دهند. این خدمات شامل مراقبت از اعضای خانواده، نظافت و انجام تعمیرات کوچک، آشپزی و آماده‌کردن وعده‌های غذایی، شستن و اتوکردن لباس‌ها و جابجاکردن یا همراهی اعضای خانواده تا و از محل کار و مدرسه است.

🎗برگرفته از گزارش ۲۰۲۱ سازمان بین‌المللی کار و یونیسف، ترجمه شده در #شبکه_یاری

فایل گزارش را از وب‌سایت یا کانال شبکه می‌توانید دانلود کنید.

https://ibb.co/zbFF3fr

@shabakeyari
🎗پنجمین کنفرانس جهانی حذف کار کودک

📆۲۵-۳۰ اردیبهشت
📌دوربانِ آفریقای جنوبی (قابل شرکت به صورت مجازی)

🔻پنجمین کنفرانس جهانی حذف کار کودک در حالی برگزار خواهد شد که تنها سه‌سال برای دستیابی به هدف حذف کار کودک تا سال ۲۰۲۵ باقی مانده است. از سوی دیگر طبق هدف ۸.۷ از اهداف توسعه پایدار تنها هشت سال تا هدف حذف کار اجباری در سال ۲۰۳۰ زمان باقی است. در همین حین، جهان نیز در حال بازیابی خود از آثار متعدد همه گیری کووید-۱۹ است که تأثیرات مخربی بر سلامت، رشد اقتصادی، برابری و توسعه اجتماعی داشته است.

🔻در بستر یادشده، پنجمین کنفرانس جهانی فرصتی ارائه می‌دهد تا پیشرفت حاصله به سوی دستیابی به اهداف ۸.۷ ارزیابی شود. هم‌چنین، تجارب مثبتی که بازیگران مختلف در سراسر جهان داشته‌اند به بحث گذاشته شود و خلاءها و اقدامات ضروری برای سرعت‌بخشیدن به حذف کار کودک و کار اجباری شناسایی شود.

👈🏽پنجمین کنفرانس جهانی حذف کار کودک، یک رویداد ترکیبی است. به این معنا که هم به صورت حضوری و هم به صورت آنلاین قابل شرکت برای علاقه‌مندان است. اطلاعات بیشتر به زودی از اینجا قابل دریافت است.

#RaiseYourHandForKids

@shabakeyari
🎗بیانیه شبکه یاری کودکان کار در روز جهانی کارگر

▫️روز جهانی کارگر در حالی فرا می‌رسد که جهان در تلاطم دهشتناکی دست‌وپا می‌زند. فقر، بیکاری و آوارگی میلیون‌ها انسان، حاصل جنگ‌افروزی حاکمانی است که با بی‌تدبیری، زیاده‌خواهی و قلدری، جهان را به ورطه هولناکی سوق داده‌اند. متاسفانه کودکان و زنان اولین قربانیان این کارزار دلخراش و بی‌پایان هستند.

▫️در سالی که در کشورمان سپری کردیم، تن خسته و رنجور کارگران در فشار سهمگین تورم و گرانی، چند برابر شدن یکباره هزینه‌های زندگی، افزایش سرسام‌آور و لجام‌گسیخته هزینه مسکن و سلامت و آموزش و از میان رفتن حمایت‌های اجتماعی سفره کارگران را کوچکتر از همیشه کرده است. کارگران مهاجر در این میان بی‌پناه‌تر از همیشه فشارهای مضاعفی را متحمل شده‌اند. در بحران‌های اقتصادی، هزینه‌های آموزش و تحصیل فرزندان اول از همه از سبد خانوار حذف می‌شود و کودکان به ناچار و علیرغم میل باطنی بخشی از تامین معاش خانوار را عهده‌دار می‌شوند.

▫️شبکه یاری کودکان کار متشکل از ده‌ها نهاد مدنی حامی کودکان کار فرا رسیدن روز جهانی کارگر را به کارگران زحمت‌کش ایران شادباش گفته و ضمن هشدار به مسئولین و متولیان امور در خصوص وضعیت اسفبار اقتصادی و اجتماعی، به شدت نگران خانواده‌های در شرایط دشوار و به خصوص فرزندان این خانواده‌ها است.

🔻ما با استناد به مفاد مصرح در پیمان‌نامه جهانی حقوق کودک که کشور ما در سال ۱۳۷۳ به آن پیوسته و متعهد به اجرای مفاد آن شده است، وظیفه انسانی و مسئولیت اجتماعی خود می‌دانیم مواردی را با تأکید بیشتر از گذشته یادآور شویم:

۱) فشارهای اقتصادی امان مردمان را بریده و به استیصال رسانده است. در این شرایط، خطر افزایش خشونت خانگی، کودک آزاری، ترک تحصیل کودکان و اجبار به اشتغال آنها و در نهایت فروپاشی خانواده‌ها همواره هموطنان عزیزمان را تهدید می‌کند. لذا بر عهده دولت فعلی است با سرعت بیشتری وارد عمل شده و با بهره‌گیری از علم عالمان اقتصادی، افزایش حمایت‌های اجتماعی و رفع موانع توسعه عادلانه اقتصادی و اجتماعی، از شعارزدگی فاصله گرفته و برای بهبود زندگی مردم گام‌های عملی‌تری بردارد.

۲) متاسفانه اخیرا شاهد جریانی در جامعه هستیم که به دنبال عادی‌سازی و عادی‌انگاری کار کودک و رسمیت‌بخشی به آن بعضاً با کلیدواژه کارآفرینی، به ایجاد دکه‌های گل‌فروشی ویژه کودکانِ‌کار‌ و حتی پوشاندن لباس فرم به کودکان کارگر و... اقدام می‌کنند؛ ما ضمن محکوم کردن هرگونه تلاش برای عادی‌سازی کار کودکان، به عنوان دیدبانان مردمی حقوق کودک، خواهان برخورد ریشه‌ای‌ با مسئله کار کودکان و واکاوی علل و پیدایش آن و ارائه راه حل‌های عملی و بهبود وضعیت زندگی خانواده‌های در شرایط دشوار با تأکید بر برابری حقوق ایرانی و غیرایرانی هستیم.

۳) همه‌گیری کرونا و تبعات آن، همچنین بحران اقتصادی حاصل از تحریم‌های بین‌المللی و سوء مدیریت اقتصادی و دلایل دیگری از جمله عدم دسترسی به فناوری و ابزارهای آن باعث شده چند میلیون دانش‌آموز به گفته خود مسئولین، از چرخه رسمی آموزش و پرورش خارج شوند. حال بیم آن می‌رود که با بازگشایی مجدد مدارس شمار قابل توجهی از این کودکان به دلیل تداوم فقر خانواده‌ها، همچنان از تحصیل به دور مانده و چه بسا اکنون مسئولیت تامین بخشی از معاش‌ خانواده‌هایشان را عهده‌دار شده باشند. لذا وزارت آموزش و پرورش مکلف است در اسرع وقت نسبت به وضعیت فعلی این دانش‌آموزان آمار و گزارش شفاف ارائه دهد و برای تحقق حق آموزش رایگان، باکیفیت و قابل دسترس برای همه کودکان این سرزمین اقدام کند.

۴) شبکه یاری کودکان کار از خواست‌های صنفی معلمان حمایت کرده و دلسوزانه تصریح می‌کند راه هرگونه توسعه و آبادانی کشور از مجرای آموزش و پرورش کشور می‌گذرد. حالِ خوب معلمان منجر به حالِ خوبِ فرزندان این کشور شده و در نهایت منجر به توسعه پایدار و عادلانه خواهد شد.

https://ibb.co/TvXgF7G

در وب‌سایت شبکه یاری بخوانید

#شبکه_یاری_کودکان_کار
@shabakeyari
👈بازتاب بیانیه شبکه یاری در خبرگزاری کار ایران (ایلنا)

🔻شبکه یاری کودکان کار متشکل از ده‌ها نهاد مدنی حامی کودکان کار فرا رسیدن روز جهانی کارگر را به کارگران زحمت‌کش ایران شادباش گفته و ضمن هشدار به مسئولین و متولیان امور در خصوص وضعیت اسفبار اقتصادی و اجتماعی، به شدت نگران خانواده‌های در شرایط دشوار و به خصوص فرزندان این خانواده‌ها است...

👈متن کامل بیانیه در خبرگزاری ایلنا

#شبکه_یاری_کودکان_کار
@shabakeyari
🎗بیشتر از یک‌سوم کودکان درگیر کار از مدرسه محروم هستند.

کارهای پرخطر برای کودکان حتی مانع بزرگ‌تری برای حضور در مدرسه است.

🔻این مسأله دورنمای داشتن کار شایسته در بزرگسالی و همچنین کیفیت کلی زندگی آن‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

🔻دلیل یگانه‌ای برای گمارده‌شدن کودکان به کار به جای ورود به مدرسه وجود ندارد؛ در بسیاری از موارد کاری که کودک انجام می‌دهد نیازمند وقت و انرژی زیادی است، به قدری که امکان ورود، ماندن و موفقیت کودک را در مدرسه غیرممکن می‌کند.

🔻در موارد دیگر علت، محرومیت از دسترسی به یک سیستم آموزش با کیفیت و رایگان است.

🔻تصمیم برای تحصیل کودکان می‌تواند به واسطه درک خانواده نسبت به تحصیل و اهمیت آن و درآمد بالقوه کودکان از بازار کار تحت‌تأثیر قرار بگیرد.

🔻کودکانی که مجبورند کار و تحصیل را در کنار هم تجربه کنند عموماً نسبت به هم‌سالان خود که کار نمی‌کنند در رفتن به پایه‌های بالاتر و یادگیری عقب می‌مانند و احتمال ترک تحصیل زودرس‌شان بیشتر است.

🔸برگرفته از گزارش ۲۰۲۱ سازمان بین‌المللی کار و یونیسف، ترجمه شده در #شبکه_یاری (فایل گزارش را می‌توانید از اینجا دانلود کنید)

@shabakeyari
برنامه‌های مشابه در ترکیه با اتکا به تعهدات و پیمان‌نامه‌های بین‌المللی توانسته فعالیت اقتصادی کودکان در این کشور را از ۲ میلیون و دویست و هفتاد هزار کودک در سال ۱۹۹۴ به ۷۲۰هزار کودک در سال ۲۰۱۹ برساند.

بله، #حذف_کار_کودک #ممکن است.

#شبکه_یاری_کودکان_کار

@shabakeyari
📣فراخوان

🎗شبکه یاری کودکان کار به رسم سال‌های گذشته در آستانه روز جهانی مبارزه با کار کودکان رخداد ویژه‌ای را برگزار خواهد کرد. در این برنامه دو روزه که آنلاین و همگانی برگزار خواهد شد به هم‌اندیشی، نقد و گفتگو در حوزه کار کودک خواهیم پرداخت و تلاش خواهیم کرد از جدیدترین روندها، تجربه‌ها و پژوهش‌ها در این حوزه مطلع شویم.

🔸امسال مشتاق آشنایی و یادگیری از فعالانی هستیم که کمتر از آن‌ها شنیده‌ایم. بنابراین اگر:

▫️پژوهشی در ارتباط با محورهای ذکرشده در پوسترِ فراخوان انجام داده‌اید،
▫️تجربه‌ای قابل ارائه از فعالیت در راستای حذف کار کودک یا احقاق حقوق کودکان کار داشته‌اید،
▫️نقدی بر رویه‌ها و برنامه‌های جاری بین‌المللی، ملی یا منطقه‌‌ای علیه کار کودک دارید، یا
▫️کنشگران و صاحب‌نظرانی در این زمینه می‌شناسید،

🔸در ارتباط باشید:

در واتس‌اپ:
📱 +۹۸ ۹۲۰ ۴۱۰ ۲۶۵۳
📧 [email protected]

🔸شبکه یاری پذیرای خلاصه مکتوب تجربه‌ها و پژوهش‌ها با تمرکز ویژه بر فعالان و صاحب‌نظران از مهاجران، اقلیت‌های قومی و شهرهایی است که مساله کار کودک در آنها جدی است.

🗓مهلت فراخوان: ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱

@shabakeyari
«چهره زنانه جنگ»

این مطلب در مجله زنان امروز به چاپ رسیده و در آن از کمپین #ما_کنار_ما و مجموعه #روایت‌ها ی شبکه یاری که در حمایت همه‌جانبه از پناه جویان افغانستانی و حق بقا و حیات کودکان مهاجر به راه افتاده است هم یاد شده‌است.

#بازنشر

🖋️سپیده سالاروند

مواجهۀ بی‌واسطه با ظلم و شنیدن درد دیگران بار سنگینی بر دوش آدم می‌گذارد. نمی‌توانی شنوندۀ صِرف باشی. می‌خواهی طغیان کنی. از دنیایی که در آن زندگی می‌کنی متنفر می‌شوی. می‌خواهی همه‌چیز را زیر و رو کنی. اما از طرفی حالا عددها و آمارها چهره و صدا دارند، انیس را می‌شناسی، فریبا را می‌شناسی، می‌خواهی کمک کنی، به‌دنبال حداقل‌ها می‌روی. حداقل‌هایی که فراهم‌کردن‌شان اصلاً کار راحتی نیست، به‌خصوص که صاحبان قدرت شرایط را برای حضور آنان چندان تسهیل نمی‌کنند.

«چهره زنانه جنگ» تجربه زنان افغانستانی پس از قدرت‌گیری طالبان را روایت می‌کند. زنانی که ناچار به ترک وطن و عبور پر مخاطره از مرزها شدند. او در این مقاله از گفتگوهایش با پنج زنی نوشته که «از خانه‌هایشان چیزی باقی نمانده بود یا هر چه داشتند فروخته و خرج قاچاق‌بر کرده بودند تا خودشان را به جایی امن برسانند».

▫️این مطلب را در سایت «زنان امروز» بخوانید.

http://zananemrooz.com/article/چهره-زنانه-جنگ/

@shabakeyari
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎗
این جمله‌ها را کامل کنید.

کودکان باید ....
کودکان حق دارند ...
کودکان نباید مجبور باشند ...

#حذف_کار_کودک تنها در کنار حمایت و دفاع از #حق_کودکی است که معنا دارد.

این ویدئو در حاشیه کنفرانس جهانی حذف کار کودک تولید شده است.

#شبکه_یاری

@shabakeyari
#حق_مسکن برای کودکان

🎗نقشه تغییر توان اجاره‌نشینی در تهران

▫️کاهش توان اجاره‌نشینی بخشی از تجربه روزانه مردم تهران در دهه اخیر بوده است و ماه به ماه طبقات درآمدی بیشتری توان سکونت در تهران را از دست داده و مجبور به ترک این شهر و سکونت و در حواشی آن می‌شوند. در این نقشه سعی شده است با استفاده از داده‌های مرکز آمار که به صورت فصلی میانگین میزان اجاره‌بها و قیمت آپارتمان را به تفکیک مناطق شهر تهران منتشر می‌کند و با حساب ضریب افزایش حقوق که به صورت سالیانه با تصویب هیئت وزیران اعمال می‌شود، تغییرات توان اجاره‌نشینی از سال ۱۳۸۸ به نمایش در آورده شود.

https://alitayebi.github.io/maps/rent/

#شبکه_یاری_کودکان_کار

@shabakeyari
🎗«هر جنگی جنگ عليه كودكان است» در امتداد «ما كنار ما»

✍🏽 قاسم حسنی، عضو هیأت‌مدیره #شبکه_یاری

در این یادداشت قاسم حسنی از هیات مدیره شبکه یاری ترسیم می‌کند که چگونه موضع ضد جنگ شبکه یاری در ارتباط با اوکراین با نام #هرجنگی_جنگ_علیه_کودکان_است و کمپین #ما_کنار_ما که در حمایت همه‌جانبه از مهاجران و پناهجویان و پناهندگان #افغانستان به راه افتاد در امتداد هم هستند.

🔻در پی حملۀ نظامی ارتش روسيه به اوكراين در ماههای پايانی سال گذشته، شبكه ياری كودكان كار كه نهادی است متشكل از تشكل‌های مردم‌نهاد فعال در حمايت از كودكان كار، با شعار «هر جنگی، جنگ عليه كودكان است» و با يادآوری آسيب‌پذيری كودكان در همۀ جنگ‌ها، بر موارد زیر تأکید کرد:

▪️ضرورت پذيرش پناهجويان در ديگر كشورها بدون در نظر گرفتن نژاد و قوميت و سلسله‌مراتب اجتماعی-اقتصادی

▪️ضرورت گسترش همبستگی‌های بين‌المللی برای مقابله با ديگری‌ستيزی و پايان دادن به جنگ و خشونت در اوكراين، افغانستان، فلسطین، یمن و…

▪️دعوت از نهادها و تشكل‌های جامعه مدنی ايران و ديگر كشورها برای پيوستن به صدای متكثر ضدجنگ در حمايت از كودكان

🔻اين نگاه به موضوع بدون آن كه بخواهد به موضع‌گيری‌های سياسی ورود كند و يا يكی از طرفين دعوا را مورد تأييد يا تكذيب قرار دهد، اساساً بر حق كودكی تأكيد ورزیده و اين كه همۀ جنگ‌ها قبل از هرچيز زيرساخت‌های حمايتی را كه كشورها به سختی برای كودكان خود فراهم كرده‌اند، نابود می‌سازد و سرنوشت كودكان را براي هميشه دچار تباهی می‌سازند. از اين رو ضرورت دارد كه همۀ دولت‌ها به پاس حقوق كودكان چاره‌ای انديشيده و برای هميشه استفاده از جنگ به عنوان يك راه‌حل را كنار بگذارند...

این یادداشت را در Instant View یا وب‌سایت شبکه یاری بخوانید.

@shabakeyari
2025/02/19 07:43:35
Back to Top
HTML Embed Code: