Telegram Web
.
📣 پنجره نمایش «آتش درون»


نمایش «آتش درون» به کارگردانی غزاله لطیفی و نویسندگی مسلم آئینی و غزاله لطیفی، اثری درام را به دید مخاطب می‌رساند. داستان اثر روایت مردیست که در رویاهایش لکه‌ای سیاه پیدا می‌کند و حالا باید با آن دست و پنجه نرم کند. این اثر این شب‌ها در پردیس تئاتر شهرزاد به روی صحنه است.


🔹 نویسندهغزاله ‌لطیفی، مسلم ‌آئینی
کارگردان: غزاله ‌لطیفی


🗓 تاریخ: ۲۷ آبان تا ۱۳ آذر
📍مکان: پردیس تئاترشهرزاد - سالن ۳
ساعت: ۱۹:۰۰  |  ۱ ساعت
💳 بها: ۱۵۰,۰۰۰ تومان


عکاس تیوال: عرفان آقائی
@tiwall
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
.
🎭 نمایش «من هم»

🔶خرید بلیت در سایت

نویسنده: آرش عباسی
طراح و کارگردان: نیما دهقان

بازیگران: محمد ولی‌زادگان، دنیا نصر

مجری طرح: نورالدین حیدری ماهر

دستیارکارگردان و برنامه ریز: ملیحه زمانی
طراح صدا، موسیقی و اجرای زنده: فرشاد فزونی
طراح لباس: گلناز گلشن
عکس، گرافیک و طراح تیزر: آرش وکیل‌زاده
مدیر تولید: محمد گودرزیانی
مدیر اجرا: پرهام دلدار
مدیر تصویر: نوید گرامی
طراح نور: مقداد صفری
مهندس صدا: عزیز اکبری
اجرای نور: حمید طاهری

گروه کارگردانی: محسن بابا‌یی‌ربیعی، عباس یوسفیان
دستیار طراح لباس: تیام کریمایی
مدیر صحنه: دانیال حبیبی
دستیار تصویر: علیرضا بابایی
ساخت دکور: محمد پناهی
ساخت تیزر: عباس یوسفیان، فرهام نصیری‌نیا
مشاور رسانه‌ای: فریبرز دارایی
تبلیغات مجازی: امیر قالیچی (تئاتر بازها)
روابط عمومی بین الملل: نوید دهقان

خرید بلیت در سایت

🗓 تاریخ: ۲۲ آبان تا ۲۳ آذر
📍مکان: ایرانشهر - سالن استاد سمندریان
ساعت: ۲۱:۰۰  |  ۵۰ دقیقه
💳 بها: ۳۰۰,۰۰۰ تومان
@tiwall
.
📣 پنجره نمایش «حاشیه ای بر خسرو و شیرین»


«حاشیه‌ای بر خسرو و شیرین» به نویسندگی داریوش رعیت و کارگردانی میلاد محمدی، روایتی طنزآمیز و تلفیقی از داستانی کلاسیک است که در پردیس تئاتر شهرزاد به اجرا درمی‌آید. این نمایش با به چالش کشیدن مرزهای واقعیت و خیال، مخاطب را به سفری تفکربرانگیز در دل تاریخ و کمدی دعوت می‌کند.



🔹 نویسندهداریوش ‌رعیت
طراح و کارگردان: میلاد محمدی
تهیه‌کننده: بهروز رضائیان



🗓 تاریخ: ۲۷ آبان تا ۰۲ دی
📍مکان: پردیس تئاتر شهرزاد - سالن ۲
ساعت: ۱۸:۳۰ | ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه
💳 بها: ۳۰۰,۰۰۰، ۲۵۰,۰۰۰ و ۲۰۰,۰۰۰ تومان


عکاس تیوال: عرفان آقائی
@tiwall
.
🎭 آرتیستی برای نقش های متفاوت
او را می‌توان از بازیگران جدی سینمای ایران دانست. او سال‌های زیادی است که در حوزه بازیگری فعالیت می‌کند و در شاخه‌های گوناگون صنعت سینما نیز دستی بر آتش دارد. علیرضا ثانی‌فر، دانش‌آموخته رشته بازیگری از دانشگاه هنر، از سیزده‌سالگی و با فیلم مرگ گرگ‌ها در میانه‌های دهه شصت وارد دنیای پر فراز و نشیب بازیگری شد.
این فعال هنری، علاوه بر بازیگری، در گویندگی و نویسندگی نیز فعالیت داشته است. از جمله فعالیت‌های او می‌توان به نویسندگی فیلم سینمایی-تلویزیونی درست مثل یک پل، نویسندگی سریال انیمیشن پاییز گرم، مشارکت در نگارش سریال انیمیشن شب چله، سرپرستی نویسندگان سریال‌های انیمیشن کلان‌آباد، هوشان و نازبالش اشاره کرد.
علیرضا ثانی‌فر عمده فعالیت‌های خود را در مدیوم سینما انجام داده است و تاکنون او را در آثار متعددی دیده‌ایم. از جمله مشهورترین آثار او در کسوت بازیگری می‌توان به اتانازی، شکاف، پل خواب، آخرین بار سحر را کی دیدی؟، درساژ، آزادی به قید شرط، هزارتو، لتیان، قصیده گاو سفید، نبودنت و ابر بارانش گرفته اشاره کرد. همچنین، او در مجموعه‌هایی نظیر نهنگ آبی، حرفه‌ای، نوبت لیلی و شریک جرم به ایفای نقش پرداخته است.
یکی از ویژگی‌های برجسته او، چهره مردانه و جدی‌اش است که امکان ایفای طیف وسیعی از نقش‌ها را به او می‌دهد. بسیاری او را با بازی‌های باورپذیرش در کاراکترهای متنوع فیلم‌هایی چون هزارتو، قصیده گاو سفید و لتیان به یاد می‌آورند.
این آرتیست موفق در حوزه گویندگی نیز سابقه چشمگیری دارد. او سرپرستی گویندگان سریال انیمیشن مشاهیر را برعهده داشته و در حوزه کتاب صوتی، راوی آثاری چون خزان خودکامه از گابریل گارسیا مارکز و شبانه‌های شیلی اثر روبرتو بولانیا بوده است.
علیرضا ثانی‌فر در عرصه تئاتر نیز حضوری فعال داشته است. از جمله آثار برجسته او در تئاتر می‌توان به صبحانه در غروب به کارگردانی گلچهر دامغانی و آلنده نازنین اثر محمد برهمنی اشاره کرد.
این بازیگر باتجربه در حال حاضر با نمایش جیمی جامپ به نویسندگی صالح علوی‌زاده و کارگردانی سیما تیرانداز بر صحنه حاضر است. جیمی جامپ نمایشی رئال با موضوعاتی مرتبط با فوتبال است که در دسته آثار اجتماعی طبقه‌بندی می‌شود. این نمایش، با حضور علیرضا ثانی‌فر، خاطره اسدی، بهار دهقان و سیما تیرانداز، تا نهم آذرماه در مجموعه ایرانشهر به روی صحنه خواهد بود.
@tiwall
.
🎭 بازیگری با نقش های ماندگار
او بازیگری مسلط و توانمندی‌ست که هر گاه بر صحنه آمده و هر نقشی که بر عهده داشته، تاثیرگذار بوده و خوش درخشیده است.
سخن از "علی سرابی‎" دانش‌آموخته رشته بازیگری از دانشگاه هنر و معماریست که بدون شک جزو معدود بازیگران موفق تئاتر است که حضورش می‎تواند آنقدر تعیین‎کننده باشد که تماشاگران را با انتظاری بالا از کیفیت اثر ، مشتاق تماشای آن کند. چرا که او خود در بازیگری ثابت‎شده‎ است.
علی سرابی اولین حضورش بر صحنه تئاتر را با کیومرث مرادی و با نمایش "هشتمین سفر سندباد" در سال ۷۹ آغاز کرد و این مسیری شد که با بزرگان وقت تئاتر، چون نیما دهقان، سهراب سلیمی، حمید پورآذری و نادر برهانی مرند همکاری کند و بیش از پیش در بازیگری تجربه و جایگاه یابد. اما اغلب کارهای علی سرابی با محمد یعقوبی شکل گرفت که پس از مدتی، بازیگر ثابت آثار او شد. "خشکسالی و دروغ" ، " زمستان ۶۶" و "برهان" مسیری را با این کارگردان صاحب سبک، پیش برد که در سال۹۲ به نمایشی درخشان رسید. نمایش "مرد بالشی" نوشته مشهور مارتین مک‌دونا، با بازیگرانی چون نوید محمدزاده، پیام دهکردی و احمد مهران‌فر که علی سرابی در آن نقش برادر کند ذهن نویسنده را ایفا می‎کرد. نقشی سخت و سنگین که گویی بازیگرش، خبره این هنر است و توانمند در انتقال کارکتر مورد نظر. چنانکه در نمایش بعدی محمد یعقوبی یعنی "هیولاخوانی" به قلم نغمه ثمینی، کاراکتری جدی و متفاوتی را ایفا کرد تا نقشی ماندگار از او در تتاتر ثبت شود.
علی سرابی در دهه نود، دیگر در هر اجرایی حضور داشت، آن نمایش جزو بهترین‌های آن سال رقم می‎خورد. آثاری چون در "انتظار گودوی" همایون غنی‎زاده، "ترانه‎های قدیمی" محمد رحمانیان، "قرار "سیامک احصایی و "در خواب دیگران" نادر برهانی مرند.
اما علی سرابی همچنان فعال و پرکار، تصمیم گرفت به عرصه کارگردانی نیز ورود کند و یکی از اولین آثارش با متنی آشنا از یاسمینا رضا، " خدای کشتار" را در سال ۹۶ بر صحنه آورد و ضمن کارگردانی، در کنار بازیگران کاربلد، نوید محمدزاده، مارال بنی‎آدم و ستاره پسیانی، بازی و اجرای متفاوتی ارائه داد.
علی سرابی دو نمایش دیگر " آن سوی آینه " و " مرد بالشی" را با طراحی صحنه نوگرایانه و تیم بازیگری قَدر، نیز کارگردانی و اجرا نمود. با این حال عشق او به بازیگری همچنان الویت حضورش در صحنه است.
چنانکه در کمدی "خشم و هیاهوی" به کارگردانی مهرداد رایانی مخصوص، در زمستان۹۶ و " بدون تماشاگر" کاری از ابوالفضل کاهانی، در زمستان۹۷ نیز بازی کرد.
او دیگر حالا بازیگری شناخته‎شده‎ای بود و در پروژه‎های سینمایی نیز دعوت به همکاری می‌شد که حاصلش بازی در چند فیلم سینمایی‎ست. اما همچنان تماشاگران تئاتر، او را بر صحنه می‎خواستند و دلتنگِ بازی و حضور او بودند.
علی سرابی پس از ۱۴۰۱ که مجددا " آن سوی آینه" را در تالار وحدت به صحنه برد، وقفه‎ای دو ساله را پشت سر گذاشت تا بار دیگر به عنوان بازیگر به گروه اجرایی "مالی سویینی" ملحق شود و نقش دکتر رایس را در بازآفرینی متفاوت مرتضی میرمنتظمی، اینبار در تالار وحدت، ایفا کند.
نقشی که در دوره‌های قبل عباس جمالی و امیر آقایی عهده‎دار بودند و او حالا با تجربه و هنر خود ، کاراکتر دکتر رایس را دوباره خلق کرده و بر صحنه بازی می‌کند. علی سرابی، هنرمندی‎ست که به وضوح می‌داند چه می‌خواهد و چه مسیری را باید طی کند. او سال‌هاست که دوره‎های آموزش بازیگری و تدریس می‌کند و در دنیای تصویر و سینما نیز فعال است.
@tiwall
.
🎭 معلمی برای تئاتر
بی‌شک می‌توان او را معلمی برای علاقمندان تئاتر دانست؛ هنرمندی که سال‌ها در عرصه تئاتر نوشته، کارگردانی و بازیگری کرده است. او سال‌ها تدریس نموده و بازیگران بسیاری را به جامعه تئاتر معرفی کرده است.
امیر دژاکام، نزدیک به پنج دهه است که برای صحنه و بر روی آن زندگی می‌کند. پنجاه سال زمان کمی برای استاد شدن نیست، او بی‌پیرایه در این هنر-صنعت تلاش کرده و به آن خدمت نموده است. این هنرمند، فعالیت هنری خود را از اوایل دهه پنجاه شمسی در کرمان آغاز کرد و سپس با بازیگری، نویسندگی، کارگردانی، تهیه‌کنندگی و تدریس این هنر فاخر، مسیر حرفه‌ای خود را ادامه داد. او نمایش‌نامه‌های متعددی را به رشته تحریر درآورده است که هنرجویان عرصه نمایش تا گروه‌های حرفه‌ای می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند و این آثار مدون و دقیق را به صحنه ببرند. از جمله این نمایش‌نامه‌ها می‌توان به غزل کفر، منطق‌الطیر سلیمانی، سرطان، روژان، چهاربند مخالف، میرعشق و ساقی اشاره کرد. در مقام کارگردانی نیز آثار متعددی را به صحنه برده است که برخی از آن‌ها در جشنواره‌های بین‌المللی در رومانی، فیلیپین و کشورهای آسیای میانه با استقبال روبه‌رو شده‌اند. از جمله این آثار می‌توان به بن‌بست، حکم، مثنوی کوچه، پالتو، عروسی خون، ضیافت شیطان، یادگاری، ننه دلاور و فرزندانش، صعود مقاومت‌پذیر آرتورو اویی، نیلوفر و نفت، مکبث و پنجره‌ای رو به آسمان اشاره کرد. او در عرصه تصویر نیز آثار متعددی را در مقام بازیگر به یادگار گذاشته است. سریال‌هایی چون مدار صفر درجه، سال‌های مشروطه، آوای باران، ساخت ایران، آنتن و زخم کاری از مشهورترین این آثار هستند. همچنین در سینما نیز در فیلم‌هایی نظیر هیس دخترها فریاد نمی‌زنند!، مرد بازنده، آزاد به قید شرط، رسوایی و ... ایفای نقش کرده است. این کارگردان و مدرس تئاتر علاقه زیادی به آثار برتولت برشت، نویسنده مشهور تئاتر، دارد و تاکنون چندین نمایشنامه از آثار او، از جمله ننه دلاور و فرزندانش و صعود مقاومت‌پذیر آرتورو اویی، را کارگردانی کرده است. این بار نیز با اثری دیگر از برشت به صحنه تئاتر بازگشته است. دایره گچی قفقازی، از مشهورترین نمایش‌نامه‌های برشت، تاکنون در اقصی نقاط دنیا اجرا شده و در ایران نیز استاد حمید سمندریان یکی از بهترین اجراهای این اثر را ارائه کرده است. این نمایش‌نامه که در مکتب اپیک یا فاصله‌گذاری نوشته شده، تنها اثر برشت است که قهرمانی را ارائه می‌کند. اکنون امیر دژاکام این اثر را با ترجمه سیمین امیریان، به سالن اصلی تئاتر شهر آورده است.
در این اجرا، بازیگرانی نظیر امیر کربلایی‌زاده، رابعه اسکویی، سیاوش خیرآبی و علی برجی به همراه بیش از پنجاه نفر از شاگردان او به ایفای نقش می‌پردازند. این کمدی-درام تا نیمه آذر ماه میهمان مجموعه نمایشی تئاتر شهر خواهد بود.
@tiwall
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
.
🎭 نمایش «ما بی رویا نمیشویم»

🔷همزمان با رونمایی از پوستر اپیزود سوم رویداد « ما بی رویا نمیشویم » با عنوانِ «در کامِ نهنگان»

🔶خرید بلیت این اجرا در سایت تیوال آغاز شد.

{ فقط یک اجرا }

طراح و سرپرست پروژه : سجاد داغستانی


بازیگران به ترتیب اجرا : سیاوش قلعه وردی ، عارفه معماریان، عدنان پیرزادی،زهرا بهروز منش

موسیقی: گروه بادیه

سجاد داغستانی : وکال
آرمان آبانزاد : وکال و گیتار الکتریک
ونداد خائفی : وکال و گیتار
نسیم پناهی : گیتار بیس
هلیا رضایی : ویلنسل
پیرانویز : وکال و گیتار
درامز : بهزاد جعفری

مدیر اجرایی: محبوبه طهانی


تنظیم موسیقی: آرمان آبانزاد

دیجیتال آرتیست: کوشا صباغی

مشاور پروژه: مسعود ملکوتی نیا‏

🔷خرید بلیت از سایت تیوال

🗓 تاریخ: دوشنبه ۱۹ آذر
📍مکان: ‌بلک باکس ایران مال ‌- ‌سالن ‌شماره ۲
ساعت: ۲۰:۰۰  |  ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
💳 بها: ۳۵۰,۰۰۰ و ۳۰۰,۰۰۰ تومان
@tiwall
.
🎭 از نسل جوان
صحنه روشن می‌شود و تصویری چشم‌نواز در وسط صحنه از تختی که جسدی کفن‌پوش بر آن آرمیده و ۸ زن با لباس‌های فاخر و سیاه چون دادخواهان، در کنار آن ایستاده‌اند، به نمایش درمی‌آید. این صحنه‌ی آغازین نمایش "الف غین میم یا همه چشم‌ها برای او" است.
برخی نمایش‌ها، به دلیل فرم و تکنیک خاص خود، به‌راحتی مخاطب را به یاد سبک کارگردانشان می‌اندازند. افشین زمانی، یکی از کارگردانان نسل جوان، با استفاده از ویژگی‌های منحصر به‌فرد در آثارش، سبک خاصی را دنبال می‌کند.
افشین زمانی در نمایش‌نامه‌نویسی و کارگردانی، با بهره‌گیری از گویش ادبی و فرم‌های ترکیبی و مدرن، ساختار متفاوتی ارائه می‌دهد. او به عناصر بصری از جمله طراحی لباس، گریم و حرکات فرم توجه ویژه‌ای دارد، به‌گونه‌ای که صحنه‌های نمایشی‌اش گاه همچون تابلوهای نقاشی عمل می‌کنند.
نمایش "الف غین میم یا همه چشم‌ها برای او" که این روزها در تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه است، همانند برخی از آثار پیشین او همچون "شازده احتجاب"، "هاری" و "کابوس‌های شازده اجباری"، بستری تاریخی دارد. این اثر با الهام از زندگی آغا محمدخان قاجار، به موضوعاتی چون قدرت و فجایع ناشی از آن می‌پردازد و در عین حال، نقش زنان در این روایت‌ها را برجسته می‌کند. طراحی لباس و گریم این نمایش، نسبت به آثار قبلی زمانی، پیچیدگی و خلاقیت بیشتری دارد و نورپردازی نیز به عنوان یکی از عناصر مهم اجرا مورد توجه قرار گرفته است.
زمانی اولین اثر نمایشی خود را با اجرای "ننه دلاور و فرزندانش" اثر برتولت برشت در سال ۹۰ آغاز کرد و در سال ۹۴ نمایش "خاطرات هنرپیشه نقش دوم" را به روی صحنه برد. او از سال ۹۸ با اجرای "شازده احتجاب" توانست مسیر مشخص‌تری را در سبک شخصی خود پیدا کند و این سبک را در آثار بعدی‌اش ادامه دهد.
افشین زمانی یکی از کارگردانانی است که با توجه به تجربه‌ها و آموزش‌های گذشته، توانسته جایگاه خود را در تئاتر تثبیت کند و با بهره‌گیری از عناصر تاریخی و بصری، آثار قابل‌توجهی خلق کند.
@tiwall
2024/11/29 09:39:53
Back to Top
HTML Embed Code: