Telegram Web
در این دنیا جز من کدام نویسنده و شاعری نیمه شب برای شما ساز میزنه:)
محک زدن نظرسنجی روزنامه دولتی

#یاسر_اسلامی_نوکنده

همانطور که می‌دانید آمار نظرسنجی یکی از راه‌های مطلع شدن از افکار و وضعیت عمومی است (لیکن همیشه دقیق نیست اما چرا؟ به این دلیل که بطور مثال شما میخواهید آمار شاغلین جامعه را بدست بیاورید و ببینید بطور میانگین از هر ۱۰۰ نفر چند نفرشان شاغل هستند برای انجام اینکار هم بروید در یک اداره دولتی و از ۱۰۰ کارمند بپرسید که آیا شاغل هستند؟ نتیجه این میشود که طبق آمار حدود صدرصد مردم شاغل میباشند، بله نتیجه این آمار و نظرسنجی‌تان درست است اما شما هرگز میلیونها مردمی که در کوچه و خیابان و خانه‌ هایشان هستند را به حساب نیاوردید و نظر آنها را درباره وضعیت شغل و بیکاری جویا نشدید و فقط از تعدادی شاغل در یک اداره دولتی پرسیدید که آیا شاغل هستند یا خیر؟) اخیرا یک روزنامه داخلی آمار بحث برانگیزی را بر اساس یک نظرسنجی داخلی مطرح کرد و مدعی شد ۶۹ درصد مردم از شرایط زندگی در ایران لذت می‌برند و ۷۵ درصد مردم احساس آرامش و آسایش می‌کنند، اما از آنجا که این روزنامه داخلی است این آمار از طرف بسیاری افراد غیر قابل اعتماد قلمداد شد همچنانکه بنده معتقدم به برخی آمارهای خارجی هم نمی‌توان اعتماد کرد بنابراین اکنون برای حل این مشکل شخصا یک نظرسنجی برقرار میکنم تا هر فردی با آزادی و به اختیار خودش در آن شرکت کند یا نکند و بدون دخل و تصرف جریانهای سیاسی و نهادهای دولتی داخلی و خارجی پاسخ دهد. اینرا میتوانید برای دیگران هم بفرستید تا افراد بیشتری از مردم ایران با هر عقیده‌ای در آن شرکت کنند. اگر از من بپرسید که آرزو میکنم ۱۰۰درصد مردم از وضعیت زندگی خود در ایران راضی باشند اما باید ببینیم خود مردم چه میگویند و چه آمار و نتیجه‌ای حاصل خواهد شد. (پست نظرسنجی در ادامه) به امید رضایتمندی حداکثری مردم از شرایط زندگی در ایران.

۱۴ تیر ۱۴۰۱



پیج یاسر اسلامی نوکنده در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/yaser.eslami.nokandeh

تلگرام:
@yaser_eslami_nokandeh
طبق ادعای روزنامه ایران بر طبق یک نظرسنجی داخلی ۶۹ درصد مردم از شرایط زندگی خوو در ایران لذت میبرند و ۷۵ درصد احساس آرامش می‌کنند.

اکنون میتوانید بدون دخالت نهادهای دولتی داخلی و خارجی در این نظرسنجی شرکت کنید
Anonymous Poll
7%
بله من از شرایط زندگی در ایران لذت میبرم و احساس آرامش میکنم
93%
خیر من از شرایط زندگی در ایران لذت نمیبرم و احساس آرامش ندارم
نظرسنجی را با دیگران به اشتراک بگذارید تا جامعه‌ی آماری به لحاظ عقاید و سطح زندگی و غیره متنوع‌تر شود.
استوری؛ بمناسبت روز قلم
یاسر اسلامی نوکنده
طبق ادعای روزنامه ایران بر طبق یک نظرسنجی داخلی ۶۹ درصد مردم از شرایط زندگی خوو در ایران لذت میبرند و ۷۵ درصد احساس آرامش می‌کنند.

اکنون میتوانید بدون دخالت نهادهای دولتی داخلی و خارجی در این نظرسنجی شرکت کنید
اعداد در برابر اعداد

#یاسر_اسلامی_نوکنده

وقتی رسانه‌ها و سازمانها و نهادهای دولتی نظرسنجی برگزار می‌کنند نتیجه این می‌شود که ۷۵ درصد مردم از شرایط زندگی خود احساس آرامش میکنند (جامعه آماری نظرسنجی آنها حدود ۴ هزار نفر بود) اما وقتی یک نویسنده و شاعر مستقل که فعلا در کل کهکشان راه‌شیری به هیچ حزب و گروه و جناح و دسته و رسته سیاسی داخلی و خارجی هیچ تعلقی ندارد، نظرسنجی برگزار می‌کند نتیجه این میشود که از ۱۹ هزار نفر شرکت‌ کننده ۹۳درصد مردم از شرایط زندگی خود لذت نمی‌برند و احساس آرامش و آسایشی ندارند (مشاهده نظرسنجی). خب حالا این آمار به چه دردی میخورد؟ قطعا بدرد هیچکس نخواهد خورد جز مسئولان مملکت، آنها باید در کنار آمارهای رسانه‌های خودشان به آمارهای مستقل نیز توجه کنند تا از حقایق جامعه آگاه شوند و بدانند با خودشان چندچند هستند دلخوش به آن آمارها نباشند که ۷۵درصد و ۱۰۰درصد و ۲۰۰درصد مردم در حال لذت بردن و عشق و حال کردن هستند، آنها باید با استناد به آمارهای واقعی در امور مختلف برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری کنند در غیر اینصورت هرچقدر هم تلاش کنند در نهایت توپهایشان به بیرون از دروازه خواهد رفت و کلاهشان پس معرکه خواهد بود و همچنین جز رنج و هزینه‌تراشی و فرصت‌سوزی چیزی هم نصیب مردم ایران نمیگردد اما قطعا موجب خوشحالی بدخواهان و دشمنان داخلی و خارجی این مردم خواهد شد.

براستی کدام عقل سلیم از این شرایط لذت میبرد؟ در شرایطی که همه چیز روی اعصاب ملت رژه میرود از تورم بگیرید تا موج گرانی‌های کالا خوراک دارو پوشاکو تحریم‌های ظالمانه و وضعیت گرانی شگفت آور مسکن و اجاره‌ها و تحقیر شدن و بی‌ارزش شدن پول ملی، طرح صیانت و محدودسازی فضای مجازی، به حساب نیاوردن خواسته‌های مردم در وضع قوانین، وضعیت مایوس کننده حقوقی بازنشستگان و نارضایتی فرهنگیان و کارگران و کارمندان و غیره و غیره تا حتی کمبود نان و صفهای طولانی، فرار و کوچ متخصصین بجای جذب، فراری دادن سرمایه‌ها بجای جذب، وضعیت بحرانی اجتماعی و فرهنگی، صدها هزار میلیارد زیان انباشته سیستم بانکی، وضعیت قرمز بازار سرمایه و بورس، بحران آب و آلودگی هوا، کارخانه‌های تعطیل، مالیاتهای سنگین و خدمات ضعیف، بیکاری و اعتیاد و فقر و ناامنی در کوچه و خیابان و جولان دزدها و اوباش، از یکسو اقتصاد دستوری و از سوی دیگر حذف ارز ترجیحی و ول دادن قیمت‌ها جهت راست و ریس کردن درآمد و هزینه‌های دولت و هزار و یک مورد دیگر!

اینها همه هیج شما ای صاحبان پست و مقام دولتی و مجلسی آیا خود شما از وضعی که برای مردم درست کردید لذت میبرید؟ که انتظار دارید مردم لذت ببرند! اصلا از همه اینها بگذریم و آمار مقامات خود دولت را ملاک قرار دهیم وقتی معاونت رفاه اجتماعی وزارت کار عنوان میکند حدود ۳۰ میلیون نفر در فقر مطلق زندگی می‌کنند چگونه سایر مردم می‌توانند با وجود فقرمطلق میلیونها هموطنشان از زندگی خود لذت ببرند و با خودخواهی احساس آرامش و آسایش کنند آن هم در کشوری که قرنها بسیاری از مردمش این شعر سعدی را با خود زمزمه کردند و میکنند:
بنی‌آدم اعضای یکدیگرند
که در آفرینش ز یک گوهرند
چو عضوی به‌درد آورَد روزگار
دگر عضوها را نمانَد قرار
تو کز محنت دیگران بی‌غمی
نشاید که نامت نهند آدمی.
با این حساب و از آنجا که درستی و صداقت آمارهای دولتی و صداسیما بر همگان ثابت شده است این وسط یا سعدی دارد دروغ میگوید و قرنها همه را سرکار گذاشته است یا مردم، و لا غیر.

۲۱ تیر ۱۴۰۱


یاسر اسلامی نوکنده در اینستاگرام:
https://www.instagram.com/yaser.eslami.nokandeh

@yaser_eslami_nokandeh
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
سکانس مرگ دن کیشوت؛ میخواستم فیلم کامل را اینجا بگذارم اما بعید میدانم اینترنت نفله ایران اجازه دانلود آنرا بشما دهد!
از میان استوری‌های اخیر
در مورد وقایع اخیر پیرامون گشت ارشاد و حجاب که موجب جریحه‌دار شدن احساسات و افکار عمومی شده مسئله اصلی از این قرلر است: شکست فرهنگی سیستم در تحقق اهداف خود درباره طرز لباس پوشیدن و رفت و آمد مردم.

زمانی که دولتی یا حکومتی ایدئولوژیک در توجیه یک امر به زعم خود فرهنگی یا حتی مذهبی که مورد پسندش است ناکام می‌ماند برای رفع و رجوع آن روشی مخاطره‌آمیز را در پیش میگیرد آن هم استفاده از نیروی امنیتی و پلیس است که چه بسا اصلا تخصص و کارش بر مبنای قانون چیز دیگری‌ست و لاجرم به همین دلیل است که پیامدها زیان‌بار آن اجتناب ناپذیر میگردد مانند رفتار خشن و متعاقب آن ایجاد حس ترس و مقاومت در برابر آن و ملتهب کردن جامعه، اینجاست که این ایده در عمل تبدیل به یک ضدتبلیغ برای خودش می‌شود چرا که اساسا در یک بستر نامربوط سعی در تبلیغ و اعمال خود دارد. همانطور که بارها تجربه شد این کشمکش‌های خیابانی بر سر لباس و حجاب نمیتواند بدون تلفات باشد حتی در "عادی‌ترین حالت" هم تحمل و ظرفیت افراد با یکدیگر متفاوت است چه بسیار کسانی که بعلت روحیه حساس یا بیماری جسمی با کوچکترین تنش و استرس دچار مشکلات جدی میشوند، یا دختری نوجوان تک و تنها در یک جو پلیسی و امنیتی.

دولت باید پلیس را به حال خودش بگذارد و از آن سواستفاده ابزاری نکند تا پلیس هم بتواند با مقبولیت عمومی به وظیفه خود که حفظ امنیت و آرامش مردم است بپردازد، این همه دستگاه‌ها و سازمان‌های عریض و طویل تبلیغاتی و رسانه‌ای و فرهنگی دارید با بودجه‌های کلان پس فایده و فلسفه وجودی اینها چیست؟ هیچ شکست پشت شکست. آن از وضع اقتصادی مملکت این هم از وضع فرهنگی (فرهنگ از دیدگاه قدرت) با آن همه دبدبه و کبکبه سر آخر ناکام و مانده از همه جا دست به دامن ماشین ون و چند مامور میشوید و نامش را هم فرهنگسازی و کار اخلاقی میگذارید این نوع رفتارها بارها در تاریخ تجربه شده بزور برداشتن حجاب و یا تحمیل پوششی خاص حالا گویی شما تازه از راه رسیده‌ و میخواهید دوباره چرخ را اختراع کنید؟ همین چند وقت قبل یکی از مقامات ستاد امربه معروف اعتراف کرد بیش از ۴ هزار آقازاده برای زندکی به کشورهای غربی رفتند خب شما که نمی‌توانید حتی بجه های خودتان را با این سبک زندگی قانع کنید براستی از بجه‌های دیگران چه انتظاری دارید؟

#یاسر_اسلامی_نوکنده
۲۶ شهریور ۱۴۰۱


پیج یاسر اسلامی نوکنده در اینستاگرام:
https://www.instagram.com/yaser.eslami.nokandeh

@yaser_eslami_nokandeh
قطع اینترنت در یازده روز اخیر به اندازه درآمد فروش یک سال نفت به اقتصاد ایران ضرر زده است/تجارت نیوز
مشتی نادان که بجای چاره اندیشی برای هزار بحران موجود، دور هم جمع شدند و با ترس و وحشت نقشه میکشند چطور جلوی استوری و پست مردم را بگیرند
یاسر اسلامی نوکنده
"مکاشفه" در لامکان دست فرو بردم معلق، بر آخرین وهم‌ ممکن بر وحشت مطلق - با انگشتان بسته‌ام "با پشتِ انگشتان بسته‌ام" تمام هستی را لمس کردم، و نیستی خود چون خرگوشی لرزان در مشتم آمد. #یاسر_اسلامی_نوکنده ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ سایر اَشعار و نوشته های یاسر…
با گذر ایام دوباره به نوروز رسیدیم چند روز قبل هنرمندی این شعر مرا به همراه نقاشی تازه‌اش استوری کرد حالا من به باد خرگوش شعرم افتادم: از این جهت که می‌گویند امسال، سال خرگوش است در هر صورت خوش دارم این عید را صمیمانه خدمت شما دوستان و یاران دور و نزدیک تبریک عرض کنم.
۱ فروردین ۱۴۰۲
شعار امسال مهار تورم و رشد تولید بود اما در عمل با توجه به اقدامات و سیاستهای اتخاذ شده شاهد چنین چیزی هستیم: مهار مقتدرانه تولید و رشد همه جانبه تورم
#شعر

"اشارتی به صدایی"


چیست در دهان تو!
- یکی کندوی عسل
و دیگری؛
چنان فرشته‌‌ای‌ست
-بی‌همتا-
که با نهایت تبحر
"هر گاه لبانت گشوده شود"
از تار حنجره‌ات
چنگ مینوازد.

اکنون اما
دهان‌ها را فرو بستند
تا تاریک‌ترین نفرین
از پست‌ترین صداها
شنیده شود.

هان ای الهه‌گان خاموش!
به اشاره مرا بگویید
آیا روزی
آن نغمه‌ی بدیع را
دگرباره خواهم شنید؟
پیش از آنکه بمیرم
و پیش از آنکه بمیرد.

#یاسر_اسلامی_نوکنده
۱۳ بهمن ۱۴۰۲



پیج یاسر اسلامی نوکنده در اینستاگرام:
https://www.instagram.com/yaser.eslami.nokandeh
کانال تلگرام:
https://www.tgoop.com/yaser_eslami_nokandeh
2025/01/26 03:17:54
Back to Top
HTML Embed Code: