Telegram Web
اعتراض به ابلاغ حکم اعدام شریفه محمدی در روز تولد فرزندش

روز ۲۵ بهمن‌ماه، شریفه محمدی با شوق در انتظار ملاقات با همسر و فرزندش بود تا سه نفری در اتاق ملاقات، تولد آیدین، فرزندشان را جشن بگیرند. پیش از رسیدن خانواده‌اش، مسئولان زندان حکم اعدام را به او نشان دادند و از وی خواستند که آن را برای فرجام‌خواهی امضا کند. این اقدام که در روز تولد فرزندش انجام شد، واکنش اعتراضی زهره و زهرا دادرس را به همراه داشت.
شریفه محمدی با حفظ روحیه، با کیکی که با امکانات محدود زندان درست کرده بود، به استقبال همسر و فرزندش رفت. این خانواده‌ی کوچک در کنار یکدیگر عهد بستند که در این روزهای سخت قوی بمانند تا عشق و همبستگی‌شان همچنان نیرویی باشد برای گذر از این دوران دشوار.
خواهران زهره و زهرا دادرس، که تنها زندانیان حاضر در آن روز بودند، به این اقدام اعتراض کردند و با رئیس بخش زنان زندان وارد جر و بحث شدند. آن‌ها این اقدام را غیرانسانی‌ترین رفتاری دانستند که می‌توان در حق یک مادر انجام داد.
در پی این اعتراض، مقامات زندان آن‌ها را مورد مؤاخذه قرار دادند و از ملاقات حضوری با خانواده محروم کردند. در هفته‌ای که گذشت، زهرا نیز از ملاقات حضوری با دو فرزندش محروم شد.
به نظر می‌رسد که در ادامه‌ی این برخوردها، زهره دادرس نیز از شرکت در آزمون دکترای علوم سیاسی محروم شده است. مادر او در صفحه‌ی شخصی خود اعلام کرده است که با وجود ثبت‌نام، صدور کارت آزمون و درخواست رسمی برای اعزام به جلسه‌ی کنکور، مقامات زندان مانع از شرکت دخترش در این آزمون شدند.
ما بر این باوریم که این محرومیت نوعی تنبیه در واکنش به اعتراض او و خواهرش به نحوه‌ی ابلاغ حکم اعدام شریفه محمدی بوده است.
ما از نهادهای حقوق بشری و سازمان‌های مدافع حقوق زندانیان درخواست می‌کنیم که به این بی‌عدالتی رسیدگی کنند. همچنین، کمیته‌ی حقیقت‌یاب سازمان ملل باید از این رفتارهای غیرانسانی مطلع خواهد شد و اقدامات لازم را برای بررسی و مقابله با چنین برخوردهای ظالمانه‌ای انجام خواهد داد. این رفتارها بی‌احترامی آشکاری به کرامت انسانی و حقوق فردی است.

۳ اسفند۱۴۰۳
کمپین دفاع از شریفه محمدی

#freesharifeh
#آزادی_شریفه
🖥 تماس با ادمین تلگرام: @freesharifeh
توئیتر: https://x.com/freeSharifeh
اینستاگرام:www.instagram.com/free_sharifeh_mohammadi/
21February 2025
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
میگه : "آقا میوه دونه ای چند؟
خدا وکیلی خانم ها خرید میکنن غر میزنیم امروز خودم خرید کردم شد هشتصد و چهل تومن.
خدا وکیلی پام چسبید زمین.
باید پوستش رو هم بخوریم دیگه".❗️❗️

۷ درصد جمعیت کشور با گرسنگی مواجه هستند
راغفر، اقتصاددان:
عده‌ای پنت هاوس، خودروی لوکس و سفر تفریحی به آلپ را در سبد مصرفی بزرگ خود دارند و در مقابل عده‌ای دیگر سبد مصرفی کوچک دارند، آزادی انتخاب آن‌ها در این است که از  نانوایی در روز چند قرص نان رایگان بگیرند.

جمعیت بزرگی مشکل گرسنگی دارند، هفت درصد جمعیت کشور با گرسنگی مواجه هستند به معنای آن‌ که درآمد آن‌ها کفاف هزینه خوراک را نمی دهد.

#نان_کار_آزادی
#رفاه_اقتصادی
#حکومت_سرکوب_اختلاس_غارت
#زندگی در رفاه حق همگان است

@zan_j
روز پنج‌شنبه دوم اسفند، #نازیلاخانی‌پور که به دو سال حبس محکوم شده و فرزندش #وصال_هروی که با حکم بیش از چهار سال حبس مواجه است، با اجرایی شدن این احکام به زندان #لاکان_رشت انتقال یافتند.
شعبه سوم دادگاه انقلاب اسلامی رشت به ریاست مهدی راسخی، وصال هروی را با انتساب اتهام «تبلیغ علیه نظام، فعالیت آموزشی و تبلیغی انحرافی مغایر و مخل شرع اسلام» به چهار سال و یک ماه و ۱۶ روز حبس تعزیری و ۱۰ سال محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم کرد.

بر اساس رأی دادگاه «وجود کتب مذهبی مربوط به آیین بهائی در گوشی و منزل» به عنوان «ادله اثبات جرم و مصداق فعالیت تبلیغی» علیه وصال هروی به شمار آمده و همچنین در حکم دادگاه عنوان شده به دلیل این که «شغل او اسباب‌بازی‌فروشی است» این اتهام «دلالت بر این دارد که در آینده متهم برنامه‌ای برای آموزش و تبلیغ کودکان مسلمان داشته باشد.»
#شریفه_محمدی
#پخشان_عزیزی
#وریشه_مرادی
#نه_به_اعدام
#حق_شهروندی
#آزادی_بیان_عقیده
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
@zan_j
حدود یک‌سوم دانش‌آموزان دختر به دبیرستان نمی‌روند

به گزارش «شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان»، بر اساس آمار ارائه شده از سوی «شهلا کاظمی‌پور»، جمعیت‌شناس، حدود ۳۰ درصد دختران دبیرستانی در ایران به مدرسه نمی‌روند و سالانه حدود ۲۰۰ هزار دختر بین ۱۵ تا ۱۹ سال ازدواج می‌کنند.

دلایل ترک تحصیل دختران عمدتا کودک‌همسری، مسائل فرهنگی و یا در دسترس نبودن مدارس عنوان شده.

اما پدیده‌های شومی چون کودک‌همسری یا معضلات فرهنگی، خود ناشب از دلایل زیربنایی‌تر محرومیت‌های اقتصادی و اجتماعی، به ویژه در مناطق حاشیه و دور از مرکز هستند.
فقر مطلق و عدم توانایی خانواده‌ها برای تامین زندگی فرزندان، خصوصی‌سازی آموزش، محرومیت از تحصیل به زبان مادری، نبود امکانات آموزشی برای کودکان زیر سن قانونی و خانواده‌های آنها، دختران نوجوان ساکن در مناطق محروم را به سمت ترک تحصیل و ازدواج اجباری در سنین پایین سوق می‌دهد.

مسئولیت مطلق این فاجعه جز با حکومت مستقر، با هیچ‌کس دیگری نیست.
#زبان_مادری
#ترک_تحصیل
#آموزش_رایگان
#کودک_همسری
@zan_j
نامه مریم یحیوی،
فعال سیاسی خطاب به ،شریفه محمدی:
این مبارزه هیچ‌گاه تمام نخواهد شد


شریفه عزیز،

این یادداشت را برای تو می‌نویسم، از روزهایی که در زندان گذراندم و لحظه‌ لحظه‌اش هنوز در ذهنم حک شده است. بیش از یک سال است که در برابر هر سختی و فشاری ایستاده‌ای و هنوز هم با استقامت و شجاعت، به مبارزه ادامه می‌دهی. من این را از همان روزهایی که در اوین بودم و نام تو در میان ما پیچید، حس کردم. همیشه می‌دانستیم که یک روز نام تو، مثل بسیاری دیگر از مبارزانی که زیر فشارهای این رژیم به خاک نمی‌افتند، بر زبان‌ها خواهد بود.

یادم می‌آید وقتی حکم اعدام تو را در بند  زنان زندان اوین  شنیدم روزی گرم در تیرماه بود، در حالی که بیرون از زندان تلاش‌ها برای کشاندن مردم به پای صندوق‌های رأی ادامه داشت، در این گوشه از دنیا، در دل زندان، صدای حکم مرگ برای یک زن عدالت طلب و آزادی‌خواه شنیده شد. آن روز پرده تخت من کنار زده شد و خبری که تمام بدنم را لرزاند: «به شریفه حکم اعدام داده‌اند.»

اگر بخواهم از آن لحظه بگویم، باید بگویم که احساس کردم زمان متوقف شد. اما این احساس فقط یک شوک اولیه بود. چون بعد از آن لحظه‌ی بحرانی، در بند زنان اوین، در دل آن فشارها و ترس‌ها، صدای اعتراض بلند شد. ما نمی‌توانستیم بی‌حرکت بمانیم. حتی در  زندان‌ که تمام هدفشان خاموش کردن صدای مخالف است، همچنان که صدای فریاد "شریفه محمدی" به گوش
می رسید. صدای "مرگ بر دیکتاتور" از بند مردان هم شنیده می‌شد.

این رژیم با احکام اعدام، نه تنها به دنبال خاموش کردن فرد است، بلکه در تلاش است تا کل جامعه را به ترس و سکوت بکشاند. احکام اعدام در دل این سیستم، چیزی جز ابزاری برای ایجاد فضای رعب و وحشت نیست. اما در واقع، هدف اصلی آن چیزی است که به آن "سرکوب جمعی" می‌گویند: آن‌ها نمی‌خواهند فقط فرد را حذف کنند، بلکه میخواهند با نشان دادن قدرت خود، جامعه را از فکر و عمل مستقل و اعتراض را به‌طور کامل منزوی کنند. این احکام دقیقاً مثل یک پیام هستند که می‌گویند: «اگر به حکومت اعتراض کنید، سرنوشت شما همانند دیگرانی است که بر اثر اعتراض‌هایشان اعدام شدند.»

اما، در عین حال، این فشارها نتایج معکوسی دارند. همان‌طور که دیدیم، در زندان‌ها صدای اعتراض‌ها بلند شد، و همان‌طور که کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» نشان داد، صدای زندانیان در سراسر کشور به هم پیوست. این احکام بیشتر از آن که افراد را ساکت کنند، به مبارزات جمعی دامن می‌زنند و نشان می‌دهند که رژیم چقدر از قدرت واقعی مردم می‌ترسد.

شریفه جان، همان‌طور که ما در بند زنان ایستادیم و صدای تو را فریاد زدیم، مردم در خارج از زندان‌ها هم  می‌دانند که صدای اعتراض به این سیستم باید بلندتر از همیشه باشد. رژیم با این احکام سعی دارد که جامعه را به ترس و سکوت بکشاند، اما در نهایت این مبارزات هستند که باقی خواهند ماند.

به یاد دارم که در همان روزها، نه تنها برای تو بلکه برای دو هم‌بندی‌ عزیزمان "پخشان عزیزی و وریشه مرادی" که  حکم اعدام دارند  ایستادیم و نام تمام اعدامیها را فریاد زدیم. احکام اعدام، پیامی بیش از انتقام از فرد دارد. این پیام سرکوب شدید جنبش‌های اجتماعی، سیاسی و صنفی است. اما این پیام به هیچ وجه نتوانسته است به هدف خود برسد. چرا که هرچقدر رژیم بیشتر بر فشارها می‌افزاید، مقاومت‌ها نیز قوی‌تر می‌شود. هیچ‌چیز نمی‌تواند نور حقیقت و آزادی را خاموش کند، حتی اعدام.

تو شریفه عزیز، هرچند در زندان و زیر فشارهای ظالمانه‌ای هستی، باید بدانی که در این دنیای تاریک، صدای تو، صدای ما، همچنان شنیده می‌شود. این مبارزه هیچ‌گاه تمام نخواهد شد. نه برای تو، نه برای ما و نه برای هر کسی که در برابر ظلم می‌ایستد.

مریم یحیوی
اسفند ۱۴۰۳
لازم به یاد آوریست که :مریم یحیوی، فعال سیاسی حدود ۱۰ روز پیش پس از تحمل یک سال حبس از بند زنان زندان اوین آزاد شد.

با سپاس فراوان از خانم مریم یحیوی، کمپین دفاع از شریفه محمدی از تمامی فعالان سیاسی و اجتماعی و همه کسانی که دل در گرو آزادی و عدالت دارند تقاضا می‌کند تا در برابر احکام ظالمانه اعدام و بی‌عدالتی آشکاری که علیه شریفه محمدی، فعال کارگری،رفته است حمایت خود را نشان دهند
سکوت در برابر احکام اعدام، پذیرش آن است. بیایید با هم صدای دادخواهی شریفه محمدی  و دیگر محکومین به اعدام باشیم و از حق زندگی و آزادی آنها دفاع کنیم. حمایت و همراهی شما گامی مؤثر در راه مبارزه با سرکوب و بی‌عدالتی است.
نشر : کمپین دفاع از شریفه محمدی
۳ اسفند ۱۴۰۳
کمپین دفاع از شریفه محمدی
#freesharifeh
#آزادی_شریفه
🖥 تماس با ادمین تلگرام: @freesharifeh
توئیتر: https://x.com/freeSharifeh
اینستاگرام:www.instagram.com/free_sharifeh_mohammadi/
21 February 2024
محسن جان تولدت مبارک🥀

امروز زادروز جاوید نام #محسن_شکاری است

محسن شکاری یکی از بازداشت‌شدگان خیزش ۱۴۰۱  بود که در هفده آذر ۱۴۰۱، پس از هفتاد و پنج روز بازداشت، توسط جانیان جمهوری اسلامی اعدام شد.
اعدام او موجب برانگیخته‌شدن خشم عمومی در بین مردم ایران و جهان شد.
سازمان عفو بین‌الملل اعدام شکاری را «وحشتناک و ناعادلانه» توصیف کرد.

.یکی از دوستان محسن بر سر مزار او گفته بود
"بجنگید، خسته نشوید، مقاومت کنید و سرتان را بالا بگیرید. این‌ها همه‌شان رفتنی هستند.»

یاد و خاطرش گرامی باد
#از_شما_بیزاریم
#نه_به_اعدام 
#دادخواهی_ادامه_دارد
#زن_زندگی_آزادی 
#نه_میبخشیم_نه_فراموش_میکنیم

@zan_j
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
"ضرورت"

می آید، می آید :
مثلِ بھار، از همه سو می آید .
دیوار ،
         یا سیمِ خاردار
                            نمی داند .

می آید
از پای و پویه باز نمی ماند.
آه ،
بگذار من چو قطره ی بارانی باشم ،
                                    در این کویر،
که خاک را به مقدمِ او مژده می دهد؛
یا حنجره ی چکاوکِ خُردی که
                                       ماهِ دی
از پونه ی بھار سخن می گوید
وقتی کزان گلوله ی سربی
با قطره
          قطره
                  قطره ی خونش
موسیقیِ مکرّر و یکریزِ برف را
ترجیعی ارغوانی می بخشد.


«شفیعی کدکنی»

#نه_میبخشیم_نه_فراموش_میکنیم
#زن_زندگی_آزادی
#نان_کار_آزادی
#دادخواهی
@zan_j
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
زنجان
تجمع اعتراضی  پرستاران مقابل استانداری‌‌ زنجان در هوای سرد
پرستاران زنجان ۱۱ ماه معوقه پرداختی دارند و با وجود  تمام وعده ها تنها دوماه از معوقات پرداخت شده است.

چهارم اسفند

#مطالبات_صنفی
#معیشت
#نان_کار_آزادی
محکومیت زینب زمان، فرزند حسین زمان، در دادگاه تجدیدنظر تهران تایید شد.

به این ترتیب این فعال حقوق‌زنان به شش ماه حبس، جزای نقدی و مجازات تکمیلی دیگر محکوم شده.

ابوذر زمان، وکیل دادگستری، در شبکه اکس نوشت: «با رای شعبه سی وشش دادگاه تجدیدنظر استان تهران، با وجود ایرادات مهم و اساسی حقوقی و قانونی، رای صادره از شعبه بیست و شش دادگاه انقلاب اسلامی تهران علیه خواهرم و موکلم زینب زمان تایید شد.»

در تاریخ هجده آذرماه، جلسه رسیدگی به پرونده زینب زمان به اتهام «فعالیت تبلیغی علیه نظام» برگزار شده بود. به گفته ابوذر زمان، معاونت اطلاعات قرارگاه ثارالله تهران، علیه این فعال مدنی پرونده تشکیل داده است.

#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
#سرکوب_زنان
#زن_زندگی_آزادی
#علیه_اعدام

@zan_j
بحران معیشتی پرستاران؛ از اعتراضات گسترده تا زندگی در خودرو

در سال ۱۴۰۳، اعتراضات پرستاران به اوج خود رسیده و در بیش از ۵۰ مورد در سراسر کشور ثبت شده است. اصلی‌ترین دلایل این اعتراضات، مشکلات معیشتی و عدم اصلاح تعرفه‌های خدمات درمانی است. در حالی که فاصله دریافتی پرستاران و پزشکان طی سال‌های اخیر به بیش از سه برابر افزایش یافته، بسیاری از پرستاران با حقوق کمتر از ۱۵ میلیون تومان و فشار کاری سنگین مجبور به ترک شغل یا مهاجرت شده‌اند.
طبق آمارها، کمبود شدید پرستار در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی، ایمنی بیماران را به خطر انداخته و در برخی موارد منجر به مرگ بیماران شده است. استاندارد سازمان بهداشت جهانی حداقل ۳ پرستار به ازای هر ۱۰۰۰ نفر جمعیت است، اما ایران با کمتر از ۱.۵ پرستار در این شاخص، با بحران منابع انسانی در بخش سلامت مواجه است.
برخی پرستاران به دلیل شرایط نامناسب، شغل دوم مانند رانندگی را انتخاب کرده یا در خودروهای شخصی خود زندگی می‌کنند. در حالی که بسیاری از پرستاران زن بیکار هستند، ده‌ها هزار نیروی آموزش‌دیده از کرکد به این کار امتناع می‌کنند .
#نظام_تعرفه‌بندی
#کادر_درمان
#اعتراضات_پرستاران
@zan_j
زن و جامعه (زن کارگر)
Photo
📢 فراخوان فوری – طوفان توییتری و اینستاگرامی علیه اعدام

دوشنبه ۶ اسفند
🕘 ساعت ۲۱ به وقت ایران | ۱۸:۳۰ به وقت اروپای مرکزی

مبارزه برای آزادی، مبارزه برای زندگیست!
این یک فراخوان فوری است! ما در برابر قتل عمد حکومتی و سرکوب وحشیانه‌ای که آزادی، برابری و کرامت انسانی را هدف قرار داده، سکوت نخواهیم کرد.
اعدام‌ها ابزار حکومت برای تحمیل مرگ و از بین بردن مقاومت‌اند. در سال ۲۰۲۴، دست‌کم ۹۴۱ نفر در زندان‌های ایران قتل‌عام شدند—قتل‌عامی که نام آن اعدام است!
محکومیت این جنایت‌ها نباید در مرزها محدود بماند. جهان باید بشنود! صدای شريفه محمدی، پخشان عزیزی ، وریشه مرادی و همه معترضانی که در صف اعدام‌اند، نباید در سکوت گم شود.
این مبارزه متوقف نخواهد شد! ما نشان می‌دهیم که زندگی و آزادی یک اصل است، نه یک گزینه!
📢 دوشنبه ۶ اسفند، ساعت ۲۱، به خیابان‌های مجازی بیایید!

با هشتگ
#WeProtestExecution
اعتراض کنیم و نشان دهیم که در برابر این جنایات سکوت نخواهیم کرد!
کمپین دفاع از شریفه محمدی
۴ اسفند ۱۴۰۳
#freesharifeh
#آزادی_شریفه
🖥 تماس با ادمین تلگرام: @freesharifeh
توئیتر: https://x.com/freeSharifeh
اینستاگرام:www.instagram.com/free_sharifeh_mohammadi/
22 February  2024
طوفان توییتری و اینستاگرامی | دوشنبه ۶ اسفند | ساعت ۲۱ به وقت ایران | ۱۸:۳۰ به وقت اروپای مرکزی

#پخشان_عزیزی
#شریفه_محمدی
#وریشه_مرادی

@zan_j
امید در عصر ناامیدی 


آغاز کردن از امید به معنی صحبت از امیدی است که به دلیل بحران‌هایی که با آن‌ها روبرو هستیم، هرچه بیشتر با اضطراب آمیخته است. اندیشیدن به امید به معنی تصور چیزی شبیه ژانوس، خدای رومی دوچهره است، یک چهره به عقب و دیگری به جلو می‌نگرد. امید، چیزی متفاوت از خوش‌بینی است و اجازه می‌دهد از جریانی که می‌تواند به سوی نابودی حرکت کند، آگاه باشیم.
_
👈متن کامل
گزارش
آزادی بیان در هفته‌ای که گذشت(۲۶ بهمن تا ۲ اسفند ۱۴۰۳)


جمعه ۲۶ بهمن
ــ ناهید شیرپیشه (مادر پویا بختیاری، از جان‌باختگان اعتراضات آبان ۹۸) که دوران حبس و تبعید پنج‌ساله‌ی خود به اتهام «تبلیغ علیه نظام» و «اجتماع و تبانی» را در زندان زنجان می‌گذراند، اقدام به خودکشی کرد و بدون رسیدگی درمانی به سلول انفرادی منتقل شد.
ــ انجمن صنفی معلمان کردستان و انجمن فرهنگیان شهرستان هرسین در بیانیه‌های جداگانه و ۱۳ سازمان حقوق بشری در بیانیه‌ای مشترک به فشارهای امنیتی و قضایی هم‌چون بازداشت، حبس، اخراج، کاهش حقوق، قطع رتبه‌بندی، انفصال از خدمت، تبعید، بازنشستگی اجباری و پرونده‌سازی امنیتی برای معلمان و فعالان صنفی اعتراض کردند.

👇
#آزادی_اندیشه
#آزادی_بیان


https://telegra.ph/%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%DB%B2%DB%B6-%D8%A8%D9%87%D9%85%D9%86-%D8%AA%D8%A7-%DB%B2-%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%AF-%DB%B1%DB%B4%DB%B0%DB%B3-02-22
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
«بیا»؛ قطعه‌ای جدید از گروهی از هنرمندان ناشناس که پیشتر سرود «دختران آفتاب» را آفریده بودند.

#هنر_اعتراضی
#قیام_ژینا
#قیام_زندگی
#قیام_علیه_اعدام

@zan_j
2025/02/23 00:37:49
Back to Top
HTML Embed Code: