Telegram Web
#ویترین 🍃

باسم رسام، طراح جلد کتاب:

«به نظر من مشکلات کوچکی وجود دارد که چندان درگیری هم پدید نمی‌آورد. یکی از این مشکلات را که من با آن مواجه بوده‌ام می‌گویم. گاهی یک ناشر برای سفارش طرح جلد کتابی رجوع می‌کند ولی چشمش به طرح جلد کتاب دیگری است. در حالی که کتابی که روی جلدش را سفارش می‌دهد با آنچه در ذهن وی است تفاوت بسیار زیادی دارد و آن دو هیچ وجه مشترکی با هم ندارند.
 
مثلاً یکی کتابی است بسیار جدی و دیگری کتابی است بسیار معمولی. حال انتظار دارد که برای یک کتاب در سطح حتی پایین‌تر از متوسط یک اثر هنری بسیار عالی طرح شود. البته همان‌طور که گفتم این نیز مشکل چندان حادی ایجاد نمی‌کند و با یک گفتگوی ساده قابل حل است ولی وقتی چنین مواردی تکرار شود، خسته‌کننده می‌شود و انسان احساس اتلاف وقت را می‌کند.»



🖊بخش آخر گفتگوی جهان کتاب با طراحان جلد را در لینک زیر بخوانید.

https://vinesh.ir/گفتگو-با-طراحان-بخش-پنجم-تعرفه-قیمت/
👍1👏1💯1
#تازه_های_نشر 🍃


در دنیای انتشارات چه می‌گذرد؟

هر دوهفته یک‌بار، در بخش «تازه‌های نشر»، با تعدادی کتاب تازه منتشرشده آشنا شوید.

📖 «مأموران آمریکایی در ایران»، نوشته علی موسوی خلخالی و طلا تسلیمی، نشر کتاب پارسه

📖 «من فلوجه را به یاد می‌آورم»، نوشته فرات العانی، ترجمه ابوالفضل الله‌دادی، نشر افق

📖 «قطار ساعت هفت و بیست‌ودو دقیقه»، نوشته مریم رجبی، نشر خزه

📖 «درباره‌ی پادشاهی»، نوشته توماس آکوئینی، ترجمه سعید ماخانی ، نشر کرگدن

📖 «لیلیت: حوای نخستین»، نوشته زیگموند هورویتس، ترجمه سامان دماوندی‌نیا، نشر چشمه




برای سهولت در تهیه کتاب‌ها، می‌توانید به سایت وینش مراجعه کنید.

اخیراً چه کتاب تازه منتشرشده‌ای خواندید؟ با ما در میان بگذارید.


https://vinesh.ir/تازه-های-نشر/  📚

#معرفی_کتاب #نقد_کتاب #تازه_های_نشر #لیلیت_حوای_نخستین #درباره_پادشاهی #من_فلوجه_را_به_یاد_میآورم #ماموران_آمریکایی_در_ایران #قطار_ساعت_هفت #زیگموندهورویتس #سامان_دماوندی_نیا #توماس_آکوئینی #مریم_رجبی #‌سعیدماخانی #فرات_العانی #ابوالفضل_الله_دادی #طلاتسلیمی #علی_موسوی_خلخالی
🤝1
#نقد 🍃


«درباره‌ی مذاکره»، گلچینی است از صدها مقاله دوماهنامه کسب‌وکار هاروارد. مقالاتی متنوع با رویکردهای متفاوت به موضوع مذاکره، که همین تنوع، شروع خواندن هر مقاله جدیدی از کتاب را جذابیت‌ می‌بخشد.
 
می‌توان از کلیت کتاب مجموعه‌ای از بایدها و نبایدها در مذاکرات که برای آن‌ها، یا استناد پژوهشی آورده شده و یا استناد تجربی، استخراج کرد و با عنوانی مانند اصول مذاکره از منظر این کتاب به کار گرفت.
 
به نظر می‌رسد مرتکب نشدن نبایدها، خطاها و حتا برخی ریسک‌ها همان‌قدر مهم است که به‌کارگیری اصول اولیه و مهم در مذاکره مهم است. من بعد از خواندن این کتاب فکر می‌کنم مذاکره یک امر چندلایه است که برای موفق شدن در آن باید وضعیت قرارگیری در همه لایه‌ها را خوب شناخت و ارزیابی کرد و متناسب با آن مذاکره را پیش برد.



🖊ادامه‌ی نقد معصومه فرید بر کتاب «درباره‌ی مذاکره» را در لینک زیر بخوانید.

https://vinesh.ir/وقتی-از-مذاکره-حرف-می-زنیم-از-چه-حرف-میز/
👍4🤝1
#معرفی 🍃


«خنده‌ی خورشید، اشک ماه» جواهر هستند، دو قطعه جواهر بدیمن، چون به صاحبانشان وفا نکرده‌اند. جواهراتی که از محمدشاه گورکانی تا نادر و کریمخان و آغامحمدخان قاجار دست به دست چرخیده‌اند و حالا افتاده‌اند دست دوتا آس‌وپاس ولگرد به اسم شعبون و رمضون.

زمان ماجرا دوران به توپ بستن مجلس است، دوران کشتار ملیون توسط لیاخوف روسی و سرنوشت غمبار مشروطه. اصلا در همین بلبشو است که آن دو تکه جواهر ناب به دست این دو نفر می‌افتد. در روزگار عجیبی که همه در حال دسیسه‌چینی، زدن زیرآب دیگری و به دست آوردن مال و منال بیشتر هستند.

شروع ماجرا هم از همین دسیسه‌چینی‌هاست. شعبان و رمضان و ممد نعلبند در اصل به فرمان فرهاد میرزا رفته‌اند تا اتول گرانقیمت مشاور شاه را بدزدند تا از قبال آن کامران میرزا قرارداد واردات انحصاری قند و شکر را به دست آورد.



🖊متن کامل معرفی کتاب «خنده‌ی خورشید، اشک ماه» را در لینک زیر بخوانید.

https://vinesh.ir/book/خنده-ی-خورشید،-اشک-ماه/
👍1🕊1
#نقد🍃

«اختلال استرس پس از آسیب» یک کتاب کار برای نوجوان‌هاست؛ نوجوان‌هایی که در معرض حادثه‌ی آسیب‌زا قرار گرفته‌اند و حالا که از آن آگاه شده‌اند می‌خواهند درمان را آغاز کنند. اینکه این کتاب چگونه و تا چه حد می‌تواند به شما کمک کند، به خودتان و حادثه‌ای که تجربه کرده‌اید بستگی دارد.

برای برخی از نوجوان‌ها پر کردن کتاب و پاسخ‌دادن به سؤالات آن می‌تواند کافی باشد تا بتوانند خود را درمان کنند. این در حالی است که برخی از نوجوان‌ها پس از پرکردن کتاب باید سراغ متخصص بروند و از او کمک بخواهند.
 
بسیاری از راهکارهای این کتاب مبتنی بر مهارت‌آموزی است؛ یعنی کافی است مهارت‌هایی مانند آرمیدگی، نفس‌کشیدن و آرام‌سازی را بیاموزید تا بتوانید به خودتان کمک کنید روند درمان تسریع شود.



🖊متن کامل نقد یاسمن رضاییان بر کتاب «اختلال استرس پس از آسیب» را در لینک زیر بخوانید.

https://vinesh.ir/اگر-یک-حادثه-آسیبزا-را-تجربه-کرده-ای/
👏1
#پرونده 🍃

بِه‌‌مرگی، انتحاری، هاراکیری، سپوکو، کامی‌کازه؛ مرگ‌ خودخواسته جهان گسترده‌ای دارد؛ معمول‌ترینش خودکشی است، به این معنا که آدمِ سر و مر و گنده آن‌قدر رنج وجود داشتن روی سرش سنگینی کند که تصمیم بگیرد رشته‌ی حیاتش را به دست خودش ببُرد. ما معتقدیم خودکشی راه حل هیچ چیزی نیست. گرچه خوب است که درباره آن گفتگو کنیم.



📚این پرونده را در لینک زیر بخوانید.

https://vinesh.ir/فرمان-یازدهم-دست-از-جان-مشوی/
👍3
#ویترین 🍃

آلفرد هیچکاک کارگردان، کار خود را از دوران سینمای صامت آغاز کرد و در دهه ۱۹۷۰ به آن پایان داد. او در طول دوران کاری طولانی و پربار خود در ژانرهای مختلفی کار کرد، اما همچنان به عنوان استاد تعلیق شناخته می‌شود. هیچکاک دهه‌ها پیش از رواج اصطلاحاتی چون «ترسناک فاخر»، ثابت کرد که فیلم‌های ژانر می‌توانند آثار هنری فاخر، پیچیده و ماندگار باشند.
 
یکی از بزرگترین نقاط قوت هیچکاک یافتن منبع اقتباسی مناسب بود و بسیاری از محبوب‌ترین فیلم‌های او بر اساس رمان‌ها و داستان‌های کوتاه رازآلود و معمایی ساخته شدند.

در این میان می‌توان از شش فیلم درخشانی که او بر اساس آثار درخشان ادبی ساخت نام برد: «۳۹ پله» بر اساس رمانی از جان بوکان، «خانم ناپدید می‌شود» بر اساس رمانی از اتل  لینا وایت، «ربکا» بر اساس رمانی از دافنه دوموریه، «بیگانگان در قطار» بر اساس رمانی از پاتریشیا های‌اسمیت، «روانی» بر اساس رمانی از رابرت بلاک و «پرندگان» بر اساس داستان کوتاهی از دافنه دوموریه.



🖊متن کامل مقاله‌ی «جهان ادبی آلفرد هیچکاک» با ترجمه‌ی آرزو حسینی را در لینک زیر بخوانید.


https://vinesh.ir/جهان-ادبی-آلفرد-هیچکاک/
1
از زمان اعلان کار روی گنجور تاجیکی قریب به شش ماه می‌گذرد و در طول این چند ماه آقای جلال حجتی فهیم درگیر فرایند زمانبر تبدیل متن آثار روی گنجور (وگنجور رومیزی) به خط تاجیکی بوده‌اند.

به همت و بزرگواری ایشان در حال حاضر آثار ۱۹۵ شاعر پارسی‌گو به خط تاجیکی در دسترس قرار گرفته است.

ادامهٔ مطلب:
https://blog.ganjoor.net/1403/09/13/tajik-with-poets/
1👏1💯1
#کودک_و_نوجوان 🍃

ادبیات همواره منبع غنی و جذابی برای سینما بوده است. به‌خصوص ادبیات کودک و نوجوان از ابتدای سینما تا حال حاضر به کرات مورد اقتباس و الهام قرار گرفته و فیلم‌های بسیاری برای این گروه سنی ساخته شده است. در وینش این هفته سراغ برخی از این منابع خوشنام رفته‌ایم.



📖 «چارلی و کارخانه شکلات‌سازی»

📖 «پینوکیو»

📖 «شازده کوچولو»

📖 «زنان کوچک»

📖 «ماجراهای آلیس در سرزمین عجایب»


📚 vinesh.ir


📚 برای آشنایی بیشتر با این کتاب‌ها، روی لینک هریک از آن‌ها بزنید.
👌1
#نقد🍃

قصه «دختری که ماهی شد»، قصه عبور از اضطراب‌ها و تردیدهاست؛ قصه کشف ناشناخته‌ها و لمس آب‌هاست.
 
برای «ایتا» دختر کوچولوی قصه «دختری که ماهی شد»، حرف زدن با همکلاسی‌های مدرسه جدید، دور شدن اعضای خانواده‌اش از یکدیگر و بیشتر از هر چیز شنا کردن اضطراب‌آور است. در این میان یک اتفاق جادویی او را با تردیدها و اضطراب‌هایش روبرو می‌کند. در شهر جدید «ایتا»، رودخانه‌ای هست که به دست‌های «ایتا» فلس‌های ماهی و به پاهایش باله‌هایی را هدیه می‌دهد تا بتواند مثل ماهی‌ها، شنا کند و مهربانی آب را حس کند.
 
قصه «دختری که ماهی شد» قصه کودکانی‌ست که ورود به محیط جدید و انجام دادن فعالیت برای شان اضطراب‌آور است. این قصه به مخاطب یادآور می‌شود که برای رفع اضطراب‌ها کافی‌ست خودمان را بخشی از آن محیط به شمار بیاوریم، برای شنا کردن ماهی باشیم و برای گفتگو با همکلاسی‌های جدید خودمان را عضوی از محیط تازه ببینیم



🖊متن کامل نقد حمزه خوشبخت بر کتاب «دختری که ماهی شد» را در لینک زیر بخوانید.

https://vinesh.ir/توانایی-ماهی-شدن/
1👏1
#معرفی🍃

با خواندن اسم کتاب حتماً حدس‌هایی در مورد چگونگی داستان و آدم‌های داستان خواهید زد اما اگر بفهمید آن حدس‌ها درست هستند و روزی آدم‌ها آدمی را خوردند چه خواهید کرد؟

بله تعجب نکنید قبل از خواندن داستان آدم خواران باید این را بدانید که آن بیش از یک داستان است و از روی واقعیت نوشته شده. درست در روزی شبیه به همین روزها مردمانی به فجیع‌ترین شکل ممکن یک نفر را کشتند و به سیخ کشیدند و کباب کردند و خوردند!

اما چرا؟ گناهش چه بود؟ قتل، دزدی، دروغ، توهین، نفرین؟ اصلا به راستی گناهکار بود؟ پس چرا چنین کردند؟ چون نمی‌دانستند، چون نفهمیدند، چون حماقت کردند، چون خشمگین بودند، چون متعصب بودند، چون اشتباه کردند، چون شیطان را به درون خود راه دادند، چون خام همدیگر شدند، چون لحظه‌ای تحمل نکردند، چون خشم داشتند، چون عوام بودند، چون او را نمی‌شناختند، چون از جنگ به ستوه آمده بودند، چون فقیر بودند، چون باوری دیگر داشتند، چون قحطی و گرسنگی عقل را از سرشان ربوده بود؟ و البته جوابش ساده است، چون انسان بودند!



🖊متن کامل معرفی کتاب «آدمخواران» با قلم صبا حقیقی را در لینک زیر بخوانید.
https://vinesh.ir/book/آدم-خواران/
👍31
.
.

سینما روبرو
مستند " لعبت باز "
پوریا نوری

به همراه جلسه گفت‌ و گو با امیرحسین بهروز

" The Puppeteer " Documentary
Pouria Nouri

پلتفرم عمارت روبرو
یک‌شنبه ۱۸ آذر ماه
ساعت: ۲۱:۰۰

RooBeRoo Platform
Date : Sunday, DEC 08
Time: 21:00

رزرو بلیت:
Ticket.rooberoo.art

* حضور برای عموم آزاد و رایگان است و تنها نیاز به رزرو در سایت دارد.

#rooberoomansion
#doucumentary

#عمارت_روبرو
#سینما_روبرو
#یکشنبه_های_مستند
1👍1
#نقد🍃

با آغاز دوره‌ی نوجوانی، دخترها تغییرات شدیدی را تجربه می‌کنند که تمام ابعاد وجودی آنها را دربرمی‌گیرد. تغییرات بیولوژیکی بلوغ به‌شکلی بارز دیده‌‌ می‌شود اما چالش‌ مهم‌تر، مواجهه با توفان احساسات و عواطف است که آنان را گیج و سردرگم می‌کند.
 
 
«راهنمای دختر امروزی چطور نگران نباشیم؟» پاسخی‌ است بر یکی از مهم‌ترین مشکلات آزاردهنده‌ی روزمره‌ی دختران نوجوان: «نگرانی». این کتاب کم حجم، با ترکیبی از متن و تصاویر زیبا و گویا، مخاطب را برای رسیدن به تعادل و ساختن روزهایی عالی راهنمایی می‌کند و مانع بروز و تکرار «اضطراب» می‌شود و ‌به دختران کمک می‌کند تا قادر به کنترل احساس ناخوشایند درماندگی و برافروختگی رایج باشند و همچون عموم همسالان خود، ناتوانی و آشفتگی روانی ناشی از «اضطراب» را جزئی طبیعی از زندگی ندانند.
 



🖊متن کامل نقد ریحانه قاسم رشیدی بر کتاب «چطور نگران نباشیم؟» را در لینک زیر بخوانید.
https://vinesh.ir/مواجهه-با-ترس-ها/
💯1
#پرونده🍃

داستان جلد و کتاب از دیرباز دغدغه اهالی فرهنگ و هنر بوده و هست، اینکه طراحی و گرافیک نقش کلیدی در جذب مخاطب و فرایند انتشار کتاب دارد و خواننده در اولین مواجهه با کتاب طرح جلد را می‌بیند یا اینکه از نظر بصری و زیبایی شناسی هرچه جلد گیراتر و چشم‌نوازتر باشد خواننده با اطمینان بیشتری به سمت انتخاب، ورق زدن و شاید خرید کتاب می‌رود، برای بسیاری از صاحب‌نظران پذیرفتنی است ولی نظرات انتقادی هم کم نیستند.

در این پرونده وینش برآنیم که به آسیب‌شناسی طراحی جلد و تاثیرات مثبت جلد خوب و مناسب بر جذب مخاطب و رونق بازار کتاب بپردازیم و با دست اندرکاران مختلف این حوزه به گفت‌وگو بنشینیم و صحبت‌هایشان را انتشار دهیم.


📚این پرونده را در لینک زیر بخوانید.

https://vinesh.ir/افسانه-جلد-و-کتاب/
👍1👏1💯1
#ویترین🍃

یرواند آبراهامیان درکتاب «تاریخ ایران مدرن» براهمیت دانستن تاریخ و اینکه دریابیم که گذشته چرا و چگونه به حال و وضعیت کنونی انجامیده است تأکید می‌کند و علاقه به تاریخ به همین دلیل در مطالعات من جای خود را یافت تا اینکه از طریق دوستی با کتاب ماه غمگین، ماه سرخ و نویسنده‌اش رضا جولایی آشنا و در ادامه به خواندن سایر رمان‌های این نویسنده علاقمند شدم.
 
آنچه وی را از نویسندگان زمان خود متمایز می‌نماید، احاطه و شناخت او به تاریخ ایران و تلفیق مستندات تاریخی و تخیلی شگفت است که در نهایت یک رویداد تاریخی را می‌سازد.
 
در بستر تاریخ، به گذشته و آینده می‌رود و به حال بازمی‌گردد و شخصیت‌های تاریخی را با تخیلی ویژه به قهرمانان داستان‌ها تبدیل می‌کند. بهره‌گیری از وقایع تاریخی به‌ویژه وقایع دوران قاجار و پهلوی دستمایه آثار اوست.
 
او تحریف واقعیت نمی‌کند اما قدرت خلاقه‌اش به او اجازه می‌دهد تا آنچه تاریخ قادر به انتقال آن به ما نیست را برای خواننده‌اش بازآفریند.



🖊ادامه مطلب میترا ایمانی با عنوان «نگاه متمایز جولایی» را در لینک زیر بخوانید.

https://vinesh.ir/نگاه-متمایز-جولایی/
#تازه_های_نشر 🍃


در دنیای انتشارات چه می‌گذرد؟

هر دوهفته یک‌بار، در بخش «تازه‌های نشر»، با تعدادی کتاب تازه منتشرشده آشنا شوید.

📖 «داستایفسکی در پتروآباد»، نوشته مرتضی حاجی عباسی، نشر آگه

📖 «دور از روئی»، نوشته رمون کنو، ترجمه مهسا خیراللهی، نشر نی

📖 «درخت‌ها دویده‌اند»، نوشته فاطیما سیاحتی، نشر مروارید

📖 «سرود سلول‌ها؛ کاوشی در پزشکی و انسان نو»، نوشته سیدارتا موکرجی، ترجمه آرش فرزاد ، نشر فرهنگ نشر نو

📖 «ادا موسولینی؛ مقاومت زنان»، نوشته تیلار ج‌ماتسئو، ترجمه پریسا ابن یامینی، نشر جمهوری




برای سهولت در تهیه کتاب‌ها، می‌توانید به سایت وینش مراجعه کنید.

اخیراً چه کتاب تازه منتشرشده‌ای خواندید؟ با ما در میان بگذارید.


https://vinesh.ir/تازه-های-نشر/  📚

#معرفی_کتاب #نقد_کتاب #تازه_های_نشر #اداموسولینی #تیلارماتسئو #پریسا‌‌_ابن_یامینی #سرودسلولها #سیدارتاموکرجی #آرش_فرزاد #درختها_دویده_اند #فاطیماسیاحتی #رمون_کنو #‌مهساخیراللهی #دور_از_روئی #داستایفسکی_در_پتروآباد #مرتضی_حاجی_عباسی
1
#نقد🍃

«عصر جاه‌طلبی» تعدادی از میلیون‌ها چینی را بزرگ می‌کند، مهم می‌کند و به آن می‌پردازد. اصلا خود چین را محدود می‌کند تا تماشایش کنی. تصویری که صنعتی شدن از یک کشور پرجمعیت ساخته، بدل کردنش به کمپانی‌هایی که از هر چیزی صدها هزار کالای یک شکل تولید می‌کنند، در کتاب به هم می‌خورد؛ به جای یک کارخانه هیولاوار برای حاکمیت بر اقتصاد جهانی ناگهان با زندگی آدم‌ها مواجه می‌شوی، با درد و خشم و نفرت‌شان، با رویای آزادی که هرگز فکر می‌کنی مطرح نبوده است.
 
 
آیا می‌توان فهمید چه چیزی باعث شده تا فکر کنیم همه از این همه تولید و تولید و تولید و پول‌هایی که جا‌به‌جا می‌شوند راضی ‌اند؟ آیا واقعا راضی‌اند؟ غایت آمال یک چینی فروختن کالاهای چین به دنیاست؟ اصلا ما می‌توانیم یک چینی را به عنوان یک فرد منفرد فرض کنیم یا همیشه او را در یک کل منسجم، به اسم چین می‌شناسیم.



🖊ادامه‌ی نقد زهرا باقری بر کتاب «عصر جاه‌طلبی» را در لینک زیر بخوانید.

https://vinesh.ir/یک-گزارش-غیرعادی/
1
#معرفی🍃


پاریس اوایل قرن بیستم موضوع جذابی برای بیشتر هنرمندان است. سال‌های پس از جنگ جهانی اول و دهه بیست به عنوان سال‌های طلایی شناخته می‌شوند که در آثار بسیاری حضور دارند.

الکس جورج نیز در کتاب «به افق پاریس» سراغ همین سال‌ها رفته است، اما شخصیت‌های اصلی داستان او آدم‌هایی معمولی و ناشناسند، و آدم‌های معروف عالم فرهنگ و هنر، شخصیت‌های فرعی کتاب هستند.

ابتدا داستان می‌تواند کمی برایمان گیج کننده باشد. در هر فصل با یک شخصیت آشنا می‌شویم که درگیر مساله‌ای است: گیوم نقاش سررسید بدهی‌اش رسیده و اگر نتواند بپردازد کشته می‌شود؛ سورن ارمنی که با عروسک‌ها در پارک برای بچه‌ها نمایش اجرا می‌کند درگیر گذشته‌ای است که آزارش می‌دهد؛ کامیل خدمتکار مارسل پروست است که برخلاف قولش تمام کتابچه‌های او را نسوزانده؛ و ژان پل از سربازان بازمانده جنگ جهانی اول که حالا خبرنگاری شده که با آمریکایی‌های ساکن پاریس مصاحبه می‌کند.



🖊متن کامل معرفی کتاب «به افق پاریس» را در لینک زیر بخوانید.

https://vinesh.ir/book/به-افق-پاریس-2/
1
#نقد🍃


اسطوره چیست؟ چه کارکردی در زندگی انسان، جامعه، فرهنگ و تمدن دارد؟ ما وارث چه اسطوره‌هایی هستیم، در معرض چه اسطوره‌هایی بوده‌ایم؟ این اساطیر چگونه جهان من ساکن ایران در قرن بیستم و یکم را می‌سازد؟

جلال ستاری اسطوره‌پژوه نام‌آشنای ایرانی، کتاب «اسطوره در جهان امروز» را برای تحلیل جایگاه اسطوره در جهان امروز نوشته است. او اسطوره را ابتدا معنی می‌کند و تلاش می‌کند اسطوره‌های دنیای امروز را باز شناسد. جایگاه مثبت اسطوره در تاریخ و فرهنگ را واکاود؛ اما با ذره‌بینی با بزرگنمایی بیشتر بر روی تاثیر منفی اسطوره بر زندگی امروز انسان شرقی و در برابر او انسان غربی می‌پردازد. به زعم ستاری دوگانه انسان شرقی و غربی می‌تواند انسان توانمندتری بزاید که بتواند کشتی سرگردان تمدن کنونی بشر را از گرداب‌ها و بحران‌های محیط زیستی، مصرف‌گرایی، هویتی و پوچ‌گرایی برهاند.

او به پندارهای دروغی می‌پردازد که اسطوره‌های مدرن امروزی را می‌سازند و در تحلیل دقیق‌تر به دو اسطوره «زوال محتوم غرب» و «عصر زرین» می‌پردازد.



🖊متن کامل نقد آنی خاچکیان بر کتاب «اسطوره در جهان امروز» را در لینک زیر بخوانید.
1
2025/07/13 04:01:55
Back to Top
HTML Embed Code: