Telegram Web
حکایت نوشتن به بهانه هفته کتاب ؛
اینها بخشی از آثار من هست اولین طرح پژوهشی که سال ۹۰ انجام دادم آن موقع هوشمندسازی اینطور گسترش نیافته بود یادم هست حق الزحمه اش را گرفتم ، طرح برگزیده کشوری هم شد ،جایزه اش را هم گرفتم ، یک مقاله هم ازش استخراج کردم که در همایش ملی آموزش به صورت سخنرانی ارائه شد اما هیچ وقت در هیچ جلسه ای برای سفارش دهنده بکار برده نشد و تبیین نشد ، طرح های دیگرم را با سازمان های دیگر انجام دادم ، ذوق انتشار تکنیک تحلیل محتوا به عنوان اولین تالیف شیرین بود و البته دید مرا نسبت به نشر واقع بین تر کرد ، دومی پژوهش آسان بود که دوبار تکرار چاپ شد و بعدی به همره یک تیم ۱۵ نفره ، یکی دیگر هم زیر چاپ است و یکی هم در حال نگاشت ، موضوعش بماند تا بعد ، اما اکنون می پرسم که چه ؟ در نشر علم و فعالیت های علمی و پژوهشی خیلی کار داریم ، آسیب‌های زیادی متوجه فعالیت های علمی است از جهت گیریهای متعصبانه تا تا بُخل های بسیار رذل و پست .
بگذریم این پست صرفا جهت خودستایی بود و باید بدانید مقالات زیادی هم بود که نشد جهت ریا اینجا منتشر کنم
هفته کتاب مبارک
Forwarded from شناخت
🔸 تمایل به مهاجرت در ایران و جهان
براساس آخرین گزارش گالوپ و پیمایش ارزش‌ها و نگرش‌های ایرانیان

✍️ بررسی داده‌های جهانی و ملی درباره تمایل به مهاجرت نشان می‌دهد که وضعیت ایران در مقایسه با جهان قابل تأمل است. میانگین جهانی تمایل به مهاجرت دائم برابر با ۱۶٪ است، در حالی که این شاخص در ایران در سال ۱۴۰۲ به ۳۸.۶٪ رسیده است. این رقم در میان جوانان ایرانی (۱۵ تا ۲۹ ساله‌ها) به ۵۴.۱٪ می‌رسد.

بر اساس داده‌های گالوپ در سال ۲۰۲۳، آفریقا (۳۷%)، آمریکای لاتین (۲۸٪) و خاورمیانه (۲۶٪) بیشترین میزان تمایل به مهاجرت را دارند. از سوی دیگر، محبوب‌ترین مقاصد مهاجرت در جهان عبارتند از: آمریکا (۱۸%)، کانادا (۹٪)، آلمان و استرالیا (۵٪).

در ایران نیز روند تغییرات تمایل به مهاجرت از سال ۱۳۸۲ تا ۱۴۰۲ صعودی بوده است، به‌طوری‌که این شاخص از ۱۴.۷٪ در سال ۱۳۸۲ به ۳۸.۶٪ رسیده است.

🔅 می‌توان شناخت!

#شناخت_اجتماعی

| اینستاگرام | توییتر | ایتا |


@shenaakht_center
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📽شرح کوتاهی از نظریه هندسه دیالکتیکی توسط دکتر ح.ا. تنهایی

💢شرح و بررسی کاربست نظریه هندسه دیالکتیکی به مناسبت روز ملی #علوم_اجتماعی ۱۴۰۳، در پنل‌ تخصصی جامعه‌شناسی تفسیری (یکشنبه ۱۱ آذرماه ۱۴۰۳) و پنل تخصصی جامعه‌شناسی‌ درمانی (سه‌شنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۳) صورت می‌گیرد.

#ح_ا_تنهایی
#جوامع_برون‌ساخت
#جوامع_درون‌ساخت
#هندسه_دیالکتیکی #نظریه_تفسیری_پرگمتیستی
#شیکاگوی_ایرانی
#جامعه‌شناسی_تفسیری
#جامعه‌شناسی_نظری
#جامعه‌شناسی_درمانی
@hatanhai
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
به مناسبت هفته پژوهش برگزار می گردد
مقاله نویسی به کمک هوش مصنوعی
شش ساعت
در اسکای روم
مدرس دکتر الحسینی
کسب اطلاع بیشتر و یا ثبت نام در تلگرام
@avaresearch
چطور شایعات را تشخیص دهیم ؟

📌1.منبع (رفرنس): به عنوان مهمترین و اصلی‌ترین نکته‌ای که باید درباره‌ی درستی یک مطلب توجه کنید داشتن منبع معتبرست. قاطعانه باید گفت اگر مطلبی منبع معتبر نداشت به راحتی باور نکنید! اگر خبر مهمی در جریان باشد رسانه‌های معتبر براحتی از آن نمی‌گذرند.

📌2.قطعه فیلم و تکه عکس اصلی‌ترین ابزار شایعه‌سازها: یک عکس همان قدر که به اندازه‌ی هزار خط نوشته حرف دارد میتواند هزار شایعه نیز به همراه داشته باشد. زاویه‌ی خاص فیلمبرداری یا عکسبرداری، مشخص نبودن اتفاقات قبل و بعد از آن تکه‌ی جدا شده از فیلم، ربط دادن عکس به مطلب نامرتبط، دستکاری عکس و فیلم (فتوشاپ)، کیفیت‌های پایین و نامشخص بودن جزئیات و… فرصت را برای داستان‌سرایی و شایعه‌پردازی روی آن ایجاد می‌کند. عکس کودکی که مار داخل سرش است، یا فیلم سجاده‌ی نماز خوان نمونه‌هایی از این شایعه بودند.

📌3.قسم دادن، التماس کردن، وعده‌دادن، ارعاب و یا تهدید برای انتشار مطلب! اعلام زمان‌های نسبی به جای ذکر تاریخ مشخص: یک‌ساعت پیش، دیشب، امروز، به تازگی، از فردا، آخرین دستاوردها و … برای مثال بیش از سه سال است که شایعه‌ی «به تازگی گوگل برای تغییر نام خلیج فارس رای‌گیری اینترنتی گذاشته است». یا «آخرین تحقیقات دانشمندان ژاپنی…»

📌4.عباراتی که نشان می‌دهد رازی مخوف یا سندی فوق‌محرمانه کشف شده است: (شرکت‌های دارویی برای کم نشدن سودشان نمیگذارند شما بدانید لیمو همه بیماریهای لاعلاج را درمان میکند!)،‌یا نامه‌ی فوق‌محرمانه و مسقیم درباره‌ی زلزله‌ی تهران! «توهم توطئه» نیز می‌تواند در این دسته جای گیرد.

📌5.جملات خبری شبه‌علم و مبهم: دانشمندان کشف کرده‌اند، آخرین دستاوردهای پزشکی نشان می‌دهد. کدام پزشکان؟ کدام دانشمندان؟! عرفان کوانتومی، قانون راز،‌ شعور آب و … نمونه‌هایی از این ادعا هستند.

📌6.ارجاع دروغین خبرهای ناشنیده به خبرگزاری‌های بسیار مشهور و معتبر برای اعتبار بخشی به مطلب: در اینگونه مطالب به صورت خیلی کلی نوشته میشود منبع: BBC ،CNN، پلیس فتا،…

📌7.ارجاع به منابع غیرواقعی با اسمهای عجیب و غریب و پرابهت: (شبکه‌ی خبری Alien News  فرانسه، تیم دکتر چوانگ در مرکز توکیو!)


📌8.تبلیغ یا ضدتبلیغ عقیدتی و نژادپرستانه برای یک فرقه‌ی خاص: (۹۰ نفر وهابی…، دانشمندی که شیعه شد، یک بهایی…)


📌9.تحریک شدید احساسات از طریق اغراق در داستان‌های ساختگی غم‌انگیز، عکس‌های دلخراش، روابط عاطفی انسانی، تهدیدات مربوط به سلامتی، تحریک حس وطن‌پرستی یا اعتقادات مذهبی و …

📌10.عدم ارتباط منطقی و تخصصی منبع با متن: (رئیس مرکز «قلب» ژاپن گفته است سیگنال موبایل برای «مغز» مضر است!)

📌11.اینترنت و گوگل منبع نیستند! اینها ابزارهای ارتباطی و جستجو هستند. هرچیزی در آن پیدا شود درست نیست حتی اگر در چندین جای آن تکرار شده بود. انگلیسی بودن متن یک مطلب نیز به معنی معتبر بودنش نیست!

📌12.«آیا میدانید»ها! نادانسته‌های حتی کوچک و سطحی جهان آنقدر زیاد است که تشخیص راست و دروغ بودن آن‌ بسیار مشکل است مگر آنکه منبع معتبر داشته باشند. پیشنهاد می‌کنیم زیاد آن‌ها را باور نکنید چون تقریبا در بیشتر آن‌ها همه‌ی نشانی‌های یک شایعه از جمله نداشتن منبع را خواهید دید!

📌13. شاهدان غیبی! همه ما افرادی را دیده‌ایم که در دفاع از یک ادعای عجیب خواهند گفت: «یکی از دوستان یا نزدیکانم با چشم خودش دیده است!». برای احترام به شعور خودتان هم که شده درخواست کنید با آن شخص سوم ملاقات کرده و حقیقت را از زبان خودش بشنوید و کشف کنید که واقعیت ماجرا چه بوده است؟

📌14.شیوه‌ی نگارش و سطح علمی‌بودن: اشتباه املایی و نگارش شتابزده و غیرحرفه‌ای در نوشته‌های بسیاری از شایعه‌پردازان که بیشترشان از اقشار کم‌سواد هستند رایج است.

📌15.فصل بازار داغ شایعه را بشناسید! خیلی از شایعات موسمی هستند و ناگهان سر از خاک بیرون می‌آورند! شایعه‌پردازان منتظر فرصت هستند تا متناسب با رویدادها و خبرهایی که منتشر می‌شود شروع به چرندپراکنی کنند. اگر کمی به اخبار جامعه آگاه باشید می‌توانید خود را برای هجوم شایعات فصلی آماده کنید.

📌16.فریب ظاهر زیبا را نخورید: داشتن عکس‌ها و ظاهر گرافیکی زیبا یا تدوین یک ویدئوی حرفه‌ای برای یک شایعه دلیلی برای واقعی بودن آن نیست. بسیار دیده شده است که برای مطالب کاملا اشتباه و چرند تصاویر گرافیکی زیبا یا حتی ویدئو ساخته اند و افراد فریب ظاهر آن را خورده اند..
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
دوره آموزش و مهارت افزایی کاربرد هوش مصنوعی در مقاله نویسی
دو جلسه آنلاین
کلاس ها جمعه می باشد و با هماهنگی مخاطبان
دوره ضبط خواهد شد
هزینه دوره ۳۰۰ هزار تومان
برای ثبت نام در تلگرام به نشانه زیر پیام دهید
@Avaresearch


این دوره به مناسبت هفته پژوهش برگزار می شود و عواید حاصل از آن در جهت کمک به تحصیل دانش آموزان با نیازهای ویژه صرف خواهد شد
حس و حالم شبیه تهران است
با هوایی به عشق آلوده...

حل بحران نمی کنی...چه کنم؟
از قدیم عادتت همین بوده...!

وای از خانه ای که درطرح است
آه از کوچه ای که فرسوده...

#آلودگی_هوا
دوستان این دوره با نیت کمک به دانش آموزان بی بضاعت تدارک دیده شده و عواید آن به این امر اختصاص می یابد . در صورت تمایل ،شرکت کنید و یا در انتشار آن همکاری کنید .
دو جلسه
آنلاین
ارائه فیلم دوره پس از کلاس
جهت کسب اطلاع بیشتر و یا ثبت نام در تلگرام یا ایتا پیام دهید
@avaresearch
برای ثبت نام یا کسب اطلاع بیشتر در تلگرام یا ایتا به آی دی زیر پیام دهید ؛
@Avaresearch

کارگاه حضوری و در شهرستان اراک برگزار می شود
ظرفیت ۱۲ نفر
آغاز دوره ؛ ۲۰ بهمن
🔸پدران و مادران کشاورز و چوپانی که هیچ از افکار آکادمیک فیلسوفان تربیت را نمی‌دانند، ثمرۀ تربیتشان، انسان‌های تربیت‌یافته و فرهیخته‌ای می‌شود که آرزوی ما در نظریه‌پردازی آکادمیک‌مان می‌شوند. گوشه‌گوشۀ ایران و جهان پر است از این معماهای تربیتی. معماهایی که اغلب در گفتمان پژوهشی رشته ما جایگاهی ندارند.
🔴تبدیل رنج به گنج‏

داستایوفسکی وقتی شروع  به نوشتن کرد از احساسات عاشقانه و زلال می‌نوشت خوب بود ولی عالی نبود
به خاطر شرکت در جلسات سیاسی به شش سال کار اجباری در سیبری محکوم شد
بعد از آن آثار شاهکاری مثل
جنایات و مکافات
برادران کارامازوف
ابله
قمارباز
و.... نوشت.

میخوام بگویم رنج را تبدیل به گنج کرد...
2025/02/05 18:00:57
Back to Top
HTML Embed Code: