Telegram Web
#کودک_و_نوجوان 📙

کتابهای پیشنهادی وینش برای کودکان و نوجوانان در این هفته:

📖 «افسانه‌های این ور آب»

📖 «عقاب»

📖 «مهمان مهتاب»

📖 «رئیس باغ مادام خُل‌چه»

📖 «تمام شب دویدم»


📚 vinesh.ir


📚 برای آشنایی بیشتر با این کتاب‌ها، روی لینک هریک از آن‌ها بزنید.
👍1
دوست دارید چه چیزی در وینش بخوانید؟
2
#معرفی📗

«عصر شاهان بزرگ؛ از کوروش کبیر تا داریوش سوم» روایتی از تاریخ ایران است، روایتی پارسی.

نویسنده کتاب عقیده دارد که پیش از این اکثر آثاری که درباره تاریخ ایران در دوره هخامنشی نوشته شده براساس نگاه شرق‌شناسان و اغلب برپایه روایت‌های یونانیان بوده است. اما او تلاش کرده که این تاریخ را براساس منابع اصیل و بومی و کهن ایران بنویسد. روایتی که حقیقت این دوران را بیشتر نشان می‌دهد.

روایت کتاب تاریخی حدودا هفتصدساله را دربرمی‌گیرد، از 1000سال پیش از میلاد که پارسی‌ها به فلات ایران وارد شدند تا زمانی که توسط اسکندر سرنگون گشتند. در این روایت چگونگی شکل‌گیری هخامنشیان، ابرقدرت بزرگ تاریخ، که از دریای مدیترانه در غرب تا هند در شرق را تحت سلطه خود داشتند، بررسی می‌شود. نحوه زندگی و حکمرانی و ضعف‌ها و باورهای دینی و سیاسی‌شان شرح داده و دلایل سرنگونی‌شان گفته می‌شود.



🖊متن کامل معرفی کتاب «عصر شاهان بزرگ» را با قلم گیتی صفرزاده در سایت وینش بخوانید.


#معرفی_کتاب #نقد_کتاب #عصر_شاهان_بزرگ #کوروش_کبیر #هخامنشیان #لوید_لوئلین_جونز #شهربانوصارمی #گیتی_صفرزاده
👍1
#نقد 📗

نادیا مراد در کتاب «آخرین دختر» داستان یک نسل‌کشی را روایت می‌کند.

همه‌ی اعضای خانواده‌ی او طی یک روز توسط داعش دستگیر شدند، مردان در مقابل آتش گلوله قرار گرفتند و زنان با اتوبوس به بازار خریدوفروش برده‌های جنسی داعش فرستاده شدند.

مراد پس از هفته‌ها در معرض خشونت بودن، با شجاعت و قدرت اراده‌ی خود از آنجا گریخت و پس از آن، وقت خود را صرف افزایش آگاهی در مورد این جنایت ادامه‌دار، کرد.


🖊متن کامل نقد کتاب «آخرین دختر» را در سایت وینش بخوانید.



#معرفی_کتاب #نقد_کتاب #آخرین_دختر #نادیامراد #آنه_لوگان #زینب_کاظم_خواه #نشر_پارسه #داعش #ایزدی
👍1👌1
#پرونده 📚

درباره‌ی ادبیات عامه‌پسند، تعاریف یا مرزهای مورد اختلاف آن تاکنون بحث‌های گوناگونی انجام شده است.

قصد ما در اینجا تنها معرفی چند اثر شاخص شناخته شده به این نام در میان آثار نویسندگان ایرانی است تا با معرفی و بررسی آنها، منظری پیش چشم علاقمندان به ادبیات قرار دهیم. در این منظر هر خواننده‌ای قادر است بدون پیش‌داوری اما با شناخت برای انتخاب کتاب خود تصمیم بگیرد.

منظورمان از ادبیات عامه‌پسند گونه‌ای از ادبیات است که دارای شاخصه‌هایی چون داستانی عاشقانه (و اغلب اجتماعی)، فروش فراوان (به نسبت تیراژ و فروش کتاب‌های داستانی در کشور ما به‌خصوص از نویسندگان ایرانی)، و اغلب مخاطبانی از میان دختران و زنان هستند، به بررسی‌شان می‌پردازیم.


🖊این پرونده را با عنوان «رمان‌های عامه‌پسند ایرانی» در سایت وینش بخوانید.


#معرفی_کتاب #نقد_کتاب #رمان_عامه_پسند #رمان_پرفروش #فهیمه_رحیمی #میم_مودبپور #تکین_حمزه_لو #جایزه_ادبی_لیلی #رمان_عاشقانه #بامدادخمار
👍2
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
یوسا درگذشت. 😔😔😔
💔10
از یوسا چه خوانده‌اید؟
👍2
#ویترین 📕

پیام شمس‌الدینی نویسنده‌ی کتاب «حکایت پیر قصه‌گو»:


"به دلیل اینکه تقریباً ده سال پایان عمر مرحوم مهدی آذر یزدی را با او حشرونشر داشتم و تقریباً هفته‌ای یک بار به منزل او می‌رفتم، خاطرات بسیار زیادی از او به یاد دارم و چندی است مشغول جمع‌آوری آنها به هدف چاپ یک کتاب هستم؛ اما یکی از مشهورترین خاطرات این است که آذر یزدی با اینکه هیچ‌گاه ازدواج نکرده بود اما بچه‌ها را دوست داشت و همیشه این آرزو را بلندبلند بیان می‌کرد که “خدایا بچه‌های خوب را زیاد کن!”.

وقتی از او می‌پرسیدیم بچه‌های خوب چه کسانی هستند؟ می‌گفت بچه‌هایی که کتاب بخوانند و وقتی می‌پرسیدیم چرا باید زیاد شوند؟ می‌گفت چون زندگی من از راه حق التألیف کتاب‌هایم می‌گذرد در حقیقت این بچه‌های خوب و کتابخوان هستند که خرج زندگی مرا می‌دهند."


🖊متن کامل گفتگوی وینش با پیام شمس‌الدینی را با عنوان «خدایا بچه‌های خوب را زیاد کن!»، در سایت وینش بخوانید.



#معرفی_کتاب #نقد_کتاب #مهدی_آذریزدی #پیام_شمس_الدینی #قصه_های_خوب #ادبیات_کودک
👍1
به‌تازگی چه کتابی خوانده‌اید؟
#تازه_های_نشر 📙


در دنیای انتشارات چه می‌گذرد؟

هر دوهفته یک‌بار در بخش «تازه‌های نشر» با تعدادی کتاب تازه منتشرشده آشنا شوید.

📖 «صدا و دیگر هیچ»، نوشته ملادن دولار، ترجمه محمد کهربی، نشر تابستان برخط

📖 «ساعت دی»، نوشته اروین د. یالوم و بنجامین د. یالوم، ترجمه مرجان سلیمان، نشر آنجا

📖 «دختران خاک»، نوشته جواد خاوری، نشر نی

📖 «شهری از برنج»، نوشته شنون. آ. چاکرابورتی، ترجمه مطهره اسلامی، نشر کتابسرای تندیس

📖 «چهره های منفور در تاریخ معاصر ایران»، نوشته حبیب‌اله تابانی، نشر نگاه




برای سهولت در تهیه کتاب‌ها، می‌توانید به سایت وینش مراجعه کنید.

اخیراً چه کتاب تازه منتشرشده‌ای خواندید؟ با ما در میان بگذارید.

📚

#معرفی_کتاب #نقد_کتاب #تازه_های_نشر #جوادخاوری #اروین_د_یالوم #بنجامین_د_یالوم #حبیب‌_اله_تابانی #شنون_آ_چاکربورتی #مطهره_اسلامی #مرجان_سلیمان #محمدکهربی #ملادن_دولار
👍2
#نقد📗

کتابهایی مثل «رفیق ... نترس! با نگرانی‌هایت مبارزه کن!» برای تمام کودکان و نوجوانان که ترس بخشی از زندگی‌شان است، لازم به نظر می‌آید. این کتاب در دسته‌ی مدیریت هوش هیجانی قرار دارد، هوش هیجانی همان هوشی است که در مدارس و سیستم سنتی آموزش و پرورش به آن توجه زیادی نکرده‌اند.  

وجود چنین کتاب‌هایی باعث می‌شود تا کودکان و نوجوانان بیشتر به روان‌شان توجه کنند و تاثیر والدین و محیط بیرونی بر روی مشکلات‌شان را بهتر درک کنند. اما اینکه این کتاب و راهکارهایی چقدر موثر می‌تواند باشد، پژوهش و بررسی دقیق مشخص می‌کند.



🖊متن کامل نقد نیلوفر شهسواریان بر کتاب «رفیق ... نترس! با نگرانی‌هایت مبارزه کن!» را در سایت وینش بخوانید.



#معرفی_کتاب #نقد_کتاب #جیمز_جی_کریست #‌هوش_هیجانی #نیلوفرشهسواریان #ژاله_نوینی #‌ایرانبان #مدیریت_استرس
👍1
#پرونده 📚


در ادبیات فارسی معاصر چهره‌های تأثیرگذاری هستند که هرکدام به علتی مطرح و ماندگار شده‌اند. وینش قصد دارد هر ماه با عنوان «قلم ماندگار» پرونده‌ای برای یکی از این نویسندگان تهیه کند. در این پرونده‌ها ضمن معرفی نویسنده و آثارش، دلیل مطرح شدن و ماندگاری یا بحث‌برانگیزی آثار او طرح می‌شود تا فرصتی برای آشنایی و نگاه دقیق‌تر به فعالیت‌های ادبی معاصر داشته باشیم. دوازدهمین پرونده این مجموعه به پرویز شاپور اختصاص دارد.


🖊این پرونده را با عنوان «پرویز شاپور؛ ترسیم کاریکاتور با کلمه» در سایت وینش بخوانید.


#معرفی_کتاب #نقد_کتاب #پرویزشاپور #کاریکلماتور #کاریکاتور #فروغ_فرخزاد #عمران_صلاحی #ادبیات_طنز #طنزپردازی
#معرفی 📗

چهرزاد بهار، آخرین یادگاری محمدتقی بهار است، کوچکترین فرزند شاعر و ادیب ایرانی معروف به ملک‌الشعرای بهار. به قول خود بهار، فرزند دوران آرامش.

کتاب «یادگار بهار» حاصل گفت‌وگوی مریم پورثانی با چهرزاد بهار درباره پدر است. او گرچه تنها تا 14سالگی پدر را داشته اما تا همین زمان در حفظ و نشر یاد و آثار پدر کوشیده.

صحبت‌های چهرزاد درباره پدر به صورت روایتی شیرین است که از تولدش شروع می‌شود و نگاهی به جنبه‌های مختلف زندگی پدر هم دارد. او از زندگی، مشکلات، بیماری و مرگ پدر می‌گوید و اینها بهانه‌ای است تا از نکات مهم زندگی خانوادگی و ادبی و سیاسی بهار بگوید. از مشکلات مالی خانواده تا بیماری بهار  و مشکلاتی که بر سر چاپ اشعارش وجود داشت.



🖊متن کامل معرفی کتاب «یادگار بهار» را در سایت وینش بخوانید.


#معرفی_کتاب #نقد_کتاب #ملک_الشعرای_بهار #محمدتقی_بهار #چهرزاد_بهار #مریم_پورثانی #نشرثانی #شعرفارسی #ادبیات_ایران
2
#نقد 📗

«به سوی فانوس دریایی»، رمانی است که در لایه‌هایش، فلسفه‌ی هستی، طبیعت خاطره، و رابطه‌ی ما با زمان را می‌کاود.

وولف ما را در سیالی بی‌پایان از ذهن‌ها غرق می‌کند و حقیقتی را به تصویر می‌کشد که در تاروپود سکوت‌ها و امواج منعکس می‌شود. این کتاب برای آنان است که از قصه‌گویی معمول فراتر می‌روند و درخشش مبهم لحظاتی را که در ذهن باقی می‌مانند، بیش از هر روایت خطی دیگری ارج می‌نهند.

فانوس دریایی، همچنان در دوردست‌ها، برای همیشه روشن می‌ماند، اما آیا ما به آن خواهیم رسید؟


🖊متن کامل نقد کتاب «فانوس دریایی» را با قلم نجمه خادم در سایت وینش بخوانید.


#معرفی_کتاب #نقد_کتاب #ویرجینیاوولف #به_سوی_فانوس_دریایی #نجمه_خادم #خجسته_کیهان #ادبیات_انگلستان #جریان_سیال_ذهن #انتشارات_نگاه
#پرونده 📚

ماریو بارگاس یوسا، در هشتادونه سالگی درگذشت. او تا چند روز پیش از معدود غول‌های زنده ادبیات آمریکای لاتین به شمار می‌آمد؛ آخرین بازمانده از دوران موسوم به «انفجار» ادبیات آمریکای جنوبی و از نسل گابریل گارسیا مارکز، کارلوس فوئنتس، خولیو کورتاسار، ارنستو ساباتو و غیره.

یوسا در نوشتن خستگی‌ناپذیر می‌نمود و در طول دوران کاری پربار خود بسیار نوشت و آثار ماندگاری را پدید آورد. او در هشتادوچهارسالگی با «روزگار سخت» بازگشتی دوباره به دنیای ادبیات داشت و آخرین رمانش با عنوان «سکوتم تقدیم به شما» را در هشتادوهشت سالگی منتشر کرد. این پرونده مروری است کوتاه بر زندگی و آثار این اعجوبه‌ی ادبیات لاتین.


🖊این پرونده را با عنوان «خداحافظی با آخرین غول ادبیات لاتین» در سایت وینش بخوانید.


#معرفی_کتاب #نقد_کتاب #ماریو_بارگاس_یوسا #ادبیات_لاتین #گابریل_گارسیا_مارکز #سوربز #سالهای_سگی
👍2
1
2025/07/13 15:15:22
Back to Top
HTML Embed Code: