Telegram Web
🔴 #بیانیه شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران در محکومیت بازداشت آقای #عزیر_قاسم‌زاده سخنگوی کانون صنفی فرهنگیان استان گیلان

درست یک روز بعد از تجمع بزرگ فرهنگیان برای اجرای کامل #رتبه‌بندی و #همسان‌سازی و #بهبود_کیفیت_آموزشی ، که در بیش از چهل شهر در سراسر کشور انجام گرفت ؛ متاسفانه روز چهارم مهرماه آقای عزیز قاسم زاده ، سخنگوی کانون فرهنگیان استان گیلان ، و خواننده محبوب توسط نیروهای لباس شخصی در منزل پدری‌اش بدون ارائه هیچگونه مجوز قانونی و حکم بازداشت ، دستگیر و به مکان نامعلومی منتقل شد.

در ویدئوی به جا مانده از نحوه دستگیری بی‌توجهی به حقوق شهروندی و برخوردهای نادرست و به دور از اخلاق ماموران امنیتی و لباس شخصی‌ها در حضور خانواده با این فعال صنفی مشخص است نیروهای امنیتی با حضور پرتعداد و ایجاد رعب بر چشمان سخنگوی کانون گیلان چشم‌بند زده‌ و بدون هیچ توضیحی به مادر و خواهر نگرانش، ایشان را پابرهنه به مکان نامعلومی منتقل نموده‌اند.

رفتارخشن وپرتنش ماموران در حالی بوده که پیش‌تراطلاعات شهرستان رودسر درتماس تلفنی عزیزقاسم‌زاده را احضارنموده‌ و مقرر شده‌بود تا ایشان پس ازتماس مجدد برای پاره‌ای توضیحات به اداره اطلاعات مراجعه نمایند.

پس از انتشارخبر دستگیری عزیز قاسم زاده، شاهدموجی گسترده ازحمایت وهمبستگی بااین فعال صنفی بودیم، مردم، جامعه معلمان،کنشگران صنفی ومدنی وهنرمندان بادقت ونگرانی خبرهای مربوط به ایشان را رصد می کنند و خواهان آزادی فوری این معلم خوشنام و هنرمند متعهد هستند.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران ضمن محکوم نمودن بازداشت غیرانسانی این فعال صنفی و هنرمند برجسته ، تاکید می‌کند که احضار، بازداشت و اخراج فعالان صنفی چاره کار نیست.

صدای عزیز قاسم‌زاده‌ها انعکاس صدای مطالبات بر حق فرهنگیان ایران است. مقام‌های قضایی و امنیتی گمان می‌کنند که با دستگیری و زندانی کردن می‌توان مانع مطالبه‌گری شد، اماهمانگونه که بارهاتاکید کرده‌ایم حاکمیت بایدپاسخگوی مطالبات قانونی و صنفی معلمان باشد و تن به خواسته‌های تشکل‌های صنفی بدهد. خواسته‌هایی که تامین کننده منافع معلمان و دانش‌آموزان و به تبع آن جامعه است.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران خواستار آزادی فوری و بدون قید شرط عزیز قاسم‌زاده و تمام معلمان زندانی است باید حکومت به پرونده‌سازی علیه فعالان صنفی خاتمه دهد و بعد از دو دهه حبس و زندان کردن فعالان به این حقیقت رسیده‌باشد که مطالبه‌گری و اعتراضات صنفی معلمان متکی بر فرد نیست و این مطالبات ریشه در واقعیت زندگی مشقت‌بارمعلمان شاغل وبازنشسته و وضعیت اسفبارنظام آموزشی دارد. مطالبه‌گری که نتیجه رشد و آگاهی جنبش حق‌طلبانه فرهنگیان شاغل و بازنشسته‌است.

ما اعلام می‌کنیم دفاع از عزیز قاسم‌زاده و هر معلمی که به خاطر مطالبه‌گری دچار حبس و زندان شود وظیفه ذاتی کانون‌های صنفی و انجمن‌های صنفی است و شورای هماهنگی هرگز فعالان صنفی و معلمان را تنها نخواهد گذاشت و از همه دعوت می‌کنیم به هر شکل ممکن صدای عزیز قاسم‌زاده باشند. او که امروز، ما از صدای دلنشینش محروم شده‌ایم.

در پایان یادآور می شویم، بازداشت و زندان ما را متوقف نخواهد کرد وتاتحقق مطالبات و رسیدن معلمان به زندگی شرافتمندانه ودستیابی دانش‌آموزان به آموزشی رایگان ، عادلانه و با کیفیت در مسیر مطالبه‌گری استوار و محکم ایستاده‌ایم از همین رو از فرهنگیان عزیز درخواست می‌کنیم در کانون‌های صنفی معلمان و انجمن‌های صنفی فرهنگیان متشکل شوند و در برنامه‌ها و فراخوان‌های شورای هماهنگی مشارکت نمایند.
پیروزی و موفقیت ما در همبستگی جمعی ماست.

معلم زندانی آزاد باید گردد.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران
۵ مهر ۱۴۰۰

تجمع فرهنگیان ایران 3 مهر 1400
.............
لینک کانال تلگرامی شورای هماهنگی :
https://www.tgoop.com/kashowra

تماس با دبیرخانه ی شورا:
@shora_hamahangi

سایت شورای هماهنگی :
www.hamahangi.org

ما در کنار شماهستیم.
گزارش تحلیلی از سرکوب‌های سیاسی: 🔻🔻🔻

تعرض سیستماتیک به امنیت مخالفان و فعالان سیاسی

از زمان روی کار آمدن جناح های وابسته به رئیسی و اژه ای نسبت به تشدید سرکوب ها و شیوه های متنوع آن هشدار داده ایم نه از این جهت که سیاست سرکوبِ پیش از آن را منکر شویم، بلکه با توجه به وخامت اوضاع حاکمیت در اداره جامعه و نشانه های پیشروی دوباره ی اعتراضات مردم روشن است که نیروهایی به قدرت اصلی تبدیل خواهند شد که به صورت یکدست برنامه ی ویژه ای را برای کشتار و سرکوب اعتراضات اجتماعی پیش ببرند. گزارش های متعددی در زمینه افزایش بگیر و ببندها و پرونده سازی های فعالان سیاسی و مخالفان رژیم در مدت اخیر منتشر گردید که گویای دست پاچگی و ترس حکومت از گسترش اعتصاب ها و شورش ها است. دیدیم که همزمان با آغاز سال تحصیلی بیش از پانزده معلم در زندان های جمهوری اسلامی اسیر هستند تا از افزایش رو در رویی معلمان با دولت جلوگیری شود. محافظان سرمایه و قداره بندان رژیم، سرکوب سیستماتیک را چه در کف خیابان و چه در اسارت گاه هایشان به صورت بی سابقه ای پیش میبرند. در مدت کوتاهی بیش از ده نفر از زندانیان معترض از جمله شاهین ناصری، شاهین دیرزاده و امیرحسین حاتمی را به صورت برنامه ریزی شده در زندانها به قتل رساندند. اخیرا از تیپ دو زندان تهران بزرگ گزارشی دریافت شد مبنی بر حمله هماهنگ به زندانیان سیاسی توسط اوباش اجیر شده نیروهای امنیتی. در این هجوم که مشابه قتل علیرضا شیرمحمدعلی همراه با تیزی و شیشه شکسته رخ داده است، افسر نگهبان در مقابل فریادها و درخواست های کمک، درب سالن را قفل می کند تا اشرار امنیتی با چاقو به جان زندانیان سیاسی بیفتند و آنان را به شدت زخمی کنند. شدت جراحت پویا قبادی به حدی بوده که بیست بخیه به سر او زده اند. طراحان این میزانسن های وحشتناک نیروها و جیره خواران امنیتی هستند که به دلیل شکست در پروژه زندانی کردن فعالان سیاسی و اجتماعی، با جدیت بیشتری به «پروژه ناامن کردن محیط های اعتراضی و زندان ها» روی آورده اند. اما در چنین شرایطی شاهد آن هستیم که زندانیان در بند به رغم شمشیر آویخته بالای سرشان، از جنایات رژیم می گویند و بهای سنگین آن را نیز می پردازند چراکه واقفند با رسوایی و در انزوا قرار دادن رژیم میتوان آن را در مقاطع حساس وادار به عقب نشینی ساخت.

پروژه سرکوب و تقابل با آن

همزمان با شورش های دیماه نود و شش، نیروهای امنیتی و قضائی در واکنش به اعتراضات غافلگیرکننده توده های مردم اقدام به بازداشت های فله ای مخالفان و معترضان در جای جای کشور نمودند تا در دو تاکتیک موفق شوند: «یکم؛ ایجاد موانع برای هماهنگی میان مراکز مختلف اعتراضی (به هم پیوستن لیدرهای محلات و شهرها) و دوم؛ پیشگیری از تداوم و بلوغ اعتراضات در کانون های جدید (دانشگاه و کارخانه و ادارات و مطبوعات و...).» در آن دوره رژیم با بند و بست فراوان این پیام تهدید را بصورت عمومی رو به جامعه مخابره کرد که پاسخ هر اعتراضی حبس و شکنجه است. به واسطه حاکمیت بحران زده و جامعه ی پرشکاف ایران که دامنه ویران گری های آن زیست اکثریت مردم را ناامن ساخته است، زمانی که سرکوب سیاسی به دستور روز تبدیل میشود، به مرور از میزان کارکرد و هراس آن کاسته شده و جنبش های اعتراضی در تقابل با آن مقاوم تر می شوند. نیروهای امنیتی در جایگاه طراحان و صحنه پردازانِ پروژه های سرکوب که موازی با تداوم اعتراضات در سالهای ۹۷ و ۹۸ و ۹۹ نیز اساساً «پروژه ی شناسایی و انحلال گروه های سیاسی و سازمان دهندگان اعتصابها و تجمعات» را پیاده می کردند، در عمل با واکنش های جامعه و مقاومت زندانیان مواجه شدند که اتفاقاً مسیر تکراری «پرونده سازی، بازداشت، دادگاه و زندان» را بی اثر جلوه داد و عقب نشینی های پی در پی را به قوای سرکوبگر تحمیل کرد. نیروهای سیاسی همواره و در گیر و دار تعرض های امنیتی به مهارت دست پیدا میکنند و متناسب با توازن قوا میان طبقات اجتماعی، سطح دیگری از مبارزه و مقاومت را از خود نشان می دهند. نه کشتار بی رحمانه ی آبان، نه قتل عام کرونا و نه زهر چشم گرفتن های پیاپی نتوانست مانع از موج مطالبه گری و دادخواهی شود چنانچه در سال جاری تاکنون بزرگترین اعتصاب کارگری و رادیکال ترین نوع خیزش خیابانی را تجربه کرده ایم و در کنار نشانه های افزایش همبستگی توده ای، شاهد عدم مشروعیت رژیم و رو کردن برگ های آخر آن نیز بوده‌ایم.

ادامه ⬇️⬇️
⬇️ ادامه:

در چنین گردابی که جمهوری اسلامی در آن اسیر شده، معماری سرکوب سبک و رنگ دیگری به خود می گیرد تا بقای طبقه حاکم کمتر مورد تهدید قرار بگیرد.
پروژه های امنیتی در ماه های اخیر با اجماع سه سازمان «وزارت اطلاعات، اطلاعات سپاه و حفاظت قوه قضائیه» به صورت موازی با برنامه های مشخص در زمینه «پیشگیری از تجمعات، ناامن ساختنِ زندان ها، اشراف اطلاعاتیِ فعالان سیاسی و طرد و حذف عناصر سوخته اقتصادی و امنیتی» کلید خورده اند؛ در حالیکه حکومت از یک طرف تمایل دارد تا مقدمات هرگونه التهابی را در منطقه فراهم سازد و دستش را برای سرکوب داخلی بازتر کند، از طرف دیگر با ژست دفاع از مسالمت و حقوق بشر خواهان مذاکره با غرب و ناتویی است که با وجود تقویت جنبش های رادیکال در ایران و تضعیف امکان سناریوی سیاه، توافق با جناح محافظه کار رژیم اسلامی را ترجیح خواهد داد. تمام این معادلات ثابت میکند که بازوهای امنیتی رژیم هیچ ابایی از تکرار جنایات دهه شصت ندارند و منتظر زمینه مساعد برای اجرای آن و در واقع تضمین حیات نفسگیر خود هستند.

مطالبه آزادی زندانیان سیاسی را سراسری کنیم

اتخاذ تاکتیک های مناسب یکی از شروط برای لرزاندن بنای سرکوب است. تاکنون فعالان سیاسی و صنفی نشان داده اند که زیر بار سرکوب نمی روند و افکار عمومی نیز خواستار آزادی های سیاسی است همانطور که در اعتراضات شهری و اعتصابات کارگران و معلمان هم آزادی زندانیان سیاسی به عنوان یکی از خواسته های محوری مطرح است و آکسیون های حمایت گرانه ای هم روبروی زندانها و خارج از کشور برای این مهم برگزار میشود. سیاست ما در «کمپین دفاع از هفت تپه و اعتراضات کارگری» در مقطع کنونی پررنگ کردن مساله آزادی زندانیان سیاسی و کمک به سازماندهی نیروهای سیاسی و مدنی در این جهت خواهد بود. در این مسیر هر روزنه ای را به شکافی عمیق برای نیروهای امنیتی تبدیل خواهیم کرد و الگوی مقاومت و به عقب راندن سرکوب در هفت تپه و جنبش کارگری را به عنوان پلتفرمی فراگیر در جامعه اشاعه خواهیم داد. «آزادی زندانیان سیاسی» و «آزادی تجمعات» دو خواست ضروری برای نیروهای آزادیخواه و بویژه طبقه کارگر در تمام جدال هایشان بر سر مناسبات سیاسی و اقتصادی و فرهنگی است. اتحاد زنجیروار میان «کمپین های آزادیخواه، کمیته های اعتصاب، گروه های سیاسی، تشکل های صنفی و حقوق بشری مستقل» بر سر آزادی های سیاسی دارای منفعت عظیم همگانی است و پتانسیل همبستگی عمومی را هم دارد. آن چیزی که در آبان و دیماه پنجاه و هفت نهایتا درهای زندان ها را باز کرد نه مبارزه چریکی بود و نه انسان دوستی پهلوی و بختیار ، بلکه نیرویی قفل درب زندان را شکست که حاصل مبارزه ای پیگیرانه بود و با پیشگامی خانواده ها و کمیته های دادخواه و اتحاد نیروهای سیاسی شکل گرفته بود که آن چنان شاه و ساواک را عاصی و ناتوان ساخت. در نتیجه بر آنیم تا طنین آزادی زندانیان سیاسی را نغمه کنان در جای جای این جهان بر تمام قله ها پرآوازه کنیم.

« هیأت نویسندگان کمپین دفاع از هفت‌تپه و اعتراضات کارگری – هجدهم مهرماه هزارو چهارصد »
برای شناختن مجرمین واقعی کشتار کرونا؛
دادگاه دادخواهان سلامت را علنی برگزار کنید!


📌متن کامل بیانیه:

روز چهارشنبه مورخ ۲۱ مهرماه سال ۱۴۰۰ وکلا و فعالان مدنی، آقایان مصطفی نیلی، آرش کیخسروی، مهدی محمودیان، محمدرضا فقیهی و سرکار خانم مریم افرافراز که پیش از این به دلیل قصدِ طرح شکایت از مقامات جمهوری اسلامی در خصوص مدیریت فاجعه‌بار بحران همه‌گیری ویروس کرونا و دادخواهی از  نقضِ حق سلامت شهروندان بازداشت شده بودند، در شعبه ۲۹ دادگاه انقلاب تهران مورد محاکمه قرار می‌گیرند.
 
از آنجا که ما امضاکنندگان این نامه و بسیاری از مردم ایران همچون فعالان مدنی دادخواه سلامت معتقدیم سوءمدیریت مقامات جمهوری اسلامی و خاصه ممانعت شخص آقای خامنه‌ای از واردات واکسن خارجی مطمئن و ترجیح منافع اقتصادی مافیای قدرت بر جان مردم، موجب نقض حق سلامت شهروندان شده و ده‌هاهزار تن از هموطنانمان را به کام مرگ کشانده، لذا بازداشت این وکلا و فعالان مدنی دادخواه را ظالمانه و برخلاف موازین عدالت می‌دانیم و از آنجا که آشکار شدن حقیقت قدمی اساسی در فرآیند دادخواهی است، لذا بدینوسیله خواهان برگزاری علنی دادگاه روز چهارشنبه هستیم. ما بر این باوریم که حتی همین دادگاه‌های ناعادلانه و فرمایشی، اگر که با حضور آزاد اصحاب رسانه و فعالان مدنی مستقل همراه باشد و امکانی برای شنیدن دفاعیات دادخوهان فراهم گردد، به عیان شدن حقیقت و رسوائی ظالمان و فریبکاران یاری خواهد رساند و مردم ایران که بسیاری از آنها در ماه‌های اخیر به دلیل همین مدیریت فاجعه‌بار داغدار عزیزانشان شده‌اند، با شنیدن دفاعیات دادخواهان و مدعای پرونده‌سازان قضاوت خواهند کرد که متهمان واقعی کیستند و چه کسانی باید امروز به خاطر بازی کردن با جان میلیون‌ها ایرانی محاکمه شوند و مجازات ببینند.

⬇️لینک برای امضاء:

https://docs.google.com/forms/d/1-Jk4Ao50nz5MHviCUB1sh9r6failAA6iFCtviXUBdzk/viewform?edit_requested=true#settings
بیانیه مشترک فعالان چپ و کارگری درباره‌ی تماس‌ها و تهدیدهای اخیر ماموران وزارت اطلاعات


🔴 جمعی از فعالان کارگری با انتشار یک بیانیه مشترک از تماس‌ها و تهدیدهای مکرر ماموران وزارت اطلاعات خبر دادند. در این بیانیه که به امضای رهام یگانه، کامیار فکور، سروناز احمدی، عسل محمدی، ‌هیراد پیربداقی، امیرعباس آذرم‌وند و عاطفه رنگریز رسیده با اشاره به اینکه تماس‌های تهدیدآمیز ماموران امنیتی روز ۲۷ مهرماه و از سوی ماموران اداره‌ کل چپِ وزارت اطلاعات صورت گرفته، آمده است: «تماس گرفتند و با لحن تهدید آمیز خواهان حضور در یک به اصطلاح جلسه دوستانه برای روشن شدن برخی از ابهامات و خط قرمزها شدند...این تماس‌ها چند ساعت بعد از برگزاری دادگاه کامیار فکور انجام شده و در تماسی که با رهام یگانه داشتند او را علنا تهدید به «پله‌ بعدی» روال امنیتی و بازداشت کردند. این اتفاق برای امیرعباس آذرم‌وند تنها چهار روز پس از آزادی‌ از سوی اطلاعات سپاه رخ داده است.»
نویسندگان این بیانیه در ادامه بیانیه خود از تماس‌های مشابه با برخی از فعالان چپ، خانواده‌ جان باختگان آبان ۱۳۹۸، معترضان بهبهان و جمعی دیگر از فعالان اجتماعی به همین شیوه «احضار تلفنی» و دعوت به «جلسه» داده‌اند.

امضا کنندگان این بیانیه با اشاره به اینکه شرایط فاجعه‌بار اقتصادی و اجتماعی که طبقه حاکم به جامعه و به ویژه طبقه کارگر تحمیل کرده، اکثریت جامعه را در سرازیری فقر مطلق قرار داده و هیچ ترمزی برای آن در چشم‌انداز و برنامه‌ریزی ندارد؛ می‌نویسند: «در شرایطی که رکورد نرخ تورم شکسته شده، هیچ افقی برای بهبود وضعیت از طرف طبقه حاکم وجود ندارد، سرکوب فعالان اجتماعی و آزادی‌خواه شدت گرفته است. با این حال طبقه کارگر در همین شرایط اسف‌بار فقر و اختناق، با اتکا به خود و متحدانش اعتراضات و اعتصاباتی را برای بهبود شرایط سازمان می‌دهد.»
در ادامه این بیانیه آمده است: «شعارها و سیاست‌های استثمارگرانه طبقه حاکم از جمله مانع زدایی و خصوصی‌سازی به وضوح معیشت و زندگی طبقه کارگر را هدف گرفته تا از طریق استثمار روزافزون این طبقه خود را از بحران‌های خود نجات دهد. به همین دلیل متحدان طبقه کارگر برای نهادهای امنیتی از جمله موانعی هستند که در برابر تعرض به طبقه کارگر ایستادگی می‌کنند و به همین دلیل باید از سر راه کنار بروند.»

فعالان کارگری امضاکننده این بیانیه با تاکید بر اینکه علاوه بر بازداشت فعالان کارگری و چپ، تاکتیک‌های دیگری هم برای سرکوب آزادی‌خواهان در نظر گرفته شده که البته سیاست جدیدی نیست؛ می‌افزایند: «شکست روش‌های اتخاذ شده نیروهای امنیتی در پرونده‌هایی مشابه هفت‌تپه که بلافاصله با فعالیت کمپینی باعث متشکل‌تر کردن صفوف طبقه‌ کارگر و حامیانشان بوده است، باعث روی‌آوردن به روش‌های جدید و پیشگیرانه شده که باز هم با ایستادگی و اتحاد طبقه‌ی کارگر و فعالان محکوم به شکست خواهد بود. سنت دفاع از خود و کار کمپینی و اجتماعی در میان این فعالان تجربه شده است و با ارعاب چه مستقیم و چه در لفافه از پا نخواهد نشست.»
امضاکنندگان این بیانیه در توضیح تهدیدات مکرر ماموران امنیتی می‌نویسند:
«روز گذشته ۲۷ مهرماه ماموران اداره‌ کل چپِ وزارت اطلاعات در یک فاصله‌ی کوتاه به چند نفر از فعالان و حامیان طبقه کارگر از جمله  رهام یگانه، کامیار فکور، سروناز احمدی، عاطفه رنگریز، عسل محمدی و ‌هیراد پیربداقی  تماس گرفتند و با لحن تهدید آمیز خواهان حضور در یک به اصطلاح «جلسه دوستانه» برای روشن شدن برخی از «ابهامات» و «خط قرمزها» شدند. لازم به ذکر است که این تماس‌ ها چند ساعت بعد از برگزاری دادگاه کامیار فکور انجام گرفته و همچنین رهام یگانه را علنا تهدید به «پله‌ی بعدی» روال امنیتی و بازداشت کردند. همین اتفاق نیز برای امیرعباس آذرم‌وند تنها چهار روز پس از آزادی‌ از سوی اطلاعات سپاه رخ داد. همچنین برخی از فعالان چپ، خانواده‌های کشته‌شدگان آبان، معترضان بهبهان و دیگر فعالان اجتماعی هم طی همین روند «احضار تلفنی» دعوت به «جلسه» شدند.»

آنها در ادامه بیانیه خود با اشاره به اینکه ماموران سازمان‌های اطلاعاتی با تماس تلفنی و سپس دعوت فعالان به «جلسه دوستانه» سعی در خط و نشان کشیدن و ارعاب فعالان دارند؛ می‌افزایند: «ماموران هیچ‌گونه تمایلی برای طی کردن «روال قانونی احضار کتبی» اشخاص ندارند. به این بهانه که پرونده جنبه‌ قضایی پیدا می‌کند و پای قاضی هم به وسط می‌آید. به همین دلایل تاکید می‌کنند که به اصطلاح «دعوت تلفنی» بر مبنای دستورالعمل‌های اجرایی قانونی و در راستای صیانت از امنیت شهروندان است...


⬇️⬇️⬇️(ادامه گزارش)
⬇️ادامه؛

گویا با تغییر نام «بازجویی» به «گفتگوی دوستانه» یا «برخورد امنیتی» به «صیانت از امنیت» افراد فریب می‌خورند و به همین شکل ماموران وزارت اطلاعات از عملیات «سرکوب پیشگیرانه» با سربلندی بیرون می‌آیند. این سیاست نخ‌نما به وضوح محکوم به شکست است، چراکه اگر قرار بود با احضار و تهدید چند فعال آزادی‌خواه، اعتراضات متحدانه کارگران و فرودستان خاموش شود که تا به امروز شاهد این میزان از رشد آگاهی طبقاتی کارگران و همبستگی وسیع‌تر آنان نسبت به گذشته نبودیم.»
امضاکنندگان این بیانیه در پایان تاکید کرده‌اند: «ما به عنوان امضا کنندگان این بیانه به هیچ وجه به سیاست‌های ارعاب، بازداشت و تهدید از طرف وزارت اطلاعات تن نخواهیم داد و در هیچ نوع جلسه‌ای در مکان نامعلوم یا معلوم شرکت نخواهیم کرد.»


-بازنشر: کمپین دفاع از هفت‌تپه و اعتراضات کارگری
www.tgoop.com/zendani7tapeh
کمپین دفاع از هفت‌تپه و اعتراضات کارگری pinned «بیانیه مشترک فعالان چپ و کارگری درباره‌ی تماس‌ها و تهدیدهای اخیر ماموران وزارت اطلاعات 🔴 جمعی از فعالان کارگری با انتشار یک بیانیه مشترک از تماس‌ها و تهدیدهای مکرر ماموران وزارت اطلاعات خبر دادند. در این بیانیه که به امضای رهام یگانه، کامیار فکور، سروناز…»
شعر زیبای مادر زندانی سیاسی سعید اقبالی؛

سعید عزیزتر از جانم؛
روزهای تیره برما میگذرند
آری تیره
این روزها که آفتاب را پس پشت ابرهای بی‌رحم اندوه
پشت خشونت‌های پنهان چهاردیواری‌ها
زنجیر کرده‌اند.
هفتاد روز
درقفس تنگ بودی و
برمن
مثل صدسال تنهایی گذشت
بر دست و پای مرغ اندیشه‌ات اما
هرگز و هیهات
که بندی توانند زد
تو آزاد بودی
نه به تن
زهر زمان را شیرین میکنم
با این دستمایه شِکر
که تنت
اگرچه در زنجیر
اندیشه‌ات اما،ای غمخوار دست‌های پینه بسته‌ی من و بسیاری چون من
در اوج آسمان آزادی
همواره
بی‌وقفه
در پرواز


📌عوارض بازگشت ناپذیری که این زندانی سیاسی را به دلیل شکنجه‌های دوران بازجویی تهدید می‌کند، به گفته پزشکان زندان رجایی شهر علاوه بر ضایعه شنوایی، احتمال و خطر به کما رفتن او را هم می‌تواند در پی داشته باشد.

📌 پرده گوش راست سعید بر اثر ضربه‌های بازجویان و ماموران اطلاعاتی دچار پارگی شده و به دلیل عدم درمان در دوره ۷۰ روز بازجویی و انفرادی، اکنون عفونت به سمت مخچه پیشروی کرده است. ضروریست که متحدانه مدافع سعید اقبالی و تمام زندانیان سیاسی باشیم.

-کمپین دفاع از هفت‌تپه و اعتراضات کارگری:

T.me/HaftHezarTapeh
کمپین دفاع از هفت‌تپه و اعتراضات کارگری
Photo
تداوم سرکوب فعالان و تشکل‌های معلمان

مبارزه معلمان ایران برای افزایش حقوق‌ها، برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگی و نیز مخالفت با خصوصی‌سازی آموزش و درخواست آموزش رایگان و پایان دادن به زندانی و محکوم کردن معلمان، در ماه‌های اخیر شدت گرفته است. در چهاردهم اکتبر امسال معلمان در حدود پنجاه شهر و مراکز استان دست به تجمع اعتراضی زدند.
افزون بر تاکید بر مطالبات اقتصادی ما شاهد افزایش خشم معلمان نسبت به تداوم صدور احکام زندان و زندانی کردن فعالان معلمان با اتهامات ساختگی توسط نیروهای امنیتی و دستگاه قضایی ایران بوده‌ایم. بنا به اطلاعات ما در حال حاضر معلمان زیر به دلیل فعالیت‌های اتحادیه‌ای در زندان به سر می‌برند:

اسماعیل عبدی، محمدحسین سپهری، زینب همرنگ، هاشم خواستار، محمدرضا رمضان زاده، حسین حسنخانی، یعقوب یزدانی، غلامرضا کندازی، ناهید فتحعلیان، نصرت بهشتی، مهدی فتحی، معصومه عسکری، حجت‌الله رفیعی و محمد ارکیان.
عزیز قاسم زاده، سخنگوی کانون صنفی معلمان گیلان و هنرمند محبوب در ۲۶ سپتامبر ۲۰۲۱ دستگیر شد و سپس در ۱۱ اکتبر با قرار وثیقه آزاد گردید.
این معلمان هیچ جرمی مرتکب نشده‌اند و هدف از تداوم بازداشت و حبس آنها علاوه بر ایجاد فضای ترس، جلوگیری و منصرف کردن معلمان از رسیدن به خواست مشروع خود برای آزادی بیان و عقیده است که در سطح بین‌المللی به رسمیت شناخته می‌شود.

اخراج از کار محمد حبیبی

محمد حبیبی، عضو هیئت مدیره و سخنگوی کانون صنفی معلمان تهران است. در اوایل این ماه "هیات تجدید نظر بررسی تخلفات وزارت آموزش و پرورش" نظر نهایی خود را در مورد وضعیت شغلی محمد حبیبی اعلام کرد. این هیات حکم اخراج محمد حبیبی از کار را با پرداخت مبلغی به عنوان خسارت صادر نمود. طبق این حکم، محمد حبیبی برای همیشه از تدریس در بخش اموزش عمومی در ایران محروم شده است.
محمد حبیبی در جریان یک تجمع اعتراضی معلمان در ماه مه ۲۰۱۸ همراه با تعداد دیگری از فعالین معلمان، بطور خشونت‌آمیز از سوی نیروهای امنیتی مورد حمله قرار گرفت و دستگیر شد. او سپس در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی احمدزاده به اتهام "اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم علیه امنیت ملی" به هفت سال و نیم زندان و به اتهام "اخلال در نظم عمومی" به ۱۸ ماه حبس و ۷۴ ضربه شلاق و ۲ سال ممنوعیت از فعالیت در احزاب و گروه‌ها و دسته‌های سیاسی و اجتماعی و ممنوعیت خروج از کشور به عنوان مجازات تکمیلی محکوم شد. این حکم در نهایت در دسامبر ۲۰۱۸ توسط شعبه ۳۶ دادگاه تجدید نظر تهران به ریاست قاضی احمد زرگر مورد تایید قرار گرفت. آقای حبیبی در ۱۰ نوامبر ۲۰۲۰ بعد از تحمل حدود سه سال حبس از زندان آزاد شد.
اخراج از کار محمد حبیبی، یکی از چهره‌های برجسته تشکلات معلمان، بخشی از روند سرکوب جنبش معلمان است؛ جنبشی که در پشتیبانی و حفاظت از آموزش رایگان و با خواست حق ایجاد تشکل، همچنان در جریان است. زمانی که محمد حبیبی در زندان بود، آموزش بین‌الملل و تشکلات معلمان در کشور‌های مختلف، کمپین‌هایی را برای آزادی او سازماندهی کردند. این کمپین‌ها کمک کرد که محمد حبیبی پیش از آنکه حکم زندان او به پایان برسد، از زندان آزاد شود.

اتحاد بین المللی IASWI از تشکلات کارگری در بخش آموزش، آموزش بین الملل EI و دیگر تشکلات کارگری و نیز از همه تشکلات مترقی و سازمان‌های مدافع حقوق بشر تقاضا می‌کند که تداوم سرکوب فعالین معلمان و فعالین اتحادیه‌ای در ایران را محکوم نمایند و خواستار آزادی فوری و بدون قید وشرط همه معلمان زندانی شوند، و همچنین بخواهند که حکم اخراج محمد حبیبی لغو شود.
با همبستگی

International Alliance in Support of Workers in Iran (IASWI)
October 18, 2021
https://etehadbinalmelali.com/

بازنشر: کمپین دفاع از هفت‌تپه و اعتراضات کارگری
🔻🔺 آزادی دو فعال کارگری #عثمان_اسماعیلی و #محمد_داوری از اسارت‌گاه‌های سنندج و شیراز را به نشانه‌ی مقاومت ایشان و پشتیبانی‌های گسترده، به جامعه‌ی آزادی‌خواه و طبقه کارگر شادباش می‌گوئیم.

"به امید نابودی زندان و زندان‌بان"

📌کمپین دفاع از هفت‌تپه و اعتراضات کارگری
@zendani7tapeh
بازداشت هیراد پیربداقی و عسل محمدی توسط نیروهای امنیتی در تهران

خبرگزاری هرانا – عسل محمدی و هیراد پیربداقی، فعالین کارگری روز شنبه ۱۵ آبان‌ماه توسط نیروهای امنیتی در منزل خود در تهران بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده‌اند.

روز شنبه ۱۵ آبان‌ماه ۱۴۰۰، عسل محمدی و هیراد پیربداقی، فعالین کارگری توسط نیروهای امنیتی در تهران بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده‌اند.

ماموران در زمان بازداشت متوسل به خشونت شده و درب منزل این شهروندان را شکسته‌اند. روز گذشته این شهروندان به همراه ۷ تن از فعالین مدنی دیگر با حضور در دفتر قضایی نسبت به نگهداری متهمان در سلول‌های انفرادی اعلام شکایت کردند.

📌کمپین دفاع از هفت‌تپه و اعتراضات کارگری
@zendani7tapeh
کمپین دفاع از هفت‌تپه و اعتراضات کارگری pinned «بازداشت هیراد پیربداقی و عسل محمدی توسط نیروهای امنیتی در تهران خبرگزاری هرانا – عسل محمدی و هیراد پیربداقی، فعالین کارگری روز شنبه ۱۵ آبان‌ماه توسط نیروهای امنیتی در منزل خود در تهران بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده‌اند. روز شنبه ۱۵ آبان‌ماه ۱۴۰۰،…»
کمپین دفاع از هفت‌تپه و اعتراضات کارگری
بازداشت هیراد پیربداقی و عسل محمدی توسط نیروهای امنیتی در تهران خبرگزاری هرانا – عسل محمدی و هیراد پیربداقی، فعالین کارگری روز شنبه ۱۵ آبان‌ماه توسط نیروهای امنیتی در منزل خود در تهران بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده‌اند. روز شنبه ۱۵ آبان‌ماه ۱۴۰۰،…
#تکمیلی
طی تماس امروز ۱۶ آبان ماه ۱۴۰۰ هیراد پیربداقی ،اعلام شده این فعال سیاسی و کارگری به همراه عسل محمدی در بند ۲۰۹ زندان اوین تحت بازجویی به اتهام «اجتماع و تبانی علیه نظام» تحت بازجویی هستند.
کمپین دفاع از هفت تپه و اعتراضات کارگری بازداشت این دو فعال کارگری را محکوم کرده و خواستار آزادی بی قید و شرط #عسل_محمدی و #هیراد_پیربداقی می‌باشد.و خطاب به طبقه کارگر،فعالین کارگری و آحاد مردم خواستار حمایت همه جانبه از این دو فعال کارگری است.
📌کمپین دفاع از هفت تپه و اعتراضات کارگری

@zendani7tapeh
گزارش یک آدم‌ربایی!
پیامهای مادر عسل محمدی در واتس اپ که تا الان بی جواب مانده!
کمپین دفاع از هفت تپه و اعتراضات کارگری عموم جامعه و فعالین کارگری و اجتماعی را به حمایت از #عسل_محمدی و #هیراد_پیربداقی فرا‌ میخواند.

📌کمپین دفاع از هفت تپه و اعتراضات کارگری
@zendani7tapeh
صبح امروز مادر هیراد پیربداقی برای پیگیری وضعیت او به زندان اوین مراجعه کرده و پاسخ مشخصی به وی داده نشده است.بازپرس شعبه دوم دادسرای اوین اعلام کرده هنوز پرونده ی دو فعال کارگری بازداشت شده، #عسل_محمدی و #هیراد_پیربداقی به این شعبه ارجاع داده نشده است.

📌 کمپین دفاع از هفت تپه و اعتراضات کارگری
@zendani7tapeh
#عسل_محمدی و #هیراد_پیربداقی به جرم دفاع از طبقه کارگر در سلول انفرادی هستند.
📌 کمپین دفاع از هفت تپه و اعتراضات کارگری
@zendani7tapeh
📌هیراد پیربداقی و عسل محمدی آزاد باید گردند.

چند روز از دستگیری هیراد پیربداقی و عسل محمدی که در عرصه دفاع از حقوق و مطالبات کارگران فعال بوده اند میگذرد. این دستگیری مصداق بازداشت خودسرانه و خلاف تمامی قوانین بین المللی و خلاف تمامی شئون انسانی است. این دو فعال در حالی دستگیر شده اند که برای ثبت شکایت علیه موضوع بازداشت افراد در سلول انفرادی به دستگاه قضایی مراجعه کرده بودند. به جای شنیده شدن صدای آنها، دستگاه قضایی-امنیتی آنها را دستگیر و روانه بازداشتگاه کرده و بر اساس اخبار منتشر شده این دو فعال در سلول انفرادی نگه داشته میشوند که این اقدام مصداق بارز شکنجه است.
شرم آور است که وقتی این دو فعال برای شکایت درباره سلول انفرادی به دستگاه قضایی مراجعه کرده اند خود شاکیان را دستگیر میکنند و به سلول انفرادی منتقل میکنند. بر اساس خبر سایت "بیدارزنی" مراجعات خانواده این دو فعال به دستگاه قضایی بی نتیجه بوده و حتی بازپرس پرونده برای پاسخگویی به مادر عسل محمدی حاضر نشده و بعدا در تماسی کوتاه جواب های سربسته به این خانواده داده شده و در نتیجه هنوز هم از وضعیت جسمی و شرایط نگه داری هیراد پیربداقی و عسل محمدی اطلاعی در دست نیست.
دزدان و سارقان و اختلاسگران و مفت خوران آزادند و برای مردم، فعالین اجتماعی، فعالین سیاسی، فعالین کارگری و فعالین دانشجویی و ... پرونده سازی میشود. ادامه بازداشت #هیراد_پیربداقی و #عسل_محمدی محکوم است و باید بدون قید و شرط و فوری آزاد شوند.

پیام دریافتی
انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه
امروز شنبه ۲۲ آبان ماه ۱۴۰۰ با مراجعه خانواده عسل محمدی و هیراد پیر بداقی همراه با تعدادی از فعالین به دادسرا اوین بازپرس به هر دو خانواده اعلام کرده هنوز پرونده کامل نشده، فعلا بروید ما خودمان با شما تماس خواهیم گرفت!

همان پاسخ های کلیشه ای و نخ نما از طرف دستگاه قضا!

📌 کمپین دفاع از هفت تپه و اعتراضات کارگری
@zendani7tapeh
استوری مادر #عسل_محمدی در رابطه با پیگیری وضعیت فرزندش

📌 کمپین دفاع از هفت تپه و اعتراضات کارگری
@zendani7tapeh
2025/02/21 04:52:36
Back to Top
HTML Embed Code: