Telegram Web
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♦️👈 در ابتدای معاملات امروز بازار با کمی امیدواری آغاز کرد.
سهام شاخص سازها از جمله در گروه های فلزی، بانکی، شیمیایی و سنگ آهنی مثبت شدند اما سهام شرکت های کوچک، اکثرا"همچنان منفی و صف فروش می باشد.
♦️👈 شاخص کل بیش از 33539 واحد و شاخص هم وزن بیش از 599 واحد مثبت است.
♦️👈 ارزش معاملات نیز تا این لحظه به 8600 میلیارد تومان رسیده است.
♦️👈 امیدواریم مسئولین به قول هایی که در جهت حمایت از بازار سرمایه دادند جامه عمل بپوشانند
@tahlil_amari_moshavere
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
فرق کدگذاری و تحلیل در گراندد تئوری اشتراوس و کوربین ۲۰۰۸ و ۲۰۱۵ با ورژن اصلی این رویکرد در ۱۹۹۰ و ۱۹۹۸ چیست؟

این عنوان یکی از سوالاتی است که توسط یکی از محققین دریافت کردم.‌

🌍پاسخ ساده این است که در این رویکرد اشتراوسی ۲۰۰۸ و ۲۰۱۵، فقط کدگذاری باز و محوری انجام میشود و مرحله سوم کدگذاری یعنی کد گذاری انتخابی selective coding انجام نمی شود. و در عوض تئوری از طبقات شکل می گیرد. هرچند در معیارهای اعتبار و انتقال پذیری نیز با هم تفاوتهایی دارند.
پاسخ این سوال در مقاله ای که در زیر آورده ام امده است.

🏜در این مقاله تاکید شده که برای انتخاب منطقي یک روش تحقیق ، باید فلسفه آن را درک کرد.
این فرآیند در چشم انداز تحولات روش شناسي كيفي می تواند چالش برانگیز باشد.
🏜نظریه بنیادی یک روش شناسي تحقیق است با تاریخچه مشخص که منجر به رویکردهای متعددي شده است.
🏜اگرچه این رویکردهاي متفاوت دارای شباهتهای کلیدی هستند ، اما از نظر فلسفی نیز متفاوتند كه بر روش درک و اجرای رويكردهاي آنها تأثیر می گذارد.
🏜هدف از این مقاله مقایسه و تقابل سه رويكرد شايع گراندد تئوري است كه مبتنی بر ویژگی های متمایز بوده و موجب ميشود بتوان انتخاب درستي از رویکردها داشت. این مقاله به تشریح و مقایسه سه رویکرد ۱. گراندد تئوري کلاسیک گليسر ،۲. گراندد تئوري اشتراوسي ،
و ۳. گراندد تئوري ساخت گرایانه به روشی منظم از مرور ادبیات می پردازد. این خصوصیات شامل توسعه تاریخ رويكرد ، دیدگاه فلسفی ، نقش پژوهشگر ، فرآيند تحليل داده ، چشم انداز تئوری پایه ، و نقاط قوت و ضعف و نقد انهاست .
🏜در این تحلیل ، سه ملاحظه برای انتخاب روش شناختی در يك مطالعه ارائه شده است
1. هدف مطالعه، 2. فلسفه و 3. تجربه. درک شباهت ها وتفاوتها در روش های گراندد تئوري يا تئوري بر پايه می تواند شفافیت روش شناختی را تسهیل کند و بهترین رويكرد مناسب برای مطالعه و جهان بینی محقق را تعیین کند.
🏜در زیر مقاله فوق به پیوست بارگذاری میشود. امیدوارم پاسخ سوالات دیگر خود در حوزه تفاوتهای رویکردهای مختلف GT در این مقاله معتبر بیابید.

@tahlil_amari_moshavere
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#تحلیل_عاملی:
👈یکی از بخش های اساسی در هر پژوهشی شناخت عامل و معیارهای موثر برای یک متغیر است.
👌تحلیل عاملی به دو دسته تحلیل عاملی تائیدی و تحلیل عاملی اکتشافی طبقه بندی می شود.
👈در تحلیل عاملی اکتشافی محققانی برای یک مسئله خاص تعدادی معیار یا زیر معیار را تشخصیص داده اند و در تلاش هستن تا با استفاده از آزمون های مناسب به این سوال پاسخ دهند که ایا معیارهایی شناسایی کرده اند، یک معیار موثر و قوی است یا این که تاثیر چندانی بر متغیر وابسته ندارد.
👈در حالی که در تحلیل عاملی تائیدی، معیاره از قبل شناسایی شده و محقق با انجام تحلیل عاملی تائیدی در صدد اثبات این موضوع هست که نتایج تحلیل عاملی دراین پژوهش با یافته های تحقیقات قبلی همسانی دارد یا نه؟

🔹برای انجام تحلیل عاملی چند مرحله باید انجام شود:

👈گام اول تعداد اندازه نمونه اماری مشخص شود.
👈گام دوم: محتوای داده های هر متغیر با متغیر دیگر در یک گروه با هم مقایسه و ارزیابی شوند.
👈گام سوم: شناسایی معیارهی اصلی
👈گام چهارم: طبقه بندی معیارها براساس یک یا چند

@tahlil_amari_moshavere
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#تحلیل_عاملی
تحلیل عاملی در مدل سازی #معادلات_ساختاری

امروزه بسیاری از پروژه ها و پایان نامه ها با استفاده از روش های مدل سازی معادلات ساختاری و نرم افزار های چون Smart PLS ، Lisrel، EQS، MPLUS، AMOS و ... انجام می شود. یکی از مراحلی که در این نرم افزارها باید رعایت شود، تحلیل عاملی سوالات در حالت ضریب معناداری و ضریب استاندارد است. اما خوشبختانه تحلیل عاملی در نرم افزارهای معادلات ساختاری نسبت به نرم افزار SPSS چندان پیچیده نیست. در نرم افزارهای مرتبط با معادلات ساختاری، در صورتی که در حالت ضریب استاندارد مقادیر بارهای عاملی کمتر از 0.3 الی 0.7 (در این ارتباط اختلاف نظر فراوان وجود دارد) باشند، باید از مدل مفهومی حذف شوند، همچنین اگر مقادیر بارهای عاملی در حالت ضریب معناداری از مقدار بحرانی 1.96 کمتر باشند، لازم است که از مدل مفهومی حذف شوند.

@tahlil_amari_moshavere
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📝 سکه و طلا :

🕘 یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹:

🔸 مثقال طلا: ۵.۳۶۱.۰۰۰ ت (۷۶۰۰۰)🔺
🔸 طلای۱۸عیار: ۱.۲۳۷.۷۰۰ ت (۱۷۵۰۰)🔺
🔸 طلای۲۴عیار: ۱۶.۴۵.۰۰۰ ت (۲۳۴۰۰)🔺
🔸 سکه قدیم: ۱۲.۳۰۰.۰۰۰ ت (۰)◽️
🔸 سکه جدید: ۱۳.۱۱۵.۰۰۰ ت (۲۷۰۰۰۰)🔺
🔸 نیم سکه: ۶.۸۵۰.۰۰۰ ت (۵۰۰۰۰)🔺
🔸 ربع سکه: ۳.۸۵۰.۰۰۰ ت (۵۰۰۰۰)🔺
🔸 سکه گرمی: ۲.۰۰۰.۰۰۰ ت (۰)◽️
🔸 حباب سکه: ۹۳۲.۰۰۰ ت (۲۶۰۰۰۰)🔺
🔸 ارزش طلایی سکه: ۱۲.۲۹۸.۰۰۰ ت (۰)◽️
🔸 انس طلا: ۱۹۴۹.۹ دلار (۰)◽️

🔹دلار آمریکا:۲۷.۱۶۰ت

عدد داخل پرانتز: تغییر نسبت به روز قبل
🔽:کاهش 🔺: افزایش ◽️: عدم تغییر

@tahlil_amari_moshavere
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴ریزش شدید بورس تهران شاخص کل بورس را وارد کانال ۱.۵ میلیون واحدی کرد

شاخص کل بورس لحظاتی قبل با ثبت جمعا ۵۷ هزار واحد افت در معاملات امروز، به کانال ۱.۵ میلیون واحد سقوط کرد و روی ۱ میلیون و ۵۹۵ هزار واحد ایستاد.
@tahlil_amari_moshavere
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♻️نکته بسیار مهم ♻️

آزمون های کولموگروف-اسمیرنوف و شاپیرو-ویلک به انحراف از توزیع نرمال بسیار حساس هستند؛ بنابراین در نمونه های با حجم زیاد، انحراف کوچکی از توزیع نرمال ممکن است موجب شود این آزمون ها توزیع متغیرها را غیر نرمال نشان دهند.
در نتیجه زمانی که حجم نمونه زیاد است (حدوداً بیشتر از ۱۰۰)، بهتر است از روش های دیگر بررسی نرمال بودن هم استفاده شود. از جمله این روش ها می توان به شاخص های چولگی و کشیدگی و نمودارهایی مانند هیستوگرام، ساقه و برگ و نمودار نرمال بودن Q-Q اشاره کرد.

@tahlil_amari_moshavere
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♦️👈 مهم و فوری ...خبری خوب برای بازار سرمایه

🔴🔵⚫️👈 نوسانگیری روزانه ممنوع شد

🔷👈اطلاعيه مهم در خصوص انجام معامله روز : به اطلاع كليه فعالان بازار مي رساند، از امروز شنبه مورخ 05/07/1399 تا اطلاع ثانوي، زمان سپرده شدن سهام از t+0 به t+1 تغيير مي يابد. لذا انجام معامله روز مجاز نمي باشد. بديهي است فروش سهام خريداري شده در همان روز امكانپذير نمي باشد. مديريت عمليات شركت بورس اوراق بهادار
@tahlil_amari_moshavere
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎬 ویدئوی آموزشی

چگونه داده های پرت را شناسایی کنیم؟
استفاده از نمودار جعبه ای


@tahlil_amari_moshavere
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔸🔶🔸 پایتون / Python 🔸🔶🔸

از بین زبان‌های برنامه‌نویسی شاید پایتون یکی از راحت‌ترین‌ها در کار کردن و یادگیری باشد. از مزیت‌های این زبان می‌توان به اختصار، خوانش آسان و دسترسی به تعداد قابل توجهی از کتابخانه‌ها و پکیج‌های مفید اشاره کرد. از پایتون بطور عمومی در #web_development و #software_development و #data_science و... استفاده می‌شود.

#پایتون_در_اقتصاد نیز کاربردهای بی‌نظیری دارد. از مهم‌ترین استفاده‌های آن می‌توان به مدل‌سازی‌ها، بررسی و تحلیل‌های بازارهای مالی و شاید به عنوان جایگزینی برای تمام نرم‌افزارهای اقتصاد سنجی اشاره کرد.

منابع زیادی برای یادگیری پایتون وجود دارد. در ابتدا به منابعی برای یادگیری پایه‌ای پایتون اشاره می‌کنیم و بطور اختصاصی در مورد کتابخانه‌ها، پیکیج‌ها و کاربردهای خاص آن صحبت خواهیم کرد.

از اولین منابع برای یادگیری هر زبان یا نرم‌افزاری، خود سایت و توضیحات موجود در همان سایت هست. که برای پایتون، به این ترتیب است. (Python.org و learnpython.org)

مهمترین رکن یادگیری، تمرین عملی و مواجه شدن با تمرینات و خطاهاست. سایت Code_Academy یکی از منابع خوب برای یادگیری خیلی از زبان‌های برنامه‌نویسی هست که با تمرین و نوشتن مرحله به مرحله جلو می‌رود. قسمت یادگیری پایتون را از اینجا می‌توانید وارد شوید.

از منابع دیگر می‌توان به کلاس‌های موجود در Coursera و Udemy اشاره کرد. برای شرکت رایگان در کلاس‌های Udemy و گرفتن مدرک گذراندن دوره می‌توانید از این سایت و کانال استفاده کنید. (با کمی جست‌‌و‌جو و صبر می‌توانید دوره‌ها رو پیدا کنید)

برای یادگیری، #گوگل و #یوتیوب را هیچوقت فراموش نکنید. این دو سایت منابع بی‌کرانی را با بیان‌های مختلف در اختیارتان قرار می‌دهد. این دو ویدئو و کانال در یوتیوب دوره‌های خوبی برای شروع دارند: ویدئو1، ویدئو2، Crash_Course و Corey_Schafer و The_New_Boston.

بعد از کمی یادگیری و برخورد با خطاها در اجرای کد و یا برای فراگیری‌های مباحث دیگر در برنامه‌نویسی می‌توانید از دو سایت Stackoverflow و Github استفاده کنید. به احتمالا خیلی بالایی، پاسخ سوال‌هایتان را در این دو سایت خواهید یافت.

🔻یادگیری را صرفا محدود به دیدن کلاس‌ها نکنید و حتما سعی در تمرین و نوشتن کنید.

🔻برنامه‌های نوشته شده به زبان پایتون را به سادگی و بدون تغییر زیاد می‌توان در سیستم‌عامل‌های مختلف (Linux , windows , mac) اجرا کرد.

بعضی از نرم‌افزارهایی که با آن می‌توانید کدهای پایتون را در دستگاه شخصی‌تان اجرا کنید به این شرح است:

استفاده از نرم‌افزار Anaconda در محیط ویندوز، بسیار کار را راحت کرده است. اما در محیط لینوکس نیاز چندانی به آن نیست.

از جمله محیط‌های برنامه‌نویسی جذاب برای پایتون، Jupyter است که در آن می‌توانید محیطی اکتیو با قابلیت اضافه کردن عکس، متن و... در کنار کد را تجربه کنید و برای آموزش بسیار مفید است.

برای نوشتن برنامه های پایتون از هر Editor متنی می‌توان استفاده کرد. از جمله پر طرفدارترین Editorها می‌توان به Sublime_Text و Visual_Studio_Code اشاره کرد.

همچنین از IDEهای معروف برای زبان پایتون PyCharm و Spyder هستند که امکانات فراوانی را در اختیار کاربر قرار می‌دهند


🔺در آخر دوباره تاکید باید کرد که بیشتر یادگیری از تمرین و مواجهه با انواع خطاها بدست می‌آید.


🔵 در مطالب بعدی درباره انواع کتابخانه‌ها و استفاده‌های آن در اقتصاد صحبت خواهیم کرد.

#پایتون #پایتون_مقدماتی #برنامه_نویسی
#Python #basic_Python #Programming

@tahlil_amari_moshavere
2025/01/05 09:16:06
Back to Top
HTML Embed Code: