Telegram Web
با سلام خدمت همراهان کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم‌‌پزشکی‌بیرجند.

به استحضار میرساند واحد زبان کمیته تحقیقات از همه دانشجویان مستعد و علاقمند به فعالیت در این زمینه دعوت به همکاری می نماید.
لطفا در صورت تمایل به همکاری پرسشنامه زیر را پر کنید.

📌 لینک پرسشنامه: https://survey.porsline.ir/s/HicT9Tdc
کمیتهٔ تحقیقات و فناوری دانشجویی | د ع پ بیرجند pinned «با سلام خدمت همراهان کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم‌‌پزشکی‌بیرجند. به استحضار میرساند واحد زبان کمیته تحقیقات از همه دانشجویان مستعد و علاقمند به فعالیت در این زمینه دعوت به همکاری می نماید. لطفا در صورت تمایل به همکاری پرسشنامه زیر را پر کنید.…»
📣کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد برگزار می‌کند:

🟠اولین رویداد ملی ایده شو سلامت

The 1st National Event of Health Idea Show (YAZD 2024)

💢محورهای رویداد:
✔️تجهیزات پزشکی
✔️علوم دارویی و تغدیه
✔️بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی
✔️آرایشی بهداشتی
✔️بهداشت، ایمنی محیط زیست(HSE)
✔️هوش مصنوعی در سلامت

📅 زمانبندی رویداد:
🔖مهلت ثبت نام و ارسال ایده: ۲۷ بهمن
🔖اعلام نتایج تیم‌های برگزیده: ۳۰بهمن
🔖زمان برگزاری: ۲۰ اسفند

🏢 مکان برگزاری:
سالن شهید فیض دانشکده بهداشت

🌐 لینک ثبت نام و ارسال ایده

🏆جوایز:
🥇تیم اول: ۷ میلیون تومان
🥈تیم دوم: ۵ میلیون تومان
🥉تیم سوم: ۳ میلیون تومان

🔰بخش های رویداد:
🔅کارگاه 🔅پنل ایده ها
🔅نمایشگاه 🔅نشست انتقال تجربه

👨‍💻👩‍💻مخاطبین رویداد:
دانشجویان سراسر کشور

♨️پاسخ به سوالات و دریافت فرم ایده:
🆔@HighTech11
📩[email protected]

🌐لینک گروه اطلاع رسانی رویداد:
https://www.tgoop.com/+-jt2pbndTEpmZTM0

💯برای اطلاع از اخبار رویداد با ما در فضای مجازی همراه باشید.
🆔https://www.tgoop.com/srcyazd
🆔https://instagram.com/src_yazd
سرطان؛ امپراتور همۀ بیماری‌ها

🔹کتاب «امپراتور همۀ بیماری‌ها» اثری است نوشتهٔ «سیدهارتا موکرجی». این کتاب، شرحی فوق العاده جذاب و تأثیرگذار از بیماری‌ای است که مدت‌ها با انسان‌ها همراه بوده است. داستان سرطان، داستان مقاومت و پایداری می‌باشد اما پندارهای نادرست زیادی نیز پیرامون آن در میان افراد شکل گرفته است.


🔸این بیماری، همان‌طور که در کتاب آمده، همراه ما به دنیا می‌آید، با ما و در نهاد ما زندگی می‌کند و شاید روزی سرانجام بر اثر عوامل محیطی و ژنتیکی، علیه ما آماده جنگ شود. ما در ابتدا باید دشمن خود را بشناسیم، اینکه از کجا آمده و در این مسیر، امروز در چه نقطه‌ای قرار داریم. سپس باید دست در دست هم دهیم و از هر شغل و حرفه ای با حمایت همه جانبه در مبارزه علیه این بیماری متحد شویم. یکی از نکاتی که این کتاب را تبدیل به یکی از جذاب‌ترین و پرخواننده‌ترین کتاب‌های چند سال اخیر در آمریکا کرده، نوع نگرش نویسنده و هدف قرار دادن طیف وسیع خواننده‌ها از همهٔ اقشار جامعه بوده است؛ از اساتید دانشگاه‌ها، پزشکان، ناشران تا معلمان، دانش آموزان و مردم عادی با شغل‌های غیر مرتبط با حرفۀ‌ پزشکی و این مورد یکی از نقطه قوت‌های کتاب محسوب می‌شود.

موکرجی در امپراتور همۀ بیماری‌ها تجربه‌های خود به عنوان کارآموز تخصص خون‌شناسی-سرطان‌شناسی در مؤسسۀ سرطان دینا فاربر و بیمارستان عمومی ماساچوست را با تاریخ درمان و پژوهش سرطان پیوند می‌زند. او تاریخ سرطان را از زمانی که برای نخستین‌بار از سوی یک پزشک مصری به نام ایمهوتپ در ۴۶۰۰ سال پیش شناسایی شد بازگو می‌کند. یونانیان باستان تصوری از سلول نداشتند؛ اما به دلیل آشنایی با علم هیدرولیک، آن را به فیزیولوژی انسان بسط دادند. به باور آنان، اخلاط مایعاتی بودند که تعادل مناسب آن‌ها مسئول سلامتی و ناخوشی بود.
امپراتور همۀ بیماری‌ها آخرین پیشرفت‌ها و درمان‌ها مانند جراحی و مشکلات آن (مانند بیهوشی و عفونت)، شیمی‌درمانی، پرتودرمانی و درمان‌های هدفمند را با دقت شرح می‌دهد. این کتاب  برای مخاطب عام نوشته شده‌است. در این کتاب، پدیده سرطان، عوامل سرطان‌زا، معاینه بالینی، درمان، پیشگیری از سرطان، پیش‌آگهی و بسیاری مباحث مرتبط با سرطان و تاریخ سرطان به زبان ساده و در عین حال دقیق و مستند شرح داده می‌شود.

جوایز
امپراتور همهٔ بیماری‌ها از سوی مجله‌ی تایم به عنوان یکی از یک صد اثر تأثیرگذار طی صد سال گذشته و از سوی مجله‌ی نیویورک تایمز به عنوان یکی از صد کتاب برتر غیرداستانی نام برده شده‌ است.

چرا کتاب امپراتور همهٔ بیماری‌ها را پیشنهاد می‌کنیم؟
طبق آمار همهٔ ما در زندگی به شکلی با سرطان سروکار داریم. کتاب امپراتور همۀ‌ بیماری‌ها درباره سرطان به ما دید درست و جامعی می‌دهد. اطلاعات موجود در کتاب نشان می‌دهد که با همهٔ سختی‌ها و تلخی‌هایی که عموما همراه این بیماری بوده چه میزان دانشمان از این بیماری افزایش پیدا کرده و امروز چقدر شناخت بهتر و کامل‌تری از سرطان داریم. از آنجایی که سرطان در زندگی روزمره به موضوعی فراگیر مبدل شده لذا داشتن اطلاعات کافی درباره آن ما را برای مقابله هر چه بهتر با آن آماده می‌کند.

گردآورنده: امین اسماعیل پور | دانشجوی پزشکی

🆔-------------------------🔹🔷🔹
@pazhouhan_mag
@srcbums
https://src.bums.ac.ir/نشریه-پژوهان
نانو ماشین های دارویی: رویا یا حقیقت؟
دریچه‌ای به سوی ناشناخته‌های علوم دارویی

👨‍🏫 دکتر هادی سردار آبادی
🔹عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی قم
🔹مدرس تراز «الف» ستاد نانو
🔹دارنده مدال نقره آزمون ملی نانو
🔹دانش آموخته برتر بنیاد ملی نخبگان

♨️ مباحث وبینار:
🔻عصر نانو؛ کارامدترین عصر پیشرفت در حوزه فناوری
🔻 نانوزیست تقلیدی و اهمیت صنعتی آن
🔻 تغییر دلخواه فارماکوکینتیک دارو در مقیاس نانو
🔻 هدف نهایی نانوفناوری در حوزه پزشکی؛ نانو ماشین های دارویی

📣 زمان: پنجشنبه ۲۶ بهمن‌ماه، ساعت ۱۹
به صورت مجازی در اسکای‌روم

شرکت برای عموم دانشجویان سراسر کشور آزاد و رایگان است.

برای شرکت در وبینار در کانال انجمن علمی داروسازی عضو شوید. لینک در کانال منتشر خواهد شد.

در انجمن علمی داروسازی با ما همراه باشید 💊
|
@Pharmacy_Association |
💡کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با همکاری کمیته های تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه/دانشکده های کلان منطقه 9 و مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان برگزار می کند:

📝مدرسه زمستانه پژوهش و فناوری🔍

🗓️زمان برگزاری مدرسه: ۱۴۰۲/۱۱/۲۸لغایت ۱۴۰۲/۱۲/۲

ساعت: 12 الی 14 و 14 الی 16

بستر برگزاری: اسکای روم

🔺همراه با ارائه گواهی معتبر🔺

🔸آدرس سایت کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد:
https://src.gmu.ac.ir

🔹آدرس صفحه اختصاصی ثبت نام کارگاهها
https://src.gmu.ac.ir/pages/1707761730585

▫️لینک ثبت نام:
http://event.gmu.ac.ir/dform/48/52/

▪️کانال تلگرام کمیته: @gmu_src

⬅️ گروه تلگرام مدرسه زمستانه گناباد:
https://www.tgoop.com/+eG-CP_o_5n1hZDQ0

⬅️ گروه ایتا مدرسه زمستانه گناباد:
https://eitaa.com/joinchat-1531445954Cb87a072b9c


☎️ شماره تماس: 05157225027 (128)
کارشناس:خانم نسائی

منتظر حضور سبز شما عزیزان هستیم.
میکروبیوم حفرهٔ دهان؛ ناجی احتمالی سلامت کودکان

🔸میکروبیوم انسان به عنوان یک شبکهٔ میکروبی پیچیده و هماهنگ عمل می کند که در سراسر سطوح مخاطی پوست، حفرهٔ دهان، دستگاه گوارش، دستگاه تنفسی و دستگاه تناسلی قرار دارد.

🔸میکروبیوم دهان یک میکروبیوتای بسیار متنوع را در بر می‌گیرد که از بیش از 700 میکروارگانیسم از جمله باکتری‌ها، قارچ‌ها و ویروس‌ها تشکیل شده است. همانطور که درک ما از رابطه بین میکروبیوم دهان و سلامت انسان تکامل یافته است، مجموعه متنوعی از بیماری‌های دهان و سیستمیک مرتبط با این جامعه میکروبی شناسایی شده است که شامل پوسیدگی، بیماری‌های پریودنتال، سرطان دهان، سرطان کولورکتال و پانکراس می‌شود.

🔸رابطهٔ پیش‌بینی‌کننده بالقوه بین میکروبیوتای دهان و این بیماری‌های انسانی نشان می‌دهد که حفرهٔ دهان یک مکان ایده‌آل برای تشخیص بیماری و توسعه آزمایش‌های سریع نقطه مراقبت است. حفره دهان با مجموعه‌ای غیر تهاجمی از نمونه‌های بیولوژیکی به راحتی قابل دسترسی است. ما می‌توانیم آینده‌ای را متصور شویم که در آن ابزارهای تشخیصی بزاق در اوایل زندگی برای پیش‌بینی و پیشگیری از بیماری‌های آینده از طریق تجزیه و تحلیل و شکل‌دهی میکروبیوم دهان نوزاد استفاده شود.

🔸در این بررسی، شواهدی را برای ایجاد میکروبیوم دهان در دوران اولیه کودکی، قابلیت استفاده از میکروبیوم دهان کودکی برای پیش‌بینی بیماری‌های دهان و سیستمیک آینده و محدودیت‌های شواهد فعلی ارائه شده است.

گردآورنده: نیما دانشور


🆔-------------------------🔹🔷🔹
@dentsrcbums
@srcbums
کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه کسب عنوان پژوهشگر برجسته دانشجویی در کشور- سه ماهه چهارم سال 1402 را به خانم شهناز رجبی (مقطع کارشناسی ارشد بیوشیمی بالینی) و خانواده محترمشان تبریک و برای نامبرده آرزوی توفیق روزافزون را خواستار شدند.



گفتنی است هر سه ماه طی فراخوانی از پژوهشگران دانشجو دعوت می شود مطابق با چک لیست و دستورالعمل نحوه امتیاز دهی به فعالیتهای تحقیقاتی دانشجویان پژوهشگر (جدید) مستندات خود را جهت انتخاب پژوهشگر برجسته کشوری به دفتر کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه ارائه دهند.

🆔—–––––––––—🔸🔶🔸
@srcbums
src.bums.ac.ir
⭕️ ویتامین D در پیش‌گیری و درمان سرطان دهان

🔸سرطان دهان حدود ۳ درصد از کل سرطان‌ها در ایالات متحده را تشکیل می‌دهد و شامل سرطان‌های لب، زبان، غدد‌ بزاقی و سایر نواحی دهان است.
این بیماری، شانزدهمین نوع شایع سرطان در سراسر جهان است .
براساس گزارش انجمن سرطان آمریکا، سالانه حدود ۵۴۰۰۰ نفر در آمریکا به سرطان دهان مبتلا می‌شوند و بیش از ۱۱۰۰۰ نفر در اثر آن جان خود را از دست می‌دهند . متأسفانه احتمال بروز این سرطان در اینده افزایش خواهد یافت .

🔹عوامل موثر بر ایجاد سرطان دهان شامل جنس، عوامل ژنتیکی، HPV، عفونت‌های باکتریایی و عوامل سرکوب کنندۀ سیستم ایمنی است.
اولین تشخیص درمانی دندانپزشکان، اغلب به مرحله و نوع تومور بستگی دارد و می‌تواند شامل جراحی، رادیوتراپی، شیمی‌درمانی و ژن‌درمانی باشد.
تشخیص بالینی و ارزیابی ضایعات مخاطی دهان می‌تواند تا ۹۹ درصد سرطان‌های دهان و ضایعات را تشخیص دهد و تشخیص زودهنگام، مهم‌ترین عامل تعیین کنندۀ درمان در سرطان دهان است.

🔸یکی از گزینه‌های بالقوه برای کاهش عوارض و مرگ و میر ناشی از سرطان دهان، ویتامین D است. ویتامین D، یک ویتامین محلول درچربی و ضروری است که ساخت کلسیم و فسفر، عناصر حیاتی برای استخوان‌ها و دندان‌های سالم را تنظیم می‌کند.
این ماده را می‌توان از وعده‌های غذایی، مکمل‌ها یا پوست در معرض نور خورشید به دست آورد.
علاوه بر هومئوستاز کلسیم و فسفر، ویتامین D، رشد سلول را افزایش می‌دهد، به تنظیم التهاب، سنتز پروستاگلاندین و آپوپتوز کمک می‌کند و متاستاز را از طریق مکانیسم‌های مختلفی که بر عوامل رشد تأثیر می‌گذارند، مهار می‌کند.

🔹مطالعات ارتباط بین کمبود این ویتامین و سرطان را نشان می‌دهند.
باتوجه به عوارض و مرگ و میر سرطان دهان، شناسایی استراتژی‌های مؤثر در پیش‌گیری و درمان مهم است.

گردآورنده: آتنا‌ لر | دانشجوی دندان‌پزشکی

🆔-------------------------🔹🔷🔹
@pazhouhan_mag
@srcbums
https://src.bums.ac.ir/نشریه-پژوهان
📣مرکز آموزش علمی_کاربردی مجتمع صنایع غذایی شیررضا یزد با همکاری کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد برگزار می‌کند:

🟠اولین رویداد استارتاپی جامع صنایع‌ غذایی

💢محورهای استارتاپ:
🔹فرمولاسیون نوین موادغذایی
🔹میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در موادغذایی
🔹مدیریت پسماند در صنعت غذا
🔹ماشین‌آلات و تجهیزات صنایع غذایی
🔹طراحی، چاپ و بسته‌بندی خلاقانه
🔹کاربرد هوش مصنوعی در صنایع غذایی
🔹تکنیک‌های نوین بازاریابی

🗓زمانبندی رویداد:
📌مهلت ثبت‌نام و ارسال ایده: ۴ اسفند
📌زمان برگزاری رویداد: ۱۶، ۱۷ و ۱۸ اسفند

🏛مکان رویداد:
سالن همایش‌های باقرالعلوم

🏆جوایز:
🥇تیم اول: ۲۰ میلیون تومان
🥈تیم دوم: ۱۵ میلیون تومان
🥉تیم سوم: ۱۰ میلیون تومان

🔰برنامه‌های رویداد:
🔅تور یزدگردی برای ایده‌های برگزیده
🔅بازدید از خط تولید شیررضا

🌐لینک ثبت نام و ارسال ایده:
https://uastartup.uast.ac.ir/fa/form/749/shirreza

💯ثبت ایده برای عموم آزاد است.

🌐لینک گروه اطلاع رسانی رویداد:
https://www.tgoop.com/+KqLurbaikNEwMjQ0

🔸پاسخ به سوالات:
@hamidyn76


🆔@Srcyazd
مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی با همکاری گروه پزشکی مولکولی و کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار می کند:
بیست و هشتمین نشست ژورنال کلاب هفتگی:
Recent advances in drug delivery systems for targeting cancer stem cells
سخنران: دکتر احسانه آذریان (استادیار پزشکی مولکولی)
زمان: دوشنبه 30 بهمن ماه 1402
ساعت: 12:30
مکان برگزاری: اتاق شورای دانشکده پزشکی
🆔—–––––––––—🔸🔶🔸
@srcbums
src.bums.ac.ir
📣📣 کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی برگزار می نماید:

 👨‍💻"دوره بیوانفورماتیک پیشرفته و هوش مصنوعی "

🥇 جلسه اول با عنوان:
تکنولوژی های Transcriptomics و انواع آنالیز ها

💢 با حضور :
👨‍🏫جناب آقای ادیب میرکی

فارغ‌التحصیل رشته علوم آزمایشگاهی
بیو انفورماتیست موسسه sanger
عضو تیم بین المللی scverse
پژوهشگر برتر وزارت بهداشت در سال های 2022 و 2023

📍بصورت حضوری و مجازی

🔍مناسب برای دانشجویان تمامی رشته های علوم پزشکی

📆 زمان برگزاری: دوشنبه 7 اسفند ماه 1402
ساعت برگزاری: ساعت ۱۷ الی ۱۹

ویژگی های این دوره:
🏅اعطای گواهی معتبر کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

🔗ثبت نام


🆔—–––––––––—🔸🔶🔸
@srcbums
src.bums.ac.ir
📣📣 کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی برگزار می نماید:

 👨‍💻"مبانی ایده پردازی اختراعات علوم پزشکی"


💢 مدرس:
👨‍🏫جناب آقای منصور سلطانی


عضو شورای فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
کارشناسی ارشد مراقبت های ویژه پرستاری

🔍مناسب برای دانشجویان تمامی رشته های علوم پزشکی

📆 زمان برگزاری: شنبه 5 اسفند ماه 1402
ساعت برگزاری: ساعت 16 الی 18

📍مکان برگزاری کلاس 115 دانشکده پزشکی

🏅همراه با اعطای گواهی معتبر کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
🔗 ثبت نام

🆔—–––––––––—🔸🔶🔸
@srcbums
src.bums.ac.ir
📣📣 کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی برگزار می نماید:

 👨‍💻"دوره بیوانفورماتیک پیشرفته و هوش مصنوعی "

🥇 جلسه اول با عنوان:
تکنولوژی های Transcriptomics و انواع آنالیز ها

💢 با حضور :
👨‍🏫جناب آقای ادیب میرکی

فارغ‌التحصیل رشته علوم آزمایشگاهی
بیو انفورماتیست موسسه sanger
عضو تیم بین المللی scverse
پژوهشگر برتر وزارت بهداشت در سال های 2022 و 2023

📍بصورت حضوری و مجازی

🔍مناسب برای دانشجویان تمامی رشته های علوم پزشکی

📆 زمان برگزاری: دوشنبه 7 اسفند ماه 1402
ساعت برگزاری: ساعت ۱۷ الی ۱۹

ویژگی های این دوره:
🏅اعطای گواهی معتبر کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

🔗ثبت نام


🆔—–––––––––—🔸🔶🔸
@srcbums
src.bums.ac.ir
کمیتهٔ تحقیقات و فناوری دانشجویی | د ع پ بیرجند pinned «دوستانی که تمایل به شرکت حضوری در جلسه دارند لطفا به ایدی روابط عمومی اسمشون رو ارسال کنند. @SRCBUMS_Admin»
2025/07/14 14:33:51
Back to Top
HTML Embed Code: