Telegram Web
#آشنایی_با_دوره (کلاس آنلاین)

🌫 کلاس‌های تابستانی دبستان

موضوع دوره
:

🌀 بچه‌های خوب؛حتماً الان در حال برنامه‌ریزی برای تابستان خود هستید و دوست دارید تجربه‌های جالبی داشته باشد و مطالب جدیدی بیاموزید و احتمالاً دوست ندارید به این زودی‌ها سراغ کتاب و درس‌های مدرسه بروید😊

♦️ ما در دبستان ابرکلاس برای تابستان شما دوره‌هایی را با اهداف کلی زیر در نظر گرفته‌ایم:

🔹افزایش توانایی‌های اجتماعی، گفت‌وگو و شنیدن؛

🔸تقویت شمّ زبانی و مهارت نوشتن؛

🔹تقویت مهارت حل مساله و پرسش‌گری؛

🔸کمک به خلق ایده‌ها؛

🔹افزایش مهارت کاوشگری (فرآیندی که به ساخت مفاهیم در ذهن کمک می‌کند.) و تحلیل فرآیندها؛

✔️ اگر مشتاق یادگرفتن به شیوه‌ی تعاملی و فعال، در فضایی انسانی با معلمانی آگاه و توانمند هستید، توصیه می‌کنیم در این دوره‌ها شرکت کنید.

🎓 ویژه‌ی: دبستان

📆
برنامه‌‌ی کلاس‌ها در همین پست!

۱۰ کلاس مختلف (۵۵ ساعت)

💰 هزینه ثبت‌نام: پیش از تخفیف: ۲۷۵ هزار تومان،

🎯 پس از❗️۴۰ درصد تخفیف 👈 ۱۶۵ هزار تومان

🔘 بستر کلاس: اسکای‌روم (نحوه‌ی برگزاری)

👈 ثبت‌نام و اطلاعات بیش‌تر 👉

@abarkelas
@abarkelasElementarySchool
هنر آموزگاری (۳)
مشارکت دانش‌آموزان در کلاس را با دقت و جزئیات ثبت کنید.
#هنر_آموزگاری
🔻🔻🔻
@BalvaaBlog
بَلْ‌وا
هنر آموزگاری (۳) مشارکت دانش‌آموزان در کلاس را با دقت و جزئیات ثبت کنید. #هنر_آموزگاری 🔻🔻🔻 @BalvaaBlog
اگر آموزگار هستید، شاید برایتان پیش آمده باشد که دانش‌آموزی شما را به کمتر مشارکت‌دادن او در کلاس یا بیشتر مشارکت‌دادن دانش‌آموزی خاص در کلاس متهم کرده باشد. البته این اتفاق در دوران ابتدایی بیشتر رخ می‌دهد و در سال‌های متوسطه، دانش‌آموزان اگر چنین احساسی کنند هم کمتر آن را با کلاس به اشتراک می‌گذارند. راستش خودم هم از زمانی که آموزگار دبستان شدم، فهمیدم که این مسئله می‌تواند تا چه اندازه حیاتی باشد. من به‌عنوان معلم وظیفه دارم در کلاس فرصت‌های برابری را در اختیار همه بگذارم. اما آیا انجام چنین کاری آسان است؟
هرچند بسیاری از آموزگاران تصور می‌کنند توزیع برابر فرصت‌ها در کلاس کار آسانی است که همیشه در حال انجامش هستند اما به گمانم این بیشتر یک توهم است تا واقعیت. همچنان که بزرگسالان، تصویر کودکی خود را در ذهنشان دست‌کاری می‌کنند تا کودک خواستنی‌تری به نظر برسند، معلمان نیز در تصویر ذهنی خود معمولاً چنین کاستی‌هایی را راه نمی‌دهند. واقعیت اما آن است که مثلاً وقتی از زمان‌بندی کلاس عقب هستیم، همیشه خواسته یا ناخواسته گرایش داریم دانش‌آموز یا دانش‌آموزانی را به مشارکت فراخوانیم که چابک‌تر هستند. کافی است از معلمی بخواهیم به ما یا هر مشاهده‌گر دیگری اثبات کند که فرصت‌ها در کلاسش به‌شکلی برابر توزیع می‌شوند. هر معلمی، می‌تواند استراتژی‌های متفاوتی را برای چنین کاری در نظر بگیرد اما یکی از ساده‌ترین و کارآمدترین استراتژی‌ها، ثبت دقیق و جزئی مشارکت هر دانش‌آموز در کلاس است.
حالا دو سالی می‌شود که مشارکت تک‌تک دانش‌آموزان در کلاسم را با جزئیات کامل ثبت می‌کنم. هر دو هفته یک‌بار وضعیت مشارکت‌ها را پایش می‌کنم تا دانش‌آموزانی که در دو هفتۀ گذشته مشارکت کمتری داشته‌اند، در دو هفتۀ بعدی فرصت بیشتری نصیبشان شود. حواسم هست که فاصلۀ میان مشارکت‌های هر دانش‌آموز نیز متعادل باشد. برای مثال، می‌توانم بگویم در طول سال تحصیلی گذشته، به‌طور میانگین، هر دانش‌آموز ۱۳۰ بار در کلاس‌هایم در روند یادگیری مشارکت کرده است. وقتی می‌گویم مشارکت در روند یادگیری، یعنی هر مداخله‌ای در کلاس (مثلاً گفتن یک خاطره از روز گذشته) را به‌عنوان مشارکت ثبت نمی‌کنم و کیفیت آموزشی آن مداخله برایم اهمیت دارد. تفاوت کمینه و بیشینۀ دفعات مشارکت دانش‌آموزان در کلاسم در طول یک سال تحصیلی چیزی کمتر از ۵ بار است و حفظ این تفاوت، نیازمند پایش منظم اطلاعات ثبت‌شده است. می‌توانم بگویم این ۱۳۰ بار مشارکت برای هر دانش‌آموز در چه تاریخ‌هایی و در چه زنگ‌هایی رخ داده است. علاوه بر این‌ها، روز، زنگ و سطح کیفی روخوانی هر دانش‌آموز را نیز ثبت می‌کنم. در طول سال تحصیلی گذشته، به‌طور میانگین هر دانش‌آموز ۱۳ بار سر کلاسم روخوانی کرده است.
از موقعی که چنین نظام ثبت دقیقی را برای مشارکت‌ها به کار می‌گیرم نه‌تنها دیگر خبری از اعتراضات گاه‌وبی‌گاه دانش‌آموزان دربارۀ کمتر یا بیشتر فرصت‌دادن به کسی نیست بلکه همگی احساس امنیت می‌کنند و می‌دانند که منافعشان حفظ خواهد شد و حقشان برای مشارکت را نادیده نخواهم گرفت. البته هر سال در همان هفته‌ها و ماه‌های نخستین، چندباری چنین دانش‌آموزانی مرا به چالش می‌کشند و من هم در واکنش، با آرامش، بخشی از داده‌های مربوط به او یا دانش‌آموز مورد ادعایش را به اشتراک می‌گذارم و با حیرت دانش‌آموزان و تشویقم توسط آن‌ها (به خاطر دقتی که در ثبت اطلاعات به خرج داده‌ام) ماجرا پایان می‌یابد. این روند حتی به دانش‌آموزان کمک می‌کند که دریابند قضاوت و درک آن‌ها تا چه اندازه می‌تواند در معرض خطا و سوگیری باشد. شما چطور مطمئن می‌شوید که در کلاستان فرصت‌های برابری را در اختیار همه گذاشته‌اید؟

با مراجعه به آدرس اینستاگرام زیر می‌توانید در این بحث مشارکت کنید:
https://www.instagram.com/balvaablog
🔻🔻🔻
@BalvaaBlog
فردا (چهارشنبه، ۱۶ تیر) در نخستین نشست همایش «زیست‌جهان کودکی در ایران» (نشست زیست‌جهان کودکی و آموزش) همراه زهرا معینی ارائه‌ای خواهیم داشت با عنوان «آموزش‌های غیررسمی کودکان و نوجوانان در ایران: چالش‌ها و فرصت‌های بازسازماندهی» که خلاصه‌ای از گزارشی سیاست‌گذارانه در این زمینه است.

این نشست از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۵:۳۰ به شکل آنلاین در آدرس زیر برگزار خواهد شد:
https://www.skyroom.online/ch/ricac/childhood

برنامۀ کامل همایش را می‌توانید از اینجا دریافت کنید:
https://www.ricac.ac.ir/uploads/editor/2021/07/024533hamayesh.pdf

* در حاشیۀ این همایش، کارگاه «روش‌شناسی مطالعات کودکی» نیز برگزار خواهد شد که اطلاعات تکمیلی برای ثبت‌نام در آن، به‌زودی منتشر می‌شود.

🔻🔻🔻
@BalvaaBlog
بَلْ‌وا
فردا (چهارشنبه، ۱۶ تیر) در نخستین نشست همایش «زیست‌جهان کودکی در ایران» (نشست زیست‌جهان کودکی و آموزش) همراه زهرا معینی ارائه‌ای خواهیم داشت با عنوان «آموزش‌های غیررسمی کودکان و نوجوانان در ایران: چالش‌ها و فرصت‌های بازسازماندهی» که خلاصه‌ای از گزارشی سیاست‌گذارانه…
برای کسب اطلاعات بیشتر دربارۀ کارگاه آنلاین «روش‌شناسی مطالعات کودکی» که شنبه (۱۹ تیر ۱۴۰۰) از ساعت ۹ تا ۱۲:۳۰ برگزار خواهد شد و ثبت‌نام در آن، می‌توانید از طریق لینک زیر اقدام کنید:
https://survey.porsline.ir/s/HPyIGGG/

* توجه داشته باشید که ظرفیت این کارگاه محدود بوده و در حال حاضر حدود پنج نفر از ظرفیت آن باقیمانده است. پیشاپیش از دوستانی که امکان ثبت‌نام را نخواهند داشت، عذرخواهی می‌کنم.

🔻🔻🔻
@BalvaaBlog
Forwarded from مدرسه بازتاب
📌 اندیشیدن به پویانمایی «رالف اینترنت را خراب می‌کند»


🖊
حسام حسین‌زاده


🔹مناسب برای دوره‌ی اول و دوم ابتدایی

⭕️ پویانمایی‌ها، میانجی‌های شگفت‌انگیزی برای ورود به جهان کودکان و گفت‌‌وگو با آن‌ها هستند. پرسش‌هایی که در این دو کاربرگ آمده‌اند، صرفاً پیشنهادهایی برای اندیشیدن به پویانمایی «رالف اینترنت را خراب می‌کند» هستند. آن‌ها را همچون نقشه راه نبینید و بگذارید بچه‌ها به گفت‌وگو شکل بدهند. قرار است اندیشیدنِ خودِ شما (به‌عنوان آموزگار یا تسهیلگر) به این پرسش‌ها، باعث افزایش آمادگی‌تان برای هدایت گفت‌وگو شود.

این کاربرگ‌ها را از این‌جا دانلود کنید:

http://baztabschool.ir/archive/2321/

@baztabschool
هنر آموزگاری (۴)
علاقه‌مندی‌های خود و دانش‌آموزان را در کلاس به اشتراک بگذارید.
#هنر_آموزگاری
🔻🔻🔻
@BalvaaBlog
بَلْ‌وا
هنر آموزگاری (۴) علاقه‌مندی‌های خود و دانش‌آموزان را در کلاس به اشتراک بگذارید. #هنر_آموزگاری 🔻🔻🔻 @BalvaaBlog
واقعیت این است که تقریباً هر انسانی از صحبت‌کردن دربارۀ علاقه‌مندی‌هایش لذت می‌برد. کشف منبع این لذت نیز چندان دشوار نیست چراکه وقتی به چیزی علاقه‌مندیم، معمولاً نه‌تنها دربارۀ آن بیشتر «می‌دانیم» بلکه در گذر زمان، خواسته و ناخواسته، دانسته‌هایمان را به‌روز می‌کنیم و به «دانش جدیدی» مرتبط با آن موضوع دست می‌یابیم. منبع این دانسته‌های پیشین یا جدید می‌تواند هر چیزی باشد، از تجارب خودمان و نزدیکانمان گرفته تا جست‌وجو در اینترنت و خواندن متون مختلف. در هر حال، مجموع این شرایط ما را «شایستۀ» اظهارنظر دربارۀ آن موضوع می‌سازد. همین شایستگی است که حین گفت‌وگو با دیگران دربارۀ آن موضوع، به ما احساس رضایت و سرخوشی می‌دهد.
چنین گفت‌وگویی به‌ویژه برای کودکان خواستنی است چون در آن کمتر چیزی برای نگران‌شدن یا ندانستن وجود دارد و در جریانش احساس می‌کنند همه‌چیز در کنترلشان است چراکه خودشان (در واقع، علاقه‌مندی‌های خودشان) محرک، موضوع و محور گفت‌وگو بوده‌اند. فرقی ندارد این گفت‌وگو میان کودک و بزرگسال باشد یا کودک و همسالانش، در هر دو صورت می‌تواند فرصتی بی‌نظیر برای رابطه‌سازی مهیا کند؛ بذری که کاشته می‌شود و رشد می‌کند و میوه می‌دهد! میوۀ یک‌بار گفت‌وگو دربارۀ علاقه‌مندی‌ها، گفت‌وگوهای بعدی‌ای هستند که مبتنی بر همان علاقه‌مندی یا علاقه‌مندی‌های مشترک جدیدی شکل می‌گیرند که در جریان گفت‌وگوهای قبلی کشف شده‌اند. بنابراین، زمانی که در یک جمع، علاقه‌مندی مشترک خود با دیگران را می‌دانیم، فرصت‌های بسیار بیشتری برای رابطه‌سازی و دوست‌یابی در اختیار خواهیم داشت.
خلاصه اینکه علاقه‌مندی‌های خودتان و دانش‌آموزان را مداوماً به کلاس بیاورید. حتی شاید بد نباشد زمان‌هایی در کلاستان مشخص کنید که خود شما و تک‌تک دانش‌آموزان بتوانید جدیدترین دانسته‌هایتان دربارۀ غذا، سرگرمی، کارتون، شهر، رنگ، حیوان، خودرو، باشگاه ورزشی، بازیکن، هنر، بازی، کتاب، فیلم، درس، شغل یا هر چیز موردعلاقۀ دیگری را با کلاس به اشتراک بگذارید. آغاز سال تحصیلی نیز یکی از بهترین فرصت‌هاست تا بتوانید پای علاقه‌مندی‌های همه را به کلاس باز کنید. حدود یک سال پیش کاربرگی با عنوان «علاقه‌مندی‌های من» آماده کردم که مدرسۀ بازتاب زحمت انتشارش را کشید. البته نسخه‌های انگلیسی این نوع کاربرگ‌ها متنوع هستند و من صرفاً با الهام از آن‌ها و بر اساس تجربۀ خودم در کلاس، تلاش کرده‌ام نسخه‌ای مناسب برای دورۀ دوم دبستان را تدارک ببینم. کافی‌ست عبارت «کاربرگ علاقه‌مندی‌های من» را گوگل کرده تا بتوانید آن را مستقیماً از سایت مدرسۀ بازتاب دریافت کنید. البته این کاربرگ صرفاً یک نقشۀ راه است و شما می‌توانید با هزارویک خلاقیت، راهی متناسب‌تر (با سن دانش‌آموزان و زمینه‌های اجتماعی کلاس) برای ورود علاقه‌مندی‌های خود و دانش‌آموزانتان به کلاس بسازید.
علاقه‌مندی‌ها می‌توانند در موقعیت‌های مختلف و برای رفع نیازهای آموزشی و رفتاری متفاوتی به‌کار گرفته شوند اما یکی از مهم‌ترین کارکردهایشان دوست‌یابی دانش‌آموزان در ابتدای سال است که جزئیات بیشتری دربارۀ چگونگی اجرایش برای دست‌یابی به این هدف را در مقدمۀ همان کاربرگ آورده‌ام و اینجا تکرارشان نمی‌کنم. علاوه بر این، علاقه‌مندی‌های مشترک به رابطه‌سازی آموزگار و دانش‌آموزان (به‌ویژه دانش‌آموزان پرچالش) نیز کمک‌های فوق‌العاده‌ای می‌کند. دانش‌آموزان پرچالش زیادی را به‌یاد دارم که نخستین تلاش‌های موفقم برای ساختن رابطه‌ای باکیفیت با آنان بر محور علاقه‌ای مشترک بوده است.
شما چه تجارب آموزنده‌ای (موفق یا ناموفق) در این زمینه دارید؟

با مراجعه به آدرس اینستاگرام زیر می‌توانید در این بحث مشارکت کنید:
https://www.instagram.com/balvaablog
🔻🔻🔻
@BalvaaBlog
فردا (شنبه) عصر در سی‌وهفتمین کنگرۀ دوسالانۀ IBBY (دفتر بین‌المللی کتاب برای نسل جوان) که در مسکو برگزار می‌شود، در پنل «تاریخ ادبیات کودکان و نقد ادبی کودکان» ارائۀ آنلاینی خواهم داشت دربارۀ سبک قصه‌گویی صمد بهرنگی با عنوان An Outline of Samad Behrangi's Storytelling Style.
متأسفانه شرکت در کنگره به‌عنوان مخاطب هم رایگان نیست و نیاز به ثبت‌نام پیشینی دارد. تلاش می‌کنم در اولین فرصت، این متن را در لایو اینستاگرام «بَلْ‌وا» ارائه دهم.
🔻🔻🔻
@BalvaaBlog
بَلْ‌وا
فردا (شنبه) عصر در سی‌وهفتمین کنگرۀ دوسالانۀ IBBY (دفتر بین‌المللی کتاب برای نسل جوان) که در مسکو برگزار می‌شود، در پنل «تاریخ ادبیات کودکان و نقد ادبی کودکان» ارائۀ آنلاینی خواهم داشت دربارۀ سبک قصه‌گویی صمد بهرنگی با عنوان An Outline of Samad Behrangi's…
سه‌شنبۀ پیشِ رو (۱۱ آبان) از ساعت ۲۱ در لایو «بَلْ‌وا» در اینستاگرام، جستار «طرحی کلی از سبک قصه‌گویی صمد بهرنگی» را به بحث خواهم گذاشت. این جستار را کمی بیشتر از یک ماهِ پیش، در سی‌وهفتمین کنگرۀ دوسالانۀ IBBY (دفتر بین‌المللی کتاب برای نسل جوان) ارائه دادم.
آدرس اینستاگرام «بَلْ‌وا»:
https://www.instagram.com/balvaablog/
🔻🔻🔻
@BalvaaBlog
بَلْ‌وا
🎙صوت لایو «طرحی کلی از سبک قصه‌گویی صمد بهرنگی» (ارائه‌شده در سی‌وهفتمین کنگرۀ بین‌المللی IBBY) حسام حسین‌زاده [پژوهشگر مطالعات آموزشی و معلم دبستان] سه‌شنبه، ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ساعت ۲۱ 🔻🔻🔻 @BalvaaBlog – صوت لایو «سبک قصه‌گویی صمد بهرنگی» - حسام حسین‌زاده
📚 کتاب‌هایی که در لایو «طرحی کلی از سبک قصه‌گویی صمد بهرنگی» به آنان ارجاع داده شد:

- درویشیان، علی‌اشرف. ۱۳۹۵. یادمان صمد. تبریز: انتشارات موغام.

- بهرنگی، صمد. ۱۳۸۸. مجموعۀ کامل قصه‌های بهرنگ. تبریز: انتشارات آناس.

- بهرنگی، صمد و بهروز دهقانی. ۱۳۸۷. افسانه‌های آذربایجان. مشهد: انتشارات مهرصفا.

- بهرنگی، صمد. ۱۳۹۵. مجموعۀ داستان‌های صمد بهرنگی. تهران: انتشارات کتاب سبز.

- بهرنگی، اسد. ۱۳۸۷. برادرم صمد بهرنگی: روایت زندگی و مرگ او. تبریز: انتشارات بهرنگی.

- دهقانی، اشرف. ۱۳۸۷. راز مرگ صمد. لندن: انتشارات چریک‌های فدایی خلق ایران.
🔻🔻🔻
@BalvaaBlog
مارچ معمولاً ماه برگزاری وبینارهای جذاب و رایگان آموزشی از سوی مجامع شناخته‌شده در این حوزه است.
وبینار «عدالت در کلاس علوم» را Learning for Justice برگزار می‌کند؛ همان Teaching Tolerance سابق که چند ماهی می‌شود تغییر نام داده است.

کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام:
https://www.learningforjustice.org/professional-development/webinars/justice-in-the-science-classroom

🔻🔻🔻
@BalvaaBlog
بَلْ‌وا
این روزها تولد دو سالگی «بَلْ‌وا» است. راستش را بخواهید تصور می‌کردم زودتر از این‌ها تعطیلش می‌کنم :) «بَلْ‌وا» در طول یک سال گذشته بیش از ۷۰ هزار بازدید و ۴۰ هزار بازدیدکننده داشته است و تا موقعی که «یک» نفر هست تا چیزی را بخواند، باید آن را نوشت. 🔻🔻🔻 @BalvaaBlog
حالا «بَلْ‌وا» سه ساله شده است. طبق قراری که با خودم دارم، اسفند هر سال تصمیم می‌گیرم که وبلاگ‌نویسی را یک سال دیگر هم ادامه بدهم یا تعطیلش کنم و تمام :)
هرچند «بَلْ‌وا» در طول سال گذشته چهار بار بیشتر به‌روز نشد و رونق سابق را نداشت، اما میزبان ۶۳ هزار بازدید از سوی ۳۳ هزار نفر بازدیدکننده بوده است و شاید تا زمانی که این عدد به ۰ نزدیک نشده، هنوز بهانه‌ای برای ادامه‌دادن وجود داشته باشد.

امیدوارم در چهارمین سال از زندگی «بَلْ‌وا»، کم‌کاری‌های گذشته را جبران کنم.

پ.ن: خالق تصویر پروفایل امسال، «حسام جِی» (مجسمه‌ساز و نقاش جوان و معاصر) است.

🔻🔻🔻
@BalvaaBlog
این کتاب چکیدۀ رسالۀ ارشدم و حاصل بیش از سه سال درگیری‌ام با مسئلۀ زیست جنسی نوجوانان است. هرچند دو سالی می‌شود پروندۀ این پروژۀ پژوهشی بسته شده، اما ده‌ها پرسش جدیدی که از این مواجهه در ذهنم شکل گرفته، هنوز برایم بی‌پاسخ مانده است. امیدوارم مطالعۀ این اثر برای شما هم پرسش‌برانگیز باشد. خوشحال می‌شوم اگر فرصتی برای خواندنش داشتید، بازخوردهایتان را با من در میان بگذارید؛ به‌ویژه اینکه چقدر روایت‌ها را متناسب یا نامتناسب با تجربۀ خودتان و نزدیکانتان از نوجوانی دیدید.
برای دانلود رایگان کتاب به آدرس زیر مراجعه کنید:
http://balvaablog.ir/post/148

🔻🔻🔻
@BalvaaBlog
کنفرانس مجازی Share My Lesson در سال ۲۰۲۲ با نزدیک به ۵۰ وبینار آموزشی رایگان
۲۲ تا ۲۴ مارچ – ۲ تا ۵ فروردین
آشنایی با موضوعات و ثبت‌نام:
https://sharemylesson.com/community/smlvc2022

🔻🔻🔻
@BalvaaBlog
بَلْ‌وا
کنفرانس مجازی Share My Lesson در سال ۲۰۲۲ با نزدیک به ۵۰ وبینار آموزشی رایگان ۲۲ تا ۲۴ مارچ – ۲ تا ۵ فروردین آشنایی با موضوعات و ثبت‌نام: https://sharemylesson.com/community/smlvc2022 🔻🔻🔻 @BalvaaBlog
فدراسیون معلمان امریکا (AFT) سالانه با همکاری کامیونیتی Share My Lesson که خود این فدراسیون بنیان‌گذار آن است، کنفرانسی مجازی را برگزار می‌کند که از وبینارهای یک‌ساعته در موضوعات مختلف آموزشی تشکیل می‌شود. در چند سال گذشته، هر سال نزدیک به پنجاه وبینار در این کنفرانس ارائه شده و امسال هم به همین شکل خواهد بود. این کنفرانس از آن جهت برایم اهمیت دارد که نشان‌دهندۀ جریان‌های روز آموزشی در ایالات متحده است؛ موضوعاتی که ذهن معلمان و نهادهای صنفی‌شان را درگیر کرده. حوزه‌های موضوعی وبینارهای کنفرانس امسال از این قرار است: «اجتماع‌سازی و مدیریت کلاس درس»، «رویدادهای جاری، تاریخ و سواد رسانه‌ای»، «تکثر، برابری و پذیرش»، «هنرهای زبانی انگلیسی و STEM»، «یادگیری اجتماعی-عاطفی و سلامت روان»، «فیلم، ویدئو و موسیقی».
همۀ وبینارها رایگان هستند و می‌توانید در هر کدامشان که خواستید ثبت‌نام کنید. علاوه بر این، اگر این امکان را ندارید که همزمان با وبینار آنلاین باشید، می‌توانید آن را به‌شکل آفلاین و بعداً دنبال کنید. البته در دو سال گذشته که در این رویداد شرکت کرده‌ام، تلاش کرده‌ام چند روزی را وقف یادگیری کنم و تا حد ممکن وبینارهای موردعلاقه‌ام را آنلاین دنبال کنم چون می‌دانستم اگر عقب بیندازم، ممکن است هرگز سراغشان نروم. بنابراین، پیشنهاد می‌کنم تا حد امکان وبینارهای موردعلاقه‌تان را آنلاین دنبال کنید.
این کنفرانس از ۲۲ تا ۲۴ مارچ در جریان خواهد بود. البته ۲۱ مارچ سخنرانی افتتاحیه است که رندی وینگارتن (رئیس فدراسیون معلمان امریکا) گزارشی از وضعیت آموزش عمومی ایالات متحده در سال گذشته خواهد داد که اگر برایتان جالب است، می‌توانید آن را هم دنبال کنید.
با توجه به تفاوت زمانی، روز نخست کنفرانس از ساعت ۲۰:۳۰ روز سه‌شنبه (۲ فروردین) آغاز خواهد شد و آخرین وبینار روز نخست، ساعت ۴:۳۰ صبح چهارشنبه (۳ فروردین) به پایان خواهد رسید. برنامۀ زمانی روزهای دوم و سوم هم به همین ترتیب خواهد بود؛ یعنی روز دوم از ساعت ۲۰:۳۰ چهارشنبه (۳ فروردین) آغاز خواهد شد و تا ساعت ۴:۳۰ صبح پنجشنبه (۴ فروردین) ادامه خواهد داشت. روز سوم هم به همین ترتیب.
این نکتۀ پایانی را هم بگویم که اگر توسعۀ حرفه‌ای (Professional Development) خودتان به‌عنوان آموزشگر را به‌شکل جدی دنبال می‌کنید، ممکن است بخشی از وبینارهای این کنفرانس برایتان هیچ چیز جدیدی نداشته باشد، به‌ویژه در موضوعاتی که دوره‌های CPD مرتبط با آن را گذرانده‌اید. خوب است بیشتر به این وبینارهای یک‌ساعته به چشم «سر نخ» نگاه کنید.

🔻🔻🔻
@BalvaaBlog
بَلْ‌وا
فدراسیون معلمان امریکا (AFT) سالانه با همکاری کامیونیتی Share My Lesson که خود این فدراسیون بنیان‌گذار آن است، کنفرانسی مجازی را برگزار می‌کند که از وبینارهای یک‌ساعته در موضوعات مختلف آموزشی تشکیل می‌شود. در چند سال گذشته، هر سال نزدیک به پنجاه وبینار در…
پس از اینکه SMLVC سال ۲۰۲۲ را اطلاع‌رسانی کردم، چند نفری خواستند که اگر در کنفرانس شرکت می‌کنم، کمی دربارۀ وبینارها بنویسم تا هم انتخاب برایشان راحت‌تر شود و هم اینکه اگر فرصت شرکت در هیچ‌کدام را ندارند، دست‌کم در حد چند کلمه از موضوعات مطلع شوند. تصمیم گرفتم در حد توانم این کار را برای تمام وبینارهایی که دنبال می‌کنم، انجام دهم. به‌جز سخنرانی‌های کلیدی، به تمام وبینارها امتیازی بین ۰ تا ۵ خواهم داد تا شاید معیار کمک‌کننده‌ای برای دنبال کردن یا نکردن آن وبینار باشد. این امتیاز را بیش از اینکه از منظر کارکرد وبینار برای خودم بدهم، از منظر کارکرد وبینار برای معلمی خواهم داد که «رشد حرفه‌ای» خود را به شکل برنامه‌ریزی‌شده و سازمان‌یافته‌ای دنبال نمی‌کند. اساساً این وبینارهای یک‌ساعته برای چنین گروه هدفی طراحی شده‌اند، نه معلمانی که به شکل تخصصی رشد حرفه‌ایشان را پیگیری می‌کنند. تلاش می‌کنم سخنرانی‌های کلیدی را با جزئیات بیشتری به اشتراک بگذارم اما برای باقی وبینارها به چند جمله اکتفا خواهم کرد. پیش از هر چیز عذرخواهی می‌کنم که نمی‌توانم به هیچ پرسشی که خواهان ارائۀ جزئیات بیشتر از وبینارهاست پاسخ دهم چون حجم چنین پرسش‌هایی بیش از توانم برای پاسخ‌دادن است و مهم‌تر از آن، فکر می‌کنم یک ساعت وقت صرف کردن (مدت زمان تمام وبینارها حداکثر یک ساعت است) برای یافتن پاسخ پرسشی که در ذهن داریم، اصلاً زیاد نیست!

این کار را در قالب «استوری»‌های صفحۀ اینستاگرام «بَلْ‌وا» انجام می‌دهم. امروز مرور ۱۵ وبینار و ۲ سخنرانی کلیدی روز نخست کنفرانس به پایان رسید و مرور روز دوم را طی چند روز آینده آغاز می‌کنم. برای دسترسی راحت‌تر، به هایلایت «SMLVC2022» مراجعه کنید:
https://www.instagram.com/balvaablog/

🔻🔻🔻
@BalvaaBlog
بَلْ‌وا
پس از اینکه SMLVC سال ۲۰۲۲ را اطلاع‌رسانی کردم، چند نفری خواستند که اگر در کنفرانس شرکت می‌کنم، کمی دربارۀ وبینارها بنویسم تا هم انتخاب برایشان راحت‌تر شود و هم اینکه اگر فرصت شرکت در هیچ‌کدام را ندارند، دست‌کم در حد چند کلمه از موضوعات مطلع شوند. تصمیم گرفتم…
SMLVC2020-Report.pdf
431.5 KB
گزارشی از کنفرانس مجازی Share My Lesson 2022

چند نفری گله کردند که متن‌ها در استوری اینستاگرام بسیار کوچک می‌شود و خواندنش چشم را اذیت می‌کند. دیدم حق دارند و برای همین پس از پایان گزارش‌هایم در استوری‌ها که در قالب هایلایت SMLVC 2022 در صفحۀ اینستاگرامم ذخیره شده است، متن گزارش‌هایم از ۴۴ وبینار و ۴ سخنرانی کلیدی این کنفرانس را در قالب فایل پی‌دی‌اف هم منتشر کردم.

🔻🔻🔻
@BalvaaBlog
2025/02/23 03:26:58
Back to Top
HTML Embed Code: