Telegram Web
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
♦️ عبدالله مومنی :

میرحسین_موسوی:

‏«آنچه در خیابانها دیدم یک لشکرکشی عظیم علیه مردم بود. من تا امروز چنین صحنه‌ای از اینهمه نیرو (امنیتی) را ندیده بودم. اگر آنروز یکنفر هم به خیابان‌ نمی‌آمد باز نشان از پیروزی مردم داشت. این یعنی یک خوفی هست از عظمتی که وجود دارد»
‏*مصاحبه بعداز ۱۳ آبان ۸۸

میرحسین موسوی که پس از انتخابات ۱۳۸۸ به نمادی از استقامت و اعتراض مدنی تبدیل شد. و بهمراه همسر فرهیخته اش خانم دکتر زهرا رهنورد و شیخ شجاع مهدی کروبی در ۱۵ سال گذشته به دلیل تن ندادن به کودتای انتخاباتی ،مخالفت با استبداد دینی و حکمرانی مملکت بر باده حاکمان جمهوری اسلامی در حصر خانگی قرار گرفته اند.
امروز که نام شریف ⁧#میرحسین_موسوی⁩ به نمادی از پایداری و اعتراض مدنی در ایران تبدیل شده است

نتیجه استقامت او است که همچنان نامش در میان مردم ،معترضان ومخالفان حکومت و بخصوص ایثارگران، رزمندگان و خانواده های شهداء که از جان عزیز فرزندانشان برای دفاع از وطن عزیزمان ایران گذشتند، زنده است و امروز آمادگی این طیف از نیروهای ارزشمند جامعه برای پرداخت هزینه مخالفت با عاملان ظلم و ستم ،در همدلی با میرحسین و قدرشناسی از ایستادگی اش برای نجات ایران زیبا و امیدبخش بود.

حکومت از نفوذ و محبوبیت او در جامعه نگران است،چرا که نماد پایداری و مقاومت در برابر استبداد است.


‏⁧#رفع_حصر
#میرحسین _موسوی
#مهدی_کروبی
#زهرا_رهنورد
#کمپین_رفع _حصر_۲۵بهمن


🆔@tahkimmelat
♦️ لزوم تداوم حصر

محمد سلطانی رنانی

🔺چند نفر آزاده و جانباز و رزمنده معلوم الحال می‌خواستند جمع بشوند در دانشگاه تهران، که چه بگویند؟ که چه کار کنند؟!
میرحسین موسوی و همسرش، و کروبی را آزاد کنید!!مگر آزاد نیستند؟! کاملا آزاد هستند؛ آزادانه نفس می‌کشند، آزادانه می‌خوابند، هر ساعتی بخواهند بیدار می‌شوند، صبحانه و نهار و شام می‌خورند.

🔺این افراد معلوم الحال که در فضای مجازی شلوغ کرده‌اند و شعار رفع حصر می‌دهند، اصلا می‌دانند که این سه نفر چند ساله هستند؟!
مهدی کروبی، هشتاد و هفت ساله است، میرحسین موسوی، یک ماه دیگر هشتاد و سه سالش پر می‌شود، خانم رهنورد هم که هفتاد و نه سال دارد!

🔺شما می‌خواهید این سه سالخورده از خانه بیرون بیایند که چه بشود؟! در این سوز سرما و برودت شدید هوا؟! سینه پهلو بکنند، پایشان بلیزد و بیفتند و لگنشان بشکند، شما جوابگو می‌شوید؟!

🔺پس از چهارده سال از خانه بیرون بیایند، ببینند سیب زمینی شده کیلویی ۵۰ هزار ت. شما نمی‌گویی که ناگهان سکته کنند! آن وقتی که رفتند در خانه نشستند، یک گرم طلا ۳۵ هزار ت. بود، حالا شده‌اند مثل اصحاب کهف، در همان خانه‌شان به خواب ابدی بروند، بهتر است!!

🔺عزیز من، می‌خواهی فراخوان بدهی، می‌خواهی تجمع بکنی، این همه موضوع هست که برایش تجمع کنید و راهپیمایی کنید. جمع شوید و به محمدجواد ظریف هر چه که خواستید بدوبیراه بگویید، اصلا به مرگ تهدیدش کنید و حکم اعدامش را صادر کنید. هیچ کسی به شما نمی‌گوید بالا چشمتان ابرو! به محمد خاتمی و حسن روحانی فحش بدهید. پزشکیان  را تهدید کنید. اگر می‌خواهید تجمعتان پیامدهای بین‌المللی داشته باشد، از دیوار هر سفارتخانه‌ای که دوست داشتید بالا بروید، اقدامات شنیع ایالات متحده آمریکا در برخورد خشن با مردم مستضعف مکزیک را محکوم کنید، می‌توانید در تجمع خودتان علیه استکبار جهانی، خلاقیت به خرج بدهید و از الاغ و سگ و گراز و کفتار هم استفاده کنید! 

🔺این همه موضوع مهم و اساسی است که می‌توانید برای آنها حتی خیابان را هم ببندید، مدارس هم داوطلبانه بچه دبستانی‌ها را برایتان می‌آورند که شعار بدهند، تلویزیون هم با شما مصاحبه می‌کند، چه بسا چهره بشوید و فرداروزی با یکی دو درصد رأی بروید نماینده مجلس هم بشوید!

🔺سرشان درد می‌کند این چندتا رزمنده و جانباز معلوم الحال، خوشی زده زیر دلشان، چندروز باید مهمان ما باشند تا قدر عافیت بدانند و بروند در خانه‌هایشان بنشینند و سریال «سرزمین مادری» را ببینند و از کارهای محمدرضا پهلوی درس عبرت بگیرند!



🆔️@tahkimmelat
♦️بیانیه انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران به مناسبت سالروز حصر رهبران جنبش سبز

ما رأیتُ الّا جمیلاً

چهارده سال درس ایستادگی، آزادگی و پافشاری بر احقاق حقوق تضییع‌شده آن چیزی است که به جا مانده است و می‌ماند؛ هر چند که از هیچ تلاشی برای به فراموشی سپاردنشان فروگذاری نکردند. این ظلم آشکار و مغایر با اصول حقوق بشری که به صورتی نامشروع و غیرقانونی به این سه جان شریف تحمیل شده، هرگز نمی‌تواند مانع تجلی پیام روشن آن‌ها در اذهان و قلوب جامعهٔ دانشگاهی شود.
در پس این مقاومت مؤمنانه که سالیان سال است که از راه رفته بازنگشته و با تحمل این ظلم غیرانسانی همچنان سربلند و غیور از نیازمندی‌های نجات ایران صحبت می‌کند، جز زیبایی نمی‌توان یافت.

اکنون چهارده سال پس از آغاز حصر غیرقانونی، ظالمانه و غیرانسانی زهرا رهنورد، میرحسین موسوی و مهدی کروبی، «اهالی وفاق» باید از خود بپرسند که سرکوب یک حرکت قانونی، مشروع و خشونت‌پرهیز با مطالبات مشخص، چه پیامی دربارۀ شعار وفاق به جامعه مخابره می‌کند؟ به جز اینکه، دولت چاکر و گوش به فرمان با سکوت نسبت به این ظلم عیان و وعده‌های توخالی در تداوم این بی‌داد شریک است.

استحالۀ حق و قانون این کلمات را از معنی تهی کرده و ما را به جایی رسانده که مر صریح قانون در این مملکت فصل‌الخطاب نیست. صاحبان قدرت نه تنها به تماشای نقض آشکارای قانون اساسی، کرامت انسانی و حقوق بشر نشسته‌اند، بلکه بر تناقض فاحش در واکنش به اعتراض خودی‌ها و غیرخودی‌ها چشم بسته‌اند؛ عده‌ای قلیل آزادانه و بی‌دردسر برای خواسته‌های خود تجمع برگزار می‌کنند، حال آنکه اعتراض به مسائلی که «مورد تائید نیستند» پیش از آنکه به تجمع بینجامند، سرکوب می‌شود.

در شرایطی که امید به آینده‌ای روشن به واسطهٔ محدودیت آزادی‌های سیاسی و بیم معیشت اقتصادی از ما ربوده شده و ارتجاع کینه‌توزانه ایران عزیز را در راستای منافع اقلیتی تمامیت‌خواه به انزوا کشانده، هم‌چنان بر خواستهٔ رفع حصر آن سه مظلوم آزاده ایستاده‌ایم و بر روی سرکوب این خواستهٔ برحق چشم نمی‌پوشیم‌.

وَالسَّلَامُ عَلَى مَنِ اتَّبَعَ الْهُدَى


🆔️@tahkimmelat
♦️ همواره مستدام، سپس نابود

‌«هرگز به ذهنم خطور هم نکرده بود که چیزی در اتحاد شوروی تغییر کند، چه رسد به این‌که {کل آن} ناپدید شود. هیچ‌کس انتظارش را نداشت؛ نه بچه‌ها نه بزرگسال‌ها. این تصور تام‌وتمام وجود داشت که همه‌چیز ابدی است». این‌ها حرف‌های آندره‌یی ماکاره‌ویچ، ترانه‌نویس و نوازندۀ معروف، در مصاحبه‌ای تلویزیونی (۱۹۹۴) بود. قبل از سال‌های ۱۹۸۶ و ۱۹۸۷، وقتی اصلاحات پرسترویکا دیگر آغاز شده بود، این تصور که شاید نظام سوسیالیستی برای همیشه دوام نیاوَرَد حتی از ذهنش هم نگذشته بود. افراد بسیاری هم از تجربه‌ای مشابه گفته‌اند: احساس عمیقِ دوام و تغییرناپذیریِ نظام شوروی و نامنتظره‌بودنِ تام‌وتمامِ فروپاشی آن. ولی ماکاره‌ویچ و کثیری از مردم شوروی به‌سرعت به واقعیت غریب دیگری نیز پی بردند: به‌رغم نامنتظره‌بودنِ آشکارِ فروپاشی، آن‌ها دریافتند که خود را برای چنین روزی آماده کرده بودند. در آن سال‌ها پارادوکس غریبی رفته‌رفته عیان می‌شد: به‌رغم آن‌که فروپاشی نظام، پیش از آغازش به تصور هم درنمی‌آمد، ولی وقتی رخ داد مایۀ شگفتی و غافلگیری مردم هم نشد.

از کتابِ «همواره مستدام، سپس نابود»
واپسین نسل شوروی
الکسی یورچاک
ترجمهٔ دامون افضلی


🆔️@tahkimmelat
♦️#ضعف_جمهوری_اسلامی! (۱۷)

آدینه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳

🖊احمد_بخارایی:

با پیام آقای #خامنه‌ای در مورد مذاکرات که آن را غیر عقلانی و ناهوشمندانه و ناشرافتمندانه خواند، روند مذاکرات، زخمی شد و ترک برداشت. قطعاً ایران تلاش خواهد کرد برای گفت‌و‌گو به ترامپ نزدیک شود اما با حرف‌های رهبری و به دنبالش حمایت عناصر #نظام_حکم‌رانی از جمله رؤسای سه قوه از آن مواضع، دیگر مذاکرات معنا نخواهد داشت و جایش را به «جدل» خواهد داد.

به نظر می‌رسد #دونالد_ترامپ با امضا و ابلاغ دستورالعمل فشار حداکثری به #جمهوری_اسلامی ایران، همین مسیر را دنبال می‌کرد که نظام حکم‌رانی ایران همین کار را بکند که کرد.

جمهوری اسلامی با ناشی‌گری تن به بازی #ترامپ داد و از این به بعد ایران در روند مذاکرات با آمریکا از موضع «ضعف و نیاز» ورود خواهد کرد زیرا با تشدید فشار اقتصادی ناشی از مواضع ناصحیح در مقابله با مذاکرات، #اعتراضات_داخلی دامن‌گستر خواهدشد همان‌گونه که از دهدشت آغاز شده است.

بدون شک #اعتراضات و مطالبه‌گری‌های داخلی، عناصر حاکمیت را به سوی آمریکا (اما این بار تؤام با «التماس») سوق خواهد داد.

اگر من جای «رهبری» باشم برای جلوگیری از اعتراضات خشونت‌بار قریب‌الوقوع اولین کاری که در جهت کسب #مشروعیت انجام خواهم داد «آزادی گسترده‌ی #کنش‌گران_اجتماعی و سیاسی زندانی» و رهبران محصور خواهد بود و پس از آن اعلام خواهم کرد که: مردم، صدای شما را شنیدم!

این یادداشت را به خاطر بسپارید. حاکمیت سعی کند از خواب خرگوشی بیدار شود.
اگر اعتراضات، استارت بخورد خیلی سریع دامن‌گستر می‌شود و قطعاً با مواجهه‌ی نیروهای اطلاعاتی ـ انتظامی، خشونت‌بار خواهد شد و مسئولیت آن به عهده‌ی عناصر اصلی حاکمیت است.

اگر من به جای آقای #رئیس‌جمهور باشم اعلام خواهم کرد که نتوانستم کاری انجام دهم و در این مدت مسئولیتم آمار #انحرافات_اجتماعی، افزایش و ارزش پول ملی و نیز #سرمایه_اجتماعی، کاهش یافت و در یک روند نزولی و خشونت‌بار قرار داریم، فلذا #استعفا می‌دهم.

جامعه‌ نیازمند خانه‌تکانی است.


🆔️@tahkimmelat
♦️ اهمیت نمادین ۲۵ بهمن در خلع سلاح جمهوری اسلامی

🖊حامد آئینه وند ( دانش آموخته روابط بین الملل و عضو همبستگی جمهوری خواهان )

🔺جمهوری اسلامی به واسطه قانون اساسی خود که بازتولید اقتدارگرایی نظام سلطنتی در شکل استبداد مذهبی با محوریت « ولایت فقیه» بود از آغاز با مشکلات متعددی دست به گریبان شد که اولین نشانه های آن با استعفای مهدی بازرگان بروز یافت و پس از آن با منازعه میان نخستین رئیس جمهور یعنی ابوالحسن بنی صدرو آیت ا.. خمینی که در نهایت به برکناری بنی صدر انجامید ادامه یافت و مشخص شد که نه « تشکیلات ریاست جمهوری »که دارای «اختیارات اصیل قدرت »در نظامهای دموکراتیک است بلکه «بیت رهبری»که این اختیارات را داراست، در ایران پسا انقلاب تعین تکلیف می‌کند. شرایط جنگ و یپامدهای پس از آن به تثبیت این وضعیت و انحصار قدرت در «بیت رهبری » انجامید . هاشمی رفسنجانی با این اندیشه که فرادستی خود را در ساختار حفظ خواهد کرد نقش ویژه ای درانتخاب آقای خامنه ای به رهبری داشت اما آرام آرام دریافت به خطا رفته و چاره ای جز عقب نشینی های پی در پی در برابر بیت جدید که طول و عرضی حجیم در قیاس با بیت خمینی پیدا کرد ندارد. این روند تا عدم تائید صلاحیت برای ریاست جمهوری مجدد در سال ۹۲ ادامه داشت و با حذف وی از ساختار سیاسی پایان یافت.

🔺« جنبش اصلاح طلبی » بیش از هر چیز کوششی بود برای باز پس گیری « اختیارات اصیل قدرت » از« بیت رهبری » و سپردن آن به« رئیس جمهور» و« شکست» خورد . ورود میر حسین موسوی به انتخابات کوششی بود برای جبران این «شکست» و ممانعت از تمرکز بیشتر قدرت در بیت رهبری و هر چند ظاهرا شکست داده شد، اما ایستادگی او بر «آرمان جمهوریت و رای مردم» و متعاقب آن شکل گیری جنبش سبز چنان خاکی بر چهره جمهوری اسلامی پاشید که با هیچ بزک و دوزکی پس ازآن درست نشد. وقتی پس از فروپاشی جمهوری اسلامی تاریخ آن باز خوانی می شود بی شک به ادامه بازی مضحک با صندوق بی اعتبار شده رای پس از ۸۸ که گره خورده با منافع حقیر کسانی بود که جز چریدن در سفره انقلاب فکر دیگری نداشتند به عنوان یکی از اشتباهات راهبردی اشاره خواهد شد.

🔺واقعیت این است که پیروزی قالیباف یا رئیسی در انتخابات ۹۲ به جای حسن روحانی که با شعار رفع حصر و لغو تحریم ها رای بخشی از بدنه جنبش سبز را گرفت و ودر تحقق اولی گامی برنداشت و در تحقق دومی نیزناکام ماند، خیر بسیار بیشتری جهت دست یابی به دموکراسی داشت تا این مسیری که طی ۱۵ سال گذشته طی شد و در عمل امکانات بیشتری برای تثیبت ولایت فقیه فراهم آورد. پوشیده نیست کوشش برای رفع حصر از محصوران سربلند وظیفه ای سیاسی و اخلاقی است اما شایسته بود رزمندگان و ایثار گران عزیزی که در ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ به میدان آمدند این مطالبه را در دوره حسن روحانی می کردند که فریبکارانه با این شعار رای گرفت نه مسعود پزشکیان که تمام همت خود را مصروف این کرده تا مطیعانه پشت سر رهبری ، کشور را به سمت تاریکی و خاموشی ببرد.

🔺 سه دستاورد مهم اقدام نا به هنگام رزمندگان ، جانبازان ، ایثارگران در پانزدهمین سالروز حصر مهندس موسوی آزاد کردن واژه نیروهای ارزشی و انقلابی از حبس فرو مایگانی بود که به این نام هرعمل زشت ، ضد میهن و منافع ملی را به نام خود سند می‌زدند.دوم این بود که بار دیگر روشن شد هم چنان نیروهای سیاسی داخل کشورهستند که مرجعیت دارند و دلبستگی معنادار به امکان گذار مسالمیت آمیز سرمایه گذاری بر همین نیروهاست و سوم اینکه جمهوری اسلامی با بازداشت و دستگیری این عزیزان رزمنده هم به آنها و هم به مردم ثابت کرد کوچکترین نسبتی با مدنیت و دموکراسی ندارد جای خود حتی نیازی به رواداری با کسانی که «وجودش» را مدیون «جود» آنهاست نمی‌بیند. نظام مدعی ارزشها دربرابر ارزشی ترین نیروها که ثقل سیاسی خود را برآنها استوار کرده بود لشرکشی و خود را خلع سلاح کرد و یک شکست سنگین داخلی نیز بر شکست های منطقه ای خود افزود. نظام پشتوانه مردمی خود را از دست داده است و رهبر مستبد و متوهم آن دلخوش به جماعتی مزدور که خیابان ها را قرق کردند و جماعتی دیگر که روی تولید سلاح اتمی کار می کنند روز به شب می رساند اما به زودی «سیل مردم» جمهوری اسلامی را روانه کتابهای تاریخ خواهد کرد.

🆔️@tahkimmelat
♦️براندازیِ قانونی

✍️ هادی حبیبی

بر اساس منطوق و مفهوم مخالف اصل پنجم قانون اساسی جمهوری اسلامی نوعی "سازوکار خودبرانداز" پذیرفته شده است. بر این اساس قلمرو زمانی ولایت فقیه صرفاً محدود به دوران غیبت امام عصر دانسته شده است که با ظهور امام عصر، "ولایتِ" فقیه زایل و بلااثر گردیده و نظام سیاسی مبتنی بر آن برچیده خواهد شد.

به عبارت دیگر تمام منتظرین امام عصر و کسانی که برای فرج او دعا می‌کنند اقدامشان مصداق معاونت قانونی در براندازی قانونی نظام جمهوری‌اسلامی محسوب می‌گردد و این اقدام نه تنها موجب مسئولیت و پیگرد قانونی نیست، بلکه موجب ثواب و پاداش و رستگاری ابدی نیز هست.

بنابراین؛ اختلاف صرفاً در نوع وقوع و مصداق براندازی قانونی است نه موضوع امکان یا امتناع پذیرش اصل مفهوم آن. از آنجا که جمهوریت و اسلامیت دو رکن نظام جمهوری‌اسلامی محسوب می‌گردند لذا به نظر می‌رسد بتوان اینگونه گفت که علاوه بر براندازی قانونی اسلامیتی از طریق ظهور امام عصر، حق مستمر حاکمیت ملی از طریق برگزاری رفراندوم و ظهور آرای اکثریت ملت نیز می‌تواند مصداق براندازی قانونی جمهوریتی باشد و به رسمیت شناخته شود.

🆔️@tahkimmelat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♦️ اکبر دانش سرارودی به سی‌سی‌یو منتقل شد

🔺طیبه حسن‌لو: تصادف ساختگی است، مهاجمان به همسرم را شناختم و عکس گرفتم

کلمه - طیبه حسن‌لو، همسر اکبر دانش سرارودی از برگزارکنندگان کارزار رفع حصر می‌گوید عاملان تصادف ساختگی با همسرش را شناخته است: «یکی از آنها قبلا برای بازداشت به خانه ما آمده بود. پلیس دیر آمد؛ وقتی رسید هم به ما توجهی نکرد ولی با آنها خوش و بش کرد و تلفن همراهم که با آن از مهاجمان به همسرم عکس گرفتم ضبط شد».

بنا بر گزارش‌ها آقای دانش سرارودی به بخش CCU بیمارستان شهید صدوقی اصفهان، تحت نظر نیروهای امنیتی منتقل شد. این تصادف را دو سرنشین یک خودروی سمند سفیدرنگ رقم زده‌اند و پس از هجوم به خودروی اکبر دانش سرارودی، گوشی حاوی عکس‌های ثبت شده از تصادف را با خود برده‌اند.

آقای سرارودی را ابتدا به بیمارستان کاشانی بردند، اما به دلیل تشدید شرایط قلبی، به بیمارستان شهید صدوقی انتقال یافت. او از رزمندگان و جانبازان جنگ و از برگزارکنندگان کارزار رفع حصر است که ساعاتی پیش از آغاز تجمع ۲۵ بهمن، هدف حمله قرار گرفت.

📎صدای طیبه حسن‌لو، همسر دانش سرارودی


🆔️@tahkimmelat
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
♦️ التهاب در کوی دانشگاه تهران

همزمان با حضور صدها نیروی اطلاعاتی در اطراف کوی دانشگاه تهران، دانشجویان اقدام به بست نشینی بر روی زمین حیاط کوی دانشگاه تهران کرده‌اند؛ گفته می شود دست‌کم یک دانشجو بازداشت شده و یک دانشجو نیز پس از شکسته شدن بینی، وسایلش ضبط شده است



🆔️@tahkimmelat
♦️ محسن قشقایی‌زاده دیروز مقابل دانشگاه تهران بازداشت شده و هنوز از او خبری در دست نیست.


🆔️@tahkimmelat
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
♦️ اینجا توضیح داده ام هدف حضور خیابانی رزمندگان نه صرف آزادی رهبران جنبش سبز که دفاع از کلیت توسعه ایران و به رسمیت شناختن شهروند معترض در عرصه عمومی بود.

لشکرکشی امنیتی جمهوری اسلامی بیشتر ناشی از ترس از فراگیر شدن جنبشی است که عرصه عمومی را حق شهروند وحکومت را غاصب آن می‌داند.

به خصوص ما از جنبش سبز هشتاد و هشت وارد گفتمان و فضای نویی در جنبش‌های سیاسی اجتماعی ایران شده ایم که کار حکومت را سخت تر کرده.

در حالی که همه از رخوت جامعه ایرانی حرف میزنند عده ای از شهروندان با نام و نشان مشخص با سازماندهی کمپینی منظم نظم استبدادی را به چالش کشیدند و این نقطه قوت جنبش های مدنی در ایران است که بدون توجه به اینکه کدام دولت بر اریکه قدرت حضور دارد خود را در برابر دستگاه عظیم سرکوب، رویت پذیر می کند.

گفتمان مقاومت مدنی هنوز پیروز نشده، اما اجازه هم نداده سلطه سایه خود را به صورت کامل گسترده کند.

حصر و‌ حبس، آلودگی و سونامی سرطان، دخالت در آزادی پوشش، فقر و تبعیض و تحقیر، تورم و بیکاری، فساد و مافیا همه در یک بسته مسایل عمومی ما هستند و ما به عنوان شهروند هم فضای باز سیاسی، هم اقتصاد شکوفا، هم‌رفع تبعیض، هم شناسایی شهروند صاحب کرامت را می‌خواهیم. همه ایران، خانه ماست. خیابان حق ماست. فضای مجازی حق ماست.

حاکم نه مالک که وکیل است و‌ حاکمی که امروز صاحبخانه شده، از قرارداد اجتماعی تخطی کرده و عرصه عمومی به مثابه خانه ما شهروندان را غصب کرده. برای همین هر حضوری یادآوری غصب است.


https://www.tgoop.com/modjtabanajafifrance/2467

🆔️@tahkimmelat
♦️ عبدالله مومنی در شبکه ایکس:

آقای بختیار آزادی با وثیقه را نپذیرفت

‏⁧ محمدباقر بختیار⁩ از رزمندگان بنام دفاع از میهن که در تجمع ۲۵بهمن بازداشت شده بود،درحبس هستند.
‏بنابر اطلاع برخی از بازداشتیهای آزاد شده،آقای بختیار توسط اطلاعات سپاه بازداشت شده و امروز در دادسرا بدلیل غیرقانونی دانستن بازداشت خود از پذیرش آزادی با تودیع وثیقه خودداری نموده است.

🆔️@tahkimmelat
♦️ علی اقا! دلالی نکن، آن هم برای یک فرد بد نام و فاسد

خبرها حاکی از آن است که علی لاریجانی در تماس های مکرر با حاج میرزایی رئیس دفتر پزشکیان و مهدی سنایی معاون سیاسی دفتر پزشکیان و ظریف معاون راهبردی رئیس جمهور در تلاش است تا به هر قیمتی شده رحمانی فضلی سفیر چین شود

حال سوال این است که آقای علی لاریجانی در سفارت ایران در چین چه چیزی است که اینقدر اصرار دارید حتما انجا را تسخیر کنید؟چه برنامه ای دارید به اسم دور زدن تحریم یک باند فساد جدیدی تشکیل شود؟اینجاست که متاسفانه باید به شورای نگهبان برای رد صلاحیت مداوم شما در انتخابات حق داد؟


🆔️@tahkimmelat
تحکیم ملت
♦️ التهاب در کوی دانشگاه تهران همزمان با حضور صدها نیروی اطلاعاتی در اطراف کوی دانشگاه تهران، دانشجویان اقدام به بست نشینی بر روی زمین حیاط کوی دانشگاه تهران کرده‌اند؛ گفته می شود دست‌کم یک دانشجو بازداشت شده و یک دانشجو نیز پس از شکسته شدن بینی، وسایلش ضبط…
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♦️شکستن بینی یک دانشجو دیگر و سرقت وسایلش

لحظاتی پیش یک دانشجو که پس از ضرب و شتم و شکستن بینی‌اش توانست فرار کند و به داخل محیط خوابگاهی دانشگاه تهران بگریزد؛ تاکید می کند که تمام وسایلش به همراه رمز عبور آن سرقت شده است.

گویا هرشب قرار است یک دانشجو مورد ضرب و شتم قرار بگیرد و وسایلش مورد سرقت قرار گیرد.


🆔️@tahkimmelat
تحکیم ملت
♦️شکستن بینی یک دانشجو دیگر و سرقت وسایلش لحظاتی پیش یک دانشجو که پس از ضرب و شتم و شکستن بینی‌اش توانست فرار کند و به داخل محیط خوابگاهی دانشگاه تهران بگریزد؛ تاکید می کند که تمام وسایلش به همراه رمز عبور آن سرقت شده است. گویا هرشب قرار است یک دانشجو مورد…
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
♦️ سرپرست دانشگاه تهران: عامل اصلی کوی دانشگاه در ۱۸ تیر و عامل اصلی اتفاقات امروز، نیروهای لباس شخصی هستند

دکتر حسینی (سرپرست دانشگاه تهران) با حضور در جمع دانشجویان تاکید کرد که عوامل اطلاعاتی و لباس شخصی مسئولیت به تشنج کشیده شدن اعتراضات امروز برعهده داشتند.


🆔️@tahkimmelat
♦️ بیانیه انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران در مورد برخورد دوگانه حاکمیت در برگزاری تجمعات

در سالروز ۲۵ بهمن ماه روز حصر غیرقانونی مهندس میرحسین موسوی، حجة الاسلام والمسلمین مهدی کروبی و دکتر زهرا رهنورد ، جمعی از علاقمندان ایشان که عمدتا از پایه گذاران انقلاب اسلامی و رزمندگان و جانبازان دوره جنگ تحمیلی بودند ، در اعتراض به این اقدام غیرقانونی ، دعوت به تجمعی آرام نمودند.

با وجودیکه قانون اساسی هرگونه تجمعی که در آن حمل سلاح نبوده و مخل مبانی اسلام نباشد را آزاد شمرده است، بانیان این تجمع درخواست خود را از مدتی قبل به وزارت کشور ارائه نمودند. متاسفانه نهادهای قضایی و امنیتی که ۱۴ سال است از پاسخ چرایی این حصر غیرقانونی ناتوان هستند، با استفاده از خشونت و دستگیری جمع کثیری از مردم ، مانع برگزاری تجمعی شدند که می توانست در فضایی آرام با پرهیز از شعارهای ساختارشکنانه ، یکی از مطالبات جدی و به حق بخشی از جامعه را منتقل کند.

این برخوردها در حالیست که منتقدین دولت ، هرگاه بخواهند ، در هر جا که بخواهند و با هر تعداد اندکشان ، به راحتی تجمع برگزار می‌کنند و به هر نهاد و شخصی که مخالف تفکر شان باشد ، توهین کرده و حتی خلاف مصالح کشور برای مردم، کشور و نظام هزینه ایجاد می‌کنند. متاسفیم که بگوییم بخشی از این برخورد توسط وزارت کشور دولتی صورت می‌گیرد، که شعارش پیاده کردن حق و عدالت بوده است.

چهارده سال است که مردمان صبور و شکور و شجاع و شریف و فرهیخته این مملکت طی انتخابات متعدد با "نوع "حضور و با شعارها و نوشته ها و فریادها و از طرق قانونی ترین شیوه های ممکن، خواستار رفع حبس غیر عادلانه و غیر قانونی محصورین شده اند

چهارده سال است که احزاب اصلاح طلب، شخصیت های واجد سرمایه اجتماعی، بزرگان علمی حوزه، دانشجویان نواندیش، بسیاری از مسولین چهار دهه حکومت، خانواده های عزیز شهدا،برخی از جانبازان به نامِ عرصه خون و آتش، وکلای وجیه المله ، منتقدین مصلح، مصلحین مشفق و قاطبه مردم کشورمان خواهان گشایش در بن بست اختر شده اند.

چهارده سال است که انجمن اسلامی جامعه پزشکی به عنوان تشکلی که موثرین آن از پیشگامان انقلاب و پیشتازان جنگ بوده و دغدغه سلامت آحاد جامعه را دارد، طی نامه های تخصصی در حوزه پزشکی خطاب به عوامل تاثیر گذار در تصمیم مذکور، بنا بر ملاحظات صرفا علمی و پزشکی از خطرات جدی این وضعیت سخن رانده و خواهان پایان حصر شده است

امروز و در دوره ای که دولتی بر سر کار هست که بزرگ ترین دعوی خود را برمبنای " وفاق" شکل داده است، به جد و جهد فراوان ازدولت می خواهیم به قولی که به ملت درجهت رفع تبعض های ظالمانه داده است جامه عمل بپوشاند.تا احاد ملت بطور برابر بتوانند به رویه های غیرعادلانه وغیر قانونی اعتراض کنند که امر به معروف ونهی ازمنکربراساس اموزه های اصیل جز نقد قدرت نیست

انجمن اسلامی جامعه پزشکی با جهت گیری حمایت نقادانه از دولت دکتر پزشکیان ، رئیس جمهور محترم را به مقاومت مومنانه و ایستادگی راستین در برابر این میزانِ از کژاندیشی و کژرفتاری فرا می خواند.

‏﴿إن أريد إلا الإصلاح ما استطعت﴾

انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران


جمعه ۲۶بهمن ۱۴۰۳

🆔️@tahkimmelat
♦️ آقای پزشکیان مگذارید ۱۸ تیر دیگری رقم بخورد!

🖋️حسین ثنايی‌نژاد

یک اعتراض ساده تا همینجای کار پیچیده شده است!

آقای پزشکیان! قبل از آنکه فاجعهٔ دیگری رخ دهد، به عنوان رئیس شورای امنیت ملّی کشور، همین امشب به داد دانشجویان کوی دانشگاه برسید و امنیت آنها را تامین کنید!

فردا ممکن است دیر باشد…


🆔️@tahkimmelat
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
♦️این بی‌اخلاقی‌ست که یک رسانه‌ تبلیغ رأی دادن کند و به مهندس موسوی و خانم رهنورد که با بیانیه رفراندوم رسما از این نظام عبور کرده‌اند بگوید اصلاحطلب!

حسین رزاق:

نظام از هر مقاومت و نافرمانی مدنی مردم میترسد چرا که هر کنشی تمامیت ساختار و بقای نظام را هدف میگیرد.

مردم هم فهمیده‌اند چه دولت روحانی باشد چه این یکی، با لابی در دالان‌های قدرت به مطالبات خود نمیرسند و خیابان را انتخاب کرده‌اند.



🆔️@tahkimmelat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♦️ فاطمه هاشمی رفسنجانی در گفتگو با شبکه شرق: اطلاعات قتل‌های زنجیره‌ای به پدر داده نمی‌شد

فرانک آرتا، خبرنگار شرق:

فاطمه هاشمی رفسنجانی درباره ارتباط آیت الله هاشمی رفسنجانی با وزیر وقت اطلاعات توضیحاتی ارائه کرد و معتقد بود که طبق صحبت های پدر، اطلاعاتی درباره قتل های زنجیره ای به پدر داده نمی‌شد.

آقای فلاحیان هم طی گفتگویی اعلام کرد که آقای هاشمی علاقه ای نداشت که من وزیر اطلاعات ایشان در دوره دوم شوم.


🆔️@tahkimmelat
♦️ قضاوت کنید، تفاوت از کجا تا کجاست؛
از زمین تا آسمان!


🖋️عیسی سحرخیز

اگر بخواهیم آن چه روز پنجشنبه در برابر دانشگاه روی داد را در چند جمله خلاصه و شاخص‌ترین موارد را ذکر کنیم، سرفصل های آن چنین خواهند بود:

آن‌ها که برای رفع حصر آمدند جوانان و نوجوانان حاضر در انقلاب بهمن ۵۷ بودند؛ آنان که برای مقابله و دستگیری گوش به فرمانان و غایبان دوران انقلاب!

آن‌ها که  برای آزادی زندانیان سیاسی آمده بودند، خود پیش و پس از انقلاب بارها بازداشت و زندانی شده بودند؛ آنان که برای ضرب و جرح خوشه‌چینان و رانت‌خواران انقلاب، بازجویان و زندانبانان.

آن‌ها که برای دفاع از قانون و حق و حقوق ملت به دانشگاه تهران بازگشته بودند، امامان جمعه و جماعت‌شان بزرگانی چون منتظری و طالقانی بودند؛ آنان که برای زیرپاگذاردن قانون، مامومانِ دون‌پایگانی چون احمد خاتمی و صدیقی و...

آن‌ها که برای ایجاد تحول در جامعه آمده بودند، بنیانگذارانِ گردان و تیپ و لشگر ، آزاده و جانباز و...؛ آنان که برای حفظِ نظامِ ولایت، واپسگرایانِ اغلب جبهه ندیده و نشستگان در ستادها، فرسنگ‌ها دور از جبهه.

آن‌ها که برای آزادی بانو زهرا رهنورد و آقایان میرحسین موسوی و شیخ مهدی موسوی آمده بودند، چیزی از بیت‌المال نمی‌خواستند و نمی‌خواهند؛ آنان که برای حفظ بقای آقای خامنه‌ای، در پی پست و مقام و اغلب مواجب‌بگیر حکومت.

قضاوت کنید، تفاوت از کجا تا کجاست؛ از زمین تا آسمان!


🆔️@tahkimmelat
2025/02/15 03:54:36
Back to Top
HTML Embed Code: