Telegram Web
اکران مستند « لعبت باز » از ۱۵ آبان در سینماهای گروه هنر و تجربه.

#لعبت_باز
#هنروتجربه

🔴🟥 هنروتجربه
#ویترین 🍃

کتاب اثر مرکب یکی از عجایب نشر ایران است. مطابق اطلاعات کتاب‌شناسی ملّی، اثر مرکب را 171 ناشرِ اغلب گمنام از 154 مترجم مختلف منتشر کرده‌اند! از میان 171 ناشر اثر مرکب، 95 ناشر تهرانی هستند و بقیه به اقصا نقاط کشور تعلق دارند: تبریز، مشهد، اصفهان، آمل، بابل، زاهدان، ارومیه، قزوین، کاشان، بجنورد، گرگان، ساری، کوهدشت، کلاچای، شهریار، رودهن و… اما حضور 46 ناشر از شهر مقدس قم تعجب‌آور است. این‌همه اشتیاق ناشران قمی به کتاب اثر مرکب خود به‌تنهایی می‌تواند موضوع یک پژوهش باشد.



🖊روایت جالب مجید رهبانی از اشباح سرگردان در نشر ایران را در لینک زیر بخوانید.
https://vinesh.ir/اشباح-سرگردان-در-نشر-ایران/
👍1
این شخصیت داستانی کیست؟
Anonymous Quiz
6%
رضا موتوری
4%
خیام
88%
داش آکل
2%
شعبون استخوتی
#ویترین 🍃

علی خورشیدپور، طراح جلد کتاب:

«من چند عامل را در محدودیت تکنیک برای طراحی جلد کتاب دخیل می‌دانم:
 
نخست محدودیت زمان برای طراحی جلد است. معمولاً فرصت کافی برای کار در اختیار طراح گذاشته نمی‌شود. مسلماً وقتی زمان کافی در اختیار نداریم، ناچاریم از ساده‌ترین شیوه‌ها استفاده کنیم تا کار را در حداقل زمان به ناشر تحویل دهیم. اگر زمان کافی در دست باشد، طراح می‌تواند کارهای بهتری را چه از نظر فکر و ایده و چه از نظر تکنیک اجرایی انجام دهد.
 
مسئله دوم عدم توانایی مالی ناشر است. ناشران اکثراً نمی‌توانند هزینه چاپ جلدی با بیش از سه رنگ را تقبل کنند چرا که بهای تولید کتاب را افزایش می‌دهد. یا اگر طراحی بخواهد با کامپیوتر کار کند کمتر ناشری حاضر است هزینه فیلم ایمیج ستر را پرداخت کند، او ترجیح می‌دهد که با همان لیتوگرافی دستی کارش را انجام دهد تا هزینه کمتری را بپردازد. این عامل نیز موجب محدودیت تکنیک و شیوه طراحی می‌شود.»



🖊بخش چهارم گفتگوی جهان کتاب با طراحان جلد را در لینک زیر بخوانید.
https://vinesh.ir/گفتگو-با-طراحان-بخش-چهارم-نوآوری-در-طر/
#معرفی🍃

پزشک نازنین از برجسته‌ترین نمایشنامه‌های نیل سایمون به شمار می‌آید که با نگاهی بر داستان‌های کوتاه نمایشنامه‌نویس شهیر روس، آنتوان چخوف به نگارش درآمده است. این اثر اولین بار در سال ۱۹۷۳ روی صحنه رفت و ۲۰۸ شب اجرا شد. 

نمایشنامه پزشک نازنین، قصه نویسنده‌ای را دنبال می‌کند که در اتاق کوچکش، آرزوی نوشتن داستانی ماندگار دارد اما در طراحی روند داستان‌ها و پایان‌بندی آنها در دوراهی گیر می‌کند و نمی‌تواند بین پایان منطقی و پایان خوش، تصمیم بگیرد. در نمایشنامه چند داستان کوتاه که در دست نگارش نویسنده هستند را می‌خوانیم و همزمان با درگیری‌های ذهنی او مواجه می‌شویم.
سایمون داستان را با خلق موقعیت‌های کمیک و غیرمنتظره، پیش می‌برد و از شخصیت نویسنده بهره می‌جوید تا پیوندی میان داستانک‌ها ایجاد کند.

کمدی‌های نیل سایمون، از جمله همین اثر به دوستداران نمایشنامه‌های چخوف و علاقه‌مندان به کمدی‌های اپیزودیک آمریکایی پیشنهاد می‌شود.


🖊ادامه‌ی مطلب گیتی صفرزاده را در لینک زیر بخوانید.

https://vinesh.ir/book/پزشک-نازنین/
#نقد 🍃

موفقیت در زندگی و کسب و کار از آن مقولات ازلی و ابدی است که بشر همیشه به دنبال آن بوده است. بسیاری حتی اعتقاد دارند معنای زندگی همین رسیدن به موفقیت است و بس. هدف کلی روانشناسی مثبت‌گرا این است که انسان را به مسیری بیندازد که بتواند موفقیتش را مدیریت کند. از اولین کتابهایی که در قرن بیستم به عنوان راهنمای موفقیت در کسب و کار منتشر می‌شد تا کتابهای امروزی می‌توانیم مفاهیمی مشترک استخراج کنیم؛ از کتابهای دیل کارنگی و آنتونی رابینز در دهه‌های گذشته گرفته تا امثال استفن کاوی و استادان موفقیت معروف امروزی همچون وین دایر یا دارن هاردی.
کتاب «باهوش‌تر،‌ سریعتر، بهتر» با عنوان فرعی «رمز و رازهای بهره‌وری در زندگی و کسب و کار»  از سلسله کتابهای نشر آموخته سعی دارد به آخرین نظریه‌های مطرح شده در حوزه بهره‌وری در زندگی فردی و تجارت ب‍پردازد. این کتاب به شما می‌گوید که چگونه در هر کاری هوشمندانه‌تر، سریعتر و بهتر عمل کنید.


🖊ادامه‌ی مطلب حسام فروزان را در لینک زیر بخوانید.
https://vinesh.ir/آنها-چگونه-موفق-میشوند؟/
👍2👌1
1🥰1
#پرونده 🍃

پاییز است. فصلی که کتاب‌خوان‌های حرفه‌ای با شب‌های بلند آن انس دارند. گوشه‌‌نشینی، نوشیدنی‌های گرم، یاد‌آوری گذشته و غوطه‌ور شدن در افکار دور و دراز… و همه‌ی این آداب، برای آدم‌های اهل کتاب، همراه است با ورق زدن کتاب‌ها. حتی شاید نه کتابی تازه، بلکه کتابی کلاسیک، کتابی آشنا که با آن انس گرفته است و حالا می‌خواهد یک بار دیگر توی دنیایش سیاحت کند.

نجمه خادم در پرونده‌ی این هفته‌ی وینش، سری به کتابخانه‌ی کوچکش زده و لیستی تهیه‌ کرده‌ از داستان‌های نسبتا کلاسیکی که در فصل پاییز خوش‌ترند.



📚این پرونده‌ی دلچسب پاییزی را در لینک زیر ببینید و بخوانید.
https://vinesh.ir/کتابهایی-برای-خلوت-شب-پاییزی/
3👍3
#ویترین 🍃

جعفر مدرس صادقی که با رمان‌هایش مثل گاوخونی و بالون مهتا و... شناخته شده است، تلاشی ستودنی دارد برای آشتی با ادبیات کهن. مجموعه کتاب‌های بازخوانی متون که توسط او ویرایش شده و نشر مرکز آنها را چاپ و عرضه کرده عناوین متنوعی دارد: مقالات مولانا، مقالات شمس، تاریخ سیستان، عجایب‌نامه، سیاست‌نامه، قصه‌های شیخ اشراق، تاریخ بیهقی و… او در این ویرایش‌ها سعی کرده است به صورت اصلی و جوهر متن دست یابد، اشتباه‌ها و بی دقتی‌های نسخه نویسان و کاتبان را تصحیح کند؛ تا در مجموع بتواند خاطر خواننده را از اینکه آنچه می‌خواند متن اصلی است راحت کرده باشد.

البته که دقت نظر او در هرکدام از این ویرایش‌ها ستودنی است، در مقدمه سیاستنامه به تفصیل درباره اشتباه‌های تاریخی و مغایرت‌های مکرر خواجه نظام الملک می‌نویسد و دلایل آن را هم بیان می‌کند. کاربرد آن کتاب و مخاطب خاصش _ملکشاه سلجوقی_ کتاب را تبدیل به اثری خاص کرده که در دایره کتب تاریخی نمی‌گنجد و در ذات با کتابی چون تاریخ بیهقی متفاوت است.


🖊ادامه‌ی مطلب طاهره تهرانی را در لینک زیر بخوانید.
https://vinesh.ir/جعفر-مدرس-صادقی-مرهم-گذار-شکاف-خوانن/
👏1
#ویترین 🍃

افسون شهرزاد نام یکی از آثار جلال ستاری است. شخصیت شهرزاد در کتاب هزارویکشب مورد توجه او بود.

شهرزاد شخصیتی جالب توجه است. اوست که با تکنیک قصه‌گویی هم از دام مرگ می‌گریزد و هم شهریار را متحول می‌کند.تعدادی از تصویرسازی های مربوط به داستان های هزارو یک شب  را انتخاب کرده‌ایم.

این تصاویر را در لینک زیر ببینید.
https://vinesh.ir/ستاری-و-افسون-شهرزاد/
👌2
#تازه_های_نشر 🍃


در دنیای انتشارات چه می‌گذرد؟

هر دوهفته یک‌بار، در بخش «تازه‌های نشر»، با تعدادی کتاب تازه منتشرشده آشنا شوید.

📖 «پسر»، نوشته مهدی ملکشاه، نشر ثالث

📖 «حکمت شرقی»، نوشته آلن واتس، ترجمه علی گلزاریان، نشر نگاه معاصر

📖 «امانتی»، نوشته حسن کیائیان، نشر چشمه

📖 «روح علمی تخیلی»، نوشته روبرتو بولانیو، ترجمه محمد جوادی، نشر کتابسرای تندیس

📖 «کشتی فیلسوفان»، نوشته لزلی چمبرلین، ترجمه شهربانو صارمی، نشر کتاب پارسه




برای سهولت در تهیه کتاب‌ها، می‌توانید به سایت وینش مراجعه کنید.

اخیراً چه کتاب تازه منتشرشده‌ای خواندید؟ با ما در میان بگذارید.


https://vinesh.ir/تازه-های-نشر/  📚

#معرفی_کتاب #نقد_کتاب #تازه_های_نشر #رمان_پسر #کشتی_فیلسوفان #رمان_امانتی #روح_علمی_تخیلی #حکمت_شرقی #حسن_کیائیان #مهدی_ملکشاه #مهدی_قلینژاد_ملکشاه #آلن_واتس #‌علی_گلزاریان #لزلی_چمبرلین #شهربانو_صارمی #محمد_جوادی #روبرتوبولانیو
Forwarded from Hesam F.
جلسه نقد داستان اکسیر قلم
👏2
#معرفی🍃

«ساعت ها» یک‌طور ادای احترام است به ویرجینیا وولف.
مایکل کانینگهام کتاب «ساعت ها» را در سال 1998 نوشت، تقریبا شصت‌سال بعداز مرگ وولف اما توانست در یک رمان امروزی دوباره او و اندیشه‌هایش را زنده کند، به طوری که کتاب برنده جایزه پولیتزر سال 1999 شد.
داستان «ساعت ها» بیش از هرچیز وام‌دار رمان خانم دالوی نوشته ویرجنیا وولف است. این داستان هم مانند خانم دالوی در یک روز می‌گذرد اما یک روز از زندگی سه زن، در سه تاریخ متفاوت.

کانینگهام هم در ظاهر و هم در معنا به وولف وفادار بوده است. تلاش کرده تا مانند سبک نوشتاری او بنویسد، البته در فرم امروزی تا برای خواننده گیج کننده نباشد. فضا و شخصیت‌های رمان خانم دالوی را بازآفرینی کرده و حتی در نام کتاب هم نام اولیه‌ای را که وولف برای رمانش انتخاب کرده بوده، یعنی ساعت‌ها را انتخاب کرده.


🖊ادامه‌ی این مطلب را در لینک زیر بخوانید.

https://vinesh.ir/book/ساعت-ها/
👏2👌1
Forwarded from Digiato | دیجیاتو
🔸گزارش دیجیاتو از فعالیت‌های «مجموعه داروگ»؛ قورباغه‌ای که به کودکان ایرانی خارج از کشور فارسی می‌آموزد

هزاران کیلومتر از ایران دور هستند اما دلشان همچنان برای فرهنگ و زبان فارسی می‌تپد تا آن را دقیق و درست به فرزندان ایران منتقل کنند؛ آن‌ هم نه‌فقط با آموزش یا به‌شکل آکادمیک، بلکه به زبان خود بچه‌ها؛ جذاب و در قالب تفریح و بازی. چاشنی کارشان هم تکنولوژی و هوش‌ مصنوعی است تا آنچه کودک امروزی به آن علاقه‌مند است، بهتر و بیشتر به او بشناسانند.

همه اینها در قالب برنامه‌های صوتی کنار هم نشسته تا خروجی فعالیتشان مجموعه‌ای باشد به نام «داروگ»؛ خوراکی‌های شنیداری برای پیوند کودکان ایرانی خارج از ایران با زبان فارسی. البته که به‌مرور بچه‌های داخل ایران هم به این خانواده نسبتاً بزرگ ملحق شده‌اند و پس از گذشت یک سال، پادکست‌هایشان رکورد ۱۷۰ هزار دانلود را شکسته و به‌سمت ۲۰۰هزارتایی شدن می‌روند.

صحبت از استارتاپی است که «امیر وهوشی»، کارآفرین، و «صادق روحانی»، روزنامه‌نگار و پادکستر ایرانی، در ونکوور کانادا بنیان‌گذاری کرده‌اند. «مریم محمدخانی» و «شقایق بهرامی» هم به‌واسطه تحصیلات مرتبط در ایران و کانادا و البته تجربه کار در این عرصه نقش رها و دنا را در «مجموعه داروگ» برعهده دارند. نام «داروگ» را از شعر مشهور «نیما یوشیج» الهام گرفته‌اند؛ «قاصد روزان ابری داروگ کی‌ می‌رسد باران».

جزییات بیشتر
🔸🔸🔸
🟣 Digiato
🎞 Digiatoofficial
🤖 Digiato
💭 @Digiato
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍1
#نقد🍃

گروه کتابهای 10 مقاله از هاروارد به وسیله انتشارات آموخته در سالهای اخیر ترجمه و در دسترس مخاطب قرار گرفته‌اند. این گروه از کتابها شامل مقاله‌های برگزیده دوماهنامه کسب و کار هاروارد است که به انتخاب انتشارات هاروارد -وابسته به دانشگاه هاروارد- از سال 2010 در قالب کتابهایی حاوی تجربه ها و تحلیلهای کاربردی و دست اول در حوزه کسب و کار انتشار می‌یابند. مقالات جاگرفته در کتابی که معرفی خواهیم کرد، مخاطب را برای دستیابی به این مهارت همراهی می‌کند.
 
مقالات، ساختار جذاب و بخشبندی مبتکرانه‌ای دارند. بخش اصلی مقاله موضوع را ورز می‌دهد در حالی که در پایین این صفحات به رنگ خاکستری و به نام خلاصه کلام جمع‌بندی خوبی از موضوع ارائه می‌شود. بخش‌های دیگر مقاله؛ به پیاده‌سازی ایده و بازکردن موضوع در میدان و جنبه‌های مختلف آن می‌پردازد و تلاش دارد به پرسشهای مهمی در مورد موضوع بپردازد. روش ارائه محتوا بسیار عملگرایانه است و خواننده از خواندن صفحاتی با صفحه‌آرایی زیبا و متن‌های پیراسته، خوشخوان و ماهرانه لذت می‌برد.


🖊ادامه‌ی مطلب محمود کاتبی‌پور را در لینک زیر بخوانید.
https://vinesh.ir/همه-راهها-به-ارتباطات-ختم-میشود/
1
#پرونده🍃

35 سال پیش دیوار برلین در 9 نوامبر 1989 فرو ریخت. بیایید کمی به ذهنمان اجازه‌ی تحرک بیشتر بدهیم و مسائلی را که می‌توانند مرتبط با فروپاشی دیوار برلین تلقی شوند، مرور کنیم. پرسش‌هایی مثل تغییرات در مفاهیم سوسیالیسم و لیبرالیسم و خیلی ایسم‌های دیگر که خود را در دوقطبی بلوک شرق و غرب تعریف می‌کردند.



📚این پرونده را در لینک زیر بخوانید.

https://vinesh.ir/دیوار،-دیوار-است؛-پشت-و-رو-ندارد/
به کتابفروشی
🌿من هم می‌آیم🌿
هفته كتاب گرامى باد

تاریخچه هفته کتاب به قلم: فرید مرادی

❇️در سال ۱۳۴۵ آیین‌نامه‌ای تدوین شد که یازده ماده داشت و قرار بود طبق آن هفته‌ی کتاب در هفته‌ی آخر آبان برگزار شود. اما این امر محقق نشد. در دوران ریاست جواد اقبال بر اتحادیه در سال ۱۳۵۲ اولین هفته‌ی کتاب با حضور تعدادی از ناشران سرشناس آن‌دوره در پارک دانشجو برگزار شد و وزارت فرهنگ و هنر هم تعدادی از کتاب‌های تازه‌چاپ ناشران را خرید. در سال ۱۳۵۶ آخرین هفته‌ی کتاب پیش از انقلاب در بازارچه‌ی کتاب کنونی که تازه ساخته شده بود، برگزار شد. قرار بود آن‌جا تبدیل به سالن‌های بیلیارد شود، اما با استقبال خوب مردم، آقای کاشی‌چی مالک آن‌جا تصمیم خود را تغییر داد و بازارچه‌ی کتاب کنونی شکل گرفت.
❇️این مراسم تا سال ۱۳۷۲ تعطیل بود و بالاخره با همت احمد مسجدجامعی هفته‌ی کتاب دوباره برپا شد. البته با تغییراتی در شیوه‌ی برگزاری آن که بیشتر ناظر بر توجه به کتاب‌های حوزه‌ی کودک و نوجوان بود. با وجود انتقاداتی که به روش برپایی این هفته وارد است و می‌توان با مشاوره و نظرسنجی از ناشران و کارشناسان آن را به شکل کارآمدتری برپا کرد، امسال سی‌ودومین دوره‌ی هفته‌ی کتاب برگزار می‌شود. جا دارد پس از این‌همه سال برپایی کارگروهی تعیین و معایب و محاسن این هفته و خروجی آن بررسی شود تا بتوان در سال‌های آینده از هفته‌ی کتاب در جهت منافع تمامی صنف نشر بهره گرفت.
نام این مراسم البته حالا هفته‌ی کتاب و کتاب‌خوانی است ـ که تا حدی این تصور را به ذهن می‌آورد که هفته‌های دیگر سال ربطی به کتاب و کتاب‌خوانی ندارد.

متن: فرید مرادی

#هفته_کتاب
#تاریخچه
#منهمیایم
#اتحادیه_ناشران_وکتابفروشان_تهران

https://eitaa.com/enktehran
https://ble.ir/enktehran
@NasheranvaketabforooshanTehran

۱۴۰۳/۰۸/۲۴
📚📙📘📔📓📕📗
به کتابفروشی
🌿من هم می‌آیم🌿
هفته كتاب گرامى باد

📚 اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن سی و دومین دوره هفته کتاب، از اعضاى محترم صنف درخواست مى‌کند در راستای حمایت از کتابفروشان و چرخه صنعت نشر با تکثیر پوستر هفته کتاب با شعار "من هم می‌آیم" و متن "تاریخچه هفته کتاب" در صفحات مجازی نشر و کتابفروشی جهت اطلاع به مخاطبان، ما را در پيشبرد اهداف صنفى يارى فرمايند.

📚به رسم هر سال، اتحاديه امسال هم برنامه‌های مختلفی در هفته کتاب دارد که مانند سال گذشته حول محور آشتی مردم با كتاب‌فروشي‌ها است و به بازدید از کتاب‌فروشی‌ها مرتبط است.



#سی_دومین_دوره_هفته_کتاب
#منهمیایم
#اتحادیه_ناشران_وکتابفروشان_تهران

https://eitaa.com/enktehran
https://ble.ir/enktehran
@NasheranvaketabforooshanTehran

۱۴۰۳/۰۸/۲۴
📚📙📘📔📓📕📗
2025/07/14 12:24:02
Back to Top
HTML Embed Code: