Telegram Web
روز ملی آگاهی از خزندگان|

🔸روز ملی آگاهی از خزندگان هر ساله در سراسر ایالات متحده در ۲۱ اکتبر جشن گرفته می شود تا مردم را در مورد این مهره‌داران خونسرد که اغلب مورد توجه قرار نمی گیرند، آموزش داده و اطلاع رسانی کنند. این روز به منظور افزایش آگاهی در مورد اهمیت حفظ زیستگاه‌های طبیعی آنها و ترویج قدردانی و حفاظت از نزدیک به ۱۲۰۰۰ گونه خزنده در سراسر جهان تأسیس شده است.

🔸خزندگان و دوزیستان گاهی اوقات بدوی، کسل کننده و کم هوش در نظر گرفته می‌شوند. در واقع، البته، آنها می‌توانند به طور کشنده ای سریع، فوق العاده زیبا، شگفت‌آور مهربان و بسیار پیچیده باشند (سر دیوید آتنبرو).

🔸شایان ذکر است که خزندگان ایران در پنج راسته لاک‌پشت‌ها، کروکودیل‌سانان، سوسمارها، کرم‌سوسمارها و مارها تاکنون ۳۸۲ گونه(تا سال ۲۰۲۳) مورد شناسایی قرار گرفته‌است اما اطلاعات مفید و قابل دسترس در مورد این جانوران در ایران بسیار اندک است. کمبود مطالعات جامع و عمیق در مورد بیولوژی و حفاظت، تخریب زیستگاه‌‌ها و کاهش جمعیت خزندگان در سال‌های اخیر نگرانی‌های جدی را درمورد وضعیت خزندگان ایران بوجود آورده است.

🔸بر اساس آخرین آمار (آگوست ۲۰۲۴)، وضعیت خزندگان کشف شده در جهان به ۱۲۲۶۳ گونه رسیده است.

پ.ن: هرچند این اقدام در کشور آمریکا انجام می‌شود، ولی برای ما نیز بهانه‌ای است تا بیشتر با این موجودات شگفت انگیز آشنا شویم

#حفاظت_از_خزندگان #خزندگان_ایران #روز_ملی_خزندگان
@Iranbio_ir

https://s8.uupload.ir/files/white_minimalist_economics_headline_news_instagram_post_20241021_123203_0000_u1aw.png
✅️ طرح گردشگری آشوراده با تعامل و رعایت اصول اکولوژیکی منطقه قابل انجام است.

🔷بدنبال اعلام «ممنوعیت عملیات عمرانی در جزیره آشوراده» توسط معاون محیط زیست کشور؛ صبح امروز دکتر زنگانه( استاندار گلستان) و محمدرضا کنعانی( مدیرکل حفاظت محیط زیست گلستان) با حمید ظهرابی (معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست) دیدار و گفتگو داشتند.

🔷معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست در این نشست گفت: به دنبال ارتباط بین کاربری‌های مختلف در جزیره هستیم که به نظر می رسد به نوعی سوء برداشت شده است.

🔷به گفته وی؛ معتقدیم تمامی حاکمیت در جزیره آشوراده باید به تصمیمی واحد برسند و هر کدام برای خود اقدامی مجزا انجام ندهند.

🔷وی تصریح کرد: اعتقاد به بهره‌برداری پایدار از مناطق تحت مدیریت داریم و در کنار آن معتقدیم این بهره‌برداری باید در جهت حفاظت باشد، چرا که حفاظت از تنوع زیستی برای ما مهم است.

🔷ظهرابی تاکید کرد: بهره‌برداری پایدار،بدون‌توجه به نقش مردم محلی و توانمندسازی جوامع محلی و بومی امکانپذیر نیست.

-------------------------------------
گروه تنوع زیستی ایران
@Iranbio_ir
روز جهانی ذخیره‌گاههای زیستکره

🔸️ ذخایر زیست‌کره «مکان‌های یادگیری برای توسعه پایدار» هستند که راه‌حل‌های سازگار با حفاظت از تنوع زیستی و استفادهٔ پایدار آن را ترویج می‌دهد در حال حاضر ۷۵۹ ذخیره‌گاه زیست‌کره در ۱۳۶ کشور جهان از جمله ۲۵ مکان فرامرزی وجود دارد که به شبکهٔ جهانی ذخایر زیست‌کره تعلق دارند و زندگی ۲۰۰ میلیون نفر تحت تأثیر این مناطق قرار دارد.

🔸️ ذخایر زیست‌کره شامل اکوسیستم‌های زمینی، دریایی و ساحلی است. ذخایر زیستکره ۷.۵ میلیون کیلومتر از سطح کره زمین را پوشش می‌دهند.

🔸️ وجه تمایز ذخیره‌گاه‌های زیست‌کره از دیگر طبقات حفاظت‌شده، روش برنامه‌ریزی و مدیریت مناسب آنهاست که بر پایهٔ استفاده‌های چندمنظوره و سپردن نقش اساسی و سازنده به جوامع محلی استوار است.

🔸️ هم‌اکنون ۱۳ ذخیره‌گاه زیست کره در ۱۱ استان کشور با مساحتی بیش از پنج میلیون و ۸۰۰ هزار هکتار وجود دارد که این ذخیره‌گاه‌ها در چهار دهه گذشته تصویب و به تایید یونسکو زسیده است.

------------------------------
اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی محیط زیست ایران
@uiesa
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 کاپ ۲۹؛ فرصت آخر

🔺کمتر از ده روز تا شروع کاپ ۲۹ در شهر باکو آذربایجان باقی مانده و همچنان حضور ایران در این مجمع بین‌المللی در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

🔺در این ویدیو نگاهی به تاریخچه حضور کشورمان در بزرگترین گردهمایی محیط زیستی دنیا کرده‌ایم.

#پیام_ما #محیط_زیست #کاپ29 #cop29 #تغییر_اقلیم #تغییراقلیم
----------------------------
اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی محیط زیست ایران
@UIESA
@payamema
معاون اجرایی رئیس جمهور:

🔹رئیس‌جمهور دستور داد که استفاده از ‎مازوت در نیروگاه‌های اراک، کرج و تهران متوقف شود

🔹برای سلامتی مردم ترجیح دادیم خاموشی‌های مختصر و منظمی با اطلاع رسانی کامل انجام شود

🔹قرار نیست تعدادی بمیرند تا ما ‎برق داشته باشیم.

-------------------------------
اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی محیط زیست ایران

@UIESA
❇️معاون اجرایی رییس جمهوری در دومین جلسه کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا اعلام کرد؛

❇️ممنوع شدن استفاده از سوخت مازوت در سه نیروگاه کشور

🔹معاون اجرایی رئیس جمهور از مصوبه هیات دولت مبنی بر قطع مازوت سوزی در نیروگاه های شازند، منتظر قائم و شهید منتظری خبر داد.

🔹به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، دومین جلسه کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا با حضور شینا انصاری معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست، محمدجعفر قائم پناه معاون اجرایی رییس جمهور و استاندار استان مرکزی و نمایندگان وزارتخانه ها و دستگاه های متولی امر کاهش آلودگی هوا، در سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد.

🔹محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رییس جمهور در این جلسه با اشاره به اینکه سالهاست مشکل آلودگی هوا در کشور نه تنها حل نشده بلکه تشدید هم شده است؛ گفت: کاهش کیفیت هوا نشان میدهد یا قانون را خوب ننوشته ایم یا مجری خوبی نبوده ایم.

🔻متن کامل خبر را اینجا بخوانید.

@UIESA
@doenews
❇️ ورود رییس سازمان حفاظت محیط زیست ایران به باکو برای شرکت در کاپ29

🔹معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست برای شرکت در بیست و نهمین اجلاس کنوانسیون تغییر اقلیم وارد کشور آذربایجان شد.

🔹شینا انصاری در بدو ورود به باکو درباره اهداف حضور هیات ایران در کاپ 29 با اشاره به اینکه ایران عضو کنوانسیون تغییر اقلیم است؛ گفت: تمرکز ما بر موضوع تحریم های یکجانبه و غیرعادلانه‌ای است که بطور غیر مستقیم محیط زیست کشور ما را تحت تاثیر قرار داده است.

🔸برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید.
-------------------------------
اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی محیط زیست ایران
@UIESA
@doenews
💢شینا انصاری معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست به منظور شرکت در افتتاحیه کاپ ۲۹، مورد استقبال الهام علی‌اف رییس جمهور جمهوری آذربایجان و آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل قرار گرفت.
#خبر
-------------------------
اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی محیط زیست ایران
@UIESA
@doenews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔹️🎥ویدیو

❇️سخنرانی شینا انصاری، معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست در اجلاس بین‌المللی کاپ ۲۹ در شهر باکو جمهوری آذربایجان
#خبر
----------------------------
اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی محیط زیست ایران
@UIESA
@doenews
✅️ دولت‌ها درحالی نگران مهاجرت نخبگان جوان هستند که اقدامی برای نگه‌داشتن ظرفیت‌های داخلی نمی‌کنند.

جوانان،‌ رهبران آینده
| صیاد شیخی ئیلانلو |

🔺مرور کلی وضعیت کشور و چالش‌ها و مشکلات آن به‌ویژه در حوزه محیط‌زیست نشان می‌دهد یکی از معضلات ما در حوزه‌های تخصصی مانند محیط‌زیست وجود نیروی انسانی است و این موضوع با مهاجرت نخبگان کشور در یک دهه گذشته تبدیل به چالش جدی شده است.

🔺 دولت‌ها تلاش کرد‌ه‌اند در قالب طرح‌های حمایت از نخبگان شیب تند آن را کاهش دهند، هرچند در این باره که چنین طرح‌هایی چقدر به‌درستی اجرا شده است و چقدر توانسته‌اند اثرات مثبتی داشته باشند، می‌توان سخن گفت؛ اما مسئله دیگر این است که ما علاوه‌بر مهاجرت نخبگان از ظرفیت‌های موجود در کشور هم به‌درستی بهره نبرده‌ایم.

گزارش کامل را در سایت «پیام ما» بخوانید.

#جوانان #محیط_زیست #پیام_ما

-----------------------------------
گروه تنوع زیستی ایران
@Iranbio_ir
جناب آقای دکتر افشین دانه‌کار
عضو محترم هیئت‌علمی گروه محیط‌زیست طبیعی دانشگاه تهران و استاد گران‌قدر
خبر انتصاب شایسته‌ی جنابعالی به‌عنوان عضو شورای‌عالی حفاظت محیط‌زیست، موجب افتخار و خرسندی جامعه‌ی علمی و به‌ویژه دانشجویان محیط‌زیست دانشکده‌ی منابع طبیعی دانشگاه تهران گردید.
بی‌شک این موفقیت ارزشمند، مرهون دانش، تعهد، و تلاش‌های بی‌وقفه جنابعالی در حوزه آموزش و پژوهش است. حضور مؤثر شما در این شورا نویدبخش تحولات مثبت و گام‌های اساسی در مسیر حفاظت از محیط‌زیست ایران خواهد بود.
انجمن علمی دانشجویی محیط‌زیست دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران، ضمن تبریک صمیمانه به مناسبت این دستاورد ارزشمند، توفیقات روزافزون و سربلندی شما را در مسیر اعتلای محیط‌زیست کشور از خداوند متعال خواستار است.
با احترام و ارادت
انجمن علمی - دانشجویی دانشجویان محیط‌زیست دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران
@UIESA
@ESSUTI
Uiesa & Youth Manifesto.pdf
204.2 KB
🔴بیانیه مشترک اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی محیط زیست ایران و شبکه ملی محیط زیست سازمان های مردم نهاد جوانان کشور
خطاب به ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران

🔸جنگل های هیرکانی زیرسایه نابودی؛ اعتراض دانشجویان و جوانان محیط زیست به تصمیمات غیر اصولی

🔻متاسفانه درحال حاضر، علاوه بر کاهش وسعت جنگل‌های هیرکانی با تصمیمات غیر اصولی و غیر تخصصی، با چالش جدیدی به نام تهی سازی بوم‌شناختی این جنگل‌ها نیز مواجه هستیم

🔻ما جامعه دانشجویان و جوانان محیط‌زیست هرگونه برداشت درختان خشک سرپا و افتاده از بستر جنگل هیرکانی را مغایر با پایداری سرزمین ایران می‌دانیم و آمادگی خود برای ارائه راه‌حل‌های مدیریت پایدار این اکوسیستم های ارزشمند را اعلام می‌داریم.

-----------------------
اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی محیط زیست ایران
@UIESA
❇️وزارت علوم زمینه تعاملات برون دانشگاهی انجمن های علمی را فراهم کند.

💠بهنام رحمانی، دبیر اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی محیط زیست ایران

🔶دو مشکل عمده انجمن‌های علمی دانشجویی، عدم معرفی مناسب انجمن ها به دانشجویان جدید که موجب ضعف مشارکت می‌شود و قوانین سختگیرانه و بروکراتیک و انعطاف ناپذیری وزارت علوم و دانشگاه ها که خلاقیت دانشجویان را محدود می‌کند.وزارت علوم باید به‌جای مدیریت سخت‌گیرانه، نقش تسهیلگر را ایفا کرده و با رفع موانع و کاهش قوانین خشک، زمینه تعاملات برون‌دانشگاهی و اثرگذاری این تشکل هارا فراهم کند

🔶برای آینده، فضای انجمن‌ها و اتحادیه های علمی باید تعاملی‌تر شود. پیشنهادها شامل معرفی مداوم ظرفیت‌ها، برگزاری دوره‌های توان افزایی، تشکیل شورای ادوار و تسهیل ارتباط با سازمان‌ها است. وزارت علوم با کاهش برخوردهای سلیقه‌ای می‌تواند نوآوری را همسو با پیشرفت جهانی پیش ببرد. حضور آقای شالچی، معاون فرهنگی جدید، فرصتی برای تقویت تعاملات است.

🌐گزارش کامل را در سایت «فرهیختگان» بخوانید.
----------------------
اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی محیط زیست ایران
@UIESA
📌انجمن علمی دانشجویی محیط زیست دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران برگزار می‌کند:

《بحران فرونشست زمین و اثرات آن در ایران 》

سخنران
👤  دکتر علی بیت اللهی (مشاور رئیس سازمان محیط زیست)

👤 دبیر جلسه: دکتر افشین دانه کار

سر فصل ها :
📌علل فرونشست زمین
📌وضعیت فرونشست زمین در جهان و ایران
📌اثرات فرونشست زمین در گستره ایران زمین
📌روش های کاهش ریسک و فرونشست زمین



⏰️ساعت: ۲۰ - ۱۸
🗓تاریخ: سه شنبه  ( ۱۳ آذر ۱۴۰۳)


📝جهت ثبت نام از طریق فرم ثبت نام  اقدام نمایید:
https://forms.gle/vSwufxafXdBevdei9


@UIESA
@ESSUTI
امروز محیط زیست ایران پیش از هر زمان دیگری به با چالش های عمده روبرو است.

🔸 به عقیده بسیاری مشکل اصلی فقدان حکمرانی دانش مبنا در محیط زیست، منابع طبیعی و حتی کشاورزی است که سبب شده حفاظت محیط زیست و منابع طبیعی و کشاورزی پایدار دست یافتنی نباشد.

🔸 خوشبختانه دانشگاه تهران همگام با دانشگاه های بزرگ دنیا اقدام به تاسیس یک دانشکده با نام دانشکده حکمرانی نموده و با ایجاد رشته های مختلف حکمرانی از جمله حکمرانی منابع طبیعی و کشاورزی راه را برای رسیدن به حکمرانی دانش مبنا فراهم آورده است.

🔸 اگر به موضوعات حکمرانی محیط زیست، منابع طبیعی، حکمرانی تنوع زیستی، مناطق حفاظت شده و خدمات اکوسیستمی علاقمند هستید این دانشکده و رشته حکمرانی کشاورزی و منابع طبیعی محیط مناسبی برای انجام تحقیقات کاربردی است.

🔸 برای ثبت نام در رشته حکمرانی کشاورزی و منابع طبیعی دو مسیر وجود دارد:
·        آزمون سراسری کارشناسی ارشد وزارت علوم
·         ثبت نام بدون آزمون با شرط معدل

https://B2n.ir/e11509

-------------------------------
مجموعه گفتگوهای راه‌حل
@rahehaltalks
انجمن‌ علمی محیط‌زیست دانشگاه کردستان برگزار می کند:

📸 مسابقه عکاسی به مناسبت روز جهانی کوهستان 🏔


محورهای مسابقه:
🏞 مناظر طبیعی کوهستان
🐿گونه‌های گیاهی و جانوری کوهستان
🧗انسان و کوهستان


🏆همراه با اعطای جایزه به آثار برگزیده 🏆


🗓مهلت ارسال آثار: ۱۸ آذر


شرایط آثار:
فرمت JPG با حجم، حداقل ۲ مگابایت و حداکثر ۱۰ مگابایت و رزولوشن 300dpi



آیدی تلگرام ارسال آثار:
🆔️: @Zhino_Ezatti


انجمن علمی محیط‌زیست دانشگاه کردستان
Telegram | Instagram
2024/12/03 10:06:45
Back to Top
HTML Embed Code: