Telegram Web
فعال مدنی ؟ یا فعال ایران‌ستیزی ؟

هنگام بازداشت، با چهره مظلومانه می‌‌گویند ما فقط در دفاع از زبان_مادری فعالیت داشته‌ایم !

۱- زبان مادری شما چه ربطی به کوروش و پاسارگاد و هخامنشی و ساسانی و تخت جمشید و ... دارد، که شب و روز درحال توهین و تمسخر و تخریب این‌ها هستید ؟

۲- زبان مادری شما چه ربطی به فردوسی و زبان فارسی و شاهنامه و شاعران پارسی و ... دارد که همه وقت و توان خود را در توهین و تمسخر و تخریب این‌ها گذاشته‌اید ؟

۳ـ زبان مادری شما چه ربطی به دفاع از باکو و ترکیه و توهمات تورانی و پان‌ترکیستی و وطن‌فروشی دارد ؟

۴ـ زبان مادری شما چه ربطی به خلیج فارس و جزایر سه‌گانه دارد که آن را خلیج‌ ع می‌خوانید ؟

و صدها پرسش دیگر که واقعا چرا شما وقت خود را به جای دفاع از زبان به اصطلاح مادری، صرف ستیز با ایران و هویت ایرانی می‌کنید ؟ شما فعال مدنی و قومی و هویتی نیستید و دروغ می‌گویید ! من دوستان بسیاری دارم که آزادانه به زبان مادری خود سخن می‌گویند و از آن دفاع می‌کنند و برای پاسداشت آن فعالیت جدی دارند، اما هرگز مانند شما نیستند و اتفاقا برخی‌ها بشدت ایران‌دوست هستند

برگرفته از کانال ایران زمین

@Bahamstan
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اسرائیلی ها تعصب بسیاری بر دین خود دارند. همه حتی جوانانشان به اسطوره ها و‌خرافاتی که یهود قوم برتر و یگانه است اعتقاد دارند. از نظر آنها خون یهود یگانه و پاک است و از این رو هیچکس نمیتواند یهودی شود زیرا باید یهودی به دنیا بیاید نه اینکه اعتقاد به یهودیت پیدا کند.

دین های پس از یهود خیلی از رسوم را از یهودیت گرفته اند مانند قطع دست یا سنگسار.

اعتقادات آنها از بسیاری از آنها افرادی نژادپرست و دگم پدید آورده هرچند چنین چیزی مطلق نیست و این آیین اندیشمندان بزرگی مانند انیشتن- فروید- اسپینوزا- مارکس -هانا آرنت و… را به جهان هدیه داده است.

اگر روشنفکران و اندیشمندان این قوم بجای نژادپرستان حاکم شوند جهان حال و روز بهتری پیدا خواهد کرد.

@Bahamstan
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ناخدا هوشنگ صمدی:

ارتش، ارتش کشور ایرانه نه حکومت

@Bahamstan
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
۷ آبان از سوی مردم بنام کوروش نامگذاری شده است. شخصیتی روامدار و معتدل که تا جهان آنروز نظیر نداشت و بصورت شخصیتی جهانی از استرالیا تا امریکا شناخته شده است.

@Bahamstan
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
تالار وحدت - تهران با اجراي موسيقي محلي خراساني
گروه نوازندگان طريقت

@Bahamstan
هرکس میتواند قضاوت خود را در مورد این عکس داشته باشد.
بالایی ها مادربزرگ پایینی ها هستند

@Bahamstan
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
خشک و تر افغانها باهم میسوزند

@Bahamstan
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
خاطرات شهریار از فرقه کمونیستی آذربایجان

به بچه های گرسنه میگفتن بگو استالین نان بفرست

@Bahamstan
ايا زبان پارسى در سال ٢١٠٠ بر جا ميماند ؟؟؟

دكتر عيسى كشورى

بر اساس پيش بينى دانشمندان در سال ٢١٠٠ ميلادى تنها سه زبان انگلیسی، اسپانیایی و چینی در جهان باقى مى مانند و مابقی زبان‌ها به صورت زبان‌های ضعیف و در حال حل شدن در زبان‌های اصلی در خواهند آمد و تا دو دهه بعد بكلى و براى هميشه همانند زبانهاى ارامى ، تورانى و .... از بين ميروند .
تا انزمان بیش از ۸۰ درصد نوجوانان دنیا قادر خواهند بود به ۳ زبان اصلی صحبت کنند. و ممكن است تنها دو زبان فرهنگى - ادبى مهم ديگر شانس بقا داشته باشند ، تلاش كارگردان و فيلم ساز ايرانى مقيم كانادا مصطفى كشورى در ساخت فيلم زندگى و اثار شاعران نامدار ايرانى مانند حكيم عمر خيام ، حافظ شيرازى ، فردوسى و ... در همين راستا است تا با معرفى شعر و ادبيات پارسى و گسترش زبان پارسى در سطح بين المللى از انقراض زبان پارسى جلوگيرى نمايد ، تاثيرى كه سينما در شناخت مردم جهان نسبت به اثار گرانسنگ ادبيات پارسى و مانا يى انها دارد بر كسى پوشيده نيست بعبارتى اگر فردوسى با كوشش سى ساله خود توانست ادبيات پارسى را از تهاجم فرهنگى اقوام مهاجم زنده نگه دارد امروز با كمك هنر هفتم ميتوان همان كار فرودسى را تداوم بخشيد و از مرگ حتمى زبان مادرى كه حامل تاريخ ، تمدن و هويت ملى ما است جلوگيرى نمود ، خطرى كه اگر به ان همكنون توجه نكنيم و كارى صورت نگيرد ناگهان با اين حقيقت مواجه ميشويم كه در ايران اينده به احتمال قوى با توجه به واقعيات موجود زبان چينى جايگزين زبان غنى پارسى خواهد شد .

هر كو نكند فهمى زين كلك خيال انگيز
نقشش بحرام گر خود صورتگر چين باشد ،

ما همواره مردمانى بوديم كه بيش از پيشگيرى توجه به درمان واقعه بعد وقوع و دفاع داشته ايم و هرگز قادر نبوده ايم كه از قبل وقوع خطر انرا پيش بينى كنيم و در فكر چاره باشيم .
بايد قدر زحمات هنرمندان بزرگ كه در راه حفظ ادبيات و زبان ابا و اجدادى تلاش ميكنند دانست به اين اميد كه در سال ٢١٠٠ زبان پارسى جز پنج زبان باقيمانده اين سياره بماند . يادمان باشد پيشگيرى هميشه اسان تر از درمان بعد واقعه است .بقول استاد سخن سعدى :

درختی که اکنون گرفته‌ست پای
به نیروی شخصی برآید ز جای
و گر همچنان روزگاری هلی
به گردونش از بیخ بر نگسلی
سر چشمه شاید گرفتن به بیل
چو پر شد نشاید گذشتن به پیل

@Bahamstan
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
موسیقی متن فیلم قیصر. اثری بیادماندنی

@Bahamstan
زمانیکه برای هر تکنولوژی طول کشید تا به پنجاه میلیون مصرف کننده برسد:

تلفن ۷۵ سال
رادیو ۳۸ سال
تلویزیون ۱۳ سال
اینترنت ۴ سال
فیسبوک ۳/۵ سال
تلگرام ۱۸ ماه

البته هنوز هستند کشورهایی که استفاده از تلویزیون یا اینترنت در آنها ممنوعیت هایی دارد.

در جهانی زندگی میکنیم که بعضی به انسانهای فضایی شباهت پیدا میکنند و بعضی به انسانهای نئاندرتال

@Bahamstan
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
در میکده به روی آوارگان باز است اما...

@Bahamstan
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بيل كلينتون رئيس جمهور پيشين امريكا:

همه افتضاحاتي كه صدام انجام ميداد با اطلاع ما بود اگرچه امريكايي ها دوست ندارند بشنوند ولي ما درسقوط مصدق هم نقش داشتيم و من از اين بابت عذرخواهي كردم.

@Bahamstan
خلاصه کتاب :

این کتاب آقای خواکین رودریگز وارگاس به بررسی دقیق تاریخی و فرهنگی ایران تا دویست سال پس از حمله اعراب می پردازد، یعنی موضوع اصلی آن، چگونگی تحول جامعه و فرهنگ ایرانی پس از قرن هفتم میلادی است. زمانی که امپراتوری ساسانی سقوط می کند، ایران وارد مرحله‌ای از تغییرات بنیادین می‌شود. اما نکته مهم این است که با وجود پذیرش اسلام، فرهنگ و هویت ایرانی از بین نمی‌رود بلکه نوعی همزیستی با تلفیق بین فرهنگ ایرانی و فرهنگ اسلامی شکل می‌گیرد که بعدها به ایجاد یک جهان فرهنگی با ویژگی‌های خاص ایرانی، موسوم به “پِرسواِسفِرا” (گستره ایرانی)، منجر می‌شود.

این کتاب، که به زبان اسپانیایی تألیف شده، توضیح می‌دهد که این فرایند تغییر نه تنها بر سبک زندگی ایرانیان، بلکه بر تمام ابعاد فرهنگی و اجتماعی ایران اثر گذاشت. ایران به‌تدریج به یکی از مراکز بزرگ تمدن اسلامی تبدیل شد و تأثیر خود را در حوزه‌هایی مثل ادبیات، فلسفه، و علوم بر جهان اسلامی گذاشت. در این روند فرهنگ ایرانی نفس تازه می‌گیرد و همچنان همراه با چین و هند، ایران یکی از کانون های سه گانه فرهنگ آسیایی را تشکیل می دهد و عملاً در تمام عرصه های اسلام تأثیر آشکاری خواهد داشت.

در بخش‌های بعدی، کتاب به جزئیات مربوط به زبان و ادبیات می‌پردازد. بعد از دوره سکوت نسبی در ادبیات فارسی تا حدود سال ۱۰۰۰ میلادی، دوباره نوعی رنسانس ادبی در ایران اتفاق می‌افتد. ایران با ادبیات و فرهنگ خود توانست نقش مهمی در دنیای اسلام ایفا کند و زبان فارسی از قرن دهم تا بیستم میلادی به عنوان زبان ادبی و فرهنگی در بسیاری از امپراتوری‌ها به اوج خود رسید.

بخش دیگر کتاب درباره‌ی تمدن ایران قبل از اسلام است و چگونگی تبدیل شدن آن به یک مرکز فرهنگی و تمدنی در دوران باستان. زبان و فرهنگ ایرانی در این دوران حتی تا مناطق دوردست آسیای مرکزی، آسیای صغیر، بین النهرین، بخشی از هند و ... گسترش پیدا کرده بود. این تأثیر فرهنگی تا قرون وسطی هم ادامه پیدا کرد و حتی بعد از اسلام هم ایران توانست این میراث را با دین جدید ترکیب کند و دوباره جایگاه فرهنگی خود را پیدا کند.

به طور کلی، این کتاب تاریخچه‌ای از ادغام و همزیستی دو فرهنگ بزرگ ایرانی و اسلامی را ارائه می‌دهد. نویسنده آقای «خواکین رودریگز وارگاس» اسپانیایی متولد شهر تاریخی سویا سعی کرده توضیح دهد که چگونه ایران با پذیرفتن اسلام، نه تنها هویت خود را از دست نداد، بلکه با نگاهی جدید، فرهنگ خود را دوباره احیا کرد و بر فرهنگ اسلامی تأثیر زیادی گذاشت.

https://www.centropersepolis.com/event/presentacion-del-libro-el-renacimiento-literario-de-persia-tras-dos-siglos-de-silencio/

@Bahamstan
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
کنایه پرواز همای در کنسرت کانادا وقتی متوجه میشود خاوری در بین تماشاچیان است:

دزد با دنیایی از ثروت به شهری امن رفت
شهردار شهر راهی جز حمایت کردن از ایشان نداشت

@Bahamstan
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
جان‌بخشی مشاهیر ایران‌زمین بر اساس نقاشی‌ها و مجسمه‌های آنان‌

این تصاویر با هوش مصنوعی توسط «میلاد کمباری» خلق شده‌اند. نکته جالب فارغ از داشتن یا نداشتن شباهت این آثار به چهره واقعی‌ این بزرگان، تجربه احساس حضور در کنار این بزرگان و امکان همنشینی و گفت‌وگو با آنان است.
این آثار به ما یادآوری می‌کنند که این آدم‌ها تنها شخصیت‌هایی مشهور یا اسطوره‌هایی در اعماق تاریخ نیستند، بلکه زمانی در سرزمین ما زیسته‌اند.
آنها همانند ما حرف می‌زدند، شوخی می‌کردند و می‌خندیدند. لحظاتی هم بوده که غمگین می‌شدند و اشک می‌ریختند.
این بزرگان، جدا از شاهکارهای ادبی که آفریدند، همچون ما در دنیای روزمره خود با نگرانی‌ها، دل‌مشغولی‌ها، دردها، بیماری‌ها و شادی‌هایی که ما تجربه کردیم، روبرو بودند.

@Bahamstan
دیکتاتوری که مردم مرفه را فقیر و به فلاکت انداخت

بیژن اشتری

همیشه عجیب‌‌ترین قوانین و مقررات را می‌توان در کشورهایی دید که دیکتاتورها بر آنها حکم می‌رانند.یک نمونه‌اش رومانی.در کشوری که زمانی انبار غله اروپا نام گرفته بود چائوشسکو،دیکتاتور کمونیست ،کاری کرد که همه چیز سهمیه‌بندی شود.اول گوشت و سپس نان و آرد و تخم مرغ و هر چیز دیگر سهمیه بندی شد.

مردم روزی چهار تا دوازده ساعت در روز را صرف ایستادن در صف‌ها می‌کردند.هر صف برای خودش یک "کمیته صف" داشت و هر کمیته یک رئیس .کمبود برق و بنزین هم در دهه هشتاد بیداد می‌کرد.در فروشگاه‌ها تنها لامپ قابل خرید لامپ چهل وات بود.دولت دستور داده بود که هر اتاق فقط مجاز به استفاده از یک لامپ چهل وات است.جوخه های برق اداره پلیس هر از گاه به خانه های مردم حمله می‌کردند تا مطمئن شوند قانون"هر اتاق فقط یک لامپ چهل وات "رعایت شده یا نه.متخلفان جریمه یا بازداشت می‌شدند.مجتمع های مسکونی مجاز به استفاده از سیستم حرارت مرکزی نبودند و فقط در شنبه‌شب‌ها برای دو ساعت مجاز به استفاده از آب گرم بودند.به همبن دلیل مردم اسم شنبه‌شب‌ها را "شب حمام» گذاشته بودند.در این ساعت‌ها شهر کاملا خلوت می‌شد.

مردم شب‌های زمستان با پالتو می‌خوابیدند.و همه این‌ها در حالی بود که رومانی حاصلخیزترین خاک برای کشاورزی در اروپا را داشت و به خاطر دارا بودن منابع نفتی غنی‌اش مشهور بود.دولت ناکارآمد کمونیستی مردم را به فلاکت و فقر و افلاس کشانده بود.مواد غذایی مورد نیاز کشور به خارج صادر می‌شد تا ارز خارجی مورد نیاز دستگاه سرکوب و پروپاگاندا تامین شود.حکومت از همه منابع کشور برای تداوم حیات خودش بهره می‌برد و تراژدی در این بود که مردم گذشته شاد و مرفه خود را کاملا فراموش کرده بودند.

حکومت‌های مستبد و ایدئولوژی ‌محور همواره این توانایی را دارند که اذهان مردم را بشویند و کاری کنند که آنها فراموش کنند زمانی چه کسانی بودند و چگونه زندگی می‌کردند
.

@Bahamstan
آخرین سخنان شاهنشاه اسماعیل صفوی و نگرانی از آینده ایران.
شماری تجزیه طلب خود فروخته نام ایران را برساخته زمان رضاشاه عنوان میکنند:

"....از دهنه خطا تا دهنه حلب تا کنار رود درنا را مسخر گردانیده.... همچو شاهی بیگ خان پادشاه کل ترکستان را به قتل آورده ام و حال می ترسم که این همه آزار و زحمت نواب ما ضایع شده این پسر نتواند که پادشاهی ایران را از پیش برد..."


اشاره روشن شاه اسماعیل بنام ایران در متن کتاب عالم آرای شاه اسماعیل مشخص است.

@Bahamstan
وقتی نزدیک به ۵۵ سال جامعه ای نتوانسته باشد مشکلی را حل کند ایرادی مزمن در سیستم حکمرانی آن کشور وجود دارد.

مهندس روحانی وزیر نیرو در سال ۱۳۴۷ از خاموشی ها و قطع برق ناخرسند است.

@Bahamstan
2024/11/15 18:29:34
Back to Top
HTML Embed Code: