Telegram Web
طبق گزارش دریافتی، رئیس کل سازمان زندان‌های استان تهران حشمت الله حیات الغیب که به همراه گروهی از نیروهای امنیتی و مقام‌های قضایی صبح روز شنبه برای فیلم برداری از بازدید و گفتگوی رئیس سازمان زندان‌های کشور با زندانیان سیاسی سالن ۹ تیپ ۲ زندان تهران بزرگ آمده بودند با اعتراض شدید زندانیان روبرو شدند، وقتی زندانیان متوجه شدند که این گروه به منظور تهیه گزارشی تصویری از توجه و پیگیری رئیس سازمان زندان‌های کشور و همراهانش وارد زندان شده‌اند تا اعتراض‌ها و توجه رسانه‌ها را به وضعیت بحرانی زندانیانی که از بازداشتگاه اوین به زندان تهران بزرگ منتقل شده‌اند، خنثی کنند روند فیلم‌برداری را متوقف کردند.
زندانیان سیاسی پس از طرح اعتراض‌های خود به شرایط وخیم و بحرانی زندان تهران بزرگ و تلاش سازمان زندان‌های کل کشور برای ساخت گزارشی یک طرفه و گزینشی با سر دادن شعار مرگ بر دیکتاتور، رئیس سازمان زندانهای کل کشور و تیم همراهانش را از سالن ۹ تیپ ۲ زندان تهران بزرگ بیرون کردند.
پس از آن زندانیان به افتخار این همبستگی، شروع به دست‌زدن ممتد کردند.

یک منبع مطلع می‌گوید: «بدون تردید رئیس سازمان زندانهای کل کشور و نیروهای امنیتی همراهش با سر زدن به دیگر سالن‌های تیپ۲ زندان تهران بزرگ که محل نگهداری زندانیانی‌ست که از زندان اوین منتقل شده‌اند می‌کوشند  تا تصاویر لازم را برای نمایش پیگیری و کارآمدی خود تهیه کنند.»

#نه_به_جمهورى_اسلامى #زندانیان_سیاسی #زندان_تهران_بزرگ #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
👍245🕊5💯1
وضعیت وخیم کریم اسماعیل‌زاده پس از آزادی موقت؛ شکنجه‌های سنگین در انفرادی اداره اطلاعات تبریز

سینا یوسفی، وکیل دادگستری، ضمن انتشار این تصاویر نوشت:
«کریم اسماعیل‌زاده، فعال سیاسی آذربایجانی و قهرمان جهانی پاورلیفتینگ، که اخیراً با قرار وثیقه از زندان مرکزی تبریز آزاد شده است، بنا بر گزارش منابع مطلع، به دلیل شدت شکنجه‌های جسمی و روانی در دوران بازداشت، در وضعیت جسمانی وخیمی به‌سر می‌برد.

اسماعیل‌زاده که پیش‌تر نیز بارها به‌دلیل فعالیت‌های مدنی و زیست‌محیطی از جمله اعتراض به نقش دولت در خشک شدن دریاچه اورمیه، آلودگی رودخانه آراز (ارس)، تبعیض سیستماتیک اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، تاراج معادن طلا و مس در آذربایجان و سرکوب حقوق زبانی بازداشت و محاکمه شده بود، این‌بار نیز پس از بازداشت غیرقانونی توسط نهادهای امنیتی، تحت شدیدترین شکنجه‌ها قرار گرفته است. این در حالی است که تمامی فعالیت‌های او در چارچوب قوانین موجود انجام گرفته و روند رسیدگی قضایی به پرونده وی، فاقد استانداردهای دادرسی عادلانه بوده است.

به گفته منابع نزدیک به خانواده، وی در مدت حدود ۵۰ روز بازداشت در سلول انفرادی اداره اطلاعات تبریز، با دستان و پاهای بسته و در حالتی که صورتش روی زمین بوده، نگهداری شده و در این مدت، دست‌کم ۴۰ کیلوگرم از وزن خود را از دست داده است. گزارش‌ها حاکی از آن است که محرومیت از خواب یکی از روش‌های اصلی شکنجه علیه این فعال سیاسی بوده است.

علاوه بر شکنجه‌های جسمانی، اسماعیل‌زاده در دوران بازداشت بارها با تهدید به حذف فیزیکی اعضای خانواده‌اش مواجه شده که آسیب‌های روانی جبران‌ناپذیری برای او و نزدیکانش به‌همراه داشته است.

با وجود آسیب‌های گسترده جسمی و روحی، اراده مبارزاتی کریم اسماعیل‌زاده همچنان پابرجاست. اما تداوم چنین فشارهایی نباید از نگاه مدافعان حقوق بشر پنهان بماند. اسماعیل‌زاده نه‌تنها نماد مقاومت مدنی در برابر سیاست‌های تبعیض‌آمیز و سرکوب‌گرایانه حاکمیت است، بلکه وضعیت کنونی‌اش بار دیگر ضرورت نظارت و واکنش فوری نهادهای بین‌المللی حقوق بشر را برجسته می‌سازد.»


#کریم_اسماعیل_زاده #تبریز #شکنجه #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
💔45🕊71👎1
لیلا مهدوی، مادر جاویدنام سیاوش محمودی، از احضار خود به دادسرای اوین خبر داد.

او ضمن انتشار احضاریه‌ای که طبق آن ملزم شده در شعبه ۳۳ دادسرا در محل جدیدش در خیابان نجات‌اللهی حضور پیدا کند، نوشت: «بابت دفاع از حق فرزندم که به ناحق کشته شده باید از خودم دفاع کنم»

خانم مهدوی، بعد از کشته شدن فرزندش توسط عوامل جمهوری اسلامی، همواره یاد او را زنده نگاه داشته و همه‌جا نامش را فریاد زد و از قتل ناجوانمردانه فرزندش سخن گفت.
او بارها تهدید و بازجویی شد و به او گفتند که دیگر درباره فرزندش حرف نزند. اما او سکوت نکرد. حالا باز دیگر احضار شده است.


#لیلا_مهدوی #سیاوش_محمودی #دادخواهی #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
💔407🕊4
Forwarded from گفت‌وشنود

روزنامه تلگراف گزارش داد که شماری از چهره‌های سیاسی در بریتانیا از برگزاری یک اردوی تابستانی اسلامی در این کشور که خیریه‌ای متهم به داشتن ارتباط با جمهوری اسلامی مسئول اداره آن است، انتقاد کرده‌ و گفته‌اند آموزش‌های این اردو، کودکان را در معرض دیدگاه‌های افراطی قرار می‌دهد.

به گزارش تلگراف که شنبه منتشر شده این اردو که «موسسه اهل‌بیت» در منطقه هرتفوردشایر برگزار می‌کند، برای کودکان ۹ تا ۱۴ سال طراحی شده است.

تلگراف نوشته بررسی‌های آنان نشان می‌دهد شرکت‌کنندگان دختر در این اردو ملزم به استفاده از حجاب اسلامی هستند و تنها در زمان‌هایی نظیر نماز، سخنرانی و گرفتن عکس گروهی در کنار پسران قرار می‌گیرند.

در یکی از ویدیوهای منتشرشده از سوی برگزارکنندگان، کودکانی دیده می‌شوند که مشغول طراحی پرچم فلسطین و نماد هندوانه هستند؛ نمادی که اغلب به نشانه همبستگی با فلسطینی‌ها استفاده می‌شود.

در همین ویدیوها، ساخت بادبادک‌هایی با طراحی مشابه پاراگلایدرهای مورد استفاده حماس در حملات هفتم اکتبر نیز دیده می‌شود.

گروه حقوقی «وکلای بریتانیایی مدافع اسرائیل» گفته است این اردو را نهادی برگزار می‌کند که آشکارا از ایدئولوژی انقلابی علی خامنه‌ای حمایت می‌کند و بارها از محکوم‌کردن حماس خودداری کرده است.

این موسسه در حساب‌های رسمی خود در شبکه‌های اجتماعی هم بارها از خامنه‌ای تجلیل کرده و محتوای ضدیهودی و افراطی منتشر کرده است.

به‌ نوشته تلگراف، برخی ویدیوهایی که این موسسه منتشر کرده محتوای آشکارا ضدیهودی دارند. در یکی از آن‌ها، سخنرانی با عنوان «دشمنت را بشناس» منتشر شده که در آن، یهودیان «بی‌رحم»، «اشغالگر» و «خشونت‌طلب» توصیف شده‌اند و اسرائیل به «دولت اشغالگر» با سیاست «کشتار کودکان» تشبیه شده است. در همین ویدیو، مسلمانان میانه‌رو نیز «ناپاک» خوانده شده‌اند.

تلگراف می‌افزاید برخی پست‌های دیگر موسسه اهل‌بیت نیز به‌صراحت به تجلیل از شهادت، دفاع از حملات حماس در ۷ اکتبر به‌عنوان «اقدامی مشروع در برابر اشغالگری» پرداخته‌اند و در عین حال هیچ اشاره‌ای به حملات علیه غیرنظامیان نکرده‌اند.

همچنین این موسسه با مقایسه غزه با اردوگاه‌های مرگ نازی‌ها، اسرائیل را به نسل‌کشی و آپارتاید متهم کرده است.

#حکومت_ایدئولوژیک #یهودی_ستیزی #اسلامگرایی #گفتگو_توانا

@Dialogue1402
👌13👍43
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
چند نکته مهم برای استفاده از سرویس اینترنت استارلینک

۱ـ کاربرانی ایرانی تنها می‌توانند از سرویس "Starlink RV" استفاده کنند.
اگر عضوی از خانواده یا یکی از دوستان شما در خارج از کشور قصد ثبت و خرید اکانت استارلینک را برای شما دارد، حتما باید سرویس سرویس سیار استارلینک یا Starlink RV را انتخاب کند.
این سرویس برای کاربرانی طراحی شده است که در حال حرکت هستند و به اینترنت پایدار و قابل اعتماد در مکان‌های دور از دسترس نیاز دارند، مانند کسانی که با کمپر یا خودروی مسافرتی سفر می‌کنند.
زیرا اکانت‌ سرویس‌های‌ ثابت استارلینک که برای یک لوکیشن جغرافیای رجیستر شده‌اند، تنها در این محل(کشور و شهر ثبت شده) امکان سرویس دهی دارند، از طرفی فعال نبودن سرویس ثابت در آسمان ایران، امکان استفاده از این سرویس را به کاربران ایرانی نمی‌دهد.

۲ـ برای استتار و مخفی نگاه داشتن دیش‌های استارلینک و برای حفظ امنیت فردی، می‌توانید از یک پارچه برزنتی یا توری استفاده کنید. معمولا با وجود این پارچه‌ها، امکان استفاده از اینترنت وجود دارد.

ویدئو بالا و ویدئوهای مشابه در ماه‌های اخیر در بسیاری از شبکه‌های اجتماعی منتشر شده‌اند که نشان می‌دهد تعداد بسیاری از مردم ایران از این نوع سرویس استارلینک استفاده می‌کنند.

#استارلینک #اینترنت

💰 tavaanatech
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
12👍8🕊3
پس از پنج ماه انفرادی و شکنجه و پرونده‌سازی در رابطه با ترور قاضی مقیسه و رازینی
پرونده ارغوان فلاحی به دادسرای جنایی تهران انتقال یافت

ارغوان فلاحی، فعال سیاسی و جوان ۲۵ ساله، که بیش از پنج ماه از بازداشت او می‌گذرد، هم‌اکنون در یکی از سلول‌های انفرادی زندان تهران بزرگ نگهداری می‌شود. در روزهای اخیر، پرونده او جهت رسیدگی به دادسرای جنایی تهران ارجاع شده است.
بر اساس اطلاعات منتشر شده، پس از حمله اخیر به زندان اوین، ارغوان فلاحی به زندان تهران بزرگ منتقل و در سلول انفرادی نگه داشته شده است. در تمام این مدت، او از حق دسترسی به وکیل، تماس با خانواده و دادرسی عادلانه محروم بوده است.
منابع آگاه اعلام کرده‌اند که وی در روزهای نخست بازداشت، مدتی را در بندهای امنیتی ۲۰۹ و ۲۴۱ اوین، تحت نظارت حفاظت اطلاعات قوه قضائیه، گذرانده و در این مدت تحت فشارهای روانی شدید و شکنجه قرار داشته است. همچنین تلاش‌هایی برای اخذ اعترافات اجباری از او در رابطه با ترور دو قاضی بدنام دیوان عالی کشور، مقیسه و رازینی، صورت گرفته است.

ارغوان فلاحی پیش از این در آبان ماه ۱۴۰۱، همراه با پدرش نصرالله فلاحی و برادرش اردوان به اتهام عضویت در «سازمان مجاهدین خلق» بازداشت شدند. آنها بیش از دو ماه در بازداشتگاه‌های اصفهان تحت شکنجه و بازجویی قرار داشتند. بازداشت آنها هنگامی بود که در یک مسافرت خانوادگی از اصفهان به شیراز رفته بودند.

آنها بعد از اداره اطلاعات اصفهان به زندان اوین منتقل شده و به اتهامات «عضویت سازمان در مجاهدین خلق»، «اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت داخلی و خارجی» و «تبلیغ علیه نظام» توسط قاضی ایمان افشاری محاکمه شدند. شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران، ارغوان را به دو سال حبس به اتهام اجتماع و تبانی و تبلیغ علیه نظام محکوم کرده بود. وی پس از پایان دوران محکومیت از زندان آزاد شده بود.

#ارغوان_فلاحی #زندانی_سیاسی #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
💔285🕊5👎1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM


۲۲ تیر ماه، تولد زندانی سیاسی، نسیم سیمیاری است. او اکنون در زندان قرچک به سر می‌برد.

سپیده قلیان، به مناسبت زادروز هم بندی سابقش نوشته:
تولد پارسالت، همه تو هواخوری زندان جمع شده بودیم و با صدای بلند شعار می‌دادیم: «امسال می‌ده کشته سپاه، مرگ بر کل نظام.» موقع فوت کردن شمع‌ها، درست تو روزایی که تهدید به اعدام می‌شدی، با گریه و بغض اسم شریفه محمدی رو آوردی و گفتی: «به امید شکستن حکم شریفه.»

نسیم سیمیاری ، متولد ۲۲ تیرماه ۱۳۶۷، دانش‌آموختۀ رشتۀ معماری، در تاریخ ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ توسط ماموران اطلاعات سپاه در تهران بازداشت شد. پس از بازداشت به بند ۱-الف سپاه منتقل و در سلول انفرادی تحت بازجویی قرار گرفت. پس از دو ماه به بند ۲_الف و در نهایت در ۴ مهرماه ۱۴۰۲ به بند زنان اوین منتقل شد.
پس از ۵ ماه بازداشت نسیم با اتهامات « اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی»، «تبلیغ علیه نظام» و اتهام «بغی» مواجه شد که می‌توانست منجر به صدور احکام سنگینی نظیر اعدام شود. جلسات دادگاه او در ۱۰ تیرماه و ۶مردادماه ۱۴۰۳ در شعبۀ ۲۶ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی افشاری برگزار شد. در نهایت در ۲۶ شهریورماه ۱۴۰۳ به ۶ سال حبس تعریزی (۵سال اجرایی)، ۷۴ ضربه شلاق و ۲۰ سال نفی بلد به شهرستان انگوران در استان زنجان محکوم شد.
هم‌بندی‌های نسیم او را اینطور توصیف می‌کنند: شجاع، مهربان، سخت‌کوش در ورزش، بامهارت در آشپزی، آراسته و خلاق در تبریک‌های تولدش به اعضای بند.

مطالب و تصاویری که درباره نسیم منتشر شده، او را جوانی پر از شور و شوق زندگی نشان می‌دهد، زنی پر انرژی که به فضای ملال‌آور زندان رنگ زندگی می‌دهد و آن را برای خود و هم‌بندی‌های خود تحمل‌پذیر می‌کند.

نسیم و امثال او، جرعه‌ای آزادی می‌خواستند، زندگی‌ای معمولی که ۴۶ سال است از مردم ایران دریغ شده است.

نسیم تولدت مبارک

#نسیم_سیمیاری #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
💔29🕊31
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
متهم کیست؟ چه فرقی با محکوم به حبس دارد؟

«متهم» کسی است که در مراحل اولیه تحقیقات و رسیدگی به اتهام قرار دارد. او در این مرحله، صرفاً مشکوک به انجام عملی است که در قانون، «جرم» تلقی شده و برای آن مجازات تعیین شده است، ولی هنوز مشخص نیست که واقعا جرم مورد نظر را مرتکب شده یا نه.
در حقیقت متهم در مرحله‌ای قرار دارد که مدعی است مورد بهتان و تهمت قرار گرفته و در این مرحله هیچ حکمی هم علیه او صادر نشده است.
اما «محکوم به حبس» یا مجرم محکوم به زندان، کسی است که اتهامش از نظر قاضی دادگاهی که به پرونده او رسیدگی کرده، ثابت شده است. او عملی انجام داده که جرم بوده و مجازات آن عمل، زندان است؛ اگرچه قاضی مربوطه عدالت، انصاف و بی‌طرفی را در رسیدگی به پرونده‌اش رعایت نکرده باشد.
بنابراین فرق اساسی بین «متهم» و «محکوم به حبس» یا مجرم، در این است که یکی در موقعیت شک و تردید قراردارد - که به او متهم می‌گویند - و دیگری در موقعیت یقین قرار دارد و در دادگاه نیز محکوم شده که مدتی را در زندان بگذراند و محکوم به حبس و مجرم است.

https://tavaana.org/prisonersrights1/
یوتیوب:
https://www.youtube.com/watch?v=OD-3rwdz8L4



منبع: کتاب حقوق زندانی به زبان ساده، منتشر شده توسط کانون مدافعان حقوق بشر
@DhrcIran

#یاری_حقوقی_توانا #متهم #زندانی
#زندانی_سیاسی #نه_به_جمهوری_اسلامی

@Tavaana_TavaanaTech
6🕊3👍1
روز گذشته در جریان مسابقه تنیس فینال ویمبلدون ۲۰۰۷، ایگا شفیونتک، حریف خود آماندا ‏آنیسیمووا را شکست داد. این بازی بدون چالش با پیروزی دو ست متوالی ۶ بر ۰ به پایان رسید.
منتقدان نسبت به کیفیت پایین این بازی اعتراض کردند. به خصوص با وجود دستمزد برابر با تنیس مردان در همین بازی‌ها. ‏
در واقع در سال ۲۰۰۷ مسابقات ویمبلدون آخرین گرنداسلم بود که به برابری جوایز رقابت‌های زنان و مردان تن داده بود.
البته دلیل مخالفت‌شان زن‌ستیزی نبود آنها با استناد به این قانون که زنان تنها ۳ ست بازی می‌کنند در حالی‌که مردان ۵ ست باید بازی کنند و تعداد بالای تماشاگران برای مسابقات مردان مخالف پرداخت دستمزد برابر بودند.

بازی ضعیف و نتیجه عجیب آن، باعث شد نه‌تنها منتقدان، که موافقان دستمزد برابر در تنیس هم اعتراض کنند.
جان مک انرو، تنیسور حرفه‌ای بازنشسته بعد از این مسابقات گفت:
«فاجعه تمام عیار.»
بیلی جین کینگ، اسطوره تنیس زنان و فعال حقوق زنان، هم با انتقاد از این بازی گفت:
«چنین بازی‌هایی به تنیس زنان لطمه می‌زند و نباید این سطح نازل را پذیرفت.»
اما بیلی جین کینگ کیست و چرا دیدگاه او حائز اهمیت دوچندان است؟

بیلی با مبارزات خستگی‌ناپذیر خود حقوق و دستمزد برابر برای زنان در تنیس را به ارمغان آورد.
پیش از آن علی‌رغم فرصت‌های برابر که نشان‌دهنده وجود چالش است، پرداخت حقوق برابر غیر‌ممکن به نظر می‌رسید. کینگ پس از فتح مسابقات زنان ویمبلدون در بخش دو‌نفره، چیزی بیش‌تر از روزی ۱۴ دلار دستمزد دریافت نکرد، بنابراین طبعا ابتدا از این‌که پس از کسب سه مقام در مسابقات ویمبلدون سال ۱۹۶۷ هدیه‌ای ۴۵ دلاری دریافت کرده بود، خوشحال بود.
با این حال او بسیار زود از این شرایط خسته شد. جوایز قسمت مردان هر روز افزایش می‌یافت در حالی که جوایز بخش زنان هر روز کم‌تر می‌شد.
کینگ به یاد می‌آورد: «این دورویی مسائل، بیش‌تر از همه مرا آزار می‌داد. من به دنبال فرصتی بودم تا صادقانه دستمزدی به دست آورم؛ برای انجام کاری که به بهترین شکل انجام داده بودم.»

کینگ می‌گوید:
«کار من تغییردادن قلب و ذهن مردم بود تا با مسابقات IX و همین‌طور تلاش‌هایمان برای جنبش زنان همراه شوند. ما در مسیر دگرگون‌کردن جهان بودیم تا در آن، حقوق یکسان برای همه جنسیت‌ها وجود داشته باشد.»

پس از در‌نظر‌گرفتن فقط یک‌هشتم جایزه آقایان برای زنان، کینگ و پس از او هشت نفر دیگر از تنیسورهای مطرح آن زمان، تصمیم گرفتند مسابقات را بایکوت کرده و خودشان مسابقات اسلم ویرجینیا را پایه‌گذاری کنند. بدون در‌نظر‌گرفتن تمامی تهدیدها از قبیل از‌دست‌رفتن رنکینگ ملی و جا نداشتن در مسابقات بزرگ،ورزشکاران با امضای قراردادهایی به ارزش یک دلار مسابقات خود را آغاز کردند.
رُزی کاسالز، اولین فاتح مسابقات اسلم ویرجینیا، به یاد می‌آورد: «صرف‌نظر‌کردن از مسابقات گرند اسلم ریسک بزرگی در مقابل ارزش‌های قدیمی بود.» او در ادامه می‌گوید: «چه ریسک دیگری می‌توانستیم بکنیم؟ ما در رقابت‌ها واقعا شهروندان درجه دوم تلقی می‌شدیم. …»
آنها با تلاش و جنگندگی بسیار سرانجام توانستند دستمزد برابر را برای زنان به ارمغان آورند. این مطالعه موردی را بخوانید!
https://tavaana.org/case-studies-billie_jean_king/

* انتقادها از بازی روز گذشته از صفحه مهدی رستم‌پور وام گرفته شده است.

#نه_به_جمهوری_اسلامی
#یاری_مدنی_توانا #ورزش #تنیس


@Tavaana_TavaanaTech
💔94
در جریان جنگ ۱۲ روزه جمهوری اسلامی و اسرائیل، سرکوبگران حکومتی با توسل به تمام ابزارهای امنیتی، قضایی و تبلیغاتی خود، کنترل روایت جنگ را به‌طور کامل در دست داشتند.
این تلاش‌ها تنها با ابزار سانسور و فیلترینگ انجام نشد، بلکه سرکوب هدفمند و سازمان‌یافته‌ای هم علیه روزنامه‌نگاران، رسانه‌ها و کاربران فضای مجازی صورت گرفت.
تنها ساعاتی پس از آغاز حملات اسرائیل، دادستانی کل و وزارت اطلاعات با صدور بیانیه‌هایی به رسانه‌ها و کاربران درباره بازنشر «اخبار غیرواقعی» هشدار دادند و بلافاصله خبر احضار، بازداشت و توقیف رسانه‌ها منتشر شد.

رسانه‌ها در ایران همواره با انواع و اقسام سانسور از سوی حکومت مواجه هستند. نهادهای مختلفی هم مامور هستند تا جلو آزادی بیان را بگیرند. یک روز به اسم «حمایت از حقوق کاربران در فضای مجازی» و یک بار به اسم «اینترنت ملی».
رسانه‌ها در سایه سانسور‎
طرح از شاهرخ حیدری
https://tech.tavaana.org/cartoon/media-censorship-in-iran/

#یاری_مدنی_توانا #نه_به_جمهوری_اسلامی #سانسور #ایران

@Tavaana_TavaanaTech
21👍3💔3
علم‌الهدی، اظهار داشته: «بی‌حجابی و بدحجابی ابزار دشمن در جنگ نرم است.»
او بارها بدون توجه به خواست جامعه مدنی ایران، اعتراضات را کار دشمن! نامیده.
منبر دایی جان ناپلئونی علم‌الهدی!
طرح از شاهرخ حیدری

پاسخ شما به اظهارات علم‌الهدی چیست؟

#یاری_مدنی_توانا #نه_به_جمهوری_اسلامی #ایران


@Tavaana_TavaanaTech
👎161

زنان و جمهوری اسلامی
مهشید امیرشاهی، نویسنده‌ای که تنها ماند

شاید بشود گفت که او تنها روشن‌فکری بود که پیش از در رسیدن انقلاب اسلامی و سیطره‌ی اسلام انقلابی بر ایران علیه اسلام‌گرایان موضع گرفت و از شاپور بختیار حمایت کرد.

امیرشاهی در مورد نوشتن این مقاله که از معدود مقاله‌های او در حوزه‌‌ی سیاست است می‌گوید:
«من خودم می‌دانم چرا آن راهی را که رفتم، رفتم. برای اینکه اعتقاد راسخی به لائیسیته داشتم و دارم. همیشه در پی عدالت اجتماعی بودم و هستم. بسیار هم خوب می‌دانستم که آرمان‌ها و خواسته‌هایم برای وطنم، زادگاهم بدون جدایی دین از دولت و بدون عدالت اجتماعی میسر نیست. در مذهبی بودن انقلاب از ابتدا هم که نمی‌شد شک کرد. برای اینکه رهبرش، کارگردان‌هایش،‌ نمادهایش، شعارهایش شکی در این مسئله باقی نمی‌گذاشت که در چه راهی دارد می‌رود. احتمال دارد بسیاری، یا مختصری، نمی‌دانم چگونه فکر می‌کردند که این راه دیگریست و در آن دموکراسی و این جور چیزها هست.من مطلقا و اصلا چنین چیزی را نمی‌دیدم. مسئله دیگری هم که درباره‌اش شکی نداشتم این است که ذات مذهب زورگو و تام گرا و انحصارطلب است و من این جور چیزها را برای مملکتم نمی‌خواستم.»

مهشید امیرشاهی پیش از انقلاب به نویسنده‌ مطرحی تبدیل شد.
پس از انقلاب رمان‌های «در حضر» و «در سفر» و رمان چهار جلدی یا «چارپاره مادران و دختران» را به چاپ رساند.
هیچ‌کدام از آثار او پس از انقلاب در ایران اجازه‌ انتشار پیدا نکردند.

بیش‌تر بخوانید:
https://tavaana.org/fa/Mahshid_Amirshahi

#زنان #مهشید_امیرشاهی
#جمهوری_اسلامی #سانسور #یاری_مدنی_توانا


@Tavaana_TavaanaTech
👍87
⚠️ ایست بازرسی در ورودی برخی شهرهای بزرگ و بررسی تلفن شهروندان

در شرایط بحرانی یا در محیط‌های ناامن(مانند سفر به مناطق تحت نظارت شدید)، داشتن اطلاعات حساس روی گوشی همراه می‌تواند شما را در معرض خطر جدی قرار دهد. اگر حتی کوچک‌ترین احتمال می‌دهید که دستگاه‌تان ممکن است در معرض بازرسی، مصادره یا شنود قرار بگیرد، پاک‌سازی فوری آن ضروری است.

🟡 چه اطلاعاتی حساس محسوب می‌شود؟

1️⃣ تصاویر، ویدیوها یا فایل‌های مربوط به فعالیت‌های سیاسی، اجتماعی یا حقوق بشری و تصاویر یا ویدئوهایی مربوط به مراکز و ساختمان‌هایی که در حملات اخیر تخریب و آسیب دیده‌اند.

2️⃣ مکالمات رمزنگاری‌شده در پیام‌رسان‌هایی مثل سیگنال، تلگرام، واتس‌اپ

3️⃣ اطلاعات تماس دوستان یا اعضای گروه‌های مرتبط(مانند شماره تلفن یا ایمیل)

4️⃣ فایل‌های متنی، PDFها یا اسناد شخصی محرمانه

🟡 مراحل پاک‌سازی ایمن گوشی

1️⃣ خروج از حساب‌ها
از تمامی حساب‌های کاربری خارج شوید: گوگل، اپل، تلگرام، سیگنال، اینستاگرام و...
اگر در تلگرام فعالیت داشتید، در گام نخست از گروه‌ها و کانال‌هایی که در آن فعالیت داشتید، خارج شوید. اگر خودتان مدیر کانال یا گروهی هستید، توصیه می‌کنیم برای امنیت بیش‌تر آن را حذف کنید. در صورتی که تمایل به حذف آن ندارید، شخص دیگری را مدیر کانال یا گروه کنید و خودتان از آن خارج شوید. پس از آن، تاریخچه چت‌های حساس خود را پاک کنید. برای تلگرام با توجه به حساسیتی که حکومت دارد، توصیه می‌کنیم حتما حساب اصلی خود را به‌کل پاک کنید و با یک شماره موقت یک حساب تلگرام جدید باز کنید.

در اینستاگرام فعالیت داشتید، در گام نخست عکس‌ها و پست‌های حساس خود را پاک کنید. اگر افراد حساسیت‌برانگیزی جزو دنبال‌کننده‌های شما هستند یا خود شما آن‌ها را دنبال می‌کنید، آن‌ها را unfollow و ‌Remove کنید. در نهایت هم سعی کنید یک صفحه عادی با چند پست معمولی داشته باشید و چت‌های خصوصی اینستاگرام را پاک کنید. این توصیه‌ها برای زمانی است که نمی‌خواهید اکانت خود را به صورت دائم حذف کنید.

نکته مهم: در قسمت تنظیمات برنامه اینستاگرام و در قسمت آرشیو، تمامی استوری‌هایی که در گذشته منتشر کرده اید ذخیره شده‌اند، موارد حساسی که ممکن است برایتان مشکل ساز شود را حذف کنید سپس در قسمت Recently deleted نیز این موارد را حدف کنید.


2️⃣ حذف فایل‌ها
تصاویر، فیلم‌ها و فایل‌ها را به‌صورت دستی پاک کنید
پوشه‌های مخفی (مثل .thumbnails یا پوشه‌های اپلیکیشن‌ها) را نیز بررسی و حذف کنید.

نکته مهم:
از اپلیکیشن‌های حذف امن (Secure Erase) برای حذف و پاک کردن فایل‌ها استفاده کنید.
در بسیاری از موارد، امنیت شخصی شما مستقیما به محتوای داخل گوشی وابسته است. حتی یک عکس یا یک پیام می‌تواند برایتان دردسرساز شود. حفظ جان، آزادی و امنیت خود را در اولویت قرار دهید.

همچنین می‌توانید پسورد حساب‌های خود را هم به شخص مورد اعتمادی بسپارید تا در صورت دستگیری شما، اقدام فوری به حذف دائمی آن‌ها کند.

برای رمزنگاری فایل‌های می‌توانید ویدئوهای زیر را تماش کنید(در پست بعدی منتشر می‌شود)

رمزگذاری فایل و انواع آن 🌐

ابزار VeraCrypt؛ برای رمزگذاری فایل‌ها 🌐

💰 tavaanatech
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
13👍5👎1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اولیویه گروندو، شهروند فرانسوی و گروگان پیشین جمهوری اسلامی، امروز یک‌شنبه ۲۲ تیرماه ویدئویی به زبان فارسی در اینستاگرام خود منتشر کرد او در این ویدئو با نام‌بردن از چند گروگان دیگر از «بیزنس گروگان‌گیری» جمهوری اسلامی سخن گفت.

اولیویه گروندو همچنین به تجربه خود از شکنجه و تهدید مستقیم از سوی وزیر اطلاعات در دفتر او اشاره کرد و گفت:
«جمهوری اسلامی گروگان‌های خود را به جاسوسی برای اسرائیل و همکاری با موساد متهم می‌کند و آن‌ها را با تهدید و شکنجه وادار به اعتراف می‌کند.»

یادآور می‌شویم اولیویه گروندو پاییز ۱۴۰۱ در شیراز بازداشت شد او به اتهام «توطئه علیه جمهوری اسلامی» به پنج سال زندان محکوم شده بود.
خانواده گروندو این اتهامات را رد کرده و گروندو را فردی مشتاق به شعر فارسی توصیف کرده بودند که با روادید گردشگری و به‌عنوان بخشی از یک سفر جهانی به ایران سفر کرده بود.
در نهایت گروندو ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ آزاد شد و راهی فرانسه شد.
هم‌اکنون دو تبعه دیگر فرانسوی به نام سسیل کوهلر و ژاک پاری در ایران زندانی هستند. در روزهای گذشته هم خبر بازداشت یک گردشگری ۱۸ ساله فرانسوی به نام لنار مونترلو منتشر شد.

اکانت اولیویه گروندو در اینستاگرام
libertepourolivier

#یاری_مدنی_توانا #نه_به_جمهوری_اسلامی #گروگانگیری
@Tavaana_TavaanaTech
👍2210💔1
صفحه‌ی اینستاگرام احمدرضا حائری، زندانی سیاسی، از بازداشت برادر او، سجاد حائری، خبر داد:

شب گذشته، نیروهای امنیتی با یورش به منزل پدری خانواده‌ی حائری در دماوند، سجاد حائری، برادر احمدرضا حائری را بازداشت کردند. تا این لحظه، نهاد بازداشت‌کننده و دلیل این بازداشت مشخص نیست.

این در حالی‌ست که احمدرضا حائری، فعال مدنی، مدتی‌ست در زندان قزل‌حصار دوران محکومیت خود را می‌گذراند و خانواده‌اش در شرایطی بسیار دشوار به‌سر می‌برند.

ما به‌شدت نگران وضعیت سجاد حائری هستیم و خواستار شفاف‌سازی فوری درباره علت بازداشت، محل نگهداری او و آزادی بی‌قید و شرط هر دو برادر هستیم.»

در واکنش به این خبر، شیرین عبادی، برنده جایزه صلح نوبل، از این بازداشت ابراز نگرانی کرد و نوشت:

«در شرایطی که جامعه‌ی ایران زیر بار بحران‌های سنگین از جمله جنگ دوازده‌روزه، سرکوب گسترده، اعدام‌های فزاینده و فقر فراگیر نفس می‌کشد، خبر بازداشت سجاد حائری، نویسنده، فیلم‌ساز و فعال فرهنگی، موجی از نگرانی به‌همراه داشته است.

او از چهره‌های مستقل فرهنگی و هنری‌ست که در سال‌های اخیر با ساخت فیلم‌های مستند و کوتاه، صدای طبقات فراموش‌شده‌ی جامعه و بازتاب‌دهنده‌ی رنج‌های انسانی بوده است. سجاد سیاست‌مدار نیست؛ تنها جرم او روایت رنج مردم و جامعه‌ی بحران‌زده‌ی ایران است.»

خانم عبادی همچنین به سابقه برادر در بند سجاد حائری اشاره کرد و آن را بهانه‌ای برای بازداشت دیگر عضو این خانواده دانست:
«برادر او، احمدرضا حائری، از فعالان شناخته‌شده‌ی مدنی و از بنیان‌گذاران پویش «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» است؛ پویشی صلح‌طلبانه با شعار انسان‌دوستی و مخالفت با مجازات مرگ که طی دو سال گذشته، با وجود فشارهای امنیتی، به فعالیت خود ادامه داده است. احمدرضا نیز بارها با اتهاماتی همچون «تبلیغ علیه نظام» و «اجتماع و تبانی» بازداشت و زندانی شده است.

این سابقه‌ی خانوادگی، اکنون به‌نظر می‌رسد به بهانه‌ای برای هدف قرار دادن مجدد یکی دیگر از اعضای این خانواده بدل شده است.»

او در انتها نوشت:
«در روزهایی که حکومت در سایه‌ی جنگ و آشوب، اعتراضات را با تهدید و بازداشت پاسخ می‌دهد، و تنها در یک هفته بیش از ۲۶ نفر را اعدام کرده، بازداشت افرادی چون سجاد حائری نشانگر تنگ‌تر شدن دایره‌ی تحمل و امنیتی‌تر شدن فضای فرهنگی کشور است.

سجاد حائری و تمامی بازداشت‌شدگان اخیر که صرفاً به دلیل اندیشه، صداقت و کنش‌گری خشونت‌پرهیز در بازداشت به‌سر می‌برند، باید بی‌قید و شرط آزاد شوند.»



#سجاد_حائری #احمدرضا_حائری #یاری_مدنی_توانا


@Tavaana_TavaanaTech
15🕊5💔1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔻 مریم حسنی: «در کنار ما باشید، نگذارید اسامی زندانیان سیاسی فراموش شود»

مریم حسنی، دختر مهدی حسنی، زندانی سیاسی محکوم به اعدام، در پیامی ویدیویی از بی‌عدالتی در روند رسیدگی به پرونده‌ی پدرش سخن گفت و از وجدان‌های بیدار جامعه درخواست همراهی و حمایت کرد.

او در این پیام می‌گوید:
«اعاده دادرسی پدرم برای چهارمین بار رد شده. همون‌طور که وکیل ایشون در توییتر اعلام کرده، روند بررسی پرونده در حالی پیش می‌ره که حتی اجازه‌ی دسترسی به متن پرونده و مطالعه اون داده نشده.

این پیام رو خطاب به تمام کسانی می‌فرستم که قلبشون برای عدالت می‌تپه، برای اون‌هایی که دغدغه‌ی انسانیت دارند، برای اون‌هایی که به نه به اعدام ایمان دارند.
امیدوارم در کنار ما باشید، از ما حمایت کنید و نگذارید اسامی زندانیان سیاسی فراموش بشه.
شاید در ظاهر دارم برای پدرم حرف می‌زنم، اما درد من فقط درد پدرم نیست؛ این درد، درد همه‌ی زندانیان سیاسی‌ست. تک‌تک‌شون برای من عزیزند. من در قالب کمپین دختران دادخواه و همچنین به‌عنوان یک انسان مستقل، برای اون‌ها فعالیت می‌کنم.
از شما می‌خوام همراه ما باشید، صدامون رو بازتاب بدید و در این مسیر ما رو تنها نذارید.»


#StopExecution
#مهدی_حسنی #رزگار_بابامیری #دختران_دادخواه #بهروز_احسانی #نه_به_اعدام #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
👍24💔148
دستگاه سرکوب ترک خورده. نشانه‌ها روشن‌اند

✍️آرش وطنخواه، روان‌شناس

به‌عنوان روانشناس و کنشگر اجتماعی، سال‌هاست صدای درد و امید را در روان جمعی مردم شنیده‌ام. امروز، بیش از هر زمان دیگر، نظامی که بر پایه‌ی سرکوب و تحقیر بنا شده، نشانه‌های آشکار فروپاشی را بروز می‌دهد. دیگر نه مردم از آن می‌هراسند، نه خود نظام توان کنترل دارد.

ما با یک واقعیت ساده روبه‌رو هستیم: حکومتی که توهم کنترل را جایگزین واقعیات کرده بود، حالا اسیر همان توهم شده است. این سقوط فقط سیاسی نیست، فروپاشی یک روان فرسوده و بیمار است.

در این روزهای تلخ، دل من با تمام مردمی‌ست که زخمی‌اند — از مادران داغ‌دیده تا جوانانی که آینده‌شان در تاریکی محو شده. اما این بار درد، بی‌ثمر نخواهد ماند. ملت از ترس عبور کرده، از خشم گذشته، و اکنون در آستانه‌ی کنش آگاهانه ایستاده است.

دستگاه سرکوب ترک خورده. نشانه‌ها روشن‌اند. این پایان، آغاز راهی‌ست برای بازسازی روان جمعی، برای تولد ایرانی رها از ترس، رها از تحقیر.

بیایید در این گذار تاریخی، نه با ترس که با آگاهی، شجاعت و همبستگی حرکت کنیم. آینده‌ای انسانی‌تر، در دست خود ماست.

ـ مطلب بالا را آرش وطنخواه، روان‌شناس ارسال کرده‌اند

#همبستگی #شهامت #نه_به_جمهوری_اسلامی #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
👍318
بازداشت سعید فیروزه، فعال سیاسی اهل بجنورد، توسط وزارت اطلاعات

طبق گزارش دریافتی، آقای سعید فیروزه، فعال سیاسی اهل بجنورد، روز جمعه ۲۰ تیر ۱۴۰۴ توسط نیروهای وزارت اطلاعات در منزل شخصی‌اش بازداشت شد. در جریان این بازداشت که با ضرب‌وشتم شدید همراه بوده، نامزد وی نیز بازداشت شده است. مأموران امنیتی همچنین اقدام به ضبط تلفن همراه و وسایل شخصی او کرده‌اند.

آقای فیروزه ۳۸ ساله، پیش‌تر نیز در جریان خیزش انقلابی "زن، زندگی، آزادی" موسوم به انقلاب مهسا بازداشت شده و پس از مدتی با قرار وثیقه آزاد شده بود.

تا لحظه تنظیم این خبر، اتهام رسمی جدیدی علیه وی اعلام نشده است. اتهامات قبلی او شامل اجتماع و تبانی علیه امنیت داخلی و تشویش اذهان عمومی بوده است.

#بجنورد #سعید_فیروزه #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
🕊9💔3👎1
خانم دکتر مکرمی، پزشک متخصص بیماری‌های عفونی، که در جریان اصابت موشک به زندان اوین دچار جراحت شدید شد، در متنی که در اینستاگرام منتشر کرد نوشت که این زندانیان بودند که با وجودی که می‌توانستند بروند (فرار کنند)، ماندند و جان او را نجات دادند.

«چه کسانی نجاتم دادند؟ زندانیان؛ همان‌هایی که روزی درمانشان کرده بودم. مرا به گوشه دیوار کشاندند، نیمه جان بودم. برایم آب آوردند، پتو آوردند، پایم را آتل بستند. خون‌های صورتم را پاک کردند، شیون می‌کردند و مرا در برانکارد گذاشتند، ترسیده بودم، گفتم منو تنها نگذارید. صدایی گفت: تو آبجی ما هستی، معلومه که تنهات نمی‌ذاریم. می‌توانستند بروند، ولی نرفتند، کمکم کردند، نجاتم دادند.‌تشکر ویژه از زندانیانی که نجاتم دادند و نامشان را نمی‌دانم و تشکر از دکتر موحدی که تنهایم نگذاشت.»


ـ شرافت زندانیان سیاسی که ایستادند و به مجروحان کمک کردند، ستودنی است. اما حکومت روی آن‌ها اسلحه گرفت، دست و پایشان را زنجیر بست و مثل اسرای جنگی آن‌ها را به زندان‌های دیگر منتقل کرد.

#زندان_اوین #انسانیت #شرافت #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
47💔19🕊3
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
شهرام سدیدی، فعال سیاسی اهل سبزوار، از کشته شدن یک بلاگر جوان در اثر تعقیب نیروهای بسیجی خبر داد

او نوشت:

«بر اثر تعقیب موتور یک شهروند سبزواری توسط چندتا جوجه‌بسیجی (که این روزها شاهد رشد بی‌رویه‌ی آنها و آتش به اختیار بودنشان به بهانه‌ی امنیت و این خزعبلات هستیم) متاسفانه جنایت تلخی رقم خورد و «کاظم زارعی» بلاگر ۲۲ ساله‌ی سبزواری کشته شد.
همراه او نیز در بیمارستان بستری است و وضعیت جسمی نامناسبی دارد.

عمری با بگیر و ببند جوانان خواستند القا کنند که مثلا در باب امنیت چه کار خاصی می‌کنند و دنیا نظاره کرد وقتی که واقعا پای امنیت این مردم پیش آمد هر کدام‌شان به سوراخ‌موشی خزیدند و آسمان و زمین کشور جولانگاه بیگانگان شد.
شیر خانه و موش بیرون بودند و همیشه چماق‌شان برای مردم بالا بود و بس.

توف به توهم اقتدارتان که سرداران‌تان یکی یکی جاسوس در می‌آیند و جوجه‌بسیجی‌های‌تان جوان‌کش!

چه کسی به اینها صلاحیت و آموزش تعقیب مردم را (آنهم به این روش) داده؟؟؟

چه‌کسی پاسخگوست؟؟؟⁩⁩⁩»


ـ لازم به ذکر است، با ایجاد فضای امنیتی و استقرار ایست‌های بازرسی، تا کنون در شهرهای مختلف، چندین نفر از شهروندان توسط نیروهای بسیجی و امنیتی کشته شدند.


#کاظم_زارعی #سبزوار #ج_ا_یعنی_جنگ #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
💔83
2025/07/14 01:59:00
Back to Top
HTML Embed Code: