Telegram Web
#فاراک

ارزش بازار: 2.6همت

نسبت p.ettm با گزارش بهار: 13واحد
نسبت p.efw با گزارش تابستان: 9.7واحد
نسبت p.efw سال مالی جدید: 6.5واحد

مدتی است که ماشين‌ سازي‌ اراك‌ متحول شده و در تابستان، 10 قرارداد یا الحاقیه جدید را شفاف سازی کرده است.

در حالی ارزش بازار این شرکت 43میلیون دلار است که شرکت برای فصل تابستان در گزارش پیشبینی خود 3میلیون دلار سود برآورد کرده است.

در شفاف سازی روز گذشته نیز از یک قرارداد 5میلیون دلاری خبر داد. ازانجا که شرکت پروژه ای است بنابراین با توجه به صورتحساب ها گزارش می دهد و عملا در گزارش های ماهانه درآمدی که شناسایی می شود کمتر از درآمدی است که در گزارش فصلی منتشر خواهد شد.

در هر حال علی رغم حاشیه سود 18 الی 20 درصد، نسبت p.s این شرکت به محدوده 8دهم رسیده است. این مساله به صورت کلاسیک می گوید که ما با یک شرکت p.e محور مواجه خواهیم بود.

ازانجا که در طول 5 سال اخیر نسبت سود خالص به فروش این شرکت حدود 10درصد(و سال قبل 12درصد) بوده باید توجه کنیم که ارزش بازار شرکت 2.6همت و درآمد شرکت در حال حرکت به سمت 4همت fw است.

*پیشنهاد تحلیل جامع برای فعالین بازار.

@validhelalat
#بازار

چندین مشکل در بازار طی ماه های اخیر باعث شده بود تا این بازار بازنده و رکودی باشد. خوشبختانه برخی از چالش ها و مشکلات در حال حل شدن است و روند بازار هم آینه همین تحولات مثبت است.

اولین مساله فاصله گرفتن دلار آزاد و نیمایی بود که سوابق تاریخی نشان می دهد هم نرخ بودن آن ها منجر به برنده بودن بازار سهام نسبت به ارز می شود و اختلاف آن ها نیز منجر به زیان بازار است. بد نیست یک پرانتز باز کنم و بگویم همیشه بعد از یک اختلاف نیما و آزاد به مدت طولانی، دولتها اتفاقا دچار چالش و مرحله دوم جهش ارزی شده اند. یکسان بودن نرخ ارزها، استفاده بهینه از منابع ارزی را ایجاد می کند که موضوع بحث ما نیست.

دومین مساله نرخ بهره است. تا حدودی تعدیل شده و نرخ اخزا کاهش داشته است اما اوراق شرکتی همچنان نرخ بالایی دارد با این حال ما اینده را خرید و فروش می کنیم. احساس بازار این است که نرخ بهره مدیریت و منطقی خواهد شد.

سومین مساله رویکرد دولت و سطح اهمیت وزرا است. برای آقای خاندوزی، وزیر اقتصاد دولت قبلی احترام قائلم اما به واقع در دولت تاثیرگذار نبود اما تاثیرگذاری آقای همتی(که از او دل خوشی ندارم) در این دولت بسیار بالاتر از صرفا یک وزیر است. پیشتر گفته ایم که رویکرد دولت بسیار با اهمیت است، شاید دولت به دلیل کسری بودجه تصمیماتی بگیرد که به نفع تولید نیست. در دولت سیزدهم گویی با تولیدکننده و صنعتگران خصومت شخصی داشتند. برای کسری بودجه اولین کاری که می کردند زدن تولید بود! در دولت جدید حداقل تا اینجا به حرف، حمایت و توجه به سمت تقویت و حمایت تولید است.

چهارمین مساله بحث های نظامی است. جمهوری اسلامی در این جریان اخیر برخلاف انتظار هم خویشتنداری کرده و هم مصلحت اندیش بوده است. حالا این تغییر رویکرد برای حفظ نظام است یا حفظ کشور، نمی دانم اما نفع ملت در آن است و خدارا باید شکر کرد. این هم سیگنال مهمی بود تا بازار نسبت به اخبار منفی کم واکنش باشد. مردم چنین حس کردند که قوه عاقله ای وجود دارد که ریسک ها را درک و از خطرها دوری می کند.

پنجمین مساله انتخابات آمریکاست. تعویض کامالاهریس با بایدن در وقت اضافه به نفع ما و اروپا شد و اوقات رئیس پوتین را در کیهان سیاست تلخ کرد. تا باشد ازین تلخی ها، تا باشد ازین شکست ها. پایداری ترامپ هم شب گذشته در مناظره با کامالا هریس شکست. به گواه شبکه های سیاسی نزدیک به ترامپ، او شب گذشته باخت، بد هم باخت.

پیشتر عرض کرده ام، متغیرها به نفع تولید و صنعت در حال چرخش است و ما تاثیر آن را بر روی تابلو می بینیم. مسائل دیگر که سطح اهمیت کمتری دارند، نوسان های زودگذر ایجاد می کنند اما اگر متغیرها مانند امروز باشند، ما در موج خوبی قرار داریم که رضایت عمومی را در پی خواهد داشت.

رئیس جدید سازمان، کار آسانی نخواهد داشت. طرف حساب مردم بودن، کلا آسان نیست و اگر بهترین باشی یعنی به وظیفه ات عمل کردی و کسی بر ذمهء مردم، منت ندارد. به امید موفقیت های بزرگ

@validhelalat
#بازار_جهانی

در اروپا نرخ بهره روز پنجشنبه کاهش یافت. از طرف دیگر نرخ تورم توسط آمریکا پایین تر از انتظارها بود و دست فدرال رزرو را برای کاهش بیشتر نرخ بهره باز گذاشت.

هرچند وضعیت چین در بخش املاک مطلوب نیست و بسیاری نگران اقتصاد این کشور هستند اما برخی دیگر از تحلیلگران معتقدند که بخش های مربوط به انرژی های تجدیدپذیر و خودروهای برقی به اقتصاد چین کمک خواهد کرد.

شاخص دلار تحت تاثیر انتظار کاهش نرخ بهره آمریکا کاهش داشت. یورو به دلار به مرز 1.11 رسید.

تضعیف شاخص دلار در کنار انتظار برای مصرف کامودیتی های مرتبط با انرژی های تجدید پذیر قیمت مس را تقویت کرد. وضعیت روی و آلومینیوم نیز مناسب بود. تا حدودی سنگ آهن و زنجیره فولاد نیز تقویت شد.

در سطح جهانی، میزان مصرف پیشبینی شده برای نفت در سال 2024 و 2025 توسط با کاهش، بازبینی شد. در این فضا قیمت متانول عقب نشینی کرد ضمن اینکه با عبور از ماه آگوست، تقاضای فصلی اوره به پایان رسیده در حالی که اوره سازهای ایرانی چند تندر با حجم سنگین در پیش دارند و می تواند بر بازار تاثیر داشته باشد.

@validhelalat
#خودروهای_کار #خزامیا #خاور

مدتی است که شرکت های مرتبط با صنعت خودروهای کار که وانت، کامیون و نظایر آن را تولید می کنند با بی اقبالی بازار مواجه شده اند. یکی از اصلی ترین مشکلات به وجود آمده، بحث شماره گذاری و سازمان استاندارد است.

این موضوع در خصوص زامیاد با عرضه نیسان اکستند که موتور M24 پلاس و طراحی کمی متفاوت تر نسبت به نیسان آبی داشت، حل می شود اما خبری وجود دارد که می تواند فضا را بهبود بخشد.

"بر اساس مصوبه یکصد و هفتادمین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، در تاریخ ۷ شهریور، طبق پیشنهاد وزارت صمت مقرر شد؛ برای حمایت از واحدهای تولیدی، آماده سازی قطعه سازان، شکل دهی زنجیره تأمین و اجرای استاندارد بر روی تمام محصولات، بعد از دریافت فهرست خودروسازان و تأیید معاونت حمل و نقل وزارت صمت برای آخرین بار مهلت اجرای استانداردهای اجباری برای خودروهای تجاری تا ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ تمدید شود."

این رویداد مهمی است. تقریبا مشکل زامیاد حل می شود چون محصولاتی در سال 1402 فروخته که به دلیل عدم شماره گذاری و عدم تحویل خودرو، درآمد آن شناسایی نشده و این مساله در سال 1403 با تحویل خودروهای معوق حل خواهد شد ضمن اینکه چانگان هانتر را نیز وارد کرده که می تواند بازار جدیدی برای این شرکت باشد.

همچنین زامیاد روز سه‌شنبه ۲۰ شهریور ماه فروش اینترنتی خود را نیز آغاز کرد که نشان می دهد مشکلات برای عرضه و شماره گذاری مرتفع شده است. طبق این اطلاعیه خودروی نیسان تک‌سوز برای فروش نقدی عرضه خواهد شد.

در خصوص ایران خودرو دیزل، ارائه تعهد برای انجام خاتمه تولید خودروهای تجاری H4 و H5 داده شده و در مقابل درخواست شماره گذاری برای خودروهای باقی مانده ارسال شده است. سازمان استاندارد در نامه ای خطاب به ایران خودرو دیزل نوشته است "به استحضار میرساند، نظر به بررسی مدارک و مستندات، بازرسی های فیزیکی و فنی خودروهای باقیمانده و انطباق آن با الزامات استاندارد آلایندگی گواهی تایید نوع مربوطه و زمان ثبت سفارش (یورو 4 به همراه فیلتر جاذب ذرات)، شماره گذاری خودروهای باقی مانده از نام های تجاری مذکور از نظر این سازمان بلامانع است."

بر همین اساس چهارشنبه ۲۱ شهریور ماه، طرح فروش فوری ایران خودرو دیزل هم آغاز شد. بررسی اطلاعیه های فروش فوری این شرکت نشان می دهد که ماه ها بود به دلیل مشکل در شماره گذاری و نداشتن استاندارهای لازم، این شرکت عرضه ای نداشته و چهارشنبه هفته گذشته بعد از مدت ها اطلاعیه فروش فوری داده است.

@validhelalat
image_2024-09-14_08-06-16.png
165.3 KB
#بورس_کالا هفته منتهی به 21 شهریور

طی هفته ای که گذشت اوره با پایان یافتن ماه تقاضا اندکی عقب نشینی کرد و شرکت های ایرانی، خود را برای عرضه محصول در ماه سپتامبر آماده کرده اند که حجم عرضه ها قابل ملاحظه است. تقریبا از دسامبر مجددا تقاضای فصلی تقویت می شود.

متوسط قیمت پلی اتیلن ها افزایش یافت در حالی که نفت کاهش یافته بود و اتفاق مثبتی برای گروه است. محصولاتی نظیر پارازایلین همگام با نفت کاهش یافت اما میانگین محصولات شگویا ثابت ماند و ازین جهت اتفاقی مثبت بود.

در طرف دیگر بازار، قیمت ورق گرم اندکی عقب نشینی داشت به دلیل کاهش قیمت جهانی اما گالوانیزه فجر ثابت ماند که منجر به تقویت حاشیه سود می شود.

محصولات شرکت جم پیلن و کریستال ملامین خراسان نیز طی هفته گذشته با رشد همراه بود.

@validhelalat
#شگویا

پتروشیمی تندگویا مصرف کننده پارازایلین به عنوان خوراک اصلی و MEG است. محصول اصلی این شرکت PET و محصولات مصرفی در صنایع نساجی است که وزن نزدیک به هم در سبد محصولات شرکت دارند.

بر اساس آخرین اطلاعات موجود وضعیت این شرکت را بررسی و حاشیه سود آن را بدون دخالت تحلیلگر توسط سیستم(به صورت تخمینی) خروجی گرفته ایم که در دو گراف زیر خواهید دید.

اطلاعات از سایت کالاداده به آدرس زیر خروجی گرفته شده است:

https://kaladade.ir/
#فجر

فولاد امیرکبیر کاشان با نماد فجر، تولیدکننده گالوانیزه و مصرف کننده ورق گرم است.

بیش از 90درصد بهای تمام شده این شرکت را مواد اولیه تشکیل می دهد. فاصله نرخ مواد مصرفی از نرخ محصول رابطه کاملا مستقیم و معناداری دارد.

این رابطه و همگرایی در گراف های فوق دیده می شود. بر همین اساس به صورت سیستمی و بدون دخالت تحلیلگر، حاشیه سود فجر را خروجی گرفته ایم که مشاهده می کنید.

@validhelalat
🔴 #مهم نرخ گاز 5 ماهه ابتدایی سال 1402 مشخص شد/ برآورد تعدیل مثبت پتروشیمی ها از این محل

روز گذشته پتروشیمی خارک شفاف سازی در مورد تعدیل مثبت به خاطر مشخص شدن نرخ گاز 5 ماهه ابتدای سال گذشته را اعلام کرد و به این ترتیب براساس این شفاف سازی نرخ گاز طبق فرمول برای 5 ماهه ابتدایی سال گذشته مشخص شد.

سال گذشته شرکت گاز به صورت غیر قانونی نرخ های 8 هزار و 4.1 هزار تومان را برای هر مترمکعب خوراک و سوخت برای 5 ماهه اول 1402 صورت حساب کرده بود.

🔴 به این ترتیب نرخ های جدید خوراک و سوخت برای دوره ی مذکور 4.4 هزار و 2.6 هزار تومان طبق شفاف سازی شخارک صورتحساب شده است.

در جدول فوق تعدیل مثبت هر یک از پتروشیمی های مصرف کننده گاز مشخص شده است. به ترتیب زاگرس، شپدیس و شیراز بالاترین تعدیل مثبت را خواهند داشت. این تعدیل می تواند سنواتی یا برای دوره ی تابستان باشد

📱 @fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
#شغدیر

پتروشیمی غدیر تولیدکننده PVC با استفاده از اتیلن، EDC و کلر است. این شرکت بر اساس نرخ خوراک، ضریب مصرف مواد اولیه برای تولید یک تن PVC را تغییر می دهد.

با این حال طی سه سال طی سال های 1400، 1402 و 1402 نرخ هرتن محصول هیچگونه رشدی نداشته است.

این مساله باعث شده تا وزن سربار با توجه به رشد سالانه در بهای تمام شده افزایش یافته و حاشیه سود تضعیف شود.

در بهار 1403 پس از سه سال نرخ های فروش رشد کرده اما مجددا در حال اصلاح و تعادل است.

با توجه به ضریب مواد مصرفی در کل سربار، فاصله نرخ فروش و نرخ مواد اولیه و حاشیه سود تاریخی، به صورت سیستمی و بدون دخالت تحلیلگر حاشیه سود را تخمین زده ایم.

به نظر می رسد که علی رغم تحقق 5همت درآمد طی سال 1403 اما سود ريالی شغدیر نتواند در محدوده بالاتر از سال 1402 قرار گیرد.

با این حال شرکت با ترفندهایی می تواند مانند برخی فصول سال 1402، نسبت به تقویت حاشیه سود اقدام کند. به طور مثال در مقاطعی که EDC نرخ پایینی دارد ضریب مصرف را تغییر دهد و معادلات و انتظارات سیستمی مارا به چالش بکشد.

@validhelalat
#بازار

در یک ماه(تقویمی) گذشته شاخص کل تقریبا بازده نداشته است اما شاخص هم وزن حدود 5درصد بازده بهتر از شاخص کل کسب کرده است.(اعداد تقریبی است)

در این مطلب می خواهیم ببینیم بازار به چه گروه سهامی علاقه مند بوده که منجر به فاصله بازدهی شاخص کل و هم وزن شده است. طبق گزارشی که ما تهیه کرده ایم در 30 روز معاملاتی اخیر 728 نماد معاملاتی 2.5درصد بازده منفی کسب کرده اند.

110نماد از این 728نماد بازده بالای 5درصد مثبت(به طور متوسط 11درصد) ایجاد کرده اند. متوسط p.e این نمادها 8 واحد بوده است. این 110نماد در 10 روز گذشته نیز 9درصد بازده ایجاد کرده اند.

344نماد بازده منفی بیش از 2.5درصد ایجاد کرده اند. از میان این 344نماد 65نماد p.ettm منفی دارند و میانگین P.ettm نمادهای سودده، 13.3 واحد بوده است. بازده این نمادها در 10 روز گذشته نزدیک به صفر بوده است.

بررسی بازده تایم فریم های 90 روزه و 60روزه همین سهم ها نشان می دهد که بازار به شرکت هایی که چند ویژگی زیر را داشته اند، علاقه بیشتری داشته است:

1) در ریزش های سه ماه اخیز افت بیشتر کرده اند.
2) نسبت p.e پایین تری دارند.
3) زیان ده نیستند.

بر این اساس برای انتخاب سهم، شرکت های متوسط بازار که آنچنان شناخته شده و در چشم بازار نیستند، بازده منفی سنگین در میان مدت داشته اند اما در کوتاه مدت رشد کرده اند، زیان ده نیستند و p.e کمتر از میانگین بازار دارند، به احتمال قوی برنده خواهند بود.

به عبارت بهتر، سهم های برنده در 30 روز و 10 روز اخیر که p.e محور، متوسط و کمتر شناخته شده هستند، بازده بهتری در ادامه(احتمالا) ایجاد می کنند.

@validhelalat
Forwarded from بتا سهم
مدیر عامل صندوق توسعه بازار سرمایه در گفت‌وگو با «سنا»:

رد شایعات بازار؛ میزان ابطالی یونیت‌های صندوق توسعه بازار سرمایه رقم بسیار ناچیزی بوده است

✔️ حمایت از بازار هم‌چنان اولویت صندوق توسعه است


🔺رامین ابوالفضلی درباره مصوبه آزاد شدن منابع کارگزاری‌ها در صندوق توسعه بازار سرمایه گفت: سازمان بورس و اوراق بهادار در تاریخ ۱۷ شهریور ابلاغیه‌ای را منتشر کرد، مبنی بر این‌که شرکت‌های کارگزاری می‌توانند به شرط تایید هیات مدیره صندوق توسعه بازار سرمایه، صدورهایی را که تا قبل از تاریخ ۱۳ تیر ۱۴۰۰ زده شده، ابطال کنند.

🔺در این جلسه مصوب شد تا با توجه به شرایط بازار و حمایت همه جانبه این صندوق از بازار با ابطال گسترده ماقبل تاریخ ۱۳ تیر ۱۴۰۰ مخالفت شود.

🔺با توجه به شرایط فعلی بازار، هیات مدیره صرفا با ابطال ۱۲ روز از تیر ۱۴۰۰ موافقت کرده که عدد قابل توجهی نیست.
#حپارسا

توسعه حمل و نقل ریلی پارسیان به انتهای سال مالی رسیده و باید گزارش 12ماهه بدهد. این شرکت معمولا بخش مهمی از سود محقق شده را نیز تقسیم می کند.

در اینجا بدون لحاظ کردن DPS روند p.e را تنها از منظر رشد سود بررسی کرده ایم. تقریبا به نقطه ای رسیده که جای بررسی بیشتر و تحلیل جامع توسط تحلیلگران محترم را دارد.

@validhelalat
#حگهر

حمل و نقل گهرترابر سیرجان در گروه گل گهر قرار دارد. این شرکت ازین جهت که حجم فعالیت توسعه گل گهر مدام رشد خواهد کرد، نسبتا فضای خوبی دارد و یک شرکت حمل و نقل چند منظوره است.

نکته حگهر اینجاست که هر ساله در تابستان، درآمد واقعی گزارش شده در این فصل را بیشتر از آنچه در گزارش های ماهانه آمده ثبت کرده و این اختلاف بسیار با اهمیت بوده است.

اینجا ما یک فرضیه گذاشته ایم که می تواند رد شود لذا توجه کنید که این اعداد ممکن است دچار انحراف از واقعیت باشد.

فرض کرده ایم گزارش فصلی نسبت به ماهانه عدد بالاتری باشد و در این صورت نسبت P.e حگهر را پس از ارسال گزارش فصل تابستان و انتهای سال 1403 محاسبه کرده ایم.

شرکت نسبتا کم ریسکی محسوب می شود. برای تحلیل جامع خصوصا با رویکرد راه اندازی طرح های مجموعه گل گهر، توصیه می شود.

@validhelalat
#زاگرس

اصلاح نرخ گاز سال ۱۴۰۲ منجر به تعدیل مثبت ۳همتی برای زاگرس شد.

@validhelalat
#بورس_کالا معاملات 24،25،26 شهریور

در جریان معاملات نیمه اول این هفته، فضای نسبتا آرامی را شاهد هستیم. علی رغم نوسان در نرخ کامودیتی ها و نفت در بازار جهانی اما قیمت محصولات در رینگ صنعتی، پتروشیمی و پالایش نفت تقریبا ثابت بود.

از یک طرف قیمت دلار نیمایی تقویت شده از طرف دیگری اکثر کامودیتی ها حرکت سینوسی داشته اند. نفت پایین ماند اما محصولات فرعی پالایشگاه ها فعلا بدون تغییر مانده است.

بازار سیمان، حسابی داغ است! متوسط سیمان تیپ دو شرکت های بورسی در هفته گذشته 1.35میلیون تومان در هر تن بوده است.

این هفته میزان عرضه سیمان افزایش یافت و تقاضا نیز به 1.35میلیون تن رسید. به نظر با این نرخ ها، نیاز است که تحلیلگران نسبت به تحلیل جامع نمادهای صنعت اقدام کنند.

@validhelalat
#پتروشیمی #گزارش_فصلی

در خصوص گزارش 25نماد پتروشیمی، طی بهار سال 1402 سود خالص محقق شده 34.3همت بوده که در بهار سال جاری به 36.2همت رسید. متانولی ها به همراه شپدیس، مارون، نوری، جم پیلن و شصفها روند سودآوری مثبتی داشتند.

در تابستان سود محقق شده این نمادها افت کرد و به 26.8همت تنزل یافت. پاییز 34همت سود بهار را مجدد تکرار کردند و در زمستان 28.6همت سود ساختند. جمع سود صنعت پتروشیمی در کل سال 1402 به 123.7همت در 25شرکت تولیدی رسید که ارزش بازار هزار همتی دارند.

همانطور که عنوان شد در بهار 1403 سود خالص این شرکت ها به 36.2همت رسیده است. حاشیه سود تقریبا به تعادل رسیده و ما برخلاف فصول قبلی، حاشیه سودهای خلاف انتظار کمتر مشاهده می کنیم.

در زمستان 1403 شرکت های شیراز، شجم، شکبیر، شگویا، بوعلی، شغدیر، شفن و زاگرس زیان گزارش کردند هرچند آن را بعدها تعدیل نمودند. اگر فصل زیان ده این نمادها را به یک فصل عادی زمستانی تبدیل کنیم، نسبت p.e در نمادهای زیر به شدت بهبود می یابد و ازین جهت نمادهای مورد اشاره برای تحلیل جامع به تحلیلگران توصیه می گردد چون این شرکت ها احتمالا با گزارش فصل تابستان حتی ممکن است epsttm کمتر را تجربه کنند اما در نیمه دوم سال با گزارش زمستان به یکباره در مسیر تقویت eps روی تابلو حرکت می کنند و به لحاظ روانی بر معاملات آن ها تاثیرگذاری است:

شیراز، شگویا، بوعلی، شجم، شغدیر، زاگرس


@validhelalat
#فولاد #زنجیره_فولاد #گزارش_فصلی

در خصوص گزارش 36نماد در کل زنجیره فولاد، طی بهار سال 1402 سود خالص محقق شده 5.97همت بوده که در بهار سال جاری به 51.2همت تنزل یافت. سنگ آهنی ها و ورق سازان رشد سود را تجربه کردند و سایر بخش های زنجیره فولاد دچار افت سود شدند.

در تابستان سال گذشته سود محقق شده این نمادها افت کرد و به 50همت تنزل یافت. پاییز 40همت سود و در زمستان 57همت سود ساختند البته این جهش سود زمستان به سبب دوبار شناسایی شدن سود زیرمجموعه ها در هلدینگ هایی نظیر فولاد، کگل و کچاد است به شکلی که اگر 3 شرکت بسیار بزرگ هلدینگ-تولیدی را حذف کنیم در واقع سود زمستان 10درصد کمتر از پاییز بوده است.

همانطور که عنوان شد در بهار 1403 سود خالص این شرکت ها به 51.2همت رسیده است. حاشیه سود تقریبا به تعادل رسیده و ما برخلاف فصول قبلی، حاشیه سودهای خلاف انتظار کمتر مشاهده می کنیم.

در زمستان 1403 شرکت های هرمز و کاوه زیان ساختند. اگر آن ها به دلیل تغییر گزارش ها، یک گزارش عادی ارسال می کردند P.e آن ها امروز روی تابلو بسیار بهتر بود.

بنابراین نمادهای سنگ آهنی مانند کگل، کچاد و کنور، ورق سازان مانند فجر، فولاد، فسپا، فوکا، سه شرکت تولیدکننده شمش و اسلب شامل فخوز، هرمز و کاوه به همراه نماد چدن برای تحلیل جامع توصیه می شوند. هرگونه افزایش در ضریب زغالسنگ به شمش نیز منجر به جهش سودآوری زغالی ها می شود.

@validhelalat
2024/11/12 13:15:59
Back to Top
HTML Embed Code: