Telegram Web
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
شهاب مرادی، آخوندی است که سال‌هاست در تلویزیون جمهوری اسلامی در حوزه ازدواج سخن می‌گوید

او چند روز پیش در آنتن زنده صداوسیمای جمهوری اسلامی گفت:
اگر مسئولی فکر می‌کنه با آمریکا و ترامپ میشه کنار اومد "احمقه"، "ساده لوحه"، "بیشعوره"

لازم به ذکر است، شهاب مرادی از افرادی است که نامش در پرونده املاک نجومی توسط یک خبرنگار افشا شده بود. او ۱۳۰ متر با تخفیف ۵۰ درصدی در میدان هروی تهران ملک گرفته است!

طبیعی است کسی که از آمریکاستیزی ضرر می‌بیند توده مردم هستند و آنکه سود می‌برد همین افراد وابسته به حکومتند، که البته باید دید چقدر دوام می‌آورند.

شاکر بوری، طنزپرداز، در این ویدیو با زبان طنز به این موضوع پرداخته است.


#املاک_نجومی #آمریکاستیزی #فقر_فساد_گرونی #نه_به_جمهورى_اسلامى #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
احضار کبری (پری) طاهرخانی به دادگاه انقلاب و کیفری قزوین

#کبری_طاهرخانی از فعالین خوشنام فرهنگی قزوین با ۲۶ سال سابقه که هم‌اکنون مدیریت دوره اول متوسطه دبیرستانی را نیز بر عهده دارد با پرونده‌سازی سازمان اطلاعات سپاه، به اتهام «توهین به رهبری» و «تبلیغ علیه نظام» برای محاکمه در ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ به دادگاه انقلاب شهرستان قزوین احضار شده است.
هم‌زمان طی ابلاغیه‌ای به تاریخ ۲۹ بهمن ایشان به دلیل مطالب صفحه شخصی‌اش در اینستاگرام به اتهامات «نشر اکاذیب» برای محاکمه در تاریخ ۸ اسفند ۱۴۰۳ به دادگاه کیفری ۲ شعبه ۱۰۸ قزوین احضار شد.

پیش‌تر در آذر ۱۴۰۳ ماموران اطلاعات سپاه قزوین با تفتیش منزل، لپ تاپ و تلفن همراه ایشان را توقیف و پس از ساعت‌ها بازجویی نهایتاً در ۱۸ دی ماه سال جاری بازپرسی شعبه ۱ دادسرای عمومی و انقلاب قزوین برای ایشان با قرار وثیقه ۳۰۰ میلیون تومانی معین کرده بود.

جمهوری اسلامی سال‌هاست از قوه‌قضایی و نهادهای اطلاعاتی، برای به سکوت کشاندن اقشار مختلف از جمله معلمان و سرکوب آزادی بیان و عقیده استفاده می‌کند.

چرا این حکومت از بیان نظرات مخالف واهمه دارد؟

#پری_طاهرخانی #قزوین #معلم #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
لیلی حسین‌زاده، فرزند افسر تیپ هوابرد شیراز جاویدنام رحمت‌الله حسین‌زاده (از جانباختگان جنگ)، در این ویدیو مردم ایران را به همبستگی و اتحاد در مقابل جمهوری اسلامی دعوت می‌کند. او ضمن انتشار این ویدیو نوشت:
«پدران ما از هم عقیده و حزب و گروه را نپرسیدند. مسیحی، مسلمان، بهایی، زرتشتی، راست، چپ، میانه و ...
بلکه کنار هم برای ایران جنگیدند.
اول به فکر ایران باشیم
باید اول رژیم خونخوار دیکتاتوری ساقط بشه و بعد تبلیغات انتخابات و تبلیغات حزبی صورت بگیره.»


#همبستگی #نه_به_جمهورى_اسلامى #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
تصویری از ملاقات توماج صالحی و حسین رونقی با هنگامه قاضیانی

حسین رونقی، ضمن انتشار این عکس نوشت:
دغدغه «آزادی، رفاه و امنیت در ایران»، دغدغه همه ما و خواست همه مردم ایران است.

فراموش نمی‌کنیم هنگامه قاضیانی از اولین هنرمندانی بود که در جریان خیزش انقلابی زن، زندگی، آزادی، روسری از سر برداشت و کنار مردم ایستاد.

او ۲۸ آبان ۱۴۰۱ ضمن انتشار یک ویدیو نوشت:
«شاید این آخرین پست من باشد. از این لحظه به بعد هم، هراتفاقی برایم بیفتد، بدانید که مثل همیشه تا اخرین نفس کنار مردم ایران هستم .
ایران /تهران /۲۸ ابان ۱۴۰۱/ میرزای شیرازی»

خانم قاضیانی روز بعد بازداشت و ششم آذرماه با وثیقه آزاد شد. او از آن هنگام از فعالیت هنری محروم شده است.

اتحاد و همبستگی، رمز پیروزی است.


#هنگامه_قاضیانی #توماج_صالحی #حسین_رونقی #زن_زندگی_آزادی #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
گلرخ ایرایی:
برای لغو مجازات اعدام باید قائل به پرداخت هزینه باشیم

گلرخ ایرایی، زندانی سیاسی محبوس در زندان اوبن، در بیانیه‌ای در خصوص مبارزه با مجازات اعدام بر این موضوع تاکید می‌کند که لغو مجازات اعدام نه خودبه‌خود و نه با تمایل حاکمان انجام می‌شود، بلکه نیازمند پرداخت هزینه و اعتراض علنی است. جمهوری اسلامی با سرکوب اعتراضات، تحریک افکار عمومی و سناریوسازی، تلاش می‌کند اعدام‌ها را مشروع جلوه دهد. هر سال صدها نفر اعدام می‌شوند، اما جامعه همچنان نظاره‌گر است. تنها راه توقف چرخه قتل‌های حکومتی، حضور میدانی، آگاه‌سازی عمومی و حمایت از خانواده‌های محکومان به مرگ است. تغییر بنیادین در گرو قیام علیه این مجازات وحشیانه است.

متن کامل بیانیه خانم ایرایی به شرح زیر است:

لغو مجازات اعدام نه خود به خود و نه با تمایل حاکمان انجام نمی‌شود. برای لغو مجازات اعدام باید قائل به پرداخت هزینه باشیم.

یک سال پیش پدر و مادر محمد قبادلو در نیمه‌شبی سرد پشت درهای بسته‌ی زندان قزل‌حصار، کمی آن‌سوتر از جایگاهِ اعدامِ فرزندشان، که تنها یک دیوار با آن‌ها فاصله داشت، طولانی‌ترین شبِ زندگی خود را به تنهایی سپری کردند.

چند روز بعد چهار زندانی کورد را به همین شکل و در تلخیِ بی‌یاوریِ خانواده‌هاشان بر دار کردند. دریغ از حضوری حتا انگشت‌شمار در کنار خانواده‌ها که جز هم‌دردی، نشان از اعتراض به احکام مرگ و تلاش برای لغو مجازات اعدام داشته باشد.

سالانه صدها نفر با اتهامات مختلف سیاسی و غیرسیاسی به دار کشیده می‌شوند؛ اما نه‌تنها هنوز اعدام‌ها و افزایش آمار آن به دغدغه‌ی ما بدل نشد بلکه دستان خانواده‌های محکومان به مرگ که گاهی به‌سوی ما بلند شده نیز همواره در خلاء بی‌مهری و بی‌تفاوتی رها شده است.

جمهوری اسلامی با استناد به فقه و روایات و احادیث از ابتدای قبضه‌ی قدرت تا کنون صدها هزار جان عزیز را گرفته است و تمایلی بر عقب نشستن از موضع خود بر سر مجازات اعدام نشان نمی‌دهد. بعضا مخالفت‌ها با مجازات اعدام را نادیده می‌گیرد و وانمود می‌کند صدای بلند اعتراض به قتل‌های حکومتی را نمی‌شنود.

تجمعات خیابانی علیه اعدام را سرکوب می‌کند و در زندان‌ها نیز با معترضان به اعدام، برخوردی مجرمانه دارد.

بازداشت گسترده‌ی مردم کوردستان بعد از اعتصاب سراسری که در مخالفت با اعدام انجام شد و محکومیت و محرومیت زندانیانی که به اجرای حکم رضا رسائی در زندان اعتراض کرده بودند، نمونه‌هایی از برخورد قهرآمیز سیستم با مخالفان اعدام است.

همه‌ی این‌ها درحالی‌ست که طی یک‌سال اخیر جمهوری اسلامی رکورد خود در اعدام را شکسته و هر بار با ایجاد کج‌فهمی از مخالفت با اعدام، افکار عمومی را به سویی سوق می‌دهد که تاییدی بر صدور و اجرای احکام مرگ بگیرد. از عواطف و احساسات مردم در زمان وقوع حوادثی تلخ و رعب‌آور بهره می‌برد و هر بار با تلاش در سناریوسازی و تحریک افکار و عواطف عمومی لزومِ اجرای احکام مرگ را توجیه می‌کند.
حکومت همواره در تلاش است برای مشروعیت‌بخشی به مجازات اعدام. در پرونده‌هایی هم‌چون پرونده‌ی آرمان کودک_مجرمی که در آذر ۱۴۰۰ اعدام شد، با برگزاری شوی تلوزیونی در صددِ اقناع مردم برای مشروعیت‌بخشی به حکم اعدامی دیگر برآمد.
در خصوص حکم مجاهد کورکور در جریان قتل حکومتیِ کیان پیرفلک نیز قصد تحریک افکار و عواطف عمومی علیه محکوم به اعدام را داشت که با هوشمندی خانواده‌ی کیان مواجه شد.
در قتل دلخراش نیان کودکِ بوکانی و اخیرا قتل دردناک امیرمحمد خالقی، دانشجوی دانشگاه تهران پیش از پیگیریِ چراییِ وقوع فجایع، با تحریک افکار عمومی سعی در ادامه‌ی روند قتل‌های حکومتی و تهی نمودنِ بنیه‌ی مخالفانِ اعدام دارند.

برخلاف گذشته موفقیت رژیم در پیش‌بردنِ برخی سناریوها بدون همراهی افکار عمومی میسر نیست. پس با اجرای شوهای رسانه‌ای و تبلیغاتی در تلاش هستند تا پذیرشِ اعدام را برای اذهان عمومی توجیه‌پذیر یا عادی‌سازی کند. پس در تقابل با این هدفِ رژیم که گرفتن جان‌های عزیز را در پی دارد، باید افکار عمومی را متوجه هولناکیِ آن‌چه در حال وقوع است کنیم.
ما مسیر زندان‌ها را می‌شناسیم. برای ملاقات عزیزان‌مان و گاهی استقبال از عزیزان آزاد شده در تجمعاتی که هزینه‌ای را بر ما تحمیل نمی‌کنند، حاضر می‌شویم؛ اما برای همراهی با خانواده‌های محکومان به مرگ و حتا در آخرین شب زندگی فرزندشان که خانواده‌های‌شان دست یاری‌مان را طلب می‌کنند، حاضر به همراهی با آنان نیستیم.
برای ایجاد تغییرات بنیادین و در هم شکستنِ قوانینی که نقطه‌ی اتکای سیستم برای سلطه، سرکوب و ارعاب است، باید قائل به پرداخت هزینه بود.

ادامه در لینک زیر:
https://tavaana.org/iraie_golrokh/

#نه_به_اعدام #بیانیه #گلرخ_ایرایی #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
دوره آموزشی «تدریس دموکراسی»

جلسه یکم: معرفی دوره

در این جلسه به موضوع ضرورت آموزش دموکراسی خواهیم پرداخت و در اثبات اهمیت این ضرورت از تحقیقات دانشگاهی بهره خواهیم جست.

https://youtu.be/8QdkUNuEaRs

در ساندکلاد:
https://soundcloud.com/tavaana/i4eqetsqcqhd

#دموکراسی #اموزش #دوره_آموزشی #نظام_آموزشی #یاری_مدنی_توانا

لینک کانال دوره👇
https://www.tgoop.com/joinchat-I8VZjKiaO3RjNTgx


@Tavaana_TavaanaTech
محکومیت سه‌ساله‌ی معصومه عسگری به اتهام فعالیت سیاسی

معصومه عسگری، زندانی سیاسی محبوس در زندان اوین، بر اساس رأی صادره از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی ایمان افشاری، به سه سال حبس محکوم شد. اتهامات مطرح‌شده علیه او شامل همکاری با گروه‌های مخالف حکومت و عضویت در آن‌ها عنوان شده است.

این معلم بازنشسته ۵۵ ساله، که تنها سرپرست پسر ۲۰ ساله‌اش محسوب می‌شود، در مردادماه امسال توسط نیروهای امنیتی در تهران بازداشت شد. او دو ماه را در سلول انفرادی بازداشتگاه وزارت اطلاعات موسوم به بند ۲۰۹ زندان اوین گذراند و در ۴ مهرماه به بند زنان این زندان منتقل شد.

وضعیت روحی نامناسب او در زندان گزارش شده و مدارک پزشکی ارائه‌شده به مقامات قضایی و بهداری زندان، نشان‌دهنده ابتلای او به اختلال دوقطبی و عدم ثبات روانی است. با وجود این، حکم حبس برای او صادر شده است.

عسگری پیش‌تر نیز به دلیل فعالیت‌های خود بازداشت و محکوم شده بود.


#معصومه_عسگری #معصومه_عسکری #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
بازداشت مجدد محمود تورنگ در یاسوج

محمود تورنگ، از بازداشت‌شدگان جنبش زن، زندگی، آزادی در سال ۱۴۰۱، برای سومین بار در یاسوج بازداشت شد. او که ۳۰ سال دارد و مجرد است، در ۵ اسفند ۱۴۰۳ پس از دریافت احضاریه و مراجعه به دادگاه، بازداشت شد.

تورنگ پیش‌تر نیز دو بار به مدت چند ماه در بازداشت بوده است و در تابستان امسال به یک سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد. این حکم به اتهام «اخلال در نظم عمومی از طریق هیاهو و جنجال با حضور در تجمعات ۱۶ آذر ۱۴۰۱» صادر شد، اما درخواست واخواهی او در ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ رد شد.

آقای تورنگ حالا با وجود داشتن پنج ضامن، بار دیگر بازداشت شده است. هنوز مشخص نیست که این بازداشت برای اجرای حکم قبلی بوده یا پرونده جدیدی علیه او گشوده شده است. او پیش از بازداشت به نزدیکانش گفته بود که اتهامات بی‌اساسی مجدداً علیه او مطرح شده‌اند.

#محمود_تورنگ #یاسوج #زن_زندگی_آزادی #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
۹ روز است که کیانوش جراغی در زندان دست به اعتصاب غذا زده است.
خانواده او پیشتر نسبت به وضعیت سلامتی این زندانی هشدار داده بودند.
این زندانی سیاسی محبوس در زندان ایلام، روز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳، بازداشت شد و از همان لحظه بازداشت اعتصاب غذای تر و خشک خود را آغاز کرد.

کیانوش چراغی، مهندس کامپیوتر و کارمند سابق سازمان تأمین اجتماعی، پس از مشاهده فساد سیستماتیک از سمت خود استعفا داد و در جریان اعتراضات مهسا امینی در سال ۱۴۰۱ به فعالیت‌های مدنی پیوست. او در سال‌های اخیر چندین بار بازداشت شد و در آخرین حکم، به ۲ سال زندان، تحقیق اجباری درباره جانباختگان جنگ ایران و عراق، و نوشتن ۲۰۰ صفحه دست‌نویس محکوم شد.
پس از مدتی، حبس او به نظارت با پابند الکترونیکی تغییر یافت، اما اکنون بار دیگر بدون ارائه دلیل شفاف بازداشت شده است.

او با انتشار ویدیوهایی نسبت به رفتار غیرقانونی دادستان اعتراض کرده بود و ساعاتی پس از انتشار آخرین ویدیو، بازداشت شد.

صدای زندانیان گمنام باشیم

#کیانوش_چراغی #اعتصاب_غذا #زندان_ایلام #یاری_مدنی_توانا @Tavaana_TavaanaTech
اعتصاب غذا؛ انتخابی از سر اجبار برای باز‌پس‌گیری حقوق اساسی است.

شاید برخی از ما فکر کنیم که اعتصاب غذا یک حرکت خودخواسته و انتخابی است که یک زندانی می‌تواند انجام‌ ندهد. اما زمانی که تصویرِ بزرگ‌تر، یعنی سلطه یک نظام فاسد و ظالم و حقوقی را که از شهروندانش گرفته می‌بینیم، متوجه می‌شویم که اعتصاب غذا، اگرچه انتخابی است که یک زندانی سیاسی یا معترضی بیرون از زندان به آن دست می‌زند، اما مسئولیت آن هنوز به گردن نظام سلطه و ظلمی است که حقوق اساسی را از شهروندان گرفته.

طرح از شاهرخ حیدری

https://tavaana.org/strike-political-prisoners/

#کیانوش_چراغی
#یاری_مدنی_توانا
#نه_به_جمهوری_اسلامی
#اعتصاب_غذا
@Tavaana_TavaanaTech
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
نامه‌هایی از زندان: شکنجه؛ جرمی قانونی در زندان‌های ایران- ۱

پس از انقلاب اسلامی تا کنون، شکنجه فیزیکی و روحی زندانیان عقیدتی و سیاسی با قساوت تمام در زندان‌های ایران انجام شده است و تا جمهوری اسلامی هست، پایانی ندارد.
چه بسیار از زندانیان که هنگام شکنجه در اتاق‌های بازجویی جان خود را از دست داده‌اند و در سکوت کامل و تحت رعب و وحشت و تهدید تحویل خانواده‌هایشان شده‌اند و یا اگر هم زنده مانده‌اند و آزاد شده‌اند، هرگز نتوانستند به زندگی عادی و روزمره قبل از زندان بازگردند و کابوس شکنجه را فراموش کنند.
حتی بر اساس اصل ۳۸ قانون اساسی جمهوری اسلامی، اعمال هر گونه شکنجه ممنوع است؛‌ اصلی که در زندان‌های جمهوری اسلامی به صراحت تمام، خلاف آن اجرا می‌شود.
در این بخش از مجموعه «نامه‌هایی از زندان» به سراغ بخش نخست نامه‌های زندانیانی رفته‌ایم که از شکنجه و آزار در زندان گفته‌اند. نامه‌هایی است از: نورالدین کیانوری، مرتضی کرباسی‌زاده و صدرالدین مشکاتی، محمدحسین رفیعی و عزت‌الله سحابی.
این بخش تقدیم می‌شود به تمام آنان که جان شیرین‌شان را در زندان‌های جمهوری اسلامی از دست دادند و دیگر در میان ما نیستند.

https://tavaana.org/letters_prison4/
در یوتیوب:
https://youtu.be/HWJByRGbK4Q
در کست‌باکس:
https://castbox.fm/episode/id4733738-id586401671
در ساندکلاد:
https://soundcloud.com/tavaana/namehai-az-zendan-4-vid

#پادکست #کتاب_صوتی #شکنجه #یاری_مدنی_توانا #نامه_های_زندان
@Tavaana_TavaanaTech
فراخوان کارزار آنلاین در مخالفت با اعدام در جمهوری اسلامی با هشتگ #WeProtestExecution
منتشر شده است.
امروز دوشنبه ششم اسفندماه ساعت ۹ شب کاربران در مخالفت با اعدام خواهند نوشت.
هم‌اکنون درخواست اعاده دادرسی بهروز احسانی و مهدی حسنی رد شده. برای این دو زندانی حکم اعدام صادر شده بود.
وریشه مرادی
شریفه محمدی
پخشان عزیزی
عباس دریس
و هزاران زندانی دیگر با حکم اعدام در بند ضحاک گرفتارند.
صدای ایران باشیم
طرح از اسد بیناخواهی
منتشرشده در دادبان
@Daadbaan2021

#نه_به_اعدام #یاری_مدنی_توانا
@Tavaana_TavaanaTech
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
انتقال پایتخت به مکران! در ظاهر پیشنهادی بود که برای گریز از شلوغی و هرج و مرج تهران داده شد. مگر می‌شود پایتخت ایران در جنوبی‌ترین منطقه و ساحل با دسترسی راحت از دریا قرار بگیرد؟ این پیشنهاد عجیب پروتکل‌های سیاسی و امنیتی را نقض می‌کند، پس چرا چنین پیشنهادی داده شد؟

مکران برای ما مردم ایران شاهدی است از ناکارآمدی جمهوری اسلامی. فقر بیکاری گسترده و ناامیدی آنجا حاکم است و زندگی رنگ باخته. مردم نان قسطی می‌خرند و حتی از دسترسی به آب آشامیدنی سالم هم محروم هستند.
این برنامه زوم را ببینید تا بدانید پشت‌پرده پیشنهاد چه بوده و اکنون همین رانتخواران در همین یکی دو ماه چگونه ارزش زمین‌های‌شان چندبرابر شده؟

زوم: ساحل دلربای رانت‌خواران

اینجا ساحل کالیفرنیا نیست؛ جنوب ایران، ساحل مکران است. جایی که اتصال زیبای کویر به دریا، طبیعت بی‌نظیری را برای ایران‌مان به وجود آورده است.
سواحل مکران، سواحل راهبردی ایران به شمار می‌آیند و از جاسک هرمزگان در غرب تا گواتر سیستان و بلوچستان در شرق، خطی ٤٠٠ کیلومتری در کنار دریای عمان را شامل می‌شود. این ساحل همچنین تنها ساحل اقیانوسی ایران است و به این دلیل که بندر چابهار، یعنی تنها بندر اقیانوسی ایران، در آن‌جاست، بسیار پراهمیت است و به گواه اقتصاددانان آینده اقتصاد ایران در این‌جا ست.
با این‌همه تنها مشتی رانت‌خوار هستند که از مزایای مکران بهره می‌برند. ویدیو را ببینید!


لینک یوتیوب:
https://www.youtube.com/watch?v=61BrLENWBB0

#زوم #مکران
#یاری_مدنی_توانا
#نه_به_جمهوری_اسلامی
#اقتصاد
@Tavaana_TavaanaTech
سالگرد ربوده‌شدن ابراهیم زال‌زاده؛
قربانی افشای حقیقت و عدالت‌جویی
«اگر رژیم نتواند از نتاریخ درس بگیرد و منطبق با خواست‌های مردم حرکت نکند سرنگون خواهد شد.»

۵ اسفندماه سال ۱۳۷۵ ابراهیم زال‌زاده، مدیر موسسه‌ نشر ابتکار و بامداد ناپدید شد.
برخی دلایل قتل زال‌زاده را انتشار آخرین مقاله‌ او در نشریه‌ی «معیار» که با مدیر مسئولی خودش منتشر شد می‌دانند که بعد از چند شماره توقیف شد.

او همچنین یکی از کسانی بود که در مورد سینما رکس آبادان گزارش تهیه کرد و آن را کار روحانیان دانست.
ستار لقایی، روزنامه‌نگار که در آن دوره با زال‌زاده هم‌کار بود ماجرا چنین تعریف می‌کند:
«خبر اول روزنامه، مربوط به آتش‌سوزی سینما رکس بود و من از یکی از همکارانم خواسته بودم که به همراه عکاس، به منظور تهیه‌ی گزارشی از ماجرای آتش‌سوزی، شبانه به آبادان بروند. ما نمی‌دانستیم چه اتفاقی افتاده است و چرا سینما آتش گرفته است؟ مقامات دولتی هنوز در این مورد اظهار نظری نکرده بودند، ولی ده‌ها ناشناس به دفتر روزنامه، به قسمت خبری تلفن زده بودند و گفته بودند که «سینما رکس، یک فیلم سانسور نشده، نمایش می‌داده است و ساواک سینما را آتش زده است.»
زال‌زاده معتقد بود که پشت‌پرده‌ فاجعه‌ی سینما رکس، اهداف سیاسی نهفته است و اظهار آمادگی کرد که به جای همکار من به آبادان برود. و همان شبانه، به همرا عکاس راهی آبادان شدند. ساعت ۲ بعد از ظهر تلفن زد و نخستین گزارشش را برای دستیار من، دیکته کرد. تمام شب رانندگی کرده بود و نخوابیده بود. و سخت عصبانی بود. عکاس روزنامه به من گفت، زال‌زاده بعد از دیدن سالن سوخته‌ سینما، چند بار استفراغ کرده است. موقعی هم که گزارش را دیکته می‌کرد، چند بار بر سر همکارم، جیغ زد. او روز بعد به تهران باز گشت. روحیه‌اش بسیار بد بود. از چند نفر اسم می‌برد که در آتش‌سوزی سینما دخالت داشته‌اند. شخصی به نام حسین تکبعلی‌زاده، آیت‌الله جمی و رشیدیان. او به صراحت به من گفت که آتش‌سوزی کار روحانیون بوده است.
آن روزها کمتر کسی بود که نظر زال‌زاده را بپذیرد و من هم جزو آن‌ها بودم. مگر می‌شد قبول کرد که مردان خدا، یا به ظاهر مردان خدا، ۴۰۰ بی‌گناه را به خاطر مسایل سیاسی، در سالن سینما آتش بزنند و جزغاله کنند.»
درباره او بخوانید:

https://tavaana.org/ebrahim_zalzadeh/

#ابراهیم_زال_زاده
#یاری_مدنی_توانا
#نه_به_جمهوری_اسلامی
@Tavaana_TavaanaTech
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
هم اینک، کاربران شبکه‌های اجتماعی با هشتگ #WeProtestExecution علیه اعدام می‌نویسند.

طی یک‌سال اخیر جمهوری اسلامی رکورد خود در اعدام را شکسته و هر بار با ایجاد کج‌فهمی از مخالفت با اعدام، افکار عمومی را به سویی سوق می‌دهد که تاییدی بر صدور و  اجرای احکام مرگ بگیرد. از عواطف و احساسات مردم در زمان وقوع حوادثی تلخ و رعب‌آور بهره می‌برد و هر بار با تلاش در سناریوسازی و تحریک افکار و عواطف عمومی لزومِ اجرای احکام مرگ را توجیه می‌کند.

برخلاف گذشته موفقیت رژیم در پیش‌بردنِ برخی سناریوها بدون همراهی افکار عمومی میسر نیست. پس با اجرای شوهای رسانه‌ای و تبلیغاتی در تلاش هستند تا پذیرشِ اعدام را برای اذهان عمومی توجیه‌پذیر یا عادی‌سازی کند. پس در تقابل با این هدفِ رژیم که گرفتن جان‌های عزیز را در پی دارد، باید افکار عمومی را متوجه هولناکیِ آن‌چه در حال وقوع است کنیم.

برای ایجاد تغییرات بنیادین و در هم شکستنِ قوانینی که نقطه‌ی اتکای سیستم برای سلطه، سرکوب و ارعاب است، باید قائل به پرداخت هزینه بود. اگر برای لغو مجازات اعدام مخالفت‌ها علنی، ملموس و میدانی باشد، رژیم نمی‌تواند با وقاحت و شرارت، سالانه هزارن جان عزیز را بگیرد.

رژیم در جایگاهی نبوده و نیست که تمایلی بر لغو مجازات اعدام داشته باشد. ما نیز چنین توقعی از رژیمی که پایه‌هایش را بر خون هزاران نیروی انقلابی بنا گذاشته نداریم. آن‌چه بر آن باور داریم نیروی مردمی‌ست که با حضور خود در میدان، مبارزه بر هر قدرتی غلبه و نهایتا نیروی تعیین‌کننده خواهد بود.
همان طور که مسیر انقلاب از کف خیابان و با حضور در میدان مبارزه و به همتِ مردمی که قائل به پرداخت هزینه باشند میسر است؛ لغو مجازات اعدام نیز با اعلام مخالفتی رسا و علنی با اعدام ممکن است.

چرخه‌ی قتل‌های حکومتی متوقف خواهد شد اما نه خود به خود و نه با تمایلِ حاکمان.
این مهم شدنی‌ست با تمام قد ایستادنِ ما مردم تحت ستم در برابر آن.

از نامه گلرخ ایرایی:
tavaana.org/iraie_golrokh/

هدف حکومت از اجرای هر حکم اعدامی، مشروعیت‌بخشی به سایر احکام اعدام، خاصه فعالان سیاسی و مدنی، و بازنمایی اقتدار تضعیف‌شده‌ی خود در راستای ارعاب پیشگیرانه‌ی مردم از هرگونه اعتراض علیه خویش است. بنابراین، قربانی اعدام‌ها فقط محکومان نیستند، بلکه تمامی مردم مشمول عواقب سهمگین آن خواهند بود.

این حکومت، طناب دار را به تعداد تمام مردم ایران بافته است. تمامی ما محکوم به سرکوب و اعدام و مرگیم، اما هنوز نوبت‌مان فرا نرسیده است.

ـ از نامه مطهره گونه‌ای
tavaana.org/motahareh-goonei-nameh/

#نه_به_اعدام
#یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
یونس سگوند، شهروند ساکن شهرستان سپید دشت لرستان، توسط نیروهای اطلاعات سپاه بازداشت شد

طبق گزارش دریافتی، آقای یونس سگوند، کارمند راه‌آهن و ساکن شهرستان کوچک سپیددشت در استان لرستان، دو روز پیش یعنی چهارم اسفند ماه ۱۴۰۳ با هجوم ماموران اطلاعات سپاه بازداشت و به مکان نامعلومی انتقال یافت.

از اتهامات انتسابی و دلیل بازداشت ایشان اطلاعاتی در دست نیست.
طبق گزارش دریافتی آقای سگوند، در صفحه اینستاگرام خود، ویدیوهایی گاه انتقادی منتشر می‌کردند و دغدغه ایران را داشتند.

#یونس_سگوند #سپید_دشت #لرستان #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
علی آدینه‌زاده، پدر جاویدنام ابوالفضل آدینه‌زاده، ضمن انتشار این ویدیو نوشت:

«پسرم تا ابد دوست دارم و تا ابد افتخارمی نازنین من خدا لعنت کنه قاتلانت را که این خوشی‌ها و زندگی خوب را از من وخانواده گرفتن. آسوده بخواب پسرمهربان بابا به خون پاکت قسم. مخصوصا اون قاتل حرمزاده سبزواری رو نه می گ‌بخشیم ونه فراموش می‌کنیم خون در قبال خون. ولی این رو هم بدان پسرم که ما حرمزادگان را امام‌زاده نخواهیم کرد.»


پرونده شکایت خانواده جاویدنام ابوالفضل آدینه‌زاده در شعبه ۳۹ دیوان عالی کشور بررسی شد و علی رازینی رئیس شعبه، محمد مقیسه مستشار بودند که هر دو امروز کشته شدند.

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل!

این پرونده مربوط به شکایت خانواده جاویدنام ابوالفضل آدینه‌زاده است که در جریان اعتراضات مردمی در مشهد کشته شده است. در ابتدا، تحقیقات درباره این حادثه توسط دادستان عمومی و انقلاب مشهد آغاز شد و مشخص شد که ابوالفضل با گلوله ساچمه‌ای کشته شده است. شواهد اولیه حاکی از شلیک توسط نیروهای انتظامی حاضر در محل حادثه بود.

پرونده سپس به دادسرای نظامی استان خراسان رضوی ارسال شد. در جریان تحقیقات، گروهبانی از نیروهای انتظامی اعتراف کرد که با سلاح ساچمه‌ای اقدام به تیراندازی هوایی کرده است. اما نیروهای حکومتی مدعی شدند که فیلم‌های نظارتی محل حادثه به‌دلیل تأخیر در پیگیری از بین رفته بود و تحقیقات برای شناسایی دقیق قاتل به نتیجه نرسید.

در نهایت، دادسرای نظامی به‌دلیل نبود ادله کافی، قرار منع تعقیب صادر کرد!! این قرار به خانواده متوفی ابلاغ شد و آنها به دیوان عالی کشور اعتراض کردند. قضات دیوان عالی، از جمله محمد مقیسه و علی رازینی، اعتراض را رد کرده و رای دادگاه نظامی را تأیید کردند.

جمهوری اسلامی نوجوان دبیرستانی، این فرزند رشید و زیبای خانواده را به خاطر شرکت در اعتراضات به قتل رساند و مسئولیت را نپذیرفت در حالی که تمام شواهد و نام قاتل مشخص است.

#ابوالفضل_آدینه_زاده #دادخواهی #یاری_مدنی_توانا


@Tavaana_TavaanaTech
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ایمان خدری، زندانی سابق سیاسی، در این ویدیو درباره فقری که بر مردم به ویژه بر زندانیان سیاسی تحمیل شده، سخن می‌گوید.
حرف‌هایی که از دل بر می‌آید و سخن قشر عظیمی از مردم ایران است.

ظلم پایدار نیست..


#زندانی_سیاسی#خانواده_های_دادخواه #زن_زندگی_آزادی #مرد_میهن_آبادی #مجاهد_کورکور #مسجدسلیمان #ایذه #فردای_بهتر #اقتصاد #فقر #نه_به_اعدام #فقر_فساد_گرونی #یاری_مدنی_توانا


@Tavaana_TavaanaTech
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
لیلا مهدوی، مادر جاویدنام سیاوش محمودی، ضمن انتشار این ویدئو، نوشت:

«‏امنیت یا سرکوب؟ حقیقت را نمی‌توان دفن کرد

بهشت زهرا جایی است که یاد عزیزان از‌دست‌رفته زنده می‌ماند، اما وقتی آن را به ابزاری برای کنترل و مهار حضور مردم تبدیل می‌کنند، معنای واقعی امنیت گم می‌شود. امنیت واقعی، حاصل اعتماد و احترام متقابل است، نه چتر نظارتی که حضور را محدود و یادها را سانسور کند.

آن‌هایی که برای آزادی و عدالت رفتند، برای جامعه‌ای ساختند که در آن صدای مردم خاموش نشود. اما امروز، به‌جای اینکه نام و یادشان راهی برای تحقق آرمان‌هایشان باشد، شاهد حضور و نظارتی هستیم که بیش از تأمین امنیت، هشداری برای خاموش کردن صداهاست.

آرامستان‌ها جای سکوت نیستند؛ آن‌ها بلندترین فریادهای تاریخ‌اند. و هیچ دیواری، هیچ سایه‌ای، هیچ چتری نمی‌تواند حقیقت را برای همیشه پنهان کنند.»


#سیاوش_محمودی #دادخواهی #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
2025/02/25 00:12:04
Back to Top
HTML Embed Code: