Telegram Web
Forwarded from سلامت نیوز
🔻🔻رشد درخت عرعر تهدید جدی برای هیرکانی/ مسوولان سازمان منابع طبیعی در اوج بی عملی


▪️چرا "سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور" و "سازمان حفاظت محیط زیست" در قبال افزایش "گونه های مهاجم" در جنگل ها و پارک های جنگلی کشور احساس مسوولیت ندارد و این گونه ها در بسیاری از نقاط، مخصوصا جنگل های هیرکانی حاشیه شهرها در حال پیشروی هستند؟

▪️این در حالی است که طبق داده‌های آماری اتحادیه جهانی حفاظت از طبیعت IUCN بیش از نیمی از کل انقراض‌های جانوری اخیر در سرتاسر جهان یا به طور کلی و یا تا حدودی، با تاثیرات گونه‌های مهاجم در ارتباط بوده است. این پرسشی است که امیدواریم مسوولان این دو سازمان به آن پاسخ داده و اقدام هایی را که در این راه انجام داده اند برای شهروندان برشمارند.


▪️چند سالی می شود درختانی در فضای سبز شهری و حتی پارک های جنگلی حاشیه شهرها رشد کرده اند که پیش از آن به چشم هیچ شهروندی نیامده بودند و اساسا وجود نداشته اند؛ یا حیواناتی در جنگل ها دیده می شوند که از کشورهای دیگری آمده اند. گونه هایی که به سرزمین ها و اقلیم های دیگری تعلق دارند و توسط افراد یا دولت ها از کشورها و مناطقی دیگر آورده و رها و یا کاشته شده اند. به این کهکانان ناخوانده در علم اکولوژی، "گونه های مهاجم" گفته می شود. این گونه ها سبب بر هم خوردن نظم طبیعی زیستگاه و ایجاد خسارت‌های اقتصادی و محیط زیستی می‌شوند.

▪️به گفته کارشناسان، "گونه گیاهی و جانوری مهاجم" به گونه‌ای گفته می‌شود که از گذشته در یک منطقه حضور نداشته است و با دخل و تصرف انسان به منطقه‌ای معرفی و به دنبال آن، سبب بر هم خوردن نظم طبیعی زیستگاه و ایجاد خسارت‌های اقتصادی و محیط زیستی می‌شوند.

▪️گونه‌های مهاجم می‌توانند مانع رشد و زایش گونه‌های بومی و در نتیجه حذف آن‌ها شوند. گونه‌های گیاهی مهاجم سبب حذف گونه‌های بومی یک زیستگاه می‌شوند و تهدید محیط زیست طبیعی توسط این گونه ها شاید یکی ازجدی ترین تهدیداتی باشد که در کمین اکوسیستم های طبیعی نشسته است.

https://www.salamatnews.com/news/376249
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔻 #اختصاصی_راوی- الهه موسوی :

عشایر ممسنی راه برداشت شن و ماسه را بستند

▫️عشایر ممسنی استان فارس در برخورد با برداشت کنندگان شن و ماسه از دامنه "قلعه سپید"، راه را بر آنها بستند.

@RaaviOnline1
🌐 raavi.news
🔺درخواست مردم روستای تمر قره قوزی استان گلستان برای ابطال یک مجوز

📍این تپه تاریخی را ثبت ملی کنید


‼️ در ایران آثار فراوانی وجود دارد که باید آنها را به عنوان میراث فرهنگی و آثار باستانی حفاظت و حراست کنیم و این‌گونه از فرهنگ حفاظت نماییم.
                          (مقام معظم رهبری )

📍وزیر محترم میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی
سلام علیکم

🔸احتراما به استحضار میرساند ، در جنوب روستای تمر قره قوزی، در شرق روستای قره جه از توابع بخش مرکزی شهرستان کلاله استان گلستان تپه ای تاریخی بنام صافینلی (صابونلی ) وجود دارد که در بحبوحه انقلاب اسلامی این تپه توسط افرادی سودجو مورد حفاری قرار گرفته و به محض اطلاع نیروهای امنیتی و انتظامی از ادامه حفاری جلوگیری بعمل آمد.

🔸چند سال پیش نیز که اداره منابع طبیعی شهرستان قصد درختکاری و ایجاد فضای سبز را در حوالی آن تپه داشتند مدیر وقت اداره میراث فرهنگی این شهرستان بدلیل تاریخی بودن آن از کاشت درخت جلوگیری بعمل آورد و هنوز هم چاله های کنده شده بدون درخت در بدنه تپه موجود است.و درختان بومی نیز در منطقه یاد شده به وفور دیده میشود .

‼️متاسفانه در یکی دو روز اخیر تپه یاد شده توسط مدیریت شرکت آجرپزی گلستان با مجوز ناقص ادارات  شهرستان با سوء استفاده از زمان تغییر و تحول کابینه جهت برداشت و تامین خاک مورد نیاز آجرپزی خود شروع به خاکبرداری مینماید.

‼️جناب آقای وزیر آیا منافع یک سرمایه دار بر میراث و سرمایه گذشتگان ارجحیت دارد که روسای چند اداره شهرستان به همراه رئیس اداره میراث فرهنگی بجای ثبت این مکان تاریخی که آثار کوزه های شکسته متعلق به صده های گذشته در جای جای تپه گواه این مدعاست به یک سرمایه دار واگذار نموده است.

🔸البته مدیریت این اداره قبلا مکان فوق را برای احداث بومگردی نیز بلامانع اعلام نموده بود.

‼️جناب آقای وزیر ما  اهالی روستا خواستار فوری ابطال مجوز واگذاری ، جلوگیری از عملیات خاکبرداری و ثبت این تپه تاریخی می‌باشیم

▫️با احترام  اهالی روستای تمر قره قوزی

@sedaye_sahra/صدای صحرا


instagram.com/miras_bashi
@mirasbashi
@Zaminonline
🔻دادستان مرکز مازندران جابه جا شد/ آیا این تصمیم به پرونده های "پتروشیمی میانکاله" و "طرح گردشگری جنگل الیمالات" ارتباط دارد؟!

سلامت نیوز- الهه موسوی
محمد کریمی، دادستان مرکز مازندران جابه جا شد. از آنجایی که او مهمترین عملکردهای مثبت و تاثیرگذار را در کارنامه دارد و در برخورد با تخلفات پتروشیمی میانکاله و جنگل الیمالات بسیار فعالانه برای طبیعت ایستادگی کرد حالا برخی این پرسش را مطرح می کنند که آیا این جابه جایی ارتباطی با پرونده های فوق دارد؟ آیا مافیاهای سرمایه سالار باعث جابه جایی محمد کریمی و رفتن او از استان مازندران شده اند؟ استانی که یکی از مهم ترین مراکز اکوسیستمی کشور است که بیشترین سطح تصرف اراضی ملی و تخریب ها در آن جریان دارد و فقدان دادستان های قانون گرا، مافیاستیز و طبیعت دوست می تواند آثار جبران ناپذیری بر جای بگذارد.

متن کامل خبر :

https://www.salamatnews.com/news/376335/


@Zaminonline
🔻ایستادن دربرابر زر و زور هزینه دارد.
آقای دادستان! شما این هزینه را با شرافت و سربلندی پرداختید!
از شما بابت پیگیری تخلفات رخ داده در پرونده های #پتروشیمی_میانکاله، #جنگل_الیمات و تخلفات مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران سپاسگزاریم.

🔻مسیری که کریمی در روند رسیدگی به پرونده های مرتبط با حقوق عامه گشود، بی تردید باید از سوی جانشین وی ادامه یابد. افکار عمومی غیر از این را بر نمی تابد.

🔻امیدوارم جانشین کریمی، از اکنون کمربند خود را محکم ببندد و خود را با این خواست مردم و سازمان های مردم نهاد در مازندران تطبیق دهد.

🔻 آقای کریمی! شما سربلند هستید، امیدوارم تندرست و پایدار باشید

https://www.salamatnews.com/news/376335/
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
✅️ شهر خرم آباد بر بام محیط زیست و سلامت شهرهای آسیایی

🔸️ با تلاش و پیگیری داریوش بارانی شهردار خرم آباد و مجید دریکوند عضو شورای اسلامی شهر خرم آباد در صحن رسمی مجمع شهرداران آسیایی با حضور رئیس مجمع، دبیرکل، شهرداران، سفرا و نمایندگان کشورها و شهرهای عضو به تصویب رسید:

ریاست شهر خرم آباد بر کمیته محیط زیست و سلامت شهری مجمع شهرداران آسیایی


اجلاس سه سالانه هیئت اجرایی مجمع شهرداران آسیایی / شهریور ماه 1403/ ایران / تهران /برج میلاد

-----------------------------------
گروه تنوع زیستی
@Iranbio_ir
⬅️ ورود به موقع یگان حفاظت منابع طبیعی و توقف عملیات

🔻عملیات تخریب دوباره جنگل الیمالات همزمان با تودیع دادستان مقتدر مرکز مازندران


سلامت نیوز- للهه موسوی : همزمان با مراسم تودیع و خداحافظی دادستان قانون مدار و مقتدر مرکز مازندران، تخلفات دوباره در جنگل الیمالات آغاز شد. آ

🔹️ آگاهان بر این باورند آغاز عملیات تخریب جنگل همزمان با رفتن محمد کریمی از مازندران قابل پیش بینی بود.

🔹هر چند این قانون شکنی با هوشیاری و اقدام به موقع جنگلبان منطقه متوقف شد؛ اما پرسش این است که آیا قرار است دستگاه قضایی و دادستان جدید مرکز مازندران با این متخلفان مماشات کند یا قانون را پاس بدارد؟!

متن کامل در :

https://www.salamatnews.com/news/376390/

@Zaminonline
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔰 شما را به خدا کاری کنید!

حنیف رضا گلزار

آنچیزی که در روز روشن در جنگل های الیمالات در حال رخ دادن است،
دزدی است!
غارت است!
چپاول است!
به مضحکه گرفتن همه چیز است!
دهن کجی به یک ملت است!
تزریق ناامیدی به قلب مردم است!
از اندوه نفتی که ۳۰ درصد زیر قیمت فروخته می شود و ۹ درصد پورسانت آن به جیب ویژه خواران می رود و خیر و برکتی از آن نصیب سفره های مردم نمی شود تا غم کودکان کار و زباله گردها و نخبه های فراری و مهاجران غیرقانونی و سؤ تغذیه و فقر و فلاکت تا ریشه کنی ثروت های ملی و طبیعی سرزمین!
کدام قلب و روح را یارای کشیدن این دردهاست؟
ببینید چگونه خاک این سرزمین را به توبره می کشند و ریشه ها را می خشکانند.‌‌.


این غم،
ویرانگر است!
بنیان کن است!
شما را به خدا بس کنید!

این همه دستگاه نظارتی کجاست؟!
دستگاه قضایی کجاست؟
شورای حفظ حقوق بیت المال کجاست؟
کمیسیون اصل ۹۰ مجلس کجاست؟
بازرسی ریاست جمهوری کجاست؟ استاندار مازندران کجاست؟
مجری طرح کاشت یک میلیارد درخت کجاست؟

دستگاه متولی منابع طبیعی کجاست؟
شما را به خدا کاری کنید...

#جنگل_الیمالات

https://www.tgoop.com/snrei
🔻 تجاوزهای انجام گرفته در #جنگل_الیمالات، با همکاری سه گانه #وزارت_نیرو و #وزارت_میراث و #وزارت_جهاد_کشاورزی انجام شده است.

🔻کمترین انتظار از ریاست محترم سازمان حفاظت محیط‌زیست، انعکاس فوری تخلفات این سه وزارتخانه در جلسه روز چهارشنبه
#هیات_دولت و تبیین موضوع برای شخص #رییس_جمهور و اتخاذ دستور فوری ایشان مبنی بر ابطال طرح گردشگری سد الیمالات، بیرون راندن متجاوزین از عرصه ملی اشغالی و برخورد با تخلفات رخ داده در این مدت از سوی این سه وزارتخانه است.

🔻سرکار خانم دکتر انصاری! افکار عمومی از این حجم گسترده تخلف، قانون شکنی و تجاوز به ثروت های ملی و طبیعی به شدت نگران، ناامید و سرخورده است! لطفا برای استحکام پایه های اعتماد، کاری کنید...
حنیف رضا گلزار
Forwarded from محمد درویش
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🟢 اگر در الیمالات مقتدرانه با متجاوزین به حریم هیرکانی مقابله شود، می‌توان نسبت به کاهش محسوس چنین جنایت‌هایی علیه تاب‌آوری ایران، امیدوارتر بود! 🟢

📚
@darvishnameh

✍️ دقت کنید که معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط‌زیست بلافاصله واکنش نشان داده و قول پیگیری داده، اما دریغ از کوچکترین واکنش وزیر جهاد کشاورزی که مستقیماً در حوزه عملیاتی وزارت متبوع وی چنین تخلفی رخ داده است! راستی چرا وزرای کشاورزی اغلب بخش منابع‌طبیعی را حتی در حد فرزندخوانده خود هم به رسمیت نمی‌شناسند؟

منتظر باشید ...

#نه_به_جنایت_در_الیمالات
#محمد_درویش
🔰 مطالبه گری حق مسلم شهروندان و پاسخگویی وظیفه کارگزاران است

🔹 درخواست فسخ و بیرون راندن پیمانکار از مجموعه #جنگل_الیمالات

🔻 در پی مطالبه گری قانونمند و مستند افکار عمومی، پس از ورود مستقیم دادستان مرکز استان مازندران، دادستان شهرستان نور نیز طی بازدید از آنچه که در مجموعه گردشگری الیمالات رخ داده بود، دستور پلمب مجموعه را صادر کرد.

🔻 ضمن تشکر از مراجع قضایی استان یادآور می گردد که بر اساس تجربه گذشته، صدور احکام قضایی موجب بازدارندگی متخلفین نشده و ضروریست تا با توجه به جریحه دار کردن افکار عمومی، وزارت نیرو، وزارت میراث و وزارت جهاد کشاورزی در اقدامی هماهنگ نسبت به فسخ قرار داد و بیرون راندن پیمانکار متجاوز از عرصه ملی اقدام نمایند.

کانال دیدبان منابع طبیعی و محیط زیست ایران

https://www.tgoop.com/snrei
🔹️صدور اسناد غیرقانونی بستر وحریم رودخانه ها مقدمه تخریب در الیمالات است

🔻دستور سازمان منابع طبیعی کشور برای لغو قرارداد "طرح گردشگری الیمالات"

سلامت نیوز : مشاور حقوقی و پارلمانی"سازمان منابع طبیعی وآبخیزداری کشور" به "سلامت نیوز گفت که دستور فسخ قرارداد "طرح گردشگری الیمالات" را خطاب به سرپرست اداره کل منابع طبیعی وآبخیزداری مازندران-ساری صادر کرده است.

او گفت وقتی عملا تولیت عرصه های ملی به دستگاه های متعدد سپرده شود نتیجه این می شود که یک پیمانکار در عرصه منابع ملی حضور پیدا کرده و اینهمه تخریب بر جای بگذارد.

متن کامل خبر :

https://www.salamatnews.com/news/376498/

@Zaminonline
🔸ماموریت برای چانه‌زنی
به قلم سارا سبزی
مصاحبه👇
علی بیت‌اللهی
محمد الموتی
امید سجادیان

📝پروژه‌های انتقال آب بررسی شود


@nehzatsabzzagros
#نهضت_سبز_زاگرس
#استان_کهگیلویه_و_بویراحمد
#امید_سجادیان
#مدیریت_یکپارچه_دنا


متن کامل👇
https://hammihanonline.ir/fa/tiny/news-19866
🔹ضرورت ورود مراجع نظارتی برای جلوگیری از تضییع اراضی ملی و پاسداری از بیت‌المال

🔻ایرادهای قانونی اقدامات شرکت های "آب و برق منطقه ای" در الیمالات در گفت وگو با یک حقوق دان/ صاحب حریم نمی تواند از حدود اذن مالک یا قانون تجاوز کند

سلامت نیوز : در ساعات اداری دو روز پیش، سازمان‌ منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به سرپرست اداره کل منابع طبیعی مازندران _ ساری در خصوص عرصه جنگلی ‎الیمالات دستور کتبی مبنی بر فسخ قرارداد با آب منطقه ای به دلیل تخلفات مکرر شرکت سرمایه گذار طرح گردشگری ابلاغ کرده و مقرر نموده مراتب اعمال فسخ را با جدیت پیگیری کند. یک حقوق دان در گفت وگو با "سلامت نیوز" گفت که اساسا اقدامات حقوقی "شرکت برق منطقه ای" و "شرکت آب منطقه ای" مازندران در منطقه جنگلی الیمالات ایرادهای قانونی دارد.

متن کامل در :

https://www.salamatnews.com/news/376526

@Zaminonline
#با_من_حرف_بزنید

🔻آقای رئیس‌جمهور! می‌دانید چرا نباید بنزین گران شود؟!
| حنیف‌رضا گلزار |

◇به یاد دارم که در کوران تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری گذشته، «مسعود پزشکیان» در پایان یکی از توییت‌های خود این جمله را نوشتند: «با من حرف بزنید!» فراخوان شایسته‌ایست! مردم حرف‌های زیادی برای گفتن به رئیس‌جمهور و مجری قانون اساسی دارند. در همین راستا و در جایگاه شهروندی که هنری جز نوشتن دردها و دغدغه‌های میهن ندارد، تلاش می‌کنم این درد‌ها، دغدغه‌ها و نگرانی‌ها را با هدف کمک به ساماندهی اوضاع کشور و با نوشتن در رسانه‌ها، به گوش مسعود پزشکیان برسانم.

◇گمانی ندارم که آقای رئیس‌جمهور با این دیدگاه جامعۀ مدنی ایران که می‌گوید: «پرسشگری و مطالبه‌گری قانونمند، حق شهروندان و پاسخگویی، وظیفۀ کارگزاران است»، نه‌تنها زاویه‌ای ندارند، که همراه و همدل هستند؛ پس فراخور فراخوانی که دادند، با ایشان حرف می‌زنم و امید به پاسخ ایشان دارم!

متن کامل یادداشت را در سایت پیام ما بخوانید
    
#مجلس #بنزین #دولت_چهاردهم #پیام_ما

@payamema
این‌ سخنان فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع‌طبیعی کشورمان است که در شرح وقایع رخ داده در الیمالات به «پیام ما» گفته است :

"به‌تازگی درختی قطع نشده و به نهالی در منطقه آسیب نرسیده است بلکه خاکی که از قبل دپو شده بود در مساحت ۱۰۰ مترمربع پخش شده است. یگان حفاظت منابع طبیعی با این تخلف برخورد کرده و کار متوقف شده است...
پیمانکاری دریاچه الیمالات را برای فعالیت‌های گردشگری اجاره کرده بود و در نتیجه رفت و آمدهایی به این منطقه انجام شد. این تردد باید مدیریت و ساماندهی شود تا موجب وقوع آتش‌سوزی و ایجاد آلودگی در منابع طبیعی نشود. البته جای سوال است که چرا یک سرمایه ملی اجاره داده شده است؟ پاسخ به آن در حیطه وظایف ما نیست.
پیمانکار در آن مقطع اقدام به قطع بدون مجوز تعدادی نهال برای احداث پارکینگ کرد و پرونده‌ای تشکیل شد و دستگاه قضایی در حال رسیدگی است و حکم قطعی آن هنوز صادر نشده است.
فردی که دریاچه را اجاره کرده دارای حقوقی است و باید اقداماتی انجام دهیم که حقوق او در تعارض با حفاظت از جنگل‌های هیرکانی قرار نگیرد. این موضوع نیاز به کار کارشناسی و مدیریتی دارد. گروهی در حال بررسی موضوع هستند تا احقاق حق شود."

                                🔸🔸🔸

جناب آقای فرمانده حالا که صحبت از احقاق حق می‌کنید و پای عدالت را وسط می‌کشید  پس بگویید حق آن حدود ۹۰ میلیون ایرانی + حقوق نسل‌آینده چه شد؟ حقوق همان افرادی که شما به خود اجازه دادید مسئولیت سنگین حفاظت و صیانت از منابع‌طبیعی‌شان را بر عهده بگیرید؟!

الیمالات، چه آن جنگلی که متخلف زیر چرخ لودر و بیل مکانیکی صاف کرد و خاکش را به تاراج برد و شما همه‌ی اینها را به چند نهال تقلیل دادید و چه آن دریاچه‌ای که به قول خودتان اجاره داده شده، جزء منابع ملی این کشور است و  شما حق ندارید بگویید در حیطه‌ی وظایف شما نیست که پاسخ دهید!

عرصه‌ی ملی، تصرف و تخریب شده و شما در مقام و جایگاه فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع‌طبیعی کشور وظیفه دارید پاسخگو باشید!

پس از شما می‌پرسیم :

چرا درست نظارت نکردید و آب منطقه‌ای  عرصه‌ی ملی را به یک فرد بانفوذ اجاره داد؟!

چرا اجازه دادید یک متخلف، جنگل الیمالات را با بیل مکانیکی و لودر و...  صاف کند؟

چرا بعد از آن همه تخلف، از شرکت آب منطقه‌ای شکایت نکردید؟!

چرا در تخلف اولیه‌ای که تنظیم کردید فقط به نهال اشاره کردید و آن همه درخت نابود شده را به هیچ گرفتید؟!

چرا بعد از آنهمه تخلف، باز الیمالات را رها کردید تا در روز روشن دوباره همان متخلف با ادوات سنگین و تجهیزات پیش ساخته‌اش به این منطقه یورش برد؟

می‌گویید "فردی که دریاچه را اجاره کرده است دارای حقوقی است و ...." جای بسی تأسف است که بعد از گذشت ۶ ماه از پرونده الیمالات شما در مقام فرمانده یگان سازمان، کمترین اطلاعاتی در خصوص واقعیت این عرصه ندارید! اگر غیر از این است‌لطف کنید مستندات خود را  در خصوص حق و حقوق مجری طرح ارائه دهید.

و روشن کنید که آیا مسئله‌ی شما در حال حاضر مدیریت رفت و آمدها به آن منطقه گردشگری بدون مجوز  و حل مشکل پارکینگ آن است و یا پیگیری ابطال طرحی است که به شکلی غیرقانونی و بدون اخذ مجوز از منابع‌طبیعی اجرا شده‌است؟

شما حق ندارید جایگاهی را اشغال کنید و بعد بگویید پاسخش در حیطه وظیفه‌‌تان نیست!

چطور در حیطه‌ی وظیفه‌ی خود می‌دانید که از حق و حقوق آن متخلف دفاع کنید؟!

هیچ حقی بالاتر و قابل دفاع‌تر از حقوق مردم یک کشور نیست، آن حقوق و مزایایی که شما دریافت می‌کنید از پول مالیات‌هایی به شما پرداخت می‌شود که به انحاء مختلف از مردم دریافت می‌گردد، مردمی که به قول وزیر کار و رفاه اجتماعی، ۳۰ درصدشان به فقر مطلق دچار شده‌اند!

شما وظیفه ندارید از حق و حقوق متخلفین و متجاوزین به منابع ملی دفاع کنید اما تکلیف دارید تا از حق مردم دفاع کنید!
الهام فریدونی
https://www.tgoop.com/snrei

دیدبان منابع‌طبیعی و محیط‌زیست ایران
🔻 جراحی را از مغز آغاز کنید!

✍️ محمدطاهر رحیمی
دانشجوی دانشگاه صنعتی‌شریف، سیاست‌پژوه اقتصاد کلان

۱. در «بنزین»:


مردم پُرمصرف نیستند، بلکه خودرو های ما پر مصرف‌اند،
وسایل نقلیه فرسوده هستند،
سبد سوختی کشور دهها سال متنوع نشده‌ است،
سیستم حمل‌ونقل عمومی سال ها توسعه نیافته است‌.

جراحی را از سازمان برنامه و وزارت صمت، نفت، راه و شروع کنید.

۲. در «برق»:

فقط حدود ۳۰ درصد مصرف برق، خانگی است.
به میزان ۳۳۰ میلیون بشکه معادل نفت‌خام اتلاف داریم.
طبق آمار ایمیدرو، فقط ارزش برق هدررفته سالانه صنعت فولاد ۱.۳ میلیارد دلار است (معادل ۴ نیروگاه سیکل‌ترکیبی مدرن).

جراحی را از وزارت نیرو، راه، صمت، جهادکشاورزی و ...شروع کنید.

۳.در «گاز»:


۷۰٪ مردم کمتر از ۱۰٪ گاز کشور را مصرف می‌کنند.
کل مصرف بخش خانگی کمتر از ۲۷٪ کل گاز کشور است.
۷۰۰ شرکت بزرگ ۵۴٪ گاز کشور را مصرف می‌کنند.
به میزان ۲۴۵ میلیون بشکه معادل نفت‌خام اتلاف گاز داریم.

جراحی را از وزارت نفت و نیرو‌ و صندوق توسعه و سازمان برنامه شروع کنید.

۴. در کل حوزه «انرژی»:

به میزان ۷۲۱ میلیون بشکه معادل نفت خام هدررفت انرژی تا قبل از رسیدن انرژی به دست مصرف‌کننده داریم که مقصرش مردم نیستند.

جراحی را از دولت شروع کنید.

چرا کسی از موارد فوق و نیز از اتلاف گاز برای مثال در شرکت‌های متانولی سخن نمی گوید که در ۱۲ سال گذشته عملا ۱۲ میلیارد دلار از محل عدم‌النفع صادرات گاز به کشور خسارت زده‌اند؟

چون منافع تعداد محدودی سفته‌باز و سیگنال‌ فروش بورسی و‌ پکیج‌ فروش‌های هوچی‌گر به خطر می‌افتد.

@Zaminonline
Forwarded from شبکه راوی
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🌳 #اختصاصی_راوی؛ درختان ۶۰ ساله ورودی گرگان، قربانی ساخت دوربرگردان

▫️در شهری که ریزگرد و خشکسالی و سیلاب امانش را بریده برای هر طرحی درخت های قطور و ارزشمند را قطع می کنند.
▫️حالا برای ساخت یک دوربرگردان می خواهند ۱۲۰ درخت را قربانی کنند.


@RaaviOnline1
🌐 raavi.news
2024/09/11 03:00:50
Back to Top
HTML Embed Code: