Telegram Web
#معرفی 🍃

در محیط کاری من توانایی کار تیمی یک مهارت مهم و اساسی تلقی می‌شود و سرپرستی یک تیم فنی ایجاب می‌کند، تا علاوه بر داشتن این مهارت، در پی آگاهی حداکثری و استفاده از تجارب دیگری در زمینه موضوعات مرتبط باشم. کتاب را بنا به توصیه کوچ حرفه‌ای یک دوره آموزشی مرتبط با مدیریت شروع به خواندن کردم. یک داستان خطی با زبانی ساده و دیالوگ‌محور که فارغ از هر تکنیک ادبی پیچیده بیشتر از هر چیزی به دنبال آموزش مخاطب درباره اهمیت سه ویژگی اساسی اعضای یک تیم کاری موفق است: فروتن، پرولع و هوشمند.

با نگاهی به پشت جلد کتاب بازیکن تیمی ایدئال یا نتایج جست‌وجوی گوگل درباره آن هم می‌توان فهمید که ویژگی‌های موردنظر مولف اثر کدامند، ولی آن‌چه اهمیت آنها را در ذهن مخاطب ماندگار می‌کند روایت داستانی‌ای است که با تشریح یک موقعیت چالشی اولیه و قرار دادن مخاطب در موقعیتی که شخصیت اصلی داستان با آن مواجه شده است او را نیز دچار چالش می‌کند؛ به‌خصوص اگر شما نیز بنا به موقعیت حرفه‌ای یا شخصی با وضعیت مشابهی رودررو باشید یا در صدد بهبود وضعیت فعلی باشید.


🖋ادامه مطلب را در لینک زیر بخوانید.
https://vinesh.ir/book/بازیکن-تیمی-ایدئال/
#نقد 🍃

اسماعیل جمشیدی نویسنده‌ی کتاب، داستان‌نویس و روزنامه‌نگار کهنه‌کار در کنار آثار ادبی و مقالات انتقادی-تحلیلی‌اش به زندگی و مرگ چند ادیب ایرانی نیز در قالب کتاب پرداخته است؛ صادق هدایت، غلامحسین ساعدی، صمد بهرنگی، حسن مقدم و بالاخره ذبیح‌الله منصوری در کتاب حاضر.
 
کتاب مشتمل بر سه بخش است؛ بخش اول: وصف ذبیح‌الله منصوری از زبان اسماعیل جمشیدی؛ بخش دوم: سه مصاحبه با ذبیح‌الله منصوری و بخش پایانی تحت عنوان ذبیح‌الله منصوری آن‌طور که من شناختم به قلم علی بهزادی مدیر مجله‌ی سپید و سیاه که هم منصوری و هم جمشیدی هر دو در مجله‌اش قلم می‌زده‌اند.


🖋ادامه‌ی مطلب علی صاحب‌زمانی را در  لینک زیر بخوانید.

https://vinesh.ir/ذبیح-الله-منصوری-ترجمه-کردن-همین-و-تمام/
#پرونده 🍃

همه جنبه‌های وجودی ژاپن و فرهنگ ژاپنی برای ایرانیان بسیاری مورد کنجکاوی و حیرت است. هایکو نیز به عنوان یکی از این مظهرها مورد پرسش، یک نوع شعر کوتاه مینیمالیستی است- استفاده از تصاویر طبیعی و فلسفی- تصویرگری احساسات و تجربیات عمیق‌تری- شکل هنری کوتاه و عمیق عبارت‌هایی که هایکو را توصیف می کنند. اما اگر هایکو امروز به شهرت جهانی رسیده هزینه‌ای نیز پرداخته است؟ آیا معنا و مفهوم آن عوض شده هایکو بوده است؟


📚این پرونده را در لینک زیر بخوانید.
https://vinesh.ir/هایکو-به-تصویر/
👍1
#ویترین 🍃

به گمان من، نقطه‌ی آغاز در هر گونه تحليل از آثار بهرام بيضايی و اساسا جهان‌بينی او، پيوند گوهرين‌اش با مفهوم دانایی و جنگ با جهل از طریق کسب و انتقال دانش به‌مدد زبان است. عشق به پژوهش و خواندن و نوشتن به طور بنيادين در بيضايی وجود دارد و او خود، آن را باروَر نيز می‌کند، و بیراه نيست که به توانی چنين يکّه در نگارش هر گونه نوشته و نثر و گفت‌وگويی می‍‌رسد.
از متون نمايشی و سينمايی تا پژوهشی (حتي وقتی نوشته‌ای کوتاه در تجليل از همکاری می‌نويسد يا شعری در رثای دوستی ازدست‌رفته می‌سرايد، شگفتی همگان را برمی‌انگيزد)، از نثر پارسی سَره تا نثرِ دگرگون‌شده‌ پس از آن و فارسی امروزين و حتی شعرواره‌هايی کهن يا معاصر در برخی هماوايی‌های نمايشی، و از گويش شاعر، پادشاه يا دبيری خردمند در هزاره‌ای پيش تا فلان کارمند، کارگر يا روستايی معاصر… و جز اين‌ها، کوشش روزافزون او در پالودن زبان فارسی معاصر از واژه‌های بيگانه و الگوهای نادرستِ رايج نيز شايسته يادآوری است.


🖋ادامه‌ی مطلب شهرام جعفری‌نژاد را در #سایت_معرفی_و_نقد_کتاب_وینش  بخوانید.


#معرفی_کتاب #نقد_کتاب #شهرام_جعفرینژاد #بهرام_بیضایی #چریکه_تارا #مسافران #
👍21
#کودک_و_نوجوان 🍃

قصه‌ی “آخرین خرس” قصه‌ای است به عظمت و شکوه عشق کودکانه، به زیبایی افق بی‌کرانه‌ی خنده‌های از ته دل و به اوج قله رسیدن. در این قصه، حرف‌های جزیره و دریا به گوش می‌رسد. قصه‌ی جزیره، روایت درک عشق است و نجات آخرین خرس. دختر کوچولویی به نام “ایپرل” در تمام زندگی‌اش از روزمرگی‌ها فراتر رفته و ترجیح داده با درخت‌ها و حیوانات گفتگو کند جای هم کلامی با آدم‌هایی که کشف بهتر زیستن را فراموش کرده‌اند. ذهن ” ایپرل” پر از حکایت‌های ناشناخته‌ی سرزمین‌های دور بوده است.


https://vinesh.ir/نجات-آخرین-خرس/
#کودک_و_نوجوان 🍃


کودکان و نوجوانان خواه‌ناخواه با پدیده ی مرگ روبرو خواهند شد، چه مرگ عزیزان و نزدیکانشان باشد و یا مرگ خود. همه آنها سوالاتی برای مواجهه با مرگ در ذهن دارند. اینکه اگر عزیزی را از دست دهند با غم فراق او،‌ با نبودن‌هایش چه کنند؟ و در لحظاتی که اندوه بر سراسر وجودشان سیطره پیدا می کند، به کجا پناه برند؟ هرکسی که این تجربه سهمگین را پشت سر گذاشته‌، راهی برای گذر از این دوران را هم تجربه کرده است. اما زندگی جریان می‌یابد و تنها چیزی که می‌توان از رخ دادن قطعی‌اش مطمئن بود «از دست دادن» است. خواندن کتاب‌هایی با موضوع درک فقدان و پذیرش می تواند آنها را برای مواجهه با این موضوع آماده و کمک کند.



https://vinesh.ir/داستانی-برای-ماندن/
من کدام شخصیت داستانی هستم و مهم‌ترین مشخصه من چیست؟
Anonymous Quiz
14%
هری پاتر، شنل سبز
25%
دامبل دور، عصای جادو
55%
هری پاتر، مبارزه با شر
6%
دامبل دور، کوییدیچ
#معرفی 🍃

قتل بهانه است، بهانه‌ای برای نشان دادن برخورد تمدن ها.
در شروع کتاب برخورد تمدن ها سر آسانسوری در پیاتزا ویتوریو شاید فکر کنید تنها با یک کتاب پلیسی- معمایی طرف هستید. ماجرا از این قرار است که یکی از ساکنان ساختمان پیاتزا ویتوریو در رم داخل آسانسور به قتل رسیده. هرکدام از ساکنان این ساختمان درحال دادن توضیحاتی به پلیس هستند. اما در خلال این توضیحات است که به چیزی فراتر از ماجرای قتل می‌رسیم، به فرهنگ‌ها، تفاوت‌ها و نژادپرستی.

ساکنان ساختمان پیاتزا ویتوریو اغلب مهاجر هستند، مهاجرانی از ایران، بنگلادش؛ الجزایر، هلند و حتی از بخش‌های مختلف ایتالیا. رابطه این افراد و مسائلی که در کنار هم دارند، هم تفاوت فرهنگی بین آنها را نشان می‌دهد و هم برخوردشان با تفاوت دیگری را.



🖋ادامه‌ی مطلب را در لینک زیر بخوانید.

https://vinesh.ir/book/برخورد-تمدن-ها-سر-آسانسوری-در-پیاتزا-و-2/
2
#نقد 🍃

طلای شهامت، آخرین کتاب محمد بهمن‌بیگی است. و حتی اگر سریع ورقش بزنیم هم متوجه می‌شویم که انگار می‌خواسته باقیمانده هرچه در حافظه‌اش مانده را هم ثبت کند؛ تا قبل از اینکه فراموش شود؛ قبل از اینکه خاموش شود.
 
چه‌بسا در نگاه اول به نظرمان بیاید که بهمن‌بیگی چیزی بیشتر از سه کتاب قبلی (بخارای من ایل من، اگر قره‌قاج نبود و به اجاقت قسم) ننوشته است. درست است که این کتاب هم به نوعی تکرار همان خاطره‌ها را دارد اما اگر در همان زمان انتشار می‌دانستیم که بهمن‌بیگی قرار است سه سال بعد جهان را ترک کند، اهمیت کار او را برای مکتوب کردن این کتاب درک می‌کردیم.
 
به همین دلیل من کتاب طلای شهامت را به نوعی مثل وصیتنامه بهمن‌بیگی می‌دانم. نه وصیت‌نامه به شکل معمولش که بعداز من چه کنید و میراث من چیست. وصیتنامه به معنی پرنورترین چیزهایی که بعداز گذر نودسال زندگی در خاطرش مانده.


🖋ادامه‌ی مطلب گیتی صفرزاده را در لینک زیر بخوانید.

https://vinesh.ir/بلای-شیرین-حافظه/
2👏1
#پرونده 🍃

ریموند کارور را با داستان کوتاه به یاد می‌آوریم. با امساک در دادن اطلاعات و گفت‌وگوها، با مینی‌مالیسم رایج در داستان‌هایش و نیز نثر خوددار و جملات کوتاهی که به کار می‌بُرد. کارور در ایران هم بسیار محبوب شد. زندگی‌اش کوتاه بود و ناخوشایند. در این پرونده به جنبه‌های مختلفی از پدیده‌ی کارور پرداخته‌ایم؛ مصاحبه معروف او با پاریس ریویو، نقدی درباره «کلیسای جامع…» مشهورترین اثرش، متنی درباره زندگی متلاطمش، ماجرای ویراستاری مجموعه داستانش و سرانجام دلایل محبوبیتش در ایران.


📚این پرونده را در لینک زیر بخوانید.

https://vinesh.ir/وقتی-از-کارور-حرف-میزنیم/
👍2👏1
#ویترین 🍃

ماه آوریل برای بسیاری از هموطنان ما یادآور نسل‌کشی ارامنه در 24 آوریل سال 1915 است.

📷 شما می‌توانید در اینجا برخی از تصاویر مرتبط با این واقعه‌ی دردناک را ببینید. 
 

https://vinesh.ir/روایتی-از-درد/
🙏4
#کودک_و_نوجوان 🍃

«پسری که پرواز کرد» روایت زندگی پر فراز و نشیب پسری به نام «اتان ویلد» است که در شهری کوچک، در یک خانواده‌­ای معمولی اما خرافاتی زندگی می‌کند. خانواده­‌ی او چندان زندگی مرفه‌­ای ندارند، آن‌قدر که مایلند پسرشان هر چه سریعتر برای خودش کاری دست‌وپا کند؛ کارهایی مثل چاه‌باز‌کنی، کالسکه­‌رانی یا خدمات و… اما اتان بیش از هر چیزی شیفته‌ی علم و دانش است. او هر روز به دیدار مرد مخترع میانسالی به نام «آقای چن» می‌رود که بابت ایده‌­ها و مهارت­‌های اتان او را تشویق می‌­کند و حاضر است به عنوان دستیار هم به او دستمزد بدهد. قرار است آن دو با کمک هم یک ماشین پرنده درست کنند.


https://vinesh.ir/پسری-که-پرواز-کرد-پرواز-را-به-خاطر-بسپار/
#تازه_های_نشر 🍃


در دنیای انتشارات چه می‌گذرد؟

هر دوهفته یک‌بار، در بخش «تازه‌های نشر»، با تعدادی کتاب تازه منتشرشده آشنا شوید.

📖 «شاه و شطرنج قدرت در خاورمیانه»، نوشته آرش رئیسی‌نژاد، ترجمه پریسا فرهادی، نشر نی

📖 «جنگ جهانی اول»، نوشته زوتکه نایتسل، ترجمه مهدی تدینی، نشر کتاب پارسه

📖 «کتاب غزه»، نوشته عاطف ابوسیف، ترجمه سمانه کدخدایی‌مرغزار، نشر اندیشه نیکو

📖 «حظ کردیم و افسوس خوردیم»، نوشته فاطمه معزی، نشر اطراف

📖 «درباره انقلاب‌ها»، نوشته کالین جی بک و نویسندگان دیگر، ترجمه مهدی زیبائی و محمد بابایی، نشر نگاه معاصر




برای سهولت در تهیه کتاب‌ها، می‌توانید به سایت وینش مراجعه کنید.

اخیراً چه کتاب تازه منتشرشده‌ای خواندید؟ با ما در میان بگذارید.


https://vinesh.ir/تازه-های-نشر/  📚

#معرفی_کتاب #نقد_کتاب #تازه_های_نشر #زوتکه_نایتسل #مهدی_تدینی #آرش_رئیسینژاد #پریسا_فرهادی #نشر_نی #نشر_اطراف #فاطمه_معزی #نشر_اندیشه_نیکو #سمانه_کدخدایی_مرغزار #عاطف_ابوسیف #زوتکه_نایتسل #مهدی_تدینی #نشر_کتاب_پارسه
👍1🙏1
#معرفی 🍃


کتاب به غایت ارزشمند و خواندنی صلحی که همه صلح‌ ها را بر باد داد از بهترین و شیرین‌ترین تجربه‌های مطالعاتی بود که درباره تاریخ جهان داشتم.
فرامکین در این کتاب با ذکر جزئیات خواندنی و نه حوصله سربر، روند پیدایش خاورمیانه فعلی و جدید را طوری بیان می‌کند که خواننده‌ی اثر به هیچ وجه خسته نمی‌شود و در طول مطالعه این کتاب 550 صفحه‌ای پاسخ بسیاری از سوالات و مجهولات ذهنی خودش را پیدا می‌کند.


🖋 ادامه مطلب سامان رحمتی را در لینک زیر بخوانید.

https://vinesh.ir/book/صلحی-که-همه-صلح-ها-را-بر-باد-داد/
1🙏1
#نقد 🍃

نویسنده‌ی زبردست کتاب بخارای من، ایل من، معلم عشایر است، ولی چشم او پاره ابری را ندیده نگذاشته است. در این کتاب با ویژگی‌های زندگی اجتماعی عشایری و طبقات اجتماعی آن، با رسم و رسومات و خرافات که بسیاری از آن‌ها دارای ریشه‌های کهن اساطیری است، آشنا می‌شویم. اطلاعات دقیق از طرز لباس پوشیدن، سلاح‌ها و وسایل کار ایل به دست می آوریم. وصف‌ها در این کتاب با آن‌که گاه دارای یک آهنگ مکرر است، ولی بیشتر در حد اعلا است. وصف موسیقی که نویسنده به آن عشق می‌ورزد و صفحات بسیاری از کتاب را به خود اختصاص می‌دهد یا به صورت یک موضوع واحد و یا جسته‌گریخته از آن سخن می‌گوید.


🖋ادامه‌ی مطلب مهین‌دخت صدیقیان را در لینک زیر بخوانید.

https://vinesh.ir/ای-وطن-برخیز-تا-به-راه-افتیم/
#پرونده 🍃

سفر با اندیشه آغاز می‌شود. همان لحظه‌ای که جرقه (ایده) رفتن به سفر در ذهن روشن می‌شود سفر شروع شده‌ و در مرحله بعد می‌رسیم به یافتن پاسخ پرسش‌های دیگری که ذهن را درگیر می‌کند: کجا؟ کدام مسیر؟ تنهایی یا گروهی؟ چه مدت؟ چقدر (حدود) بودجه؟ … با توجه به انتخاب نوع سفر، چالش‌ها و ‌پروژه‌‌های مختلف شکل می‌گیرند. وقتی از فضای امن خود خارج می‌شویم، بخشی از کنترل امور از دست خارج می‌شود. آن‌جاست که می‌گویند مقصد سفر نیست بلکه طی مسیر از ابتدا تا انتها، خود سفر است. سفر از مهمترین عوامل رشد و توسعه فردی و اجتماعی انسان و جوامع است. با شکل‌گیری تمدن‌ها در تاریخ جوامع بشری، سفر از شکل جمعی به سمت خردتر حتی شکل کاملا انفرادی آن تحول پیدا کرده است. جدای از سفر بیرونی، سفرهای قهرمانی و عارفانه باعث فروتنی انسا‌ن‌هاست و کشف عظمت و پهناوری جهان به طور ملموسی حس می‌شود.



🖋این پرونده را در لینک زیر بخوانید.

https://vinesh.ir/سفر-تنهایی-من-ساکن-سفرم/
👍2
#کودک_و_نوجوان 🍃


حیوانات انسان‌نما جایگاه ویژه‌ای در ادبیات کودکان دارند. موجودات خیال‌انگیزی که از تجربیاتشان یاد می‌گیرند و فرزانگی را به مخاطبانشان می‌آموزند. در کودک و نوجوان این هفته سراغ کتاب‌هایی رفته‌ایم که در آن‌ "موش‌ها" شخصیت‌های اصلی داستانند.




📖 موش قهرمان

📖 یک روز با آقاموش پستچی

📖 موش سر‌به‌هوا

📖 ریگو و رزا

📖 یک کار خیلی مهم


📚 vinesh.ir


📚 برای خواندن مطالب مربوط به هر کتاب روی عنوان آن کلیک کنید.
👍1
#ویترین 🍃

از دوران شکل‌گیری تمدن‌ها در تاریخ جوامع بشری، سفر از شکل جمعی با کارکردهای اجتماعی و گروهی آن، به سمت خردتر حتی شکل کاملا انفرادی آن همراه با کارکردهای کاملا فردی، تحول پیدا کرده است. به طوری که در تاریخ چند صد سال پیش به این طرف شاهد شکل‌گیری و گسترش سفرهای کاملا انفرادی بوده‌ایم. از سفرهایی که افراد به صورت فردی آغاز کرده و در طول سفر با گروه‌های مختلف و یا افراد دیگر همسفر می‌شده‌اند تا برسد به سفرهایی که کاملا به شکل تنهایی صورت می‌گیرند.

اگر سفرهای گروهی فرصت شناخت دیگران و یادگیری از آن‌ها و همچنین فرصت شناخت طبیعت و جهان هستی را فراهم می‌آورد، تنهایی سفر کردن در شکل‌های مختلف آن، به درجات متفاوت، شرایط را برای رفتن به دنیای درونی خویش و روبه‌رو شدن با آن فراهم می‌سازد. این نوع سفرها، مجالی پیش می‌آورد که انسان به جستجوی «خود» رفته و تلاش کند تا خویشتن خود را کشف نماید.


🖋ادامه مطلب بابک شمشیری را در لینک زیر بخوانید.
https://vinesh.ir/کارکرد-سفر-تنهایی/
2025/07/12 18:07:19
Back to Top
HTML Embed Code: