Telegram Web
تلنگُر و تدبر

خیل جماعت پیوستگان به شبکه های اجتماعی خاص و شور هموندی هموطنان جان را با کلیک خریداران هوشمند که ملاحظه می کنم، چون نمکی بر زخم دیرین[ناهُشیاری جمعی و کلاهدوزی دیگری از نمد پیشکشی جمعی ما]، آزارم می دهد...

هر چه به خود فشار آوردم تا نکته ای بنگارم، فایلی صوتی و تصویری تهیه کرده و همرسانی کنم، فرصت، مجالی نداد و زمان برفت و نمک پاشی بر زخم نیز سیر صعودی بگرفت تا اینکه به لطف نازنین برادر، این چند اسلاید منقول از صفحه اینستاگرامی دکتر بهرامی عزیز، واصل شد.

دلایلی متقن و مجمل و راهبردی است، اگر که اشارتی برای مان، کافی باشد...

لطفن، اینبار، کمی درنگ کرده، تدبر کنید تا بیش از پیش، آسیب نبینیم و زمان، مال و زندگی را نبازیم...

همین، عزت زیاد🙏

لینک دسترسی به فایل اصلی👇
https://www.instagram.com/p/C74fwx4A6pf/?igsh=bWF0NmJoaHI2N29l
___
🌹❤️🌹
#بنیاد_توسعه_صلح_و_مهربانی
#مهربانی_های_کوچک
#نامهربانیهای_بزرگ
#تجارت_سرمایه_های_بزرگ
#زندگی

@sopskf
Forwarded from کانال کتاب
گند زدایی مغز.pdf
2.7 MB
📖گند زدایی مغز
نویسنده: فیث جی هارپر

چطوری مغزمان به باد فنا می‌رود؟ حاضرید با هم چند دلیلش را مرور کنیم؟ خشم، افسردگی، اضطراب، دلشوره‌، اندوه ناشی از فقدان نزدیکان، مصرف مواد، الگوهای رفتاری دیوانه‌وار، انتخاب‌ها و دوستی‌های احمقانه. یا مثلاً به گفتۀ‌ یکی از رفقایم: «بله دیگر، یکی از آن شنبه‌های کوفتی همیشگی.» بیشتر مواردی که به آن‌ها نام مشکلات ذهنی داده‌ایم، در عمل قاطی پاطی شدن عملکرد شیمیایی مغز است. و بیشتر این‌ها برآمده از وقایع دل‌آشوب و هولناکی است که در زندگی گرفتارشان هستیم. عادت کرده‌ایم که گناه این همه اضطراب و درد و شیوۀ پاسخ خودمان به این حالات را به گردن ژن‌های بدبختمان بیندازیم. ولی یافته‌های تازه‌ترین مطالعات نشان می‌دهند که از میان آدم‌های گرفتار در این معضلات تنها دو تا پنج درصدشان ژن‌های معیوبی در بدن دارند. این شد که فهمیدیم دلیل مشکلات ما خیلی بیشتر از آنکه فکرش را بکنیم به همان محیط زندگی و شیوۀ برخوردمان با آن برمی‌گردد.

@ketab📚✏️
Forwarded from جامعه شناسی صلح (HanifNJ)
💢 گزارش سمپوزیوم ملی علیه خشونت
بررسی ابعاد خشونت در ایران امروز

گروه جامعه شناسی حقوق انجمن جامعه شناسی ایران
23خرداد1403




سخن آغازین

جامعه ایران در دوره معاصر فراز و فرودهایی چند تجربه نموده است که بسیاری از آنها متصف به خشونت بوده اند.تحولات جاری ایران درسالهای اخیر نیز همواره وجهی از خشونت را پر رنگ کرده است.پژوهش های اجتماعی براین موقعیت صحه می نهند بدان معنا که نمونه های فراوانی از بروز اعمال خشن در ایران مشاهده می گردد.این خشونت سطوح متفاوت خرد و متوسط و کلان را در بر می گیرد از رویدادهای بزرگ تا امور روزمره را شامل می شود.اگرچه آمارهای دقیقی از این سطوح وجود ندارداما مطالعات موردی بیانگر افزایش ابعاد خشونت و مصایب ناشی از آن بوده استوبراین مبنا ضرورت برگزاری نشستی با محور خشونت و اعلام هشدار نسبت به آن محسوس بوده و ضرورت داشته است.در این راستا پژوهشگران و متخصصانی از شاخه های مختلف گردهم آمدندتا ابعاد خشونت در ایران امروز را بررسی نمایند.چنانکه بیست تن ازصاحب نظران رشته های جامعه شناسی،حقوق،علوم سیاسی،فلسفه و روانشناسی در این سمپوزیوم ملی به طرح بحث پرداخته اند.علاوه برتنوع تخصص تفاوت سنی مشخصی نیز در سخنرانان لحاظ شده تا زوایای وسیع تری از بحث طرح گرددو صداهای بیشتری شنیده شود.بلکه درک ما از وضعیت خشونت در ایران کامل تر باشد.

ادامه این گزارش را روی وب سایت انجمن جامعه شناسی ایران بخوانید.
http://isa.org.ir/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D9%86%D8%B4%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7/417-%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D9%86%D8%B4%D8%B3%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%87%E2%80%8C%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%AD%D9%82%D9%88%D9%82%DB%8C/6971-%D8%B3%D9%85%D9%BE%D9%88%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%85-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%AE%D8%B4%D9%88%D9%86%D8%AA



@abbasnaeemi
هفتم تیرماه، سالگرد بمباران شیمیایی سردشت نزدیک است...
Forwarded from Raouf Azari
اختصاص جایزه خدمات عام المنفعه (مسئولیت اجتماعی) دانشگاه علوم و فناوری هنگ کنک به تسهیلگر گروه محیط زیست و حقوق انجمن ترویج فرهنگ مسئولیت اجتماعی


شبنم تقی پور، دانشجوی سال آخر دکتری عمران محیط زیست دانشگاه شریف و همزمان دانشجوی ترم آخر دکتری شیمی-بیولوژی دانشگاه علوم و فناوری هنگ کنک، امسال نیز در پی خدمات داوطلبانه اش به دانشجویان و دانشگاه، عنوان دانشجوی برگزیده دانشگاه علوم و فناوری را به خود اختصاص داد.


نامبرده سال گذشته نیز این جایزه را از  رئیس دانشگاه، خانم نانسی ایپ، دریافت کرده بود.

مهربانو تقی پور، تسهیلگر گروه محیط زیست و حقوق انجمن ترویج مسئولیت اجتماعی هستند که در بازه چندساله همراهی با هیٲت مؤسس انجمن با راهبری دکتر بهرام طاهری، چندین ده نشست با محوریت مسئولیت اجتماعی و محیط زیست تسهیلگری کرده اند که از این حیث نیز شایسته تکریم و سپاس ویژه اند..
🌹❤️🌹


#انجمن_ترویج_فرهنگ
#مسئولیت_اجتماعی
#مسئولیت_فرهیختگی
#مسئولیت_اجتماعی_دانشگاهیان
#صلح
#همیاری

@CASRA_NGO
Audio
⭕️ سمپوزیوم ملی «علیه خشونت»
بررسی ابعاد خشونت در ایران امروز


➖️عنوان سخنرانی:
حمله به آگورا؛
تأملی بر ساختار خشونت و‌ خشونت ساختاری علیه حوزه عمومی


➖️سخنران:
عباس نعیمی جورشری
جامعه‌شناس و پژوهشگر عرصه عمومی


محورهای اصلی بحث:

_مفهوم کاوی آگورا و حوزه عمومی
_مباحث #هابرماس؛
مفاهمه و گفتگوی انتقادی
_مباحث #آرنت؛
عمل و سیاست و آزادی
_الگویابی برای درک خشونت ساختاری در ایران
_تضعیف عرصه عمومی توسط عرصه دولتی و عرصه خصوصی


▫️گروه جامعه شناسی حقوق انجمن جامعه‌شناسی ایران | خرداد ۱۴۰۳
#فایل_صوتی
@abbasnaeemi
Forwarded from هم‌میهن
آمار نزاع در سال ۱۴۰۲ نسبت به ۷ سال اخیر به بالاترین حد خود یعنی بالای ۲۵۰ هزار مورد رسیده است

هشدار درباره خشونت روزمره در ایران

🔹در جامعه امروز ایران، خشونت چه وضعی دارد و خشونتگران و خشونت‌دیدگان چه کسانی‌اند؟ این مهمترین سوالی است که تعداد زیادی از جامعه‌شناسان، حقوقدانان و کارشناسان علوم سیاسی در «سمپوزیوم ملی علیه خشونت» دور هم جمع شدند تا به آن و بسیاری از دیگر سوال‌ها در این باره پاسخ دهند. بررسی ابعاد خشونت در ایران امروز، موضوع اصلی این سمپوزیوم بود و شرکت‌کنندگان در آن سعی کردند آخرین وضعیت خشونت در این روزهای ایران را به‌طور دقیق بررسی کنند.

سارا سبزی/ خبرنگار گروه جامعه

📌متن کامل:
https://hammihanonline.ir/fa/tiny/news-17315

@hammihanonline
@DrNematallahFazeli-توسعه فرهنگی سقز.mp3
🎵 فایل صوتی سخنرانی دکتر نعمت الله فاضلی در نشست

🔶 توسعه فرهنگی شهر سقز

🔹 20 اردیبهشت 1403، سالن اجتماعات دانشگاه آزاد سقز

🔹حجم فایل: 21.2MB، زمان: 92 دقیقه

توسعه فرهنگی شهر نیازمند داشتن نگاه تاریخی، تطوری و انباشتی به شهر است. از این منظر نوآوری ها باید در پیوند با تاریخ شهر انجام شوند.

در توسعه فرهنگی کلیه قواعد و طراحی شهر در خدمت شکل دادن نگرش و شخصیت انسان هستند.

توسعه فرهنگی شهر نیازمند درک شهر در بستری بزرگتر و در نظر گرفتن پیوند همه اجزا و عناصر طبیعی، اقتصادی، فرهنگی، زبانی و ...شهر باهم است.

توسعه فرهنگی نیازمند توجه به تحقق صلح مثبت در حیات شهری و استفاده از سنت های هنری شهر در ایجاد صلح مثبت است.
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📌گزارش تصویری تاک سی‌ویکم: پاسخ به مسئله ایران
بازگشت به راه‌های توسعه‌ای

در تاک سی‌ویکم مجموعه پانوراما که در ۲۷ اردیبهشت ماه سال ۳ برگزار شد، همراه با مقصود فراستخواه، استاد دانشگاه، درباره رئالیسم عاملانه و کنشگری مرزی به بحث نشستیم.

🎥ویدئوی کامل این تاک را به زودی می‌توانید در کانال یوتیوب پانوراما تماشا کنید.

@panora_ma

اینستاگرام پانوراما:
https://instagram.com/panoraa.ma
Forwarded from نشر همرخ
👥 گزارش اختصاصی نشست نقد و بررسی کتاب صلح ایرانی (در کتابفروشی اردیبهشت) با حضور استادان گرامی، آقای مصطفی ملکیان و آقای محمد درویش
۱۴۰۳/۰۳/۲۷

https://hamrokh.com/solh-e-irani-occasion-ordibehesht-bookstore/
Audio
سخنرانی استاد مصطفی ملکیان- نشست صلح ایرانی (۲۷ خرداد ۱۴۰۳)
Audio
سخنرانی مهندس محمد درویش- نشست صلح ایرانی (۲۷ خرداد ۱۴۰۳)
⭕️ چگونه کاریزماتیک باشیم؟

✍️ معصومه صبور روح | کارشناس مشاوره 

💢 کلمه‌ کاریزما از کلمه‌ای یونانی با مفهوم لطف بی‌دریغ ریشه می‌گیرد. ماهیت کاریزما عشق و علاقه است و افرادی را که در آماج محبت شما قرار می‌گیرند، مجاب می‌کند تا لطف و توجه‌تان را با خوبی متقابل پاسخ دهند.

💢 برای این‌که شخصیتی کاریزما داشته باشید باید اصولی را رعایت کنید. مردم بیشتر به معاشرت با کسانی تمایل دارند که در کنارشان احساس شادی، خوشی، امنیت و آرامش داشته باشند و از حس زیبای دوست داشته‌شدن بهره‌مند شوند؛ بنابراین با دیگران با نهایت درک و مهربانی برخورد کنید و امیدوار باشید که می‌توانید با این طرز برخورد متقاعدشان کنید.

💢 گشاده‌رو و خوش‌قول باشید و از دورویی بپرهیزید و خودتان را با فریب و تظاهر آلوده نکنید. از کسی کینه به دل نگیرید و به دیگران هدیه دهید. ظرفیت و ذکاوت اطرافیان‌تان را باور کنید و به آنها روحیه بدهید و اهداف‌تان را مشخص کنید.

💢 از کسانی‌ که می‌شناسید، سپاسگزاری کرده و همچنین بجا و صادقانه از آنها تعریف‌ و تمجید کنید. شنونده خوبی باشید و با نشستن پای صحبت‌های دیگران شخصیت طرف مقابل‌تان را بهتر بشناسید و بینش خود را در مورد طبیعت انسان‌ها وسعت ببخشید.

💢 احتمال بروز سوء‌تفاهم را در روابط‌تان به حداقل برسانید. دانش خود را در مورد موضوعات مختلف ارتقا بدهید تا بتوانید پیرامون مباحث بیشتری صحبت کنید. در مورد شخصیت‌های کاریزماتیک، نظریه‌های روان‌شناسی و جامعه‌شناسی، سیاست، اقتصاد و حتی جنگ‌های تاریخی و ادیان مختلف اطلاعات کسب کنید.

💢 با مردم معاشرت کنید و اهل گفت‌و‌گو باشید و در جمع صحبت کنید. مردم دوست دارند مسائلی را که به حوزه‌ تخصصی‌شان مربوط می‌شود، برای دیگران توضیح دهند تا باهوش و کاربلد به ‌نظر برسند.

💢 پس این فرصت جلوه‌گری را با سؤال‌پرسیدن در اختیارشان قرار بدهید. از احساسات مخرب دوری کنید و هرگز وقتی بسیار عصبانی، ناراحت، دستپاچه و مضطرب هستید، اقدام به تصمیم‌گیری نکنید.

💢 دقیق و باریک‌بین باشید، هرگز دیگران را با اِعمال ناصحیح قدرت‌تان از خود نرنجانید و در تحقق اهداف‌تان محکم و استوار باشید. فرصت زندگی‌کردن را غنیمت بشمارید و لحظات عمر را به بیهودگی و تباهی نگذرانید. زندگی زیباست و این فرصت را با ناسپاسی از دست ندهید.

🆔 @JamejamDaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from محمد درویش
🟢 پهنه‌بندی جمعیت امروز جهان و دریافت‌های آن! 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ جمعیت جهان درحال حاضر از مرز ۸.۱ میلیاردنفر گذر کرده است. برای اغلب ما، این عدد بزرگی است. ولی وقتی به درصد تبدیل می‌شود، آمارها بهتر با ما سخن می‌گویند!

2️⃣ ۱۱ ٪ در اروپا هستند،
- ۵ ٪ در امریکای شمالی
- ۹ ٪ در امریکای جنوبی
- ۱۵ ٪ در افریقا
- ۶۰ ٪ در آسیا‌.

3️⃣ از میان کل جمعیت ۴۹ ٪ درحومه شهرها زندگی می‌کنند و ۵۱ ٪ در شهرها.
۷۷ ٪ خانهء شخصی دارند و ۲۳ ٪ اصلاً خانه ندارند.
۲۱ ٪ پرخور هستند.
۶۳ ٪ خوب می‌خورند.
۱۵ ٪ کمبود تغذیه دارند‌ و یک درصد آخرین غذایشان را خورده ولی فردایی برایشان نیست.
درآمد روزانهء ۴۸ ٪ کمتر از ۲ دلار است.
۸۷ ٪ آب سالم می‌خورند.
۱۳ ٪ یا آب سالم نمی‌خورند و یا منبع آبی آنها آلوده است.
٪۷۶ تلفن همراه دارند اما ۲۵ ٪ ندارند
۳۲ درصد دسترسی به اینترنت دارند.
*۷ ٪ تحصیلات دانشگاهی دارند،*
۸۳ ٪ باسوادند،

4️⃣ ۳۳ ٪ مسیحی
۲۲ ٪ مسلمان
۱۴ ٪ هندو
۷ ٪ بودایی
۱۲ ٪ دینهای مختلف
۱۲ ٪ اعتقاد به هیچ دینی ندارند.

5️⃣ بنابراین:
اگر شما خانه خودتان را دارید، غذای خوب می‌خورید، آب سالم دارید، می‌توانید وارد اینترنت شوید، به دانشگاه رفته‌اید، شما عضو تعداد محدودی از انسان‌های خوشبخت هستید (کمتر از ۷٪ جمعیت جهان)

6️⃣ یادمان باشد: فقط هشت درصد اهالی زمین، بیش از ۶۵ بهار را تجربه می‌کنند. قدر دوستان هشت درصدی خود را بدانیم و آن دوستان ۸درصدی هم قدر این بخت را ...

♦️نامه دریافتی با اندکی ویرایش

#جمعیت_جهان
#آمار_سخن_میگوید
#محمد_درویش
پویش‌های تاثیرگذار و تحول‌آفرین محلی

👈تجمیع توان‌های مردمی با راه‌اندازی جریان‌ها و پویش‌هایی به دست اهالی محلی برای رفع مسائل و چالش‌های اجتماعی، ظرفیتی مهم برای اثرگذاری بر جریانات توسعه، پیشرفت و تغییر در آینده مناطق کوچک و جوامع محلی است.

باور ما در مدرسه توسعه پایدار این است که «پویش‌های مردمی» ظرفیت زیادی برای تحول در مناطق خود دارند و بایستی آنها را در مسیر طراحی برنامه‌های پیشرفت، آبادانی و توسعه پایدار جوامع محلی به خوبی به کار گرفت. این پویش‌ها نقش مهمی در تقویت گفتمان‌هایی چون «مردمی‌سازی»، «خوداتکایی‌»، «توانمندسازی» در ابتکارات توسعه محلی دارند و البته نباید فراموش کرد که اجرایشان به سادگی نیست و راه‌ورسم خود را برای دستیابی به موفقیت نیاز دارند.

🌟در این رویداد مجازی، علاوه بر ارائۀ تجاربی دسته‌اول و ارزنده از برخی پویش‌های مردمی منتخب از گوشه و کنار کشور، سعی می‌کنیم با حضور اساتید و صاحب‌نظران، درس‌آموخته‌های آنها را نیز بررسی کنیم.

📌پنجشنبه 31 خرداد-ساعت 16 تا 20 (مجازی)
⬅️توضیحات بیشتر و ثبت نام: sdschool.ir/socialcamp

📍مدرسه توسعه پایدار
@sdschool
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
دهم تیرماه ۱۳۹۹ به دعوت شبکه فعالان فرهنگ صلح ایران، از چالش ها و چشم اندازهای صلح سازی در سردشت-شهر صلح و مهربانی-سخن گفتم.


این کلیپ به لطف مهندس #زکریا_احمدنژاد، از کُنجِ آرشیو مجازی بیرون کشیده شده است که به احباب همواره همراه و هم آنان که در طول ربع قرن گذشته، با همکاری بزرگ منشانه و نقدهای به جا و رئوف نوازی همواره شان، یار شدند، و بر پیمودن مسیر درست ترغیب مان کردند و نیز اصلاح نموده یا موجب عبرت و پندآموزی از سبک برخورد، شدند،تقدیم می گردد...

باشد که چراغی فرا راه صلح ورزی و صلح گستری مان باشد و روزگاران بهتری را با هم اندیشی ها وهمنوازی ها، خلق کنیم.

هفتم تیرماه هرسال، مصادف است با سالگرد بمباران شیمیایی سردشت و چه خوبست که در این روز، پرده از تاریخ کنشگری های اجتماعی و فرهنگی و... شهروندان سردشت در مسیر پاسداشت یاد شهدا و به داشت تجارب زیسته و نیز به کرد عمل امروزمان، برداریم..

🌹🌹
#بنیاد_توسعه_صلح_و_مهربانی
#نامهربانی_های_بزرگ
#سردشت
#سالگرد_بمباران_شیمیایی
#معربانی_های_کوچک
#صلح_سازی
#تجارب_زیسته
#رئوف_آذری
#شبکه_فعالان_فرهنگ_صلح

@sopskf
2024/06/26 01:44:20
Back to Top
HTML Embed Code: