Telegram Web
♦️آتش‌سوزی در ‌اسکله‌ بندر ‌پارسیان/ ۱۰ فروند شناور سوخت

مدیرکل مدیریت بحران ‌هرمزگان:

صبح امروز ۱۰ فروند شناور تجاری در اسکله صیادی جوادالائمه شهرستان پارسیان دچار آتش‌سوزی گسترده شدند.

‌حادثه حوالی ساعت ۹ صبح رخ داد و بلافاصله هماهنگی‌های لازم با استان‌های همجوار از جمله فارس و بوشهر برای اعزام تجهیزات و نیروهای آتش‌نشانی صورت گرفت.

‌از لامرد در استان فارس و همچنین از عسلویه در استان بوشهر ماشین‌های آتش‌نشانی به محل حادثه اعزام شده‌اند؛ همچنین یک دستگاه آتش‌خوار از بوشهر و یک دستگاه از بندر شهید رجایی و نیز نیروهای امدادی از شهرستان‌های بستک، بندرلنگه و سایر امکانات موجود در پارسیان برای مهار آتش به کار گرفته شده‌اند.

‌علت این حادثه هنوز مشخص نیست و پس از بررسی دقیق، اطلاعات تکمیلی و رسمی در این خصوص منتشر خواهد شد.


🆔@tahkimmelat
10💔4😡3
عبدالله مومنی در شبکه ایکس:

۱۶سال پیش در ۲۲ خرداد ۸۸، میلیون‌ها نفر با رأی خود تلاش کردند راه اختناق را ببندند و قطار حکمرانی را از مسیر تباهی برگردانند. اما کودتای انتخاباتی علیه رأی مردم، آغازی شد بر شتاب گرفتن سقوط.
‏⁧ #جنبش_سبز ⁩،الهام‌بخش ایستادگی، مقاومت مدنی و مطالبه‌گری در برابر حاکمانی که “مردم” را نه می‌شنوند،نه می‌بینند.
‏مطالبه امروز، دیگر نه آن «رأی من کو؟» بلکه گذار به نظمی دموکراتیک، انسانی و پاسخگوست.
‏⁧ #گذار_دموکراتیک
‏⁧ #خرداد۸۸

🆔@tahkimmelat
💔34👍12🤣21
♦️ به جای هشدار!

🖊️احمد زیدآبادی

در تمام این دو  دهۀ اخیر یعنی از زمانی که تأسیسات اتمی ایران مورد حساسیت بین‌المللی قرار گرفت، هرگاه نسبت به بروز آسیب یا خطری برای کشور در این باره هشداری دادم، "رسانه‌های جناح مسلط" آن را "کمک به جنگ روانی دشمن"، "بازی در زمین اسرائیل" و "ایفای نقش ستون پنجم آمریکا" دانستند و برای هر هشداری در این زمینه، هزینه تراشیدند! متأسفانه این وضعیت همچنان ادامه دارد.

بارها تکرار کردم که آن "رسانه‌ها" در پوشش طرفداری از نظام، داده‌ها را تحریف می‌کنند، مانع ارائۀ تحلیل‌های بی‌طرفانه و حرفه‌ای می‌شوند و با این کارشان خاک به چشم مسئولان کشور می‌پاشند! بدبختانه هنوز هم کارشان ادامه دارد!

بنابراین به جای هشدار فقط این سخن مولاعلی را یادآوری می‌کنم که:
"رَحِمَ اَللَّهُ اِمْرَءً عَرَفَ قَدْرَهُ وَ لَمْ يَتَعَدَّ طَوْرَهُ"
(رحمت خدا بر آن كس كه اندازه خويش را بشناسد و از حدّ خود فراتر نرود.)


🆔@tahkimmelat
👍183👎3💔2
♦️ مردم مدام میپرسند؛ به که بسپارمت ای خاک به بادت ندهد؟!‏

🖊️ حسین رزاق

وقتی در ۲۰۹ داشتند با مشت و لگد مهره‌های گردنم را خرد میکردند و قپانی می‌بستند که تا صبح در سرمای هواخوری کوچک آنجا رهایم کنند، بازجوها برای تحقیر پرینت توئیت‌های استهزای اعتصابم را نشانم میدادند و قهقهه میزدند که ببین «رفیق پسر آقا» چه حمایتی میکنند از تو!

‏اما من نه با کسی عکس یادگاری گرفته بودم نه رفاقتی داشتم. ۸ سال پیش که در نزدیکی خانه به مراسم احیای اصلاحطلبان رفته بودم و دم در نشستم تا زود خارج شوم، پسر سوم رهبر جمهوری اسلامی هم که داماد آن خانه بود آمد و همانجا دم در نشست. عکاس‌ها هم برای خود شیرینی سریع عکس گرفتند. من هم همانشب عکس را در فیسبوکم منتشر کردم و نوشتم خانه فلانی و پسر آن‌دیگری در کنارم تا کسی سوءاستفاده نکند. اما اصلاحطلبان بعداز یک نقد شروع کردند به انتشار عکس در توییتر و نوشتند نفوذی، امنیتی و هزار اباطیل دیگر :))
‏نادان‌ها حساب نکردند اینکاره بودم که عکس نمیگرفتم:))

‏آنروزها آن جماعت در بورس بودند و داشتند سهم از پروژه‌ها و پست‌ها تقسیم میکردند و فکر میکردند من هم دنبال چنین زندگی فلاکت‌باری هستم و میخواستند شریک‌ نداشته باشند. امروز هم جماعت دیگری که رویای بدست آوردن حکومت را دارد چنین فکر می‌کند:) بینشان هم پر از سایبری‌های بسیجی و سپاهی!

وقتی بخاطر آزار پسر ۸ ساله‌ام حین بازداشتم، شکایت کردم و بازجوها مرا خواستند برای مصالحه، گفتم خط این فحاشی‌ها را هم شما میدهید؛ بازجو هم راست یا دروغ قسم خورد ما نیستیم و کار سپاه است!
‏حالا همین را هم الان بامبول میکنند که مگر بازجو مصالحه میکند؟! بله محکم بایستید دشمن عقب میرود.

‏نه اینکه این جماعت فحاش همه سایبری‌های ج‌ا باشند چرا که برخی از آنها و خط دهندگانشان ناشناس نیستند و حتی مدتی زندان هم بوده‌اند. اما زندان پر از افرادی بود که مقابل زندانیان شیر بودند و برابر زندانبان موش! مثلا برای یک لامپ داخل زاغه دست به سینه مقابل رییس زندان زانو میزدند. برای یک ملاقات شرعی یا مرخصی یا هر‌ امتیازی که برخی از زندانیان بدون هیچ سرخم کردنی مقابل زندانبان و با مقاومت بدست می‌آوردند، هرکار ناجوانمردانه‌ای میکردند. از دادن آمار دیگر زندانیان تا نوشتن توبه‌نامه و تعهد به همکاری. بالاخره زندان جای کوچکی‌ست و این اخبار هم سریع میرسید!

‏حالا هم اگر توابین و متعهدین به همکاری در همراهی با مزدوران سایبری فلان پایگاه بسیج و البته یک جریان بی‌سیاست که رویای قلم‌دوشی ملت را دارد، خط امنیتی تخریب را پیش میبرند قطعا از کم‌کاری و محافظه‌کاری نادرست بسیاری از فعالان سیاسی است. درست نگاه کنیم هیچ چهره‌ی داخلی نمانده که مورد هجوم و تخریب این جماعت قرار نگرفته باشد!

‏واقعیت این است که جمهوری اسلامی برای پروژه‌های امنیتی‌اش نهاد و سیستم و دانشگاه و وزارت دارد و ما بدون حتی یک تشکیلات چند نفره فقط کارمان شده زدن هر مبارزی! مردم به ستوه آمده از جنایات این نظام حق دارند متنفر از هر همراه و همدست سابق این نظام باشند، اما پروژه برخی جای اتحاد برابر استبداد، شده حمله به مخالفان استبداد!

‏و آنچه این میان مغفول می‌ماند ایران است و مردمی که مدام این میان میگویند از میرحسین تا نرگس و جعفر و سعید و توماج و مصطفی و رونقی و حتی رضا و همه را که میگویند آدم همین نظامند! پس به که بسپاریم این خاک را که بر بادش ندهد؟!



🆔@tahkimmelat
💔2813🕊1
♦️ تصویر روشن تری از فائزه

🖊️
اجلال قوامی

سخنان تازه فائزه هاشمی رفسنجانی بار دیگر حاشیه های زیادی را به همراه داشت.آنجا که او درباره بن سلمان سازی از مجتبی خامنه ای می گوید.هر چند حاشیه های فائزه امر غریبی نیست و همواره هر سخن و نوشته او موافقان و مخالفان جدی داشته است.زمستان ۱۴۰۳ هم انتشار  نامه او از درون زندان با انتقادهای بسیاری روبرو گشت.اما هر چه که باشد فائزه هاشمی از اینکه بگوید برانداز نیست و مجتبی خامنه ای را برای فردای ایران بهتر می داند ابایی ندارد.هر چند برخی بر این باور هستند که این سخنان و مواضع فرزند علی اکبر هاشمی رفسنجانی پروژه هدفمندی است و در راستای اپوزیسیون سازی است اما اگر حتا این مساله را هم بپذیریم تغییری در اصل داستان ندارد و پرسش اساسی اینجا است که برنامه و پلان نیروهای مختلف سیاسی برای این سامان چیست و کدام برنامه واقع بینانه ای می تواند خیر عمومی را محقق سازد.به نظر می رسد که در شرایط کنونی همه جریان ها سیاسی و جامعه مدنی ناگزیر از پذیرش این واقعیت هستند که شفاف و روشن برنامه و استراتژی خود را برای رسیدن به نقطه مطلوب و همراه ساختن مردم در جهت پیشبرد دموکراسی خواهی و حقوق بشر در بازار سیاست عرضه کنند.نباید از تخریب ها و دشنام ها هراسید و بدون توجه به پروژه های نخ نمای تخریب و فحاشی آنچه را که صلاح می دانند بدون تعارف و لکنت بیان کنند.سخنان تازه فائزه تصویر روشن تری از او را در سپهر سیاست جلو چشم ما گذاشت و این می تواند سرآغاز تلاش های جدی بخشی از وفاداران به نظام در این
چارچوب معنا یابد.


🆔@tahkimmelat
🤣15👎6👍3💔21🤡1
♦️ روح تهران

کلمه - اگر خواستید برای نسلی که خرداد ۸۸ و جنبش سبز را ندید بگویید که بر آن روزها چه گذشت، این مستند را نشان دهید. «روح تهران» روایت وحید پوراستاد است از شاهدان و قربانیان؛ روزنامه‌نگاران و معترضان آن روزها.

این مستند در خرداد ۱۳۹۸ در رادیو فردا تولید شد و حاوی تصاویری ناب و اسنادی نایاب از مطبوعات سال ۸۸ است. نام روح تهران اقتباسی است از ایوان کلیما و کتابش: روح پراگ.

کلیما در صفحه ۴۷ این کتاب می‌گوید: «اگر ما حافظه‌مان را از دست بدهیم، خودمان را از دست داده‌ایم. فراموشی یکی از نشانه‌های مرگ است. وقتی حافظه نداری دیگر اصلا انسان نیستی».


🆔@tahkimmelat
💔8👍51
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
♦️ مسعود پزشکیان، در جمع فعالان اقتصادی ایلام ایده‌ای شگفت‌انگیزی(!) مطرح کرد و گفت:
«مگر می‌شود ایران را تحریم کرد؟ ما ۴۰۰ کیلومتر مرز مشترک داریم. حتی اگر دلار هم نباشد، می‌شود با همسایگان کالا به کالا معامله کرد.»

اما شاهکار صحبت‌های پزشکیان در آن‌جاست که درباره نحوه انجام این کار می‌گوید:
«باید راهشو پیدا کرد!»

حالا نقطه اوج این تراژدی کمدی، پاسخ به چگونگی اجرای این طرح است: «باید راهش را پیدا کرد.» این جمله، فراتر از یک پاسخ مبهم، در حقیقت یک بیانیه واضح و شفاف از سرگردانی و فقدان برنامه است!

یکی از کاربران درباره این شاهکار پزشکیان نوشته:
تصور کنید چه صحنه باشکوهی در روابط بین‌الملل رقم خواهد خورد! دیپلمات‌های جمهوری اسلامی در برابر همتایان خارجی خود می‌نشینند و با غرور اعلام می‌کنند:
«ما دو کشتی نفت خام می‌دهیم، شما در عوض تکنولوژی هوش مصنوعی و قطعات هواپیمای مسافربری بدهید.» طرف مقابل نیز احتمالا پس از چند دقیقه سکوت و حیرت، مؤدبانه می‌پرسد آیا در ازای نفت، حاضر به دریافت چند میلیون جفت دمپایی پلاستیکی هستند یا خیر؟!»


کاربر دیگری نوشته:
الان هم البته همینه: معامله نفت با دسته بیل و لاستیک فرغون. گازوییل با انبه. هندونه با میوه پلاستیکی. فولاد با چوب بستنی و خلال دندون و ...



🆔@tahkimmelat
🤣41😱32💔2😁1🤡1
♦️ دموکراسی؛ صورت‌مسئله‌ای که پاک شد

🖊️ مهشید معراجی

دموکراسی در ذهن بسیاری، پایان مطلوب تاریخ سیاسی است. نظامی که با انتخابات، قانون، و آزادی بیان، مردم را در قلب سیاست می‌نشاند. اما گاه لازم است برای لحظه‌ای بایستیم و دوباره نگاه کنیم:
«دموکراسی، عادی کردن مسئله دولت است.»

این جمله نه دعوت به بازگشت به استبداد است، نه نفی ارزش‌های مردم‌سالاری. بلکه تلاشی است برای بازگشت به یک پرسش: آیا دموکراسی، آن‌گونه که امروز اجرا می‌شود، واقعاً ساختار قدرت را شفاف و پاسخ‌گو می‌کند؟ یا آن را به شکلی «عادی»، «بی‌مسئله» و «بدیهی» درمی‌آورد؟

📌از فرانسه تا ایران: قدرت چگونه نرمال می‌شود؟

برای نمونه، به انقلاب فرانسه نگاه کنیم؛ نقطه‌ی عطفی در تاریخ دموکراسی. این انقلاب با شعار آزادی، برابری و برادری، سلطنت مطلقه را کنار زد. اما خیلی زود، آنچه به‌جای آن نشست، چیزی بود که می‌توان آن را دولتِ مدرنِ متمرکز نامید. ناپلئون، که برآمده از همین نظم انقلابی بود، دولتی ساخت که در آن قدرت همچنان متمرکز بود، اما این بار نه با تاج، بلکه با قانون.

در ایران خودمان نیز پس از مشروطه، بسیاری تصور کردند با تصویب قانون اساسی و تشکیل مجلس، مسئله‌ی قدرت حل شده است. اما ساختار دولت قاجاری، و بعدتر دولت رضاشاهی، با وجود نهادهای مدرن، همچنان از بالا و با تمرکز شدید اداره می‌شد. در هر دو مثال، نهادهای دموکراتیک وجود داشتند، اما ساختار دولت به‌سختی تغییر کرد.

📌نهادها، قدرت را از دید پنهان می‌کنند

دموکراسی مدرن از طریق انتخابات، احزاب و رسانه‌ها، نوعی رضایت عمومی تولید می‌کند. این رضایت اغلب به این معناست که ساختار دولت دیگر به چشم نمی‌آید. مردم درگیر رقابت‌های انتخاباتی می‌شوند، اما کمتر کسی از خود می‌پرسد: چه کسی دستور کارها را تعیین می‌کند؟ چه چیزی اصلاً قابل‌طرح در حوزه عمومی نیست؟

در ایالات متحده، با وجود دموکراسی پیشرفته، نفوذ شرکت‌های بزرگ، لابی‌های نظامی و مالی بر سیاست‌گذاری آشکار است. مردم رأی می‌دهند، اما بسیاری از تصمیم‌های کلیدی در لایه‌هایی اتخاذ می‌شوند که هیچ‌گاه به رأی گذاشته نمی‌شوند. این همان لحظه‌ای است که دولت، دیگر «مسئله» نیست، بلکه یک واقعیت غیرقابل‌اجتناب تلقی می‌شود.

📌سیاست، وقتی به مناسک تبدیل می‌شود

همان‌طور که در بسیاری از دموکراسی‌های معاصر می‌بینیم، انتخابات، اعتراضات قانونی، رسانه‌های حزبی و حتی نهادهای نظارتی، می‌توانند به نوعی آیین تبدیل شوند. آیین‌هایی که به جای تغییر ساختار قدرت، صرفاً حس مشارکت ایجاد می‌کنند. اما مشارکت بدون تأثیر، فقط نرمال‌سازی نظم موجود است.

در رژیم‌های پساانقلابی مانند اتحاد جماهیر شوروی یا حتی جمهوری اسلامی، نظام‌هایی برساخته شد که خود را نماینده مردم می‌دانستند، اما در عمل ساختار قدرت را به گونه‌ای نهادینه کردند که کمتر کسی جرأت می‌کرد دولت را به‌مثابه یک «مسئله» طرح کند. دموکراسی‌های صوری نیز ممکن است در چنین مسیرهایی حرکت کنند.

📌دموکراسی را مسئله‌دار نگه داریم

هدف این نوشته نفی دموکراسی نیست، بلکه دفاعی رادیکال از معنای اصیل آن است. دموکراسی واقعی یعنی مردم نه فقط در لحظه رأی‌دادن، بلکه در فرآیند تصمیم‌گیری، قانون‌گذاری و حتی بازتعریف نهادهای قدرت مشارکت واقعی داشته باشند.

برای این کار، باید همواره یادمان باشد که دولت، نهاد قدرت است و قدرت هرگز نباید از دایره پرسش خارج شود. دموکراسی، اگر به تکرار بی‌سؤال نهادها تقلیل یابد، دیر یا زود همان چیزی را بازتولید می‌کند که قرار بود براندازد: سلطه‌ای که فقط پوشش عوض کرده است.


🆔@tahkimmelat
💔52
♦️ ترامپ: می‌خواهم با ایران به توافق برسم

تقریباً به توافق با ایران نزدیک شده‌ایم

تا زمانی که توافقی در جریان است، نمی‌خواهم اسرائیل به ایران حمله کند؛ حمله اسرائیل ممکن است «همه چیز را خراب کند»

ممکن است به‌زودی اتفاقی در خاورمیانه رخ دهد

به کارکنان آمریکایی گفته‌ام منطقه را ترک کنند «برای احتیاط، اگر اتفاقی افتاد»



🆔@tahkimmelat
🤣6👍4💔2
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♦️ آقای رئیس‌جمهور!

اگر در همان شغل شریف پزشکی می‌ماندید، نه‌تنها کسی شما را «آدم عجیب‌وغریبی» نمی‌دانست، بلکه همچنان به‌عنوان پزشکی متعهد، خوش‌نام و پاک‌دست، شایسته‌ احترام بودید.
اما عجیب آن‌جاست که با این سطح از اطاعت‌پذیری، بی‌برنامگی، ضعف در سواد سیاسی، اقتصادی و اجتماعی، و ناتوانی در انتخاب حتی یک کابینه‌ شایسته، نامزد ریاست‌جمهوری شدید!
و عجیب‌تر اینکه شورای نگهبان با همان نظارت استصوابی، حق انتخاب مردم را از میان هزاران نخبه به امثال شما و پنج مهره دیگر محدود کرد!
و شاید عجیب‌تر از همه اینکه ما، با وجود شناخت ۱۶ساله از بی‌عملی‌تان در مجلس – که جز چند نطق بی‌اثر چیزی از آن در یاد نمانده – فقط به‌خاطر خواهش شما و فشار حلقه اطرافیان‌تان، پس از ۲۷سال شرکت‌نکردن در انتخابات، سرمایه اجتماعی‌ خود را خرج رأی‌آوردن‌تان کردیم!
نه کابینه‌ای که معرفی کردید بوی تدبیر می‌داد، نه ابتدایی‌ترین وعده‌تان یعنی «حذف فیلترینگ» به جایی رسید.

اگر جلیلی آمده بود، کابینه‌ای ضعیف‌تر از این می‌چید؟ حکمرانی‌ای بدتر از این داشت؟
واقعاً عجیب نیست که مردم، میان ترس از بدتر و حسرت از انتخاب خود، این‌گونه گرفتار شده‌اند؟


🆔@tahkimmelat
👍536👎5💔2😁1💯1
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
♦️ به هوش ملعبه ی دست دیگران نشوید!

شعرخوانی امیرحسین خوشنویسان، مشهور به #بیداد_خراسانی، غزل سرا و شاعر معاصر ایرانی ...


🆔@tahkimmelat
10👍2💔1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♦️ گفتند شورای تامین اجازه نمی‌ده ⁧ زنان⁩ در استادیوم حضور داشته باشند، همه ⁧ مردان⁩ ورزشگاه رو ترک کردند، از جمله ورزشکاران.

وحید آنلاین/ویدئوی دریافتی از فسا

🆔@tahkimmelat
👍384💔4👎2
♦️ شورای امنیت از رسانه های داخل خواست فقط مواضع حکومت را منتشر کنید

دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، با ارسال نامه‌ای به رسانه‌های داخل ایران از آنان خواسته است با توجه به تصویب قطعنامه شورای حکام علیه برنامه‌ هسته‌ای جمهوری اسلامی، نسبت به آرام کردن جامعه و توجیه سیاست‌های هسته‌ای حکومت اقدام کنند و تنها مواضع رسمی ایران در این باره را منتشر کنند.

در این نامه تاکید شده رسانه‌ها در حوزه اخبار و اطلاعات مرتبط با برنامه هسته‌ای صرفا مجاز به انتشار مواضع رسمی هستند که سازمان انرژی اتمی و وزارت امور خارجه بیان می کنند.



🆔@tahkimmelat
👎18👍54💔4🤣3
♦️ #خبر_فوری
بهت و شوک در سراسر خاورمیانه!
کاتز، وزیر دفاع اسرائیل، آغاز عملیات نظامی علیه ایران را اعلام کرد.


🆔@tahkimmelat
👍16😡8💔6😱2🤣21
♦️فوری | رادیو ارتش اسرائیل: نیروی هوایی اکنون در حال حمله به #ایران است./الجزیره


🆔@tahkimmelat
👍11👎7💔71
♦️منابع عبری :

به مراکز فرماندهی نظامی ، تأسیسات نظامی ، ستادهای فرماندهی و تأسیسات هسته‌ای در ایران حمله شد .


🆔@tahkimmelat
👍18💔94👎2🤡1
♦️ عملیات ترور برخی مقامات در تهران


🆔@tahkimmelat
15💔9👎3👍2🤣2
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♦️ هم اکنون میدان ۸ نارمک


🆔@tahkimmelat
💔156😡2😁1
2025/07/14 20:08:28
Back to Top
HTML Embed Code: