Telegram Web
#تازه_های_نشر 📙


در دنیای انتشارات چه می‌گذرد؟

هر دوهفته یک‌بار در بخش «تازه‌های نشر» با تعدادی کتاب تازه منتشرشده آشنا شوید.

📖 «صدا و دیگر هیچ»، نوشته ملادن دولار، ترجمه محمد کهربی، نشر تابستان برخط

📖 «ساعت دی»، نوشته اروین د. یالوم و بنجامین د. یالوم، ترجمه مرجان سلیمان، نشر آنجا

📖 «دختران خاک»، نوشته جواد خاوری، نشر نی

📖 «شهری از برنج»، نوشته شنون. آ. چاکرابورتی، ترجمه مطهره اسلامی، نشر کتابسرای تندیس

📖 «چهره های منفور در تاریخ معاصر ایران»، نوشته حبیب‌اله تابانی، نشر نگاه




برای سهولت در تهیه کتاب‌ها، می‌توانید به سایت وینش مراجعه کنید.

اخیراً چه کتاب تازه منتشرشده‌ای خواندید؟ با ما در میان بگذارید.

📚

#معرفی_کتاب #نقد_کتاب #تازه_های_نشر #جوادخاوری #اروین_د_یالوم #بنجامین_د_یالوم #حبیب‌_اله_تابانی #شنون_آ_چاکربورتی #مطهره_اسلامی #مرجان_سلیمان #محمدکهربی #ملادن_دولار
👍2
#نقد📗

کتابهایی مثل «رفیق ... نترس! با نگرانی‌هایت مبارزه کن!» برای تمام کودکان و نوجوانان که ترس بخشی از زندگی‌شان است، لازم به نظر می‌آید. این کتاب در دسته‌ی مدیریت هوش هیجانی قرار دارد، هوش هیجانی همان هوشی است که در مدارس و سیستم سنتی آموزش و پرورش به آن توجه زیادی نکرده‌اند.  

وجود چنین کتاب‌هایی باعث می‌شود تا کودکان و نوجوانان بیشتر به روان‌شان توجه کنند و تاثیر والدین و محیط بیرونی بر روی مشکلات‌شان را بهتر درک کنند. اما اینکه این کتاب و راهکارهایی چقدر موثر می‌تواند باشد، پژوهش و بررسی دقیق مشخص می‌کند.



🖊متن کامل نقد نیلوفر شهسواریان بر کتاب «رفیق ... نترس! با نگرانی‌هایت مبارزه کن!» را در سایت وینش بخوانید.



#معرفی_کتاب #نقد_کتاب #جیمز_جی_کریست #‌هوش_هیجانی #نیلوفرشهسواریان #ژاله_نوینی #‌ایرانبان #مدیریت_استرس
👍1
#پرونده 📚


در ادبیات فارسی معاصر چهره‌های تأثیرگذاری هستند که هرکدام به علتی مطرح و ماندگار شده‌اند. وینش قصد دارد هر ماه با عنوان «قلم ماندگار» پرونده‌ای برای یکی از این نویسندگان تهیه کند. در این پرونده‌ها ضمن معرفی نویسنده و آثارش، دلیل مطرح شدن و ماندگاری یا بحث‌برانگیزی آثار او طرح می‌شود تا فرصتی برای آشنایی و نگاه دقیق‌تر به فعالیت‌های ادبی معاصر داشته باشیم. دوازدهمین پرونده این مجموعه به پرویز شاپور اختصاص دارد.


🖊این پرونده را با عنوان «پرویز شاپور؛ ترسیم کاریکاتور با کلمه» در سایت وینش بخوانید.


#معرفی_کتاب #نقد_کتاب #پرویزشاپور #کاریکلماتور #کاریکاتور #فروغ_فرخزاد #عمران_صلاحی #ادبیات_طنز #طنزپردازی
#معرفی 📗

چهرزاد بهار، آخرین یادگاری محمدتقی بهار است، کوچکترین فرزند شاعر و ادیب ایرانی معروف به ملک‌الشعرای بهار. به قول خود بهار، فرزند دوران آرامش.

کتاب «یادگار بهار» حاصل گفت‌وگوی مریم پورثانی با چهرزاد بهار درباره پدر است. او گرچه تنها تا 14سالگی پدر را داشته اما تا همین زمان در حفظ و نشر یاد و آثار پدر کوشیده.

صحبت‌های چهرزاد درباره پدر به صورت روایتی شیرین است که از تولدش شروع می‌شود و نگاهی به جنبه‌های مختلف زندگی پدر هم دارد. او از زندگی، مشکلات، بیماری و مرگ پدر می‌گوید و اینها بهانه‌ای است تا از نکات مهم زندگی خانوادگی و ادبی و سیاسی بهار بگوید. از مشکلات مالی خانواده تا بیماری بهار  و مشکلاتی که بر سر چاپ اشعارش وجود داشت.



🖊متن کامل معرفی کتاب «یادگار بهار» را در سایت وینش بخوانید.


#معرفی_کتاب #نقد_کتاب #ملک_الشعرای_بهار #محمدتقی_بهار #چهرزاد_بهار #مریم_پورثانی #نشرثانی #شعرفارسی #ادبیات_ایران
2
#نقد 📗

«به سوی فانوس دریایی»، رمانی است که در لایه‌هایش، فلسفه‌ی هستی، طبیعت خاطره، و رابطه‌ی ما با زمان را می‌کاود.

وولف ما را در سیالی بی‌پایان از ذهن‌ها غرق می‌کند و حقیقتی را به تصویر می‌کشد که در تاروپود سکوت‌ها و امواج منعکس می‌شود. این کتاب برای آنان است که از قصه‌گویی معمول فراتر می‌روند و درخشش مبهم لحظاتی را که در ذهن باقی می‌مانند، بیش از هر روایت خطی دیگری ارج می‌نهند.

فانوس دریایی، همچنان در دوردست‌ها، برای همیشه روشن می‌ماند، اما آیا ما به آن خواهیم رسید؟


🖊متن کامل نقد کتاب «فانوس دریایی» را با قلم نجمه خادم در سایت وینش بخوانید.


#معرفی_کتاب #نقد_کتاب #ویرجینیاوولف #به_سوی_فانوس_دریایی #نجمه_خادم #خجسته_کیهان #ادبیات_انگلستان #جریان_سیال_ذهن #انتشارات_نگاه
#پرونده 📚

ماریو بارگاس یوسا، در هشتادونه سالگی درگذشت. او تا چند روز پیش از معدود غول‌های زنده ادبیات آمریکای لاتین به شمار می‌آمد؛ آخرین بازمانده از دوران موسوم به «انفجار» ادبیات آمریکای جنوبی و از نسل گابریل گارسیا مارکز، کارلوس فوئنتس، خولیو کورتاسار، ارنستو ساباتو و غیره.

یوسا در نوشتن خستگی‌ناپذیر می‌نمود و در طول دوران کاری پربار خود بسیار نوشت و آثار ماندگاری را پدید آورد. او در هشتادوچهارسالگی با «روزگار سخت» بازگشتی دوباره به دنیای ادبیات داشت و آخرین رمانش با عنوان «سکوتم تقدیم به شما» را در هشتادوهشت سالگی منتشر کرد. این پرونده مروری است کوتاه بر زندگی و آثار این اعجوبه‌ی ادبیات لاتین.


🖊این پرونده را با عنوان «خداحافظی با آخرین غول ادبیات لاتین» در سایت وینش بخوانید.


#معرفی_کتاب #نقد_کتاب #ماریو_بارگاس_یوسا #ادبیات_لاتین #گابریل_گارسیا_مارکز #سوربز #سالهای_سگی
👍2
1
#ویترین 📕


«خانم جان عاشق گربه بود. همیشه برایم از گربه‌ی سفیدش می‌گفت که می‌آمده زیر کرسی می‌زاییده و آن‌قدر باادب بوده که تا گوشت را جلویش نمی‌گذاشتند نمی‌خورده. عمو عباس هر روز صبح برای گنجشک‌ها و کبوترها نان خرد می‌کرد و البته حواسش به سگ‌های ولگرد نیمه‌شب کوچه هم بود.

و بابا… هر جنبنده‌ای می‌توانست بابا را مسخ کند. جوری به یک خرخاکی یا مستند تکراری و بی‌کیفیت تلویزیون درباره‌ی گاومیش‌ها نگاه می‌کرد انگار عجیب‌ترین مخلوقات ممکن‌اند. پس تعجبی ندارد اگر یکی از مهم‌ترین تفریح‌های من در بچگی تماشای مورچه‌ها بوده باشد. 
 
با همه‌ی این‌ها گربه‌ها هم از جنبه‌ی مادی و هم معنوی جایگاه والاتری برای‌مان داشتند. حیاط و زیرزمین و گلخانه همیشه مأمن گربه‌ها بود. گربه هم‌زیست‌مان بود، کنارمان بود. با گربه‌ها حرف می‌زدیم، معاشرت می‌کردیم، رفتارهاشان را زیر نظر می‌گرفتیم و می‌دانستیم هر کدام چه خلق و عادتی دارند و درستش این است که گربه‌ها را آدم حساب می‌کردیم!»



🖊متن کامل یادداشت هما توسلی را با عنوان «گربه‌ها و کتاب‌ها»، در سایت وینش بخوانید.



#معرفی_کتاب #نقد_کتاب #هماتوسلی #گربه #گربه_ایرانی #خاطره_نویسی
3👏2
به نظر شما حضور حیوانات در خانه‌هایمان چه اثری در زندگیمان دارد؟
#کودک_و_نوجوان 📙

کتابهای پیشنهادی وینش برای کودکان و نوجوانان در این هفته با مضمون «مهمان و مهمانی»:

📖 «فهرست مهمانان»

📖 «آوا در آینه»

📖 «فیل ماکارون»

📖 «ساعت مادربزرگ»

📖 «ماجراهای شنگل و منگل و چنگل»

📚 vinesh.ir


📚 برای آشنایی بیشتر با این کتاب‌ها، روی لینک هریک از آن‌ها بزنید.
2👌1
1
#نقد📗

فروغ فرخزاد شعری دارد با نام «دلم برای باغچه می‌سوزد» و در آن از حیاط خانه‌ای می‌گوید که تنهاست، که ذهن نازکش از خاطرات سبز تهی شده است. پدر، تنها شاهنامه می‌خواند و برایش حقوق تقاعد کافی است؛ مادر در انتظار ظهور است و بخششی که نازل خواهد شد؛ برادری که به فلسفه معتاد است، شفای باغچه را در انهدام باغچه می‌داند؛ و در آخر شاعری تنها که از بیگانگی این چهره‌های آشنا و بیهودگی دست‌هایشان می‌هراسد.
 
داستان بلند «پسر» بیان همین وحشت بیگانگی چهره‌ها و بیهودگی دست‌هاست، هجوم افسارگسیخته‌ی تنهایی، خشم بی‌امان، و انتظار مداوم و بی‌سبب فاجعه‌ای که شاید هرگز رخ نداده، اما رد آن بر سنگی تیزگوشه نقش بسته. سنگی که حکایت از رنجی تاریخی دارد؛ اثر ممتد جنایتی که در حافظه‌ی تاریخی ما باقی است، از پسرکشی، زن‌کشی، خودکشی.



🖊متن کامل نقد آرزو حسینی بر کتاب «پسر» را در سایت وینش بخوانید.





#معرفی_کتاب #نقد_کتاب #داستان_پسر #مهدی_ملکشاه #فروغ_فرخزاد #آرزوحسینی #داستان_ایرانی
4👍1
#پرونده📚

خوره کتاب‌ها ماجراها و مسائل و مشکلات خودشان را دارند. با اینکه سازمان یا نهادی برای حمایت از آنها یا پاسخگویی به مشکلاتشان وجود ندارد، اما طی قرن‌ها از پس خودشان برآمده‌اند؛ غرولند اعضای خانواده را بابت کتاب‌های جاگیرشان شنیده‌اند، با نگاه‌های متعجب آشنایانی که اشتیاق آنها برای خرید کتاب‌های تازه را می‌بینند کنار آمده‌اند و با فضای پخش و پلای اطرافشان که پر از کتاب‌های نیمه‌باز و تمام باز و در رزرو مطالعه است خو گرفته‌اند.

اگر شما هم یک خوره کتاب هستید، این پرونده متعلق به شماست. می‌توانید در این پرونده مطالبی را بخوانید که چه بسا یکی از پرسش‌ها، مشکلات یا مسائل همیشگی شما باشد.

🖊پرونده‌ی «اگر خوره کتاب هستید...» را در سایت وینش بخوانید.



#معرفی_کتاب #نقد_کتاب #خوره_کتاب #‌کرم_کتاب #کتابخوان #کتابخوانی #باشگاه_کتابخوانی #کتابفروشی
6👏1
#معرفی 📗

«کلبه‌ی ساحلی»، مجموعه داستان است، داستان‌های کوتاهی که ویژگی مشترک آنها زنان راوی هستند.

این زن‌ها گاهی داستان گذشته را می‌گویند، گاهی ماجرایشان در زمان حال جاری است، گاهی دخترانی هستند در آغاز مسیر زندگی و گاهی زنانی تجربه دیده و به میانه زندگی رسیده.

داستان‌هایی که روایت می‌کنند انگار بزنگاهی از زندگیشان است، نقطه‌ای که در مسیر عادی زندگی بوده اما در نگاه و روایت آنها تشخص پیدا کرده، نگاه زنانه آنها تصویری را ثبت کرده که به چشم دیگران نیامده.



🖊متن کامل یادداشت گیتی صفرزاده بر کتاب «کلبه‌ی ساحلی» را در سایت وینش بخوانید.



#معرفی_کتاب #نقد_کتاب #کلبه_ساحلی #داستان_کوتاه #آزاده_جعفری #گیتی_صفرزاده
👏2
#نقد 📗

زمستان ۱۳۴۲، مجله «مسائل ایران» از صاحب نظران می‌خواهد درباره خلقیات ایرانی امروز بنویسند؛ به این جهت که ایران در حال پیشرفت نیاز دارد در دوران جدید در کنار ایجاد حس وطن پرستی و افتخار به گذشته، ایرانی‌هایی اخلاق مدار بپروراند. کسانی که بتوانند بدون چاپلوسی در مقابل بزرگان و بی بَیّنه مسکوک ( همان زیرمیزی خودمان)، چرخ‌های توسعه را بگردانند؛ تا آنجا که غیر از افتخار به ستون‌های تخت جمشید، به ایران امروز هم بتوان بالید.
 
 
جمالزاده با علم بر این موضوع که گوشزد کردن ایرادها حتماً برای بسیاری تلخ و ناگوار خواهد بود و ترجیح عموم شرح صفات نیکوی ایرانیان است، مقاله‌اش را با اندرزهایی از ادبیات فارسی آغاز می‌کند و اینکه بهتر است عیب‌هایمان را از دوستان بشنویم.



🖊متن کامل نقد مژگان خاکی بر کتاب «خلقیات ما ایرانیان» را در سایت وینش بخوانید.


#معرفی_کتاب #نقد_کتاب #محمدعلی_جمالزاده #مژگان_خاکی #خلقیات_ما_ایرانیان #ایران #فرهنگ_ایران
1👏1
2025/07/10 16:48:38
Back to Top
HTML Embed Code: