Telegram Web
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
♦️ما در کنار مظلوم و در برابر ظالم ایستاده‌ایم/ اگر به دست شما شقی‌ترین ها کشته شوم باکی ندارم

نخستین اظهارات آقای اکبر دانش سرارودی پس از آزادی از زندان مرکزی اصفهان به قید وثیقه.


🆔️@tahkimmelat
توضیحی در مورد یک توئیت

✍️‏ نوشته اخیرم در مورد صحبتهای آقای پهلوی صرفاً ارزیابی یک موضع‌گیری مشخص از ایشان بود که نفی شعارهایی مانند "کینگ رضا پهلوی"  و احترام به "حق تعیین سرنوشت" مردم را مطرح کرد.

🔹️من همواره بر ایران، دموکراسی، حقوق بشر و نفی استبداد تأکید داشته و معتقد به جمهوری مبتنی بر دمکراسی هستم. با اینحال بر این باورم که راه نجات ایران در پذیرش تنوع و گسترش فضای سیاسی میان تمام نیروهای متعهد به این اصول است.

🔹️گفت‌وگو و پذیرش اختلافات، نخستین گام برای گذار مسالمت‌آمیز و رسیدن به جامعه‌ای آزاد و عادلانه است. تمرکز من همیشه بر تقویت جامعه مدنی و مطالبه حق تعیین سرنوشت مردم بوده و خواهد بود.
برای تحقق گذار مطلوب، نگاه حذفی به شخصیت‌ها، جریانات و ایدئولوژی‌های گوناگون - فارغ از میزان محبوبیت و تعداد طرفدارانشان - یک مانع بزرگ است.

🔹️گفتگوی محترمانه و تلاش برای ارائه یک چشم‌انداز رنگارنگ از فردای ایران به ملت ستم‌کشیده‌ای که در آماده‌ترین وضعیت چند دهه اخیر برای تغییر قرار دارد، تکلیفی است بر دوش تمام گذارطلبان متعهد به دموکراسی و حقوق بشر.

🔹️این مسیر تنها زمانی به نتیجه خواهد رسید که همه ما به حق تعیین سرنوشت مردم احترام گذاشته و برای تحقق دموکراسی و آزادی متحد شویم.
#جمهوری_خواهی

@MahmoudianMehdi
#توئیتر

https://x.com/MahmoudianMe/status/1892265378149232823?t=ItpURtlpim7aCsMnYNHInQ&s=19


🆔️@tahkimmelat
♦️علی رضا بختیار (فرزند محمدباقر بختیار) در شبکه ایکس:


«پیام حاج محمد باقر بختیار به تمامی عزیزان: " به عزیزان بگویید محکم ایستاده‌ام "

‏پس از اتمام دور اول بازجویی‌ها توسط اطلاعات سپاه،

‏حاج محمد باقر بختیار، امروز به سالن ۳، اندرزگاه ۴ زندان اوین، بند زندانیان سیاسی، در کنار آقایان ابوالفضل قدیانی، مصطفی تاجزاده، بهشتی‌ شیرازی، قربان بهزادیان نژاد و دیگر عزیزان قرار گرفته ا‌ند.

‏حاج ابوالفضل قدیانی بزرگوار امروز صبح ایشان را به درمانگاه زندان برده ا‌ند.

‏هنوز در حال تلاش برای رساندن دارو‌هایشان به ایشان هستیم.»




محمدباقر بختیار از سرداران دوران هشت سال  جنگ ایران وعراق از بنیانگذاران سپاه  که در تجمع رفع حصر روز ۲۵ بهمن در مقابل دانشگاه تهران بازداشت شدند.


🆔️@tahkimmelat
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
♦️در مناظره محمدتقی اکبرنژاد و دکتر منصورنژاد مطرح شد:

محمدتقی اکبرنژاد:

امام خمینی در برنامه کاری شان ببینید از صبح علی الطلوع تا شب یا عرفان می گوید یا فلسفه می گوید یا فقه و اصول ولی هیچ اثری از مطالعات سیاسی و اقتصادی در سیر مطالعاتی ایشان نیست

من می گویم ای کاش ابتدا کارورزی سیاسی می کردید و حزب تشکیل می دادید و این پختگی سیاسی حاصل می شد بعد اگر می خواستید حرکت سیاسی انجام می دادید

دکتر منصورنژاد:

در غرب حزب هست ولی در ایران حزب و تحزب نداریم

یک ملایی می گوید سوریه مهمتر از خوزستان است و بر اساسش تصمیم سیاسی گرفته می شود در حالی که پشت تصمیمات فردی مانند ترامپ، ده هزار کارشناس است

برای مشاهده این برنامه در یوتیوب روی لینک زیر کلیک کنید⬇️
youtube.com/watch?v=L75OsR9Opb8


🆔️@tahkimmelat
♦️«مهرانگیز کار بازداشت و شکنجه‌ی سیامک پورزند به منظور گرفتن اعترافات اجباری از او را یک گروکشی سیاسی بین دو جناح محافظه‌کار و اصلاح‌طلب در ایران می‌داند و با نوشتن این کتاب خواسته نشان بدهد که «چطور جمهوری اسلامی برای انتقام از رقیبانش طعمه انتخاب می‌کند.او می‌گوید یکی از هدف‌هایش برای نوشتن این کتاب این بود که نشان دهد چطور حکومت با نابود کردن نیروهای سکولار و مستقلی که به امید گشایش فضایی برای تغییر از اصلاح‌طلبان حمایت کرده بودند، می‌خواست «فرزندان ناخلف اصلاح‌طلبش» را ادب و کنترل کند.»

آسو

🆔️@tahkimmelat
♦️سیامک پورزند، شور امیدی که به مسلخ کشانده شد، به روایت مهرانگیز کار

🔻 سیامک پورزند، چنان‌که مهرانگیز کار در این کتاب درباره‌اش می‌نویسد، روزنامه‌نگاری پر‌ سر و‌ صدا با کلی ماجراجویی‌های مطبوعاتی و سیاسی و سینمایی بود که در ۱۸ سالگی «سینه‌ کلوپ» را در تهران راه‌انداخته بود، کشته‌مرده‌ی سینمای هالیوود بود و می‌خواست که ایرانی‌ها را با سینمای هالیوود و فرهنگ و هنر غرب آشنا کند؛ در زمان ملی شدن صنعت نفت از هواداران مصدق بود و بعدتر هم‌سو با هویت سیاسی خانواده‌اش، از طرفداران پادشاه و پادشاهی شد. در روزهایی که نماینده‌ی روزنامه‌ی کیهان در هالیوود بود، از آمریکا در جریان نگارش یک مقاله درباره‌‌ی قتل رابرت کندی با مهرانگیز کار آشنا شد و کمی بعد در محفل کوچکی که ویگن، خواننده‌ی جاز ایران در آن گیتار می‌نواخت، ازدواج کردند. زوج جوانی که زندگی‌شان رنگی از زیست فرهنگی و مدرن داشت، در میان محافل سینمایی و مطبوعاتی و هنری وقت می‌گذراندند و با شور و شوق در برنامه‌های هم‌سو با توسعه‌ی اجتماعی مشارکت می‌کردند. بعد از انقلاب ۱۳۵۷ و روی کار آمدن جمهوری اسلامی، سیامک پورزند با ۱۵ سال سابقه‌ی کار در روزنامه‌ی کیهان، تقاضای بازنشستگی داد و تا ۱۰ سال پس از انقلاب خانه‌نشین شد. خودش نمی‌خواست «حتی یک روز با حکومت خمینی کار کند.»

🔻 بار روانی اعترافات اجباریِ زندانی‌ای که زیر شکنجه مجبور به اعتراف شده بر خودش و خانواده‌اش از موضوعاتی است که کمتر به آن پرداخته می‌شود. مهرانگیز کار اقاریر اجباری را سیم خارداری توصیف می‌کند که پیرامون اقرارکننده‌ی شکنجه‌شده و خانواده‌اش کشیده می‌شود و عبور از آن ممکن نیست. او که هنوز زخم این سیم‌خاردار را بر جان دارد، شجاعانه در جای جای این کتاب اعترافات اجباری و تأثیر آن بر محیط اطراف زندانیِ تازه آزاد شده را زیر ذره‌بین برده است. «احساس شرم ما نسبت به دوستان و مطبوعاتی‌ها و سینمایی‌ها و سایر هنرمندان که پیاپی به اداره اماکن احضار می‌شدند قابل توصیف نیست. احساس نفرت آنها از سیامک هم که نمی‌توانستند باور کنند در کدام شرایط غیرانسانی اوراق بازجویی را مکتوب کرده تا جایی بود که هر یک پس از بازگشت از اداره‌ی اماکن به من در آمریکا زنگ می‌زدند و می‌گفتند پرونده روی شاخ شما رفته و اقاریر اخلاقی و جاسوسی او علیه شما چنان است که هرگاه بازگردید آب خوش از گلوتان پایین نمی‌رود. گاهی من و دخترها آرزو می‌کردیم در یک حادثه هر چهارتن جان داده بودیم و از دور شاهدی نمی‌شدیم بر این همه درد و رنجی که بر رگ و ریشه‌های ما فرود می‌آوردند.»

🔻 مهرانگیز کار از همان روزهای نخست بازداشت سیامک پورزند در سال ۱۳۸۰ در تقویم شخصی‌اش شروع به ثبت روند پرونده کرد. او امید داشت که شاید به‌رغم دوری از ایران و دسترس نداشتن به جزییات حقوقی پرونده بتواند با ثبت و مرور گزارش‌های رسانه‌ای تا حدممکن از کار دستگاه امنیتی و قضایی سر دربیاورد. دستگاهی که همسرش اسیر دستشان شده بود. یادداشت‌ها و مستنداتی که در نهایت نسخه‌‌ی اولیه‌ی این کتاب شدند.مهرانگیز کار در این کتاب با تیزبینی یک حقوق‌دان، نشان می‌دهد که چطور از همان ابتدای بازداشت تا روزهای زندان و شکنجه و دادگاه و حتی پس از آزادی، حقوق ابتدایی متهم و زندانی به اشکال مختلف زیرپا گذاشته شد و نیروهای امنیتی که هراسی از تبعات رفتارشان در برابر قانون نداشتند حتی پس از آزادی نیز دست از سر زندانی‌شان برنداشتند و او را تا پای مرگ کشاندند. داستان پرآب چشمی که فقط شرح زندگی سیامک پورزند نیست و برای هزاران زندانی سیاسی و حتی غیرسیاسی دیگر در ایران نیز تکرار شده و می‌شود.

🆔️@tahkimmelat
♦️ سخنرانی نرگس محمدی در پارلمان ایتالیا: جمهوری اسلامی نماینده و منتخب مردم ایران نیست

🔻نرگس محمدی، فعال حقوق بشر و برنده جایزه صلح نوبل، روز چهار‌شنبه اول اسفند ۱۴۰۳ (۱۹ فوریه) به‌صورت مجازی در کمیته دائمی حقوق بشر پارلمان ایتالیا سخنرانی کرد. این نشست که به ریاست لورا بولدرینی برگزار شد، بر وضعیت حقوق بشر در ایران متمرکز بود. 

🔻محمدی در سخنرانی خود با اشاره به جنبش زن زندگی آزادی و اینکه جمهوری اسلامی نماینده و منتخب مردم ایران نیست بر لزوم جرم‌انگاری آپارتاید جنسیتی، توقف اعدام‌های گسترده و حمایت بین‌المللی از مبارزه مردم ایران تأکید کرد.

🔻این کنشگر حقوق‌بشر همچنین از پارلمان ایتالیا خواست تا موضعی قاطع در برابر سرکوب‌های جمهوری اسلامی اتخاذ کند و حمایت از حقوق زنان ایرانی را در اولویت قرار دهد. 

🔻او با اشاره به وضعیت فعالان حقوق بشر در ایران، به‌ویژه سه زن محکوم به اعدام، خواستار تلاش‌های بین‌المللی برای لغو این احکام شد. محمدی همچنین ادعای جمهوری اسلامی درباره عدم وجود سرکوب و آزار جنسی زنان را رد کرد و اعلام کرد که آماده شهادت در هر دادگاهی در این زمینه است. 

🔻این نشست به‌صورت زنده از تلویزیون و وب‌سایت مجلس نمایندگان ایتالیا پخش شد. محمدی در پایان تأکید کرد که مردم ایران برای گذار از حکومت استبدادی به دموکراسی و آزادی مبارزه می‌کنند و این مسیر هرچند دشوار، اما قطعی خواهد بود.

🆔️@tahkimmelat
♦️سلام و درود بر یکایک شما گرامیان

اکبر دانش سرارودی

ابعاد گرفتاری کشور مظلوم مان چنان درهم تنیده و دردناک است که اگر بخود نیائیم و متوقفش نکنیم چیزی از آن باقی نخواهد ماند و مرگ تدریجی، پایان ایران و جمع ما ایرانیان را توأمان رقم خواهد زد
از إبزار محبت و تلاشهای غیور مردان و شیرزنان شرافتمند ایران عزیزم بویژه دوستانی که در این مدت (از اقصی نقاط ایران و سراسر جهان) با انواع پیام ها و تلاشهای بی وقفه، نهایت محبت را در حق این کمترین، به تابلوی شرافت و وطن دوستی بردند عمیقاً سپاسگزارم و امیدوارم بتوانیم به این حاکمیت ره گم کرده ای که با گریز از عقلانیت و غرق در توهمات، مسیر فروپاشی و سقوط را با سرعتی باور نکردنی در پیش گرفته و بجای توجه به اعلام خطر خیرخواهان، دستگیری، سرکوب و حذف آنانرا سرلوحه اقدامات خویش قرار داده است، چنان کنیم که شرمنده نباشیم
باز هم به وجودِ همهٔ کسانی که قلب شان برای ایران و سربلندی آن می تپد افتخار میکنم و اگر بناست با بی تفاوتی نسبت به این سیاستگذاری های ویرانگر و سوءمدیریت های کُشنده، شاهد مرگ تدریجی و همه جانبهٔ خویش و کشورمان باشیم، ترجیحم انتخاب مرگ آگاهانه ای است که هم آزاد کننده ایران و اداء دین به گرفتاران امروز و نسل‌های بعدی باشد و هم نائل کننده به فوز عظیم «شهادت»

باز هم تکرار میکنم ما با احدی نه خصومت شخصی داریم و نه عقد اخوت!
لذا مجدداً خاضعانه استدعا میکنم بجای کرگوشی و سرکوب، برنامه ای ترتیب دهید که دغدغه های دلسوزانِ منتقد شنیده شود و با کاستن از نارضایتی ها، مسیر تعامل مثبت با ملت و عقلانیتی در پیش گرفته شود که همگان برندهٔ آن باشیم
مجدداً تمام قد به احترام شما خوبان می‌ایستم و بهترین درود و سپاس هایم را تقدیم میکنم.
کوچک و خادم ملت
اصفهان اکبر دانش سرارودی ۲ اسفند ۱۴۰۳


🆔️@tahkimmelat
#اختصاصی_تحکیم_ملت

♦️عبدالله مومنی :
رحیم قمیشی اسیر دیروز و آزادیخواه امروز

رحیم قمیشی و هم نسلانش در ۲۵ بهمن خط استقلال آزادی در ایران را دوباره به هم پیوند زدند. رحیم قمیشی جوانی را در دفاع از میهن پای در رکاب همرزمان و جان در کف خویش در حفظ تمامیت ارضی کشور و استقلال  کوشید و رزمید و درد اسارت کشید و رنج شکنجه صدامیان. اما هماوردی کردند و استقلال میهن را حفظ کردند. رحیم آزاد شد و طی طریق آزادگی کرد‌ اما طعم این آزادی رهایش نکرد او که سالها در بی خبری مطلق بوده قدر نعمت آزادی بر او بسیار آشکار شد و به شکرانه اش قدم در راه آزادی خواهی نهاده است. بعد از فرونشست غبار جنگ آنها دیدند  که مام میهن استقلال یافته اما آزاد نیست.
رحیم قمیشی ها فهمیدند که دوباره باید وارد کارزار شوند کارزاری تاریخی برای دموکراسی برای حق اعتراض به روندهای ظالمانه.
رزمندگان استقلال  میهن در ۲۵ بهمن به کارزاری گراییدند که رحیم قمیشی به خوبی آن را سخنگویی می کرد اما حاکمیت دعوت کنندگان به تجمع اعتراضی به حصر غیرقانونی را  پیش از برگزاری برنامه اعتراضی بازداشت نمود.
بازداشت رحیم قمیشی ،محمدباقر بختیار،ناصر دانشفر، اکبر دانش سرارودی، محمود دردکشان حسین لقمانیان، سعیده و سعید منتظری و حسین قشقایی و ... بدنبال کارزار رفع حصر رهبران جنبش سبز که جز حق رای ملت و جز تاکید بر فرایند عادلانه حق انتخاب چیزی نخواستند نشانه ای روشن از هراس حاکمیت است که طرح مسالمت‌آمیز مطالبات سیاسی و مدنی را با هزینه‌های سنگینی همراه می کند.
و غافل از اینکه سرکوب خواسته‌های   مشروع سیاسی و مدنی به انباشت نارضایتی منجر می‌شود.
راستی بازجوی قمیشی می داند او کیست؟ و چه کشیده است؟ چگونه و به چه عشق و انگیزه ای در آن اسارت گاههای خوفناک دوام آورده است؟ او حتما شنیده است، حاشا که آنها به ادراک آن رسیده باشند. انها به درک آن دوام و ایستادگی این جوانمردان نرسيده اند اما برای رحیم قمیشی و هم قطارانش انگیزه ایستادگی کنونی در برابر استبداد از جنس همان انگیزه ای است که جان بر کف از ایران مان دفاع کردند.
در ۲۵ بهمن، گویی تاریخ این مرز و بوم، آن رزم آوران نیالوده به مناسبات رانتیِ مانده بر سر عهد خویش با ملت را احضار کرده بود. احضار کرده بود  که دوباره امید و زندگی را در میان این ملت حیات دهند و در انتخابشان دوباره دفاع از حریم مردم را انتخاب کنند.
رحیم قمیشی و محمدباقر بختیار و دیگر بازداشت شدگان ایثارگر در راه وطن اکنون سمبل اند. سمبل کهنه سربازانی که استبداد را برنتافته اند و همراهان ملت ایران در جنبش سبز و جنبش زن زندگی آزادی بوده اند.
اینکه در این شرایط رکود سیاسی و فقدان امید اجتماعی این کهنه سربازان مام میهن به مساله رفع حصر میرحسین موسوی، مهدی کروبی و زهرا رهنورد پرداختند، نشان از احساس وظیفه ملی آنها و نشانه رفتن تفرعن استبداد توسط انان است. آنها پیشقدم شدند برای شکستن فضای انسداد داخلی و برای برکشیدن امید اجتماعی.
این حرکت گرچه به بازداشت گسترده کهنه سربازان و رزمندگان انجامید اما مساله حصر رهبران جنبش سبز و زندانیان سیاسی را در کانون توجهات قرار داد. اینکه بر کسی پوشیده نبود که  معترضان به این روند این قدر  خوش خیال نبودند که با یک  اعتراض حصر میرحسین و کروبی و رهنورد برداشته شود. لیکن مهم قدرشناسی و ارج گذاشتن به تلاش نیروهایی است که در جهت مخالفت با روندهای استبدادی ... ایستادند و توسط قدرتمداران تنگ نظر و مستبد از حقوق شهروندی خویش محروم گشتند.
بدون شک محصورین نیز همانکونه که در موضع گیریهایشان مطرح نمودند دغدغه ای جز خروج از انسداد و رفتن به سمت حکمرانی آزاد و مردمی و دموکراتیک ندارند.
مقاومت مدنی و تلاش جمعی برای خروج جامعه از این وضعیت گامی است در راستای احیای امید اجتماعی و رسیدن به شرایطی است که شایسته مردم ایران باشد.
امید که که پیشگامی و عاملیت این بخش از نیروهای اجتماعی هم به انسجام بیشتر نیروهای دموکراسی خواه بیانجامد و هم مسیر خلاقانه حرکت مدنی را بارورتر کند.


🆔️@tahkimmelat
♦️پزشکیان: قرار است هر استانی برای خود استانداری با اختیارات یک رئیس‌جمهور داشته باشد

📌آقای پزشکیان، میدانید رییس جمهور ایران کیست؟


📌رئیس جمهور کسی است که ؛

🔻اختیار داشته باشد سیاست خارجی را تغییر و با اراده مردم همسو نماید
🔻بتواند از ورود بی حد و مرز اتباع بیگانه به خاک کشورش جلوگیری کند!
◽️بتواند رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی را برای استفاده مردم آزاد کند!
🔻به اسم وفاق ملی عرصه را به رقیب مردم که پشیزی برای منافع ملی ارزش قائل نیست واگذار نکند
🔻از قاچاق میلیونها لیتر سوخت قاچاق فورا جلوگیری کند، نه اینکه از قاچاقچیان گله‌مند باشد.
🔻نیازی به جلسه و تصمیم سران سه قوه برای کنترل قیمت سیب‌زمینی ندارد!
🔻با میدان دادن به نخبگان به ناترازی عقلانیت پایان دهد. کشوری که بزرگترین ذخایر نفت و گاز دنیا را دارد ناترازی انرژی ندارد ناترازی عقلانیت و خرد جمعی دارد

🔻عالیترین مقام سیاستگذاری و اجرایی کشور بوده و جز اراده ملت و قانون، هیچ نهاد یا انسانی بالا دست او نباشد، این تعریف عرف جهان امروز است و طبق این تعریف خودتان هم رییس جمهور نیستید، چه برسد به استانداران شما!

🔻بحران امروز ایران با افزایش ده‌ها رییس جمهور بی‌اختیار حل نمیشود، ما فقط به یک رییس جمهور واقعی و البته برخواسته از اراده ملی نیاز داریم!



🆔️@tahkimmelat
♦️بی تدبیری و سیاست های غلط زخم های عمیقی بر جامعه وارد کرده


🖊جواد امام؛

امروز ما باید تلاش کنیم شکاف‌هایی که در جامعه ایجاد شده و زخم‌هایی که بر این جامعه از نوع بی‌تدبیری‌ها و سیاست‌های غلط گذاشته شده را التیام دهیم و برطرف کنیم. متاسفانه برخلاف اصول مسلم قانون اساسی و بدیهیات حقوق شهروندی با یک کار کاملا قانونی مواجهیم. آن هم متاسفانه وقتی با ایثارگران به این صورت برخورد می‌شود این تلخی را بیشتر می‌کند.

📌ادامه مطلب را اینجا بخوانید


🆔️@tahkimmelat
2025/02/21 04:32:04
Back to Top
HTML Embed Code: