Telegram Web
سلام
دوستان ی مرکز لیزر خوب نزدیک دانشگاه معرفی میکنید
دستگاه دکا یا کندلا داشته باشه
#لیزر
@tmutweet
دوستان کسی هست ویرایش مقاله انجام بده ؟
با پرداخت هزینه

#مقاله
@tmutweet
یادمان باشد که پلیس معمولا دزدان کوچک را دستگیر و از دزدان بزرگ محافظت می‌کند.

تصویر بالا قاتلین امیرمحمد خالقی را نشان می‌دهد که امروز صبح دستگیر شدند و تصویر پایین دو تن از سران کشور را که تعداد زیادی از محافظین از آنها محافظت می‌کنند.

#پانتر
@tmutweet
سلام
امشب حوالی ساعت ۲۰/۰۰ به‌عنوان یک مسئول، با خانم دانشجویی به‌تندی حرف زدم که حالا متوجه اشتباهم شدم و پشیمون هستم.
خانم محترم
اگه پیامم رو می‌خونید لطفاً ببخشیدم.
آرزومندم که همیشه سلامت و شاد باشید
و این آرزو هم برای تمام مردم مهربان ایران.

#مسئول


@tmutweet
خشونت مسری‌ست!

مطالعات بسیاری نشان می‌دهند که خشونت رفتاری بسیار شبیه بیماری‌های عفونی مسری دارد، یعنی افرادی که دچار خشونت شده یا صرفا در معرض خشونت بوده‌اند با احتمال بیشتری نسبت به سایرین در آینده اعمال خشونت خواهند کرد.

حال انصاف دهید آیا رواست که با اعمال خشونت-مانند زجرکش کردن یا مثله کردن و سایر پیشنهادات برخی دوستان-بر قاتلین امیرمحمد با دستان خود نهالی را تناور کنیم که قاتلین امیرمحمدهای بسیاری را زیر سایهٔ خود می‌پروراند؟

#سرو_آزاد

@tmutweet
سلام.
یه کارت بانک ملی گم کردم که اسم و فامیل روش پاک شده هرکی پیدا کرد لطف کنه بگه
#کارت_بانکی
@tmutweet
این چه قانونیه که یکی از دانکشده‌ها به دانشجوهای سال سومش مجوز داده تا شهریور بمونن! طرف دفاع کرده ولی تا شهریور مجوز گرفته 😒
حق ماهایی که خوابگاه کشاورزی هستیم یا بقیه که اتاق ۶ یا ۸ نفره هستن چیه 😐

#حق‌الناس

@tmutweet
شمام همش حسرت میخورين كه چرا  پدرمادرتون زندگی نكردن؟
و انگار بايد براشون يه كاری بكنين ولی نمیتونين يا نمیخوان؟

#Fariba
@tmutweet
Welcome Back
Neil Young
welcome back, welcome back
It's not the same
The shade is just you blinking
Welcome back, welcome back
It's not the same
Welcome back, welcome back
It's not the same
Welcome back, welcome back
It's not the same
The shade is just you blinking

برای مصطفی محمد حسن
خوش برگشتی❤️

#برگ_انجیری
@tmutweet
سلام
جهت قدردانی از کارمند آموزش دانشکده کشاورزی آقای فرمنی بزرگوار
بشدت مسیول، دلسوز و همیشه کار راه انداز
تنها بخشی از دانشکده یا حتی دانشگاه که دانشجو نگرانی خیلی کمتری داره بخاطر وجود ایشون و راهنمایی و کمک هاشون که  کارراه انداز دانشجو هستند.
#فرمنی
@tmutweet
انتخابات شورای صنفی - رفاهی دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس مورد تأیید سازمان امور دانشجویان و دانشگاه تربیت مدرس واقع نشد.
در جلسه‌ی روز یکشنبه 28 بهمن ماه که با حضور ریاست محترم دانشگاه، معاونت دانشجویی- فرهنگی- اجتماعی و مدیریت حراست دانشگاه به مناسبت یادبود مرحوم امیرمحمد خالقی‌ تشکیل شده بود، معاونت دانشجویی جناب آقای دکتر پروینی به‌صورت عمومی نتیجه نهایی انتخابات شورای صنفی- رفاهی دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس را اعلام کردند. برابر صحبت‌های جناب دکتر، سازمان امور دانشجویان با استناد به تبصره ۳ ماده ۱۸ آیین‌نامه شوراهای صنفی-رفاهی دانشجویان (مصوب ۱۴۰۱)، تأیید انتخابات را به دلیل عدم مشارکت 20 درصد دانشجویان غیرقانونی خوانده است. دکتر پروینی اعلام کردند که در اردیبهشت‌ماه سال آینده انتخابات جدیدی به‌صورت انتخابات شورای واحدهای جداگانه (احتمالاً شورای مجتمع خوابگاه خواهران، شورای مجتمع خوابگاه برادران، شورای پردیس مرکزی، شورای دانشکده کشاورزی) انجام خواهد شد. همچنین ایشان در ادامه افزودند که نفراتی که در انتخابات پیشین رأی بیشتر را اخذ کرده بودند می‌توانند در دو ماه آینده به‌صورت شورای مشورتی فعالیت داشته باشند. لازم به ذکر است که این جلسه با حضور تعدادی از نامزد‌های دور قبل انتخابات برگزار شده بود.
#شورای_صنفی
@tmutweet
یه #فرمنی سرچ کردم تو کانال توئیتر ۵ بار اسمشون اومده بود و دانشجوها از ایشون تشکر کرده بودن.
آقای فرمنی واقعا مرد شریف و آرومی هستن یکبار نشده کسی کارش انجام نشده باشه پیش ایشون یا جواب تلفن نده.
فقط موندم چرا ایشون کارمند نمونه نشدن؟

لطفا دست به دست هم بدیم و برای قدردانی یه حرکتی برای آقای فرمنی عزیز بزنیم

#فرمنی
@tmutweet
سلام دوستان من دانشجوی دکترا هستم و ساکن خوابگاه،مدت زیادی خونه نرفتم و اینجا تنها هستم و خیلی خبرای بدی از محیط دانشگاه و دوستان شنیدم.به شدت بهم ریختم 😭واقعا نمی دونم چجور خودمو اروم کنم.چی کار کنم به نظرتون.چرا انقدر دوست پیدا کردن سخت بود توی این تهران؟چرا انقدر دانشگاه محیطش افسردست؟😭
#چقدر سخت شد😭
@tmutweet
سلام
من بیمه ورزشی گرفتم و الان میخوام تو سایت دانشگاه برای کلاسا ثبت نام کنم اما ارور "کد ملی وارد شده صحیح نمی‌باشد یا قبلا ثبت نام کرده‌اید" میده. زبان کیبورد انگلیسیه قبلا هم ثبت نام نکردم. تا حالا کسی این مشکلو داشته؟

#ورزشی
@tmutweet
سوال از موافقان اعدام:

برخى مجرمين را لكه ننگى مى دانند كه با حذفشان جامعه پاك ميشود. سوال اين است سهم جامعه در پرورش مجرمين چيست؟

افرادى كه اعدام را اجراى عدالت ميدانند، سهم خشونت هاى اجتماعى، پرورش در خانواده بزهكار، فقر، تحقيرهاى اجتماعى، آموزش غلط، محيط اجتماعى ، اختلالات و مشكلات ژنتيكى-روانى را هم در اجراى اين حكم عادلانه لحاظ مى كنند؟ يا تنها با حذف فيزيكى افراد سهم جامعه را در ايجاد جرم و آسيب كتمان مى كنند؟ سياست هاى اجتماعى يا به طور مستقيم يا با فراهم نكردن بسترهاى كاهش آسيب در ايجاد جرائم نقش دارند.

يكى از تفاوت هاى من و شما با بسيارى از مجرمين تولد كاملا شانسى و تصادفى ما در خانواده اى است كه بزهكار نيست.
همانطور كه لازم است مجرمين مجازات شوند، در نظر گرفتن تمام عوامل زمينه ساز جرم و پيامدهاى مجازات نيز ضرورى است. مطالعات علمى نشان مى دهد با مكانيسم هاى خشونت محور و مقصر دانستن يك فرد در شكل گيرى جرم و حذف فرد نمى توان آمار جرم را كاهش داد. اين تنها پاك كردن صورت مسئله در جوامعى است كه مسئوليت و سهم خود را در پرورش مجرمين ناديده ميگيرند.

#نه_به_اعدام
@tmutweet
کسی که به امیرمحمد چاقو زده فقط ۲۳ سال دارد، یعنی تازه‌جوان است و حتماً این سال‌ها را در محیط‌های پرخشونت و با خانواده‌ای فروپاشیده گذرانده؛ یادم می‌آید خودم هم که در چنان محیطی نبوده‌ام در آن سن چندان هر را از بر تشخیص نمی‌دادم. آن‌قدر هم ترسیده و نابلد بوده که چاقوکشی‌اش به مرگ منجر شده، هر چاقوکش بلدی می‌داند که کجا و چطور بزند که طرف فقط زخم بردارد. حتماً آمیزه‌ای از نابلدی و ترس و هیجان چاقو را به قلب رسانده. کتابی ترجمه کرده‌ام با نام دنیایی عشق‌ورزتر که در دست انتشار است، در بخشی از آن نویسنده می‌گوید:


«روی‌هم‌رفته، در بررسی روان‌شناختیِ کودکان حقیقتی شگفت‌انگیز و نرم‌کننده آشکار می‌شود: «بدی» و ستیزه‌گری بی‌بروبرگرد پیامد گونه‌ای درد است. کودک به یک‌باره بد نمی‌شود، بلکه در واکنش به آسیب، ترس و اندوه این‌گونه می‌شود. این‌طور نیست که کودک سرشتی فرشته‌گون داشته باشد، در خمیرۀ شخصیتش پرخاشگری هم هست، اما درآغاز باید نیروهای منفیِ بیرونی آن خمیره را بسیج کنند.
دفاع از این‌که این اصل نیک‌بینانه درمورد بزرگ‌سالان هم مانند کودکان درست است برای بسیاری از ما دشوار است. هنگامی که با رفتارهای زننده و نفرت‌انگیز روبه‌رو می‌شویم، اندیشه‌هایمان، به دلایلی درک‌پذیر، پی این‌ نمی‌رود که چرا چنین کرده‌اند. ما آن‌قدر درگیر آسیبی که بر ما زده ‌شده‌است یا شاهدش بوده‌ایم هستیم که توان آغازیدن کندوکاوی روان‌شناختی را نداریم. بی‌خردی شدید آن افراد بر سراسر ذهنمان چیره شده‌است و در حال‌ووضعی نیستیم که کنج‌کاو شویم چرا چنین کرده‌اند. با دلایل چابک و فشرده خرسند می‌شویم: چون لاشی‌اند، چون احمق‌اند. اینک، همین‌ها کارمان را راه می‌اندازد.
افزون بر این، کاویدنِ روان‌شناختیِ خطاکاران تهدیدی است به‌سمت سست کردن هرگونه کوشش برای جلوگیری از انجام دوبارۀ آن خطای هولناک. نیاز است که بر دستگیری افراد بزه‌کار، گزارش آن‌ها به پلیس، شرمنده‌سازی آن‌ها پیشِ چشمِ همگان، اخراج آن‌ها یا زندانی کردن‌شان تمرکز کنیم. هیچ‌چیز نباید سد راه کوشش برای بازداری آن‌ها از آسیب‌زنی‌های بیشتر شود.
با این همه، همیشه می‌شود کنج‌کاو بود که چرا آدمیانی فلان کار را می‌کنند و اینجا می‌خواهیم انگشت روی ایده‌ای بحث‌برانگیز و انقلابی بگذاریم: علت اشتباه‌کاری‌های کودکان و بزرگسالان، به‌رغم تفاوت در سن و قدشان، یکی است. یکی ممکن است قد صندلی باشد و دیگری قد دیو و توانا به حمل تفنگ یا ارسال درازنویسی‌های خسته‌کنندۀ مجازی یا راه‌اندازی و ورشکست شرکت‌ها، اما روان‌شناسی اشتباه و بدجنسی و خشم همیشه یکسان است: شرارت پیامد آسیب است. بزرگ‌سالان از آغاز شر نبوده‌اند، جنبه‌های دردسرسازشان سرشتین نبوده‌است، برخی زخم‌ها که چشم‌به‌راه پرده‌برداری‌اند آن‌ها را به‌سوی بدخواهی رانده‌اند.
جست‌وجو و دریافتن این زخم‌ها از صبر‌ و انسانیتی شگرف، از عشق، برمی‌آید. این جست‌وجو از دید اخلاقی ترسناک است، زیرا بی‌درنگ می‌پنداریم که می‌بایست دربارۀ رفتاری که نفرت‌آورش می‌دانیم خوب بیندیشیم. ابداً چنین نیست: می‌توانیم هم‌زمان با پس‌کاوی برای یافتن عوامل کاتالیز‌گر واقعی، بیزار از آن رفتار بمانیم. این کار می‌تواند عملاً ترسناک باشد، زیرا می‌پنداریم که می‌بایست آن فرد را همچنان آزاد بگذاریم تا به ما یا دیگران آسیب بیشتری بزند. اما باز چنین نیست و می‌توانیم فرد خطاکار را بدون نگرانی پشت میله‌های بلند زندان بیندازیم و هم‌زمان باریک‌بینانه ریشه‌های قانون‌شکنی‌اش را بجوییم.
همین‌که تمام داستان متخلفان دانسته شد، دیدگاه ما می‌تواند در چشم‌برهم‌زدنی بازنویسی شود. زورگویی که ما را در فضای مجازی می‌پاید، زمانی باربر بوده و چند سال پیش اخراج می‌شود و در چاه افسردگی فرومی‌افتد و پایش به دادگاه‌های ورشکستگی باز می‌شود. آن سیاست‌مدار خشمگین عوام‌گرا را پدر قدرت‌مندش بی‌رحمانه تحقیر می‌کرده‌است. آن فرد هوس‌باز اعتیادش را ابزاری کرده‌است برای فروکاهش برخی از اضطراب‌های افسارگریز که با نادیده‌انگاری‌های هیجانی آغازین در پیوندند. داوری ما دربارۀ رفتار را اجبار به دگرگونی نیست، اما دریافت ما از چرایی آن را امکان دگردیسی هست.

خودستایی ممکن است در ترس ریشه داشته باشد؛ خشم می‌تواند بر وحشت نقاب زند؛ نفرت می‌تواند سپری در برابر عشق باشد. قیافه گرفتن نخوت‌آمیز می‌تواند روشی برای جبران نامرئی بودن باشد. شوخ‌طبعی می‌تواند سپری در برابر آرزویی در تبعید برای شیرینی‌ودلنشینی باشد.»
#فریاد
@tmutweet
مصطفی محمد حسن زندانی سیاسی امروز با قید وثیقه 3 میلیاردی برای یک روز مرخصی جهت آزمون کارشناسی ارشد به مرخصی آمد.


عکس دم زندان اوین

#مصطفی_محمد_حسن
@tmutweet
2025/02/20 00:46:08
Back to Top
HTML Embed Code: