Telegram Web
دور_اول_مسابقه_نقشه_مفهومی_مقاله_merged.pdf
2.5 MB
با سلام خدمت عزیزان شرکت کننده در مسابقه نقشه مفهومی
در فایل PDF پیوست، مقاله دور اول مسابقه، دستورالعمل، تاریخ های مهم و چک لیست داوری موجود می باشد.
در صورت داشتن هر گونه سوال به آیدی ادمین پیام دهید.
🆔@sram_mums
🆔 @Nutrition_congress2023
👨🏼‍💻Support : @ICNFLRCS
💫💫💫  کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی البرز با همکاری جمعی از دانشجویان فرهیخته دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار می کند:

🔶️مدرسه تابستانه هوش مصنوعی
                        برای دانشجویان پزشکی
🔶️

🔸این مدرسه از  ۲۵ مرداد ماه تا ۱۲ شهریور ماه در قالب ۵ جلسه به صورت مجازی و رایگان برگزار خواهد شد.
🔸در این مدرسه با تدریس اساتید و دانشجویان مجرب،مقدمات و مفاهیم اولیه هوش مصنوعی به همراه کاربرد آن در برخی تخصص های پزشکی به صورت کلی ارائه خواهد شد.
🔸️ به زودی اطلاعات دقیق هر کارگاه در کانال کمیته قرار خواهد گرفت.
پس لطفا با ما همراه باشید.😊

⬅️ سر فصل کارگاه های مدرسه هوش مصنوعی:

کلیات و ترمینولوژی هوش مصنوعی؛ کاربرد و آینده در پزشکی: دکتر صدف صالحی

نورولوژی و نوروساینس: دکتر سید کسری پیراهش

پاتولوژی: دکتر محمد پیری

رادیولوژی: دکتر اطلس حدادی اول

تصویربرداری: دکتر سجاد شایسته

⏰️ مهلت ثبت نام: ۱۵ مرداد ماه الی ۲۲ مرداد ماه

🔺برای ثبت نام از طریق این لینک اقدام بفرمائید.
🔻در صورت نیاز، سوالات خود را با روابط عمومی کمیته مطرح بفرمائید.

🆔️ @MSRC_ABZUMS
📌کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده پیراپزشکی علوم پزشکی اردبیل و بنیاد نخبگان استان اردبیل برگزار میکند:

کارگاه کشوری
🔰آشنایی با بنیاد ملی نخبگان🔰

عناوین
:
آشنایی با قوانین و آیین نامه های بنیاد
آشنایی با تسهیلات و حمایت های بنیاد
آشنایی با طرح های بنیاد

🖋مدرس: دکتر مهدی داوری
سرپرست بنیاد نخبگان استان اردبیل

🗓زمان: چهارشنبه، ۲۵ مردادماه ۱۴۰۲

ساعت: ۱۰ الی ۱۲ صبح

🌐مکان: اسکای روم

📌این کارگاه رایگان بوده و شما میتوانید از طریق این لینک ثبت نام نمایید.

🔶️ گروه تلگرامی کارگاه جهت عضویت:
https://www.tgoop.com/+EsbRqycpGJdiMTk0

🔶️ کانال تلگرامی ما:
https://www.tgoop.com/research_co
📌 یکی از بزرگترین چالش‌های دانشجویان و محققین، پیدا کردن منبع و پایگاه علمی بروز و معتبر برای پژوهش علمی‌شان است. فرقی نمی‌کند که این منبع کتاب باشد یا مقاله و پایان نامه!

برای یافتن منابع از جنس کتاب بهتر است ابتدا به سراغ منابع رایگان برویم. در بین تمامی منابع موجود، پایگاه‌های به زبان روسی، رایج‌تر هستند. اکثر اوقات با چند جستجو می‌توان به نتایج دلخواه دست پیدا کرد. یکی از معروف‌ترین سایت‌ها در این حوزه، libgen است.

🔵 منابع جایگزین برای سایت Libgen

در ادامه چندین سایت رایگان مشابه Libgen به شما معرفی خواهیم کرد:

1. Sci-Hub

📚 این کتابخانه رایگان به بیش از ۸۷ میلیون کتاب و مقاله علمی-تحقیقاتی دسترسی دارد و دائما در حال بروزرسانی است. چه در حال تحصیل در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد یا دکتری باشید، این سایت می‌توان جزء ۵ منبع اصلی شما برای کارهای تحقیقاتی باشد.

2. Z-Library

📑 این سایت فوق‌العاده یک پایگاه عالی برای پیدا کردن منبع هایی مثل کتاب و مقاله محسوب می‌شود.

شاید از خود بپرسید اگر کتاب مد نظرم در این سایت نبود، راه چاره چیست!
سایت‌ Ebsco می‌تواند جایگزین مناسبی برای این کار باشد.

❗️ اگر در تمامی این سایت‌ها جستجو کردید و ناموفق بود، تقریبا امیدی به پیداکردن کتاب مدنظرتان نیست! جستجوی خود را متوقف کنید و به سایت آمازون سر بزنید! 😅👌🏻

انشالله در آینده نزدیک نحوه پیدا کردن منبع برای مقاله را بررسی می‌کنیم...

#معرفی_سایت

@srcpm_mums
https://www.tgoop.com/srcpm_mums
📌 انواع تأثیرات از دیدگاه دارن هاردی

دارن هاردی در کتاب «اثر مرکب» ۳ نوع از تاثیراتی که روی هر شخص ممکن است اثر بگذارد را، بررسی می‌کند :
۱. ورودی‌ها ( چیزی که مغزتان را با آن تغذیه می‌کنید )

زباله وارد شود، زباله خارج می‌شود⛔️

اگر میخواهید مغزتان با بالاترین توانش کار کند، باید درباره‌ی چیزهایی که به آن می‌دهید، بیشتر مراقب باشید. آیا مغزتان را با خلاصه‌ی اخبار تغذیه می‌کنید یا سریال‌های طنز تخریب کننده ذهن؟ مجلات زرد می‌خوانید یا مجله‌ی موفقیت؟
کنترل کردن ورودی‌ها تاثیر مستقیم و قابل توجهی روی بازدهی و نتایج شما دارد.


۲. ارتباط ها (آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید)

چه کسانی روی شما اثر می‌گذارند؟

آدم‌هایی که از روی عادت با آن‌ها در ارتباط هستید، « گروه مرجع » شما نامیده می‌شوند. طبق پژوهشی که روان‌شناس اجتماعی هاروارد، دکتر دیوید مک‌کلند انجام داد، «گروه مرجع» شما در حدود ۹۵ درصد از موفقیت یا شکست‌تان را در زندگی تعیین می‌کند.
آدم‌هایی که وقت‌مان را با آن‌ها می‌گذرانیم، تعیین می‌کنند که کدام گفت و گو‌ها توجه‌مان را جلب کنند و مرتب در معرض کدام نگرش‌ها و عقیده ها باشیم. 💡

۳. محیط (اطراف‌تان)

تغییر محیط، چشم‌اندازتان را تغییر می‌دهد 🔅

رویای درون قلب شما شاید بزرگ‌تر از محیطی باشد که در آن زندگی می‌کنید. بعضی وقت‌ها باید از آن محیط خارج شوید تا رویای‌تان تحقق پیدا کند.
« وقتی درباره‌ی محیط صحبت می‌کنم، فقط محل زندگی‌تان را نمی‌گویم، بلکه اشاره به هرچیزی‌ست که اطراف‌تان را احاطه کرده است. »

🔆☑️ ایجاد یک محیط مثبت و سازنده برای حمایت و پشتیبانی از موفقیت‌هایتان، یعنی پاکسازی تمام اختلالات و پارازیت‌ها از زندگی‌تان.

#انگیزشی

@srcpm_mums
https://www.tgoop.com/srcpm_mums
معرفی وب‌سایت Grammarly

✍🏽 گرامرلی یک دستیار نوشتار آنلاین است که روزانه ۳۰ میلیون نفر از طریق ۳۰ هزار تیم تخصصی در سطح دنیا با استفاده از هوش مصنوعی از خدمات آن استفاده می‌نمایند. گرامرلی با استفاده از هوش مصنوعی و ارائه راهکارهای علمی کیفیت نوشته‌های کاربران را افزایش داده و با پیشنهادهای دستور زبان نوشته‌های کاربران را از هر خطایی مصون می‌دارد. تیم پشتیبانی این وب‌سایت با استفاده از بروزرسانی و پردازش مداوم زبان طبیعی و با استفاده از یادگیری ماشینی و عمیق همواره محصولات و خدمات جدیدی را به کاربران ارائه می‌دهد.

◀️ گرامرلی یک وب‌سایت قدرتمند در زمینه ارائه خدمات نوشتاری است. این وب‌سایت با تصحیح نگارشی و محتوایی متون و همچنین کشف سرقت‌های ادبی کمک بسیاری به افزایش کیفیت متون منتشر شده در فضای وب می‌نماید. این وب‌سایت از سال ۲۰۱۵ نسخه رایگان و آنلاین خود را در اختیار کاربران قرار داده تا بتوانند به سادگی و در کمترین زمان ممکن بهترین نتایج را از این طریق به دست آورند.

#معرفی_سایت


@srcpm_mums
10 روش انتخاب موضوع برای پژوهش:

1_مطالعه ی مقاله های چند سال اخیر پیرامون حوزه های مورد علاقه:


🔍 📚 این کار بیشتر با استفاده از پایگاه های اطلاعاتی چکیده نامه ای مانند اسکوپوس، وب آو ساینس، دایمنشن، گوگل اسکالر و … اتفاق میافتد، و با جستجوی یک سری کلمات کلیدی و خروجی گرفتن اکسل می توانید با دسته بندی کردن مقالات، به کشف روندهای جاری در آن حوزه ی پژوهشی بپردازید و با الگو برداری به ایده های جدید برسید.

2_بررسی پیشنهادهای پژوهش های پیشین:

👨‍💻👩‍💻 در بعضی مقالات در انتهای مقاله نویسنده اقدام به پیشنهاداتی برای پژوهش های بیشتر می کند. و یا در پایان نامه ها این امری مرسوم است که شما می توانید از این نوع پیشنهادات کمک بگیرید.

3_صفحه مجازی پژوهشگران و اساتید:

📑 🔖  معمولا اساتید دانشگاهی در صفحات وب خود فهرستی از پژوهش های در حال انجام خود را ارائه می دهند (منظور اساتید دانشگاه های معتبر دنیاست) با مراجعه به این صفحه ها احتمال اینکه بتوانید از ایده های در حال انجام الگوبرداری کنید زیاد است مخصوصا با بومی کردن و یا تغییر حوزه ی موضوعی این موضوعات می توانید به موضوع های جدیدی دست پیدا کنید.

 4_صفحه گروه های پژوهشی:

💡 بعضی از گروه های پژوهشی دانشگاه ها صفحه های خاص مربوط به خود را دارند و گزارش های مرتبط ارائه را میدهند، این صفحه ها می تواند توجه شما را به خود جلب کند و با بازدید از آن ها ایده های جدیدی به ذهن شما خطور کند.

5_طوفان فکری:

🧠🤔  این روش از روش های خلاقانه ی حل مسئله است که ما در اینجا به عنوان راه حلی برای یافتن مسئله مطرح کرده ایم . افرادی با زمینه های مختلف دور هم می نشینند و برای پیدا کردن یک مسئله (نه یک راه حل) که ارزش حل کردن و تحقیق کردن را داشته باشد brainstorming می کنند.

6_مسائل بازار:

📌 معمولا ارتباط خیلی نزدیکی بین دانشگاه و بازار (صنعت، کسب و کار، سازمان ها و…) برقرار نیست. اگر چه دفاتر ارتباط با جامعه ی دانشگاه معمولا در حال انجام این راه حل هستند، ولی شما مستقلا می توانید با ارتباط با بازار نسبت به مسائل موجود آگاهی یابید و مسئله ای را برای پژوهش کردن بیابید. کافیست به کارخانه ها سر بزنید و با واحد های تحقیق و توسعه گفتگو کنید.

 7_وب سایت های آنلاین سازمان ها:

🌐 رجوع به وب سایت سازمان های دولتی و یا پژوهشگاه ها، که هر ساله مواردی را تحت عنوان  “اولویت های پژوهشی” منتشر می کنند، می تواند برای شما مناسب باشد.

8_ مشکلات بزرگ جامعه :

🔋  معمولا مسائلی همچون محیط زیست، انرژی و … همیشه جزو مسائل جاری و کلان جامعه هستند. می توانید با تمرکز روی این مسائل تحقیقاتی خاص را رهبری کنید.

9_علم داده ها:

🔬  علم داده ها، از مسائل داغ و روز جهان محسوب می شود. ابزارهای فراوانی برای تحلیل داده ها مورد استفاده قرار می­ گیرد، آموزش های فراوانی ارائه می شود. بخشی از علم سنجی، کار با داده ها و استخراج آمارهای پژوهشی و تحلیل آن است. شما هم می توانید با استفاده از پایگاه های استنادی همچون اسکوپوس، وب آو ساینس، گوگل اسکالر، دایمنشن و…. اقدام به تحقیق های مرتبط با داده های پژوهشی حوزه ی تخصصی خود کنید. برای آشنایی با این دسته از مقاله ها می­توانید از کلمات کلیدی مانند research trend و Scientometrics استفاده کنید.

10_بومی سازی پژوهش ها:

🌿🏡 بسیاری از مقاله های پژوهشی راجع به یک جغرافیای خاص و یا جامعه ی آماری خاصی می شود. شما می توانید با تغییر این جغرافیا به کشور، یا شهر دیگری و یا تغییر جامعه ی آماری موضوع پژوهشی برای خود خلق کنید.

منبع: yabesh.ir

#انتخاب_موضوع

@srcpm_mums
🛑فردا آخرین مهلت تکمیل گوگل فرم می‌باشد🛑
🔻برای پژوهش های دانشجویی و تحقیقاتت، نیاز به جمع آوری مطلب از کلی وبسایت داری⁉️
🔻تحقیق وقت خیلی زیادی ازت میبره⁉️
🔻حوصلت نمیاد که رفرنس ها رو هم ذ‌کر کنی⁉️
خب ...
موتور جستجو گر هوش مصنوعی phind.com به داد شما رسیده😁

⏩️با استفاده از این موتور جستجو گر میتونید هر سوالی که دارید بپرسید و اون با استفاده از وبسایت های موجود در گوگل جواب سوالتون رو به شما میده.
در ثانی برای هر مطلب رفرنس اون که از چه سایتی بر داشته شده رو هم میاره
همچنین می‌توانید کلی وبسایت دیگه که مربوط به سوالتون هست رو هم ببینید.

#معرفی_سایت
@srcpm_mums
📌انتشارات Elsevier نسخه اولیه از Scopus AI رو منتشر کرده که هوش مصنوعی مولد رو با محتوا و داده‌های Scopus ترکیب می‌کنه.

ابزار Scopus AI خلاصه‌های موضوعی رو ارائه می‌کنه که از مجموعه گسترده Scopus از ۲۷ هزار مجله دانشگاهی که از بیشتر از ۷۰۰۰ ناشر در سراسر دنیا استخراج شده، استفاده می‌کنه.

در حال حاضر Elsevier در حال آزمایش نسخه آلفا این ابزار با حدود ۱۵ هزار محقق در سراسر جهانه.
انتظار می‌ره عرضه کامل محصول در اوایل سال ۲۰۲۴ باشه.

#هوش_مصنوعی
@srcpm_mums
◀️ ابزاری برای رسم فلو دیاگرام پریزما در مرورهای سیستماتیک

بر اساس بیانیه پریزما (PRISMA)، در مرورهای سیستماتیک حتما باید flow diagram رسم شود.

تهیه دستی این دیاگرام کمی دشوار است. در اینجا ابزاری را خدمت شما معرفی می‌کنیم که به راحتی می‌تواند این کار را برای شما انجام دهد.

لطفاً وارد سایت زیر شوید:

https://estech.shinyapps.io/prisma_flowdiagram/

📌 بر روی گزینه Create flow diagram کلیک کنید و گزینه‌های مد نظر را انتخاب و سپس اعداد مربوط به هر مرحله را وارد کنید.

در پایان می‌توانید دیاگرام تولید شده را به فرمت‌های PNG و SVG، فرمت PDF و فرمت HTML دانلود کنید.

#معرفی_نرم‌افزار
@srcpm_mums
افیلیشن کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد چیست و چه مزایایی دارد؟


❇️افیلیشن نشان وابستگی سازمانی افراد در مقالاتی میباشد که در ژورنال های علمی به چاپ میرسانند.

افیلیشن( وابستگی سازمانی) صحیح کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

Student research committee, Mashhad University of medical sciences, Mashhad,Iran


چه کسانی می‌توانند از افیلیشن کمیته تحقیقات در مقالات خود استفاده کنند؟

براساس آیین نامه تمامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از زمان شروع به تحصیل عضو عادی کمیته تحقیقات دانشجویی به حساب آمده و میتوانند از این افیلیشن استفاده نموده و از مزایایی آن بهره مند شوند.


آیا از افیلیشن کمیته تحقیقات می‌توان به عنوان افیلیشن دوم نیز استفاده نمود و از مزایایی آن بهره مند شد؟  بله

مزایایی استفاده از این افیلیشن در مقالات برای دانشجویان چیست؟

استفاده از این افیلیشن مزایایی خوبی داره که در ادامه ذکر شده و به صورت خلاصه استفاده از این افیلیشن در مقالات بهتر از استفاده نکردنش هست😁

الف) در آیین نامه حق تشویقی مقالات مصوب دانشگاه علوم پزشکی مشهد که در آن به ازای استفاده از افیلیشن کمیته تحقیقات دانشجویی میزان کل مبلغ پرداختی افزایش ۱۰ درصدی خواهد داشت.

ب) در آیین نامه پرداخت شهریه دانشجویان شهریه پرداز، بخش آیتم های مربوط به کسب تخفیف شهریه براساس امتیاز پژوهشی، چنانچه از افیلیشن کمیته تحقیقات دانشجویی استفاده شده باشد امتیاز برای کسب تخفیف شهریه ۱.۵ برابر خواهد شد.

ج) در آیین نامه بند کاف استعداد درخشان جهت کسب تسهیلات رفاهی، آموزشی و پژوهشی استعداد درخشان چنانچه دانشجو از این افیلیشن استفاده کرده باشد امتیاز کسب شده از مقاله مربوطه ۲برابر خواهد شد.

د) در آیین نامه کسب عنوان پژوهشگر برتر جشنواره هفته پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی استفاده از افیلیشن کمیته تحقیقات دانشجویی در مقالات امتیاز آن مقاله را ۱.۵ خواهد کرد.

ه) در جشنواره ملی تحقیقات و فناوری دانشجویی وزارت بهداشت که سالیانه برگزار می‌گردد استفاده از افیلیشن کمیته تحقیقات دانشجویی جز معیار های تاثیر گذار برای انتخاب افراد برگزیده میباشد.


با ما همراه باشید...

کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

@SRAM_MUMS
🏴«ولا تَحسَبن الذینَ قُتُلو فی السبیلِ الله اَمواتا بَل احیاءٌ عند ربهم یُرزقون»

خانواده ی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ضمن محکوم کردن جنایت حمله به بیمارستان المعمدانی غزه، شهادت قریب به ۱۰۰۰ تن از مردم و کودکان مظلوم فلسطین را خدمت تمام مسلمین و آزادی خواهان جهان تسلیت عرض می نماید.


@SRAM_MUMS
💥 کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با همکاری کمیته کشوری تحقیقات و فناوری دانشجویی برگزار می کند:

🔰 سومین دوره فستیوال ملی هر دانشجو یک ایده

📌 همزمان با جشنواره هفته پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد

🔖 در محورهای:

جشنواره جامع ایده پروری حوزه سلامت
ماراتن علمی پژوهشی دندانپزشکی کامپیدنت
مسابقه چالش ایده در محورهای:
💡 هوش مصنوعی در علوم پزشکی
💡 محصولات درمانی نوین حوزه علوم پزشکی (AMPs)
پویش پژوهش های پیشگیرانه در زمینه غربالگری بیماری‌های قلبی‌عروقی
به همراه سلسله کارگاه‌ها و تورهای پژوهشی و فناوری

📆 ۲۸ الی ۳۰ آذرماه
📍مجتمع شهدای سلامت - مشهد مقدس

با ما همراه باشید ...

🆔@sram_mums
🆔 @stud_res
👨‍💻 @festival_support
عکسبرداری تشخیصی یکی از ابزارهای مهم در تشخیص بیماری‌ها و ارزیابی وضعیت سلامت است. در زیر، به طور خلاصه انواع عکسبرداری تشخیصی برای بیماری‌ها آشنا می‌شیم 🤩:

1. اشعه ایکس (X-ray): این عکسبرداری برای تصویربرداری استخوان‌ها 🦴، ریه‌ها 🫁، مفاصل و بعضی از اعضای داخلی مانند معده و روده‌ها استفاده می‌شود. اشعه ایکس می‌تواند در تشخیص شکستگی استخوان، عفونت ریوی، سرطان ریه و بسیاری از مشکلات دیگر مفید باشد.

2. سونوگرافی (Ultrasound) 🤰: این تکنیک از امواج صوتی برای تولید تصاویر بدون استفاده از اشعه استفاده می‌کند. سونوگرافی در تشخیص مشکلات درونی مانند بارداری، سنگ کلیه، تشخیص بیماری‌های قلبی و عروقی🫀، و تشخیص تومورها مفید است.

3. سی تی اسکن (CT Scan) 🖥 : این روش از ترکیب اشعه ایکس و تکنولوژی کامپیوتری برای تولید تصاویر مقطعی از داخل بدن استفاده می‌کند. سی تی اسکن می‌تواند در تشخیص آسیب‌های سریع و شدید مغز 🧠، تشخیص تومورها، مشکلات قلبی و عروقی، و بررسی اعضا و بافت‌های داخلی مفید باشد.

4. رزونانس مغناطیسی (MRI) : این تکنیک از میدان مغناطیسی و امواج رادیویی برای تولید تصاویر با کیفیت بالا از بافت‌ها و اعضای بدن استفاده می‌کند. MRI می‌تواند در تشخیص آسیب‌های مغزی، تشخیص اختلالات مفصلی، تشخیص تومورها و بررسی مشکلات قلبی مفید باشد.

5. پت اسکن (PET Scan): این روش از تزریق ماده رادیواکتیو و تشخیص انتشار آن در بافت‌های بدن استفاده می‌کند. پت اسکن می‌تواند در تشخیص سرطان، بررسی فعالیت مغزی و تشخیص بیماری‌های عروقی مفید باشد.

#اطلاعات_عمومی
#عکسبرداری_تشخیصی
@srcpm_mums
🛑 نشست صمیمانه جناب آقای دکتر شبستری ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی مشهد با سرپرستان و اعضای شورای مرکزی کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد


در این دیدار که با حضور جناب آقای دکتر تفقدی معاونت محترم پژوهش و فناوری دانشگاه، جناب اقای دکتر سحاب نگاه سرپرست محترم کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه و جناب آقای دکتر باقری مدیریت محترم توسعه فناوری سلامت دانشگاه برگزار شد؛ ضمن تقدیر از پروژه های موفق کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال گذشته و تبریک جهت کسب عنوان رتبه برتر کشوری و نشان پنج ستاره، برنامه ریزی جهت برگزاری هرچه بیشتر و بهتر رویدادهای کشوری و بین المللی توسط کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال جاری انجام شده که مورد حمایت های همه جانبه ریاست محترم دانشگاه قرار خواهد گرفت.

در حاشیه این دیدار از زحمات چهارساله جناب آقای مهدی رفیعی دبیر محترم کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه تقدیر شد و براساس نتیجه انتخابات جناب آقای امید علیزاده به عنوان دبیر جدید دانشگاه معرفی گردید.

با ما همراه باشید...

@SRAM_MUMS
حتی دوساعت روی بهتر کردن خودتان و زندگیتان سرمایه گذاری نمیکنید؟

🔹 کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با همکاری ژیوارآموزان و جمع بزرگی از تشکل‌های دانشجویی کشور برگزار میکند:

🔶 وبینار رایگان دانشجوی موفق + آشنایی با پژوهش

تاریخ برگزاری: جمعه، 26 آبان 1402

سرفصلهای این وبینار:
🔹 پیدا کردن رسالت شخصی
🔸 راه‌های پیش رو در دوران دانشجویی
🔹 کسب درآمد و رسیدن به استقلال مالی
🔸 دانشجوی موفق از نظر دانشگاه و جامعه
🔹مدیریت انگیزه و رهایی از ناامیدی
🔸آشنایی با پژوهش و فرصت‌های آن
🔹 مسیر پژوهش در دانشگاه‌های کشور
🔸 شروع تغییرات مثبت در زندگی

🔷 نمیتوانیم قول بدهیم که این وبینار نقطه عطف زندگیتان باشد، اما قول میدهیم که بعد از این دوساعت، تصمیمات مهمی برای ادامه زندگیتان خواهید گرفت...

🔴 برای اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام رایگان در این وبینار بینظیر، به لینک زیر مراجعه کنید:
https://zhivaramoozan.com/?p=22539
https://zhivaramoozan.com/?p=22539

این دوساعت برایتان به یادماندنی خواهد شد...
🆔 @srcpm_mums
🆔 @zhivaramoozan

🔹 درصورت وجود مشکل در روند ثبت‌نام، با ما در ارتباط باشید:
🆔 @zhivaramozan
🤔💡آیا تا به حال به‌ این فکر کرده‌اید که چگونه هم در روزمره و هم در سمینارها و کنگره های بین المللی به طور روان صحبت کنید؟
دوست دارین در محافل علمی و تو مکالمات بیشتر شبیه native speaker ها صحبت کنین؟ 🤩
آیا خلاصه مقالتون برای کنگره بین المللی اکسپت شده ولی میترسین ارائه بدین؟
آیا میدونستید pronunciation بهتر به listening شما هم هم کمک میکنه؟👂🏽
اگر پاسختان بله هست این کارگاه دقیقا مناسب شماست.

📌در این کارگاه کلمات رایجی که Mispronounced شده و نیز Liaison دارند هم چک شده و با کلمات British که به جای American اشتباها استفاده میشوند آشنا میشوید. 🔍
شرکت در این کارگاه کاملا رایگان میباشد.
جهت ثبت نام به آیدی زیر پیام بدهید:
@samin001r

🆔 @srcpm_mums
2025/07/08 15:40:14
Back to Top
HTML Embed Code: