Telegram Web
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
موزی که سال‌ها در دنیای هنر جنجال برانگیخت، چهارشنبه شب در حراج هنر معاصر ساتبی به قیمتی بیش از پنج میلیون دلار فروخته شد. این میوه احتمالاً گران‌ترین میوه جهان است - اگرچه احتمالاً چند روز دیگر بیرون انداخته می‌شود..

این موز یک اثر هنری مفهومی مربوط به سال 2019 به نام "کمدین" توسط هنرمند مشهور مائوریزیو کاتلان است که روی دیوار چسبانده شده است. آن همراه با گواهی اصالت و دستورالعمل‌های نصب برای صاحبان آن است که در صورت تمایل، هر زمان که موز پوسیده شد، آن را می توانند تعویض کنند. پنج دقیقه مناقصه سریع که از هشتصد هزار دلار شروع شده بود، زمانی به پایان رسید که جاستین سان، کارآفرین کریپتو چینی الاصل، پیشنهاد برنده را ارائه کرد و بر شش رقیب دیگر برتری یافت، که به گفته کارشناسان، نشانه‌ای از این بود که حتی بازاری که دچار مشکل می‌شود، هزینه‌های زیادی را برای نمایش هزینه می‌کند.
قیمت این مثلا معادل سیصد و پنجاه میلیارد تومان است.


#موز #حراجی #هنر


@wikispace 💫
🥱10👍8😁5😱4
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
حالا دوباره هی بخودتون بگید دیگه دیر شده، دیگه گذشته از ما، دیگه بدرد نمیخوره، نمیشه، نمی تونم و.....
این پیرمرد 89 ساله ژاپنی سازنده بزرگترین و پرطرفدارترین اپ ها در ژاپن است او تا حالا بازده اپ ساخته و اما نکته عجیب اینکه

او تا سن هفتاد و پنج سالگی هیچ چیز در مورد برنامه نویسی یا کدینگ نمی دونسته اما پیگیرش شده و وقت گذاشته و به هدفش اونم در چنان سنی رسیده است.
#سن_یک_عدد_است #نبوغ #تلاش #کوشش #علاقه #برنامه_نویسی

بنظر شما در چه سنی دیگه دیره و نمیشه؟

دوستمون تو کامنت نوشته تو ایران از بدو تولد 😂😂😂

@wikispace 💫
👍266
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
به این می گویند کاربرد فوق مهندسی یا آور اینجینیرینگ که در راه آهن کوهستانی در سويس اجرا شده واقعا اعتماد به تکنولوژی تا چه اندازه. این یعنی سازندگان می دونن که مو لای درزش نمیره

#تکنولوژی_روز #راه_آهن #مهندس #حمل_و_نقل #قطار


@wikispace 💫
👍324👏2
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
آیا زمین برای این موجودات بهشته و برای ما جهنم؟



نویسنده : ویکی اسپیس


@wikispace 💫
👍312👎2
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
شی ای که می بینید یک هرم سنگی می باشد که از یک سنگ دیوریت ساخته شده است و سطوح آن بسیار صاف و زوایایی بسیار تیز و دقیق دارد و از سه طرف و زوایایش یک اپسیلون انحراف ندارد. نکته عجیب اینکه مردم بادیدن هیروگلیف ها روی آن فکر می کنند که آن متعلق به دوران فراعنه است اما هیروگلیف های حک شده هیچ تناسب و سنخیتی از لحاظ ظرافت با خود هرم سنگی ندارند. این یعنی اینکه مردمان دوران فراعنه این اشیاء را یافته اند و سپس روی آن ها هیروگلیف حکاکی کرده اند و باز این یعنی که این اشیاء هزاران سال قبل از فراعته توسط یک تمدن ناشناخته بسیار پیشرفته ساخته شده اند.

#باستانی #تاريخ_باستان #تکنولوژی_باستانی #مصر_باستان


@wikispace 💫
👍283🤯3
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اگر یک ماشین سواری با 200 کیلومتر سرعت با یک اتوبوس برخورد کند چه اتفاقی می افتد؟
متخصصان برای تست این موضوع ببینید چکار کرده اند.

مثل چاقو که وارد کره میشه اتوبوس را شکافت.

@wikispace 💫
🔥15😱83
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
کاری که این هنرمند آفریقایی انجام می دهد چیز کمی از جادوگری ندارد.





@wikispace 💫
👍33🔥7👏4😱2
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
این #حقایق از #جهان هستی #مغز #انسان را منفجر می کند..... ما چه هستیم در کجا زندگی می کنیم؟



🎞زيرنويس : ویکی اسپیس

@wikispace 💫
14🤯4👍2😇1
مكاني را تصور كنيد كه براي 300 سال در آنجا طوفان ادامه دارد. بنظر شما آيا چنين مكاني در روي زمين وجود دارد؟ مسلما خير ، ممكن است در برخي نواحي مانند جنوب شرق آسيا يا آمريكا طوفان هاي عظيمي را شاهد باشيم اما مكاني كه از ان صحبت مي كنيم نه در روي زمين بلكه در 588 ميليون كيلومتري زمين در جايي از منظومه شمسي بنام ژوپيتر است. اين طوفان نقطه عظيم قرمز نام دارد و طوفان هاي زمين در برابر آن مانند كاهي در برابر كوه هستند. اين طوفان همراه است با گردباد و امواج اكوستيك . اما اندازه اش چقدر است يا بهتر بگوييم چه مساحتي را در بردارد ؟ اين طوفان بزرگي اش به اندازه مساحت دو سياره زمين است و با سرعتي برابر با 300 كيلومتر در ثانيه بر خلاف جهت عقربه هاي ساعت مي چرخد. ژوپيتر يك سياره است اما نه مثل زمين ، زيرا سطح سخت ندارد و كل اين سياره كه بزرگترين سياره منظومه شمسي نيز مي باشد از گاز تشكيل شده است. ميزان زنده ماندن يك انسان در ژوپيتر در حد 10 ثانيه است.

@wikispace 💫
🤯8👍7😇4
اینها حرف فردی است که روزانه هزاران دلار از ترید رمزارز درآمد کسب می کند. حرف هایش شاید وحی منزل نباشد اما تجربه سالیانش مطمئنا نمی تواند پر بیراه باشد.

"الان یکی از بهترین زمان ها برای سرمایه گذاری در بازار رمزارزها است. بیت کوین حسابی افتاده از 97 به 91 رسیده و مطمئنا دوباره گازش را بسوی 100 هزار دلار و بالاتر خواهد گرفت.

در بازار رمزارزها فرصت ها تا دلتان بخواهد زیاد هستند و هر روز با لیست شدن رمزارزهای جدید فرصت ها خلق می شوند اما تحت هیچ عنوان نباید عجله کرد. کافی است 50 ميليون یا صد میلیون در حساب تان داشته باشید و منتظر زمان مناسب. دقیقا اتفاقی که برای ایکس امپایر افتاد و با 2 ریال لیست شد و یه هفته بعدش به سی ریال رسید و خیلی ها 50 میلیون شان یک میلیارد تومان شد.

فقط لطفا تحت هیچ شرایطی با پول حقوق تان یا وام به ترید رمزارز نپردازید. این یک نوع تجارت است که مسلما ریسک دارد. افرادی را می شناسم که با ریسک کردن و داشتن شانس کلی زندگی شان زیرو رو شده اما در آنطرف هم هستند افرادی که.....

این تجارت بدرد افرادی می خورد که سرمابه ای دارند که فعلا نیازی به آن ندارند و می خواهند در عرض چند روز آنرا دو برابر کنند.. بعنوان مثال شما پنج روز پیش صد میلیون تومان از رمز ارز ایکس که دو ریال است می خرید الان یعنی کمتر از یک هفته قیمتش شده 23 ریال، چقدر طرف سود کرده؟


بهترین صرافی رمزارز در کشورمان بدون تردید نوبیتکس است با میلیون ها کاربر. فقط اگر تازه کار هستید حتما به یادگیری اهمیت دهید و هر سوالی داشتید را با گذاشتن یک نوبیتکس بپرسید مثلا حد ضرر در نوبیتکس، واریز یا برداشت در نوبیتکس و..... با ویدئو بهتون توضیح داده میشه.

یک نکته خیلی مهم : رمزارزها ممکن است در کوتاه مدت زیان ده باشند و شما با یه مقدار که افت می کنند ممکن است بترسید. اما اصلا لازم نیست ترس بخود راه دهید ققط باید کمی صبر کنید مجددا ضررتان جبران شده و سود خواهید کرد. نظر اکثریت قاطع تریدر های بزرگ دنیا اینه که سرمایه گذاری رمزارزها برای کوتاه مدت درصورت نداشتن تجربه ممکن است ریسکی باشد، اما برای درازمدت صددرصد سودآور است.

برای ثبت نام لینک زیر را بزنید



https://nobitex.ir/signup/?refcode=577028


راهنمای حد ضرر
https://www.tgoop.com/wikispace/23003
https://www.tgoop.com/wikispace/23004
👍8👎3
استنلي كوبريك، كارگردان مشهور هاليوود در
سال 1968 فيلم اوديسه فضايي 2001 را ساخت.
دراين فيلم يك استوانه سنگي بيگانه نمايش
داده مي شود كه به پيشرفت انسان در دوران
ماقبل تاريخ و عصر حاضر كمك مي كند. در
سال 1988 مدارگرد مريخ تصوير عجيبي از سطح فوبوس يكي از قمرهاي مريخ ارسال مي كند. در اين تصوير يك مونوليت يا استوانه بسيار شبيه استوانه فيلم اوديسه فضايي ديده مي شود. اين مونوليت در ناحيه نسبتا خاكي فاقد سنگ قرار دارد و ارتفاع آن 85 متر
مي باشد. وجود يك سنگ با چنان ارتفاعي در آنجا بهمراه اضلاع نسبتا مربع شكل آن با سايه بزرگي كه بر روي سطح انجا افكنده آنرا بسيار اسرارآميز نموده است. آيا اين سازه طبيعي است يا مصنوعي؟ چندي پيش باز آلدرين فضانورد اسبق ناسا خواستار ارسال كاوشگري به فوبوس براي بررسي اين سازه شده بود.

@wikispace 💫
👍201🤔1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بتن شکن ژاپنی با وزن چهار نیم تن را مشاهده می کنید که تخم مرغی را می گیرد بدون اینکه کوچکترین ترکی بردارد. تکنولوژی آسان بدست نمی آید حداقل 80 سال علم و تجربه در پس آن نهفته است.
#تکنولوژی_روز

بنظر شما در کوتاه مدت مثل پنج ساله میشه به چنین تکنولوژی هایی مثل ژاپن دشت یافت؟



@wikispace 💫
👏31👍91😁1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ببینید این مرد هندی چگونه از مخش برای جدا کردن سیب ها براساس سایز کمک می گیرد.



@wikispace 💫
👍37👏5😁21
دانشگاه ام آی تی آمریکا یکی از تاپ ترین دانشگاه های جهان در زمینه تحقیقات و توسعه علم و تکنولوژی می باشد. دانشمندان و محققان این دانشگاه بطور روزانه در حال نوآوری های نوین می باشند یکی از جدیدترین دستاوردهای این دانشگاه در هفته گذشته، ساخت سنسور زیرآبی است که می تواند بدون باتری در اقیانوس ها و دریاها اطلاعات جمع آوری و ارسال کند. این اختراع جدید کاربردهای زیاد و بسیار مفیدی خواهد داشت اولا به دانشمندان کمک خواهد کرد تا بر دمای آب دریاها و تغییرات اقلیمی نظارت کنند و کاربرد دوم آن اینست که این سنسور می تواند در جعبه های سیاه هواپیماها استفاده شود و تیم های نجات می توانند بدون نگرانی از تمام شدن باتری به جستجو ادامه دهند. اما این سنسور چگونه الکتریسته لازم را برای کارکردش تهیه می کند؟ این سنسور دارای ماده ای است که می تواند فشار امواج را تبدیل به الکتریسته نماید و باعث کارکرد مداوم آن شود.


@wikispace 💫
👍147👏3
هنگامی که فضانوردان آپولو سطح ماه را کاوش می کردند، چندین سنگ عجیب پیدا کردند. این سنگ های زاویه‌دار به دلیل رنگ سبز آبی متمایز و ظاهر حلقه‌دار در هنگام بزرگنمایی به سنگ‌های حلقه آبی معروف شدند. این سنگ‌ها برای اولین بار توسط فضانوردان ماموریت آپولو 14 بر روی ماه کشف شدند. از آن زمان، دانشمندان نمونه‌های مشابهی را در مکان‌های مختلف دیگر روی ماه شناسایی کرده‌اند. اما اینکه آنها دقیقاً چه هستند و از کجا آمده اند، یک راز باقی مانده بود تا اینکه در ژانویه 2019، دانشمندان استرالیایی به کشف تکان دهنده ای دست یافتند، تکه سنگی که توسط خدمه آپولو 14 از ماه آورده شده، در واقع از زمین سرچشمه گرفته است. دانشمندان در مقاله ای که در ژورنال علوم زمین و سیارات منتشر شد، اظهار داشتند که این سنگ ممکن است بخشی از زباله هایی باشد که در نتیجه برخورد یک سیارک با سیاره ما در میلیاردها سال گذشته به ماه پرتاب شده باشد . به عبارت دیگر، احتمالا در یک میلیارد سال قبل سیارکی شاید به بزرگی یک روستا با زمین برخورد کرده و شدت برخورد بحدی بوده که سنگ هایی را از زمین به فضا پرتاب کرده و این سنگ ها در ماه فرود آمده اند.

@wikispace 💫
👍13🤯62
💸 هر روز ۱۰۰ میلیون تومان تا بیت‌کوین ۱۰۰ هزار دلاری و یک میلیارد تومان در روز بیت‌کوین ۱۰۰ هزار دلاری

🎁 ماموریت امروز برای داشتن شانس در قرعه‌کشی صد میلیون تومانی بسیار ساده است؛ کافیست اپلیکیشن نوبیتکس را باز کرده و وارد حساب کاربری خود شوید. پس:

🟣 اگر تاکنون اپ نوبیتکس را نصب نکرده‌اید، آن را نصب کنید
🟣 اگر نسخه قدیمی اپ را دارید، آن را به آخرین نسخه بروز رسانی کنید
🟣 اپ را باز کنید و وارد حساب کاربری خود شوید. (لاگین کنید)
🖥 برای انجام این ماموریت، تا ساعت ۲۴ روز چهارشنبه ۷ آذر فرصت دارید. روز شنبه ۱۰ آذر ساعت ۵ بعد از ظهر، قرعه‌کشی به‌صورت زنده انجام شده و برنده خوش‌شانس جایزهٔ صدمیلیونی مشخص خواهد شد

💯 تمدید شد

برای ثبت نام در نوبیتکس لینک زیر را بزنید

https://nobitex.ir/signup/?refcode=577028
👍4👎31
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
این مرد مهارت و تردستی را به مرحله دیگری برده است. بنظر شما چند درصد مهارتش به هوش و چند درصد به تمرین بستگی دارد؟


@wikispace 💫
🔥10👏73👍3🥱2👎1
يكي از سوالاتي كه ذهن دانشمندان و مردم عادي را بخود مشغول نموده اينست كه چقدر احتمال دارد در كهكشان راه شيري حيات وجود داشته باشد. اخيرا دانشمنداني از فرانسه ،صربستان و اتريش دست به يك شبيه سازي در اين رابطه زده اند. آنها در اين شبيه سازي وضعيت سيارات قابل سكونت را در اقصا نقاط كهكشان راه شيري مورد بررسي قرار دادند و نتيجه گرفتند تنها منظومه شمسي در اين كهكشان بخاطر موقعيت خاصسش مي تواند حاوي حيات باشد الباقي سيارات و منظومه ها چون خيلي جوان هستند چنين ويژگي را ندارند اين يعني 99 درصد سيارات قابل سكونت در كهكشان راه شيري فاقد حيات هستند يا اگر هم باشند حيات در حد باكتريايي يا بسيار ابتدايي خواهد بود. اين نتيجه گيري باعث مي شود تا اين نظريه كه ما در كيهان تنها هستيم بيشتر تقويت شود .زمين در اين بين واقعا يك استثنا است و و وضعيتش مثل اينست كه شما در يك ميليون قرعه كشي شركت كنيد و در همه بدون استثنا برنده شويد.اين اتفاق براي زمين افتاده است.

@wikispace 💫
👍212👎2👏1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
"بذر هلیکوپتر بالدار" سقوط از درخت افرا

آیا تا حال بذر های "هلیکوپتری" را دیده اید؟ نام مستعار این دانه ها به این دلیل است که هنگام سقوط از درخت می چرخند. ساختار بال حشره مانند آنها دارای یک شیب جزئی است که باعث می شود در هنگام سقوط به چرخش در بیایند و این چرخش بسیار شبیه به حرکت پره های هلیکوپتر است.

حرکت چرخشی و این واقعیت که آنها سبک وزن هستند و می توانند با باد حرکت کنند به آنها اجازه می دهد تا دورتر از درخت مادر حرکت کنند و در جاهای دیگر روی زمین بیفتند. درختان افرا به دلیل انتشار دانه های خود به عنوان روشی منحصر به فرد برای پراکندگی آنها شناخته شده اند. این دانه ها می توانند مسافت های طولانی را طی کنند و در مناطق جدید ریشه بزنند.

این یک روش پراکندگی بذر است که توسط گیاهان و درختان برای کاهش میزان رقابت در اطراف گیاه مادر برای نور، آب و مواد مغذی استفاده می شود.

طبیعت مملو از راه حل های هوشمندانه است که کارایی و هماهنگی را به ما می آموزد و نشان می دهد همه چیز و به هم پیوستگی همه بخش های مختلف کل را نشان می دهد.
#تکامل #درخت #درختان
❖ نظر شما در این مورد چیست؟


@wikispace 💫
👍184🥰3
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
قطعا اینو بشنوید برگاتون می ریزه چون این موضوع نشون میده که یک تمدن گمشده باستانی پیشرفته قطعا وجود داشته. چون در نقشه های متعلق به قرن چهاردهم ما قطب جنوب را می بینیم این تقشه ها قطعا از روی نقشه های خیلی قدیمی تر رسم شده اند و در نظر داشته باشید که قطب جنوب تا سال هراز و هشتصد و بیست کشف نشده بود.

دکتر گراهام هنکوک در مصاحبه با پادکستر مشهور جوی گروگان

#قطب_جنوب #نقشه #دنیای_باستان #گراهام_هنکاک #جو_روگان


@wikispace 💫
👍211🤯1
2025/07/11 23:13:53
Back to Top
HTML Embed Code: