tgoop.com/BioSBU/469
Last Update:
ادامه مطلب...
📈 تحقیقات جدیدی که به رهبری مرکز سرطان مموریال اسلون کترینگ (MSK) صورت گرفته است، باعث کشف برنامه رشد اپیژنتیکی، تعیین زمان بلوغ عصبی انسان و راهی برای سرعت بخشیدن به این فرآیند شدهاست.
📑 طی مطالعات بیشتری که توسط فارغالتحصیلان Studler انجام شد، ترکیبی از ۴ ماده شیمیایی (به نام GENTonik) کشف شد که میتواند بلوغ عصبی را با سرکوب عوامل اپیژنتیکی که مانع بلوغ سلولی میشوند و تحریک عوامل تحریک کننده بلوغ سلولی، تقویت کند. این تحقیقات همچنین نشان داد که این ترکیب، علاوه بر نورونهای قشر مغز و نورونهای حرکتی نخاعی، قادر به تسریع چندین نوع سلول دیگر مشتق شده از سلولهای بنیادی ازجمله ملانوسیتها و سلولهای بتای پانکراس هم میشود.
✔️ این یافتهها میتوانند در مدل سازی اختلالاتی مانند اوتیسم و پارکینسون بسیار مفید باشند. ازجمله موانع بزرگ در این زمینه آن است که نورونهای انسانی به مدت زمان زیادی برای رسیدن به تکامل و بلوغ نیاز دارند و همین موضوع، خلاصه کردن این فرآیند در شرایط آزمایشگاهی را دشوار میکند.
🧓🏻 اختلالاتی مانند پارکینسون به طور معمول در یک فرد ۶۰ تا ۷۰ساله رخ میدهد که بدین معناست که سلول نه تنها در حالت بزرگسالی بلکه در حالت پیری قرار دارد و این چیزی است که باید روی آن تحقیقات بیشتری انجام شود.
🔹برای مشاهدهی منبع خبر و مطالعهی جزئیات بیشتر، کلیک کنید.
✍🏻 نویسنده: ملیحه ترابی
📝 ویراستار: امیر کبیریان
🎨 گرافیک: ملیحه ترابی
👤 مدیر مسئول: ارشیا جهانگیری
👤 سردبیر: آناهیتا قادری
📄 صاحب امتیاز: انجمن علوم و فناوری زیستی دانشگاه شهید بهشتی
-نشریه علمی سیناپس
#پست_علمی
┏━━━━━━━━
@BioSBU ⚡️
@sbubiosociety 🧬
┗━━━━━━━━
BY سیناپس | Synapse
Share with your friend now:
tgoop.com/BioSBU/469