Telegram Web
زن و جامعه (زن کارگر)
Photo
عاطفه رنگریز، فعال حقوق زنان محبوس در زندان شاهرود، طی هفته جاری مجددا به اداره اطلاعات سمنان منتقل و‌ پس از گذران مراحل بازجویی، به بند عمومی زندان سمنان بازگردانده شده است.

عاطفه رنگریز، طی این مدت، در پی فشارهای ناشی از بازجویی، در سه نوبت دچار عارضه‌ی قلبی شد اما از اعزام او به بیمارستان جلوگیری شده و این عارضه تنها با حضور یک پزشک در اداره اطلاعات سمنان، مورد بررسی قرار گرفته است.

دادسرای عمومی و انقلاب شاهرود در تاریخ سوم مهرماه امسال به رغم ابلاغ قرار وثیقه‌ی یک میلیاردی و تودیع آن توسط خانواده، با آزادی عاطفه رنگریز مخالفت کرد.
نیروهای امنیتی ۱۹شهریور امسال عاطفه رنگریز را بازداشت و به اداره اطلاعات سمنان منتقل کردند. او پس از چند روز بی‌خبری از وضعیتش و گذراندن بازجویی در اداره اطلاعات به زندان شاهرود منتقل شده بود.

عاطفه رنگریز پیش از این در اردیبهشت سال ۹۸ همزمان با روز جهانی کارگر نیز در جریان تجمع اعتراضی در مقابل مجلس شورای اسلامی به همراه چند فعال دیگر بازداشت شده بود.

شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران عاطفه رنگریز را به ۱۱ سال و شش ماه حبس و ۷۴ ضربه شلاق محکوم کرد اما در نهایت، این نویسنده مشمول «عفو» شده و پس از نزدیک به شش ماه بازداشت آزاد شد.
#عاطفه_رنگریز
#زن_زندگی_آزادی
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
#علیه_بازداشت_فعالین
@zan_j
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مادر شریفه محمدی چشم انتظار اوست، در این ویدئو او از ناراحتی و دلتنگی خود و نوه اش می‌گوید، از این که هنوز نمیداند چرا دخترش شریفه محمدی را بازداشت کرده اند.
او می‌گوید : «من مادر شریفه هستم. نزدیک به هفت ماه است که دخترم را گرفته اند و به من خبری از او نمی‌دهند. من چندین بار به رشت آمدم و از مسئولین زندان خواستم به من جوابی بدهند. التماسشان کردم که بگویند گناه دخترم چیست»!
آیا میخواهید همچنان او را در بازداشت نگه دارید؟ خانه کاشانه , فرزند و همسر شریفه چشم انتظار و بلاتکلیف هستند
شریفه شغلش را از دست داده است .
مادر ادامه میگوید که سالها پیش پسرش که اسیر عراقی ها شد او نه بالشی زیر سرش گذاشت و نه تشکی برای خواب داشت. فقط چشم به راه و به در دوخته بود که او برگردد. او برگشت و حالا برای شریفه دخترش نگران است ...
«چشمم به گوشی موبایل است تا خبری از دخترم بیاید »
سیروس را که گرفتید، آیدین غصه خورد، اذیت شد .
نوه ام مدتهاست دلتنگ مادرش شریفه است. من هم در این مدت هر روزعذاب کشیدم
فقط به من بگویید گناه شریفه چیست و به چه جرمی زندانی ست؟!!
#شریفه_محمدی_آزاد_باید_گردد
#صدایشان_باشیم
free_sharifeh_mohammadiاز کانال
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
مفهوم زمان در اثر پیش آمد وقایع در تصور ما ایجاد می­شود
و واقعا اگر می­شد فرض کرد که وقایعی در فاصله زمانی پشت سر هم رخ نمی­دهد، یعنی حرکت مکانی وجود ندارد؛ آن وقت ممکن بود فرض کرد که زمان هم وجود .ندارد
در زندگانی یکنواخت ما در زندان هیچ واقعه مهمی که امروز را از دیروز متفاوت کند، وجود نداشت. فقط وقوع مصائب و شداید و بعضی درندگی­های به خصوص حکومت که به دست زندانبان های ما درباره ما اعمال میگردید، وجه امتیاز دوره های مختلف زندان است.

اینک پنجاه و سه نفر
نوشته بزرگ علوی

با صدای کیوان مهتدی

#کیوان_مهتدی
از : آنیشا اسداللهی

#زن_زندگی_آزادی
#نه_شاه_نه_رهبری
#عدالت_برابری
#هنرمند_نویسنده_زندانی
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد

@zan_j
آیدین هنوز....
آیدین هرروز منتظر بود. شب اول،هفته اول،شب یلدا، روز تولدش،شب عید، شروع امتحانات،پایان امتحانات،امتحان ورودی تیزهوشان، و اکنون آغاز تعطیلات تابستانی.
آیدین هرروز منتظر است و رویاپردازی می کند که چگونه به اتفاق مادر مهربان و زحمتکش و مادر بزرگ‌پیر و چشم به راهش به روستا بروند. آیدین هنوز نمی داند چه اتهامات سنگینی به مادرش بسته اند.هنوز روزشماری می کند هنوز خود را به نحوی مشغول می کند تا امروز هم به فردا برسد. آیدین هنوز نمی داند...
ماموران اطلاعاتی و قضائی که چنین اتهام سنگین و غیرقابل باوری را بدون هیچ سند و مدرکی به شریفه محمدی ، این کارگر شریف و مادر زحمتکش وارد کرده اند، به خوبی می دانند که او عضو هیچ گروه، سازمان و حزبی نبوده و هیچ وابستگی به آن ها نداشته است. در واقع پرونده شریفه به عنوان یک‌ پرونده  قضایی سیر اصولی خود را طی نکرده و اتهامات وارده بر او هیچ سنخیتی با واقعیات موجود ندارد . پشت این پرونده اهداف سیاسی و امنیتی نهفته و  شریفه در واقع قربانی سیاست مسئولین امنیتی وقضایی شده است که با هدف ایجاد رعب و وحشت در استان گیلان دست به یکی کرده اند تا با سناریو سازی ، به هر ارتباط شخصی و خانوادگی رنگ و بوی دیگری بدهند و با متصل کردن مسائلی که هیچ ربطی به هم ندارند، حکم سنگینی برایش تدارک ببینند.
آیدین اما هنوز چیزی از این اتهاماتی بی پایه و اساسی که این ظلم آشکار که به مادرش زده اند نمی داند. او همچنان منتظر است تا شریفه محمدی همین روزها آزاد شود و با او به مسافرت برود.
آیدین هنوز....

https://www.tgoop.com/m2Hagh/16776
زن و جامعه (زن کارگر)
Photo
بیانیه بیست‌‌ و دومین هفته «سه‌شنبه‌های نه به اعدام»

مشارکت زندانیان دوازده بند در کارزار نه به اعدام

زندانیان امروز سه‌شنبه پنجم تیرماه در دوازده بند مختلف در هفت زندان کشور برای بیست و دومین هفته برای مقابله به صدور و اجرای احکام غیرانسانی اعدام دست به اعتصاب غذا زدند. تدوام کارزار "سه‌شنبه‌های نه به اعدام" در حالی است که شمار زندانیان مشارکت کننده در این کارزار هفته گذشته و با پیوستن ۹ زندانی عقیدتی واحد سه زندان قزلحصار افزایش یافت.

بنا بر اطلاع منابع موثق امروز در زندان‌های اوین (بندزنان، بند۴، بند ۶ و بند ۸)، زندان قزل‌حصار (واحد۳ و واحد ۴)، زندان مرکزی کرج، زندان خرم آباد، خوی، نقده، سقز و مشهد زندانیان برای بیست و دومین هفته پیاپی علیه اعدام دست به اعتصاب غذا زدند.

تداوم این کارزار در حالی است که در روزهای گذشته شاهد سرکوب زنان و صدور دست کم دو حکم اعدام بودیم. یک کولبر کُرد اهل سردشت به نام ادریس الی به اتهام جاسوسی در روندی مبهم به اعدام محکوم شد و همچنین شهروند دیگری به نام رسول عزیزی به صورت غیابی به اعدام محکوم شده است. یک زندانی در زندان مرکزی قزوین در عملی وحشیانه مقابل چشمان کودک ۷ساله‌اش به‌دار آویخته شد.
اعتراض زندانیان به نقض حقوق بشر و راه اندازی کارزار "نه به اعدام" در حالی صورت می‌گیرد که روز گذشته علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی در دیدار قضات و عوامل قوه قضاییه از قضات خواست در محاکمه شهروندان به مبانی حقوق بشر استناد نکنند!

نمایش دادگاه ۴۰ متهم آتش‌سوزی اوین که به منظور عوض کردن جای جلاد و قربانی برگزار شد بیانگر همین مدعای خامنه ای است و این در حالی است که آقای جاوید رحمان گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در امور ایران ضمن تاکید بر جنایات این حاکمیت در زمینه قتل عام زندانیان سیاسی در سال ۶۷ بر لزوم پاسخگویی مسئولین رژیم در قبال این جنایات تاکید کرده است.

به گفته یک منبع آگاه، زندانیان شرکت کننده در کارزار "سه شنبه‌های نه به اعدام" از جمله زندانیان واحد چهار زندان قزل‌حصار، سخنان رهبر جمهوری اسلامی در روز جهانی "منع شکنجه" درباره لزوم بی‌توجهی به مبانی حقوق بشر را زنگ خطر جدی در ارتباط با حقوق بشر و گسترش نقض آن توسط جمهوری اسلامی و دستگاه‌های قضایی و امنیتی آن دانسته و بر لزوم توجه جدی افکار عمومی در داخل و خارج از کشور به مساله نقض حقوق بشر در ایران تاکید کرده و از عزم خود برای تداوم و گسترش کارزار علیه اعدام خبر دادند.

زندانیان اعتصابی #سه‌شنبه‌های_نه_به_اعدام

۵ تیر ۱۴۰۳
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
#قیام_زندگی
#علیه_اعدام
@zan_j
بیانیه کوتاه و تحلیلی شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران در خصوص انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳


چند روز به انتخابات مانده است و فضای اجتماعی نشان از بی رغبتی مردم نسبت به حضور در انتخابات حکومتی دارد. این وضعیت ریشه‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی مختلفی دارد که مجال پرداختن آن در اینجا نیست. ولی کافیست که نگاهی به قیام‌های ۹۶، ۹۸ و ۱۴۰۱ بیندازیم که در آن مردم و خصوصا زنان، جوانان، کودکان و فعالان حوزه‌های مختلف مورد تهدید، ضرب و شتم، تیر مستقیم، زندان و…. قرار گرفتند تا نتیجه بگیریم که چرا رغبتی به حضور در انتخابات وجود ندارد. فراتر از این، نگاهی به مناظره‌های انتخاباتی، حاکی از این واقعیت‌اند که هیچ‌کدام از نامزدها هیچ برنامه‌ای برای مردم و معلمان ندارند و فقط کلی‌گویی می‌کنند. به عنوان نمونه در بخش آموزش و پرورش هیچ برنامه‌ای ارایه نمی‌شود.

تشکل‌های سیاسی وابسته که اسم فرهنگیان را یدک می‌کشند برای گرم کردن تنور انتخابات از شیوه‌های مختلفی استفاده می‌کنند. تشکل‌های وابسته به #اصلاح‌طلبان تنها بخش کوچکی از  مطالبات معلمان را به اسم کاندیدای خود جا می‌زنند و هنوز به قدرت نرسیده، از «نظام معلمی» نام می‌برند که خود طلیعه تشکیل تشکل‌های حکومتی و سرکوب تشکل‌های صنفی مستقل است و به مطالبات واقعی معلمان نمی‌پردازند. تشکل‌های سیاسی وابسته به #اصولگرایان هم با بی‌اخلاقی نام و لوگوی شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران را جعل می‌کنند تا از آن سواستفاده نمایند و مسئولیت خود در به وجود آمدن شرایط بد موجود را نمی‌پذیرند.

مطالبات واقعی مردم و معلمان در حوزه آموزش و پرورش که در این سالها در کف خیابان طنین‌انداز شده است از این قرارند:
اعتراض به نظام آموزشی ایدئولوژیک، اعتراض به کالایی شدن آموزش، مطالبه تشکل‌یابی مستقل، مطالبه حق تجمع و اعتراض، آزادی‌های اجتماعی و سیاسی، آزادی معلمان زندانی، مطالبات معیشتی و منزلتی، بیمه کارامد و مطالبات اجتماعی چون حق پوشش اختیاری و دفاع از حقوق زنان و کودکان و ... اینها بخشی از مطالباتی است که همین امروز نیز در تجمعات خیابانی تکرار می‌شوند. این مطالبات نه در مناظره‌های اخیر نامزدهای ریاست‌جمهوری مطرح شده‌اند و نه مورد اهتمام دولت‌های پیشین اصولگرا و اصلاح‌طلب بوده‌ است. ضمن این که نامزدهای انتخابات اخیر در دهه‌های گذشته نیز در مناصب بالای تصمیم‌گیری بوده‌ و بخش مهمی از مشکلات و مسایل مردم و معلمان متوجه برنامه‌ها و سیاست‌های آنهاست.

با این تفاسیر انتخابات در این ساختار برای شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران موضوعیتی ندارد و ما مطالبات خود را از طریق تلاش برای تشکل‌یابی مستقل و تقویت نهادهای مردمی دنبال خواهیم کرد. ما سواستفاده از مطالبات صنفی برای گرم کردن تنور انتخابات و توهین به شعور فرهنگیان بازنشسته و شاغل و همچنین جعل و سواستفاده از نام شورای هماهنگی برای مقاصد انتخاباتی از سوی جناح‌های سیاسی را به شدت محکوم می‌کنیم.

بیانیه‌ها و مواضع شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران تنها از طریق کانال رسمی این تشکل منتشر می‌گردد.
🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

@zan_j
رای بی رای
پیشنهاد پول به نیک یوسفی، #زندانی_سیاسی سابق توسط ستاد #پزشکیان
نیک یوسفی٬ فیلمساز و تدوینگر و از بازداشت‌شدگان قیام سراسری ۱۴۰۱، از دریافت پیشنهاد پول" از سوی ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان، خبر داد.
طبق متنی که آقای یوسفی در اینستاگرام خود، نوشته است ستاد مسعود پزشکیان، مهره انتخاباتی نظام به او پیشنهاد داده تا در ازای دریافت پول٬ در یک نشست با حضور پزشکیان و محمدجواد #آذری_جهرمی شرکت کند.
نیک یوسفی در پاسخ به این پیشنهاد، نوشت: "نیازی به این ولخرجی‌ها نیست؛ کنترل چیزی دست شما نیست تا بخواهید آسیب‌شناسی کنید."
این هنرمند و زندانی سیاسی سابق، با کنایه خطاب به محمدجواد آذری جهرمی، قطع #اینترنت را در آبان ماه ١٤٠١ یادآور شد و از و خواست در این مورد پاسخگو باشد.
نیک یوسفی روز ٢ مهرماه ۱۴۰۱ و در جریان #قیام_سراسری ۱۴۰۱، بازداشت و آذر ماه همان سال با قرار وثیقه از زندان آزاد شده بود.


#حکومت_دروغ_فریب_ارعاب
#حکومت_اعدام_سرکوب
#رای_در_خون_هرگز
#ژن_ژیان_ئازادی
#عدالت_رفاه_رهایی
#قیام_علیه_اعدام
@zan_j
جولیان آسانژ، بنیان‌گذار وب‌سایت #ویکی_لیکس پس از تودیع وثیقه در دادگاه عالی بریتانیا، زندان بلمارش را ترک کرد.
طبق اسناد دادگاه منطقه‌ای ایالات متحده در جزایر ماریانای شمالی، آسانژ ۵۲ ساله توافق کرده که به یک مورد اتهام مجرمانه‌ی «توطئه برای دستیابی به اسناد محرمانه دفاع ملی ایالات متحده و افشای آنها» اعتراف کند.
او قرار است صبح چهارشنبه در دادگاهی که در جزیره سایپان برگزار خواهد شد به ۶۲ ماه زندان محکوم شود، مدت زمانی که پیش‌تر آن را در زندان سپری کرده است.
بیانیه‌ می‌گوید که آسانژ پس از جلسه‌ی روز چهارشنبه‌ی دادگاه به استرالیا بازمی‌گردد.
آسانژ به عنوان بنیان‌گذار و مدیر وقت وب‌سایت ویکی‌لیکس در پی افشای جنایات جنگی ایالات متحده در عراق و افغانستان توسط آسانژ در سال ۲۰۱۰، به اتهام «جاسوسی» تحت تعقیب دولت آمریکا قرار گرفت و ۱۸ مورد اتهام دیگر به او وارد شد.
او پنج سال در زندان فوق امنیتی بلمارش در لندن به‌سر برد و قبل از آن نیز چندین سال در سفارت اکوادور در لندن پناه گرفته بود.
آسانژ هدف خود از راه‌اندازی ویکی‌لیکس را درج اخبار سیاسی اجتماعی و ایجاد شفافیت در عملکرد دولت‌ها اعلام کرده بود.
#افشاگر_جنایت
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
بازسازی آخرین لحظات زندگی جاویدنام زانیار ابوبکری

این تصاویر بازسازی آخرین لحظات زندگی جاویدنام  #زانیار_ابوبکری  معروف به «داماد مهاباد» را نشان می‌دهد که در جریان قیام سراسری ،  توسط نیروهای سرکوبگر خامنه‌ای قاتل  در #مهاباد از ناحیه پشت هدف گلوله قرار گرفت و جان خود را از دست داد.

#نه_میبخشیم_نه_فراموش_میکنیم
#دادخواهی
#رای_دادن_یعنی_تایید_جنایت

@zan_j
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
شهروندی با ارسال این ویدئو نوشته است که این زن در ایستگاه بی آر تی به مانتوی زنان به خاطر جلوباز بودن گیر می‌داد و بی احترامی می‌کرد. در ویدئو مشخص است زنانی که در ایتسگاه حضور دارند به این زن اعتراض می‌کنند و این زن فضول که در واقع یک آزارگر حجاب است را سر جایش می‌نشانند.
با پشت هم بودن و اعتراض جمعی به آزارگران حجاب، اجازه ندهیم عده‌ای بی مغز و زورگو خواسته خود را بر دیگران تحمیل کنند.
آخوندی که نتواند بدن زنان را کنترل کند دیر یا زود باید دمش را روی کولش بگذارد و برود.

#زن_زندگی_آزادی
#تسلیم_نمیشیم
رای به ادامه جنایت و غارت نمی‌دهیم

@zan_j
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
کجا ایستاده ایم ؟با مردم یا علیه مردم؟


پیام ویدیویی از یوسف بهمنی فعال مستقل کارگری هفت تپه !

... در زمان اعتراضات هم خط مشی خود را کاملا مشخص کرده بودیم و با آحاد مردم اعلام همبستگی و همدردی  و هم دلی کردیم از اینترت گرفته تاهورالعظیم و در آخر اینکه تمام فسادها و اختلاسها را فراموش کردند و دختران این سرزمین را ضرب و شتم کردند و چه سرهای بی گناهی را بدار آویختن .
از اینکه منافع کشورم را بر منعفت خودمان ترجیح دادیم احساس غرور و سر بلندی می کنیم. تلاش کردیم و هزینه دادیم تا به این جایگاه رسیدیم .راه ما راه سختیست یا بقول شعار کار هر کس نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می خواهد و مرد کهن.
می شد هم راه آسان را انتخاب کنیم بخاطر لقمه ای نان پشت به مردم سرزمینمان کنیم( منظورم از سرزمینمان کل ایرانه نه فقط هفت تپه)
از همینجا با صراحت اعلام می کنیم کارگر هفت تپه از هیچ ظالمی حمایت نمی کند ودر کنار مردم شریف و اصیل ایرانیست

کارگر هفت تپه در کنار مظلومان و بی صدایان است ، در کنار کیان ۹ ساله یست که مادرش تا صبح به دنبال یخ برای جنازه ی فرزندش می گشت...
#رای_به_تداوم_جنایت؟هرگز
#ژن_ژیان_ئازادی
#عدالت_رهایی
@zan_j
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
▪️کاری از KAJART Studio


یک نفر دیروز خود را به دار آویخت
یک نفر دیروزتر شلاق خورد
چند نفر دیروزتر ها در آتش خودرویی سوختند
معدن ها
فرو میریزند
و آدمها در آوارهایشان جان می‌دهند.
و آدمهایی هستند
که کارشان نان نمیشود
و ذره ذره می‌میرند..

و ما همچنان
می‌نویسیم
که نان،
مرز بین مرگ و زندگی ست ؛
و گرسنگی
خودِ خودِ مرگ است.
و ما همچنان درد می‌کشیم
و می‌نویسیم..
اما دیگر از قلمها
و واژه ها
و عکس‌ها
هیچ کاری
ساخته نیست..

گرسنگی
خودِ خودِ مرگ است
و نان مرز بین مرگ و زندگی...

دیروز یک نفر
خود را حلق آویز کرد،
و کارگران همچنان مشغول کار‌اَند
یا مشغول بیکاری‌اَند،
و همیشه
از مرز نان
سُر میخوردند به سوی گرسنگی،
و گرسنگی
خودِ خوِدِ مرگ است...

«ایراندخت»
#رای_در_خون؟!
#رای_ما_نابودی_حکومت_غارت_جنایت
#زن_زندگی_آزادی
#رفاع_عدالت_برابری
@zan_j
2024/06/26 00:05:43
Back to Top
HTML Embed Code: