Telegram Web
چگونه بر ناامیدی حرفه ای غلبه کنیم؟

گاهی رغبتی به سرکار رفتن ندارید، در محیط کار در جا می زنید، ارتباط خوبی با همکاران و مافوق تان ندارید و خلاصه کارکردن عذابی الیم است!

ناامیدی حرفه ای ریشه های مختلفی دارد. با شناسایی عوامل خاصی که باعث ایجاد استرس و بی انگیزگی در شغل تان می شود، بر محیط کاری خود مسلط شوید و سطح رضایتمندی تان را بالا ببرید.

ارتباطات کلید حل بسیاری از مشکلات شغلی و حرفه ایست. اگر ناامیدی ناشی از روابط متضاد است، آن را آشکارا و محترمانه با افراد درگیر در میان بگذارید. احساسات خود را شفاف بیان کنید و به نظرات همکاران خود گوش دهید.

قدرشناسی را تمرین کنید. هر روز سه موردی را که در محل کار خوشحال تان می کند، یادداشت کنید. بر جنبه های مثبت محیط کاری خود تمرکز کنید. سبک زندگی تان را تغییر دهید و بر اطرافیان خود نیز تأثیر مثبتی بگذارید.

🍃 @Zehn_ziba1 🍃
تنها خودِ شما مسئول جنبه‌های قطعی موقعیت زندگی خود هستید و فقط خودتان قدرت تغییر دادن آن را دارید.

📕 کتاب : خیره به خورشید
اثر : #اورین_یالوم
🍃 @Zehn_ziba1 🍃
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
زندگی " یک اثرهنریست...

نه یک مسئله ی "ریاضی!!

بهش فکرنکن ، ازش لذت ببر...

🍃 @Zehn_ziba1 🍃
امروزه بسیاری از افراد و خانواده‌ها ازدواج را درمانی برای افسردگی می‌دانند در حالی که اینطور نیست. مساله ازدواج به تنهایی بسیار پیچیده است و مشکلات خود را دارد که زوجین باید به آن‌ها بپردازند. در این میان افسردگی درمان نشده و نهفته یکی از طرفین می‌تواند مشکلات جدی را برای هر دو ایجاد کند. ازدواج با فرد افسرده ممکن است اما ازدواج نباید تنها با هدف درمان انجام گیرد. توصیه می‌شود که قبل ازدواج، برای درمان افسردگی خود اقدام نمایید تا ازدواج موفقی نیز داشته باشید.

🍃 @Zehn_ziba1 🍃
جدیدترین اخبار فوتبالی 👇

https://www.tgoop.com/Red_page1

مهم ترین رویداد های ورزشی و فوتبالی 👇

🆔 @Red_page1


وقتی عاشق میشوید با تولید فنیلتیلامین در مغز، ذهن تمایل دارد عیوب شخص مقابل را نبیند، حتی اگر او شما را ترک کند، فکر کردن به وی ترشح این ماده را افزایش داده و وضعیت حادترمیشود!

🍃 @Zehn_ziba1 🍃
🍃اون گونی رو بذارین زمین لطفا!

یکی از سریع ترین روش های فرسوده شدن، سرکوب کردن احساسات است.مدفون کردن در دخمه ی زیرزمینی ضمیر ناخودآگاه .

این فرایند "گونی پر کردن" نامیده میشود. هر چه را نمیخواهیم ببینیم یا تجربه کنیم داخل گونی عاطفی کرده و پنهان میکنیم تا جایی که گونی هر روز پرتر و سنگین تر می شود.  کیسه ایی پر از احساسات بیان نشده و حل نشده را این طرف و آن طرف می کشیم و به قدری خسته و درمانده میشویم که دیگر انرژی برای سرپا ایستادن و استقلال نداریم.

کیسه ایی از ترس ها، آسیب ها و ناامیدی ها را دائم بر دوش کشیدن خستگی می آورد. مخصوصا وقتی سر کیسه را سفت بسته باشید و نگذارید چیزی بیرون بریزد.

🍃 @Zehn_ziba1 🍃
اگر لازم است کسی را متقاعد کنید که دوست‌تان داشته باشد، هرگز شما را دوست نخواهد داشت. اگر لازم است به کسی باج بدهید تا به شما احترام بگذارد، هرگز به شما احترام نخواهد گذاشت. اگر لازم است کسی را متقاعد کنید تا به شما اعتماد کند، در حقیقت هرگز به شما اعتماد نخواهد کرد. باارزش‌ترین و مهم‌ترین چیزها در زندگی، ذاتاً ماهیتی غیرمعاملاتی دارند و تلاش برای مذاکره سرِ آنها بلافاصله نابودشان می‌کند. نمی‌توانید برای رسیدن به خوشبختی توطئه‌چینی کنید؛ غیرممکن است.

مارک منسون
کتاب: اوضاع خیلی خراب است


🍃 @Zehn_ziba1 🍃
واقعیت را نمی‌شود از نو ساخت !
همانطور که هست قبولش کن ،
سرِ جایت محکم بایست ،
و با آن رو به رو شو ...



✍🏻 #فیلیپ_راث

🍃 @Zehn_ziba1 🍃
زنان در زمان آشنایی بیشتر به مردانی تمایل دارند که حالت رازگونه دارند و علاقه خود را به مرور نشان می‌دهند تا مردانی علاقه خود را آشکارا نشان می‌دهند و طرف مقابل را بمباران هیجانی می‌کنند!

🍃 @zehn_ziba1 🍃
📚 #شفای_زندگی

✍🏽 نویسنده : #لوئیز_ال_هی

📝 ترجمه : گیتی خوشدل

شفای زندگی نوشته لوئیز ال. هی ، نویسنده و سخنران انگیزشی آمریکایی است. لوئیز ال. هی در کتاب شفای زندگی از قدرتی که ذهن انسان‌ها دارد و صحبت می‌کند و به خوانندگان می‌آموزد که می‌توانند با افکار عالی، زندگی خود را بسازند.

لوئیز ال. هی نویسنده‌ی کتاب شفای زندگی، اثرش را مانند هدیه‌ای می‌داند که آن را به تمام خوانندگانش تقدیم کرده است. کتاب شفای زندگی بر اساس فلسفه‌ی شخصی زندگی لوئیز ال. هی نوشته شده است. او در این کتاب از تفکرات خودش می‌گوید: تفکراتی مانند اینکه این افکار انسان‌ها است که زندگی و آینده‌ی آن‌ها را می‌سازد، همه‌ی ما انسان‌ها در برابر تجربیاتی که داریم، مسئول هستیم، ما با به دست آوردن قدرت زندگی کردن در لحظه می‌توانیم از آن لذت ببریم و ...

🍃 @Zehn_ziba1 🍃
🧠 بی‌خوابی باعث منفی‌نگری می‌شود

🔻 محققان یکی از بزرگ‌ترین دانشگاههای علوم پزشکی اروپا در سوئد به تازگی دریافته‌اند که کمبود خواب باعث می‌شود ما نسبت به همه‌چیز نگرشی منفی داشته باشیم.


🔻 نتایج این تحقیقات نشان داد که بی‌خوابی نه تنها منجر به بروز خستگی و ناتوانی و عدم تمرکز می‌شود، بلکه باعث می‌شود که ما به همه چیز نگرشی منفی پیدا کنیم. البته این مطالعه نشان می‌دهد که توانایی همدردی با بی‌خوابی تحت تأثیر قرار نمی‌گیرد.

🔻ولی بقیه رفتارهای انسانی ممکن است دچار تغییرات شود. نتایج این مطالعات به ما کمک می‌کند که مشکلات مزمن خواب، بی‌خوابی و خستگی را بهتر درک کنیم.

🔻 تاکنون مطالعات متعدد نشان داده‌اند که خواب می‌تواند نقش مهمی در افسردگی، خشونت و باقی شرایط روحی داشته باشد.
پس می‌توان نتیجه گرفت درک بهتر وضعیت مساعد خواب به جلوگیری از بروز این مشکلات منجر می‌شود.

🔻 همچنین محققان دریافتند که افرادی که حساسیت فصلی دارند، در زمان گرده افشانی گل‌ها و غیر از آن در خواب خود دچار اختلال می‌شوند.
🍃 @Zehn_ziba1 🍃
🚨 فراجا: در صورت مشاهده موشک فیلم نگیرید

▫️فراجا در اطلاعیه‌ای اعلام کرد در ساعات آینده در صورت مشاهده هرگونه جابجایی موشک یا تسلیحات نظامی در جاده‌ها به هیچ عنوان فیلم نگیرید و منتشر نکنید.

▫️این اقدام علاوه بر اینکه جرم محسوب می‌شود، موجب کاهش تأثیر عملیات انتقامی و سواستفاده اطلاعاتی دشمن خواهد شد.

▫️با توجه به فعالیت یگان سایبری اسرائیل برای جمع‌آوری اطلاعات ضمن حفظ آرامش مطلقاً هیچ خبری را با دیگران در فضای مجازی به اشتراک نگذارید.

▫️در صورت شلیک موشک از سمت ایران، از اراضی زمینی فیلم نگیرید، مخصوصاً مردمی که در ارتفاعات هستند و دوربین‌شان تسلط بیشتری بر محیط دارد.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
کمیته مداخله در بحران انجمن روان‌شناسی ایران
www.iranpa.org

انجمن روان شناسی ایران ضمن تسلیت به ملت بزرگ ایران و محکوم نمودن جنگ و تجاوز، اعتقاد راسخ دارد صلح و آرامش بنیان سلامت روانی و اجتماعی جوامع انسانی است. این انجمن در پی تجاوز اخیر به سرزمین‌مان ایران، نگرانی جدی خود را در زمینۀ سلامت روانی جامعه به ویژه کودکان، نوجوانان و سالمندان ابراز می دارد. از این رو، کمیته مداخله در بحران انجمن روان‌شناسی ایران راهنمای سلامت روان در شرایط بحران جنگ را منتشر می نماید.
به نام زندگی، به احترام امید
در شرایطی که صدای انفجار جای صدای آرام طبیعت را می‌گیرد لازم است بیش از هر زمان دیگری از سلامت روان خود و اطرافیان‌مان مراقبت کنیم. جنگ نه‌تنها سلامت جسمی را تهدید می‌کند، بلکه سلامت روانی را نیز در معرض آسیب‌های جدی قرار می‌دهد: ترس، اضطراب، ناتوانی، درماندگی، سوگ، بی‌خوابی و بسیاری احساسات دیگر، بخشی از تجربه روانی افراد در بحران‌های جنگی است .
راهنمای زیر با بهره‌گیری از توصیه‌های منابع بین‌المللی نظیر سازمان بهداشت جهانی و با هدف ارتقای سلامت روانی در جامعه و حمایت از تاب‌آوری فردی و جمعی نگارش شده است. نکاتی که در ادامه می‌آید، می‌تواند به کاهش آسیب‌های روانی ناشی از جنگ و تقویت سازگاری در این شرایط دشوار کمک کند.
۱. احساسات خود را بپذیرید، سرکوب نکنید.
ترس، اندوه، خشم و اضطراب در زمان جنگ طبیعی‌اند. انکار یا سرکوب این احساسات نه‌تنها آن‌ها را از بین نمی‌برد، بلکه فشار روانی را افزایش می‌دهد. آگاهی از هیجان‌هایی که تجربه می‌‎شود، نام‌گذاری و پذیرش آن هیجان‌ها، پایه‌ بسیاری از درمان‌های روان‌شناختی مبتنی بر تروماست.
۲. به اطلاعات موثق و محدود دسترسی داشته باشید.
دریافت بیش از حد اخبار، به‌ویژه از منابع غیررسمی، اضطراب و نگرانی را تشدید می‌کند. راهکار توصیه‌شده، استفاده از منابع خبری معتبر و در عین حال محدودسازی میزان استفاده از اخبار است.
۳. از ارتباط انسانی غافل نشوید.
ارتباط اجتماعی یکی از مهم‌ترین عوامل محافظت‌کننده در برابر اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) و افسردگی است. ایجاد یا حفظ ارتباطات خانوادگی، دوستی و اجتماعی باعث کاهش احساس انزوا و افزایش تاب‌آوری روانی می‌شود .
۴. روال زندگی را تا حد امکان حفظ کنید.
حفظ عادات روزمره، به افراد حس پیش‌بینی‌پذیری، کنترل و ثبات می‌دهد که برای مقابله با بحران بسیار ضروری است. این توصیه در برنامه‌های MHPSS (خدمات سلامت روان و حمایت روان‌اجتماعی سازمان ملل) نیز تاکید شده است.
۵. تکنیک‌های ساده آرام‌سازی را تمرین کنید.
نفس‌عمیق، تمرین‌های توجه‌آگاهی (Mindfulness) و حرکات بدنی ساده از ابزارهای مهم برای تنظیم هیجانی هستند. این تکنیک‌ها توسط سازمان جهانی بهداشت به‌عنوان مداخلات سطح اول توصیه می‌شوند.
۶. مراقب کودکان و سالمندان باشید
در بحران‌ها، کودکان و سالمندان نیازمند توجه ویژه هستند. صحبت با زبان ساده، مداخلات مبتنی بر بازی، و ایجاد محیطی امن برای کودکان و مراقبت روانی مداوم برای سالمندان توصیه می‌شود.
۷. در صورت نیاز، از کمک حرفه‌ای استفاده کنید.
در صورت بروز نشانه‌های هشداردهنده مانند افکار آسیب‌رسان، اختلال خواب شدید یا بحران روانی، دریافت کمک تخصصی بسیار ضروری است. در کشور عزیزمان ایران، خدمات روان‌شناسی زیادی به صورت حضوری یا تلفنی، مانند خط 1480 سازمان بهزیستی کشور ارایه می‌شود و مرکز خدمات روان‌شناسی و مشاوره انجمن روان‌شناسی ایران با آدرس (https://iranpa.org/clinic/ ) از جمله این مراکز است.
در پایان...
در دوران جنگ، لازم است هر انسان نه‌فقط مراقب جسم، بلکه روان خود باشد. کمیتۀ مداخله در بحران انجمن سعی خواهد کرد با انتشار مطالب علمی مبتنی بر شواهد، در کنار هم‌میهنان عزیز باشد. مراقبت از سلامت روان، نه‌تنها حق ماست، بلکه مسئولیت ما در برابر خود و جامعه نیز هست.
با هم، از این بحران عبور خواهیم کرد.

کمیته مداخله در بحران انجمن روان‌شناسی ایران
1404/03/23
🔻۹تله‌ی شخصیتی که شاید در دام آنها افتاده باشی

۱-تله‌ی آسیب پذیر

در این تله افراد دائما از اتفاقاتی میترسن، که هنوز اتفاق نیفتاده

۲-تله ی استحقاق
فرد در این تله دائم فکر میکنه حقش داره خورده
میشه و نسبت به بقیه برتره

۳-تله ی اطاعت
فرد در این تله هرکاری میکنه تا دیگران از دستش
ناراحت نشن.

۴- تله ی شک
شخص در این تله احساس میکنه دیگران قصد
آسیب زدن دارن

۵-تله ی رها شدگی
در این حالت فرد نسبت به نزدیکانش احساس
بی اعتمادی داره

۶-تله ی شکست
در این تله فرد دائما خودش رو در اثر مقایسه ای که با هم سن و سالانش انجام میده به شکست خورده میبینه!

۷-تله ی طردشدگی
توی این تله شخص چون فکر میکنه با بقیه خیلی
فرق داره از ارتباطات اجتماعی دوری میکنه.

۸-تله ی محرومیت عاطفی
کسی که در این تله ،گرفتاره حتی از حمایت عاطفی ای که از دیگران دریافت میشه، دوری میکنه!

۹-تله ی کمال گرایی
فردی که در این تله ، گرفتاره همیشه فکر میکنه تلاشش کافی نیست و بیش از حد تلاش میکنه


🍃 @Zehn_ziba1 🍃
وقتی انسان راه فردیت را دنبال میکند، وقتی زندگی خودش را زندگی میکند، باید خطاها را بپذیرد، زیرا زندگی بدون این اشتباهات کامل نمیشود و یا حتی برای یک لحظه تضمینی نیست که گرفتار خطا نشویم.

شاید بیندیشیم راه امنی نیز وجود دارد اما آن راه، راه مرگ خواهد بود؛ آنگاه دیگر چیزی رخ نخواهد داد، یعنی لااقل چیزهای درست؛ آن کس که راه مطمئن در پیش میگیرد با مرده فرقی ندارد!

کارل گوستاو یونگ
خاطرات، رویاها، اندیشه ها


🍃 @Zehn_ziba1 🍃
هیج رابطـه ای قادر به از میان بردن تنهایی نیسـت. هریک از ما در هسـتی تنهاییـم. ولی میتـوانیم در تنـهایی یکديگرشـریک شویم. همـان طور که عشق درد تنـهایی را جبران مـیکند، اگر بتوانیم موقعیت های تنـها و منفرد خویش را در هستی بـشناسیم و سـرسختانه با آنها رویارو شـویم، قادر خواهـیم بود رابطه ای مبتنـی بر عشق و دوسـتی با دیگران برقرار کنیم.

اروین د. یالوم ، روان درمانی اگزیستانسیال


🍃 @Zehn_ziba1 🍃
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
هر برهه ای از زندگی آدم معنایی را از دست میدهد و معنای تازه ای باید بسازد

🍃 @Zehn_ziba1 🍃
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
چگونه دوست داشتنی باشیم؟

🍃 @Zehn_ziba1 🍃
*

شخصیت سالم

«شخصیت سالم» ارزش ها و اولویت های مشخصی دارد.

روشن بودن ارزش ها و اولویت ها کمک می کند که فرد در انتخاب ها دچار سردرگمی و دودلی نباشد؛ درنتیجه، در مقابل محرکها و وقایع، واکنش چنین فردی روشن و واضح است و افرادی که با او سرو کار دارند نیز سردرگم نیستند و تکلیف شان روشن است.

در طول هفته، مواردی که در روابط تان سوء تفاهم بروز کرده را یادداشت کنید.

منظور از سوء تفاهم، این است که دیگران پیام ارسالی شما را درست دریافت نکرده اند؛ شما منظور دیگری داشته اید و آنان چیز دیگری فهمیده اند و شما با تعجب گفته اید: «من اصلا چنین منظوری نداشتم!»

همچون یک پژوهشگر کنجکاو، اجرای این ارتباط را تحلیل کنید؛ کلمات تان، لحن کلام تان و ژست و حالت نگاه، چهره یا بدنتان را از خودتان بپرسید:
«هدف من از این پیام چه بود؟»، «پیش از این که به ارسال این پیام بپردازم، چه افکاری در ذهنم داشتم؟»، «آیا به احساساتم هنگام ارسال این پیام توجه داشتم؟»
و «آیا احساساتم روشن و واضح بودند یا مبهم و دو پهلو؟ »

درون نگری» و «ارزیابی خود»، تمرین هایی هستند که ما را به سمت «سلامتی شخصیت» پیش می برند.

✍🏻دكتر سرگلزايى / روانپزشک

🍃 @Zehn_ziba1 🍃
2025/07/04 10:51:06
Back to Top
HTML Embed Code: