Telegram Web
Сьогодні наша рідна матінка Церква переживає страсну пʼятницю, Голгофу.
Матері Божій влучили у саме серце, в храм на честь її Пречистого Різдва в селищі Новоекономічне.
Старовинний храм, який пережив гоніння більшовиків, вистояв у Другій Світовій війні, але був зруйнований у цивілізованому двадцять першому столітті.
Тероризують та вбивають її дітей з дитячого мед центру ОХМАТДИТ міста Києва, тероризують її людей, що знаходяться в різних містах України.
армія росії, не маючи страху Божого і любові, біснуються та спотворюють памʼятний день любові, сімʼї і вірності.
Вони підтверджують свою вірність сатанинським обрядам вбивства і кровопролиття з кожним днем все більше і більше. Вони сьогодні, як мучителі Христа та навіть гірше, проливають кров невинну. Вони сьогодні бенкетують на кровавому бенкеті з крові людської.
Кров, сльози і молитва, ось що нам залишається сьогодні. Але ми сподіваємося, що Пресвята Богородиця захистить і покриє нас, ми віримо тільки в Її перемогу, в Її милість над нами грішними, в Її заступництво, бо хто як не Вона може нас спасти? Хто як не Вона може нас вимолити у Бога. Нам залишається приносити справжні плоди покаяння, щоб Матір Божа могла бути поручь з нами. Віримо в те, що Вона звільнить нас від бісовских ігор і введе у Царство Боже.
Події в упецемпешному храмі, котрі ви могли бачити дуже нагадують перформанс російського лівацького гурту - пусі райот. Храм - це місце для молитви, а не революцій, бунтів та протиборств. Якщо вже не можете стримати себе, то робити акції слід біля, а не в храмі. Під чиєю юрисдикцією б він не був бігати, кричати й вести себе подібним чином - це показує як мінімум невихованість подібних активістів, а як максимум - богохульство та недостатній рівень інтелекту. Сподіваюсь, що хлопці та дівчата усвідомлять, що їхні дії мали більш негативні наслідки і зрозуміють як це виглядало зі сторони. Боротьба з МП потрібна, але вести її потрібно трохи іншими методами. І точно не в футболках «м8л8тх».
Збір коштів на пам'ятник загиблим героям України, бійцям Братства: Святоші, Непийпиву, Тарасію та Аполону. Вони були диверсійною групою, що успішно проводила роботу на території ворога та досі наводить жах серед його особового складу.

🎯Ціль: 280 000.00 ₴

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/A8agKqWpFA

💳Номер картки банки
5375 4112 2006 9376
Forwarded from ✙ НТП ✙
Без Братства і подібних організацій не буде України. Без УПЦ (тієї, що на жаль досі МП) не буде Православ'я в Україні. Не треба обирати між цими варіантами, треба примиритись (тільки ватних попів, як в Черкасах, безперечно на підвал, але храми оскверняти не можна).
Forwarded from Philosophical Orthodox
Чи піднімає голову єресь іконоборства?

У мережі доходить ледь не до закликів уникати вшанування певної ікони Богородиці, бо вона Казанська. Крім того, чути нарікання, що до ікон можуть ставитися як до ідолів та в іконах немає нічого особливого насправді.

По-перше, образ Богородиці є образом Богородиці. Він може бути адекватним, а може бути єретичним. Казанський образ не єретичний. Шануючи його ми шануємо прообраз.

По-друге, випадково не можна стати ідоляном. Не варто боятися , що поцілувавши ікону занадто багато разів чи занадто сильно ми станемо ідолянами. Іконографія не є ідолом. Господь заповідає іконографію, але забороняє ідолів. Ідол, хоч включає образ, є абсолютно іншим. Він є немов пасткою для духа, способом взаємодіяти з духом зокрема через жертвоприношення. Ніхто іконам жертви не приносять. Це якісь протестантські забобони, які накидаються на православних вірних.

По-третє, є ікони, місця, люди через яких Бог себе проявляє особливо. Ікона вдома це ікона Богородиці, але деінде є чудотворна давня ікона. Десь є особливо святе місце, хоч Христос так само присутній на літургії на вашій парафії. Святість може перебувати у фізичних об’єктах, це нормально. Тому власне вірні з самого початку (книги Буття) чинили прощі та відвідували місця особливого релігійного значення. Звичайно, тут може перегиб, що проща необхідна для спасіння. Проща до вашої парафії регулярно, так необхідна. Але паломництво кудись далеко не є необхідним, але корисним.

Достойно є, і це є істина, славити тебе, Богородице!
Чим являється свобода?

Сучасний ліберальний світ у своїй більшості прикривається цим словом аби нав’язати свій диктат світові. Свобода слова, котру в Америці за останні десятиріччя спаплюжили, підміняючи поняття, свобода обирати стать, свобода міняти граматику (фемінитиви) та свобода вбивати себе (нездоровий т.з. «бодіпозитив») етс. Епоха пост-модерну, калі-юґа чи нові темні часи, як завгодно це називайте, вже не лише побороли здоровий глузд, а й бетонує своє безумство у фундамент нового світу. Темні сили зуміли обдурити людину, пропонуючи їй як і в перший раз заборонений плід, але тепер запропонувавши їй самій обирати що є добро і зло, звісно ж заплутавши її настільки, что вона все перевернула з ніг на голову. І ми можемо спостерігати, що із цього вийшло на прикладі сучасного світу, в сучасній «повесточці». Свобода від моралі - це деградація, сексуальна свобода - це збочення, свобода обирати стать - богохульство і хула на Святого Духа. Те, що більшість лібералів вважає свободою - є рабством егоїзму та спроба виправдати свої пороки.

Єдина істинна свобода яка є у людини - це дарована Господом. І ця свобода зветься його волею. Українською ці слова є синонімами.
Лише воля Бога може бути свободою людини. І вільна людина це та, що сповідує і виконує Його волю. До прикладу візьмемо праотця Адама, який мав свободи більше ніж будь хто до першого пришестя Христа. Але і вона передбачала в собі заборону. Якраз на рахунок плода. І тільки-но забажавши ще більшої свободи, яку має тільки Всевишній, виокремивши своє Я(Еґо) від волі Бога прабатьки втратили її втратили, впустивши в себе гріх і смерть. Лише життя та розп’яття Христа вирвало наші душі з лап смерті та дали нову можливість бути вільними в Богові. І відмовляючись від цієї жертви, жадаючи дише своєї волі, ми йдемо проти Бога. “Do What Thou Wilt” - кроуліанський девіз, ставший девізом більшості молоді, котрі навіть не здогадуються, що вони являються сатаністами. Ми в противагу цьому, щоби стати вільними повинні сказати, повторюючі молитву Христа у Гетсиманському саду: «не Моя, а Твоя нехай станеться воля!...» і лише так ми пізнаємо істинну свободу.
У моєї коханої дружини вийшов новий альбом. В який вона вклала свої переживання та роздуми на теми життя в темні часи сучасності.

https://open.spotify.com/album/1SI7bEHJYVSX74tECkFcka?si=Rn0wlNgYT4iNmxtf80rihw
Помітив таку тенденцію, що мене іноді репостять якісь канали з мемами. Я якщо пишу тут щось, то я не жартую, якщо що
Меми від антихриста
Православний джихад
Forwarded from ☧ B.S.C
We, the Brothers and Sisters of Christ, inform the world community about the successful raid on one of the posts of the Islamic State

We are sincerely grateful to God that everything went well, although not without a few wounded on our side. In addition, as a result of the raid, we have one prisoner of Daesh forces who is currently in our headquarters abroad

We plan to release an interview with him later, so stay tuned

☧ BSC
Forwarded from Журнал "БІСИ"
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Слава Ісусу Христу, браття та сестри! Так як спільнота Вічного Євангелія розвивається досить швидко, а проект набирає популярності ми потребуємо ваших талантів аби попрацювати задля слави Господа нашого Ісуса Христа! Якщо у вас є вільний час, ви маєте хист до перекладів з іноземних мов, літературного письма, підковані в богословських питаннях, дизайнер або вмієте монтувати відео, можете в верстку книг та журналів то напишіть мені - @undogr
Моїй подрузі, котра воює за вас потрібна допомога
⚡️⚡️⚡️
ЗБІР для 3 механізованого батальйону 93 ОМБр Холодний Яр на піхотний РЕБ

Попередній РЕБ (на фотографії) серйозно потерпів у бою та не підлягає відновленню.
Піхотний РЕБ — це безпека наших військових, яка веде до успішно виконаних бойових завдань 🫡

Відкрила допоміжню баночку і уклінно прошу ваші донати 🧎

https://send.monobank.ua/jar/3WN6Mecpxk
2024/10/13 03:21:57
Back to Top
HTML Embed Code: