Telegram Web
شماری از وکلا دادگستری در ایران با انتشار بیانیه‌ای خطاب به رئیس قوه قضاییه رژیم جمهوری اسلامی، خواستار توقف فوری اجرای حکم اعدام پخشان عزیزی، وریشه مرادی و شریفه محمدی شدند.

این وکلا با ابراز نگرانی عمیق نسبت به صدور حکم اعدام برای این سه زن، اجرای چنین احکامی را مغایر با اصول اسلامی، انسانی و موازین حقوق بشری دانسته‌اند.

در این بیانیه کە روز دوشنبه ٢٩ بهمن منتشر شدە، وکلا با تأکید بر حق حیات به عنوان یک حق بنیادین و غیرقابل چشم‌پوشی، اشاره کرده‌اند که مجازات اعدام، به‌ویژه در پرونده‌هایی با ابهامات حقوقی، نمی‌تواند اجرای عدالت را تضمین کند.


وکلای امضاکننده این بیانیه هشدار داده‌اند که اجرای حکم اعدام برای این سه کنشگر زن، علاوه بر ابعاد حقوقی، تبعات سنگینی برای جامعه خواهد داشت. و معتقدند این اقدام میتواند باعث تشدید حس ناامنی روانی، بی‌اعتمادی به نظام عدالت کیفری و تأثیر منفی بر همبستگی ملی شود.
صدور حکم اعدام برای این سه زن کنشگر با واکنش‌های گسترده‌ای در داخل و خارج از ایران روبرو شده است. سازمان‌های حقوق بشری بین‌المللی هم به این احکام ابراز نگرانی کرده خواستار لغو آنها شده‌اند.

#قیام_علیه_اعدام
پریوش مسلمی در زندان اوین دست به اعتصاب زد
#پریوش_مسلمی، #زندانی_سیاسی محبوس در زندان اوین که از بیماری های متعددی رنج میبرد، در اعتراض به عدم رسیدگی پزشکی به وضعیت خود، از روز گذشته دست به اعتصاب زده است.
او با سردرهای مزمن، کم‌کاری غده تیروئید، کم خونی شدید، پایین بودن سیستم ایمنی بدن، استخوان درد و درد عضلات مواجه است.
پریوش مسلمی در تاریخ ۱۷ تیرماه ۱۴۰۳، پس از مراجعه به دادسرای اوین بازداشت و سپس به بند زنان زندان اوین منتقل شده است.
وی در تاریخ ۳۰ مردادماه ۱۴۰۳، توسط دادگاه انقلاب تهران از بابت اتهام اجتماع و تبانی به دو سال حبس، از بابت اتهام اهانت به رهبری به یک سال حبس و از بابت اتهام تبلیغ علیه نظام به هشت ماه حبس محکوم شد.

#پریوش_مسلمی
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
#علیه_اعدام
#پخشان_عزیزی
#وریشه_مرادی
#شریفه_محمدی_آزاد_باید_گردد

@zan_j
حمایت جمشید عزیزی، زندانی سیاسی از #منوچهرفلاح: «نه به اعدام»
جمشید عزیزی، شاعر و زندانی سیاسی، پیش از بازگشت به زندان، در ویدیویی از منوچهر فلاح حمایت کرد و گفت:
«منوچهر فلاح بیگناه است. بیایید دست در دست هم، فارغ از تمامی جریانات سیاسی، بگوییم نه به اعدام و خواستار آزادی منوچهر فلاح شویم.»
منوچهر فلاح، زندانی سیاسی محبوس در زندان لاکان رشت، اخیرا به اتهام «محاربه» از سوی شعبه دو دادگاه انقلاب این شهر به حکم ناعادلانه اعدام محکوم شده است.

#منوچهر_فلاح
#قیام_علیه_اعدام
#زن_زندگی_آزادی
#شریفه_محمدی_کارگر_زندانی #آزاد_باید_گردد
#پیش_بسوی_اتحاد_جنبش_ها_حول_نان_کار_آزادی
#کارگر_زندانی_زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد

@zan_j
اینترنت چگونه پورن خشن را عادی کرد و تمایلات جنسی مردانه را شکل داد

هشدار: این مطلب حاوی توصیفاتی درباره سوء استفاده جنسی است
دادگاه رسیدگی به پرونده تجاوز پلیکو که به تازگی در فرانسه به پایان رسید، برای تقریبا تمام زنانی که می‌شناسم جذابیت تلخی داشت. در حالی که این محاکمه در دادگاه آوینیون جریان داشت، خودم را در حالی یافتم که تک‌تک جزئیات هولناک آن را دنبال می‌کردم و سپس با دوستان زن، دخترانم، همکارانم و حتی زنان باشگاه کتاب محلی‌ام درباره آن بحث می‌کردم. همه تلاش می‌کردیم تا آنچه رخ داده را درک کنیم.


آیا پورن واقعا دیدگاه‌ها را شکل می‌دهد؟
کودکانی که پیش از بلوغ به طور منظم از موبایل‌ها برای دیدن پورن استفاده کرده‌اند، در مقایسه با کسانی که در قرن بیستم با پلی‌بوی با این مقوله روبرو شده‌اند، ناگزیر با انتظارات جنسی متفاوتی بزرگ می‌شوند.
اگرچه تاکنون وجود ارتباط علت و معلولی مستقیمی ثابت نشده است، شواهد قابل‌ توجهی وجود دارد که نشان می‌دهد دیدن پورن با نگرش‌ها و رفتارهای مضر جنسی نسبت به زنان مرتبط است.
براساس پژوهشی که پیش از همه‌گیری کووید-۱۹ انجام شد «شواهد نشان می‌دهد که تماشای پورن با احتمال بیشتر تمایل به انجام یا تجربه رفتارهای جنسی مشابه آنچه در پورن دیده می‌شود و باور به اینکه زنان نیز خواهان چنین رفتارهایی هستند، ارتباط دارد.»
بعضی از این اعمال ممکن است شامل رفتارهای تهاجمی و سلطه‌جویانه مانند سیلی زدن به صورت، فشار دادن گردن برای ایجاد حس خفگی، بستن دست و پا و تف انداختن باشد. دیزی به من گفت: «فشار دادن گردن به عملی عادی، رایج و حتی مورد انتظار تبدیل شده، مثل بوسیدن گردن. به آخرین کسی که با او در ارتباط بودم، از همان ابتدا گفتم که علاقه‌ای به خفگی ندارم و او هم با این مسئله مشکلی نداشت.»
اما دیزی معتقد است که همه زنان حرفشان را نمی‌زنند. «به تجربه من، بیشتر مردان نمی‌خواهند زن در اتاق خواب مسلط باشد. آنها می‌خواهند قدرت در دست خودشان باشد.»
#پورن
#تجاوز
#خشونت

https://www.bbc.com/persian/articles/cm2e5elnk4eo
ﺩﺭ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﻣﺮﺩﻡ ﮔﺮﺳﻨﻪ ﺧﺸﻢ ﺟﺎﻥ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﺩ.
ﺩﺭ ﺭﻭﺡ ﺍﯾﻦ ﻣﺮﺩﻡ ﺧﻮﺷﻪ ﻫﺎﯼ ﺧﺸﻢ ﭘﺮ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﻣﯽ ﺭﻭﯾﺪ
ﻭ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ،
ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ...
ﺗﺎ ﺑﻪ ﺑﺎﺭ ﺑﻨﺸﯿﻨﺪ.

«جان اشتاین بک»

#نان_کار_آزادی
#شادی_رفاه_آبادی
@zan_j
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
صدای #شاملو🍃


زور، می گوید:

آنچه هست این گونه خواهد ماند
هر صدائی جز صدای حاکمان خاموش!...
لیک بسیاری به خیل برده گان، نومید، می گویند:
آن چه می خواهیم ما هرگز نمی آید...
هان و هان تا زنده گی باقی است واژۀ هرگز نباید گفت
آن چه محکم بود دیگر نیست
آن چه هست اکنون، این چنین دیگر نخواهد ماند.
حاکمان آن گه که حرف خویش بس کردند
حرف ِ محکومان شود آغاز.
پس، که را یارای آن باشد که «هرگز» بر زبان آرد؟
دیرپائی ستم کاران، متکی بر کیست؟
بی گمان بر ما.
محو استیلای جباران، متکی بر کیست؟
همچنان برما.
ای فرو افتاده، برپا خیز!
ای سپر انداخته، بستیز!
کیست بتواند ببندد راه بر آن کس که از وضع خود آگاه است؟
پس، تودۀ مغلوب امروزین، فاتح فردا ست
وان زمان، «هرگز»، بی گمان «امروز» خواهد شد.

#برتولت_برشت
@zan_j
#نه_به_اعدام
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
طبقه کارگر شریفه محمدی رو تنها نخواهد گذاشت.

   محمود صالحی از  موسسان "کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل‌های کارگری"،طی مصاحبه ای به دفاع از شریفه محمدی، عضو سابق این تشکل کارگری پرداخته است.
محمود صالحی در سخنان خود به تاریخچه تشکیل کمیته هماهنگی اشاره کرده و بر علنی و مستقل  بودن فعالیت‌های این تشکل کارگری تأکید کرده است. او پیش‌تر نیز گفته بود:
"عضویت در کمیته هماهنگی هیچ ارتباطی با کومله ندارد و این اتهام به اعضای کمیته هماهنگی تنها بهانه‌ای برای سرکوب آنهاست. اگر عضویت در کمیته هماهنگی بغی محسوب می‌شود، پس بیایید ما را نیز دستگیر کنید، زیرا ما نیز زمانی عضو این کمیته بوده‌ایم."
شریفه محمدی که ۱۳ سال قبل عضو "کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری" و صرفا مشغول دفاع از حقوق کارگران بوده،اکنون برای بار دوم محکوم به اعدام شده است. ما به عنوان کمپین دفاع از شریفه محمدی هم صدا با محمود صالحی از فعالین اجتماعی و سیاسی فعالین کارگری و صنفی می خواهیم در مقابل حکم ظالمانه اعدام برای شریفه محمدی و سایرین محکومین به اعدام که با اتهامات واهی توسط قضات ناعادل،به احکام غیر انسانی و قرون وسطایی محکوم می شوند بایستند .
از شما میخواهیم که با صدور بیانیه های حمایتی عمومی از شریفه محمدی، مراتب اعتراض خود را به مقامات دولت ایران اعلام کنید و خواهان لغو فوری حکم اعدام و آزادی بی قید و شرط شریفه محمدی شوید.
ما  از تمامی نهادها، افراد حقیقی و حقوقی، و فعالان حقوق بشر می‌خواهیم که برای لغو این حکم ناعادلانه تلاش کنند. کمپین دفاع از شریفه محمدی از هیچ تلاشی برای آزادی فوری و بی‌قید و شرط شریفه محمدی فروگذار نخواهیم کرد.
بازنشر: کمپین دفاع از شریفه محمدی
۳۰ بهمن ۱۴۰۳
#آزادی_شریفه
#freesharifeh
🖥 تماس با ادمین تلگرام: @freesharifeh
توئیتر: https://x.com/freeSharifeh
اینستاگرام:www.instagram.com/free_sharifeh_mohammadi/

18 February 2025
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🍃سیمین غانم، خواننده سرشناس ایرانی، ضمن انتقاد به استفاده از نامش در جشنواره حکومتی موسیقی فجر، در یک فایل صوتی اعلام کرد: «سالهاست دیگر حتی اجازه خواندن برای زنان سرزمین‌ام را هم ندارم. من جایزه‌ام را این سال‌ها از مردم گرفتم و نیازی به قدرشناسی مسئولین جشنواره فجر ندارم.»

سیمین غانم در بهمن ۵۷، سی و چهار ساله و در اوج فعالیت هنری‌اش بود. او اینک هشتاد ساله است و بهترین سال‌های عرضه هنرش را به خاطر حاکمیت جمهوری اسلامی از دست داد.

#سیمین_غانم
#هترمند_معترض
#موسیقی_زنان
پیوستن زندان #دیزل‌آباد_کرمانشاه به کارزار "سه‌شنبه‌های نه به اعدام" و همراهی جمعی از زندانیان جرایم عادی زندان لاکان در هفته پنجاه‌ و ششم

🔸 دفاع از "حق حیات"، از محکومان به اعدام تا کودکان مبتلا به سرطان را وظیفه‌ی خود می‌دانیم

کارزار "سه‌شنبه‌های نه به اعدام" در حالی وارد پنجاه‌ و ششمین هفته‌ی خود می‌شود که جمعی از زندانیان زندان دیزل‌آباد کرمانشاه، به‌عنوان سی‌وششمین زندان، در نامه‌ای اعلام کردند که از ۳۰ بهمن به این کارزار می‌پیوندند و علیه حکم قرون‌وسطایی اعدام، دست به اعتصاب غذا خواهند زد.

اعضای کارزار "سه‌شنبه‌های نه به اعدام"، جان‌باختن دانشجوی دانشگاه تهران، امیرمحمد خالقی، که مظلومانه و به شکلی بسیار مشکوک به قتل رسید، را به خانواده او، دانشجویان و مردم ایران تسلیت می‌گویند. این کارزار حکومت را مسئول این حادثه می‌داند و ضمن حمایت از اعتراضات به‌حق دانشجویان این دانشگاه، سایر دانشگاه‌ها را به همراهی و همبستگی با دانشجویان تهران دعوت می‌کند.

حکومت اعدامی، با ماشین کشتار و سرکوب خود، بی‌وقفه در حال ادامه‌ی جنایت است. تنها در بهمن‌ماه، دست‌کم ۶۲ تن را اعدام کرده که دو تن از آنان زن بوده‌اند. در هفته‌ی گذشته، حکم اعدام زندانی سیاسی، شریفه محمدی، که پیش‌تر توسط دیوان عالی کشور نقض شده بود، مجدداً توسط بی‌دادگاه هم‌عرض انقلاب رشت تأیید شد.
در اعتراض به این حکم و سایر احکام اعدام، زندانیانِ جرایم عادی در زندان لاکان اعلام کرده‌اند که به همراه بند زنان و مردان سیاسی این زندان، در همراهی با کارزار "سه‌شنبه‌های نه به اعدام" این هفته دست به اعتصاب غذا خواهند زد.

از سوی دیگر، شاهد سرکوب خونین اعتراضات مردمی در شهر دهدشت بودیم. حاکمیت، علاوه بر بازداشت گسترده‌ی جوانان قیام، از سلاح گرم برای سلب حیات و کشتار مردم استفاده می‌کند تا جامعه را مرعوب کند؛ اما جامعه آبستن خیزشی دیگر علیه استبداد است.

مرور اخبار نشان می‌دهد که جنایت‌های حاکمیت ولایت فقیه تنها به سرکوب، زندان، اعدام و کشتار مردم معترض و بی‌دفاع در خیابان خلاصه نمی‌شود. این کشتار و "سلب حیات"، حتی شامل کودکان مبتلا به سرطان و بیماری‌های خاص نیز شده است. خانواده‌های این کودکان، به دلیل فقر و ناتوانی مالی، از درمان عزیزان‌شان انصراف می‌دهند و ناچار به تماشای مرگ تدریجی فرزندان خود می‌نشینند.(روزنامه اطلاعات ۲۵ بهمن)
حتی حکومت حاضر نیست حداقل‌های مورد نیاز کودکان معلول را تأمین کند. از نظر کارزار، تعرض به معیشت و سلامت مردم، به‌ویژه کودکان، مصداق بارز جنایت است.
کارزار، ضمن محکوم کردن این جنایات و اقدامات غیرانسانی، دفاع از حق حیات را، از محکومان به اعدام تا کودکان مبتلا به بیماری‌های خاص و کودکان معلول و ..‌. وظیفه‌ی خود می‌داند.

در هفته‌ی گذشته، شاهد تجمع خانواده‌های زندانیان محکوم به اعدام، در مقابل زندان‌های اوین و سقز و حمایت‌های مردمی از آن‌ها بودیم. همچنین، کانون نویسندگان ایران نیز، در ادامه‌ی حمایت‌های تشکل‌های مدنی و صنفی، با صدور بیانیه‌ای از کارزار حمایت و خواستار توقف اعدام‌های وحشیانه شد.
ما از این حمایت‌ها استقبال و قدردانی می‌کنیم و خواستار گسترش تجمعات در مقابل زندان‌ها هستیم.

🔸 کارزار‌ "سه‌شنبه‌های نه به اعدام" سه‌شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳، برای پنجاه و ششمین هفته‌ی پیاپی، در ۳۶ زندان زیر، اعتصاب غذا خواهد داشت:
زندان اوین (بند زنان، بند ۴ و ۸)
زندان قزلحصار (واحد ۳ و ۴)
زندان مرکزی کرج
زندان تهران بزرگ
زندان خورین ورامین
زندان اراک
زندان خرم‌آباد
زندان اسدآباد اصفهان
زندان دستگرد اصفهان
زندان شیبان اهواز
زندان سپیدار اهواز
زندان نظام شیراز
زندان عادل‌آباد شیراز (بند زنان و مردان)
زندان برازجان
زندان رامهرمز
زندان بم
زندان کهنوج
زندان طبس
زندان جوین
زندان مشهد
زندان گنبدکاووس
زندان قائم‌شهر
زندان رشت (بند مردان و زنان)
زندان رودسر
زندان حویق تالش
زندان اردبیل
زندان تبریز
زندان ارومیه
زندان سلماس
زندان خوی
زندان نقده
زندان سقز
زندان بانه
زندان مریوان
زندان کامیاران
زندان دیزل‌آباد کرمانشاه

سه‌شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
#کارزار_سه‌شنبه‌های_نه_به_اعدام
#نه_به_اعدام
@zan_j
جلسه دادگاه رسیدگی به اتهام فریبا فریدونی، در دادگاه کیفری شهرستان خمین برگزار شد.

روز دوشنبه ٢٩ بهمن‌ماه، جلسه دادگاه رسیدگی به اتهام فریبا فریدونی، فعال مدنی ساکن خمین استان مرکزی در دادگاه کیفری ٢ این شهرستان برگزار شد. فریبا فریدونی، دفاعیات خود را از بابت اتهامات «حضور در معابر عمومی بدون حجاب اسلامی» به قاضی شعبه دادگاه کیفری۲ شهرستان خمین واقع در دادگاه صلح آن شهرستان، ارائه کرد.
این فعال مدنی، در تاریخ ۲۴ بهمن‌ماه ۱۴۰۳، با دریافت ابلاغیه‌ای کتبی، برای محاکمه در این جلسه دادرسی به دادگاه فراخوانده شده بود.
لازم به اشاره است، فریبا فریدونی، پیشتر با دریافت ابلاغیه‌ای کتبی برای تفهیم اتهام به این جلسه بازپرسی احضار و پس از تفهیم اتهام در تاریخ ۱۵ دی‌ماه ۱۴۰۳، توسط بازپرس شعبه ۳ بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان خمین، با تودیع قرار کفالتی به مبلغ ۳۰ میلیون تومان، آزاد شده بود.
فریبا فریدونی، پیشتر نیز به واسطه فعالیت‌های خود سابقه بازداشت و محکومیت را داشته است.
#فریبا_فریدونی
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
#ژن_ژیان_آزادی
@zan_j
گروه حامی دارفور اعدام‌های میدانی و نقض حقوق زنان در دارفور را محکوم کرد.

در سایه سکوت جامعه‌ی بین‌الملل، گروه حامی دارفور نقض حقوق‌بشر را که نیروهای پشتیبانی سریع علیه غیرنظامیان، به‌ویژه زنان، انجام می‌دهند محکوم کرده و خواستار حفاظت از آنان در برابر خشونت و نقض حقوق‌بشر شد.

سودان – نیروهای پشتیبانی سریع به ارتکاب جنایات و نقض حقوق غیرنظامیان ادامه می‌دهند و به صورت سیستماتیک زنان را هدف قرار می‌دهند. این وضعیت نیازمند مداخله بین‌المللی و اعمال تحریم علیه عاملان این جنایات است، اما جامعه‌ی بین‌الملل همچنان در برابر این جنایت‌ها سکوت کرده و هیچ واکنشی در برابر این جنایت‌ها نشان نداده‌اند.  
گروه حامی دارفور در گزارشی که روز یک‌شنبه ٢٨ بهمن‌ماه منتشر کرد، نقض‌ حقوق‌بشر توسط نیروهای پشتیبانی سریع علیه زنان در اردوگاه آوارگان زمزم و برخی روستاهای شهر الفاشر، مرکز ایالت دارفور غربی سودان، از جمله اعدام‌های میدانی و تجاوزهای وحشیانه را محکوم کرد.
طبق گزارش این گروه، نیروهای پشتیبانی سریع در روزهای ۱۱ و ۱۲ فوریه (٢٣ و ٢۴ بهمن‌ماه) حملات خشونت‌باری را علیه آوارگان ساکن اردوگاه زمزم انجام دادند که منجر به کشته شدن بیش از ۶ غیرنظامی و مجروح شدن ده‌ها نفر شد. برخی از قربانیان در اثر تیراندازی پراکنده و برخی دیگر با شلیک مستقیم جان خود را از دست داده و مجروح شدند که در میان آنها زنان نیز حضور دارند. این گروه همچنین تأکید کرد که مواردی از تجاوزهای وحشیانه و اعدام‌های میدانی علیه زنان در برخی روستاها و داخل شهر الفاشر را مستند کرده است.
این گروه با تأکید بر اینکه این جنایات به‌ صورت سیستماتیک زنان و دختران را هدف قرار داده‌اند و در چارچوب یک کارزار برای آواره‌سازی و ایجاد وحشت در میان غیرنظامیان انجام می‌شود. حملات به روستاهای غرب الفاشر، ازجمله روستای سلومه، منجر به آوارگی گسترده و دسته‌جمعی غیرنظامیان به مناطق دورافتاده بدون دسترسی به غذا، سرپناه و خدمات اساسی شده است. این غیرنظامیان در معرض خطر حملات مسلحانه و عدم وجود هرگونه حفاظت قرار دارند و شرایط آنها بسیار دشوار گزارش شده است.
گروه حامی دارفور خواستار تقویت حمایت از زنان آواره‌ی ساکن اردوگاه‌ها و مناطق آسیب‌دیده از طریق ایجاد تیم‌های حفاظتی ویژه و تضمین دسترسی قربانیان به حمایت‌های روانی و پزشکی شد. همچنین، این گروه بر لزوم تقویت تلاش‌ها برای حفاظت از غیرنظامیان، از جمله توسعه سازوکارهای هشدار زودهنگام و مداخله پیشگیرانه به‌منظور متوقف کردن حملات آینده، تأکید کرد.
پ.ن:
دارفور ناحیه‌ای  در غرب کشور سودان و دربرگیرندهٔ ی سه استان است .
#زنان_سودان
#فقر
#قربانیان_جنگ_تجاوز
https://www.tgoop.com/zan_j/45515
در اعتراض به صدور مجدد حکم اعدام برای شریفه محمدی تعدادی از زندانیان عادی و سیاسی در لاکان دست به اعتصاب زدند.

بخشی از بیانیه‌ی پنجاه و ششمین هفته‌ی "کارزار سه‌شنبه‌های نه به اعدام"
حکومت اعدامی، با ماشین کشتار و سرکوب خود، بی‌وقفه به جنایاتش ادامه می‌دهد. تنها در بهمن‌ماه، دست‌کم ۶۲ نفر را اعدام کرده که دو نفر از آنان زن بوده‌اند.
در هفته‌ی گذشته، حکم اعدام زندانی سیاسی شریفه محمدی که پیش‌تر توسط دیوان عالی کشور نقض شده بود، مجدداً توسط بی‌دادگاه هم‌عرض انقلاب رشت تأیید شد.
در اعتراض به این حکم و سایر احکام اعدام، زندانیان جرایم عادی در زندان لاکان اعلام کرده‌اند که به همراه بند زنان و مردان سیاسی این زندان، در همراهی با کارزار "سه‌شنبه‌های نه به اعدام"، این هفته دست به اعتصاب غذا خواهند زد.

ما در کمپین دفاع از شریفه محمدی ضمن قدردانی از این عزیزان ،اعلام میکنیم  که تا لغو حکم اعدام شریفه محمدی و آزادی بی قید و شرط او از پا نخواهیم نشست.
۳۰ بهمن ۱۴۰۳
کمپین دفاع از شریفه محمدی
#freesharifeh
#آزادی_شریفه
🖥 تماس با ادمین تلگرام: @freesharifeh
توئیتر: https://x.com/freeSharifeh
اینستاگرام:www.instagram.com/free_sharifeh_mohammadi/
18 February 2025
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
جمعی از دانشجویان #دانشگاه_علامه_طباطبایی امروز سه‌شنبه ۳۰ بهمن‌ماه مراسم یادبودی برای امیرمحمد خالقی برگزار کردند.
جمعی از دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی امروز سه‌شنبه ۳۰ بهمن‌ماه مراسم یادبودی برای امیرمحمد خالقی برگزار کردند. این دانشجویان ضمن اعلام همدردی با خانواده مرحوم، خواستار تامین امنیت دانشجویان در محیط‌های دانشگاهی شدند.
امیرمحمد خالقی، دانشجوی ۱۹ ساله رشته مدیریت کسب‌وکار چهارشنبه (۲۴ بهمن) رو به روی خوابگاه کوی دانشگاه تهران، مورد هجوم سارقان قرار گرفت و پس از درگیری با آن‌ها با ضربه‌ی چاقو زخمی شد و یک روز بعد در بیمارستان شریعتی جان باخت.

#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد

@zan_j
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
هنرمند منتقد حکومت به اتهام «توهین به بشار اسد» بازداشت شد

امیر رئیسیان، وکیل دادگستری، روز سه شنبه ۳۰ بهمن در شبکه اجتماعی ایکس خبر داد خسرو آذربیگ، هنرمند  منتقد حکومت ایران  عصر دوشنبه در خیابانی در تهران دستگیر شده است.
آقای رئیسیان می گوید که به خانواده این هنرمند گفته شده اتهام او توهین به «بشار اسد» بوده است.
پیش از این آقای خسروبیگ در یک ویدئو که از در شبکه‌های اجتماعی به صورت گسترده منتشر شده بود، در جمع مسافران مترو در تهران از کمک‌های مالی حکومت ایران از دولت اسد با عنوان «اجنبی‌پرستی» نام می‌برد و  با نواختن دف ترانه «ای ایران» را اجرا کرد.

آقای آذربیگ در پستی که در روز چهارشنبه ۲۱ آذر ماه در حساب کاربری خود در اینستاگرام منتشر کرده بود نوشته است: «تمام درآمد نفت و گاز و مالیات و منابع و معادن ایران فقط باید صرف آرامش و آسایش و امنیت و راحتی و رفاه ایرانیان شود بدون تبعیض.»❗️
#خسرو_آذربیگ
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
@zan_j
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تو که دست تکون میدی...به ستاره جون میدی...

.🎼سیمین غانم

من
داغ ِلاله‌اَم
که
گفته نمی‌توانم. 

همه سعی‌ام تا بی‌تابی‌ام را پنهان کنم
چین‌های پیشانی
عرق گردنم
و پنهان کنم
که لکنت زبانم از شدت زیبایی تو نیست
و لرزش دستم از نوشیدن صدای تو نیست
که نگاهانم مزرعه‌ی هوس نیست.

و چشمان تو
مزرعه‌ی انجیر بود
و مزرعه‌ی نمک بود
و مزرعه‌ی رقص فلامینگو بود
و فلسطین بود
و بوداپست بود
و همه‌ی آن‌چه که آدمی می‌جوید و خواب می‌بیند
بود.

امشب می‌گذرد
خاطره‌اش کم‌رنگ می‌شود
اما نمی‌پوسد.

بهار که بیاید
لاله‌ی تازه‌ای در باغچه خواهم کاشت.

🖍«الیاس علوی»

#قیام _علیه_اعدام
#زن_زندگی_آزادی
#پوشش_اختیاری
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
@zan_j
احضار هفت فعال مدنی به شعبه دوم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب سنندج

سهراب جلالی، کمال فکوریان، مختار اسدی، فاطمه زندکریمی، جمال اسدی، جمیل امینی و زهرا محمدی، از فعالان مدنی #سنندج به اتهام «اخلال در نظم و آسایش عمومی» به شعبه دوم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب این شهر احضار شدند.

#علیه_سرکوب
#سرکوب_فعالین_اجتماعی
#علیه_اعدام
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد

@zan_j
2025/02/19 00:16:19
Back to Top
HTML Embed Code: