Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
20417 - Telegram Web
Telegram Web
صفحه نخست روزنامه شهروند‌
یکشنبه سی‌‌ویکم فروردین ماه ۱۴۰۴

📌 خبرهای روزنامه شهروند را از
اینجا بخوانید.


🆔️ @Shahrvandonline_ir
با انگیزه و پرانرژی؛ در مسیر ایمنی

سیما فراهانی
| یکی از برخورد محترمانه اعضای جمعیت هلال‌ احمر می‌گوید و دیگری احساس امنیتی که با دیدن آرم هلال‌ احمر در محورهای مواصلاتی دارد را توصیف می‌کند. مسافران که از نقاط مختلف به پست‌های نوروزی هلال‌ احمر مراجعه می‌کردند، همگی از ریزترین تا بزرگترین اقدامات این جمعیت، به شدت رضایت داشتند. در طول سالیان گذشته، همواره چادرها و پست‌های هلال‌ احمر در محورهای مواصلاتی، به ویژه در ایام نوروز، نقش بسیار مهمی در تأمین ایمنی و رفاه مسافران داشته‌اند. این فعالیت‌ها به‌طور ویژه در ایام تعطیلات نوروزی با حجم ترافیک در جاده‌ها افزایش می‌یابد. پست‌ها و چادرهای هلال‌ احمر در ایام نوروز و در محورهای مواصلاتی نقش حیاتی در تأمین ایمنی و رفاه مسافران دارند. این پست‌ها نه‌تنها خدمات امدادی ارائه می‌دهند بلکه به‌عنوان یک کانال اطلاع‌رسانی و آموزشی برای مسافران عمل می‌کنند. از این‌ رو، حضور فعال هلال‌ احمر در جاده‌ها به کاهش حوادث، افزایش امنیت و سلامت مسافران و حتی ایجاد حس همبستگی اجتماعی کمک می‌کند.

📌 لینک خبر

🆔️ @shahrvandonline_ir
رونمایی از نسل آینده هلال احمر

مریم رضاخواه
| در فروردین‌ماه، با آغاز مرحله استانی المپیاد آماده، شور، هیجان و انگیزه در فضا موج می‌زند؛ دانش‌آموزان داوطلب متوسطه اول از ۳۱ استان کشور، با لباس‌های متحدالشکل هلال‌احمر، پا به میدان رقابتی گذاشته‌اند که در آن برنده، نه فقط کسی است که مهارت بیشتری دارد، بلکه آن‌که دلش بیشتر برای انسان‌ها می‌تپد.

💢 هدف از برگزاری این مسابقات، آموزش عملی مهارت‌های امدادی در شرایط بحرانی به دانش‌آموزان است. از پناه‌گیری ایمن و انتقال مصدوم گرفته تا مهارت‌های پیچیده‌تر مانند احیای قلبی ریوی و پانسمان، همه و همه در این رقابت‌ها آزموده می‌شود. این مسابقات نه تنها فرصت مناسبی برای یادگیری است، بلکه با ترویج روحیه نوع‌دوستی، خودامدادی و دگرامدادی، به شرکت‌کنندگان این پیام را می‌دهد که در مواجهه با بحران‌ها، فرد به تنهایی نمی‌تواند پاسخ‌گوی مشکلات باشد، بلکه همکاری جمعی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی راه‌حل اصلی است.

📌 لینک خبر

🆔️ @shahrvandonline_ir
صفحه نخست روزنامه شهروند‌
دوشنبه یکم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴

📌 خبرهای روزنامه شهروند را از
اینجا بخوانید.


🆔️ @Shahrvandonline_ir
با همه سختی‌ها، می‌خواهم اینجا بمانم

فرشته کیانی| مراقبت‌های بهداشتی در نوار غزه خود قربانی جنگ ١٨ ماهه اسرائیل علیه فلسطینیان است. در این میان پزشکانی هستند که زیر آتش جنگ در تلاشند به آسیب‌دیدگان کمک کنند. «بی‌بی‌سی» در گزارشی، یک روز کاری دکتر «ویسام سوکار»، پزشک عمومی، را در غزه توصیف کرده است. او در درمانگاه پزشکان بدون مرز (MSF) بیماران را مداوا می‌کند.

📌 لینک مطلب

🆔️ @shahrvandonline_ir
آوارگان در محاصره مرگ

فرشته کیانی
| «غزه جهنم روی زمین است؛ جایی که گذراندن زندگی روزمره به ماموریتی بی‌پایان برای بقا تبدیل شده است. مردم در آوارگی دائمی زندگی می‌کنند و از ابتدایی‌ترین نیازها از جمله غذا، آب، دارو و سرپناه محرومند.»؛ این جملات «آدریان زیمرمان»، مقام ارشد کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، است در توصیف این روزهای غزه. فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر در اراضی اشغالی فلسطین، هم وضعیت کنونی غزه را ویرانگر و فاجعه‌بار دانست و گفت: «٩٠ درصد فلسطینی‌ها در غزه از ناامنی آبی و غذایی رنج می‌برند و به دارو هم دسترسی ندارند.» رژیم صهیونیستی با شکستن توافق آتش‌بس ژانویه ٢٠٢٥با حماس، از دوم مارس راه ورود همه کمک‌ها به غزه را مسدود و این باریکه را به معنای واقعی کلمه محاصره کرد؛ به‌گونه‌ای که وضعیت این منطقه اکنون به‌قدری وخیم است که به گفته رسانه‌های غربی از آغاز جنگ تاکنون بی‌سابقه بوده است. از ١٨ مارس هم حملات هوایی و زمینی اسرائیل به غزه از سر گرفته شد و هر روز هم ادامه دارد.

📌 لینک مطلب

🆔️ @Shahrvandonline_ir
فروپاشی صهیونیسم از درون جامعه اسرائیل

راضیه زرگری| در اسرائیل، مفهوم صهیونیسم به دو واقعیت سیاسی با دیدگاه‌های اخلاقی و اعتقادی کاملا متضاد تبدیل شده است. متحدان سفت و سخت نتانیاهو حالا یکی یکی پشتش را خالی می‌کنند و سیاست هایش را زیر سوال می برند. آنها حالا به شدت نگران مهاجرت همیشگی طبقه متوسط جامعه اسرائیل هستند؛ طبقه ای که ثروت دارد ، ستون فقرات اقتصادی این رژیم محسوب می شود و گارانتی حمایت های خارجی صهیونیسم است. عابد ابو شاعده، تحلیلگر سیاسی، به بررسی تعارضات و تناقض های رو به افزایش در میان دیدگاه های صهیونیستی در بدنه سیاسی اجتماعی رژیم اسرائیل پرداخته و در سرمقاله میدل‌ایست‌آی نوشته است:«منتقدان نخست وزیر نگرانند که با محکم‌تر شدن نفوذ راستگرایان یهودی بر دولت، طبقه متوسط تل‌آویو پا به فرار بگذارد. »

📌لینک مطلب

🆔️ @Shahrvandonline_ir
رکوردداران زمان در مسابقات امدادی

سیما فراهانی|
سال‌ها در جمعیت هلال‌ احمر، فعالیت کردند. نجات دادند، کمک کردند و بدون هیچ چشمداشتی خطر را به جان خریدند. در میان غوغای حوادث و در لحظاتی که امید رنگ می‌بازد، این امدادگران با حضور در صحنه، قلب‌ها را روشن می‌کنند. آنها نه تنها یک امدادگر، بلکه نمادی از ایثار، شجاعت و انسانیت هستند. سال‌ها خدمت در هلال‌ احمر، از آنها شخصیتی ساخته که در سخت‌ترین شرایط، آرامش را به مصیبت‌دیدگان هدیه می‌دهند. دستان توانمندشان، مرهمی است بر زخم‌های جسمی و روحی هموطنان. لبخند مهربانشان، در اوج ناامیدی، جانی دوباره می‌بخشد. آنها تنها به نجات جان انسان‌ها بسنده نمی‌کنند، بلکه با صبر و حوصله، به دردهایشان گوش می‌دهند و با همدلی، باری از غم‌هایشان برمی‌دارند. مصطفی طرفی و محسن کیانی، فرشتگان نجاتی هستند که بی‌منت و بی‌دریغ، خود را وقف خدمت به مردم کرده‌اند. حالا هم کسب مقام اول در مسابقات کشوری امداد، گواهی بر تبحر و مهارت آنها در انجام وظایفشان است.

📌 لینک مطلب

🆔️ @shahrvandonline_ir
صفحه نخست روزنامه شهروند‌
سه‌شنبه دوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴

📌 خبرهای روزنامه شهروند را از
اینجا بخوانید.


🆔️ @Shahrvandonline_ir
رقابت خلاقیت در بندر انزلی

مریم رضاخواه
| از نخستین ساعات بامداد ۳۱ فروردین، شور و جنب‌وجوش خاصی در اردوگاه مهر بندرانزلی موج می‌زند؛ جایی که حالا میزبان جمعی از خلاق‌ترین و متعهدترین مربیان حوزه کودک در کشور شده است. مربیانی از گوشه‌وکنار ایران، هر یک با کوله‌باری از تجربه، خلاقیت و عشق به کودک، گرد هم آمده اند تا در مرحله کشوری نخستین جشنواره مهارت‌محور «تدریس ماهرانه» بدرخشند. جشنواره‌ای که تنها یک رقابت ساده نیست؛ فرصتی است برای دیدن، یاد گرفتن و به اشتراک گذاشتن شیوه‌هایی نو از آموزش بشردوستی، امداد و مهارت‌های زندگی. اینجا، همه آمده اند تا نشان دهند چطور می‌شود قلب کودک را با بازی و قصه و نمایش، به دنیای مهربانی گره زد بندرانزلی، فقط میزبان یک رویداد نیست؛ آغازگر حرکتی است برای بازتعریف آموزش کودک در هلال احمر، با تکیه بر خلاقیت، انسان‌دوستی و مهارت‌محوری.

📌 لینک مطلب

🆔️ @shahrvandonline_ir
صفحه نخست روزنامه شهروند‌
چهارشنبه سوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴

📌 خبرهای روزنامه شهروند را از
اینجا بخوانید.


🆔️ @Shahrvandonline_ir
صفحه نخست روزنامه شهروند‌
شنبه ششم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴

📌 خبرهای روزنامه شهروند را از
اینجا بخوانید.


🆔️ @Shahrvandonline_ir
نغمه‌های کوچک، پیام‌های بزرگ

مریم رضاخواه|
از دل کلمات، از دل نغمه‌ها، گاهی صدایی برمی‌خیزد که فراتر از واژه‌ها، قلب‌ها را به هم پیوند می‌زند. «آوای هلال» یکی از همین صداهاست؛ پژواکی که از حنجره‌های نوجوانان این سرزمین برخاسته تا روایت‌گر صلح، همدلی، ایثار و بشردوستی باشد.
در روزهایی که جهان گاه پر از هیاهوی نفاق و فاصله است، نوجوانانی از گوشه‌گوشه ایران، با زبان سرود به میدان آمدند تا از دوستی بخوانند، از کمک‌رسانی بگویند و با امید بسازند. این بار، زبان آموزش امداد و بشردوستی نه در قالب کتاب و کلاس، که در قالب گروه‌های سرود دانش‌آموزی جاری شد؛ نوایی گرم، خودجوش و مؤثر. جشنواره سرود «آوای هلال» به همت معاونت پیش‌دبستانی و دانش‌آموزی سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر و از دل شبکه تعاملی «هلالیتا» متولد شد؛ شبکه‌ای در بستر پیام‌رسان داخلی ایتا که در مدت کوتاهی از ۲۰۰ عضو اولیه به جمعی بالغ بر ٣١ هزار دانش‌آموز از سراسر کشور رسید.

📌 لینک مطلب

🆔️ @shahrvandonline_ir
سراسر نژادپرستانه در قرن بیست‌و‌یکم، مقابل چشم جهان!

فرشته کیانی
| رژیم صهیونیستی از دیرباز به دنبال پاکسازی قومی در سرزمین‌های فلسطینی بوده است؛ از همان سال ١٩٤٨ که سرزمین فلسطینیان را اشغال و صدها هزار تن از آنان را برای همیشه آواره کرد و اینگونه بود که ١٤ می این سال، روز تشکیل این رژیم و اخراج و آوارگی فلسطینیان از سرزمین خود به عنوان روز «نکبت» شناخته شد. اشغالگران از آن زمان به بعد، این هدف را ادامه داده‌اند، از جمله در کرانه باختری، با ایجاد صدها شهرک‌ و پاسگاه غیرقانونی. رژیم صهیونیستی اکنون هم با محاصره همه‌جانبه غزه و ادامه دادن جنگ، به دنبال تحقق کامل همان هدف است. «میدل‌ایست‌آی» در مطلبی به استراتژی پنج مرحله‌ای اسرائیل برای پاکسازی قومی در فلسطین پرداخته و نوشته است: «در صورتی که طرح اسرائیل در نهایت شکست بخورد که جامعه بین‌المللی امیدوار است چنین شود، میراثی خطرناک از خود به جا خواهد گذاشت: طرحی در قرن بیست‌و‌یکم برای پاکسازی قومی».

📌 لینک مطلب

🆔️ @shahrvandonline_ir
طبیعت از ما انتقام می‌گیرد؟

فرشته کیانی
| سال ٢٠٢٤، #گرما بیداد کرد. در این سال میانگین دمای جهانی برای نخستین‌بار بیش از ١,٥ درجه سانتیگراد (٢.٧ درجه فارنهایت) بالاتر از سطح قبل از صنعتی شدن بود. دانشمندان علوم اقلیمی می‌گویند که بدون تلاش جدی برای مهار انتشار گازهای گلخانه‌ای، این روند گرمایش قرار است تا پایان این قرن ادامه یابد. با وجود رشد چشمگیر استفاده از باد، خورشید و دیگر منابع انرژی تجدیدپذیر، اما انتشار گازهای گلخانه‌ای در جهان کاهش نمی‌یابد. با توجه به روند کنونی، کارشناسان می‌گویند که میانگین دمای جهانی مطمئنا تا سال ٢١٠٠ از ٢ درجه سانتیگراد (٣.٦ درجه فارنهایت) فراتر خواهد رفت. حتی در سطوح فعلی گرم‌شدن زمین، بلایای مرتبط با آب‌وهوا در حال افزایش است و #خشکسالی، سیل، طوفان و #آتش‌سوزی را در کشورهای سراسر جهان افزایش می‌دهد. «اندیشکده شورای روابط خارجی» آمریکا، نگاهی به تاثیر تغییرات اقلیمی بر قاره‌های مختلف جهان انداخته است.

📌 لینک مطلب

🆔️ @shahrvandonline_ir
صفحه نخست روزنامه شهروند‌
یکشنبه هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴

📌 خبرهای روزنامه شهروند را از
اینجا بخوانید.


🆔️ @Shahrvandonline_ir
ذخایر غذای غزه تمام شد

راضیه زرگری
| اتمام ذخایر غذایی برنامه جهانی غذا در غزه به دلیل تداوم بسته بودن گذرگاه‌های مرزی، یعنی روزشمار مرگ میلیون ها انسان بی پناه در باریکه غزه. برنامه جهانی غذای سازمان ملل متحد (WFP) تمامی ذخایر غذایی خود را برای خانواده‌ها در غزه به اتمام رسانده است. مدیر اجرایی برنامه جهانی غذا می گوید اسرائیل به وضوح در حال گرسنه نگه داشتن ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در #غزه است، و این اقدام‌ها به طور مستقیم با جان فلسطینیان غزه مرتبط است.

📌 لینک مطلب

🆔️ @shahrvandonline_ir
نبرد در دل آتش و دود برای نجات جان‌ها

سیما فراهانی
| شرایط محیطی به شدت نامساعد بود، آوارهای سنگین و پراکنده، دود غلیظ و خطرات احتمالی ناشی از انفجارهای بعدی، همه و همه بر دشواری کار افزودند. نیروهای امدادی باید با دقت و سرعت عمل می‌کردند، زیرا هر ثانیه ممکن بود به معنای نجات یا از دست دادن جان یک انسان باشد. آنها فداکاری را در گرم‌ترین نقطه جنوب کشور، تمام کردند. در پی وقوع یک انفجار مهیب که در روزهای اخیر مردم را تحت تأثیر قرار داد، تیم‌های امدادی و نجاتگر با تمام توان خود به محل حادثه اعزام شدند تا یکی از دشوارترین ماموریت‌های خود را اجرا کنند. با آغاز آواربرداری و عملیات نجات، نیروهای امدادی با همبستگی و همکاری بی‌نظیر، به تلاش برای نجات جان افراد زیر آوار و کمک به مصدومان پرداختند. تیم‌های امدادی با عزم و اراده‌ای قوی، در برابر شرایط دشوار ایستادگی کردند و به کمک هم‌وطنان خود شتافتند.

📌 لینک مطلب

🆔️ @shahrvandonline_ir
صفحه نخست روزنامه شهروند‌
دوشنبه هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴

📌 خبرهای روزنامه شهروند را از
اینجا بخوانید.


🆔️ @Shahrvandonline_ir
نوای پرشور امید، مهربانی و با هم بودن

مریم رضاخواه
| رنگین‌کمانی از فرهنگ‌ها و نواها، صحنه جشنواره «آوای هلال» را تسخیر کرد، جایی که نوجوانان، نه با زبان، بلکه با قلب‌هایشان سرود خواندند؛ از گیلانِ سبز تا خوزستانِ صبور. هر گروه، قصه‌ای داشت برای گفتن؛ قصه‌ای از همبستگی، از فداکاری، از عشقی که مرزها را درمی‌نوردد. این فقط یک جشنواره سرود نبود، تابلوی زنده از انسانیت بود که به همت سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر برگزار شد. نوجوانانی که هنوز رد پای کودکی در چهره‌هایشان دیده می‌شد، پشت میکروفون‌ها می ایستادند تا درد همنوع را فریاد بزنند. اینجا، موسیقی فقط یک نُت نبود؛ یک سلاح بود، سلاحی برای مبارزه با تبعیض، با نابرابری، با بی‌تفاوتی. اینجا، سرود فقط یک آواز نبود؛ یک تعهد بود، تعهدی برای کمک به نیازمندان، برای یاری رساندن به آسیب‌دیدگان، برای همبستگی، برای دوستی. این نوجوانان، سربازان خط مقدم انسانیت بودند که با تمام وجود، تلاش ‌کردند پیام هلال احمر را به گوش همگان برسانند؛ پیامی که می‌گفت: “هنوز هم می‌توان امید داشت، هنوز هم می‌توان مهربان بود، هنوز هم می‌توان با هم بود.»

📌لینک مطلب

🆔️ @Shahrvandonline_ir
2025/07/14 03:42:22
Back to Top
HTML Embed Code: